Lediga jobb som Industriell tillverkning i Sundsvall

Se lediga jobb som Industriell tillverkning i Sundsvall. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Sundsvall som finns hos arbetsgivaren.

Självgående montör

Nytt
ASiL är ett växande företag som erbjuder stängsel, grindar, trappor, portar, byggnationer inom stål samt projektledning. Vi är verksamma inom byggen, industrin, vattenkraft och fastighetsbranschen. Vi gillar det extra skarpt när vi får samarbeta med lokala entreprenörer. Vi är duktiga att spåna på lösningar som leder till det bästa utfallet för våra kunder. Såväl den praktiska lösningen men även som kan generera en bättre ekonomi långsiktigt. Vi lägger sto... Visa mer
ASiL är ett växande företag som erbjuder stängsel, grindar, trappor, portar, byggnationer inom stål samt projektledning. Vi är verksamma inom byggen, industrin, vattenkraft och fastighetsbranschen. Vi gillar det extra skarpt när vi får samarbeta med lokala entreprenörer. Vi är duktiga att spåna på lösningar som leder till det bästa utfallet för våra kunder. Såväl den praktiska lösningen men även som kan generera en bättre ekonomi långsiktigt.
Vi lägger stor tyngd just i vår kompetens att möta kunders behov tillsammans med att bygga relationer, kvalité och leveranser.
Nu förstärker vi laget och söker en montör & servicetekniker.
Vem är du?
På ASiL ser vi hur varje individs styrka och olikheter bidrar till att vi tillsammans lyckas. Vi tror att en välmående företagskultur leder till utveckling, glädje och engagemang. Vi lägger hjärta i det vi gör och för varandra. Inställning, attityd och vilja är viktigt för oss och därför lägger vi stor vikt och är nyfiken i vem du är och hur du kan komplettera laget med just dina egenskaper och erfarenheter. Vi är en mansdominerad bransch och ser gärna att även du som kvinna söker.
I rollen som portmontör & servicetekniker gillar du när det är lite klurigt och där lösningen inte är given när du kommer på plats. En strukturerad problemlösare helt enkelt! Du behöver vara teknisk kunnig och ha grundläggande el-kunskaper. Kan du svetsa är det ett plus i kanten. Vi ser gärna att du har någon form av hantverkarbakgrund eller tidigare erfarenhet inom likande bransch. Arbetet kräver att du har ett B-körkort.
Dina främsta arbetsuppgifter kommer att bestå av att montera och serva portar samt grindar, felsöka och reparera, där arbetets komplexitet och tidsomfattning varierar. Även montage av portar kan förekomma, samt i vissa fall arbete på annan ort.
Du har ett eget driv och kan planera dina dagar väl och har därmed möjligheten att påverka hur dina dagar ser ut. Din roll är viktig då du kommer att omsätta kundernas behov och realisera lösningen, arbeta med omsorgsförsäljning och skapa nöjda kunder som resultat.
Hos ASiL erbjuder vi:
· Arbetsbil
· Pensionsersättning
· Övertidsersättning & traktamente, vi månar om bra balans mellan arbets- & privatliv så sunda arbetstider är viktigt för oss
· 25 semesterdagar + betald ledighet under julveckan
· En välmående och stark företagskultur där vi alla är en viktig del i pusslet, har roligt och mår bra tillsammans
· Varierande arbetsuppgifter
· Du styr dina dagar själv
· Friskvårdsbidrag
Vi ser fram emot din ansökan med CV och personligt brev. Visa mindre

Processingenjör kemikalieåtervinning , massa & papper

Ansök    Mar 21    AFRY AB    Processoperatör, pappersmassa
Företagsbeskrivning AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle. Vi är 19 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer. Jobbeskrivning AFRY är ett starkt företag som fortsätter att expandera. Vi behöver förstärka vårt team med kompetens inom massabrukets kemika... Visa mer
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vi är 19 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.


Jobbeskrivning
AFRY är ett starkt företag som fortsätter att expandera. Vi behöver förstärka vårt team med kompetens inom massabrukets kemikalieåtervinning och helst inom indunstning.
Våra konsulters vardag bjuder på en härlig variation och du kommer bland annat att jobba med förstudier/utredningar, förprojekt, upphandlingar, projektering, processoptimering och projektledning. Sälj och marknadsföring ingår som en naturlig del i tjänsten och du kommer även att arbeta med sektionens och marknadsområdets tjänsteutveckling. Då flera av våra kunder är internationella är resor inom och utanför Sverige en naturlig del av tjänsten.
Företrädelsevis ser vi en placering i Solna, Sundsvall, Gävle, Karlstad, Göteborg, Örnsköldsvik eller Norrköping, men även andra orter kan vara aktuella beroende av din kompetens och erfarenhet


Kravspecifikation
Vi söker dig som med ditt driv och engagemang kan göra skillnad i vår grupp och bidra till vår utveckling. Du är civilingenjör eller motsvarande med relevant erfarenhet från massa- och pappersbranschen. Kanske har du jobbat som maskinleverantör, konsult eller på fabrik?
Som person är du teknikintresserad och är eller vill bli specialiserad inom ett specifikt område. Du är öppen och lyhörd med tydligt kundfokus och har lätt för att skapa goda relationer. Vi söker dig som gillar att arbeta i team och som uttrycker sig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska. Du tar egna initiativ och är lösningsinriktad. Vi ser gärna att du har ett etablerat kontaktnät inom branschen.
Vill du jobba hos teknikvärldens häftigaste arbetsgivare? Sök tjänsten idag då vi tillämpar ett löpande urval!


Ytterligare information
Vi söker dig som vill vara en del av AFRYs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.
AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.
Sista ansökningsdag är 2023-04-30
Kontaktpersoner
Hans Holm
Gruppchef Massa
[email protected]
AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society. Visa mindre

Däckskiftare sökes inför kommande däckskiftessäsong

Har du tidigare erfarenhet av att byta däck eller annat verkstadsarbete? Då kan det vara dig vi söker! Om tjänsten Välkommen att förstärka våra verkstadslag som samarbetar för att tillsammans nå en effektiv och trivsam arbetsplats. För detta uppdrag söker vi dig som är: - Initiativtagande - Bra på att samarbeta - Ansvarsfull - Självgående - Tidigare erfarenhet av däckskifte är ett krav. - Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift är ett ... Visa mer
Har du tidigare erfarenhet av att byta däck eller annat verkstadsarbete? Då kan det vara dig vi söker!

Om tjänsten
Välkommen att förstärka våra verkstadslag som samarbetar för att tillsammans nå en effektiv och trivsam arbetsplats.

För detta uppdrag söker vi dig som är:
- Initiativtagande
- Bra på att samarbeta
- Ansvarsfull
- Självgående
- Tidigare erfarenhet av däckskifte är ett krav.

- Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift är ett krav.


- B-körkort är ett krav.

Flera av våra samarbetspartners går strax in i däcksäsong och därmed söker vi nu flera erfarna och glada däckskiftare som vill rycka ut och förstärka hos våra kunder under denna period.

Om oss
Nordic Bemanning & Rekrytering Norr är det personliga, engagerade och flexibla bemanningsföretaget som är verksamma inom de flesta branscher. Vi har lång erfarenhet av att hitta rätt person till rätt plats oavsett om det gäller ett kortare eller ett längre uppdrag. Vi har vårt huvudkontor i Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd hos oss på Nordic Bemanning & Rekrytering och arbeta som uthyrd konsult hos vår kund.

I och med vårt medlemskap i Kompetensföretagen kan du som konsult känna dig trygg i din anställning hos oss.

Villkor
Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Vardagar/Dagtid

Placeringsort: Sundsvall

Varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag. Intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänsterna sker direkt vi hittar rätt profiler för uppdragen. Visa mindre

Däckskiftare sökes inför kommande däckskiftessäsong

Har du tidigare erfarenhet av att byta däck eller annat verkstadsarbete? Då kan det vara dig vi söker! Om tjänsten Välkommen att förstärka våra verkstadslag som samarbetar för att tillsammans nå en effektiv och trivsam arbetsplats. För detta uppdrag söker vi dig som är: - Initiativtagande - Bra på att samarbeta - Ansvarsfull - Självgående - Tidigare erfarenhet av däckskifte är ett krav. - Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift är ett ... Visa mer
Har du tidigare erfarenhet av att byta däck eller annat verkstadsarbete? Då kan det vara dig vi söker!

Om tjänsten
Välkommen att förstärka våra verkstadslag som samarbetar för att tillsammans nå en effektiv och trivsam arbetsplats.

För detta uppdrag söker vi dig som är:
- Initiativtagande
- Bra på att samarbeta
- Ansvarsfull
- Självgående
- Tidigare erfarenhet av däckskifte är ett krav.

- Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift är ett krav.


- B-körkort är ett krav.

Flera av våra samarbetspartners går strax in i däcksäsong och därmed söker vi nu flera erfarna och glada däckskiftare som vill rycka ut och förstärka hos våra kunder under denna period.

Om oss
Nordic Bemanning & Rekrytering Norr är det personliga, engagerade och flexibla bemanningsföretaget som är verksamma inom de flesta branscher. Vi har lång erfarenhet av att hitta rätt person till rätt plats oavsett om det gäller ett kortare eller ett längre uppdrag. Vi har vårt huvudkontor i Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd hos oss på Nordic Bemanning & Rekrytering och arbeta som uthyrd konsult hos vår kund.

I och med vårt medlemskap i Kompetensföretagen kan du som konsult känna dig trygg i din anställning hos oss.

Villkor
Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Vardagar/Dagtid

Placeringsort: Sundsvall

Varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag. Intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänsterna sker direkt vi hittar rätt profiler för uppdragen. Visa mindre

Bilbolaget söker bilplåtslagare

Bilbolaget tror på att skapa det bästa för våra kunder i form av tjänster som verkligen underlättar och medverkar till att det blir kul och enkelt att äga bilar från oss. Vi jobbar bland annat med ett av Sveriges starkaste varumärken, Volvo, och har alltid den senaste tekniken. Vi jobbar också med varumärkena Ford, Renault och Dacia, och erbjuder ett stort utbud på marknaden.    Din nästa utmaning Vill du arbeta med krockskadade bilar?  Är du noggrann... Visa mer
Bilbolaget tror på att skapa det bästa för våra kunder i form av tjänster som verkligen underlättar och medverkar till att det blir kul och enkelt att äga bilar från oss.

Vi jobbar bland annat med ett av Sveriges starkaste varumärken, Volvo, och har alltid den senaste tekniken. Vi jobbar också med varumärkena Ford, Renault och Dacia, och erbjuder ett stort utbud på marknaden.   

Din nästa utmaning

Vill du arbeta med krockskadade bilar?  Är du noggrann och tålmodig? På Bilbolagets skadecenter är teamkänsla och yrkesstolthet ledorden. Låter det här intressant? Då har vi jobbet för dig!  

Vi erbjuder dig ett självständigt och stimulerande arbete på ett kvalitetstänkande företag med en modern verkstad som har den senaste utrustningen.  

Som bilplåtslagare kommer du att utföra reparationer på krockskadade bilar. I reparationsarbetet ingår byte av karossdetaljer, utförande av svets- och limarbeten i plåt, plast och glas samt demontering och montering av teknisk utrustning. Till din hjälp har du ett team av ledare, skadeberäknare och annan kompetens som underlättar för dig i ditt arbete.  

Vem är du?

Då vi har stort fokus på nöjda kunder är det viktigt att du är serviceinriktad, social och positiv. Dessa egenskaper visar du också självklart gentemot dina kollegor på jobbet då du bidrar med god stämning och prestigelöshet. Du är noggrann och kvalitetsmedveten – och vill alltid leverera ett arbete av högsta möjliga kvalitet.?    Du har några års dokumenterad erfarenhet som bilplåtslagare/skadetekniker samt plåtslagarutbildning. Tidigare erfarenhet av Cabas är meriterande. Det är också en fördel om du tidigare arbetat i några av våra märkesstyrda system inom Volvo, Ford och Renault. Du har också ett giltigt körkort med minst behörighet B. 

Vad erbjuder vi dig?

Vi är ett kvalitetstänkande familjeföretag. Hos oss blir du en del av en koncern med möjligheter till både professionell och personlig utveckling. Vi bryr oss om dig som anställd.  

Vi erbjuder alla våra anställda: 

- Friskvård och personalrabatter på olika träningsanläggningar
- Personalrabatter på drivmedel, verkstadsarbeten & reservdelar
- Personalrabatter hos samarbetspartners
- Tjänstepension
- Gruppförsäkring
- Goda utvecklingsmöjligheter
- Bra arbetsmiljö
- Utbildningar genom bland annat samarbeten med Volvo Car Sverige, Renault, Ford och IHM Business School. 

Vill du veta mer?

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef, se kontaktuppgifter längre ned i annonsen. Urval sker löpande.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Välkommen med din ansökan!

Om koncernen Bilbolaget
Bilbolaget Invest Sundsvall AB är moderbolaget som med fem personbilsbolag, ett lastvagnsbolag, ett Teknik & Service bolag, Demia AB och ett Administration & IT bolag har cirka 900 anställda. Koncernens verksamhet sträcker sig från Luleå i norr till Norrtälje i söder, via Luleå, Piteå, Skellefteå, Umeå, Sundsvall, Ljusdal, Hudiksvall, Bollnäs, Söderhamn, Ludvika, Gävle, Sandviken, Uppsala, Östhammar och Norrtälje.


Koncernen ägnar sig dels åt försäljning, service och tilläggstjänster med personbilar, transportbilar, bildemontering och lastvagnar, men också förvaltning av de egna och hyrda fastighetsbestånden. Fordonsaffären omfattar försäljning av både nya och begagnade personbilar, transportbilar och lastvagnar och har fokus på att leverera helhetslösningar som förenklar kundens vardag.   


Bilbolagskoncernen ägs av familjen Persson. Martin Persson är styrelseordförande, även syskonen Henrik och Anders jobbar inom koncernen. Familjen Persson har siktet inställt på framtiden och jobbar långsiktigt med att hela tiden modernisera och återinvestera i verksamheten.  


Vårt kundlöfte:?Med personlig omtanke 
Smaka på orden du också! Det är stora ord som vi lovar till var och en av våra kunder och den viktigaste faktorn för långsiktig lönsamhet. Därför vill vi ha engagerade medarbetare som har en vilja att göra skillnad i sina arbeten och ge våra kunder positiva upplevelser i mötena med dem.


Vi vill att alla kunder ska känna sig betydelsefulla och att just deras behov är någonting som vi tar på allvar och har lösningar på. Att vara omtänksam handlar om att bry sig om, vilja väl och visa intresse. Vår filosofi är att omtanke i alla led vinner i längden. Och det gäller självklart även oss medarbetare emellan. Om vi lever på det sättet så kommer vi också omtänksamt kunna ta hand om våra kunder på bästa tänkbara sätt. Visa mindre

Visual Merchandiser till IKEA Sundsvall

IKEA har inspirerat människor till smarta heminredningslösningar i 80 år nu. Kunder kommer till oss med siktet inställt på en specifik produkt eller bara för att låta sig inspireras av vårt sortiment. Som Visual Merchandiser hjälper du kunden att hitta det den kom för, om vi är duktiga på vårt jobb så stannar kunden längre och upptäcker produkter som den inte visste att den behövde! OM JOBBET Som Visual Merchandiser jobbar du med att presentera vårt sortim... Visa mer
IKEA har inspirerat människor till smarta heminredningslösningar i 80 år nu. Kunder kommer till oss med siktet inställt på en specifik produkt eller bara för att låta sig inspireras av vårt sortiment. Som Visual Merchandiser hjälper du kunden att hitta det den kom för, om vi är duktiga på vårt jobb så stannar kunden längre och upptäcker produkter som den inte visste att den behövde!
OM JOBBET
Som Visual Merchandiser jobbar du med att presentera vårt sortiment på ett inspirerande och kommersiellt sätt. Här kommer du att göra dina idéer och visioner till verklighet. Det innebär att du får möjlighet att jobba med såväl kreativa som praktiska uppgifter. Din vardag består av såväl planering, koncept och butikslayout till att utföra fysiska uppgifter som att sätta upp tavlor, flytta soffor och klättra på stegar för att rikta belysning.
Här tillhör du ett lag och en arbetsgrupp på cirka 10 personer. Dina kollegor kommer bestå av andra Visual Merchandisers såväl som grafiker, inredningsdesigners och hantverkare. Vi hjälper varandra och jobbar tillsammans för att lyckas. Vi har koll på såväl nyheter som utgående sortiment, nya butikslösningar, livet hemma i säsong och koncept från IKEA globalt och nationellt.
Förutom en otroligt rolig arbetsvardag så finns det utvecklingsmöjligheter i den här tjänsten. Vi har många spännande roller på vårt varuhus i Sundsvall men även möjligheter att jobba i projekt – i Sverige eller utomlands.
VEM ÄR DU
Din vilja att lösa problem och se möjligheter gör att du trivs med varierande arbetsuppgifter och föränderliga dagar! Du är självgående och ser vad som behöver göras – samtidigt som du gärna tar initiativ till samarbete med nära kollegor i gruppen eller på andra funktioner i varuhuset.
Du har ett öga för att presentera vårt sortiment och skapar kommersiella heminredningslösningar som bidrar till en positiv och överraskande kundupplevelse. Självklart håller du inte dina idéer för dig själv utan presenterar de gärna för andra på ett inspirerande sätt!
För denna tjänst ser vi att du behöver:
• ha en relevant utbildning med estetisk inriktning, eller erfarenhet som bedöms likvärdig
• behärska svenska och engelska i tal och skrift
• vara bekväm med såväl datorn och skruvdragaren som penna och papper då de är dina främsta arbetsverktyg
VAD DU BEHÖVER VETA
Vi rekryterar till ett vikariat och en tillsvidareanställning. Båda tjänsterna är på heltid med arbetstid måndag till fredag. Vikariatet är ett föräldravikariat på minst 1 år. Som Visual Merchandiser tillhör du Handels kollektivavtal.
Förutom utvecklingsmöjligheter i en stor och internationell koncern så har vi flera förmåner för alla våra anställda. För att nämna några så har vi personalrabatt, friskvårdbidrag och ett hälsokonto. Vi har också ett bonussystem som baseras på hur vi tillsammans når våra mål och ett program som lägger undan extra pengar till pensionen. Bra va?
ANSÖK NU!
Ansök på vår hemsida genom att skicka in ditt CV & personliga brev. Går din ansökan vidare kommer du få genomföra en videopresentation som ett första steg i processen. Håll utkik i mailen efter din inbjudan (även skräpkorgen).
Om du har några frågor gällande tjänsten vänligen kontakta Anna-Carin Rahmqvist, Visual Merchandiser & Interior Design Manager, [email protected]
Har du frågor kring rekrytering eller ansökningsprocessen vänligen kontakta Emma Helmin, Recruitment & Selection Specialist, [email protected]
Varmt välkommen med din ansökan senast 20 mars! Visa mindre

Processoperatör till SCA Ortviken

Om SCA Kärnan i SCAs verksamhet är den växande skogen, Europas största privata skogsinnehav. Kring denna unika resurs har vi byggt en välutvecklad värdekedja baserad på förnybar råvara från våra egna och andras skogar. Vi erbjuder förpackningspapper, massa, trävaror, förnybar energi, tjänster för skogsägare och effektiva transportlösningar. Skogsbolaget SCA hade 2021 ca 4000 anställda och en försäljning på 18,8 miljarder kronor. SCA grundades 1929 och har... Visa mer
Om SCA

Kärnan i SCAs verksamhet är den växande skogen, Europas största privata skogsinnehav. Kring denna unika resurs har vi byggt en välutvecklad värdekedja baserad på förnybar råvara från våra egna och andras skogar. Vi erbjuder förpackningspapper, massa, trävaror, förnybar energi, tjänster för skogsägare och effektiva transportlösningar.
Skogsbolaget SCA hade 2021 ca 4000 anställda och en försäljning på 18,8 miljarder kronor. SCA grundades 1929 och har sitt huvudkontor i Sundsvall.

En hållbar arbetsplats – en renare värld

På SCA har vi en tydlig plan för våra medarbetare. Den hänger ihop med vårt syfte: att med skogens kraft bidra till en hållbar framtid. Oavsett var du är i livet har vi plats för dig som vill utveckla och utvecklas, göra skillnad och tänka nytt. För när våra medarbetare växer, växer även vår verksamhet.
Till Renseriet på Ortviken söker vi nu två stycken processoperatörer. Är du en positiv, teknikintresserad person som gillar att samarbeta med andra kan detta vara din nya utmaning. Varmt välkommen med din ansökan!

Din nästa utmaning

Som processoperatör hos oss är du en del av den dagliga driften på ditt skift. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att på ett säkert sätt övervaka, styra och optimera produktion och process med syfte att uppnå uppställda produktions- och effektivitetsmål. 
En annan vanligt förekommande arbetsuppgift är att köra timmertruck. På Renseriet arbetar du i arbetsgrupp om 6 processoperatörer och i arbetsuppgifterna ingår att bidra till en hälsosam och säker arbetsmiljö. Du bidrar med rondering, felsökning och förbättringsarbete samt ska verka för optimala driftsförhållande så att våra produktionsmål nås. 
Renseriet körs i kontinuerligt 2-skift vilket innebär för- och eftermiddagsskift måndag-fredag samt 12-timmarspass vissa helger. Tjänsterna är tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. 


Vad erbjuder vi dig?

Utgångspunkten är en hälsosam och säker arbetsmiljö. Vi jobbar också medvetet för att skapa ett högt värde för individen och en stolthet över det vi gör tillsammans. Att jobba på SCA ska vara ett meningsfullt arbetsliv. För vi vet att det är människorna som gör framgångarna. Varje dag, året runt.

Vill du veta mer?

För mer information om tjänsten: Andreas Hallgren, Gruppchef Drift, 060- 19 42 10, [email protected] 
För mer information om rekryteringsprocessen: Linnea Nyström, HR Business Partner, 060- 19 33 79, [email protected]
Facklig företrädare: Emma Valter, Pappers Avd. 16, 060-19 43 29, [email protected] 
Sista ansökningsdag är: 2023-03-12

Vem är du?

Vi söker dig som är driven, positiv och ansvarstagande. På Ortviken arbetar vi hela tiden med att hitta nya och bättre arbetssätt och är ett bruk i ständig förändring. Det innebär att det är viktigt att du gillar att arbeta med problemlösning och att dela med dig av samt ta till dig av andras goda idéer. Tillsammans med god laganda och god samarbetsförmåga är det dina största styrkor. Du har förmågan att arbeta självständigt, samt viljan att samverka med andra till att nå uppsatta mål.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att köra truck samt att arbeta som processoperatör, gärna inom massa- och pappersindustrin. Utöver detta vill vi att du har en 3-årig gymnasieexamen eller motsvarande. 
För oss är det också viktigt att ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden: respekt, högklassighet och ansvar. Visa mindre

CNC-operatör till större fräsverk

Ser du dig själv som en noggrann person med god förmåga att på ett självständigt sätt driva arbetet framåt? Skulle du vilja jobba tillsammans med ett kompetent och professionellt team i ett stabilt bolag? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Nordic Bemanning & Rekrytering två CNC-operatörer till kund i Sundsvall. Om tjänsten I rollen som CNC-operatör kommer du här att arbeta vid ett större fräsverk vilket vi tror att du har erfarenhet... Visa mer
Ser du dig själv som en noggrann person med god förmåga att på ett självständigt sätt driva arbetet framåt? Skulle du vilja jobba tillsammans med ett kompetent och professionellt team i ett stabilt bolag? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Nordic Bemanning & Rekrytering två CNC-operatörer till kund i Sundsvall.

Om tjänsten

I rollen som CNC-operatör kommer du här att arbeta vid ett större fräsverk vilket vi tror att du har erfarenhet av sedan tidigare. Du har god vana av programmering, ställning av maskiner och viss montering. Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som CNC-operatör, industriproduktion och fräsning. Därutöver är du trygg och väl bevandrad i verkstadsindustrimiljö och har ett gediget säkerhetstänk. Dessutom har du goda kunskaper i svenska i tal och skrift. I det här uppdraget är det viktigt att du har förmågan att arbeta självständigt och att du utför ditt arbete med stor noggrannhet. Vidare är det viktigt att du har lätt för att identifiera problem och hitta lösningar och att du har ett metodiskt arbetssätt. Det här uppdraget inleds som ett konsultuppdrag där du blir anställd av oss på Nordic Bemanning & Rekrytering men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Vid ett ömsesidigt trivsamt samarbete finns sedan goda möjligheter till fast anställning direkt på företaget i fråga.

Om oss
Nordic Bemanning & Rekrytering Norr är det personliga, engagerade och flexibla bemanningsföretaget som är verksamma inom de flesta branscher. Vi har lång erfarenhet av att hitta rätt person till rätt plats oavsett om det gäller ett kortare eller ett längre uppdrag. Vi har vårt huvudkontor i Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

I och med vårt medlemskap i Kompetensföretagen kan du som konsult känna dig trygg i din anställning hos oss.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Dagtid alt. skiftgång

Placeringsort: Sundsvall
Varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag! Vi kommer att behandla ansökningar löpande och anställning kan komma att ske före utsatt slutdatum.
Ansvarig rekryterare: Malin Persson Visa mindre

CNC-operatör till större fräsverk

Ser du dig själv som en noggrann person med god förmåga att på ett självständigt sätt driva arbetet framåt? Skulle du vilja jobba tillsammans med ett kompetent och professionellt team i ett stabilt bolag? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Nordic Bemanning & Rekrytering två CNC-operatörer till kund i Sundsvall. Om tjänsten I rollen som CNC-operatör kommer du här att arbeta vid ett större fräsverk vilket vi tror att du har erfarenhet... Visa mer
Ser du dig själv som en noggrann person med god förmåga att på ett självständigt sätt driva arbetet framåt? Skulle du vilja jobba tillsammans med ett kompetent och professionellt team i ett stabilt bolag? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Nordic Bemanning & Rekrytering två CNC-operatörer till kund i Sundsvall.

Om tjänsten

I rollen som CNC-operatör kommer du här att arbeta vid ett större fräsverk vilket vi tror att du har erfarenhet av sedan tidigare. Du har god vana av programmering, ställning av maskiner och viss montering. Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som CNC-operatör, industriproduktion och fräsning. Därutöver är du trygg och väl bevandrad i verkstadsindustrimiljö och har ett gediget säkerhetstänk. Dessutom har du goda kunskaper i svenska i tal och skrift. I det här uppdraget är det viktigt att du har förmågan att arbeta självständigt och att du utför ditt arbete med stor noggrannhet. Vidare är det viktigt att du har lätt för att identifiera problem och hitta lösningar och att du har ett metodiskt arbetssätt. Det här uppdraget inleds som ett konsultuppdrag där du blir anställd av oss på Nordic Bemanning & Rekrytering men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Vid ett ömsesidigt trivsamt samarbete finns sedan goda möjligheter till fast anställning direkt på företaget i fråga.

