Lediga jobb Nouryon Functional Chemicals AB i Sundsvall

Se alla lediga jobb från Nouryon Functional Chemicals AB i Sundsvall. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Sundsvall som finns inom det yrket.

Process Operator

Processoperatör  På Nouryon skapar vårt globala team av Change Makers positiva förändringar varje dag för att nå högre tillsammans och individuellt. Vi skapar innovativa och hållbara lösningar för våra kunder för att möta samhällets behov – idag och i framtiden. Vi söker teammedlemmar som skapar och driver nya idéer, kämpar för andra och samarbetar för att göra saker bättre. Låter det som dig?  Är du en problemlösare, engagerad och tar ansvar för din arb... Visa mer
Processoperatör 

På Nouryon skapar vårt globala team av Change Makers positiva förändringar varje dag för att nå högre tillsammans och individuellt. Vi skapar innovativa och hållbara lösningar för våra kunder för att möta samhällets behov – idag och i framtiden. Vi söker teammedlemmar som skapar och driver nya idéer, kämpar för andra och samarbetar för att göra saker bättre. Låter det som dig? 

Är du en problemlösare, engagerad och tar ansvar för din arbetsmiljö samtidigt som du trivs med att jobba i team men även självständigt och motiveras av att arbeta med föräbättringar??Då är det dig vi söker. ? 

Tjänsten är en tillsvidareanställning i vår produktion. Du kommer att arbeta dagtid under en upplärningsperiod och sen gå in på ett 6-skiftschema.

I din framtida roll som processoperatör kan följande arbetsuppgifter förekomma 

* Produktion av kemikalier i vår produktionsanläggning 
* Arbete med förbättringar och 5S 
* Förberedelser för underhållsarbete tex. Avställning av proccesutrustning 
* Delta i riskanalyser och andra möten 
* Administrativt arbete i olika system, Office, SAP, styrsystem med mera 
* Rondering i produktion 


Vi tror att du har med dig 

* Gymnasieutbildning, gärna teknisk inriktning 
* Körkort B 
* God PC-vana, erfarenhet att rapportera i produktionssystem är meriterande 
* Utbildning inom processteknik eller motsvarande erfarenhet är meriterande 
* Erfarenhet av LEAN och tycker det är ett naturligt inslag i det dagliga arbetet 
* Svenska och engelska 
För att lyckas med arbetet bra ser vi att du som person är ansvarstagande, noggrann, systematisk och trivs med att arbeta i ett team. Alla anställda arbetar kontinuerligt med förbättringar, vilket innebär att du tycker om att ta egna initiativ för att förbättra och lösa problem. Stor vilja och flexibilitet är andra viktiga egenskaper för denna tjänst.  
Vi erbjuder dig  

På Nouryon erbjuder vi inte bara en spännande roll och trevliga kollegor utan även förmåner utöver din lön. Nouryon har kollektivavtal med IKEM, men utöver det erbjuder vi även förmåner som bonus, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag och kostförmån. 

Har vi fångat ditt intresse? 

Detta är en tillsvidareanställning på heltid med placeringsort Sundsvall på vår Site i Stockvik, Surface Chemistry. Du kommer att rapportera till Production Supervisor. Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med ett jobbspecifikt CV. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. När din ansökan nått oss kommer vi att granska för att se om vi har en matchning mellan din kompetens och rollen! För mer information om vår rekryteringsprocess, vänligen besök:?nouryon.com/careers/how-we-hire/
Vi ser fram emot din ansökan! 
Om Nouryon 

Vi letar efter morgondagens Change Makers, idag! 
Om du letar efter din nästa möjlighet i karriären, ansök idag och gå med i Nouryons världsomspännande team av Change Makers för att tillhandahålla viktiga lösningar som våra kunder använder för att tillverka vardagsprodukter som personlig vård, rengöring, färger och beläggningar, jordbruk och livsmedel, läkemedel och byggprodukter. Våra medarbetare drivs av viljan att påverka och aktivt driva positiv förändring. Om det beskriver dig ger vi gärna plats för dina ambitioner. Från dag ett stödjer vi dig med din personliga tillväxt, genom utmanande positioner och omfattande lärande- och utvecklingsmöjligheter, i en dynamisk, internationell, mångsidig och proaktiv arbetsmiljö. 

Besök vår ??hemsida??och följ oss på?LinkedIn.?? 
Kontakt 
För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Robin Uppling (+46 73 802 33 61) [email protected] eller Karin Dahlstedt  [email protected] (+46 70 315 04 61)  
För mer information om rekryteringsprocessen, din ansökan eller om du behöver support, vänligen kontakta [email protected] 
För fackliga frågor:  
IF Metall Benny Sundeborn +46 70 272 04 64 

#WeAreNouryon #Changemakers Visa mindre

Underhållstekniker/Mekaniker

I din framtida roll som underhållstekniker/mekaniker kommer du att  arbeta både självständigt och i team med andra underhållstekniker i olika underhållsarbeten på Siten. Ditt närmsta team består av sju tekniker och ni arbetar tillsammans med planerare, anläggningsägare, operatörer, arbetsledare och processingenjörer på daglig basis. Du kommer att röra dig mellan våra tre olika områden där en hög riskmedvetenhet är väldigt central del i ditt arbete. Dina... Visa mer
I din framtida roll som underhållstekniker/mekaniker kommer du att 
arbeta både självständigt och i team med andra underhållstekniker i olika underhållsarbeten på Siten. Ditt närmsta team består av sju tekniker och ni arbetar tillsammans med planerare, anläggningsägare, operatörer, arbetsledare och processingenjörer på daglig basis. Du kommer att röra dig mellan våra tre olika områden där en hög riskmedvetenhet är väldigt central del i ditt arbete.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att 
* Genomföra mekaniska underhållsarbeten avseende förebyggande och avhjälpande underhåll på Nouryons övergripande maskinpark på ett säkert och effektivt sätt
* Delta i företagets beredskapsorganisation.
* Delta i Underhållsmöten
* Fackmannamässigt utföra de montage och montage av utrustning
* Arbete med Underhållssystem (SAP) och med rapporteringar enligt arbetsorderflöde.
* Aktivt delta i rot-orsaksanalyser / RCPS
* Arbeta proaktivt med förbättringsförslag 
* Delta i projektarbeten
* Genomföra förebyggande underhåll / teknisk kontroll (FU/TK) samt återkoppla till planeringen.

Vi tror att du har med dig
* Lägst Gymnasienivå med inriktning inom teknik, fordon, industri 
* Relevant erfarenhet inom teknikområdet eller processindustri
* Behärska engelska och svenska i tal och skrift.


Extra bra om du har

* Efter gymnasial utbildning inom hydraulik/pneumatik och maskinbearbetning
* B-körkort 
* Dokumenterad kunskap om roterande utrustning (vibrationsmätningar, mektätningar, linjering etc.)


Vi tror att du är en öppen person som tycker om att samarbeta och dela med dig av dina tankar och idéer på förbättringar och möjligheter. Du är noggrann, tycker om ordning och reda och ser vikten av att vara väldigt kvalitetsmedveten samtidigt som du har ett högt säkerhetstänk. 

Vi erbjuder 

På Nouryon erbjuder vi inte bara en spännande roll och trevliga kollegor utan även förmåner utöver din lön. Nouryon har kollektivavtal med IF Metall, men utöver det erbjuder vi även förmåner som bonus, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag, kostförmån och mycket mer. Tycker du hållbarhet, innovation, säkerhet och samarbete är viktigt? Vill du växa tillsammans med ett företag som blickar framåt och ständigt förbättrar sitt arbetssätt? Våra medarbetare har idéer för en hållbar framtid, och drivkraft att förverkliga dem. De tror att integritet och långsiktiga relationer är nycklar till framgång. Om det stämmer in på dig, gör vi gärna plats för dina ambitioner och kan erbjuda många karriärmöjligheter. Från första dagen stöttar vi din personliga utveckling genom utmanande roller och omfattande möjligheter att lära och växa i en dynamisk, internationell och proaktiv arbetsmiljö med stor mångfald.

Bra att veta

Detta är en tillsvidareanställning på heltid med placeringsort Stockvik. Du kommer att rapportera till Christian Pettersson, Maintenance Supervisor. Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med ett jobbspecifikt CV. Vi bryr oss om dina personuppgifter (GDPR) därför tar vi inte emot ansökningar via e-post, dessa ansökningar kommer inte hanteras. Vi ser fram emot din ansökan! När den väl nått oss kommer vi att granska för att se om vi har en matchning mellan din kompetens och rollen! Vi strävar efter att återkomma till dig snarast men senast efter sista ansökningsdag, med en uppdatering om processen. 

Om Nouryon 

Nouryon är ett ledande globalt företag inom specialkemi. Industrier och konsumenter över hela världen förlitar sig på våra lösningar för tillverkning av oumbärliga vardagsprodukter som hygienartiklar, rengöringsprodukter, färg, jordbruksprodukter och livsmedel, läkemedel och byggmaterial. Dessutom har våra 7,900 medarbetares gemensamma engagemang för våra kunder, tillväxt, säkerhet, hållbarhet och innovation lett till en genomgående stark ekonomisk utveckling. Vi finns i fler än 80 länder runt om i världen med våra branschledande varumärken. Besök vår webbplats och följ oss @Nouryon på LinkedIn.
För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta rekryterande chef Christian Pettersson, Maintenance Supervisor på [email protected]. För mer information om rekryteringsprocessen, din ansökan eller om du behöver support, vänligen kontakta [email protected]
För fackliga frågor: IF Metall: Rolf Eriksson +46 70 564 38 38 eller Benny Sundeborn +46 70 272 04 64 
 Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Underhållstekniker/Mekaniker

I din framtida roll som underhållstekniker/mekaniker kommer du att  arbeta både självständigt och i team med andra underhållstekniker i olika underhållsarbeten på Siten. Ditt närmsta team består av sju tekniker och ni arbetar tillsammans med planerare, anläggningsägare, operatörer, arbetsledare och processingenjörer på daglig basis. Du kommer att röra dig mellan våra tre olika områden där en hög riskmedvetenhet är väldigt central del i ditt arbete. Dina... Visa mer
I din framtida roll som underhållstekniker/mekaniker kommer du att 
arbeta både självständigt och i team med andra underhållstekniker i olika underhållsarbeten på Siten. Ditt närmsta team består av sju tekniker och ni arbetar tillsammans med planerare, anläggningsägare, operatörer, arbetsledare och processingenjörer på daglig basis. Du kommer att röra dig mellan våra tre olika områden där en hög riskmedvetenhet är väldigt central del i ditt arbete.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att 
* Genomföra mekaniska underhållsarbeten avseende förebyggande och avhjälpande underhåll på Nouryons övergripande maskinpark på ett säkert och effektivt sätt
* Delta i företagets beredskapsorganisation.
* Delta i Underhållsmöten
* Fackmannamässigt utföra de montage och montage av utrustning
* Arbete med Underhållssystem (SAP) och med rapporteringar enligt arbetsorderflöde.
* Aktivt delta i rot-orsaksanalyser / RCPS
* Arbeta proaktivt med förbättringsförslag 
* Delta i projektarbeten
* Genomföra förebyggande underhåll / teknisk kontroll (FU/TK) samt återkoppla till planeringen.

Vi tror att du har med dig
* Lägst Gymnasienivå med inriktning inom teknik, fordon, industri 
* Relevant erfarenhet inom teknikområdet eller processindustri
* Behärska engelska och svenska i tal och skrift.


Extra bra om du har

* Efter gymnasial utbildning inom hydraulik/pneumatik och maskinbearbetning
* B-körkort 
* Dokumenterad kunskap om roterande utrustning (vibrationsmätningar, mektätningar, linjering etc.)


Vi tror att du är en öppen person som tycker om att samarbeta och dela med dig av dina tankar och idéer på förbättringar och möjligheter. Du är noggrann, tycker om ordning och reda och ser vikten av att vara väldigt kvalitetsmedveten samtidigt som du har ett högt säkerhetstänk. 

Vi erbjuder 

På Nouryon erbjuder vi inte bara en spännande roll och trevliga kollegor utan även förmåner utöver din lön. Nouryon har kollektivavtal med IF Metall, men utöver det erbjuder vi även förmåner som bonus, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag, kostförmån och mycket mer. Tycker du hållbarhet, innovation, säkerhet och samarbete är viktigt? Vill du växa tillsammans med ett företag som blickar framåt och ständigt förbättrar sitt arbetssätt? Våra medarbetare har idéer för en hållbar framtid, och drivkraft att förverkliga dem. De tror att integritet och långsiktiga relationer är nycklar till framgång. Om det stämmer in på dig, gör vi gärna plats för dina ambitioner och kan erbjuda många karriärmöjligheter. Från första dagen stöttar vi din personliga utveckling genom utmanande roller och omfattande möjligheter att lära och växa i en dynamisk, internationell och proaktiv arbetsmiljö med stor mångfald.

Bra att veta

Detta är en tillsvidareanställning på heltid med placeringsort Stockvik. Du kommer att rapportera till Christian Pettersson, Maintenance Supervisor. Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med ett jobbspecifikt CV. Vi bryr oss om dina personuppgifter (GDPR) därför tar vi inte emot ansökningar via e-post, dessa ansökningar kommer inte hanteras. Vi ser fram emot din ansökan! När den väl nått oss kommer vi att granska för att se om vi har en matchning mellan din kompetens och rollen! Vi strävar efter att återkomma till dig snarast men senast efter sista ansökningsdag, med en uppdatering om processen. 

Om Nouryon 

Nouryon är ett ledande globalt företag inom specialkemi. Industrier och konsumenter över hela världen förlitar sig på våra lösningar för tillverkning av oumbärliga vardagsprodukter som hygienartiklar, rengöringsprodukter, färg, jordbruksprodukter och livsmedel, läkemedel och byggmaterial. Dessutom har våra 7,900 medarbetares gemensamma engagemang för våra kunder, tillväxt, säkerhet, hållbarhet och innovation lett till en genomgående stark ekonomisk utveckling. Vi finns i fler än 80 länder runt om i världen med våra branschledande varumärken. Besök vår webbplats och följ oss @Nouryon på LinkedIn.
För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta rekryterande chef Christian Pettersson, Maintenance Supervisor på [email protected]. För mer information om rekryteringsprocessen, din ansökan eller om du behöver support, vänligen kontakta [email protected]
För fackliga frågor: IF Metall: Rolf Eriksson +46 70 564 38 38 eller Benny Sundeborn +46 70 272 04 64 
 Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Sommarjobb - Nouryon Stockvik

Sommarjobb inom produktion & lager, underhåll, logistik & administration samt laboratoriet i Stockvik Vi söker teammedlemmar som skapar och driver nya idéer, kämpar för andra och samarbetar för att göra saker bättre. Låter det som dig? Dessa roller önskar vi att tillsätta under sommaren 2024: Produktion och lager: Vårt största behov av sommarvikarier är inom vår produktion och lagerverksamhet. Arbetet kan innebära att du kommer arbeta som processopera... Visa mer
Sommarjobb inom produktion & lager, underhåll, logistik & administration samt laboratoriet i Stockvik


Vi söker teammedlemmar som skapar och driver nya idéer, kämpar för andra och samarbetar för att göra saker bättre. Låter det som dig?