Om oss
Nordic Bemanning & Rekrytering Norr är det personliga, engagerade och flexibla bemanningsföretaget som är verksamma inom de flesta branscher. Vi har lång erfarenhet av att hitta rätt person till rätt plats oavsett om det gäller ett kortare eller ett längre uppdrag. Vi har vårt huvudkontor i Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

I och med vårt medlemskap i Kompetensföretagen kan du som konsult känna dig trygg i din anställning hos oss.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Dagtid alt. skiftgång

Placeringsort: Sundsvall
Varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag! Vi kommer att behandla ansökningar löpande och anställning kan komma att ske före utsatt slutdatum.
Ansvarig rekryterare: Malin Persson Visa mindre

Kantpressoperatör till Valmet

Ansök    Feb 20    Uniflex Sverige AB    Kantpressare
Har du erfarenhet av plåttillverkning, kantpressning och bockning? Uniflex söker nu en Kantpressoperatör för produktion av plåtdetaljer till Valmet i Sundsvall! Dina arbetsuppgifter i huvudsak I rollen kommer du att arbeta med kantpressning, bockning och valsning samt övrigt förekommande plåtarbete i en modern verkstad. Du kommer att arbeta med plåt allt från 2 mm till 50 mm och arbeta med enklare programmering samt hantera plåt/detaljer med truck och tra... Visa mer
Har du erfarenhet av plåttillverkning, kantpressning och bockning? Uniflex söker nu en Kantpressoperatör för produktion av plåtdetaljer till Valmet i Sundsvall!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen kommer du att arbeta med kantpressning, bockning och valsning samt övrigt förekommande plåtarbete i en modern verkstad. Du kommer att arbeta med plåt allt från 2 mm till 50 mm och arbeta med enklare programmering samt hantera plåt/detaljer med truck och travers.

Du kommer att arbeta självständigt efter ritning med höga krav på kvalité, det är därför viktigt att du har goda kunskaper inom ritningsläsning och kan lägga upp arbetet i en god arbetsordning. Arbetstiderna innefattar 2-skift.

Vem är du?
Vi söker dig med en verkstadsteknisk utbildning alternativt praktisk erfarenhet inom området. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet ifrån kantpress, har ett tekniskt intresse och värdesätter noggrannhet i ditt arbete. Tidigare erfarenhet av ritningsläsning är ett krav. Truck-och traverskort är meriterande.

Som person är du driven, nyfiken och är inte rädd för nya utmaningar. Vi ser även att du är en problemlösare och en lagspelare som verkar för ordning och reda.

Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Uniflex Bemanning & Rekrytering.

Om verksamheten
Valmet är ett globalt teknikföretag som erbjuder en inspirerande arbetsmiljö och en bra plattform för att utvecklas. Det råder ett högt säkerhets- och arbetsmiljöfokus och verkstaden erbjuder ljusa, fräscha lokaler att arbeta i. Valmet levererar processer och utrustning för kemisk och mekanisk massaframställning, fiberboardproduktion, balhanteringsutrustning och hydrolyssystem för framställning av biobränslen. Visa mindre

FORDONSTEKNIKER Skiftgående

Kubikenborg Aluminium AB är Sveriges enda producent av primäraluminium och är ett av de största industriföretagen i Sundsvall. Fabriken byggdes 1942 och producerar idag ca 135 000 ton aluminium per år. Slutprodukten som består av göt levereras till press och valsverk över hela Europa. Kubal har idag 460 anställda. Fordonsgruppen består idag av 5 mekaniker på dagtid och 6 mekaniker på skift. Arbetstider för skiftgående är dagskift 05:48 – 18:00, nattskift ... Visa mer
Kubikenborg Aluminium AB är Sveriges enda producent av primäraluminium och är ett av de största industriföretagen i Sundsvall. Fabriken byggdes 1942 och producerar idag ca 135 000 ton aluminium per år. Slutprodukten som består av göt levereras till press och valsverk över hela Europa.
Kubal har idag 460 anställda.
Fordonsgruppen består idag av 5 mekaniker på dagtid och 6 mekaniker på skift.
Arbetstider för skiftgående är dagskift 05:48 – 18:00, nattskift 17:48 – 06:00.
Vi följer gjuteriets 6-skifts schema.
Som mekaniker på skift blir dina arbetsuppgifter främst att lösa de akuta problem som uppstår under skiftet, men även planerat underhåll förekommer.
Vi har ett partnerskap med Hencon så arbetsspråket är både engelska och svenska.
Vi vill att du har några års erfarenhet av liknande arbete som fordonsmekaniker, gärna från tyngre maskiner som lantbruk, gruva eller skogsmaskiner.
Arbetet kräver att du kan grundläggande felsökning mekanisk, hydraulik och fordonsel.
Du har ett stort intresse av att skruva, meka och tycker om att arbeta praktiskt.
Som person är du positiv, serviceinriktad och engagerad. Då akuta ärenden kan uppstå är det viktigt att du är problemlösningsorienterad, flexibel och kreativ.
Du är driven, har god samarbetsförmåga och är noggrann i ditt arbetssätt.
Egenskaper som vi önskar av dig som söker:
-Skyddsmedvetenhet
-Stresstålighet
-Ansvarskänsla
-Flexibilitet
-Noggrannhet
-En vilja att utvecklas värderas högt
Vi förutsätter att du har god datavana.
Tillträde sker omgående efter överenskommelse.
Övrigt
Vi vill ha en alkohol och drogfri arbetsmiljö. Därför genomför vi ett alkohol- och drogtest vid nyanställning, samt slumpmässiga alkohol- och drogtester under året.
Frågor om tjänsten besvaras av: Skiftchef Jesper Svedin, 073-988 0434.
Skicka din ansökan snarast då intervjuer sker löpande, dock senast 2023-03-19
Vi behandlar ansökningarna löpande vilket gör att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löper ut.
Ansökan märkt ”Fordonstekniker skift” skickas till [email protected] Visa mindre

Däckskiftare till Sundsvall

Om tjänsten Vi söker däckskiftare till vår kund i Sundsvall! Arbetet kräver verkstadsvana och erfarenhet av att skifta däck samt att tvätta och lagra däck. Du kommer att arbeta i team där du självständigt gör däckbyten samt tar emot och hjälper verkstadens kunder. Arbetet är förlagt på dagtid kl. 7.00-16.00 måndag till fredag. Planerad start för tjänsten är v.14 och sträcker sig till och med v.17. Vem är du? Vi ser gärna att du är en person som har intres... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker däckskiftare till vår kund i Sundsvall! Arbetet kräver verkstadsvana och erfarenhet av att skifta däck samt att tvätta och lagra däck. Du kommer att arbeta i team där du självständigt gör däckbyten samt tar emot och hjälper verkstadens kunder. Arbetet är förlagt på dagtid kl. 7.00-16.00 måndag till fredag. Planerad start för tjänsten är v.14 och sträcker sig till och med v.17.

Vem är du?
Vi ser gärna att du är en person som har intresse för fordon, tycker om fysiskt arbete och trivs med att arbeta i högt tempo. Det är meriterande om du har verkstadstekniskutbildning, fordonsprogrammet eller liknade. Vi värdesätter även om du som person:

-      Är noggrann och arbetsam
-      Känner ansvar
-      Visar engagemang
-      Är serviceinriktad och lättlärd 

Är det dig vi söker? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Eventuella namngivna referenter bör ha kännedom om att de finns i dina ansökningshandlingar.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Svetsare till vår kund i Sundsvall

Ansök    Feb 16    Nordic BR Norr AB    Svetsare, manuell
Är du på jakt efter ett jobb med goda utvecklingsmöjligheter inom industrin? Då bör du läsa vidare! Just nu söker vi på Nordic Bemanning & Rekrytering en Svetsare till ett uppdrag som varar tillsvidare hos vår kund i Sundsvall. Låter det intressant? Sök tjänsten redan idag! Om tjänsten Som svetsare ansvarar du för att utföra svetsning enligt ritningar och gällande standard samt ansvara för att svetsningen görs på ett fackmannamässigt sätt och enligt fast... Visa mer
Är du på jakt efter ett jobb med goda utvecklingsmöjligheter inom industrin? Då bör du läsa vidare! Just nu söker vi på Nordic Bemanning & Rekrytering en Svetsare till ett uppdrag som varar tillsvidare hos vår kund i Sundsvall. Låter det intressant? Sök tjänsten redan idag!

Om tjänsten
Som svetsare ansvarar du för att utföra svetsning enligt ritningar och gällande standard samt ansvara för att svetsningen görs på ett fackmannamässigt sätt och enligt fastlagda rutiner. Vi tror att du som söker tjänsten har tidigare erfarenhet av arbete som svetsare och tidigare arbetat inom tillverkningsindustrin. Vidare är det ett plus om du har utbildning i Heta Arbeten.

För att trivas med dina kommande arbetsuppgifter är det viktigt att du tar ansvar för ditt arbete och att du har god förmåga att arbeta effektivt. Vidare är det viktigt att du har ett stort engagemang och att du ser vad som behöver göras.


Välkommen att söka detta konsultuppdrag genom att skicka in CV och personligt brev via länken.
Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!
Uppdragslängd: Tillsvidare. Uppdraget inleds som ett konsultuppdrag där du blir anställd av Nordic Bemanning & Rekrytering under dina första 6 månader.

Placeringsort: Sundsvall Tillsättning: Så snart som möjligt

Om oss
Nordic Bemanning & Rekrytering Norr är det personliga, engagerade och flexibla bemanningsföretaget som är verksamma inom de flesta branscher. Vi har lång erfarenhet av att hitta rätt person till rätt plats oavsett om det gäller ett kortare eller ett längre uppdrag. Vi har vårt huvudkontor i Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Detta inleds som ett ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning & Rekrytering Norr med ambitionen för anställning direkt hos företaget efter provanställningen.

I och med vårt medlemskap i Kompetensföretagen kan du som konsult känna dig trygg i din anställning hos oss. Visa mindre

Elmontör till Sundsvall

Ansök    Feb 15    Uniflex Sverige AB    Elmontör
Vi söker nu en Elmontör till vår kund i Sundsvall! Har du tidigare erfarenhet inom el och är ute efter nya utmaningar? Då har vi tjänsten för dig! Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Om tjänsten I rollen som elmontör kommer du att arbeta med elmontage, funktionsprovning och idrifttagning av styrsystem och servoprodukter samt felsökning. Vem är du? Vi söker dig som har gått minst 3 årigt gymnasium gärna styrk och reglerteknik eller elprogrammet. D... Visa mer
Vi söker nu en Elmontör till vår kund i Sundsvall! Har du tidigare erfarenhet inom el och är ute efter nya utmaningar? Då har vi tjänsten för dig! Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
I rollen som elmontör kommer du att arbeta med elmontage, funktionsprovning och idrifttagning av styrsystem och servoprodukter samt felsökning.

Vem är du?
Vi söker dig som har gått minst 3 årigt gymnasium gärna styrk och reglerteknik eller elprogrammet. Du har tidigare erfarenhet av att läsa ritningar, kretsscheman och gärna tidigare erfarenhet av Elteknisk arbete. Datorvana och kunskaper i engelska är också viktigt för att trivas i rollen.

Vi värdesätter om du som person är noggrann, känner ansvar och visar engagemang. Du är flexibel och gillar ett varierande arbete med eget ansvar. Vidare är du initiativtagande och gillar att underlätta och förbättra ditt dagliga arbete.

Är det dig vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!


Eventuella namngivna referenter bör ha kännedom om att de finns i dina ansökningshandlingar.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Sommarjobbare till Emhart Glass Sundsvall

Vill du komma in i ett växande företag med världsledande teknik och en hållbar slutprodukt? När du kliver innanför dörren till någon av våra fabriker så kommer du mötas av en kultur där vi respekterar varandra, tror på innovation och där vi håller vad vi lovar. Samtidigt har vi en arbetsfylld vardag med högt tempo, där dagarna ser olika ut! Som sommarjobbare hos oss kommer du arbeta tillsammans med erfarna kollegor som bidrar med sin kompetens. Sommaren nä... Visa mer
Vill du komma in i ett växande företag med världsledande teknik och en hållbar slutprodukt? När du kliver innanför dörren till någon av våra fabriker så kommer du mötas av en kultur där vi respekterar varandra, tror på innovation och där vi håller vad vi lovar. Samtidigt har vi en arbetsfylld vardag med högt tempo, där dagarna ser olika ut! Som sommarjobbare hos oss kommer du arbeta tillsammans med erfarna kollegor som bidrar med sin kompetens.
Sommaren närmar sig och din resa hos Emhart Glass kan börja här! För att ge våra medarbetare deras välförtjänta semester i sommar letar vi nu personer som kan stötta upp vår verksamhet under semestrarna under juni – augusti, antingen hela sommaren eller delar av perioden. Vi ser fram emot din ansökan!
Montörer
I rollen som montör är dina huvudgifter montering och förmontage till maskiner. Vidare kommer du även att plocka ned och packa ihop utrustning. Kvalitén står alltid i fokus, i samarbete med flexibilitet och leveranssäkerhet.
Vi söker dig som har ett tekniskt intresse, är händig och gillar att arbeta fysiskt med kroppen. Vi ser även gärna att du har kunskap inom mätteknik, monteringsverktyg, hydraulik eller liknande och kan arbeta med PC samt läsa generella installationsritningar.
Lagermedarbetare
I rollen som lagermedarbetare är dina huvudsakliga arbetsuppgifter uppackning, lagerläggning av gods, utplock till montage och hantering på godsmottagningen. Det ingår även truck-och traverskörning samt vissa administrativa uppgifter.
Vi söker dig som är driven, ansvarstagande och noggrann samt gillar att arbeta i ett högt tempo och samarbeta med andra. Har du tidigare erfarenhet från lagerarbete är det meriterande.
Mättekniker
I rollen som mättekniker hos Emhart ingår du i kvalitetsavdelningen och blir en viktig del av arbetet för att säkerställa en god kvalitet av våra produkter. Du kommer att arbeta både administrativt med exempelvis rapportering och analysering av mätresultat och praktiskt med mätuppdrag av både inkommande material och från produktionen.
Vi söker dig som har en teknisk utbildning och som drivs av att arbeta mot uppsatta mål. Du värdesätter ett bra samarbete med dina kollegor och är positiv, ansvarsfull och noggrann.
Övriga roller
Vi söker även förstärkning inom operativt inköp, logistik och dataadministration!
Studerar du, har tidigare erfarenhet eller ett intresse inom ekonomi, administration, logistik, ingenjörs- eller övrig teknikinriktning kan någon av ovanstående roller passa dig!
För alla roller är det 18-års åldersgräns. Då företaget är globalt krävs det förutom det svenska språket även kunskaper i engelska.
Rekrytering och urval kommer att ske löpande – så vänta inte med att skicka in din ansökan! Visa mindre

Arbetsledare för vår underhållsavdelning Stockvik

Vill du vara med på vår resa att utveckla vår underhållsavdelning tillsammans med oss? Har du tidigare erfarenhet från rollen som ledare från industri och/eller underhåll ? Då är det dig vi söker! I din framtida roll som arbetsledare kommer du att ha det övergripande ansvaret för att leda och utveckla avdelningen som består av 9 stycken el/instrumenttekniker. Du driver arbetet med att skapa en långsiktig struktur och strategi för ett förebyggande underhå... Visa mer
Vill du vara med på vår resa att utveckla vår underhållsavdelning tillsammans med oss? Har du tidigare erfarenhet från rollen som ledare från industri och/eller underhåll ? Då är det dig vi söker!
I din framtida roll som arbetsledare kommer du att ha det övergripande ansvaret för att leda och utveckla avdelningen som består av 9 stycken el/instrumenttekniker. Du driver arbetet med att skapa en långsiktig struktur och strategi för ett förebyggande underhåll i nära samarbete med driftorganisationen, planering och schemaläggning. Du är en förebild i säkerhetsfrågor och bidrar aktivt till en positiv säkerhetskultur.
I rollen som arbetsledare för vår underhållsavdelning kommer du:
Operativt leda och fördela arbete på avdelningen
Likställa och utveckla arbetsrutiner inom arbetsområdena
Tolka, utveckla och följa standards enligt myndigheternas krav och föreskrifter samt företagets interna regler
Aktivt arbeta med 5S för att skapa ordning och struktur på arbetsplatsen
Driva förbättringsarbete enligt företagets principer
Kvalitetssäkring av avdelningens avrapporteringar i underhållssystemet SAP
Ansvar för personalens kompetensutveckling
Kostnads och budgetansvar


Kvalifikationer;
Tidigare erfarenhet från roller som ledare
Erfarenhet från industri och/eller underhåll
Vana att arbeta inom underhållsystem exempelvis SAP-PM, Idus, Maximo eller motsvarande
Goda kunskaper i Officepaketet
God kommunikativ förmåga på såväl svenska som engelska i såväl tal som skrift.


Extra bra om du har;
En formell utbildning på högskolenivå inom maskinteknik, konstruktion eller motsvarande
Certifiering inom underhåll
Kunskap inom förbättringsmetodik såsom TPM, SIX SIGMA, LEAN eller motsvarande
Erfarenhet av SAP


Vem du är;
Vi ser att du som ledare är kommunikativ och ger en tydlig riktning för teamet. Du har samtidigt en god förmåga att förbättra, utveckla och effektivisera arbetet med ett resultatinriktat förhållningssätt.
Vi erbjuder
Dig en utvecklande och ansvarsfull chefsroll där du har ett tydligt mandat och förväntas utveckla underhållsarbetet. På Nouryon erbjuder vi inte bara en spännande roll och trevliga kollegor utan även förmåner utöver din lön. Nouryon har kollektivavtal med IKEM, men utöver det erbjuder vi även förmåner som bonus, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag, kostförmån och mycket mer.
Tycker du hållbarhet, innovation, säkerhet och samarbete är viktigt? Vill du växa tillsammans med ett företag som blickar framåt och ständigt förbättrar sitt arbetssätt? Våra medarbetare har idéer för en hållbar framtid, och drivkraft att förverkliga dem. De tror att integritet och långsiktiga relationer är nycklar till framgång. Om det stämmer in på dig, gör vi gärna plats för dina ambitioner och kan erbjuda många karriärmöjligheter. Från första dagen stöttar vi din personliga utveckling genom utmanande roller och omfattande möjligheter att lära och växa i en dynamisk, internationell och proaktiv arbetsmiljö med stor mångfald.
Bra att veta
Detta är en tillsvidareanställning på heltid med placeringsort Stockvik. Du kommer att rapportera till underhållschef i Stockvik. Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med ett jobbspecifikt CV. Vi bryr oss om dina personuppgifter (GDPR) därför tar vi inte emot ansökningar via e-post, dessa ansökningar kommer inte hanteras.
Vi ser fram emot din ansökan! När den väl nått oss kommer vi att granska för att se om vi har en matchning mellan din kompetens och rollen! Vi strävar efter att återkomma till dig snarast men senast efter sista ansökningsdag, med en uppdatering om processen.


Om Nouryon Nouryon är ett ledande globalt företag inom specialkemi. Industrier och konsumenter över hela världen förlitar sig på våra lösningar för tillverkning av oumbärliga vardagsprodukter som hygienartiklar, rengöringsprodukter, färg, jordbruksprodukter och livsmedel, läkemedel och byggmaterial. Dessutom har våra 7,650 medarbetares gemensamma engagemang för våra kunder, tillväxt, säkerhet, hållbarhet och innovation lett till en genomgående stark ekonomisk utveckling. Vi finns i fler än 80 länder runt om i världen med våra branschledande varumärken. Besök vår webbplats och följ oss @Nouryon och på LinkedIn. För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta rekryterande chef Anders Granath på [email protected] För mer information om rekryteringsprocessen, din ansökan eller om du behöver support, vänligen kontakta [email protected]

För fackliga frågor:

Ledarna: Jenny Ersson +46 70 344 02 80
Sveriges ingenjörer: Ted Svensson +46 72-217 55 84
Unionen: Mattias Andersson +46 70 428 41 03

#WeAreNouryon

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

CNC-operatör, Sundsvall

Vi behöver fylla på med flera CNC-operatörer till vår kunds produktionsenhet i Sundsvall. Är du den vi söker? Dina arbetsuppgifter i huvudsak I dina arbetsuppgifter ingår ritningsläsning och beredning av arbetet. Du har eget ansvar för upplägget av arbetsordning och fördelning av jobben, i samarbete med övriga maskinverkstaden. Du skall vara van vid svarvning och fräsning, både NC-styrd och manuell. En stor fördel är om du också har erfarenhet av att arbe... Visa mer
Vi behöver fylla på med flera CNC-operatörer till vår kunds produktionsenhet i Sundsvall. Är du den vi söker?

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I dina arbetsuppgifter ingår ritningsläsning och beredning av arbetet. Du har eget ansvar för upplägget av arbetsordning och fördelning av jobben, i samarbete med övriga maskinverkstaden. Du skall vara van vid svarvning och fräsning, både NC-styrd och manuell. En stor fördel är om du också har erfarenhet av att arbeta med stora arbetsstycken och innehar god mätvana.

Vi söker dig som anser att samarbete, kommunikation och förståelse är viktiga parametrar för produkternas flöde. Du kommer att bli en viktig del av teamet med nära samarbete med övriga avdelningar i verkstaden. Skiftarbete förekommer.

Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad och erfaren inom CNC-maskinbearbetning som svarvning och fräsning. För att trivas i rollen bör du som person ha lätt för att samarbeta och drivs av att lära och utvecklas. Du har ansvarskänsla både för din roll och för gruppen. Vidare tror vi att du är ordentlig och har en vilja att utvecklas tillsammans med vår kund.

Känner du igen dig i ovanstående beskrivning och vill arbeta med ett härligt team? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!


Att hitta rätt person till rätt plats - det är vår kärnkompetens. Vi rekryterar kompetent personal till praktiskt taget alla branscher, små som stora företag, inom såväl privat som offentlig sektor. Har du rekryterats av Uniflex vet du att vår process är kvalitetssäkrad.Våra rekryterare kan din bransch, därför tar vi totalansvar för alla moment, från kravprofil till uppföljning. Men viktigast av allt är förstås resultatet: att du är rätt person på rätt plats.

Varmt välkommen med din ansökan.Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.uniflex.se.

Uniflex är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner. Visa mindre

Montörer till Valmet

Nu utökar Valmet deras montagegrupp och vi söker flera engagerade och drivna montörer till deras produktionsenhet i Sundsvall. Här får du chansen att arbeta i en fin miljö med spännande montering av stora komplexa maskiner. Är du den vi söker? Välkommen in med din ansökan redan idag! Dina arbetsuppgifter i huvudsak I rollen som montör kommer du att arbeta i Valmets verkstad där arbetsuppgifterna i huvudsak består av montagearbeten och funktionstester. Du ... Visa mer
Nu utökar Valmet deras montagegrupp och vi söker flera engagerade och drivna montörer till deras produktionsenhet i Sundsvall. Här får du chansen att arbeta i en fin miljö med spännande montering av stora komplexa maskiner. Är du den vi söker? Välkommen in med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som montör kommer du att arbeta i Valmets verkstad där arbetsuppgifterna i huvudsak består av montagearbeten och funktionstester. Du kommer att arbeta med stora komplexa maskiner som Valmet till stor del tillverkar i egen verkstad. Arbetstiden kan variera mellan två-skift och dagtid.

Vem är du?
För att lyckas som montör behöver du ha goda kunskaper inom ritningsläsning, mätteknik samt en ansvarskänsla för kvalitet och leveranssäkerhet. Du har tidigare erfarenhet av montage- och reparationsarbeten och gärna svetskunskaper. Du har slutfört treårigt gymnasium inom området- eller kompetens förvärvad genom yrkeserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdigt.

Vi värdesätter om du som person är noggrann, strukturerad, kommunikativ och har en god samarbetsförmåga. Du har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift samt grundläggande kunskaper i engelska. Truck- och traverskort är meriterande.

Känner du igen dig i ovanstående beskrivning och vill arbeta med ett härligt team, tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Uniflex hanterar hela rekryteringsprocessen så vid frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Uniflex bemanning & rekrytering!

Om verksamheten
Valmet är ett globalt teknikföretag som erbjuder en inspirerande arbetsmiljö och en bra plattform för att utvecklas. Det råder ett högt säkerhets- och arbetsmiljöfokus och verkstaden erbjuder ljusa, fräscha lokaler att arbeta i. Valmet levererar processer och utrustning för kemisk och mekanisk massaframställning, fiberboardproduktion, balhanteringsutrustning och hydrolyssystem för framställning av biobränslen. Visa mindre

Svetsare till Sunds Mekaniska AB

Ansök    Feb 15    Uniflex Sverige AB    Svetsare, manuell
Är du en noggrann person med några års erfarenhet inom svetsning? Sunds Mekaniska söker nu svetsare till deras team i Sundsvall. Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Dina arbetsuppgifter i huvudsak I rollen som svetsare kommer du att ha stora möjligheter att själv prioritera, styra och planera dagen. Du kommer i huvudsak att arbeta med MIG/MAG-svetsning av olika komponenter bland annat kranar, där god kvalitét står i fokus. Du kommer även att arbet... Visa mer
Är du en noggrann person med några års erfarenhet inom svetsning? Sunds Mekaniska söker nu svetsare till deras team i Sundsvall. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som svetsare kommer du att ha stora möjligheter att själv prioritera, styra och planera dagen. Du kommer i huvudsak att arbeta med MIG/MAG-svetsning av olika komponenter bland annat kranar, där god kvalitét står i fokus. Du kommer även att arbeta med ritningsläsning, mätning och kvalitetskontroll.

Vem är du?
Vi söker dig om har en verkstadstekniskutbildning, med fördel inom svetsning. Du förväntas ha kunskaper inom MIG/MAG-svetsning, god materialkännedom och några års erfarenhet som svetsare.
Det är meriterande om du innehar truck-och traverskort.

För att passa in i rollen är det viktigt att du arbetar noggrant och kvalitetsfokuserat. Som person är du noggrann, ansvarstagande och driven. Du är praktiskt lagd och trivs med ett fysiskt arbete där du får ta ansvar för dina arbetsuppgifter. Vidare har du en god samarbetsförmåga och bidrar till ett positivt företagsklimat.

Är det dig vi söker till Sunds Mekaniska? Skicka in din ansökan redan idag!


Om verksamheten
Sunds Mekaniska AB bildades år 2000 och är beläget på Nacksta industriområde. Tack vare våra trogna medarbetare har vi ett stort kunnande och gedigen erfarenhet inom legotillverkning för industrier inom stål, process, papper, kraft, gruvdrift och massa. Bolaget Sunds Mekaniska AB har sedan år 2019, Pichano Holding AB som huvudägare. Visa mindre

Däckskiftare sökes inför kommande däckskiftessäsong

Har du tidigare erfarenhet av att byta däck eller annat verkstadsarbete? Då kan det vara dig vi söker! Om tjänsten Välkommen att förstärka våra verkstadslag som samarbetar för att tillsammans nå en effektiv och trivsam arbetsplats. För detta uppdrag söker vi dig som är: - Initiativtagande - Bra på att samarbeta - Ansvarsfull - Självgående - Tidigare erfarenhet av däckskifte är ett krav. - Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift är ett ... Visa mer
Har du tidigare erfarenhet av att byta däck eller annat verkstadsarbete? Då kan det vara dig vi söker!

Om tjänsten
Välkommen att förstärka våra verkstadslag som samarbetar för att tillsammans nå en effektiv och trivsam arbetsplats.

För detta uppdrag söker vi dig som är:
- Initiativtagande
- Bra på att samarbeta
- Ansvarsfull
- Självgående
- Tidigare erfarenhet av däckskifte är ett krav.

- Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift är ett krav.


- B-körkort är ett krav.

Flera av våra samarbetspartners går strax in i däcksäsong och därmed söker vi nu flera erfarna och glada däckskiftare som vill rycka ut och förstärka hos våra kunder under denna period.

Om oss
Nordic Bemanning & Rekrytering Norr är det personliga, engagerade och flexibla bemanningsföretaget som är verksamma inom de flesta branscher. Vi har lång erfarenhet av att hitta rätt person till rätt plats oavsett om det gäller ett kortare eller ett längre uppdrag. Vi har vårt huvudkontor i Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd hos oss på Nordic Bemanning & Rekrytering och arbeta som uthyrd konsult hos vår kund.

I och med vårt medlemskap i Kompetensföretagen kan du som konsult känna dig trygg i din anställning hos oss.

Villkor
Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Vardagar/Dagtid

Placeringsort: Sundsvall

Varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag. Intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänsterna sker direkt vi hittar rätt profiler för uppdragen. Visa mindre

Bilskadetekniker

I en del av vår expansionssatsning söker vi flera kvalitetsmedvetna bilskadetekniker till vår nyöppnade skadeverkstad på vår anläggning i Sundsvall. Du kommer att ingå i ett team som tillsammans arbetar för att överträffa våra kunders förväntningar och leva upp till vår vision ”nöjd kund” . Vi erbjuder ett spännande arbete i en familjeägd organisation med framdrift. Om tjänsten Som bilskadetekniker hos oss på Landrins Bil kommer du arbeta med marknadsled... Visa mer
I en del av vår expansionssatsning söker vi flera kvalitetsmedvetna bilskadetekniker till vår nyöppnade skadeverkstad på vår anläggning i Sundsvall. Du kommer att ingå i ett team som tillsammans arbetar för att överträffa våra kunders förväntningar och leva upp till vår vision ”nöjd kund” . Vi erbjuder ett spännande arbete i en familjeägd organisation med framdrift.

Om tjänsten

Som bilskadetekniker hos oss på Landrins Bil kommer du arbeta med marknadsledande produkter och ingå i ett kompetent team på 4 personer. Dina arbetsuppgifter består av att åtgärda krockskadade bilar främst, både person- och transportbilar.

Placeringsort är på vår Mercedes-Benz anläggning i Sundsvall. Tjänsterna avser heltid och är en tillsvidareanställning. Lönen är fast månadslön och på sikt prestationsbaserad lön.

Kvalifikationer

• Du är utbildad bilskadereparatör eller likvärdig utbildning alternativt har några års arbetslivserfarenhet.
• Meriterande om du har jobbat med bilskadearbeten.
• Meriterande om du kan hantera diagnosutrustning för lättare felsökning och återställning av säkerhetssystem.
• Meriterande om du kan utföra fyrhjulsmätningar och omläggning av fälg /däck.
• Krav på B-körkort.

Din profil

Du är noggrann, kvalitetsmedveten med hög servicekänsla och förstår värdet med nöjd kund. Du ska kunna arbeta självständigt, men uppskattar vikten av att vara en bra lagspelare. Du ska trivas i en miljö där du arbetar nära dina kollegor i ett litet team och motiveras av uppsatta mål.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande arbete med ett företag och anläggning som befinner sig i en spännande expansionsfas med stark tillväxt. Tjänsterna innebär goda förtjänstmöjligheter, självständigt arbete med goda förutsättningar och bra kollegor . Vi värdesätter hög medarbetarnöjdhet och främjar god hälsa och erbjuder friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Vi är kollektivanslutna med tjänstepension.

Välkommen med din ansökan

Skicka in ditt Cv redan idag, då tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag , senast 2023-04-16 Frågor angående tjänsten besvaras via e-mail av skadeverkstadschef Ulrica Libell, [email protected]

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Sommarjobba i Sundsvall/Timråområdet 2023

SCA Forest Products AB I sommar har du chans att kickstarta din karriär. Som en av våra sommarjobbare blir du del av vår breda verksamhet och får möjlighet att lära dig allt från skogsvård, produktion och underhåll till administration. Vill du växa med skogen och växa med oss? Nu söker vi sommarvikarier till flera av våra enheter i Sundsvallsområdet – Östrands massafabrik, Underhåll, Logistics, Tunadals sågverk samt till vårt huvudkontor. Hos oss får du... Visa mer
SCA Forest Products AB

I sommar har du chans att kickstarta din karriär. Som en av våra sommarjobbare blir du del av vår breda verksamhet och får möjlighet att lära dig allt från skogsvård, produktion och underhåll till administration. Vill du växa med skogen och växa med oss?
Nu söker vi sommarvikarier till flera av våra enheter i Sundsvallsområdet – Östrands massafabrik, Underhåll, Logistics, Tunadals sågverk samt till vårt huvudkontor. Hos oss får du växa med skogens kraft - varmt välkommen med din ansökan!
Din nästa utmaning
Nu har du möjlighet att få jobba med problemlösning i en rolig bransch och samtidigt få en inblick i hur arbetet på ett stort företag går till. På SCA jobbar vi säkert, har stort engagemang för våra kollegor och gillar att lära oss nya saker.
Som sommarvikarie på SCA är du en del av det dagliga arbetet på din avdelning där du får chans att vara med och bidra till en hållbar framtid.
Du söker generellt till SCA i Sundsvall/Timrå och inte till en specifik enhet. Du får i din ansökan uppge vilken/vilka tjänster som du är mest intresserad av.

För att läsa mer om vilka tjänster vi söker sommarvikarier till kan du gå in på sca.com eller direkt på https://www.sca.com/sv/karriar/rekrytering-i-fokus/sommarjobb/  
Vem är du?
Vi söker dig som har fyllt 18 år, är driven, handlingskraftig och ansvarsfull. Du har lätt att arbeta självständigt samtidigt som du är en engagerad lagspelare med viljan att nå uppsatta mål.
För oss är det också viktigt att ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden: respekt, högklassighet och ansvar.
För att din ansökan ska ses som giltig är det viktigt att du bifogar dina gymnasiebetyg när du söker jobbet, alternativt betyg från en högre utbildning.
I din ansökan kommer du att få uppge från när du är tillgänglig när det gäller introduktion och start av sommarjobb, för vissa tjänster kommer introduktionen vara under våren.

Vad erbjuder vi dig?
Utgångspunkten är en hälsosam och säker arbetsmiljö. Vi jobbar också medvetet för att skapa ett högt värde för individen och en stolthet över det vi gör tillsammans. Att jobba på SCA ska vara ett meningsfullt arbetsliv. För vi vet att det är människorna som gör framgångarna. Varje dag, året runt.
Så vill du vara med och skapa en hållbar framtid? Sök sommarjobb hos oss!

Mer information
Har du frågor är du välkommen att kontakta:
Ortviken Linnea Nyström, [email protected]
Östrand Sarah Östlin, [email protected]
Logistics Malin Westrin, [email protected]
Tunadals sågverk Malin Granzell, [email protected] 


 Sista ansökningsdag är 2023-01-31, rekryteringen sker löpande och kallelser sker via e-post. 

Om SCA
Kärnan i SCAs verksamhet är den växande skogen, Europas största privata skogsinnehav. Kring denna unika resurs har vi byggt en välutvecklad värdekedja baserad på förnybar råvara från våra egna och andras skogar. Vi erbjuder förpackningspapper, massa, trävaror, förnybar energi, tjänster för skogsägare och effektiva transportlösningar.

Skogsbolaget SCA hade 2021 ca 4000 anställda och en försäljning på 18,8 miljarder kronor. SCA grundades 1929 och har sitt huvudkontor i Sundsvall. Visa mindre

Project Manager (Battery Module & PACK)

Your tasks: Lead cross-functional project teams Drive change management for relevant projects/programs throughout global brand and markets Lead the implementation of cross functional projects ensuring successful execution and generation of expected benefits thus contributing to the achievement of the agreed upon objectives Monitor progress in achieving key milestones and objectives in collaboration with the Senior Management Team Develop and drive coo... Visa mer
Your tasks:

Lead cross-functional project teams

Drive change management for relevant projects/programs throughout global brand and markets

Lead the implementation of cross functional projects ensuring successful execution and generation of expected benefits thus contributing to the achievement of the agreed upon objectives

Monitor progress in achieving key milestones and objectives in collaboration with the Senior Management Team

Develop and drive coordination of risk management project for Global brandsRequired:

Bachelor’s degree or college student (f/m/d) in Engineering, Project Management or comparable and similar fields

Good analytical skills (e.g. structuring complex topics), proactive thinking, good sense of responsibility

Outstanding organizational skills, ensure alignment of project tactics, communicate project status, and risks.

Combines deep understanding of brand with business savvy

Broad & deep knowledge in own functional area, combining with broad knowledge of other areas

Proven track record of people management

Have good communication skills, fluent knowledge of English, Chinese preferred

Willingness to travel worldwideWhat you can look forward to:

Innovative Technology

Cooperative & friendly colleagues

Short & transparent decision-making process

Creative freedom with confidence in your potential

Work location: Germany ,Sweden, France, Norway, Poland, Slovakia Visa mindre

Operatörer till Unimedic i Matfors

Unimedic AB är en kontraktstillverkare (CDMO) som utvecklar och tillverkar sterila och icke-sterila läkemedel främst för de europeiska marknaderna. Verksamheten är specialiserad på flytande beredningar och utgår från Matfors. Bolaget har ett 70-tal anställda och är ett helägt dotterbolag till MedCap (börsnoterat investmentbolag inom Life Science). Bolagets vision är att möjliggöra ett bättre liv, läs mer på www.unimedicpharma.se. Är du intresserad av att j... Visa mer
Unimedic AB är en kontraktstillverkare (CDMO) som utvecklar och tillverkar sterila och icke-sterila läkemedel främst för de europeiska marknaderna. Verksamheten är specialiserad på flytande beredningar och utgår från Matfors. Bolaget har ett 70-tal anställda och är ett helägt dotterbolag till MedCap (börsnoterat investmentbolag inom Life Science). Bolagets vision är att möjliggöra ett bättre liv, läs mer på www.unimedicpharma.se.
Är du intresserad av att jobba inom tillverkningsindustrin och har vanan att jobba strukturerat och noggrant? Är du dessutom teamorienterad och vill arbeta i ett spännande tillväxtföretag ska du söka rollen som Operatör till denna väletablerade industri.
Vi söker Operatörer till vår Sterila och Icke Sterila avdelning. På den Sterila avdelningen kommer du att arbeta med bland annat fyllning, etikettering och packning och på den Icke Sterila avdelningen kommer fokus att ligga på manuell packning men även jobb vid fyllningsmaskinerna.
Som person är du noggrann och ansvarstagande, du arbetar strukturerat och du har lätt för att följa instruktioner. Du är bra på att läsa, förstå och dokumentera på svenska och du trivs att arbeta både självständigt och tillsammans med andra, i ett öppet och flexibelt arbetsklimat.
Gymnasieutbildning är ett krav och har du erfarenhet från tillverkande produktion inom teknik/industri så är det meriterande. Har du även erfarenhet från läkemedelsindustrin samt GMP så är det starkt meriterande.
Kulturen inom bolaget präglas av prestigelöshet där vi ser och uppmuntrar varandra. Vi arbetar hårt för att vara ett företag där man ska och får våga! Vi förespråkar tvärfunktionellt samarbete där individuellt ansvar väger tyngre än hierarkisk styrning. Känslan av stolthet över att det vi gör faktiskt betyder något och gör skillnad är viktig för oss alla i företaget.
Rekryteringen sker i samarbete med Rutinera, för mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Josefin Johansson, [email protected] Din ansökan registrerar du på www.rutinera.se OBS! ange att du söker tjänsten: ”Operatör till Unimedic” då urval och intervjuer sker löpande vill vi ha din ansökan omgående, dock senast den 19 februari 2023. Visa mindre

CNC-/maskinoperatörer till produktionen i Sundsvall

Ansök    Jan 23    Valmet AB    CNC-operatör/FMS-operatör
Vi gör nu en omfattande strategisk satsning, bland annat innehållande vår hittills största investering, för att fortsätta utveckla vår unika produktionsanläggning här i Sundsvall. Vi behöver därför ytterligare förstärka vår organisation med fler kompetenta kollegor. Vi utökar nu vårt team och söker engagerade och drivna CNC-/ maskinoperatörer till vår produktionsenhet i Sundsvall. I den här rollen kommer du att arbeta på någon av våra avdelningar där vi ti... Visa mer
Vi gör nu en omfattande strategisk satsning, bland annat innehållande vår hittills största investering, för att fortsätta utveckla vår unika produktionsanläggning här i Sundsvall. Vi behöver därför ytterligare förstärka vår organisation med fler kompetenta kollegor.
Vi utökar nu vårt team och söker engagerade och drivna CNC-/ maskinoperatörer till vår produktionsenhet i Sundsvall. I den här rollen kommer du att arbeta på någon av våra avdelningar där vi tillverkar komponenter till våra maskiner.
Är du vår nästa CNC-/ maskinoperatör?
Vill du jobba på ett företag med framtidsvisioner och bli en del av vårt vinnande team?
Valmet är en komplett leverantör av utrustning, reservdelar och tjänster för kunder inom den globala massa- och pappersindustrin - från idé till färdigt papper. Vi optimerar kundernas processer och erbjuder ett brett sortiment av produkter och tjänster. Valmet har ca 1700 medarbetare i Sverige varav ca 460 arbetar i Sundsvall.
Arbetsuppgifter
Som CNC-/ maskinoperatör på Valmet kan du komma att jobba i olika bearbetningsmaskiner eller inom ämnesverkstaden. I jobbet ingår ritningsläsning och kontrollmätning med olika mätdon, vilket kräver stor noggrannhet. Viss beredning av arbetet ingår, likaså eget ansvar för uppläggning av arbetsordning och fördelning av jobben. Olika former av skiftgång kan förekomma.
Kvalifikationer
Minst ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter alternativt relevant utbildning med längre praktik, erfarenhet av ritningsläsning och olika mätdon. Arbetet kräver noggrannhet och förmåga att analysera. En stor fördel är om du också har erfarenhet av att arbeta med stora arbetsstycken.
Vi erbjuder
Valmet är ett globalt teknikföretag som erbjuder en inspirerande arbetsmiljö och en bra plattform för att utvecklas. Det råder ett högt säkerhets- och arbetsmiljöfokus och vår verkstad erbjuder ljusa, fräscha lokaler att arbeta i. Vi har en trivsam arbetsplats med duktiga kollegor där det finns goda möjligheter till personlig utveckling och tekniska framsteg.
Våra värderingar: Kunder, Förnyelse, Utmärkthet och Människor utgör grunden för allt vi gör på Valmet. Vi har ett stort säkerhets- och arbetsmiljöfokus och arbetar ständigt med att bli bättre. Som anställd på Valmet får du tillgång till många förmåner, exempelvis friskvårdsersättning och friskvårdstimme med tillgång till gym och gruppaktiviteter och en personalstiftelse där du får möjlighet och hyra någon av Valmets fastigheter/stugor i Sverige och utomlands.
Tjänsten är heltid, tillsvidare.
Övrig Information
För mer information om tjänsten kontakta Dario Poll, 076-639 77 09 eller Robin Lindström, [email protected]
För mer information om rekryteringsprocessen, kontakta Lotta Bäcktröm, HR Generalist, [email protected]
Urvalet sker löpande, så välkommen att skicka in din ansökan redan idag men senast den 28 februari 2023. Visa mindre

Verkstadstekniker

Vi är ett mindre företag beläget i Sundsvall som har varit i branschen sedan 1984. För tillfället arbetar 2 personer på företaget. För att passa in hos oss ser vi att du har erfarenhet inom reparation och servicearbeten av husvagnar/husbilar och släpfordon, extra plus om du behärskar fordonsel. DU ska vara praktiskt lagd, kan arbeta självständigt samt gilla att vara problemlösare. Du behöver inneha minst B- körkort, gärna BE. Huvudsakliga arbetsuppgifter ä... Visa mer
Vi är ett mindre företag beläget i Sundsvall som har varit i branschen sedan 1984. För tillfället arbetar 2 personer på företaget. För att passa in hos oss ser vi att du har erfarenhet inom reparation och servicearbeten av husvagnar/husbilar och släpfordon, extra plus om du behärskar fordonsel. DU ska vara praktiskt lagd, kan arbeta självständigt samt gilla att vara problemlösare. Du behöver inneha minst B- körkort, gärna BE. Huvudsakliga arbetsuppgifter är reparation och servicearbeten med husvagnar/husbilar samt släpfordon. Det innebär tex. Karosseri, snickeri, plåt, el, vatten, gas och bromsarbeten. Tjänsten innebär också att bemöta och ta hand om kunder. Visa mindre

Svetsare till produktionen i Sundsvall

Ansök    Jan 23    Valmet AB    Svetsare, manuell
Vi gör nu en omfattande strategisk satsning, bland annat innehållande vår hittills största investering, för att fortsätta utveckla vår unika produktionsanläggning här i Sundsvall. Vi behöver därför ytterligare förstärka vår organisation med fler kompetenta kollegor. Vi utökar nu vår grupp och söker engagerade och drivna Svetsare och Tryckkärlssvetsare till vår produktionsenhet i Sundsvall. I den här rollen kommer du att arbeta på någon av våra avdelningar ... Visa mer
Vi gör nu en omfattande strategisk satsning, bland annat innehållande vår hittills största investering, för att fortsätta utveckla vår unika produktionsanläggning här i Sundsvall. Vi behöver därför ytterligare förstärka vår organisation med fler kompetenta kollegor.
Vi utökar nu vår grupp och söker engagerade och drivna Svetsare och Tryckkärlssvetsare till vår produktionsenhet i Sundsvall. I den här rollen kommer du att arbeta på någon av våra avdelningar där vi tillverkar komponenter till våra maskiner.
Är du vår nästa Svetsare eller Tryckkärlssvetsare?
Vill du jobba på ett företag med framtidsvisioner och bli en del av vårt vinnande team?
Valmet är en komplett leverantör av utrustning, reservdelar och tjänster för kunder inom den globala massa- och pappersindustrin - från idé till färdigt papper. Vi optimerar kundernas processer och erbjuder ett brett sortiment av produkter och tjänster. Valmet har ca 1700 medarbetare i Sverige varav ca 460 arbetar i Sundsvall.
Arbetsuppgifter
Svetsning och Tryckkärlsvetsning är en av våra kärnkompetenser på Valmet. Vi är certifierade i enlighet med ISO3834-2, ASME och PED. Svetsare på Valmet jobbar med olika material, främst rostfria (duplex och superduplex) men även kolstål och kombinationer av dessa samt olika plåttjocklekar, allt från 1 mm till 100 mm. Svetsmetoderna är MIG, MAG (Rörtråd), TIG, pinne och pulversvetsning. Svetsning sker mot en godkänd svetsprocedur. I förekommande fall tillkommer även kontroller efter svetsning såsom tryckprovning, röntgen, ultraljudsprovning, penetrant och ferrithaltmätning.
Kvalifikationer
Vi söker en medarbetare med tidigare svetskunskap. Vi ser gärna att du som söker har en svetsutbildning med materialkännedom och några års erfarenhet inom industrimiljö och svetsning. Du kommer att arbeta självständigt efter ritning med höga krav på kvalité, det är därför viktigt att du har god kunskap i ritningsläsning, svetsbeteckningar och kan lägga upp arbetet i god arbetsordning. Vi värdesätter erfarenhet och kunskap i SS-EN ISO 5817. Vi ser också att du självständig kan tyda WPS'ar.
Som person är du driven, nyfiken, inte rädd för utmaningar, en problemlösare och hantverkare. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper då vi jobbar under stort eget ansvar och gillar ordning och reda.
Vi erbjuder
Valmet är ett globalt teknikföretag som erbjuder en inspirerande arbetsmiljö och en bra plattform för att utvecklas. Det råder ett högt säkerhets- och arbetsmiljöfokus och vår verkstad erbjuder ljusa, fräscha lokaler att arbeta i. Vi har en trivsam arbetsplats med duktiga kollegor där det finns goda möjligheter till personlig utveckling och tekniska framsteg.
Våra värderingar: Kunder, Förnyelse, Utmärkthet och Människor utgör grunden för allt vi gör på Valmet. Vi har ett stort säkerhets- och arbetsmiljöfokus och arbetar ständigt med att bli bättre. Som anställd på Valmet får du tillgång till många förmåner, exempelvis friskvårdsersättning och friskvårdstimme med tillgång till gym och gruppaktiviteter och en personalstiftelse där du får möjlighet och hyra någon av Valmets fastigheter/stugor i Sverige och utomlands.
Tjänsten är heltid, tillsvidare. Skiftarbete kan förekomma.
Övrig Information
För mer information om tjänsten kontakta rekryterande chef Daniel Sundström, 076-639 73 41, [email protected]
För mer information om rekryteringsprocessen, kontakta Lotta Bäckström, HR Generalist, [email protected]
Urvalet sker löpande, så välkommen att skicka in din ansökan redan idag men senast den 28 februari 2023. Visa mindre

Sommarjobba i Sundsvall/Timråområdet 2023

SCA Forest Products AB I sommar har du chans att kickstarta din karriär. Som en av våra sommarjobbare blir du del av vår breda verksamhet och får möjlighet att lära dig allt från skogsvård, produktion och underhåll till administration. Vill du växa med skogen och växa med oss? Nu söker vi sommarvikarier till flera av våra enheter i Sundsvallsområdet – Östrands massafabrik, Underhåll, Logistics, Tunadals sågverk samt till vårt huvudkontor. Hos oss får du... Visa mer
SCA Forest Products AB

I sommar har du chans att kickstarta din karriär. Som en av våra sommarjobbare blir du del av vår breda verksamhet och får möjlighet att lära dig allt från skogsvård, produktion och underhåll till administration. Vill du växa med skogen och växa med oss?
Nu söker vi sommarvikarier till flera av våra enheter i Sundsvallsområdet – Östrands massafabrik, Underhåll, Logistics, Tunadals sågverk samt till vårt huvudkontor. Hos oss får du växa med skogens kraft - varmt välkommen med din ansökan!
Din nästa utmaning
Nu har du möjlighet att få jobba med problemlösning i en rolig bransch och samtidigt få en inblick i hur arbetet på ett stort företag går till. På SCA jobbar vi säkert, har stort engagemang för våra kollegor och gillar att lära oss nya saker.
Som sommarvikarie på SCA är du en del av det dagliga arbetet på din avdelning där du får chans att vara med och bidra till en hållbar framtid.
Du söker generellt till SCA i Sundsvall/Timrå och inte till en specifik enhet. Du får i din ansökan uppge vilken/vilka tjänster som du är mest intresserad av.

För att läsa mer om vilka tjänster vi söker sommarvikarier till kan du gå in på sca.com eller direkt på https://www.sca.com/sv/karriar/rekrytering-i-fokus/sommarjobb/  
Vem är du?
Vi söker dig som har fyllt 18 år, är driven, handlingskraftig och ansvarsfull. Du har lätt att arbeta självständigt samtidigt som du är en engagerad lagspelare med viljan att nå uppsatta mål.
För oss är det också viktigt att ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden: respekt, högklassighet och ansvar.
För att din ansökan ska ses som giltig är det viktigt att du bifogar dina gymnasiebetyg när du söker jobbet, alternativt betyg från en högre utbildning.
I din ansökan kommer du att få uppge från när du är tillgänglig när det gäller introduktion och start av sommarjobb, för vissa tjänster kommer introduktionen vara under våren.

Vad erbjuder vi dig?
Utgångspunkten är en hälsosam och säker arbetsmiljö. Vi jobbar också medvetet för att skapa ett högt värde för individen och en stolthet över det vi gör tillsammans. Att jobba på SCA ska vara ett meningsfullt arbetsliv. För vi vet att det är människorna som gör framgångarna. Varje dag, året runt.
Så vill du vara med och skapa en hållbar framtid? Sök sommarjobb hos oss!

Mer information
Har du frågor är du välkommen att kontakta:
Ortviken Linnea Nyström, [email protected]
Östrand Sarah Östlin, [email protected]
Logistics Malin Westrin, [email protected]
Tunadals sågverk Malin Granzell, [email protected] 


 Sista ansökningsdag är 2023-01-31, rekryteringen sker löpande och kallelser sker via e-post. 

Om SCA
Kärnan i SCAs verksamhet är den växande skogen, Europas största privata skogsinnehav. Kring denna unika resurs har vi byggt en välutvecklad värdekedja baserad på förnybar råvara från våra egna och andras skogar. Vi erbjuder förpackningspapper, massa, trävaror, förnybar energi, tjänster för skogsägare och effektiva transportlösningar.

Skogsbolaget SCA hade 2021 ca 4000 anställda och en försäljning på 18,8 miljarder kronor. SCA grundades 1929 och har sitt huvudkontor i Sundsvall. Visa mindre

Vill du arbeta inom industrin?

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande hand... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Om företaget
Varför ska du välja Clockwork? Som anställd på Clockwork har du möjligheten att utvidga ditt nätverk och få bra arbetslivserfarenheter för din fortsatta karriär. Många av våra uppdrag erbjuder möjlighet till förlängning hos våra kunder. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För oss är gemenskap och uppskattning viktigt, därför får du en nära och personlig kontakt med din konsultchef.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nya konsulter löpande. För kommande uppdrag hos våra kunder i Sundsvall med omnejd söker vi nu dig som är ute efter nya utmaningar inom industribranschen. Vi söker dig som på något sätt tidigare har arbetat inom industrin eller som vill karriärväxla och prova något nytt. Beroende på arbetsplats så kan arbetsuppgifterna och yrkesrollerna variera. Vi är intresserad av att veta vad du vill arbeta med framåt!

Din profil
Det viktigaste i arbetet som konsult på Clockwork är att Du känner ansvar för dina arbetsuppgifter och alltid ser till att göra ditt bästa oavsett vilka arbetsuppgifter du ställs inför. Som person kan du arbeta självständigt och du vill hålla hög kvalitet i allt du gör. För att passa in bör du ha en god förmåga att förstå processer, du har en prestigelös inställning där du alltid vill lära dig mer och rycker in där du behövs. Vi tror att du är en problemlösare som är van att snabbt och effektivt hitta lösningar.