Dessa roller önskar vi att tillsätta under sommaren 2024:
Produktion och lager:
Vårt största behov av sommarvikarier är inom vår produktion och lagerverksamhet. Arbetet kan innebära att du kommer arbeta som processoperatör eller truckförare. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på var i produktionen du arbetar. Exempel på arbetsuppgifter är packning, lossning av råvara, provtagning, utlastning, truckkörning samt viss övervakning. 
Arbetet inom produktion och lager är förlagt såväl dagtid som skift.
Du som söker ska ha minst gymnasiekompetens, gärna med teknisk inriktning (process, styr- och reglerteknik, kemi, maskin). Truckkort och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande, liksom kunskaper inom kemi. I vissa delar inom produktionen är truckkort ett krav. 
Som person skall du vara arbetsvillig och praktiskt lagd. 
Underhåll, reception och förråd:
Inom underhåll kan du arbeta med mekaniskt och elektriskt underhåll, förrådsarbete och arbete i företagets reception. Arbetet är förlagt dagtid.
Du som söker ska ha minst gymnasiekompetens. Det är meriterande om du har påbörjat någon form av utbildning inom process eller underhåll.  Erfarenhet av kundservicearbete i tex reception eller handel är meriterande. Som person ser vi att du är serviceinriktad och har god kommunikationsförmåga och för el och mektjänsten tror vi att du har ett brinnande intresse för teknik.
Logistik och administration:
Inom logistik och administration kan du arbeta med produktionsplanering, transportkoordinering, avrop, leveransplanering eller som administratör. Arbetet är förlagt dagtid.
Du som söker ska ha minst gymnasiekompetens. Det är meriterande om du har påbörjat någon form av logistik-, spedition- eller ekonomiutbildning samt har erfarenhet av kundservicearbete. Skriv gärna i din ansökan om du har erfarenhet av att arbeta i SAP eller andra stora affärssystem. Som person ser vi att du är serviceminded och har god kommunikationsförmåga.
Laboratoriet:
På laboratoriet arbetar du med processanalyser, miljöanalyser, analyser på färdig vara samt råvaruanalys. Du rapporterar in analyserna i vårt styrsystem. Arbetet är förlagt dagtid. 
Vi söker dig som har påbörjat en universitets- eller högskoleutbildning inom exempelvis kemi, kemiteknik och gärna med inriktning inom analytisk kemi. Arbetet är förlagt såväl dagtid som skift. Som person skall du vara analytisk, ordningsam och strukturerad.

OBS! Specificera i din ansökan vilken roll du är intresserad av!
Övriga kvalifikationer för samtliga roller enligt ovan
* Vi lägger störst vikt vid personliga egenskaper. Du är ansvarstagande, noggrann och trivs med att arbeta i ett team. Du är lyhörd och har en positiv attityd
* Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
* För tjänster inom laboratoriet är det meriterande om du är högskolestuderande
* Du bör vara tillgänglig för arbete mellan 1 juni-31 augusti
* Observera att du måste vara minst 18 år för att arbeta hos oss, enligt arbetsmiljölagstiftning


Vi erbjuder dig 
På Nouryon erbjuder vi inte bara en spännande roll och trevliga kollegor utan även förmåner utöver din lön. Nouryon har kollektivavtal med IKEM, men utöver det erbjuder vi även förmåner som bonus, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag, kostförmån och mycket mer. 
Bra att veta
Sommarjobben är ett tillfälligt semestervikariat under hela eller delar av månaderna juni - augusti.
Arbetet för samtliga roller ovan sker på Nouryon i Stockvik.
Viss obligatorisk introduktion och utbildning kan komma att ske innan sommaren.
Vi genomför urval och intervjuer löpande mellan januari till mars, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med ett jobbspecifikt CV. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. När din ansökan nått oss kommer vi att granska för att se om vi har en matchning mellan din kompetens och rollen! För mer information om vår rekryteringsprocess, vänligen besök: nouryon.com/careers/how-we-hire/  

Vi ser fram emot din ansökan! 

Kontakt 
För mer information om rekryteringsprocessen, din ansökan eller om du behöver support, vänligen kontakta  [email protected]

För fackliga frågor: 
Ledarna: Jan Filipsson +46 70 519 97 09 
Sveriges Ingenjörer: Ted Svensson +46 72-217 55 84    
Unionen: Jens Magnusson +46 72 215 24 10
IF Metall: Rolf Eriksson +46 70 564 38 38 eller Benny Sundeborn +46 70 272 04 64 Visa mindre

Sommarjobb inom förrådslager - Nouryon Stockvik

Sommarjobb inom förrådslager i Stockvik På Nouryon skapar vårt globala team av Changemakers positiva förändringar varje dag för att nå högre tillsammans och individuellt. Vi skapar innovativa och hållbara lösningar för våra kunder för att möta samhällets behov – idag och i framtiden.   Vi söker teammedlemmar som skapar och driver nya idéer, kämpar för andra och samarbetar för att göra saker bättre. Låter det som dig?  Just nu söker vi efter våra sommarjo... Visa mer
Sommarjobb inom förrådslager i Stockvik

På Nouryon skapar vårt globala team av Changemakers positiva förändringar varje dag för att nå högre tillsammans och individuellt. Vi skapar innovativa och hållbara lösningar för våra kunder för att möta samhällets behov – idag och i framtiden.  

Vi söker teammedlemmar som skapar och driver nya idéer, kämpar för andra och samarbetar för att göra saker bättre. Låter det som dig? 
Just nu söker vi efter våra sommarjobbare till Nouryon i Stockvik.

Denna roll önskar vi att tillsätta under sommaren 2024:

Förrådsmedarbetare:

Under underhåll ligger förrådsarbetet. Arbetet är förlagt dagtid på lagret för reservdelar. Du som söker ska ha minst gymnasiekompetens. Det är meriterande om du har påbörjat någon form av utbildning inom process eller underhåll. Erfarenhet av lagerarbete inom tex handels är meriterande eller andra lagerverksamheter. Som person ser vi att du är serviceinriktad och har god kommunikationsförmåga och vi vill att man har ett intresse för teknik. Det är metierande om du också har erfarenhet av att arbeta i SAP. 

Övriga kvalifikationer för rollen
* Vi lägger störst vikt vid personliga egenskaper. Du är ansvarstagande, noggrann och trivs med att arbeta i ett team. Du är lyhörd och har en positiv attityd
* Goda datorkunskaper
* Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
* Du bör vara tillgänglig för arbete mellan 1 juni-31 augusti
* Observera att du måste vara minst 18 år för att arbeta hos oss, enligt arbetsmiljölagstiftning


Vi erbjuder dig 
På Nouryon erbjuder vi inte bara en spännande roll och trevliga kollegor utan även förmåner utöver din lön. Nouryon har kollektivavtal med IKEM, men utöver det erbjuder vi även förmåner som bonus, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag, kostförmån och mycket mer. 
Bra att veta
Sommarjobben är ett tillfälligt semestervikariat under hela eller delar av månaderna juni - augusti.
Arbetet för rollen ovan sker på Nouryon i Stockvik.
Viss obligatorisk introduktion och utbildning kan komma att ske innan sommaren.
Vi genomför urval och intervjuer löpande mellan januari till mars, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med ett jobbspecifikt CV. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. När din ansökan nått oss kommer vi att granska för att se om vi har en matchning mellan din kompetens och rollen! För mer information om vår rekryteringsprocess, vänligen besök: nouryon.com/careers/how-we-hire/

Vi ser fram emot din ansökan! 
Om Nouryon   
Vi letar efter morgondagens Changemakers, idag!
Om du letar efter din nästa möjlighet i karriären, ansök idag och gå med i Nouryons världsomspännande team av Changemakers för att tillhandahålla viktiga lösningar som våra kunder använder för att tillverka vardagsprodukter som personlig vård, rengöring, färger och beläggningar, jordbruk och livsmedel, läkemedel och byggprodukter. Våra medarbetare drivs av viljan att påverka och aktivt driva positiv förändring. Om det beskriver dig ger vi gärna plats för dina ambitioner. Från dag ett stödjer vi dig med din personliga tillväxt, genom utmanande positioner och omfattande lärande- och utvecklingsmöjligheter, i en dynamisk, internationell, mångsidig och proaktiv arbetsmiljö.
Besök vår ?hemsida?och följ oss på?LinkedIn.?
#Changemakers #GrowWithUs
Kontakt 
För mer information om rekryteringsprocessen, din ansökan eller om du behöver support, vänligen kontakta  [email protected]