Ansökan
Vi utökar nu vårt nätverk och kommer att höra av oss till dig när vi har ett arbete som matchar din profil. Är det dig vi söker? Skicka in din ansökan till oss redan idag och beskriv vad inom industribranschen du vill arbeta med! I tillsättningarna samarbetar företagen med Clockwork Bemanning & Rekrytering som sköter hela processen.

Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till Kristin Berglund Goode, 073 - 351 27 71 eller [email protected]
Följ oss: https://www.linkedin.com/company/clockwork-bemanning-&-rekrytering-ab/ Visa mindre

Svetsare, Sundsvall

Ansök    Jan 16    Uniflex Sverige AB    Svetsare, manuell
Vi söker en erfaren svetsare till vår kund i Sundsvall. Har du erfarenhet av svetsning och vill arbeta i en ljus, modern och rymlig verkstad? Då är detta tjänsten för dig! Du kommer att arbeta med svetsning i stål, både svart och rostfritt. Svetsmetoderna är MIG; MAG (rörtråd), TIG och Pinne. Du kommer att arbeta självständigt efter ritning med höga krav på finish och kvalitét, det är därför viktigt att du har god förståelse för ritningsläsning och kan l... Visa mer
Vi söker en erfaren svetsare till vår kund i Sundsvall. Har du erfarenhet av svetsning och vill arbeta i en ljus, modern och rymlig verkstad? Då är detta tjänsten för dig!

Du kommer att arbeta med svetsning i stål, både svart och rostfritt. Svetsmetoderna är MIG; MAG (rörtråd), TIG och Pinne. Du kommer att arbeta självständigt efter ritning med höga krav på finish och kvalitét, det är därför viktigt att du har god förståelse för ritningsläsning och kan lägga upp arbetet i god arbetsordning. Skiftarbete förekommer.

Vem är du?
Vi söker dig som har någon form av verkstadstekniskutbildning, med fördel inom svetsning. Utöver detta har du minst ett par års praktisk erfarenhet som svetsare. Truck-och traverskort är ett krav för tjänsten.

För att trivas i den här rollen bör du som person vara kvalitetsmedveten och vilja leverera ett bra resultat. Vidare tror vi att du är ordentlig, har god samarbetsförmåga och har en vilja att utvecklas tillsammans med vår kund.


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Vi söker en operatör/lagerarbetare till Teknikprodukter

Teknikprodukter Nordic AB är en av Sveriges ledande leverantörer av Tätningar, Friktionsmaterial och Transmissionsprodukter som sedan 1984 levererat till svensk tillverkningsindustri. Förutom att vi är bra på att ta hand om våra kunder är vi även väldigt måna om vår personal. Vi arbetar aktivt med arbetsmiljö, friskvård och för att alla ska trivas och ha roligt på arbetet. Vi finns i Sundsvall, Jönköping, Huskvarna, Göteborg, och Helsingborg. I Teknikprodu... Visa mer
Teknikprodukter Nordic AB är en av Sveriges ledande leverantörer av Tätningar, Friktionsmaterial och Transmissionsprodukter som sedan 1984 levererat till svensk tillverkningsindustri. Förutom att vi är bra på att ta hand om våra kunder är vi även väldigt måna om vår personal. Vi arbetar aktivt med arbetsmiljö, friskvård och för att alla ska trivas och ha roligt på arbetet. Vi finns i Sundsvall, Jönköping, Huskvarna, Göteborg, och Helsingborg. I Teknikprodukter ingår även Rönnes som är ett av Sundsvalls äldsta och mest anrika företag. Rönnes grundades redan 1916 och blev ett Aktiebolag 1930, ingår sedan den 1 april 2019 i Teknikprodukter Nordic AB.

Teknikprodukter Nordic AB är en resursstark aktör som jobbar med ständiga förbättringar för att växa och utvecklas. Vi står stadigt med båda fötterna på jorden och våra framtidssatsningar påverkas inte av samhällsutmaningar som till exempel inflation eller lågkonjunktur. 

Om tjänsten
Vi söker just nu en mångsidig och kundfokuserad operatör/lagerarbetare som vill utvecklas och arbeta tillsammans med motiverade och kompetenta medarbetare på vår anläggning i Sundsvall. En normal arbetsdag innehåller många olika arbetsuppgifter som till exempel tillverkning och rensning av packningar, hjälpa kunder i butiken, packa och emballera gods samt förbereda utleveranser. Det kan förekomma en del tunga lyft och liknande, varför det är viktigt att du har god fysik.
Din profil
Vi tror att du har en allsidig teknisk kunnighet och ett intresse för teknik. Har du erfarenhet från att jobba på lager eller med logistik så är det meriterande. Du behöver kunna arbeta självständigt, ta egna beslut, vara kreativ och ha lätt för att finna lösningar på oväntade problem. För att lyckas i den här rollen krävs det att du är prestigelös, flexibel, har ett eget driv och är van vid att arbeta i ett högt tempo. Vissa administrativa arbetsuppgifter ingår också i tjänsten. Du har avslutad gymnasieutbildning, god PC-vana samt goda kunskaper i engelska och svenska. För att vara aktuell för den här tjänsten behöver du ha B-körkort. Teknikprodukter värdesätter ett väl fungerande arbetslag och med en stark teamkänsla, varför dina personliga egenskaper kommer att väga tungt i den här rekryteringen. 
Vårt erbjudande 
Du erbjuds ett omväxlande och roligt arbete i ett svenskt, ekonomiskt stabilt bolag som ingår i en börsnoterad koncern. Du får marknadsmässig lön och möjlighet till årsbonus när det går bra för företaget. Teknikprodukter främjar en hälsosam och aktiv livsstil och erbjuder friskvårdbidrag på 3000 kr/år och företaget bekostar alla startavgifter till motionslopp du vill delta i t ex Vårruset, Stockholm Marathon, Vasaloppet etc.
Anställningsomfattning
Tills vidare, sex månaders provanställning tillämpas.
Anställningsform
Heltid
Arbetstid och lön
Dagtid, lön enligt överenskommelse

Vi samarbetar med OnePartnerGroup i den här rekryteringen, alla frågor rörande rekryteringsprocessen besvaras av Sandra Högberg, konsultchef Sundsvall på telefonnummer 073-765 40 24. Ansök senast 2023-02-12 på OnePartnerGroups hemsida, urval sker löpande så ansök redan i dag. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

Om OnePartnerGroup

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher.

Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också! Visa mindre

Svetsare till Valmet

Ansök    Jan 16    Uniflex Sverige AB    Svetsare, manuell
Brinner du för svets- och produktionstekniska utmaningar samt vill svetsa i stora komplexa produkter i en ljus, modern och rymlig verkstad? Har du svetskunskaper i MIG/MAG, TIG och Pinne? Då är du den vi söker! Om tjänsten Valmet är en global utvecklare och leverantör av automation teknik och tjänster för industrier som använder biobaserade råvaror, främst massa, papper, och energi. Valmet är en komplett leverantör av utrustning, reservdelar och tjänster ... Visa mer
Brinner du för svets- och produktionstekniska utmaningar samt vill svetsa i stora komplexa produkter i en ljus, modern och rymlig verkstad? Har du svetskunskaper i MIG/MAG, TIG och Pinne? Då är du den vi söker!

Om tjänsten
Valmet är en global utvecklare och leverantör av automation teknik och tjänster för industrier som använder biobaserade råvaror, främst massa, papper, och energi. Valmet är en komplett leverantör av utrustning, reservdelar och tjänster för kunder inom den globala massa- och pappersindustrin.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som svetsare på Valmet arbetar man med olika material; främst rostfria (duplex, SMO) men även kolstål samt kombinationer av dem, olika plåttjocklekar, allt från 1mm till 100mm. Svetsmetoderna är MIG, MAG, TIG och pinne. Vid de flesta fall tillkommer även kontroller efter svetsning såsom tryckprovning och penetrant.

Valmets produkter har högt kvalitetskrav och för att kunna utföra detta arbete krävs både kompetens och erfarenhet.

Vem är du?
Vi ser gärna att du som söker har en svetsutbildning med materialkännedom och några års erfarenhet inom industrimiljö samt svetsning. Du kommer att arbeta självständigt och i grupp efter ritningar med höga krav på kvalité. Det är därför viktigt att du har god kunskap i ritningsläsning, svetsbeteckningar och kan lägga upp arbetet i god arbetsordning. Vi värdesätter erfarenhet och kunskap i SS-EN ISO 5817.

Du kommer att bli en viktig del av teamet med nära samarbete med övriga avdelningar i verkstaden. Vi värdesätter därför om du är en lagspelare samt att du gillar att ha ordning och reda.

Känner du igen dig i ovanstående beskrivning och vill arbeta med ett härligt team, tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Du är varmt välkommen att höra av dig till Uniflex vid frågor om tjänsten.


Eventuella namngivna referenter bör ha kännedom om att de finns i dina ansökningshandlingar.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Skadetekniker

I en del av vår expansionssatsning söker vi flera kvalitetsmedvetna skadetekniker till vår nyöppnade skadeverkstad på vår anläggning i Sundsvall. Du kommer att ingå i ett team som tillsammans arbetar för att överträffa våra kunders förväntningar och leva upp till vår vision ”nöjd kund” . Vi erbjuder ett spännande arbete i en familjeägd organisation med framdrift. Om tjänsten Som skadetekniker hos oss på Landrins Bil kommer du arbeta med marknadsledande p... Visa mer
I en del av vår expansionssatsning söker vi flera kvalitetsmedvetna skadetekniker till vår nyöppnade skadeverkstad på vår anläggning i Sundsvall. Du kommer att ingå i ett team som tillsammans arbetar för att överträffa våra kunders förväntningar och leva upp till vår vision ”nöjd kund” . Vi erbjuder ett spännande arbete i en familjeägd organisation med framdrift.

Om tjänsten

Som skadetekniker hos oss på Landrins Bil kommer du arbeta med marknadsledande produkter och ingå i ett kompetent team på 4 personer. Dina arbetsuppgifter består av att åtgärda krockskadade bilar främst, både person- och transportbilar.

Placeringsort är på vår Mercedes-Benz anläggning i Sundsvall. Tjänsterna avser heltid och är en tillsvidareanställning. Lönen är fast månadslön och på sikt prestationsbaserad lön.

Kvalifikationer

• Du är utbildad skadetekniker eller likvärdig utbildning alternativt har några års arbetslivserfarenhet.
• Meriterande om du har jobbat med skadearbeten.
• Meriterande om du kan hantera diagnosutrustning för lättare felsökning och återställning av säkerhetssystem.
• Meriterande om du kan utföra fyrhjulsmätningar och omläggning av fälg /däck.
• Krav på B-körkort.

Din profil

Du är noggrann, kvalitetsmedveten med hög servicekänsla och förstår värdet med nöjd kund. Du ska kunna arbeta självständigt, men uppskattar vikten av att vara en bra lagspelare. Du ska trivas i en miljö där du arbetar nära dina kollegor i ett litet team och motiveras av uppsatta mål.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande arbete med ett företag och anläggning som befinner sig i en spännande expansionsfas med stark tillväxt. Tjänsterna innebär goda förtjänstmöjligheter, självständigt arbete med goda förutsättningar och bra kollegor . Vi värdesätter hög medarbetarnöjdhet och främjar god hälsa och erbjuder friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Vi är kollektivanslutna med tjänstepension.

Välkommen med din ansökan

Skicka in ditt Cv redan idag, då tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag , senast 2023-01-29. Frågor angående tjänsten besvaras via e-mail av skadeverkstadschef Ulrica Libell, [email protected]

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

LV/EM-montör med inriktning mot däck

Sundsvalls Gummiverkstad AB har funnits i Sundsvall sedan 1950 och har idag 7 medarbetare med en omsättning på cirka 25MSEK per år. Vi jobbar med Euromaster som är Europas och Sveriges största kedja för däck. Vi arbetar med all däckservice i alla däckdimensioner samt utför arbeten både på verkstaden och ute på fältet. Sundsvalls Gummiverkstad AB är en av Sundvalls största privatägda däckfirmor. Vi söker nu en däckmontör, med inriktning på tunga fordon & ma... Visa mer
Sundsvalls Gummiverkstad AB har funnits i Sundsvall sedan 1950 och har idag 7 medarbetare med en omsättning på cirka 25MSEK per år. Vi jobbar med Euromaster som är Europas och Sveriges största kedja för däck. Vi arbetar med all däckservice i alla däckdimensioner samt utför arbeten både på verkstaden och ute på fältet. Sundsvalls Gummiverkstad AB är en av Sundvalls största privatägda däckfirmor. Vi söker nu en däckmontör, med inriktning på tunga fordon & maskiner till vår verkstad
Du ingår i ett team som servar både lätta och framförallt tunga fordon med allt inom däck och fälg. I din roll kommer du att arbeta brett med olika typer av fordon, både inne på verkstaden och ute hos kund. Till det vardagliga arbetet hör bland annat hjulskifte, balansering, montering, säkerställa och dokumentera däckens skick, laga punktering men även hantera hjul på vårt däckhotell. En merit är om du har arbetat med lastvagnar tidigare och redan har C-körkort. I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper
Vad vi önskar av dig
Du är starkt serviceinriktad, noggrann, ansvarstagande och är van att hugga i när och där det behövs.
Du gillar och har lätt att se vad som behöver göras och vill utföra det.
Behärskar svenska i både tal och skrift. Engelska är ett extra plus.
Har kundfokus, driv och gillar en omväxlande arbetsdag.
Du är flexibel, tycker om att arbeta självständigt men fungerar lika bra i team.
Du har tidigare arbetat med däckservice är meriterande.
Meriterande med C-körkort och erfarenhet av bilservice.
B-körkort är ett krav.

Vad kommer du att få göra?
Däckservice till alla typer av fordon: personbil, SUV, lätt lastbil, lastbil samt tunga fordon, så som jord- & skogsbruk och entreprenadmaskiner.
Hjulskifte, balansering, montering, säkerställa och dokumentera däckens skick, laga punktering.
Servicearbete på väg samt beredskap förekommer, vi har ett rullande jourschema.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders inledande provanställning. Placering är i Sundsvall. Arbetstiderna är på heltid 40h/veckan där arbetstimmarna är på dagtid vardagar mellan 07.00-16.00.
Vi tillämpar löpande rekrytering och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag 20/1-23, vänta därför inte för länge med din ansökan!
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarjobba i Sundsvall/Timråområdet 2023

SCA Forest Products AB I sommar har du chans att kickstarta din karriär. Som en av våra sommarjobbare blir du del av vår breda verksamhet och får möjlighet att lära dig allt från skogsvård, produktion och underhåll till administration. Vill du växa med skogen och växa med oss? Nu söker vi sommarvikarier till flera av våra enheter i Sundsvallsområdet – Östrands massafabrik, Underhåll, Logistics, Tunadals sågverk samt till vårt huvudkontor. Hos oss får du... Visa mer
SCA Forest Products AB

I sommar har du chans att kickstarta din karriär. Som en av våra sommarjobbare blir du del av vår breda verksamhet och får möjlighet att lära dig allt från skogsvård, produktion och underhåll till administration. Vill du växa med skogen och växa med oss?
Nu söker vi sommarvikarier till flera av våra enheter i Sundsvallsområdet – Östrands massafabrik, Underhåll, Logistics, Tunadals sågverk samt till vårt huvudkontor. Hos oss får du växa med skogens kraft - varmt välkommen med din ansökan!
Din nästa utmaning
Nu har du möjlighet att få jobba med problemlösning i en rolig bransch och samtidigt få en inblick i hur arbetet på ett stort företag går till. På SCA jobbar vi säkert, har stort engagemang för våra kollegor och gillar att lära oss nya saker.
Som sommarvikarie på SCA är du en del av det dagliga arbetet på din avdelning där du får chans att vara med och bidra till en hållbar framtid.
Du söker generellt till SCA i Sundsvall/Timrå och inte till en specifik enhet. Du får i din ansökan uppge vilken/vilka tjänster som du är mest intresserad av.

För att läsa mer om vilka tjänster vi söker sommarvikarier till kan du gå in på sca.com eller direkt på https://www.sca.com/sv/karriar/rekrytering-i-fokus/sommarjobb/  
Vem är du?
Vi söker dig som har fyllt 18 år, är driven, handlingskraftig och ansvarsfull. Du har lätt att arbeta självständigt samtidigt som du är en engagerad lagspelare med viljan att nå uppsatta mål.
För oss är det också viktigt att ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden: respekt, högklassighet och ansvar.
För att din ansökan ska ses som giltig är det viktigt att du bifogar dina gymnasiebetyg när du söker jobbet, alternativt betyg från en högre utbildning.
I din ansökan kommer du att få uppge från när du är tillgänglig när det gäller introduktion och start av sommarjobb, för vissa tjänster kommer introduktionen vara under våren.

Vad erbjuder vi dig?
Utgångspunkten är en hälsosam och säker arbetsmiljö. Vi jobbar också medvetet för att skapa ett högt värde för individen och en stolthet över det vi gör tillsammans. Att jobba på SCA ska vara ett meningsfullt arbetsliv. För vi vet att det är människorna som gör framgångarna. Varje dag, året runt.
Så vill du vara med och skapa en hållbar framtid? Sök sommarjobb hos oss!

Mer information
Har du frågor är du välkommen att kontakta:
Ortviken Linnea Nyström, [email protected]
Östrand Sarah Östlin, [email protected]
Logistics Malin Westrin, [email protected]
Tunadals sågverk Malin Granzell, [email protected] 


 Sista ansökningsdag är 2023-01-31, rekryteringen sker löpande och kallelser sker via e-post. 

Om SCA
Kärnan i SCAs verksamhet är den växande skogen, Europas största privata skogsinnehav. Kring denna unika resurs har vi byggt en välutvecklad värdekedja baserad på förnybar råvara från våra egna och andras skogar. Vi erbjuder förpackningspapper, massa, trävaror, förnybar energi, tjänster för skogsägare och effektiva transportlösningar.

Skogsbolaget SCA hade 2021 ca 4000 anställda och en försäljning på 18,8 miljarder kronor. SCA grundades 1929 och har sitt huvudkontor i Sundsvall. Visa mindre

Svetsare till Sunds Mekaniska AB

Ansök    Dec 22    Uniflex Sverige AB    Svetsare, manuell
Är du en noggrann person med några års erfarenhet inom svetsning? Sunds Mekaniska söker nu svetsare till deras team i Sundsvall. Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Dina arbetsuppgifter i huvudsak I rollen som svetsare kommer du att ha stora möjligheter att själv prioritera, styra och planera dagen. Du kommer i huvudsak att arbeta med MIG/MAG-svetsning av olika komponenter bland annat kranar, där god kvalitét står i fokus. Du kommer även att arbet... Visa mer
Är du en noggrann person med några års erfarenhet inom svetsning? Sunds Mekaniska söker nu svetsare till deras team i Sundsvall. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som svetsare kommer du att ha stora möjligheter att själv prioritera, styra och planera dagen. Du kommer i huvudsak att arbeta med MIG/MAG-svetsning av olika komponenter bland annat kranar, där god kvalitét står i fokus. Du kommer även att arbeta med ritningsläsning, mätning och kvalitetskontroll.

Vem är du?
Vi söker dig om har en verkstadstekniskutbildning, med fördel inom svetsning. Du förväntas ha kunskaper inom MIG/MAG-svetsning, god materialkännedom och några års erfarenhet som svetsare.
Det är meriterande om du innehar truck-och traverskort.

För att passa in i rollen är det viktigt att du arbetar noggrant och kvalitetsfokuserat. Som person är du noggrann, ansvarstagande och driven. Du är praktiskt lagd och trivs med ett fysiskt arbete där du får ta ansvar för dina arbetsuppgifter. Vidare har du en god samarbetsförmåga och bidrar till ett positivt företagsklimat.

Är det dig vi söker till Sunds Mekaniska? Skicka in din ansökan redan idag!


Om verksamheten
Sunds Mekaniska AB bildades år 2000 och är beläget på Nacksta industriområde. Tack vare våra trogna medarbetare har vi ett stort kunnande och gedigen erfarenhet inom legotillverkning för industrier inom stål, process, papper, kraft, gruvdrift och massa. Bolaget Sunds Mekaniska AB har sedan år 2019, Pichano Holding AB som huvudägare. Visa mindre

Processingenjör energisystem , massa & papper

Ansök    Dec 19    AFRY AB    Processoperatör, pappersmassa
Företagsbeskrivning AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle. Vi är 19 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer. Jobbeskrivning AFRY är ett starkt företag som fortsätter att expandera. Vi befinner oss i en tid när energi är högre upp på agendan än någons... Visa mer
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vi är 19 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.


Jobbeskrivning
AFRY är ett starkt företag som fortsätter att expandera. Vi befinner oss i en tid när energi är högre upp på agendan än någonsin inom massa- och pappersindustrin. Komplexiteten med besparingar i traditionella ångsystem blandat med tekniker för att minska avtrycket av koldioxid så ser vi ett behov av att utöka vårt gäng med konsulter som har processkunskap inom energisystem.
Våra konsulters vardag bjuder på en härlig variation och du kommer bland annat att jobba med förstudier/utredningar, förprojekt, upphandlingar, projektering, processoptimering och projektledning. Sälj och marknadsföring ingår som en naturlig del i tjänsten och du kommer även att arbeta med sektionens och marknadsområdets tjänsteutveckling. Då flera av våra kunder är internationella är resor inom och utanför Sverige en naturlig del av tjänsten.
Företrädelsevis ser vi en placering i Solna, Sundsvall, Gävle, Karlstad, Göteborg, Örnsköldsvik eller Norrköping, men även andra orter kan vara aktuella beroende av din kompetens och erfarenhet


Kravspecifikation
Vi söker dig som med ditt driv och engagemang kan göra skillnad i vår grupp och bidra till vår utveckling. Du är civilingenjör eller motsvarande med relevant erfarenhet från massa- och pappersbranschen. Kanske har du jobbat som maskinleverantör, konsult eller på fabrik?
Som person är du teknikintresserad och är eller vill bli specialiserad inom ett specifikt område. Du är öppen och lyhörd med tydligt kundfokus och har lätt för att skapa goda relationer. Vi söker dig som gillar att arbeta i team och som uttrycker sig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska. Du tar egna initiativ och är lösningsinriktad. Vi ser gärna att du har ett etablerat kontaktnät inom branschen.
Vill du jobba hos teknikvärldens häftigaste arbetsgivare? Sök tjänsten idag då vi tillämpar ett löpande urval!


Ytterligare information
Vi söker dig som vill vara en del av AFRYs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.
AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.
Sista ansökningsdag är 2023-01-31
Kontaktpersoner
Hans Holm
Gruppchef Massa
[email protected]


Ulf Strenger
Sektionschef Process Technology
[email protected]


AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society. Visa mindre

Elmontör till Sundsvall

Ansök    Dec 20    Uniflex Sverige AB    Elmontör
Vi söker nu en Elmontör till vår kund i Sundsvall! Har du tidigare erfarenhet inom el och är ute efter nya utmaningar? Då har vi tjänsten för dig! Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Om tjänsten I rollen som elmontör kommer du att arbeta med elmontage, funktionsprovning och idrifttagning av styrsystem och servoprodukter samt felsökning. Vem är du? Vi söker dig som har gått minst 3 årigt gymnasium gärna styrk och reglerteknik eller elprogrammet. D... Visa mer
Vi söker nu en Elmontör till vår kund i Sundsvall! Har du tidigare erfarenhet inom el och är ute efter nya utmaningar? Då har vi tjänsten för dig! Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
I rollen som elmontör kommer du att arbeta med elmontage, funktionsprovning och idrifttagning av styrsystem och servoprodukter samt felsökning.

Vem är du?
Vi söker dig som har gått minst 3 årigt gymnasium gärna styrk och reglerteknik eller elprogrammet. Du har tidigare erfarenhet av att läsa ritningar, kretsscheman och gärna tidigare erfarenhet av Elteknisk arbete. Datorvana och kunskaper i engelska är också viktigt för att trivas i rollen.

Vi värdesätter om du som person är noggrann, känner ansvar och visar engagemang. Du är flexibel och gillar ett varierande arbete med eget ansvar. Vidare är du initiativtagande och gillar att underlätta och förbättra ditt dagliga arbete.

Är det dig vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!