För fackliga frågor: 
Ledarna: Jan Filipsson +46 70 519 97 09 
Sveriges Ingenjörer: Ted Svensson +46 72-217 55 84    
Unionen: Jens Magnusson +46 72 215 24 10
IF Metall: Rolf Eriksson +46 70 564 38 38 eller Benny Sundeborn +46 70 272 04 64

#WeAreNouryon #Changemakers 

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Sommarjobb - Nouryon Stockvik

Sommarjobb inom produktion & lager, underhåll, logistik & administration samt laboratoriet i Stockvik Vi söker teammedlemmar som skapar och driver nya idéer, kämpar för andra och samarbetar för att göra saker bättre. Låter det som dig? Dessa roller önskar vi att tillsätta under sommaren 2024: Produktion och lager: Vårt största behov av sommarvikarier är inom vår produktion och lagerverksamhet. Arbetet kan innebära att du kommer arbeta som processopera... Visa mer
Sommarjobb inom produktion & lager, underhåll, logistik & administration samt laboratoriet i Stockvik


Vi söker teammedlemmar som skapar och driver nya idéer, kämpar för andra och samarbetar för att göra saker bättre. Låter det som dig?

Dessa roller önskar vi att tillsätta under sommaren 2024:
Produktion och lager:
Vårt största behov av sommarvikarier är inom vår produktion och lagerverksamhet. Arbetet kan innebära att du kommer arbeta som processoperatör eller truckförare. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på var i produktionen du arbetar. Exempel på arbetsuppgifter är packning, lossning av råvara, provtagning, utlastning, truckkörning samt viss övervakning. 
Arbetet inom produktion och lager är förlagt såväl dagtid som skift.
Du som söker ska ha minst gymnasiekompetens, gärna med teknisk inriktning (process, styr- och reglerteknik, kemi, maskin). Truckkort och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande, liksom kunskaper inom kemi. I vissa delar inom produktionen är truckkort ett krav. 
Som person skall du vara arbetsvillig och praktiskt lagd. 
Underhåll, reception och förråd:
Inom underhåll kan du arbeta med mekaniskt och elektriskt underhåll, förrådsarbete och arbete i företagets reception. Arbetet är förlagt dagtid.
Du som söker ska ha minst gymnasiekompetens. Det är meriterande om du har påbörjat någon form av utbildning inom process eller underhåll.  Erfarenhet av kundservicearbete i tex reception eller handel är meriterande. Som person ser vi att du är serviceinriktad och har god kommunikationsförmåga och för el och mektjänsten tror vi att du har ett brinnande intresse för teknik.
Logistik och administration:
Inom logistik och administration kan du arbeta med produktionsplanering, transportkoordinering, avrop, leveransplanering eller som administratör. Arbetet är förlagt dagtid.
Du som söker ska ha minst gymnasiekompetens. Det är meriterande om du har påbörjat någon form av logistik-, spedition- eller ekonomiutbildning samt har erfarenhet av kundservicearbete. Skriv gärna i din ansökan om du har erfarenhet av att arbeta i SAP eller andra stora affärssystem. Som person ser vi att du är serviceminded och har god kommunikationsförmåga.
Laboratoriet:
På laboratoriet arbetar du med processanalyser, miljöanalyser, analyser på färdig vara samt råvaruanalys. Du rapporterar in analyserna i vårt styrsystem. Arbetet är förlagt dagtid. 
Vi söker dig som har påbörjat en universitets- eller högskoleutbildning inom exempelvis kemi, kemiteknik och gärna med inriktning inom analytisk kemi. Arbetet är förlagt såväl dagtid som skift. Som person skall du vara analytisk, ordningsam och strukturerad.

OBS! Specificera i din ansökan vilken roll du är intresserad av!
Övriga kvalifikationer för samtliga roller enligt ovan
* Vi lägger störst vikt vid personliga egenskaper. Du är ansvarstagande, noggrann och trivs med att arbeta i ett team. Du är lyhörd och har en positiv attityd
* Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
* För tjänster inom laboratoriet är det meriterande om du är högskolestuderande
* Du bör vara tillgänglig för arbete mellan 1 juni-31 augusti
* Observera att du måste vara minst 18 år för att arbeta hos oss, enligt arbetsmiljölagstiftning


Vi erbjuder dig 
På Nouryon erbjuder vi inte bara en spännande roll och trevliga kollegor utan även förmåner utöver din lön. Nouryon har kollektivavtal med IKEM, men utöver det erbjuder vi även förmåner som bonus, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag, kostförmån och mycket mer. 
Bra att veta
Sommarjobben är ett tillfälligt semestervikariat under hela eller delar av månaderna juni - augusti.
Arbetet för samtliga roller ovan sker på Nouryon i Stockvik.
Viss obligatorisk introduktion och utbildning kan komma att ske innan sommaren.
Vi genomför urval och intervjuer löpande mellan januari till mars, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med ett jobbspecifikt CV. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. När din ansökan nått oss kommer vi att granska för att se om vi har en matchning mellan din kompetens och rollen! För mer information om vår rekryteringsprocess, vänligen besök: nouryon.com/careers/how-we-hire/  

Vi ser fram emot din ansökan! 

Kontakt 
För mer information om rekryteringsprocessen, din ansökan eller om du behöver support, vänligen kontakta  [email protected]

För fackliga frågor: 
Ledarna: Jan Filipsson +46 70 519 97 09 
Sveriges Ingenjörer: Ted Svensson +46 72-217 55 84    
Unionen: Jens Magnusson +46 72 215 24 10
IF Metall: Rolf Eriksson +46 70 564 38 38 eller Benny Sundeborn +46 70 272 04 64 Visa mindre

Sommarjobb - Nouryon Stockvik

Sommarjobb inom produktion & lager, underhåll, logistik & administration samt laboratoriet i Stockvik Vi söker teammedlemmar som skapar och driver nya idéer, kämpar för andra och samarbetar för att göra saker bättre. Låter det som dig? Dessa roller önskar vi att tillsätta under sommaren 2024: Produktion och lager: Vårt största behov av sommarvikarier är inom vår produktion och lagerverksamhet. Arbetet kan innebära att du kommer arbeta som processopera... Visa mer
Sommarjobb inom produktion & lager, underhåll, logistik & administration samt laboratoriet i Stockvik


Vi söker teammedlemmar som skapar och driver nya idéer, kämpar för andra och samarbetar för att göra saker bättre. Låter det som dig?