Eventuella namngivna referenter bör ha kännedom om att de finns i dina ansökningshandlingar.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Montör till Roplan

Roplan är ett företag som designar, utvecklar och tillverkar specialdesignade roterande mekaniska axeltätningar till OEM-företag (Original Equipment Manufacturer). Roplan grundades 1977, omsätter ca 300 MSEK och är verksamma på den internationella marknaden med kunder främst inom livsmedel-, läkemedel-, fordon-, gruv-, papper- & massaindustrin men även inom den marina sidan. Bolaget ägs av IDEX Corporation. Roplan har idag ca 140 anställda med huvudkontor ... Visa mer
Roplan är ett företag som designar, utvecklar och tillverkar specialdesignade roterande mekaniska axeltätningar till OEM-företag (Original Equipment Manufacturer). Roplan grundades 1977, omsätter ca 300 MSEK och är verksamma på den internationella marknaden med kunder främst inom livsmedel-, läkemedel-, fordon-, gruv-, papper- & massaindustrin men även inom den marina sidan. Bolaget ägs av IDEX Corporation. Roplan har idag ca 140 anställda med huvudkontor i Årsta och fabrik i Timrå samt verksamheter i Kina, USA och England. På den nya fabriken i Timrå arbetar 58 anställda inom bland annat produktion, produktionsteknik, planering och inköp. Läs mer på: www.roplan.com
Vill du arbeta med avancerad montering och renovering av mekaniska axeltätningar? Trivs du med ett fysiskt jobb som kräver god känsla för mekanik, noggrannhet och kvalitet? Då ska du söka tjänsten som montör till denna verkstadsindustri som numera har sin verksamhet i en nybyggd (2020) fin fabrikslokal i Timrå.
Som montör arbetar du dagtid tillsammans med övriga montörer och lagermedarbetare på vår avdelning Assembly vilken ansvarar för montering av axeltätningar. Dina arbetsuppgifter innebär att ta hand om inkommande gods för fortsatt montering av de produkter/detaljer som lagermedarbetarna har plockat ihop. Du utför slutmontering inkl. provtryckning av montaget samt sammanställer nödvändig dokumentation.
Du trivs som bäst i en fysisk och praktisk roll där ditt jobb utförs vid de olika monteringsstationerna men även att sköta visst administrativt arbete. Du har ett tekniskt intresse, kan läsa ritningar och har god kunskap om maskiner och verktyg. Du är van att arbeta i ett högt tempo och är noggrann och kvalitetsmedveten. Kunskaper i TIG-svetsning är meriterande.
Vi tror att du har någon typ av eftergymnasial teknisk utbildning och minst 5 års arbetslivserfarenhet inom produktion gärna med montage och hantering av mekaniska axeltätningar. Har du erfarenhet från någon av de branscher våra kunder verkar i så är det meriterande. Har du dessutom en bakgrund från den marina sidan så är det en specialistkompetens vi efterfrågar, då dessa axeltätningar kräver stora och avancerade renoverings- och monteringsarbeten. Dessa produkter kräver spårbarhet så en noggrann dokumentation erfordras för varje montage.
Då vi jobbar i en internationell koncern samt har utländska kund- och leverantörskontakter krävs goda språkkunskaper i både svenska och engelska. Vi förutsätter att du är en god användare av program inom MSOffice samt god erfarenhet av något produktionssystem.
Tjänsten avser heltid och dagtidsarbete, anställning hos Roplan med placering vid fabriken i Timrå.
Rekryteringen sker i samarbete med Rutinera i Sundsvall, för mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Josefin Johansson, 0730-413 255. Din ansökan registrerar du på www.rutinera.se OBS! Ange att du söker tjänsten: ”Erfaren Montör Roplan” Då urval och intervjuer pågår löpande ber vi dig söka omgående, dock 8 januari 2023. Visa mindre

SVETSARE HÄNDIG MED VARIERANDE ARBTSUPPGIFTER

Söker dig som tycker om kortare uppdrag. Vi har växlande arbetsuppgifter inom service med lättare tillverkning och montering mot fastighet marknaden i Sundsvalls området. Svetsmetoder är Tig, Mig och elektrod. Visa mer
Söker dig som tycker om kortare uppdrag. Vi har växlande arbetsuppgifter inom service med lättare tillverkning och montering mot fastighet marknaden i Sundsvalls området. Svetsmetoder är Tig, Mig och elektrod. Visa mindre

Operator, 3D Printer

Valmet AB söker en operatör för metall 3D-skrivare. Tjänsten är del i Valmets satsning inom additiv tillverkning, som pågår vid sundsvallsenheten sedan 2016. Rollen som skrivaroperatör innebär ett delansvar för 3D-produktionen i Sundsvall. Huvuduppgifterna innefattar bland annnat; drift och underhåll av 3D-skrivare plus lokal, metallpulverhantering, värmebehandling av utskrifter, kapa utskrifter från byggplatta och efterbearbetning samt polering av utskrif... Visa mer
Valmet AB söker en operatör för metall 3D-skrivare. Tjänsten är del i Valmets satsning inom additiv tillverkning, som pågår vid sundsvallsenheten sedan 2016. Rollen som skrivaroperatör innebär ett delansvar för 3D-produktionen i Sundsvall. Huvuduppgifterna innefattar bland annnat; drift och underhåll av 3D-skrivare plus lokal, metallpulverhantering, värmebehandling av utskrifter, kapa utskrifter från byggplatta och efterbearbetning samt polering av utskrifter. Merparten av produktionen skickas till Valmets gjuterier i Hagfors och Valkeakoski. Utöver produktionsflödet bedrivs förbättringsprojekt, och som skrivaroperatör deltar du i dessa.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har lämplig teknisk erfarenhet. Kanske har du gått en teknisk gymnasieutbildning och arbetat inom något teknikområde. Vi lägger stor vikt vid egen drivkraft och personligt engagemang. Vi ser gärna att du som kandidat har en mångsidighet som kan användas för att lösa problem och deltaga i förbättringsarbete. Erfarenhet av andra tillverkningsteknologier är meriterande. Du är hands-on och bekväm att arbeta i en verkstadsmiljö.
Du kommer att arbeta nära ett geografiskt utspritt team bestående av representanter från designavdelningen i Stockholm och gjuterierna i Hagfors och Valkeakoski. Produktionsmöten sker normalt på veckobasis. Din närmaste kollega finns i Sundsvall och delar vissa av dina arbetsuppgifter för produktionen. Därför är samarbetsförmåga viktigt men också förmågan att vara självgående på grund av det lilla teamet. Om du har erfarenhet av 3D-skrivare är det en fördel, men inget krav. Processen i fråga är pulverbäddslaser och några olika material används, även om merparten av produktionen sker i en kopparlegering.
Du kan tala svenska och engelska, då produktionsenheten får både interna och externa besökare. Veckomöten sker på engelska tillsammans med kollegor från Finland.
Vidare krävs grundläggande datorvana och erfarenhet av något CAD-verktyg är meriterande. CAM beredning är också meriterande då vi fräser mycket av det som printas.
Vad vi erbjuder
Välkommen till en lärorik och innovativ arbetsplats! Vi erbjuder ett stimulerande arbete i ett globalt företag med stora utvecklingsmöjligheter, där ditt engagemang direkt kommer påverka produktionsenhetens utveckling och resultat. Tjänsten innefattas av IF Metalls kollektivavtal.
För ytterligare information:
Om arbetet, vänligen kontakta Hampus Granström, Operator 3D Printer. ([email protected])
Om tjänsten/generella frågor: Christer Hedlund, Design Manager och rekryterande chef. ([email protected])
Om rekryteringsprocessen, kontakta Lotta Bäckström HR Generalist ([email protected])

Välkommen med din ansökan! Skicka gärna in den redan idag då urval sker löpande, dock senast den 8 januari, 2023.
When everything works together
Valmet is where the best talent from a wide variety of backgrounds comes together. With 17,500 professionals around the world, we are the leading global developer and supplier of technologies, automation and services for the pulp, paper and energy industries, and serve an even wider base of process industries with our automation systems and flow control solutions. Our commitment to moving our customers’ performance forward requires creativity, technological innovations, service know-how – and above all, teamwork. Visa mindre

Utbildare Cnc industriteknik

Vi söker en engagerad och driftig utbildare inom CNC samt industri i Sundsvall YrkesAkademin är en av Sveriges ledande leverantörer av yrkesutbildning. Vi har varit verksamma i branschen sedan 1997. Vi bedriver utbildning inom transport, entreprenad, teknik och serviceyrken. Uppdragsgivare är främst statliga myndigheter och kommuner men vi riktar oss även till företag och privatpersoner. Vår verksamhet sträcker sig från Lappland till Skåne med omkring 40... Visa mer
Vi söker en engagerad och driftig utbildare inom CNC samt industri i Sundsvall

YrkesAkademin är en av Sveriges ledande leverantörer av yrkesutbildning. Vi har varit verksamma i branschen sedan 1997.

Vi bedriver utbildning inom transport, entreprenad, teknik och serviceyrken. Uppdragsgivare är främst statliga myndigheter och kommuner men vi riktar oss även till företag och privatpersoner. Vår verksamhet sträcker sig från Lappland till Skåne med omkring 400 anställda fördelade på ett 60-tal orter.

ARBETSBESKRIVNING

Du ansvarar för den dagliga verksamheten samt ser till att utbildningen blir individanpassad. Du rapporterar direkt till ansvarig enhetschef och arbetar dagligen i utbildningen. I tjänsten ingår samarbete med företag inför till exempel praktik.

Du passar hos oss:

• Om du tycker om att möta/bemöta människor på ett positivt, serviceinriktat och pedagogiskt sätt.
• Om du inte är främmande inför att arbeta med en hel grupp och samtidigt har förmågan att se individens behov, allt för att säkerställa att alla elever når sitt mål.
• Om du tar ansvar både när du arbetar självständigt och i grupp.
• Om du är noggrann och följer de regelverk och de kvalitetskrav som uppdraget innebär.

KVALIFIKATIONER
- Mångårig erfarenhet av skärande bearbetning, programmering och maskinkörning.

- Kunskaper om motsvarande grön nivå enligt skärteknikcentrums krav gällande skärande bearbetning.
- Goda kunskaper i Cad och Cam 3D.
- Goda kunskaper i skärteknik.

- Meriterande är:
- Erfarenhet av utbildning på eftergymnasial nivå inom de utbildningsmoduler som efterfrågas.
- Goda branschkontakter.

Du måste ha såväl teoretisk utbildning som praktisk erfarenhet från verkstadsteknik/CNC. Dokumenterad erfarenhet av pedagogik, gärna inom vuxenutbildning. Som person har du god samarbetsförmåga och hög ansvarskänsla.

ANSÖKAN
Sök tjänsten genom att registrera din ansökan genom att klicka på ansökningsknappen nedan. Då urval och intervjuer sker löpande önskar vi din ansökan snarast. Har du frågor är du välkommen att kontakta enhetschef Tomas Didriksson på telefon 023-58475 alt [email protected]

Då du i din roll arbetar med människor i utveckling samt har kontakter med myndigheter och företag kan vi komma att kräva in utdrag ur brottsregistret i samband med eventuell anställning.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Svetsare/svetsmontör till Sjölins Smide

Om företaget År 1883 grundades Sjölins Smide i en liten lokal i centrala Hudiksvall. Sedan dess har vi hjälpt till att återuppbygga Sundsvall efter den stora branden 1888 men också servat Sveriges industrier med stål och smide. Sjölins Smide är idag, med sina ca 100 anställda, inte bara specialister på att leverera stålstommar till byggindustrin utan även en erfaren leverantör av speciallösningar. Verkstadslokalerna strax utanför Hudiksvall har under våre... Visa mer
Om företaget
År 1883 grundades Sjölins Smide i en liten lokal i centrala Hudiksvall. Sedan dess har vi hjälpt till att återuppbygga Sundsvall efter den stora branden 1888 men också servat Sveriges industrier med stål och smide. Sjölins Smide är idag, med sina ca 100 anställda, inte bara specialister på att leverera stålstommar till byggindustrin utan även en erfaren leverantör av speciallösningar.

Verkstadslokalerna strax utanför Hudiksvall har under våren 2019 byggts ut från 1600 kvadratmeter arbetsyta till 2200 kvadratmeter.

Sjölins Smide kan därmed stoltsera med att ha i stort sett hela sin produktion och ledning under samma tak i några av Hudiksvalls absolut finaste industrilokaler.
I samma anda som de projekt Sjölins Smide bygger åt kund.

Som ett exempel på kunduppdrag har Sjölins Smide haft uppdrag på självaste Nationalmuseet, Tele2 Arena och Hoppbackarna i Falun.
Sjölins Smide är i högsta grad med och bygger sverige, i framkant.

Företagets vision är att vara en av Sveriges främsta stålbyggare, med lokal arbetskraft, flexibilitet och rätt kvalitet som främsta byggstenar.

Dina arbetsuppgifter
Sjölins Smide expanderar och söker därför svetsare/svetsmontörer till sin verksamhet i Hudiksvall.

Som svetsare/svetsmontör hos Sjölins Smide kommer du att arbeta med stålkonstruktioner internt på verkstaden i Hudiksvall och montera dessa i fält hos kund både lokalt och nationellt.

Vi ser därför att du bör ha en god verkstadsvana med inriktning svets och gärna montage.

Arbetsuppgifter:

•MIG/MAG
•MMA
•Montering
•Gasskärning

Arbetet utförs till en början i Sjölins Smides verkstadslokaler i Hudiksvall med vision om att ha möjlighet att arbeta periodvis ute hos kund med montage.
Du måste alltså ha möjlighet att kunna resa och arbeta på annan ort i din anställning.

Arbetstider är 07:00-16:00 för närvarande, skift kan förekomma vid produktionstoppar.
För montagearbete förkommer vanligtvis andra arbetstider.

Din profil
För att lyckas i rollen som Svetsare/Svetsmontör hos Sjölins Smide ser vi att du är flitig, initiativtagande och ödmjuk i din arbetsroll.

Övriga krav för att lyckas i rollen som Svetsare/svetsmontör hos Sjölins Smide:

• Verkstadsteknisk grundutbildning på gymnasienivå (eller motsvarande arb-liv.erfarenhet)
• Svetslicenser MIG/MAG, MMA (alternativt uppvisande av kunskap på motsvarande nivå)
• Gasskärning
• B-körkort

Meriterande utbildningar:

• Heta Arbeten
• Mobila plattformar
• Fallskyddsutbildning
• Säkra lyft

Vill du vara med och bygga Sverige? Sök tjänsten redan idag!

Ansökan
Du blir anställd av Clockwork Bemanning & Rekrytering och arbetar på uppdrag hos vår kund i Hudiksvall. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt stora chanser att påverka såväl arbetssituation som din personliga utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.

För mer frågor angående tjänsten kontakta konsultchef Thomas Mårtens.
Telefonnummer: 070-821 53 16
Email: [email protected] Visa mindre

Svetsare till Sunds Mekaniska AB

Ansök    Nov 25    Uniflex Sverige AB    Svetsare, manuell
Är du en noggrann person med några års erfarenhet inom svetsning? Sunds Mekaniska söker nu svetsare till deras team i Sundsvall. Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Dina arbetsuppgifter i huvudsak I rollen som svetsare kommer du att ha stora möjligheter att själv prioritera, styra och planera dagen. Du kommer i huvudsak att arbeta med MIG/MAG-svetsning av olika komponenter bland annat kranar, där god kvalitét står i fokus. Du kommer även att arbet... Visa mer
Är du en noggrann person med några års erfarenhet inom svetsning? Sunds Mekaniska söker nu svetsare till deras team i Sundsvall. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som svetsare kommer du att ha stora möjligheter att själv prioritera, styra och planera dagen. Du kommer i huvudsak att arbeta med MIG/MAG-svetsning av olika komponenter bland annat kranar, där god kvalitét står i fokus. Du kommer även att arbeta med ritningsläsning, mätning och kvalitetskontroll.

Vem är du?
Vi söker dig om har en verkstadstekniskutbildning, med fördel inom svetsning. Du förväntas ha kunskaper inom MIG/MAG-svetsning, god materialkännedom och några års erfarenhet som svetsare.
Det är meriterande om du innehar truck-och traverskort.

För att passa in i rollen är det viktigt att du arbetar noggrant och kvalitetsfokuserat. Som person är du noggrann, ansvarstagande och driven. Du är praktiskt lagd och trivs med ett fysiskt arbete där du får ta ansvar för dina arbetsuppgifter. Vidare har du en god samarbetsförmåga och bidrar till ett positivt företagsklimat.

Är det dig vi söker till Sunds Mekaniska? Skicka in din ansökan redan idag!


Om verksamheten
Sunds Mekaniska AB bildades år 2000 och är beläget på Nacksta industriområde. Tack vare våra trogna medarbetare har vi ett stort kunnande och gedigen erfarenhet inom legotillverkning för industrier inom stål, process, papper, kraft, gruvdrift och massa. Bolaget Sunds Mekaniska AB har sedan år 2019, Pichano Holding AB som huvudägare. Visa mindre

Bilbolaget söker en bilskadetekniker till Sundsvall

Vill du arbeta med att reparera bilar?  Är du noggrann, ansvarsfull och serviceinriktad? Då har vi jobbet för dig!     Din nästa utmaning I vårt team på skadeverkstan i Sundsvall är vi 20 medarbetare fördelat på skadetekniker, skadereglerare, reservdelsmän, plåttekniker och lackerare. Vi har egna omklädningsrum för kvinnor respektive män och hos oss är det viktigt med jämställdhet och allas lika värde. Vår kvinnliga lackerare hos oss säger ” Det som... Visa mer
Vill du arbeta med att reparera bilar?  Är du noggrann, ansvarsfull och serviceinriktad? Då har vi jobbet för dig!  

 

Din nästa utmaning

I vårt team på skadeverkstan i Sundsvall är vi 20 medarbetare fördelat på skadetekniker, skadereglerare, reservdelsmän, plåttekniker och lackerare.

Vi har egna omklädningsrum för kvinnor respektive män och hos oss är det viktigt med jämställdhet och allas lika värde.

Vår kvinnliga lackerare hos oss säger ” Det som är bra med att jobba här på Bilbolaget är att alla får en lika rättvis chans på sitt yrke, man har respekt för nyanställda att det kan ta lite tid och man känner sig alltid välkommen”

Som bilskadetekniker hos oss kommer du att utföra reparationer på bilar samt byta vindrutor. I reparationsarbetet ingår byte av karossdetaljer, utförande av svets- och limarbeten i plåt, plast och glas samt demontering och montering av teknisk utrustning. Till din hjälp har du ett team av ledare, skadeberäknare och annan kompetens som underlättar för dig i ditt arbete.  

Vi erbjuder dig ett självständigt och stimulerande arbete på ett kvalitetstänkande företag med en modern verkstad som har den senaste utrustningen.

Vem är du?

Då vi har stort fokus på nöjda kunder ser vi att du är serviceinriktad, kunnig och ansvarsfull. För oss är det viktigt att vi som team är omtänksam, hjälpsam och stöttar varandra i vardagen. Arbetet som skadetekniker hos oss innebär både självständigt arbete så som att arbeta i grupp. Att du är både självgående och en lagspelare ser vi som en självklarhet.

Vi söker dig som har:

- Dokumenterad erfarenhet som bilplåtslagare/skadetekniker
- Plåtslagarutbildning eller likvärdig kompetens förvärvad på annat sätt 
- Ett giltigt körkort med minst behörighet B

Vad erbjuder vi dig?

Vi är ett kvalitetstänkande familjeföretag. Hos oss blir du en del av en koncern med möjligheter till både professionell och personlig utveckling. Vi bryr oss om dig som anställd.  

Vi erbjuder alla våra anställda: 

- Friskvårdbidrag
- Benefits förmånsportal
- Förmånscykel
- Personalrabatter på olika träningsanläggningar
- Personalrabatter på drivmedel, verkstadsarbeten & reservdelar
- Personalrabatter hos samarbetspartners
- Hälsoundersökning
- Tjänstepension
- Pensionsrådgivning
- Frivilliga gruppförsäkringar
- Goda utvecklingsmöjligheter
- Bra arbetsmiljö

Vill du veta mer?

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef, se kontaktuppgifter längre ned i annonsen. Urval sker löpande.

Övrigt

Vi vill ha en alkohol- och drogfri arbetsmiljö. Därför genomför vi alkohol- och drogtest vid nyanställning samt slumpmässiga tester under året.

Vi ser gärna kvinnliga sökanden

Välkommen med din ansökan!

Om koncernen Bilbolaget
Bilbolaget Invest Sundsvall AB är moderbolaget som med fem personbilsbolag, ett lastvagnsbolag, ett Teknik & Service bolag och ett Administration & IT bolag har cirka 900 anställda. Koncernens verksamhet sträcker sig från Luleå i norr till Norrtälje i söder, via Luleå, Piteå, Skellefteå, Umeå, Sundsvall, Ljusdal, Hudiksvall, Bollnäs, Söderhamn, Gävle, Sandviken, Uppsala, Östhammar och Norrtälje.


Koncernen ägnar sig dels åt försäljning, service och tilläggstjänster med personbilar, transportbilar och lastvagnar, men också förvaltning av de egna och hyrda fastighetsbestånden. Fordonsaffären omfattar försäljning av både nya och begagnade personbilar, transportbilar och lastvagnar och har fokus på att leverera helhetslösningar som förenklar kundens vardag.   


Bilbolagskoncernen ägs av familjen Persson. Martin Persson är styrelseordförande, även syskonen Henrik och Anders jobbar inom koncernen. Familjen Persson har siktet inställt på framtiden och jobbar långsiktigt med att hela tiden modernisera och återinvestera i verksamheten.  


Vårt kundlöfte:?Med personlig omtanke 
Smaka på orden du också! Det är stora ord som vi lovar till var och en av våra kunder och den viktigaste faktorn för långsiktig lönsamhet. Därför vill vi ha engagerade medarbetare som har en vilja att göra skillnad i sina arbeten och ge våra kunder positiva upplevelser i mötena med dem.


Vi vill att alla kunder ska känna sig betydelsefulla och att just deras behov är någonting som vi tar på allvar och har lösningar på. Att vara omtänksam handlar om att bry sig om, vilja väl och visa intresse. Vår filosofi är att omtanke i alla led vinner i längden. Och det gäller självklart även oss medarbetare emellan. Om vi lever på det sättet så kommer vi också omtänksamt kunna ta hand om våra kunder på bästa tänkbara sätt. Visa mindre

Montör till Emhart Glass Sweden AB

Har du ett tekniskt intresse och gillar att arbeta fysiskt? Vi söker nu montörer till vår kund Emhart i Sundsvall för en direkt rekrytering! Urval kommer att ske löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag! Dina arbetsuppgifter i huvudsak I rollen som montör på Emhart är dina arbetsuppgifter montering och förmontage till maskiner med tillhörande arbetsuppgifter som exempelvis, plocka ned och packa ihop utrustning. Kvalitén står alltid i fokus, ... Visa mer
Har du ett tekniskt intresse och gillar att arbeta fysiskt? Vi söker nu montörer till vår kund Emhart i Sundsvall för en direkt rekrytering! Urval kommer att ske löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som montör på Emhart är dina arbetsuppgifter montering och förmontage till maskiner med tillhörande arbetsuppgifter som exempelvis, plocka ned och packa ihop utrustning. Kvalitén står alltid i fokus, i samarbete med flexibilitet och leveranssäkerhet.

Vem är du?
Du som söker har minst har en teknisk gymnasieutbildning och gärna tidigare erfarenhet av montering inom industrin. Vidare ser vi gärna att du har kunskap inom mätteknik, monteringsverktyg, hydraulik och ritningsläsning. Truckkort är ett krav och det är meriterande om du innehar traverskort och god datavana.

Som person är du noggrann, ansvarstagande och driven. Du är praktiskt lagd och trivs med ett fysiskt arbete där du får ta ansvar för dina arbetsuppgifter. Vidare har du en god samarbetsförmåga och bidrar till ett positivt arbetsklimat.

Känner du igen dig i ovanstående beskrivning och har tidigare erfarenhet av montagearbete? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om verksamheten
Bucher Emhart Glass Sweden AB är världsledande tillverkare av automatiska glasformningsmaskiner för framställning av bland annat glasflaskor och glasburkar. Bucher Emhart Glass firar mer än 250 år av innovation och har de senaste 50 åren utvecklat vår högteknologiska glasformningsmaskin. Företaget har en internationell prägel då vi är schweiziskt ägda samt har produktion och försäljning i Europa, USA och Asien. Vår svenska enhet har idag ca 350 anställda i Sundsvall och Örebro. Vi erbjuder dig spännande arbetsuppgifter och en god arbetsmiljö. Visa mindre

Skadetekniker

I en del av vår expansionssatsning söker vi flera kvalitetsmedvetna skadetekniker till vår nya skadeverkstad på vår anläggning i Sundsvall. Du kommer att ingå i ett team som tillsammans arbetar för att överträffa våra kunders förväntningar och leva upp till vår vision ”nöjd kund”. Vi erbjuder ett spännande arbete i en familjeägd organisation med framdrift. Om tjänsten Som skadetekniker hos oss på Landrins Bil kommer du arbeta med marknadsledande produkte... Visa mer
I en del av vår expansionssatsning söker vi flera kvalitetsmedvetna skadetekniker till vår nya skadeverkstad på vår anläggning i Sundsvall. Du kommer att ingå i ett team som tillsammans arbetar för att överträffa våra kunders förväntningar och leva upp till vår vision ”nöjd kund”. Vi erbjuder ett spännande arbete i en familjeägd organisation med framdrift.

Om tjänsten

Som skadetekniker hos oss på Landrins Bil kommer du arbeta med marknadsledande produkter och ingå i ett kompetent team på 4 personer. Dina arbetsuppgifter består av att åtgärda krockskadade bilar främst, både person- och transportbilar.

Placeringsort är på vår Mercedes-Benz anläggning i Sundsvall.

Tjänsterna avser heltid och är tillsvidareanställningar, vi kan tillämpa 6 månaders provanställning. Lönen är fast månadslön och på sikt prestationsbaserad lön.

Kvalifikationer

• Du är utbildad skadetekniker eller likvärdig utbildning alternativt har några års arbetslivserfarenhet.
• Meriterande om du har jobbat med skadearbeten.
• Meriterande om du kan hantera diagnosutrustning för lättare felsökning och återställning av säkerhetssystem.
• Meriterande om du kan utföra fyrhjulsmätningar och omläggning av fälg /däck.
• Krav på B-körkort.

Din profil

Du är noggrann, kvalitetsmedveten med hög servicekänsla och förstår värdet med nöjd kund. Du ska kunna arbeta självständigt, men uppskattar vikten av att vara en bra lagspelare. Du ska trivas i en miljö där du arbetar nära dina kollegor i ett litet team och motiveras av uppsatta mål.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande arbete med ett företag och anläggning som befinner sig i en spännande expansionsfas med stark tillväxt. Tjänsterna innebär goda förtjänstmöjligheter, självständigt arbete och med goda förutsättningar. Vi värdesätter hög medarbetarnöjdhet och främjar god hälsa och erbjuder friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Vi är kollektivanslutna med tjänstepension.

Välkommen med din ansökan

Skicka in ditt Cv redan idag, då tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag , senast 2022-11-30. Frågor angående tjänsten besvaras via e-mail av skadeverkstadschef Ulrica Libell, [email protected]

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Montörer inom produktion

Ansök    Nov 21    Randstad AB    Montör, metallprodukter
Arbetsbeskrivning Här erbjuds du ett givande och lärorikt uppdrag i en trevlig miljö där du arbetar både självständigt och i team med trevliga kollegor. För att trivas och lyckas i rollen behöver du vara noggrann, strukturerad och ha god samarbetsförmåga.  Du blir en viktig del i produktionen inom mekanisk tillverkning med stort fokus på kvalité och säkerhet. I dina arbetsuppgifter kommer du att utifrån en ritning montera ihop delar, testa slutprodukten ... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Här erbjuds du ett givande och lärorikt uppdrag i en trevlig miljö där du arbetar både självständigt och i team med trevliga kollegor. För att trivas och lyckas i rollen behöver du vara noggrann, strukturerad och ha god samarbetsförmåga. 


Du blir en viktig del i produktionen inom mekanisk tillverkning med stort fokus på kvalité och säkerhet. I dina arbetsuppgifter kommer du att utifrån en ritning montera ihop delar, testa slutprodukten samt hantera dokumentation. 


Uppdraget omfattar heltid med arbetstider 07.00-16.00 måndag-fredag. Start är snarast enligt överenskommelse och beräknas pågå fram till sommaren 2023. Det finns goda möjligheter till fortsatt anställning.


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.


Välkommen med din ansökan på www.randstad.se, senast 2022-12-04. Vi arbetar löpande med urval och intervjuer.


Kontakt vid frågor om tjänsten: Ingela Gulliksson, Konsultchef, [email protected]


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden
Utifrån ritning montera ihop olika komponenter
Kontroll och test av slutprodukt
Sammanställa dokument


Kvalifikationer
Gymnasial utbildning 
God svenska och engelska i tal och skrift
Kunskaper i MS Office
B-Körkort och tillgång till bil

  
Meriterande:
Tidigare erfarenhet av arbete som montör eller fordonsmekaniker
Erfarenhet av att läsa ritningar 


Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Svetsare till Fromells Service

Ansök    Nov 18    Uniflex Sverige AB    Svetsare, manuell
Är du en erfaren svetsare som söker nya utmaningar och trivs i en flexibel roll? Då är det dig vi söker till vår kund Fromells Service i Sundsvall! Dina arbetsuppgifter i huvudsak I rollen som svetsare hos Fromells Service utför du smides- och svetsningsarbeten inom stålkonstruktioner, nytillverkning, reparationer och utför olika servicejobb åt både stora och små uppdragsgivare. Du kommer att arbeta med svetsning av olika komponenter, ritningsläsning och ... Visa mer
Är du en erfaren svetsare som söker nya utmaningar och trivs i en flexibel roll? Då är det dig vi söker till vår kund Fromells Service i Sundsvall!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som svetsare hos Fromells Service utför du smides- och svetsningsarbeten inom stålkonstruktioner, nytillverkning, reparationer och utför olika servicejobb åt både stora och små uppdragsgivare. Du kommer att arbeta med svetsning av olika komponenter, ritningsläsning och vara delaktig i en varierad vardag.

Vem är du?
Vi söker dig som har en relevant utbildning och några års erfarenhet inom yrket. Du besitter goda kunskaper inom material och ritningsläsning samt har med fördel svetsat samtliga metoder.

Som person är du noggrann, ansvarstagande och har lätt för att samarbeta. Du är strukturerad och systematisk med ett öga för kvalitet. Vidare är du öppen, social och är inte rädd för att ta tag i andra arbetsuppgifter när det behövs. Du uppskattar utmaningar och ser lösningar hellre än problem i arbetsuppgifter.

Är det dig vi söker?

Om verksamheten
Byggnadssmide är Fromells Services specialitet. Bolaget bildades i december 2015, med lång branscherfarenhet och certifierad skicklighet redan från start tack vare förvärvet av smidesverksamheten inom Pinus Maskin samt Malmströms svets & montage. Vi utför smides- och svetsningsarbeten av högsta kvalitet och löser alltid kundens problem med befintliga resurser, samtidigt som vi siktar på att växa. Visa mindre

Svetsare, Sundsvall

Ansök    Nov 18    Uniflex Sverige AB    Svetsare, manuell
Vi söker en erfaren svetsare till vår kund i Sundsvall. Har du erfarenhet av svetsning och vill arbeta i en ljus, modern och rymlig verkstad? Då är detta tjänsten för dig! Du kommer att arbeta med svetsning i stål, både svart och rostfritt. Svetsmetoderna är MIG; MAG (rörtråd), TIG och Pinne. Du kommer att arbeta självständigt efter ritning med höga krav på finish och kvalitét, det är därför viktigt att du har god förståelse för ritningsläsning och kan l... Visa mer
Vi söker en erfaren svetsare till vår kund i Sundsvall. Har du erfarenhet av svetsning och vill arbeta i en ljus, modern och rymlig verkstad? Då är detta tjänsten för dig!

Du kommer att arbeta med svetsning i stål, både svart och rostfritt. Svetsmetoderna är MIG; MAG (rörtråd), TIG och Pinne. Du kommer att arbeta självständigt efter ritning med höga krav på finish och kvalitét, det är därför viktigt att du har god förståelse för ritningsläsning och kan lägga upp arbetet i god arbetsordning. Skiftarbete förekommer.

Vem är du?
Vi söker dig som har någon form av verkstadstekniskutbildning, med fördel inom svetsning. Utöver detta har du minst ett par års praktisk erfarenhet som svetsare. Truck-och traverskort är ett krav för tjänsten.

För att trivas i den här rollen bör du som person vara kvalitetsmedveten och vilja leverera ett bra resultat. Vidare tror vi att du är ordentlig, har god samarbetsförmåga och har en vilja att utvecklas tillsammans med vår kund.


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Montörer till Valmet

Nu utökar Valmet deras montagegrupp och vi söker flera engagerade och drivna montörer till deras produktionsenhet i Sundsvall. Här får du chansen att arbeta i en fin miljö med spännande montering av stora komplexa maskiner. Är du den vi söker? Välkommen in med din ansökan redan idag! Dina arbetsuppgifter i huvudsak I rollen som montör kommer du att arbeta i Valmets verkstad där arbetsuppgifterna i huvudsak består av montagearbeten och funktionstester. Du ... Visa mer
Nu utökar Valmet deras montagegrupp och vi söker flera engagerade och drivna montörer till deras produktionsenhet i Sundsvall. Här får du chansen att arbeta i en fin miljö med spännande montering av stora komplexa maskiner. Är du den vi söker? Välkommen in med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som montör kommer du att arbeta i Valmets verkstad där arbetsuppgifterna i huvudsak består av montagearbeten och funktionstester. Du kommer att arbeta med stora komplexa maskiner som Valmet till stor del tillverkar i egen verkstad. Arbetstiden kan variera mellan två-skift och dagtid.

Vem är du?
För att lyckas som montör behöver du ha goda kunskaper inom ritningsläsning, mätteknik samt en ansvarskänsla för kvalitet och leveranssäkerhet. Du har tidigare erfarenhet av montage- och reparationsarbeten och gärna svetskunskaper. Du har slutfört treårigt gymnasium inom området- eller kompetens förvärvad genom yrkeserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdigt.

Vi värdesätter om du som person är noggrann, strukturerad, kommunikativ och har en god samarbetsförmåga. Du har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift samt grundläggande kunskaper i engelska. Truck- och traverskort är meriterande.

Känner du igen dig i ovanstående beskrivning och vill arbeta med ett härligt team, tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Uniflex hanterar hela rekryteringsprocessen så vid frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Uniflex bemanning & rekrytering!

Om verksamheten
Valmet är ett globalt teknikföretag som erbjuder en inspirerande arbetsmiljö och en bra plattform för att utvecklas. Det råder ett högt säkerhets- och arbetsmiljöfokus och verkstaden erbjuder ljusa, fräscha lokaler att arbeta i. Valmet levererar processer och utrustning för kemisk och mekanisk massaframställning, fiberboardproduktion, balhanteringsutrustning och hydrolyssystem för framställning av biobränslen. Visa mindre

Svetsare till Valmet

Ansök    Nov 18    Uniflex Sverige AB    Svetsare, manuell
Brinner du för svets- och produktionstekniska utmaningar samt vill svetsa i stora komplexa produkter i en ljus, modern och rymlig verkstad? Har du svetskunskaper i MIG/MAG, TIG och Pinne? Då är du den vi söker! Om tjänsten Valmet är en global utvecklare och leverantör av automation teknik och tjänster för industrier som använder biobaserade råvaror, främst massa, papper, och energi. Valmet är en komplett leverantör av utrustning, reservdelar och tjänster ... Visa mer
Brinner du för svets- och produktionstekniska utmaningar samt vill svetsa i stora komplexa produkter i en ljus, modern och rymlig verkstad? Har du svetskunskaper i MIG/MAG, TIG och Pinne? Då är du den vi söker!

Om tjänsten
Valmet är en global utvecklare och leverantör av automation teknik och tjänster för industrier som använder biobaserade råvaror, främst massa, papper, och energi. Valmet är en komplett leverantör av utrustning, reservdelar och tjänster för kunder inom den globala massa- och pappersindustrin.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som svetsare på Valmet arbetar man med olika material; främst rostfria (duplex, SMO) men även kolstål samt kombinationer av dem, olika plåttjocklekar, allt från 1mm till 100mm. Svetsmetoderna är MIG, MAG, TIG och pinne. Vid de flesta fall tillkommer även kontroller efter svetsning såsom tryckprovning och penetrant.

Valmets produkter har högt kvalitetskrav och för att kunna utföra detta arbete krävs både kompetens och erfarenhet.

Vem är du?
Vi ser gärna att du som söker har en svetsutbildning med materialkännedom och några års erfarenhet inom industrimiljö samt svetsning. Du kommer att arbeta självständigt och i grupp efter ritningar med höga krav på kvalité. Det är därför viktigt att du har god kunskap i ritningsläsning, svetsbeteckningar och kan lägga upp arbetet i god arbetsordning. Vi värdesätter erfarenhet och kunskap i SS-EN ISO 5817.

Du kommer att bli en viktig del av teamet med nära samarbete med övriga avdelningar i verkstaden. Vi värdesätter därför om du är en lagspelare samt att du gillar att ha ordning och reda.

Känner du igen dig i ovanstående beskrivning och vill arbeta med ett härligt team, tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Du är varmt välkommen att höra av dig till Uniflex vid frågor om tjänsten.


Eventuella namngivna referenter bör ha kännedom om att de finns i dina ansökningshandlingar.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

CNC-operatör, Sundsvall

Vi behöver fylla på med flera CNC-operatörer till vår kunds produktionsenhet i Sundsvall. Är du den vi söker? Dina arbetsuppgifter i huvudsak I dina arbetsuppgifter ingår ritningsläsning och beredning av arbetet. Du har eget ansvar för upplägget av arbetsordning och fördelning av jobben, i samarbete med övriga maskinverkstaden. Du skall vara van vid svarvning och fräsning, både NC-styrd och manuell. En stor fördel är om du också har erfarenhet av att arbe... Visa mer
Vi behöver fylla på med flera CNC-operatörer till vår kunds produktionsenhet i Sundsvall. Är du den vi söker?

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I dina arbetsuppgifter ingår ritningsläsning och beredning av arbetet. Du har eget ansvar för upplägget av arbetsordning och fördelning av jobben, i samarbete med övriga maskinverkstaden. Du skall vara van vid svarvning och fräsning, både NC-styrd och manuell. En stor fördel är om du också har erfarenhet av att arbeta med stora arbetsstycken och innehar god mätvana.

Vi söker dig som anser att samarbete, kommunikation och förståelse är viktiga parametrar för produkternas flöde. Du kommer att bli en viktig del av teamet med nära samarbete med övriga avdelningar i verkstaden. Skiftarbete förekommer.

Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad och erfaren inom CNC-maskinbearbetning som svarvning och fräsning. För att trivas i rollen bör du som person ha lätt för att samarbeta och drivs av att lära och utvecklas. Du har ansvarskänsla både för din roll och för gruppen. Vidare tror vi att du är ordentlig och har en vilja att utvecklas tillsammans med vår kund.

Känner du igen dig i ovanstående beskrivning och vill arbeta med ett härligt team? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!


Att hitta rätt person till rätt plats - det är vår kärnkompetens. Vi rekryterar kompetent personal till praktiskt taget alla branscher, små som stora företag, inom såväl privat som offentlig sektor. Har du rekryterats av Uniflex vet du att vår process är kvalitetssäkrad.Våra rekryterare kan din bransch, därför tar vi totalansvar för alla moment, från kravprofil till uppföljning. Men viktigast av allt är förstås resultatet: att du är rätt person på rätt plats.

Varmt välkommen med din ansökan.Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.uniflex.se.

Uniflex är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner. Visa mindre

Operatörer till Unimedic i Matfors

Unimedic AB är en kontraktstillverkare (CDMO) som utvecklar och tillverkar sterila och icke-sterila läkemedel främst för de europeiska marknaderna. Verksamheten är specialiserad på flytande beredningar och utgår från Matfors. Bolaget har ett 70-tal anställda och är ett helägt dotterbolag till MedCap (börsnoterat investmentbolag inom Life Science). Bolagets vision är att möjliggöra ett bättre liv, läs mer på www.unimedicpharma.se. Är du intresserad av att j... Visa mer
Unimedic AB är en kontraktstillverkare (CDMO) som utvecklar och tillverkar sterila och icke-sterila läkemedel främst för de europeiska marknaderna. Verksamheten är specialiserad på flytande beredningar och utgår från Matfors. Bolaget har ett 70-tal anställda och är ett helägt dotterbolag till MedCap (börsnoterat investmentbolag inom Life Science). Bolagets vision är att möjliggöra ett bättre liv, läs mer på www.unimedicpharma.se.
Är du intresserad av att jobba inom tillverkningsindustrin och har vanan att jobba strukturerat och noggrant? Är du dessutom teamorienterad och vill arbeta i ett spännande tillväxtföretag ska du söka rollen som Operatör till denna väletablerade industri.
Vi söker Operatörer till vår Sterila och Icke Sterila avdelning. På den Sterila avdelningen kommer du att arbeta med bland annat fyllning, etikettering och packning och på den Icke Sterila avdelningen kommer fokus att ligga på manuell packning men även jobb vid fyllningsmaskinerna.
Som person är du noggrann och ansvarstagande, du arbetar strukturerat och du har lätt för att följa instruktioner. Du är bra på att läsa, förstå och dokumentera på svenska och du trivs att arbeta både självständigt och tillsammans med andra, i ett öppet och flexibelt arbetsklimat.
Gymnasieutbildning är ett krav och har du erfarenhet från tillverkande produktion inom teknik/industri så är det meriterande. Har du även erfarenhet från läkemedelsindustrin samt GMP så är det starkt meriterande.
Kulturen inom bolaget präglas av prestigelöshet där vi ser och uppmuntrar varandra. Vi arbetar hårt för att vara ett företag där man ska och får våga! Vi förespråkar tvärfunktionellt samarbete där individuellt ansvar väger tyngre än hierarkisk styrning. Känslan av stolthet över att det vi gör faktiskt betyder något och gör skillnad är viktig för oss alla i företaget.
Rekryteringen sker i samarbete med Rutinera, för mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Josefin Johansson 073-041 32 55 [email protected] Din ansökan registrerar du på www.rutinera.se OBS! ange att du söker tjänsten: ”Operatör till Unimedic” då urval och intervjuer sker löpande vill vi ha din ansökan omgående, dock senast den 16 januari 2023. Visa mindre

Svetsare, Sundsvall

Ansök    Nov 14    Uniflex Sverige AB    Svetsare, manuell
Vi söker en erfaren svetsare till vår kund i Sundsvall. Har du erfarenhet av svetsning och vill arbeta i en ljus, modern och rymlig verkstad? Då är detta tjänsten för dig! Du kommer att arbeta med svetsning i stål, både svart och rostfritt. Svetsmetoderna är MIG; MAG (rörtråd), TIG och Pinne. Du kommer att arbeta självständigt efter ritning med höga krav på finish och kvalitét, det är därför viktigt att du har god förståelse för ritningsläsning och kan l... Visa mer
Vi söker en erfaren svetsare till vår kund i Sundsvall. Har du erfarenhet av svetsning och vill arbeta i en ljus, modern och rymlig verkstad? Då är detta tjänsten för dig!

Du kommer att arbeta med svetsning i stål, både svart och rostfritt. Svetsmetoderna är MIG; MAG (rörtråd), TIG och Pinne. Du kommer att arbeta självständigt efter ritning med höga krav på finish och kvalitét, det är därför viktigt att du har god förståelse för ritningsläsning och kan lägga upp arbetet i god arbetsordning. Skiftarbete förekommer.

Vem är du?
Vi söker dig som har någon form av verkstadstekniskutbildning, med fördel inom svetsning. Utöver detta har du minst ett par års praktisk erfarenhet som svetsare. Truck-och traverskort är ett krav för tjänsten.

För att trivas i den här rollen bör du som person vara kvalitetsmedveten och vilja leverera ett bra resultat. Vidare tror vi att du är ordentlig, har god samarbetsförmåga och har en vilja att utvecklas tillsammans med vår kund.


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Montörer till Valmet

Nu utökar Valmet deras montagegrupp och vi söker flera engagerade och drivna montörer till deras produktionsenhet i Sundsvall. Här får du chansen att arbeta i en fin miljö med spännande montering av stora komplexa maskiner. Är du den vi söker? Välkommen in med din ansökan redan idag! Dina arbetsuppgifter i huvudsak I rollen som montör kommer du att arbeta i Valmets verkstad där arbetsuppgifterna i huvudsak består av montagearbeten och funktionstester. Du ... Visa mer
Nu utökar Valmet deras montagegrupp och vi söker flera engagerade och drivna montörer till deras produktionsenhet i Sundsvall. Här får du chansen att arbeta i en fin miljö med spännande montering av stora komplexa maskiner. Är du den vi söker? Välkommen in med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som montör kommer du att arbeta i Valmets verkstad där arbetsuppgifterna i huvudsak består av montagearbeten och funktionstester. Du kommer att arbeta med stora komplexa maskiner som Valmet till stor del tillverkar i egen verkstad. Arbetstiden kan variera mellan två-skift och dagtid.

Vem är du?
För att lyckas som montör behöver du ha goda kunskaper inom ritningsläsning, mätteknik samt en ansvarskänsla för kvalitet och leveranssäkerhet. Du har tidigare erfarenhet av montage- och reparationsarbeten och gärna svetskunskaper. Du har slutfört treårigt gymnasium inom området- eller kompetens förvärvad genom yrkeserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdigt.

Vi värdesätter om du som person är noggrann, strukturerad, kommunikativ och har en god samarbetsförmåga. Du har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift samt grundläggande kunskaper i engelska. Truck- och traverskort är meriterande.

Känner du igen dig i ovanstående beskrivning och vill arbeta med ett härligt team, tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Uniflex hanterar hela rekryteringsprocessen så vid frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Uniflex bemanning & rekrytering!

Om verksamheten
Valmet är ett globalt teknikföretag som erbjuder en inspirerande arbetsmiljö och en bra plattform för att utvecklas. Det råder ett högt säkerhets- och arbetsmiljöfokus och verkstaden erbjuder ljusa, fräscha lokaler att arbeta i. Valmet levererar processer och utrustning för kemisk och mekanisk massaframställning, fiberboardproduktion, balhanteringsutrustning och hydrolyssystem för framställning av biobränslen. Visa mindre

Retail House söker Merchandiser extra personal!

Vi söker dig som Är du på jakt efter ett flexibelt och omväxlande extrajobb? Då har du kommit helt rätt, som merchandiser besöker du butiker och sätter upp kampanjmaterial eller implementerar nya produkter. Det här är ett jobb för dig som tycker om att möta nya människor och har god initiativförmåga. Arbetsbeskrivning Just nu söker vi en merchandiser för enklare säljuppdrag i Sundsvall. Uppdragen går ut på att sätta upp nytt kampanjmaterial i butiker samt... Visa mer
Vi söker dig som
Är du på jakt efter ett flexibelt och omväxlande extrajobb? Då har du kommit helt rätt, som merchandiser besöker du butiker och sätter upp kampanjmaterial eller implementerar nya produkter. Det här är ett jobb för dig som tycker om att möta nya människor och har god initiativförmåga.

Arbetsbeskrivning
Just nu söker vi en merchandiser för enklare säljuppdrag i Sundsvall. Uppdragen går ut på att sätta upp nytt kampanjmaterial i butiker samt informera om produkter. Arbetet är varierande och vi ser gärna att du har en god initiativförmåga. Vid vissa moment kan en viss teknisk kunskap behövas.

Arbetet är självständigt och du kan fritt planera din tid under förutsättningen att du håller utsatt deadline.

Körkort och tillgång till bil är ett krav.

Grunduppdraget är uppdragsbaserat. Vi ser gärna att du har en annan sysselsättning på deltid som du kan kombinera denna tjänst med.

Låter detta intressant? Tveka inte att söka redan idag, urval sker löpande.
Motivera gärna varför du skulle passa i den här tjänsten i nästa steg.Om oss
Retail House är Nordens ledande Shopper Marketing byrå med över 15 års erfarenhet av handel och varumärken. Med insikt om shopperbeteende hjälper vi våra kunder att omvandla varumärkets styrka till försäljning vid köptillfället, samtidigt som vi arbetar med att ta fram strategier och kommunikation som stärker samarbetet mellan handel och varumärke. Vi arbetar med kunder som ICA ,Hemköp, Johnson & Johnson, Sodastream, Mondelez, Fazer och Elgiganten. Visa mindre

Resande möbelmontör, IKEA Sundsvall

Får du ofta höra att du är bra på att följa instruktioner och bygga ihop våra produkter? Gillar du att jobba med kroppen och ha olika arbetsplatser varje dag? I så fall ser vi fram emot din ansökan! Som möbelmontör hos oss monterar du våra produkter ute hos företagskunder. Du åker ut och möter kund på plats - oftast tillsammans med din kollega, men ibland även själv. Våra kunder kan befinna sig på adresser belägna centralt i Sundsvall eller så mycket som 3... Visa mer
Får du ofta höra att du är bra på att följa instruktioner och bygga ihop våra produkter? Gillar du att jobba med kroppen och ha olika arbetsplatser varje dag? I så fall ser vi fram emot din ansökan!
Som möbelmontör hos oss monterar du våra produkter ute hos företagskunder. Du åker ut och möter kund på plats - oftast tillsammans med din kollega, men ibland även själv. Våra kunder kan befinna sig på adresser belägna centralt i Sundsvall eller så mycket som 30 mil härifrån. Det innebär att du kommer resa en hel del i tjänsten och ha olika arbetsplatser varje dag!
Man kan säga att du är som en resande ambassadör för IKEA. Så du behöver verkligen uppskatta mötet med människor och ha kundens bästa i fokus. Samtidigt är du en do:er som inte fastnar i trevliga samtal. Du vill se till att få arbetet gjort. Därför planerar du din arbetsdag och prioriterar arbetsuppgifter. Du är självgående, professionell och effektiv.
Det viktigaste är inte vad som står i ditt CV. Det viktigaste är att du är motiverad för vad tjänsten innebär och att du delar våra värderingar. Resten kan du lära dig. Vi tror att du som kommer trivas i den här rollen är van vid ett fysiskt krävande jobb eller vet att du vill ha det.
Körkort är ett krav för tjänsten.
DINA DAGLIGA ARBETSUPPGIFTER
Som Möbelmontör åker du ut på uppdrag till de företag som köpt produkter från oss och beställt vår service att få det monterat på plats. Det kan handla om allt ifrån att montera ihop ett helt kontorslandskap till att sätta ihop stolar till ett konferensrum. Oavsett omfattning på uppdraget eller avståndet till kunden så levererar du samma högklassiga service.
Produkterna som dina kollegor har sålt levereras till kunden i platta paket. Efter leverans kör du vår arbetsbil till rätt adress och möter upp kunden för att montera deras nya möbler åt dem. Vi erbjuder den här tjänsten till företag i närområdet och i vissa fall upp till 30 mils avstånd från oss. Så i den här rollen behöver du trivas med att resa och ibland sova borta.
OM DETTA ARBETSOMRÅDE
De två tjänsterna vi rekryterar till är tillsvidareanställningar på 38.25 timmar i veckan. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Du jobbar vanligtvis måndag till fredag men uppdragen styr arbetstiderna. Så det kan förekomma kvällar och helger samt längre men färre arbetsdagar per vecka. Du behöver ha möjlighet att resa i tjänsten. Som möbelmontör ingår du i handels kollektivavtal.
Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. När du ansöker kommer du att få svara på ett par frågor som är viktiga för oss. I den här rekryteringen kan vi komma att använda oss av videopresentation som ett nästa steg i processen.
FRÅGOR OCH SUPPORT? LÅT OSS KNYTA KONTAKT!
Har du frågor om tjänsten? Välkommen att kontakta rekryterande chef Peter Lagerkvist, [email protected]
Har du frågor om din ansökan eller rekryteringsprocessen? Välkommen att kontakta ansvarig rekryterar Emma Helmin, [email protected]
Sista ansökningsdag är onsdag 16 november! Visa mindre

Arbetsmiljö- och säkerhetschef

Kubikenborg Aluminium AB är Sveriges enda producent av primäraluminium och är ett av de största industriföretagen i Sundsvall med 460 anställda. Fabriken byggdes 1942 och producerar idag ca 135 000 ton aluminium per år. Slutprodukten som består av göt levereras till press- och valsverk över hela Europa. Arbetsuppgifter Arbetsmiljö- och säkerhetschefen ansvarar för att svensk arbetsmiljölagstiftning, samt interna policyer och föreskrifter följs. Rollen ansv... Visa mer
Kubikenborg Aluminium AB är Sveriges enda producent av primäraluminium och är ett av de största industriföretagen i Sundsvall med 460 anställda. Fabriken byggdes 1942 och producerar idag ca 135 000 ton aluminium per år. Slutprodukten som består av göt levereras till press- och valsverk över hela Europa.
Arbetsuppgifter
Arbetsmiljö- och säkerhetschefen ansvarar för att svensk arbetsmiljölagstiftning, samt interna policyer och föreskrifter följs. Rollen ansvarar också för katastrof- och krishantering och säkerställande av korrekt skydd av företagets egendom.
Huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:
Vara en synlig arbetsmiljö- och säkerhetsledare på plats, aktivt delta i och främja det dagliga arbetsmiljö- och säkerhetsarbetet.
Genomföra ronder för säkerhet och fysisk, så väl som organisatorisk och social arbetsmiljö, samt följa upp genomförandet av handlingsplaner för hela fabriken
Kontrollera att utrustning, verktyg, ämnen och personlig skyddsutrustning är säkra och enligt föreskrifter
Se till att regler, instruktioner, tillstånd och utbildning relaterat till arbetsmiljö och säkerhet finns på plats och följs för alla anställda, besökare och entreprenörer
Säkerställa intern och extern rapportering och statistisk analys av olyckor och tillbud på hela fabriken och främja förbättringsplaner för att förhindra upprepning.
Samarbeta med ledningsgruppen för att säkerställa fabrikens säkerhetskultur och driva fabrikens EHS-arbete i enlighet med globala och lokala nyckeltal.

Krav
Kandidatexamen inom teknik, naturvetenskap, säkerhetsvetenskap eller inom ett område som arbetsgivaren bedömer likvärdigt
Tidigare arbetslivserfarenhet 5+ år i en relaterad industriell position
Stark kunskap om den svenska arbetsmiljölagstiftningen
Starka praktiska färdigheter av att implementera och driva säkerhetsrelaterade förbättringar
Uppmärksam på detaljer och kvalitet, med analytisk förmåga
Förmåga att leda ett team av människor effektivt och agera som en teammedlem
Erfarenhet av EHS-ledningssystem samt Microsoft Office-paket
Flytande svenska och engelska (skriftligt och muntligt), alla andra språk är en fördel

Meriterande:
Aktiv anslutning till lämpliga säkerhetsnätverk och organisationer.
Kunskap om ISO, IATF, andra certifieringar

Befattningsinnehavaren rapporterar direkt till VD, med funktionell rapportering till EHS Rusal. Rollen är en del av fabrikens ledningsgrupp, leder centrala skyddskommittén, katastrof- och krishanteringen och har fyra direktrapporterande.
Övrigt
Vi vill ha en alkohol och drogfri arbetsmiljö. Därför genomför vi ett alkohol- och drogtest vid nyanställning, samt slumpmässiga alkohol- och drogtester under året.
Vid frågor, kontakta HRBP Ann Bådenmalm 060 - 166 144
Tjänsten är på heltid, tillsvidareanställning med start omgående, och med placering vid vår fabrik i Sundsvall.
Sista ansökningsdatum är 2022-11-30. Vi kommer att kalla till intervjuer fortlöpande, så ansök gärna så snart som möjligt, då rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Ansökan märkt ”Arbetsmiljö- och säkerhetschef” skickas till: [email protected] Visa mindre

Hemvändare till Sundsvall? Vi söker CNC-operatörer & Svetsare!

Tillhör du en av dem som flyttat söderut i Sverige och börjar nu längta hem till Norrland, där familjen, vännerna och naturen gör sig påmind? Eller har du bara en dröm om att flytta och ännu inte tagit steget? Vi hjälper dig gärna att hitta både jobbet och boendet, vi hjälper dig att hitta hem! Uniflex söker nu både Svetsare & CNC-operatörer till våra kunder i Sundsvall med omnejd. Har du tidigare erfarenhet av industrin och letar en ny utmaning? Eller ... Visa mer
Tillhör du en av dem som flyttat söderut i Sverige och börjar nu längta hem till Norrland, där familjen, vännerna och naturen gör sig påmind? Eller har du bara en dröm om att flytta och ännu inte tagit steget? Vi hjälper dig gärna att hitta både jobbet och boendet, vi hjälper dig att hitta hem!

Uniflex söker nu både Svetsare & CNC-operatörer till våra kunder i Sundsvall med omnejd.
Har du tidigare erfarenhet av industrin och letar en ny utmaning? Eller har du precis gått klart en utbildning och är i början av karriären? Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Vi söker engagerade och drivna cnc-operatörer/svetsare till varierande arbetsuppgifter där du kommer att arbeta i vår kunds verkstad. Du kan komma att arbeta med programmering, svarvning, fräsning, borrning och slipning av större objekt eller svetsning inom samtliga metoder med varierande material. Tjänsterna är på heltid, tillsvidare och arbetstiden kan variera mellan dagtid och två-skift.

Vem är du?
För att passa in i rollerna ser vi att du har en gedigen erfarenhet från skärande bearbetning/svetsning, relvant utbildning och goda kunskaper inom ritningsläsning, utöver detta behöver du ha en stark ansvarskänsla för säkerhet och kvalitet. Du behöver ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Datorvana ses som meriterande.

Det är viktigt att du är intresserad av förbättringar och att du vill bidra till teamet och företagets utveckling. Som person är du engagerad, flexibel och driven- och detta kommer att leda till många utvecklingsmöjligheter för dig inom företaget.

Passar inte ovan rollbeskrivning in på just dig men du har en utbildning inom ett praktiskt yrke, så är du varmt välkommen med din ansökan! Vi söker personal till många spännande tjänster i Västernorrland. Vi hjälper dig självklart med boendelösningar vid behov för dig/er.

Välkommen till oss och vi ser framemot din ansökan. Har du frågor eller funderingar kring våra tjänster är du varmt välkommen att höra av dig till oss för en vidare dialog.

Om verksamheten
Att hitta rätt person till rätt plats - det är vår kärnkompetens. Vi rekryterar kompetent personal till praktiskt taget alla branscher, små som stora företag, inom såväl privat som offentlig sektor. Har du rekryterats av Uniflex vet du att vår process är kvalitetssäkrad. Våra rekryterare kan din bransch, därför tar vi totalansvar för alla moment, från kravprofil till uppföljning. Men viktigast av allt är förstås resultatet: att du är rätt person på rätt plats.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.uniflex.se.

Uniflex är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner. Visa mindre

CNC-operatör till Svets- och maskinteknik i Sundsvall!

Har du tidigare erfarenhet av rollen som CNC-operatör och söker nya utmaningar? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker nu en CNC-operatör till vår kund Svets- och Maskinteknik i Kvissleby. Välkommen med din ansökan! Om tjänsten Svets och maskinteknik är ett företag, som ligger i Kvissleby strax söder om Sundsvall, med tolv anställda som är specialiserade på maskinbearbetning och svetsning i dom flesta förekommande material. I rollen som CNC-operatör hos Sve... Visa mer
Har du tidigare erfarenhet av rollen som CNC-operatör och söker nya utmaningar? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker nu en CNC-operatör till vår kund Svets- och Maskinteknik i Kvissleby. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
Svets och maskinteknik är ett företag, som ligger i Kvissleby strax söder om Sundsvall, med tolv anställda som är specialiserade på maskinbearbetning och svetsning i dom flesta förekommande material.
I rollen som CNC-operatör hos Svets- och maskinteknik kommer du att arbeta med tillverkning från ritning till färdig detalj. I dina arbetsuppgifter ingår det att ansvara för en CNC-styrd maskin inriktad mot fräsning där du kommer att rigga och ställa för bearbetning i framförallt rostfria material.

Vem är du?
Du som söker ska ha relevant utbildning och-/eller flerårig erfarenhet av CNC-styrda maskiner. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med Okuma-maskiner.
Vi ser att du har kunskap inom olika styrsystem och har en god förståelse inom ritningsläsning och samt erfarenhet av programmering.
För att passa in i rollen söker vi dig som har gediget intresse för teknik, är noggrann och kvalitetsmedveten som person. Du trivs i en miljö där man arbetar självständigt och levererar med kvalitet.

I tjänsten erbjuds relevanta utbildningar inom området.
Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.Eventuella namngivna referenter bör ha kännedom om att de finns i dina ansökningshandlingar.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Svetsare till Fromells Service

Ansök    Nov 2    Uniflex Sverige AB    Svetsare, manuell
Är du en erfaren svetsare som söker nya utmaningar och trivs i en flexibel roll? Då är det dig vi söker till vår kund Fromells Service i Sundsvall! Dina arbetsuppgifter i huvudsak I rollen som svetsare hos Fromells Service utför du smides- och svetsningsarbeten inom stålkonstruktioner, nytillverkning, reparationer och utför olika servicejobb åt både stora och små uppdragsgivare. Du kommer att arbeta med svetsning av olika komponenter, ritningsläsning och ... Visa mer
Är du en erfaren svetsare som söker nya utmaningar och trivs i en flexibel roll? Då är det dig vi söker till vår kund Fromells Service i Sundsvall!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som svetsare hos Fromells Service utför du smides- och svetsningsarbeten inom stålkonstruktioner, nytillverkning, reparationer och utför olika servicejobb åt både stora och små uppdragsgivare. Du kommer att arbeta med svetsning av olika komponenter, ritningsläsning och vara delaktig i en varierad vardag.

Vem är du?
Vi söker dig som har en relevant utbildning och några års erfarenhet inom yrket. Du besitter goda kunskaper inom material och ritningsläsning samt har med fördel svetsat samtliga metoder.

Som person är du noggrann, ansvarstagande och har lätt för att samarbeta. Du är strukturerad och systematisk med ett öga för kvalitet. Vidare är du öppen, social och är inte rädd för att ta tag i andra arbetsuppgifter när det behövs. Du uppskattar utmaningar och ser lösningar hellre än problem i arbetsuppgifter.

Är det dig vi söker?

Om verksamheten
Byggnadssmide är Fromells Services specialitet. Bolaget bildades i december 2015, med lång branscherfarenhet och certifierad skicklighet redan från start tack vare förvärvet av smidesverksamheten inom Pinus Maskin samt Malmströms svets & montage. Vi utför smides- och svetsningsarbeten av högsta kvalitet och löser alltid kundens problem med befintliga resurser, samtidigt som vi siktar på att växa. Visa mindre

CNC-operatör, Sundsvall

Vi behöver fylla på med flera CNC-operatörer till vår kunds produktionsenhet i Sundsvall. Är du den vi söker? Dina arbetsuppgifter i huvudsak I dina arbetsuppgifter ingår ritningsläsning och beredning av arbetet. Du har eget ansvar för upplägget av arbetsordning och fördelning av jobben, i samarbete med övriga maskinverkstaden. Du skall vara van vid svarvning och fräsning, både NC-styrd och manuell. En stor fördel är om du också har erfarenhet av att arbe... Visa mer
Vi behöver fylla på med flera CNC-operatörer till vår kunds produktionsenhet i Sundsvall. Är du den vi söker?

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I dina arbetsuppgifter ingår ritningsläsning och beredning av arbetet. Du har eget ansvar för upplägget av arbetsordning och fördelning av jobben, i samarbete med övriga maskinverkstaden. Du skall vara van vid svarvning och fräsning, både NC-styrd och manuell. En stor fördel är om du också har erfarenhet av att arbeta med stora arbetsstycken och innehar god mätvana.

Vi söker dig som anser att samarbete, kommunikation och förståelse är viktiga parametrar för produkternas flöde. Du kommer att bli en viktig del av teamet med nära samarbete med övriga avdelningar i verkstaden. Skiftarbete förekommer.

Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad och erfaren inom CNC-maskinbearbetning som svarvning och fräsning. För att trivas i rollen bör du som person ha lätt för att samarbeta och drivs av att lära och utvecklas. Du har ansvarskänsla både för din roll och för gruppen. Vidare tror vi att du är ordentlig och har en vilja att utvecklas tillsammans med vår kund.

Känner du igen dig i ovanstående beskrivning och vill arbeta med ett härligt team? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!


Att hitta rätt person till rätt plats - det är vår kärnkompetens. Vi rekryterar kompetent personal till praktiskt taget alla branscher, små som stora företag, inom såväl privat som offentlig sektor. Har du rekryterats av Uniflex vet du att vår process är kvalitetssäkrad.Våra rekryterare kan din bransch, därför tar vi totalansvar för alla moment, från kravprofil till uppföljning. Men viktigast av allt är förstås resultatet: att du är rätt person på rätt plats.

Varmt välkommen med din ansökan.Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.uniflex.se.

Uniflex är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner. Visa mindre

Svetsare till Valmet

Ansök    Nov 1    Uniflex Sverige AB    Svetsare, manuell
Brinner du för svets- och produktionstekniska utmaningar samt vill svetsa i stora komplexa produkter i en ljus, modern och rymlig verkstad? Har du svetskunskaper i MIG/MAG, TIG och Pinne? Då är du den vi söker! Om tjänsten Valmet är en global utvecklare och leverantör av automation teknik och tjänster för industrier som använder biobaserade råvaror, främst massa, papper, och energi. Valmet är en komplett leverantör av utrustning, reservdelar och tjänster ... Visa mer
Brinner du för svets- och produktionstekniska utmaningar samt vill svetsa i stora komplexa produkter i en ljus, modern och rymlig verkstad? Har du svetskunskaper i MIG/MAG, TIG och Pinne? Då är du den vi söker!

Om tjänsten
Valmet är en global utvecklare och leverantör av automation teknik och tjänster för industrier som använder biobaserade råvaror, främst massa, papper, och energi. Valmet är en komplett leverantör av utrustning, reservdelar och tjänster för kunder inom den globala massa- och pappersindustrin.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som svetsare på Valmet arbetar man med olika material; främst rostfria (duplex, SMO) men även kolstål samt kombinationer av dem, olika plåttjocklekar, allt från 1mm till 100mm. Svetsmetoderna är MIG, MAG, TIG och pinne. Vid de flesta fall tillkommer även kontroller efter svetsning såsom tryckprovning och penetrant.

Valmets produkter har högt kvalitetskrav och för att kunna utföra detta arbete krävs både kompetens och erfarenhet.

Vem är du?
Vi ser gärna att du som söker har en svetsutbildning med materialkännedom och några års erfarenhet inom industrimiljö samt svetsning. Du kommer att arbeta självständigt och i grupp efter ritningar med höga krav på kvalité. Det är därför viktigt att du har god kunskap i ritningsläsning, svetsbeteckningar och kan lägga upp arbetet i god arbetsordning. Vi värdesätter erfarenhet och kunskap i SS-EN ISO 5817.

Du kommer att bli en viktig del av teamet med nära samarbete med övriga avdelningar i verkstaden. Vi värdesätter därför om du är en lagspelare samt att du gillar att ha ordning och reda.

Känner du igen dig i ovanstående beskrivning och vill arbeta med ett härligt team, tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Du är varmt välkommen att höra av dig till Uniflex vid frågor om tjänsten.


Eventuella namngivna referenter bör ha kännedom om att de finns i dina ansökningshandlingar.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Svetsare till Fromells VIP-Teknik AB

Ansök    Nov 2    Uniflex Sverige AB    Svetsare, manuell
Fromells VIP-Teknik AB är ett verkstadsföretag med stort yrkeskunnande inom svetsning och söker nu ytterligare en svetsare till deras verkstad i Timrå. Vill du bli en del av ett härligt team? Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Dina arbetsuppgifter i huvudsak I rollen som svetsare på Fromells kommer du att arbeta självständigt och vara en del utav ett större flöde där varje moment är av yttersta vikt. Du kommer att arbeta varierande med olika plåt... Visa mer
Fromells VIP-Teknik AB är ett verkstadsföretag med stort yrkeskunnande inom svetsning och söker nu ytterligare en svetsare till deras verkstad i Timrå. Vill du bli en del av ett härligt team? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som svetsare på Fromells kommer du att arbeta självständigt och vara en del utav ett större flöde där varje moment är av yttersta vikt. Du kommer att arbeta varierande med olika plåttjocklekar och produkter. Svetsmetoderna är främst MIG/MAG och metallbågsvetsning men andra metoder förekommer. Du kommer även att arbeta med ritningsläsning, mätning och kvalitetskontroll. Skiftarbete kan förekomma.

Vem är du?
För att lyckas i rollen som svetsare ser vi gärna att du har någon form av utbildning eller tidigare erfarenhet inom yrket. Du besitter tidigare kunskap inom material och ritningsläsning samt har med fördel svetsat med MIG/MAG.

Som person är du noggrann, ansvarstagande och har lätt för att samarbeta. Du är strukturerad, systematisk med ett öga för kvalitet och finish. Vidare är du öppen, social och är inte rädd för att ta tag i andra arbetsuppgifter när det behövs. Du uppskattar utmaningar och ser lösningar hellre än problem i arbetsuppgifter.

Är det dig vi söker?

Om verksamheten
Fromells Vip-Teknik AB bildades år 1900 och är idag ett av bolagen inom Pichano-koncernen, med placering i Timrå. Fromells är ett verkstadsföretag med stort yrkeskunnande inom svetsning, maskinbearbetning och montage. Vi erbjuder komplett leverans av funktionsfärdig utrustning och hjälper även till med konstruktion och problemlösning. Kunderna finns inom maskinindustrin, spårbunden trafik, sågverk, massa- och pappers-, el- och kraft-, samt gruvindustrin. Visa mindre

Montör till Emhart Glass Sweden AB

Har du ett tekniskt intresse och gillar att arbeta fysiskt? Vi söker nu montörer till vår kund Emhart i Sundsvall för en direkt rekrytering! Urval kommer att ske löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag! Dina arbetsuppgifter i huvudsak I rollen som montör på Emhart är dina arbetsuppgifter montering och förmontage till maskiner med tillhörande arbetsuppgifter som exempelvis, plocka ned och packa ihop utrustning. Kvalitén står alltid i fokus, ... Visa mer
Har du ett tekniskt intresse och gillar att arbeta fysiskt? Vi söker nu montörer till vår kund Emhart i Sundsvall för en direkt rekrytering! Urval kommer att ske löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som montör på Emhart är dina arbetsuppgifter montering och förmontage till maskiner med tillhörande arbetsuppgifter som exempelvis, plocka ned och packa ihop utrustning. Kvalitén står alltid i fokus, i samarbete med flexibilitet och leveranssäkerhet.

Vem är du?
Du som söker har minst har en teknisk gymnasieutbildning och gärna tidigare erfarenhet av montering inom industrin. Vidare ser vi gärna att du har kunskap inom mätteknik, monteringsverktyg, hydraulik och ritningsläsning. Truckkort är ett krav och det är meriterande om du innehar traverskort och god datavana.

Som person är du noggrann, ansvarstagande och driven. Du är praktiskt lagd och trivs med ett fysiskt arbete där du får ta ansvar för dina arbetsuppgifter. Vidare har du en god samarbetsförmåga och bidrar till ett positivt arbetsklimat.

Känner du igen dig i ovanstående beskrivning och har tidigare erfarenhet av montagearbete? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om verksamheten
Bucher Emhart Glass Sweden AB är världsledande tillverkare av automatiska glasformningsmaskiner för framställning av bland annat glasflaskor och glasburkar. Bucher Emhart Glass firar mer än 250 år av innovation och har de senaste 50 åren utvecklat vår högteknologiska glasformningsmaskin. Företaget har en internationell prägel då vi är schweiziskt ägda samt har produktion och försäljning i Europa, USA och Asien. Vår svenska enhet har idag ca 350 anställda i Sundsvall och Örebro. Vi erbjuder dig spännande arbetsuppgifter och en god arbetsmiljö. Visa mindre

Retail House söker Merchandiser extra personal!

Vi söker dig som Är du på jakt efter ett flexibelt och omväxlande extrajobb? Då har du kommit helt rätt, som merchandiser besöker du butiker och sätter upp kampanjmaterial eller implementerar nya produkter. Det här är ett jobb för dig som tycker om att möta nya människor och har god initiativförmåga. Arbetsbeskrivning Just nu söker vi en merchandiser för enklare säljuppdrag i Sundsvall. Uppdragen går ut på att sätta upp nytt kampanjmaterial i butiker samt... Visa mer
Vi söker dig som
Är du på jakt efter ett flexibelt och omväxlande extrajobb? Då har du kommit helt rätt, som merchandiser besöker du butiker och sätter upp kampanjmaterial eller implementerar nya produkter. Det här är ett jobb för dig som tycker om att möta nya människor och har god initiativförmåga.

Arbetsbeskrivning
Just nu söker vi en merchandiser för enklare säljuppdrag i Sundsvall. Uppdragen går ut på att sätta upp nytt kampanjmaterial i butiker samt informera om produkter. Arbetet är varierande och vi ser gärna att du har en god initiativförmåga. Vid vissa moment kan en viss teknisk kunskap behövas.

Arbetet är självständigt och du kan fritt planera din tid under förutsättningen att du håller utsatt deadline.

Körkort och tillgång till bil är ett krav.

Grunduppdraget är uppdragsbaserat. Vi ser gärna att du har en annan sysselsättning på deltid som du kan kombinera denna tjänst med.

Låter detta intressant? Tveka inte att söka redan idag, urval sker löpande.
Motivera gärna varför du skulle passa i den här tjänsten i nästa steg.Om oss
Retail House är Nordens ledande Shopper Marketing byrå med över 15 års erfarenhet av handel och varumärken. Med insikt om shopperbeteende hjälper vi våra kunder att omvandla varumärkets styrka till försäljning vid köptillfället, samtidigt som vi arbetar med att ta fram strategier och kommunikation som stärker samarbetet mellan handel och varumärke. Vi arbetar med kunder som ICA ,Hemköp, Johnson & Johnson, Sodastream, Mondelez, Fazer och Elgiganten. Visa mindre

Svetsare, Sundsvall

Ansök    Okt 14    Uniflex Sverige AB    Svetsare, manuell
Vi söker en erfaren svetsare till vår kund i Sundsvall. Har du erfarenhet av svetsning och vill arbeta i en ljus, modern och rymlig verkstad? Då är detta tjänsten för dig! Du kommer att arbeta med svetsning i stål, både svart och rostfritt. Svetsmetoderna är MIG; MAG (rörtråd), TIG och Pinne. Du kommer att arbeta självständigt efter ritning med höga krav på finish och kvalitét, det är därför viktigt att du har god förståelse för ritningsläsning och kan l... Visa mer
Vi söker en erfaren svetsare till vår kund i Sundsvall. Har du erfarenhet av svetsning och vill arbeta i en ljus, modern och rymlig verkstad? Då är detta tjänsten för dig!

Du kommer att arbeta med svetsning i stål, både svart och rostfritt. Svetsmetoderna är MIG; MAG (rörtråd), TIG och Pinne. Du kommer att arbeta självständigt efter ritning med höga krav på finish och kvalitét, det är därför viktigt att du har god förståelse för ritningsläsning och kan lägga upp arbetet i god arbetsordning. Skiftarbete förekommer.

Vem är du?
Vi söker dig som har någon form av verkstadstekniskutbildning, med fördel inom svetsning. Utöver detta har du minst ett par års praktisk erfarenhet som svetsare. Truck-och traverskort är ett krav för tjänsten.

För att trivas i den här rollen bör du som person vara kvalitetsmedveten och vilja leverera ett bra resultat. Vidare tror vi att du är ordentlig, har god samarbetsförmåga och har en vilja att utvecklas tillsammans med vår kund.


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Skadetekniker

I en del av vår expansionssatsning söker vi flera kvalitetsmedvetna skadetekniker till vår nya skadeverkstad på vår anläggning i Sundsvall. Du kommer att ingå i ett team som tillsammans arbetar för att överträffa våra kunders förväntningar och leva upp till vår vision ”nöjd kund”. Vi erbjuder ett spännande arbete i en familjeägd organisation med framdrift. Om tjänsten Som skadetekniker hos oss på Landrins Bil kommer du arbeta med marknadsledande produkte... Visa mer
I en del av vår expansionssatsning söker vi flera kvalitetsmedvetna skadetekniker till vår nya skadeverkstad på vår anläggning i Sundsvall. Du kommer att ingå i ett team som tillsammans arbetar för att överträffa våra kunders förväntningar och leva upp till vår vision ”nöjd kund”. Vi erbjuder ett spännande arbete i en familjeägd organisation med framdrift.

Om tjänsten

Som skadetekniker hos oss på Landrins Bil kommer du arbeta med marknadsledande produkter och ingå i ett kompetent team på 4 personer. Dina arbetsuppgifter består av att åtgärda krockskadade bilar främst, både person- och transportbilar.

Placeringsort är på vår Mercedes-Benz anläggning i Sundsvall.

Tjänsterna avser heltid och är tillsvidareanställningar, vi kan tillämpa 6 månaders provanställning. Lönen är fast månadslön och på sikt prestationsbaserad lön.

Kvalifikationer

• Du är utbildad skadetekniker eller likvärdig utbildning alternativt har några års arbetslivserfarenhet.
• Meriterande om du har jobbat med skadearbeten.
• Meriterande om du kan hantera diagnosutrustning för lättare felsökning och återställning av säkerhetssystem.
• Meriterande om du kan utföra fyrhjulsmätningar och omläggning av fälg /däck.
• Krav på B-körkort.

Din profil

Du är noggrann, kvalitetsmedveten med hög servicekänsla och förstår värdet med nöjd kund. Du ska kunna arbeta självständigt, men uppskattar vikten av att vara en bra lagspelare. Du ska trivas i en miljö där du arbetar nära dina kollegor i ett litet team och motiveras av uppsatta mål.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande arbete med ett företag och anläggning som befinner sig i en spännande expansionsfas med stark tillväxt. Tjänsterna innebär goda förtjänstmöjligheter, självständigt arbete och med goda förutsättningar. Vi värdesätter hög medarbetarnöjdhet och främjar god hälsa och erbjuder friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Vi är kollektivanslutna med tjänstepension.

Välkommen med din ansökan

Skicka in ditt Cv redan idag, då tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag , senast 2022-11-31. Frågor angående tjänsten besvaras via e-mail av platschef Fredric Norman, [email protected]

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Schneider Electric söker montör inom elteknik till Sundsvall

Schneider Electric™ skapar uppkopplade tekniska lösningar som omformar industrier, förvandlar städer och berikar liv. Våra 160 000 anställda trivs i mer än 100 länder. Från de enklaste tjänsterna till komplexa operativa system, vår teknik, mjukvara och tjänster förbättrar hur våra kunder hanterar och automatiserar sin verksamhet. Hjälp oss att leverera lösningar som säkerställer att Life Is On överallt, för alla och i varje ögonblick: https://www.youtube.c... Visa mer
Schneider Electric™ skapar uppkopplade tekniska lösningar som omformar industrier, förvandlar städer och berikar liv. Våra 160 000 anställda trivs i mer än 100 länder. Från de enklaste tjänsterna till komplexa operativa system, vår teknik, mjukvara och tjänster förbättrar hur våra kunder hanterar och automatiserar sin verksamhet. Hjälp oss att leverera lösningar som säkerställer att Life Is On överallt, för alla och i varje ögonblick: https://www.youtube.com/watch?v=VbldHPFltQQ

Om tjänsten

Vi söker en montör med elteknisk kompetens till vår Moderniseringsverkstad för låg och mellanspänningsställverk i Sundsvall. Du som har viljan att lära dig mer har nu chansen att utvecklas hos oss. Du kommer att ingå i ett team på 10 personer. Enheten som benämns Ecofit Center är en del av Service- och eftermarknadsorganisationen i Sverige och står inför en tillväxtfas och ska bli modernare, effektivare och mer standardiserad. Hos Schneider Electric är ledordet hållbarhet, och utvecklingen av vårt Ecofit Center är en strategisk satsning för att stärka vårt cirkulära och hållbara kunderbjudande.

Dina arbetsområden

• Elektriskt Montage av Relä- och kontrollskåp i vår verkstad
• Elektriskt och mekaniskt montage av ställverksutrustningar för Låg- och Mellanspänning i vår verkstad
• Montage och programmering av PLC skärmar
• Dokumentation inklusive kretsschema
• Funktions- och leveransprov av kontrollskåp och ställverk
• Montage av levererad utrustning i kundanläggningar kan förekommaVad erbjuder vi dig

Det här är en fantastisk möjlighet att gå med i Schneider Electric och driva din karriär! Du kommer att gå med ett internationellt, dynamiskt och ansvarsfullt företag, med ett avundsvärt rykte på marknaden. Schneider främjar utvecklingen av alla sina medarbetare runt om i världen. Varje dag ger vi medarbetarna möjlighet att uppnå mer och uppleva spännande karriärer. Ta reda på hur våra värderingar och unika position gör Schneider Electric till den bästa arbetsgivaren – ansök nu.

När du arbetar för Schneider Electric arbetar du för ett företag som fokuserar på sina medarbetare. Vi är stolta över att främja mångfald, inkludering, utveckling av människor och integration mellan arbetsliv och liv!


Vi söker dig som

Har el teknisk utbildning och erfarenhet av elektriskt skåpmontage inklusive leveransprov, alternativt är du nyutbildad inom el området och vill påbörja din utvecklingsresa hos oss på Schneider Electric.

Du är van att arbeta i team och har god datavana. Som person är du engagerad, drivande, noggrann och har ett högt säkerhetstänk. Du är strukturerad och fokuserad i ditt arbetssätt och motiveras av att leverera goda resultat till hög kvalitet. Du har förmåga att arbeta självständigt och samtidigt bidra till laganda och engagemang för att nå uppsatta mål. Vårt koncernspråk är engelska och vi uppskattar om du behärskar engelska i tal och skrift.

Vi kommer att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet och vi söker dig som har en hög energinivå, en stark drivkraft och engagerar dig i din uppgift och i vår gemensamma utveckling. Visa mindre

Däckskiftare

Är du däckskiftare med erfarenhet av verkstadsarbete? Om tjänsten Var en del av det verkstadslag som samarbetar för att tillsammans få en effektiv arbetsplats. Vi söker dig som är - Initiativtagande - Bra på att samarbeta - Ansvarsfull - Tidigare erfarenhet av däckskifte är ett krav. - Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift är ett krav. - B-körkort är ett krav. Då flera av våra samarbetspartners går in i däcksäsong söker vi nu fler... Visa mer
Är du däckskiftare med erfarenhet av verkstadsarbete?