Dessa roller önskar vi att tillsätta under sommaren 2024:
Produktion och lager:
Vårt största behov av sommarvikarier är inom vår produktion och lagerverksamhet. Arbetet kan innebära att du kommer arbeta som processoperatör eller truckförare. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på var i produktionen du arbetar. Exempel på arbetsuppgifter är packning, lossning av råvara, provtagning, utlastning, truckkörning samt viss övervakning. 
Arbetet inom produktion och lager är förlagt såväl dagtid som skift.
Du som söker ska ha minst gymnasiekompetens, gärna med teknisk inriktning (process, styr- och reglerteknik, kemi, maskin). Truckkort och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande, liksom kunskaper inom kemi. I vissa delar inom produktionen är truckkort ett krav. 
Som person skall du vara arbetsvillig och praktiskt lagd. 
Underhåll, reception och förråd:
Inom underhåll kan du arbeta med mekaniskt och elektriskt underhåll, förrådsarbete och arbete i företagets reception. Arbetet är förlagt dagtid.
Du som söker ska ha minst gymnasiekompetens. Det är meriterande om du har påbörjat någon form av utbildning inom process eller underhåll.  Erfarenhet av kundservicearbete i tex reception eller handel är meriterande. Som person ser vi att du är serviceinriktad och har god kommunikationsförmåga och för el och mektjänsten tror vi att du har ett brinnande intresse för teknik.
Logistik och administration:
Inom logistik och administration kan du arbeta med produktionsplanering, transportkoordinering, avrop, leveransplanering eller som administratör. Arbetet är förlagt dagtid.
Du som söker ska ha minst gymnasiekompetens. Det är meriterande om du har påbörjat någon form av logistik-, spedition- eller ekonomiutbildning samt har erfarenhet av kundservicearbete. Skriv gärna i din ansökan om du har erfarenhet av att arbeta i SAP eller andra stora affärssystem. Som person ser vi att du är serviceminded och har god kommunikationsförmåga.
Laboratoriet:
På laboratoriet arbetar du med processanalyser, miljöanalyser, analyser på färdig vara samt råvaruanalys. Du rapporterar in analyserna i vårt styrsystem. Arbetet är förlagt dagtid. 
Vi söker dig som har påbörjat en universitets- eller högskoleutbildning inom exempelvis kemi, kemiteknik och gärna med inriktning inom analytisk kemi. Arbetet är förlagt såväl dagtid som skift. Som person skall du vara analytisk, ordningsam och strukturerad.

OBS! Specificera i din ansökan vilken roll du är intresserad av!
Övriga kvalifikationer för samtliga roller enligt ovan
* Vi lägger störst vikt vid personliga egenskaper. Du är ansvarstagande, noggrann och trivs med att arbeta i ett team. Du är lyhörd och har en positiv attityd
* Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
* För tjänster inom laboratoriet är det meriterande om du är högskolestuderande
* Du bör vara tillgänglig för arbete mellan 1 juni-31 augusti
* Observera att du måste vara minst 18 år för att arbeta hos oss, enligt arbetsmiljölagstiftning


Vi erbjuder dig 
På Nouryon erbjuder vi inte bara en spännande roll och trevliga kollegor utan även förmåner utöver din lön. Nouryon har kollektivavtal med IKEM, men utöver det erbjuder vi även förmåner som bonus, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag, kostförmån och mycket mer. 
Bra att veta
Sommarjobben är ett tillfälligt semestervikariat under hela eller delar av månaderna juni - augusti.
Arbetet för samtliga roller ovan sker på Nouryon i Stockvik.
Viss obligatorisk introduktion och utbildning kan komma att ske innan sommaren.
Vi genomför urval och intervjuer löpande mellan januari till mars, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med ett jobbspecifikt CV. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. När din ansökan nått oss kommer vi att granska för att se om vi har en matchning mellan din kompetens och rollen! För mer information om vår rekryteringsprocess, vänligen besök: nouryon.com/careers/how-we-hire/  

Vi ser fram emot din ansökan! 

Kontakt 
För mer information om rekryteringsprocessen, din ansökan eller om du behöver support, vänligen kontakta  [email protected]

För fackliga frågor: 
Ledarna: Jan Filipsson +46 70 519 97 09 
Sveriges Ingenjörer: Ted Svensson +46 72-217 55 84    
Unionen: Jens Magnusson +46 72 215 24 10
IF Metall: Rolf Eriksson +46 70 564 38 38 eller Benny Sundeborn +46 70 272 04 64 Visa mindre

Store Room and Reception Manager

På Nouryon skapar vårt globala team av Changemakers positiva förändringar varje dag för att nå högre tillsammans och individuellt. Vi skapar innovativa och hållbara lösningar för våra kunder för att möta samhällets behov – idag och i framtiden.   Vi letar just nu efter vår nya Warehouse and Reception Manager som vill leda och utveckla arbetet inom förrådshållning och reception samt optimera flödet av lagerhållna varor. Vill du vara en del av detta och sam... Visa mer
På Nouryon skapar vårt globala team av Changemakers positiva förändringar varje dag för att nå högre tillsammans och individuellt. Vi skapar innovativa och hållbara lösningar för våra kunder för att möta samhällets behov – idag och i framtiden.  

Vi letar just nu efter vår nya Warehouse and Reception Manager som vill leda och utveckla arbetet inom förrådshållning och reception samt optimera flödet av lagerhållna varor. Vill du vara en del av detta och samtidigt tillhöra vårt team av Changemakers. Då ska du söka denna roll!

Om jobbet
Du kommer att leda och utveckla avdelningen, optimera materialflödet, öka konkurrenskraften genom driftsäkerhet och kostnadseffektivitet, samt arbeta med ständiga förbättringar för övergripande effektivitet. God kommunikation och samarbete inom avdelningen och med intressenter på Stockvik och inom koncernen är avgörande. Du representerar materialanskaffningsprocesser i SAPs administrativa team och ansvarar för inpassering och telefonväxel.
Lokal systemkompetens krävs för anskaffnings- och materialstyrningsprocessen i verksamhetssystem, särskilt SAP, för lagerhållna varor och system kopplade till telefonväxel, inpassering samt registrering av besökare och intern personal.

I din framtida roll som Warehouse and Reception Manager kommer du att

•    Ansvara för att det arbete som bedrivs följer företagets bestämmelser samt lagar och förordningar inom arbetsmiljöområdet.
•    Delta i och leda projekt inom ansvarsområdet. 
•    Ha ekonomiskt ansvar för avdelningen.
•    Vara ansvarig för driften i receptionen
•    Vara ansvarig för förrådsvärdet
•    Ha personalansvar med bla lönesättning, rekrytering, introduktion av nyanställda, kompetensutveckling, kommunikation, sjukfrånvaro, och arbetsmiljö.

Vi tror att du har med dig
•    Högskoleutbildning
•    Goda kunskaper i ekonomi inom förrådsstyrning
•    Goda kunskaper i inköp
•    Goda kunskaper i svenska och engelska
•    Kunskap i SAP affärs och underhållssystem
•    Goda kunskaper I microsoft excel
•    Körkort för personbil

Bra om du har
•    Goda PC-kunskaper och tidigare vana av arbete i olika system
•    Erfarenhet av hälsa, säkerhet och kvalitetsarbete
•    Goda kunskaper i materialstyrningssystem

Vi tror att du är
En engagerad ledare med förmågan att skapa struktur och främja samarbete. Som en självgående individ kommer du att spela en nyckelroll i att upprätthålla och förstärka vår kvalitetsmedvetenhet. Ditt ledarskap kommer att vara avgörande för att guida teamet mot gemensamma mål, samtidigt som du främjar en effektiv och strukturerad arbetsmiljö. Du behöver vara en driven och ansvarstagande person som delar vår fokus på hög kvalitet och som trivs i en dynamisk och samarbetsinriktad arbetsmiljö.

Vi erbjuder dig
På Nouryon erbjuder vi inte bara en spännande roll och trevliga kollegor utan även förmåner utöver din lön. Nouryon har kollektivavtal med IKEM, men utöver det erbjuder vi även förmåner som bonus, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag, kostförmån och mycket mer. 

Bra att veta 
Detta är en tillsvidareanställning på heltid med placeringsort i Sundsvall, Stockvik. Tjänsten är en del i underhålls ledningsgrupp och du rapporterar till underhållschef. 

Vi ser fram emot din ansökan! 