Om tjänsten

Var en del av det verkstadslag som samarbetar för att tillsammans få en effektiv arbetsplats.

Vi söker dig som är
- Initiativtagande
- Bra på att samarbeta
- Ansvarsfull
- Tidigare erfarenhet av däckskifte är ett krav.

- Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift är ett krav.


- B-körkort är ett krav.

Då flera av våra samarbetspartners går in i däcksäsong söker vi nu flera erfarna och glada arbetare som vill rycka ut och förstärka under denna topp.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering Norr är det personliga, engagerade och flexibla bemanningsföretaget som är verksamma inom de flesta branscher. Vi har lång erfarenhet av att hitta rätt person till rätt plats oavsett om det gäller ett kortare eller ett längre uppdrag. Vi har vårt huvudkontor i Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning & Rekrytering Norr och arbeta som uthyrd konsult hos vår kund.

I och med vårt medlemskap i Kompetensföretagen kan du som konsult känna dig trygg i din anställning hos oss.

Villkor

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Vardagar/Dagtid

Placeringsort: Sundsvall

Välkommen att skicka in din ansökan redan idag. Intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänsterna sker direkt när vi har hittat de rätta personerna för uppdraget.

Har du frågor om tjänsten? Varmt välkommen att kontakta Malin Persson på Nordic Bemanning & Rekrytering via tel. 072-403 07 73 alt. [email protected]

Ser fram emot kontakt. Visa mindre

CNC-operatör till Roplan

Roplan är ett OEM-företag (Original Equipment Manufacturer) som designar, utvecklar och tillverkar specialdesignade roterande mekaniska axeltätningar. Företaget grundades 1977, omsätter ca 300 MSEK och är verksamma på den internationella marknaden med kunder främst inom livsmedel-, läkemedel-, fordon-, gruv-, papper- & massaindustrin men även inom den marina sidan. Bolaget ägs av IDEX Corporation, har idag ca 140 anställda med huvudkontor i Årsta och fabri... Visa mer
Roplan är ett OEM-företag (Original Equipment Manufacturer) som designar, utvecklar och tillverkar specialdesignade roterande mekaniska axeltätningar. Företaget grundades 1977, omsätter ca 300 MSEK och är verksamma på den internationella marknaden med kunder främst inom livsmedel-, läkemedel-, fordon-, gruv-, papper- & massaindustrin men även inom den marina sidan. Bolaget ägs av IDEX Corporation, har idag ca 140 anställda med huvudkontor i Årsta och fabrik i Timrå samt verksamheter i Kina, USA och England. På den nya fabriken i Timrå arbetar 50 anställda inom bland annat produktion, produktionsteknik, planering och inköp. Läs mer på: www.roplan.com
Vill du arbeta med mekanisk bearbetning i en roll som ställer höga krav på precision och sinne för kvalitet? Då ska du söka tjänsten som CNC-operatör till denna verkstadsindustri som numera har sin verksamhet i en helt nybyggd fabrikslokal i Timrå.
Som CNC-operatör i vår verkstadsproduktion innebär ditt arbete att styra och programmera maskinerna och du arbetar i ett av två skiftlag beståendes av operatörer och teamledare. Tillsammans ansvarar ni för vår mekaniska bearbetning av arbetsstycken och tillverkning av ståldetaljer som sedan skickas vidare till montage.
Vi söker dig med industrierfarenhet och CNC-styrda maskiner med inriktning mot fräsning och svarvning. Vi vill att du har en teknisk bakgrund, gärna utbildad CNC-operatör och kunskaper inom ritningsläsning. Du har en god förståelse för kvalitets- och förbättringsarbete, har du dessutom jobbat med LEAN i produktionsmiljö så är det ett plus.
Då vi jobbar i en internationell koncern samt har utländska kund- och leverantörskontakter ser vi gärna att du kan kommunicera på både svenska och engelska. Det är meriterande om du är en god användare av program inom MSOffice, har erfarenhet av något produktionssystem eller från någon av de branscher våra kunder verkar i.
Tjänsten avser heltid (2-skift fm/em), anställning hos Roplan med placering vid fabriken i Timrå.
Rekryteringen sker i samarbete med Rutinera i Sundsvall, för mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Petra Elf, 070-760 64 47. Din ansökan registrerar du på www.rutinera.se OBS! Ange att du söker tjänsten: ”CNC-operatör Roplan” Då urval och intervjuer pågår löpande ber vi dig söka omgående, dock senast den 6 november 2022. Visa mindre

CNC-operatör till Svets- och maskinteknik i Sundsvall!

Har du tidigare erfarenhet av rollen som CNC-operatör och söker nya utmaningar? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker nu en CNC-operatör till vår kund Svets- och Maskinteknik i Kvissleby. Välkommen med din ansökan! Om tjänsten Svets och maskinteknik är ett företag, som ligger i Kvissleby strax söder om Sundsvall, med tolv anställda som är specialiserade på maskinbearbetning och svetsning i dom flesta förekommande material. I rollen som CNC-operatör hos Sve... Visa mer
Har du tidigare erfarenhet av rollen som CNC-operatör och söker nya utmaningar? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker nu en CNC-operatör till vår kund Svets- och Maskinteknik i Kvissleby. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
Svets och maskinteknik är ett företag, som ligger i Kvissleby strax söder om Sundsvall, med tolv anställda som är specialiserade på maskinbearbetning och svetsning i dom flesta förekommande material.
I rollen som CNC-operatör hos Svets- och maskinteknik kommer du att arbeta med tillverkning från ritning till färdig detalj. I dina arbetsuppgifter ingår det att ansvara för en CNC-styrd maskin inriktad mot fräsning där du kommer att rigga och ställa för bearbetning i framförallt rostfria material.

Vem är du?
Du som söker ska ha relevant utbildning och-/eller flerårig erfarenhet av CNC-styrda maskiner. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med Okuma-maskiner.
Vi ser att du har kunskap inom olika styrsystem och har en god förståelse inom ritningsläsning och samt erfarenhet av programmering.
För att passa in i rollen söker vi dig som har gediget intresse för teknik, är noggrann och kvalitetsmedveten som person. Du trivs i en miljö där man arbetar självständigt och levererar med kvalitet.

I tjänsten erbjuds relevanta utbildningar inom området.
Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.Eventuella namngivna referenter bör ha kännedom om att de finns i dina ansökningshandlingar.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Arbetsledare för underhållsavdelningen i Stockvik

Vill du vara med på vår resa att utveckla vår underhållsavdelning tillsammans med oss? Har du tidigare erfarenhet från industri och/eller underhåll samt som ledare? Då är det dig vi söker! I din framtida roll som arbetsledare kommer du att ha det övergripande ansvaret för att leda och utveckla underhållsavdelningens 20 tekniker som består av mekaniker och el/instrumenttekniker. Du driver arbetet med att skapa en långsiktig struktur och strategi för ett ... Visa mer
Vill du vara med på vår resa att utveckla vår underhållsavdelning tillsammans med oss? Har du tidigare erfarenhet från industri och/eller underhåll samt som ledare? Då är det dig vi söker!


I din framtida roll som arbetsledare kommer du att ha det övergripande ansvaret för att leda och utveckla underhållsavdelningens 20 tekniker som består av mekaniker och el/instrumenttekniker. Du driver arbetet med att skapa en långsiktig struktur och strategi för ett förebyggande underhåll i nära samarbete med driftorganisationen, planering och schemaläggning. Du är en förebild i säkerhetsfrågor och bidrar aktivt till en positiv säkerhetskultur.

I rollen som arbetsledare för vår underhållsavdelning kommer du:
Operativt leda och fördela arbete på avdelningen
Likställa och utveckla arbetsrutiner inom arbetsområdena
Tolka, utveckla och följa standards enligt myndigheternas krav och föreskrifter samt företagets interna regler
Aktivt arbeta med 5S för att skapa ordning och struktur på arbetsplatsen
Driva förbättringsarbete enligt företagets principer
Kvalitetssäkring av avdelningens avrapporteringar i underhållssystemet SAP
Ansvar för personalens kompetensutveckling
Kostnads och budgetansvarKvalifikationer;
Tidigare erfarenhet som ledare med personalansvar
Erfarenhet från industri och/eller underhåll
Vana att arbeta inom underhållsystem exempelvis SAP-PM, Idus, Maximo eller motsvarande
Goda kunskaper i Officepaketet
God kommunikativ förmåga på såväl svenska som engelska i såväl tal som skrift.Extra bra om du har;
Högskola/universitetsutbildning med inriktning inom konstruktion, maskinteknik eller motsvarande
Certifiering inom underhåll
Kunskap inom förbättringsmetodik såsom TPM, SIX SIGMA, LEAN eller motsvarande
Erfarenhet av SAPVem är du?
Vi ser att du som ledare är kommunikativ och ger en tydlig riktning. Du har förmågan att förbättra, utveckla och effektivisera arbetet med ett resultatinriktat förhållningssätt.


Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en utvecklande och ansvarsfull chefsroll där du har ett tydligt mandat och förväntas utveckla underhållsarbetet.
På Nouryon erbjuder vi inte bara en spännande roll och trevliga kollegor utan även förmåner utöver din lön. Nouryon har kollektivavtal med IKEM, men utöver det erbjuder vi även förmåner som bonus, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag, kostförmån och mycket mer.


Tycker du hållbarhet, innovation, säkerhet och samarbete är viktigt? Vill du växa tillsammans med ett företag som blickar framåt och ständigt förbättrar sitt arbetssätt? Våra medarbetare har idéer för en hållbar framtid, och drivkraft att förverkliga dem. De tror att integritet och långsiktiga relationer är nycklar till framgång. Om det stämmer in på dig, gör vi gärna plats för dina ambitioner och kan erbjuda många karriärmöjligheter. Från första dagen stöttar vi din personliga utveckling genom utmanande roller och omfattande möjligheter att lära och växa i en dynamisk, internationell och proaktiv arbetsmiljö med stor mångfald.

Bra att veta
Detta är en tillsvidareanställning på heltid med placeringsort Stockvik. Du kommer att rapportera till underhållschef i Stockvik.

Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med ett jobbspecifikt CV. Vi bryr oss om dina personuppgifter (GDPR) därför tar vi inte emot ansökningar via e-post, dessa ansökningar kommer inte hanteras.
Vi ser fram emot din ansökan! När den väl nått oss kommer vi att granska för att se om vi har en matchning mellan din kompetens och rollen! Vi strävar efter att återkomma till dig snarast men senast efter sista ansökningsdag, med en uppdatering om processen.

Om Nouryon
Nouryon är ett ledande globalt företag inom specialkemi. Industrier och konsumenter över hela världen förlitar sig på våra lösningar för tillverkning av oumbärliga vardagsprodukter som hygienartiklar, rengöringsprodukter, färg, jordbruksprodukter och livsmedel, läkemedel och byggmaterial. Dessutom har våra 7,650 medarbetares gemensamma engagemang för våra kunder, tillväxt, säkerhet, hållbarhet och innovation lett till en genomgående stark ekonomisk utveckling. Vi finns i fler än 80 länder runt om i världen med våra branschledande varumärken. Besök vår webbplats och följ oss @Nouryon och på LinkedIn.

För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta rekryterande chef Anders Granath på [email protected]
För mer information om rekryteringsprocessen, din ansökan eller om du behöver support, vänligen kontakta [email protected]
För fackliga frågor:
Ledarna: Jenny Ersson +46 70 344 02 80
Sveriges ingenjörer: Ted Svensson +46 72-217 55 84
Unionen: Mattias Andersson +46 70 428 41 03


#WeAreNouryon

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Svetsare till Fromells Service

Ansök    Okt 4    Uniflex Sverige AB    Svetsare, manuell
Är du en erfaren svetsare som söker nya utmaningar och trivs i en flexibel roll? Då är det dig vi söker till vår kund Fromells Service i Sundsvall! Dina arbetsuppgifter i huvudsak I rollen som svetsare hos Fromells Service utför du smides- och svetsningsarbeten inom stålkonstruktioner, nytillverkning, reparationer och utför olika servicejobb åt både stora och små uppdragsgivare. Du kommer att arbeta med svetsning av olika komponenter, ritningsläsning och ... Visa mer
Är du en erfaren svetsare som söker nya utmaningar och trivs i en flexibel roll? Då är det dig vi söker till vår kund Fromells Service i Sundsvall!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som svetsare hos Fromells Service utför du smides- och svetsningsarbeten inom stålkonstruktioner, nytillverkning, reparationer och utför olika servicejobb åt både stora och små uppdragsgivare. Du kommer att arbeta med svetsning av olika komponenter, ritningsläsning och vara delaktig i en varierad vardag.

Vem är du?
Vi söker dig som har en relevant utbildning och några års erfarenhet inom yrket. Du besitter goda kunskaper inom material och ritningsläsning samt har med fördel svetsat samtliga metoder.

Som person är du noggrann, ansvarstagande och har lätt för att samarbeta. Du är strukturerad och systematisk med ett öga för kvalitet. Vidare är du öppen, social och är inte rädd för att ta tag i andra arbetsuppgifter när det behövs. Du uppskattar utmaningar och ser lösningar hellre än problem i arbetsuppgifter.

Är det dig vi söker?

Om verksamheten
Byggnadssmide är Fromells Services specialitet. Bolaget bildades i december 2015, med lång branscherfarenhet och certifierad skicklighet redan från start tack vare förvärvet av smidesverksamheten inom Pinus Maskin samt Malmströms svets & montage. Vi utför smides- och svetsningsarbeten av högsta kvalitet och löser alltid kundens problem med befintliga resurser, samtidigt som vi siktar på att växa. Visa mindre

Arbetsmiljö- och säkerhetschef

Kubikenborg Aluminium AB är Sveriges enda producent av primäraluminium och är ett av de största industriföretagen i Sundsvall med 460 anställda. Fabriken byggdes 1942 och producerar idag ca 135 000 ton aluminium per år. Slutprodukten som består av göt levereras till press- och valsverk över hela Europa. Arbetsuppgifter Arbetsmiljö- och säkerhetschefen ansvarar för att svensk arbetsmiljölagstiftning, samt interna policyer och föreskrifter följs. Rollen ans... Visa mer
Kubikenborg Aluminium AB är Sveriges enda producent av primäraluminium och är ett av de största industriföretagen i Sundsvall med 460 anställda. Fabriken byggdes 1942 och producerar idag ca 135 000 ton aluminium per år. Slutprodukten som består av göt levereras till press- och valsverk över hela Europa.
Arbetsuppgifter
Arbetsmiljö- och säkerhetschefen ansvarar för att svensk arbetsmiljölagstiftning, samt interna policyer och föreskrifter följs. Rollen ansvarar också för katastrof- och krishantering och säkerställande av korrekt skydd av företagets egendom.
Huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:
Vara en synlig arbetsmiljö- och säkerhetsledare på plats, aktivt delta i och främja det dagliga arbetsmiljö- och säkerhetsarbetet.
Genomföra ronder för säkerhet och fysisk, så väl som organisatorisk och social arbetsmiljö, samt följa upp genomförandet av handlingsplaner för hela fabriken
Kontrollera att utrustning, verktyg, ämnen och personlig skyddsutrustning är säkra och enligt föreskrifter
Se till att regler, instruktioner, tillstånd och utbildning relaterat till arbetsmiljö och säkerhet finns på plats och följs för alla anställda, besökare och entreprenörer
Säkerställa intern och extern rapportering och statistisk analys av olyckor och tillbud på hela fabriken och främja förbättringsplaner för att förhindra upprepning.
Samarbeta med ledningsgruppen för att säkerställa fabrikens säkerhetskultur och driva fabrikens EHS-arbete i enlighet med globala och lokala nyckeltal.

Krav
Kandidatexamen inom teknik, naturvetenskap, säkerhetsvetenskap eller inom ett område som arbetsgivaren bedömer likvärdigt
Tidigare arbetslivserfarenhet 5+ år i en relaterad industriell position
Stark kunskap om den svenska arbetsmiljölagstiftningen
Starka praktiska färdigheter av att implementera och driva säkerhetsrelaterade förbättringar
Uppmärksam på detaljer och kvalitet, med analytisk förmåga
Förmåga att leda ett team av människor effektivt och agera som en teammedlem
Erfarenhet av EHS-ledningssystem samt Microsoft Office-paket
Flytande svenska och engelska (skriftligt och muntligt), alla andra språk är en fördel

Meriterande:
Aktiv anslutning till lämpliga säkerhetsnätverk och organisationer.
Kunskap om ISO, IATF, andra certifieringar

Befattningsinnehavaren rapporterar direkt till VD, med funktionell rapportering till EHS Rusal. Rollen är en del av fabrikens ledningsgrupp, leder centrala skyddskommittén, katastrof- och krishanteringen och har fyra direktrapporterande.
Övrigt
Vi vill ha en alkohol och drogfri arbetsmiljö. Därför genomför vi ett alkohol- och drogtest vid nyanställning, samt slumpmässiga alkohol- och drogtester under året.
Vid frågor, kontakta HRBP Ann Bådenmalm 060 - 166 144
Tjänsten är på heltid, tillsvidareanställning med start omgående, och med placering vid vår fabrik i Sundsvall.
Sista ansökningsdatum är 2022-10-31. Vi kommer att kalla till intervjuer fortlöpande, så ansök gärna så snart som möjligt, då rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Ansökan märkt ”Arbetsmiljö- och säkerhetschef” skickas till: [email protected] Visa mindre

CNC-lärare

Om företaget Allgencia Bemanning & Rekrytering är ett ungt företag med över femtio års samlad erfarenhet från branschen. För oss är det inte viktigt att linda in vad vi gör i en massa fina ord och termer utan vi lägger fokus på att du ska få det bästa stödet och hjälpen av oss, så att du kan känna dig nöjd med vårt samarbete. Vi ser gärna en långsiktig relation med våra kunder och konsulter där du kan bli vår nästa ambassadör för kommande uppdrag. Allge... Visa mer
Om företaget

Allgencia Bemanning & Rekrytering är ett ungt företag med över femtio års samlad erfarenhet från branschen.

För oss är det inte viktigt att linda in vad vi gör i en massa fina ord och termer utan vi lägger fokus på att du ska få det bästa stödet och hjälpen av oss, så att du kan känna dig nöjd med vårt samarbete. Vi ser gärna en långsiktig relation med våra kunder och konsulter där du kan bli vår nästa ambassadör för kommande uppdrag.

Allgencia söker nu efter en CNC-utbildare med bred kunskap inom området. Har du jobbat eller jobbar som CNC-operatör så är du kanske vår nya medarbetare. Skicka in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med vuxna elever som kommer från väldigt olika bakgrund. Därför är det viktigt att på ett pedagogiskt sätt lära ut allt från grundläggande industriteknik till olika CNC-styrda maskiner. Du ska även ha erfarenhet av att programmera efter ritningsunderlag och kunna lära ut denna teori. I dina arbetsuppgifter ingår att kontrollera att utfört elevarbete lever upp till satta kvalitetskrav. Genom bra samarbete hjälps du och dina kollegor åt så att alla elever får åtminstone grönt kort. Du ska kunna:

- Rigga maskinen

- Programmering

- Genomföra korrigera i styrsystemet

- Övervaka maskinen

- Kontrollmätning

Formell kompetens

Du har utbildning och erfarenhet av att jobba som CNC-operatör. Du har goda kunskaper i ritningsläsning och är duktig på olika mättekniker. Du har dessutom god datorvana och erfarenhet av programmering i minst ett styrsystem. Meriterande är om du tidigare jobbat som lärare inom CNC.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som känner dig trygg i yrket, är driven och tycker om nya utmaningar. Du har ett naturligt intresse för att lära ut och vill hjälpa andra utvecklas. Vi ser gärna att du är noggrann som person och motiveras av att arbeta med kvalité.

Visstid/Heltid/Sundsvall

Tillträdesdag enligt överenskommelse

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer.

Observera att vi ej tar emot några ansökningar via mail. Visa mindre

Industriarbetare till LETA Consulting AB

Vi söker ett trettiotal duktiga industriarbetare för uthyrning till vår kund. Om jobben Vi söker dig som är CNC-operatör, maskinoperatör, elektriker, svetsare, montör eller likande. Arbetsuppgifterna är de normala för tjänsterna. Uppdragen sker ute hos vår kund och är på dagtid. Om dig Du har en relevant arbetslivserfarenhet eller utbildning för den tjänst du söker. Skriv gärna i din ansökan vad du lockas mest av att jobba med framöver. Du har ett lätt... Visa mer
Vi söker ett trettiotal duktiga industriarbetare för uthyrning till vår kund.

Om jobben
Vi söker dig som är CNC-operatör, maskinoperatör, elektriker, svetsare, montör eller likande. Arbetsuppgifterna är de normala för tjänsterna.

Uppdragen sker ute hos vår kund och är på dagtid.

Om dig
Du har en relevant arbetslivserfarenhet eller utbildning för den tjänst du söker. Skriv gärna i din ansökan vad du lockas mest av att jobba med framöver.

Du har ett lättsamt sätt så du lätt kommer in i arbetsgruppen, förstår vikten av att göra ett bra jobb och passar tider. Du behärskar det svenska språket så väl att du kan förstå instruktioner vad som ska utföras och du kan läsa säkerhetsanvisningar.

Om anställningen
Startdatum enligt överenskommelse. Tjänsterna är heltid.

Anställningen sker inledningsvis genom LETA Consulting AB. För rätt person är möjligheterna stora att kunden övertar anställningen.

Läs mer om LETA Consulting på hemsidan (https://www.letaconsulting.se/).

Låter jobbet spännande? Skicka in din ansökan omgående
Rekryteringsprocessen sker löpande och avslutas då vi hittat kandidaterna vi söker. Skicka in din ansökan via länken i anslutning till annonsen.

Har du frågor kontaktar du vår affärsområdeschef på [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Montage ledningskomponenter och lagerarbete

Vi söker personal Vi växer och söker personal till vår avdelning för ledningskomponenter. Dina arbetsuppgifter innebär att du kommer att kapa, montera och paketera olika typer av hyrdraulikslangar och ledningskomponenter. Som anställd hos oss innebär dina arbetsuppgifter att du kommer att kapa, montera och paketera olika typer av hyrdraulikslangar och ledningskomponenter. Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats med varierande arbetsuppgifter. Vi söker dig som ... Visa mer
Vi söker personal
Vi växer och söker personal till vår avdelning för ledningskomponenter.
Dina arbetsuppgifter innebär att du kommer att kapa, montera och paketera olika typer av hyrdraulikslangar och ledningskomponenter.
Som anställd hos oss innebär dina arbetsuppgifter att du kommer att kapa, montera och paketera olika typer av hyrdraulikslangar och ledningskomponenter. Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats med varierande arbetsuppgifter. Vi söker dig som är engagerad, noggrann, ansvarfull och uthållig. Du tycker om att arbeta i team.
Arbetet kräver ingen formell utbildning. Du kommer att utbildas internt och därefter får du göra arbetsprover för att bli certifierad och godkänd.
Din nästa arbetsplats?
GB Verkstads- och Industrivaror förser industrier och verkstäder med kvalitetsprodukter från över 1000 leverantörer. Vi har även en tillverkande hydraulikavdelning som är Parker Hannifins produktionsenhet i Sverige. Vår målmarknad är tillverkande industri och verkstäder i norra Sverige men vi har även en hel del export till Malaysia, Indien och USA. Vi är ett familjärt företag med 24 anställda och tillsammans strävar vi alltid efter att ha ”Rätt kvalité, på rätt plats, i rätt tid”.
Vi samarbetar nära våra leverantörer och har ca 40 000 artiklar som vi importerar från hela världen. Genom att säkerställa att vi själva köper in produkter av högsta kvalitet kan vi känna samma trygghet som vi vill att kunden ska göra när vår leverans är på plats inför viktiga projekt och servicejobb.
Vi är en viktig bricka i en stark koncern
GB Verkstads -och Industrivaror är en del av Teqniongruppen vars strategi är att investera i svenska företag som verkar på en internationell marknad. Att vara ett av företagen i Teqniongruppen ger oss tillgång till ett stort nätverk med kompetens och erfarenhet samtidigt som det berättar en del om oss själva. Teqnion investerar nämligen i välskötta vinstbolag med verifierad intjäningsförmåga, positiva kassaflöden och god framtidspotential.
Vi expanderar och ska fokusera ännu mer på att effektivisera våra logistikflöden, vårt kvalitetsarbete och affärer med utländska marknader.
Vi har 40 års lång erfarenhet så vi kan vår verksamhet men vi vill fortsätta att utvecklas. De senaste åren har vi satsat på att öka digitaliseringen och infört nya arbetssätt. Nu kommer vi att satsa ännu mer på att effektivisera våra logistikflöden. Vi kommer även sätta mer fokus på våra utländska affärer. Logistik och service är kärnan i vår verksamhet.
Tjänsten avser heltid, anställning hos GB Verkstads- & Industrivaror AB med placering i Nacksta, Sundsvall.
Intresserad?
Ansökan
Vi tar in ansökningar löpande och tillträde på tjänsten är enligt överenskommelse.
Har du frågor och funderingar? Kontakta vår VD Maria Åslin, på [email protected] Visa mindre

Resultatinriktad Produktionsledare till Valmet i Sundsvall

Är du en trygg ledare som drivs av att utveckla medarbetare och arbetsmetoder? - Då kanske du ska bli en av oss? Till vår expansiva produktionsenhet i Sundsvall söker vi nu en resultatinriktad Produktionsledare till våra montageavdelningar och vårt måleri. Vi har flera pågående utvecklings- och investeringsprojekt på gång, så vi letar dig som vill vara med att bygga vår Framtidsfabrik. Som Produktionsledare driver du självständigt den högt specialiserade ... Visa mer
Är du en trygg ledare som drivs av att utveckla medarbetare och arbetsmetoder?
- Då kanske du ska bli en av oss?
Till vår expansiva produktionsenhet i Sundsvall söker vi nu en resultatinriktad Produktionsledare till våra montageavdelningar och vårt måleri. Vi har flera pågående utvecklings- och investeringsprojekt på gång, så vi letar dig som vill vara med att bygga vår Framtidsfabrik.
Som Produktionsledare driver du självständigt den högt specialiserade verksamheten inom ditt område. Du ansvarar för att både personal och processer utvecklas kontinuerligt. Detta för att säkerställa att leveranser av Valmets nyckelprodukter sker i tid och med rätt kvalitet.
Tjänsten innefattar personalansvar för en grupp om ca 20 erfarna medarbetare samt ett liknande antal inhyrda konsulter.
Några av dina övriga ansvarsområden:
Aktivt arbeta med att