Om Nouryon
Om du letar efter din nästa möjlighet i karriären, ansök idag och gå med i Nouryons världsomspännande team av Changemakers för att tillhandahålla viktiga lösningar som våra kunder använder för att tillverka vardagsprodukter som personlig vård, rengöring, färger och beläggningar, jordbruk och livsmedel, läkemedel och byggprodukter. Våra medarbetare drivs av viljan att påverka och aktivt driva positiv förändring. Om det beskriver dig ger vi gärna plats för dina ambitioner. Från dag ett stödjer vi dig med din personliga tillväxt, genom utmanande positioner och omfattande lärande- och utvecklingsmöjligheter, i en dynamisk, internationell, mångsidig och proaktiv arbetsmiljö.

Contact
För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta  
Rekryterande chef Anders Granath, underhållschef [email protected]

För mer information om rekryteringsprocessen, din ansökan eller om du behöver support, vänligen kontakta [email protected]

För fackliga frågor: 
Stockvik: IF Metall: Rolf Eriksson +46 70 564 38 38 eller Benny Sundeborn +46 70 272 04 64

#WeAreNouryon #Changemakers Visa mindre

Plant Controller Alby & Stockvik

At Nouryon, we are looking for Changemakers, people who are motivated to make a difference. Are you? In the role as plant Controller, you get to work with great colleagues and together deliver continuously greater results – the only way is up!  The role is leading the planning and reporting of the Site Financials, supports the organization in finding efficiency improvements together with all layers in the Site organization. In your future role as Plant ... Visa mer
At Nouryon, we are looking for Changemakers, people who are motivated to make a difference. Are you? In the role as plant Controller, you get to work with great colleagues and together deliver continuously greater results – the only way is up! 
The role is leading the planning and reporting of the Site Financials, supports the organization in finding efficiency improvements together with all layers in the Site organization.

In your future role as Plant Controller you will be
* Analyzing historical and future financial and business performance
* Driving the budgeting and forecasting processes, both monthly and quarterly forecasts, monthly follow-up of costs and CAPEX projects
* Supporting business projects, proposals and investments and preparing financial scenarios
* Acting as trusted partner to business stakeholders and drive decision-making
* Aiming for high costs transparency and control and continuously challenging the site from a cost perspective
* Responsible for the standard costing process.
* Reporting to authorities.
* Managing leasing agreements from a financial perspective in cooperation with procurement and Treasury.

Possible locations: Stockvick and Alby 

We believe you have
* A Master’s degree in Economics or equivalent
* Few years of relevant working experience within Finance, e.g., working as a Cost controller or Business Controller, preferably in a production environment.
* Good analytical skills and that you master Excel well.
* Good written and verbal communication skills in both Swedish and English


Great if you also have 
* Experience in SAP or experience from similar systems.


We believe you are
A person that has a proactive way of working, you are structured with good communication skills. Additionally, we expect you to be in the driver’s seat when it comes to the financial part where the focus will be on increasing the level of cost transparency and control of the site. 

We offer you
An interesting and fun job environment in an international company with a variety of opportunities to grow and develop. If you like to be challenged and challenge, then this could be the right role for you. We are in a growth mode with significant investments being made on our sites. With the right drive and passion, you will have good opportunities to develop in this highly dynamic environment and take further steps in your career. In this role you will be a member of the management team in and play an important role in site Alby.  
In the Integrated Supply Chain controlling group we are located on different sites, where each controller is responsible for a site/plant. We are a team with members of different ages, background, and experiences but one thing that unites us is that we are always supporting each other and see knowledge sharing as a key element to success.
You will be reporting to Integrated Supply Chain Controller for the Nordic region based in Gothenburg with dotted line reporting to the site manager in Alby. We’d prefer someone that is either located in Stockvik or Alby. Some travelling between the plant might be necessary depending on the location of the candidate.
Specific for this position is that the controller takes the lead towards the Alby site and is supporting to the Stockvik site. It is an excellent position for somebody that has the potential to further grow in skills and responsibilities.

Good to know
This is a permanent position on a full-time basis, reporting to the Controller ISC Nordics. 
Please apply via our online recruitment system with an uploaded job specific resume. We care for your personal data (GDPR) hence we do not accept applications via e-mail, these applications will be disregarded. 
We look forward to receiving your application! Once it's with us we will review to see if we have a match between your skills and the role! We aim to get back to you at the soonest but latest after application closing date, with an update on the process.

About Nouryon 
Nouryon is a global, specialty chemicals leader. Markets and consumers worldwide rely on our essential solutions to manufacture everyday products, such as personal care, cleaning goods, paints and coatings, agriculture and food, pharmaceuticals, and building products. Furthermore, the dedication of more than 7,900 employees with a shared commitment to our customers, business growth, safety, sustainability and innovation has resulted in a consistently strong financial performance. We operate in over 80 countries around the world with a portfolio of industry-leading brands. Visit our website and follow us @Nouryon and on LinkedIn. 
For additional information about the vacancy please contact Vladimir Pardjovski, Controller ISC EMEA on [email protected]
If you have any questions about the recruitment process or your application or need assistance, please contact: [email protected]

For unions related questions please contact: 
Unionen: Christer Wågström +46 702 66 03 65  
Sveriges Ingenjörer: Hanna Rammsy +46 738 04 27 51
IF Metall: Kent Eriksson +46 702 91 55 03

#WeAreNouryon
We have already chosen our sourcing channels for this recruitment and kindly ask not to be contacted by any advertisement agents, recruitment agencies or manning companies. Visa mindre

Maintenance Engineer

Vi söker nu en Elansvarig till vår Site i Stockvik, där kommer du att vara en viktig del i vårt arbete med att driva och utveckla eldistributionen. Vi befinner oss nu i en spännande tillväxtfas där du kommer att tillhöra ett hjälpsamt team som är måna om att stötta varandra i vardagen för att tillsammans nå uppsatta mål. Om jobbet Som Elansvarig på Stockviksverken spelar du en nyckelroll i att säkerställa pålitlig eldistribution på vår anläggning. Ditt ... Visa mer
Vi söker nu en Elansvarig till vår Site i Stockvik, där kommer du att vara en viktig del i vårt arbete med att driva och utveckla eldistributionen. Vi befinner oss nu i en spännande tillväxtfas där du kommer att tillhöra ett hjälpsamt team som är måna om att stötta varandra i vardagen för att tillsammans nå uppsatta mål.

Om jobbet
Som Elansvarig på Stockviksverken spelar du en nyckelroll i att säkerställa pålitlig eldistribution på vår anläggning. Ditt arbete involverar nära samarbete med Siteledning, UH Ingenjörer, arbetsledare och eltekniker med ett starkt fokus på hälsa, säkerhet och miljö. Du kommer att ha systemansvar för elnätet, ställverket och likriktarna samt vara i kontakt med olika aktörer inom elområdet. Din ansvarsomfattning inkluderar att säkerställa efterlevnad av HSE-rutiner och lagkrav samt att följa de senaste teknikutvecklingarna inom elområdet. Du kommer också att delta i strategiska inköp inom teknikområdet och utarbeta långsiktiga strategier för utrustningsval och tekniknivå. Din medverkan i att ta fram tekniska projekt-specifikationer kommer att vara avgörande.
I rollen kommer du också att
* Följa upp och kontrollera att nykonstruktion och nyinstallationer sker på ett fackmannamässigt och underhållsmässigt rätt sätt i investeringsprocessen
* Ombesörja periodisk kontroll
* Verka som projektansvarig
* Genomföra utredningar, förstudier, förprojekteringar och projekt.
* Vara tid- och budgetansvarig
* Agera samordningsansvarig mellan discipliner och i förekommande fall externt anlitad personal


Vi tror att du har med dig
* Fullständig Auktorisation (A-Auktorisation)
* Teknisk högskoleutbildning, elkraftsingenjör eller motsvarande.
* Goda kunskaper inom El såsom elkraft, eldistribution och DCS/ESD
* Flerårig erfarenhet inom processindustri
* Säkerhetsmedveten, självgående och resultatinriktad
* Goda kunskaper i svenska och engelska
* Meriterande med goda kunskaper i SAP

Vi tror att du är 
För att du ska trivas i denna roll krävs att du drivs av att lösa problem, söka förbättring och utveckling, både på egen hand och tillsammans med andra. För att klara rollen behöver du kunna arbeta flexibelt, noggrant och strukturerat med en helhetssyn över processen. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i kombination med rätt utbildning och erfarenhet.
Vi erbjuder dig
En arbetsmiljö med gott arbetsklimat där du kommer att tillhöra ett kommunikativt team som arbetar enligt företagets värderingar. Du kommer att rapportera till vår Reliability Manager som leder teamet i ett öppet och varmt klimat.
På Nouryon erbjuder vi inte bara en spännande roll och trevliga kollegor utan även förmåner utöver din lön. Nouryon har kollektivavtal med IKEM, men utöver det erbjuder vi även förmåner som bonus, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag, kostförmån och mycket mer. 
Bra att veta
Detta är en tillsvidareanställning på heltid med placeringsort i Stockvik. Du kommer att rapportera till Hans Erik Råbom, PPC Maintenance Reliability.  

Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med ett jobbspecifikt CV. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. När din ansökan nått oss kommer vi att granska för att se om vi har en matchning mellan din kompetens och rollen! För mer information om vår rekryteringsprocess, vänligen besök: nouryon.com/careers/how-we-hire/  

Vi ser fram emot din ansökan! 
Om Nouryon 
 Vi letar efter morgondagens Changemakers, idag!
Om du letar efter din nästa möjlighet i karriären, ansök idag och gå med i Nouryons världsomspännande team av Changemakers för att tillhandahålla viktiga lösningar som våra kunder använder för att tillverka vardagsprodukter som personlig vård, rengöring, färger och beläggningar, jordbruk och livsmedel, läkemedel och byggprodukter. 
Våra medarbetare drivs av viljan att påverka och aktivt driva positiv förändring. Om det beskriver dig ger vi gärna plats för dina ambitioner. Från dag ett stödjer vi dig med din personliga tillväxt, genom utmanande positioner och omfattande lärande- och utvecklingsmöjligheter, i en dynamisk, internationell, mångsidig och proaktiv arbetsmiljö.

Contact
För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta rekryterande chef Hans Erik Råbom, PPC Maintenance Reliability, [email protected]

För mer information om rekryteringsprocessen, din ansökan eller om du behöver support, vänligen kontakta  [email protected]
För fackliga frågor: 
Ledarna: Jan Filipsson +46 70 519 97 09 
Sveriges Ingenjörer: Ted Svensson +46 72-217 55 84    
Unionen: Jens Magnusson +46 72 215 24 10
IF Metall: Rolf Eriksson +46 70 564 38 38 eller Benny Sundeborn +46 70 272 04 64 Visa mindre

Sommarjobb på Nouryon i Stockvik!

Vill du vara med och göra vardagen lättare för människor runt om i världen? Utan att se det möter du oss varje dag i din vardag. Vi finns i dina skosulor, i din mobil och i tidningen du läser. Med ett gemensamt engagemang för innovation, hållbarhet och säkerhet arbetar våra medarbetare dagligen för en hållbar framtid. Vi söker nu sommarvikarier som ska täcka upp för vår ordinarie personal under hela eller delar av sommarmånaderna juni - augusti. Olika... Visa mer
Vill du vara med och göra vardagen lättare för människor runt om i världen? Utan att se det möter du oss varje dag i din vardag. Vi finns i dina skosulor, i din mobil och i tidningen du läser. Med ett gemensamt engagemang för innovation, hållbarhet och säkerhet arbetar våra medarbetare dagligen för en hållbar framtid.

Vi söker nu sommarvikarier som ska täcka upp för vår ordinarie personal under hela eller delar av sommarmånaderna juni - augusti.

Olika roller vi söker
Inom produktion och lager:
Vårt största behov av sommarvikarier är inom vår produktion och lagerverksamhet. Arbetet kan innebära att du kommer arbeta som processoperatör eller truckförare. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på var i produktionen du arbetar. Exempel på arbetsuppgifter är packning, lossning av råvara, provtagning, utlastning, truckkörning samt viss övervakning.
Arbetet inom produktion och lager är förlagt såväl dagtid som skift.
Du som söker ska ha minst gymnasiekompetens, gärna med teknisk inriktning (process, styr- och reglerteknik, kemi, maskin). Truckkort och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande, liksom kunskaper inom kemi. I vissa delar inom produktionen är truckkort ett krav.
Som person skall du vara arbetsvillig och praktiskt lagd.

Laboratorietjänster:
På laboratoriet arbetar du med processanalyser, miljöanalyser, analyser på färdig vara samt råvaruanalys. Du rapporterar in analyserna i vårt styrsystem. Arbetet är förlagt dagtid.
Vi söker dig som har påbörjat en universitets- eller högskoleutbildning inom exempelvis kemi, kemiteknik och gärna med inriktning inom analytisk kemi. Arbetet är förlagt såväl dagtid som skift. Som person skall du vara analytisk, ordningsam och strukturerad.

Logistik och administration:
Inom logistik och administration kan du arbeta med produktionsplanering, transportkoordinering, avrop, leveransplanering eller som administratör. Arbetet är förlagt dagtid.
Du som söker ska ha minst gymnasiekompetens. Det är meriterande om du har påbörjat någon form av logistik-, spedition- eller ekonomiutbildning samt har erfarenhet av kundservicearbete. Skriv gärna i din ansökan om du har erfarenhet av att arbeta i SAP eller andra stora affärssystem. Som person ser vi att du är serviceminded och har god kommunikationsförmåga.

OBS! Specificera i din ansökan vilken roll du är intresserad av!

Övriga kvalifikationer för samtliga roller enligt ovan
• Vi lägger störst vikt vid personliga egenskaper. Du är ansvarstagande, noggrann och trivs med att arbeta i ett team. Du är lyhörd och har en positiv attityd


• Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift


• För tjänster inom laboratoriet är det meriterande om du är högskolestuderande


• Du bör vara tillgänglig för arbete mellan 1 juni-31 augusti


• Observera att du måste vara minst 18 år för att arbeta hos oss, enligt arbetsmiljölagstiftning

Varför Nouryon?
Nouryon är ett ledande globalt företag inom specialkemi. Industrier och konsumenter över hela världen förlitar sig på våra lösningar för tillverkning av oumbärliga vardagsprodukter som hygienartiklar, rengöringsprodukter, färg, jordbruksprodukter och livsmedel, läkemedel och byggmaterial. Dessutom har våra 7,900 medarbetares gemensamma engagemang för våra kunder, tillväxt, säkerhet, hållbarhet och innovation lett till en genomgående stark ekonomisk utveckling. Vi finns i fler än 80 länder runt om i världen med våra branschledande varumärken. Besök vår webbplats och följ oss @Nouryon och på LinkedIn.

Ytterligare information
Tjänsterna avser feriearbete/semestervikariat under hela eller delar av månaderna juni – augusti.
Samtliga av våra tjänster är förlagda på vår site i Stockvik.
Viss obligatorisk introduktion och utbildning kan komma att ske innan sommaren.
Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg, vi tar inte emot ansökningar via mail.
Vi genomför urval och intervjuer löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
För eventuella frågor kring våra tjänster eller rekryteringsprocessen, Vänligen kontakta [email protected].

För fackliga frågor
Ledarna: Jenny Ersson +46 70 344 02 80
Sveriges ingenjörer: Ted Svensson +46 72-217 55 84
Unionen: Mattias Andersson +46 70 428 41 03
IF Metall: Rolf Eriksson +46 70 564 38 38 eller Benny Sundeborn +46 70 272 04 64


Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Plant Controller Alby & Stockvik

At Nouryon, we are looking for Changemakers, people who are motivated to make a difference. Are you? In the role as plant Controller, you get to work with great colleagues and together deliver continuously greater results – the only way is up!  The role is leading the planning and reporting of the Site Financials, supports the organization in finding efficiency improvements together with all layers in the Site organization. In your future role as Plant ... Visa mer
At Nouryon, we are looking for Changemakers, people who are motivated to make a difference. Are you? In the role as plant Controller, you get to work with great colleagues and together deliver continuously greater results – the only way is up! 
The role is leading the planning and reporting of the Site Financials, supports the organization in finding efficiency improvements together with all layers in the Site organization.

In your future role as Plant Controller you will be
* Analyzing historical and future financial and business performance
* Driving the budgeting and forecasting processes, both monthly and quarterly forecasts, monthly follow-up of costs and CAPEX projects
* Supporting business projects, proposals and investments and preparing financial scenarios
* Acting as trusted partner to business stakeholders and drive decision-making
* Aiming for high costs transparency and control and continuously challenging the site from a cost perspective
* Responsible for the standard costing process.
* Reporting to authorities.
* Managing leasing agreements from a financial perspective in cooperation with procurement and Treasury.

Possible locations: Stockvick and Alby 

We believe you have
* A Master’s degree in Economics or equivalent
* Few years of relevant working experience within Finance, e.g., working as a Cost controller or Business Controller, preferably in a production environment.
* Good analytical skills and that you master Excel well.
* Good written and verbal communication skills in both Swedish and English


Great if you also have 
* Experience in SAP or experience from similar systems.


We believe you are
A person that has a proactive way of working, you are structured with good communication skills. Additionally, we expect you to be in the driver’s seat when it comes to the financial part where the focus will be on increasing the level of cost transparency and control of the site. 

We offer you
An interesting and fun job environment in an international company with a variety of opportunities to grow and develop. If you like to be challenged and challenge, then this could be the right role for you. We are in a growth mode with significant investments being made on our sites. With the right drive and passion, you will have good opportunities to develop in this highly dynamic environment and take further steps in your career. In this role you will be a member of the management team in and play an important role in site Alby.  
In the Integrated Supply Chain controlling group we are located on different sites, where each controller is responsible for a site/plant. We are a team with members of different ages, background, and experiences but one thing that unites us is that we are always supporting each other and see knowledge sharing as a key element to success.
You will be reporting to Integrated Supply Chain Controller for the Nordic region based in Gothenburg with dotted line reporting to the site manager in Alby. We’d prefer someone that is either located in Stockvik or Alby. Some travelling between the plant might be necessary depending on the location of the candidate.
Specific for this position is that the controller takes the lead towards the Alby site and is supporting to the Stockvik site. It is an excellent position for somebody that has the potential to further grow in skills and responsibilities.

Good to know
This is a permanent position on a full-time basis, reporting to the Controller ISC Nordics. 
Please apply via our online recruitment system with an uploaded job specific resume. We care for your personal data (GDPR) hence we do not accept applications via e-mail, these applications will be disregarded. 
We look forward to receiving your application! Once it's with us we will review to see if we have a match between your skills and the role! We aim to get back to you at the soonest but latest after application closing date, with an update on the process.

About Nouryon 
Nouryon is a global, specialty chemicals leader. Markets and consumers worldwide rely on our essential solutions to manufacture everyday products, such as personal care, cleaning goods, paints and coatings, agriculture and food, pharmaceuticals, and building products. Furthermore, the dedication of more than 7,900 employees with a shared commitment to our customers, business growth, safety, sustainability and innovation has resulted in a consistently strong financial performance. We operate in over 80 countries around the world with a portfolio of industry-leading brands. Visit our website and follow us @Nouryon and on LinkedIn. 
For additional information about the vacancy please contact Vladimir Pardjovski, Controller ISC EMEA on [email protected]
If you have any questions about the recruitment process or your application or need assistance, please contact: [email protected]

For unions related questions please contact: 
Unionen: Christer Wågström +46 702 66 03 65  
Sveriges Ingenjörer: Hanna Rammsy +46 738 04 27 51
IF Metall: Kent Eriksson +46 702 91 55 03

#WeAreNouryon
We have already chosen our sourcing channels for this recruitment and kindly ask not to be contacted by any advertisement agents, recruitment agencies or manning companies. Visa mindre

Maintenance Engineer

Vi söker nu en automationsingenjör till vår fabrik i Örnsköldsvik. Vi söker dig som har ett stort intresse för programmering och processtyrsystem. Söker du en ansvarsfull roll i en global koncern med ständiga förändringar så kan den här tjänsten vara något för dig. Arbetsbeskrivning Programmering, idrifttagning, intrimning, internutbildning och underhåll av nya och befintliga ABB datorsystem. Ansvarig handläggare i systemgrupp för systemering, uppgradering... Visa mer
Vi söker nu en automationsingenjör till vår fabrik i Örnsköldsvik. Vi söker dig som har ett stort intresse för programmering och processtyrsystem.
Söker du en ansvarsfull roll i en global koncern med ständiga förändringar så kan den här tjänsten vara något för dig.
Arbetsbeskrivning
Programmering, idrifttagning, intrimning, internutbildning och underhåll av nya och befintliga ABB datorsystem.
Ansvarig handläggare i systemgrupp för systemering, uppgradering och programmering av företagets processdatorsystem. Ansvarar även för beställningar av externa tjänster för systemarbete.
Ansvarar för kommunikationslösningar mot andra datorsystem, t.ex. NIR, Siemens, Sitebase, Cadian och SAP.
Medverkar till avdelningens fortlöpande utveckling av arbetsmetoder och teknikutveckling samt följer upp att dessa efterlevs.
Medverkar till NIR modellens utveckling
Ansvarar för IT utvecklingen inom Teknik och Underhåll där vi arbetar med bla NIR, Siemens, Sitebase, Cadian och SAP.
Ansvara för de tekniska aspekterna och utvecklingen av konstruktionssystem för Teknik/Underhåll
Ansvarig handläggare i systemgrupp för systemering, uppgradering och programmering av företagets processdatorsystem. Ansvarar även för beställningar av externa tjänster för systemarbete.
Medverka som disciplinansvarig med utredning, process och problemlösning i samband med projekt och löpande verksamhet i samband med projekt- och modifieringsarbeten, ansvara för arbetsledning över externa tjänster och för systemarbete.Kvalifikationer
Du har ingenjörsexamen inom lämpligt område och gärna arbetat som ingenjör på teknik/underhåll.
Som person är du trygg i dig själv, gillar ordning och reda liksom har lätt för att samarbeta med dina kollegor. Vi tror att du som söker jobbet gillar att kreativt söka och lösa problem samt drivs av nya utmaningar och att utveckla såväl verksamhet som dig själv.
Då du kommer att arbeta både självständigt och i team är din samarbetsförmåga viktig och att du delar med dig av dina kunskaper till teamet.
Ytterligare information
Detta är en tillsvidareanställning på heltid där du rapporterar till Maintenance Manager och är placerad i Örnsköldsvik.
Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med cv och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Site Manager Per Olofsson 0730535972.
För mer information om rekryteringsprocessen eller din ansökan, vänligen kontakta Maria Myrén på [email protected].
Om du har generella frågor eller behöver hjälp, vänligen kontakta: [email protected]
För fackliga frågor:
Unionen, Christer Wågström, +46 660 753 04
Sveriges Ingenjörer, Emma Thelander, +46 660 755 49
Vi ser fram emot din ansökan!
Mer om företaget
Nouryon har cirka 10.000 anställda och verksamhet i över 80 länder runt om i världen. Under vår nästan 400 år långa resa mot att bli en global ledare inom specialkemi har vi byggt upp stor expertis, utvecklat långsiktiga kundrelationer och förtjänat en plats bland de branschledande företagen när det kommer till säkerhet, hållbarhet och tillförlitlighet. Runt om i världen har våra produkter stor betydelse i människors vardagliga liv.
Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre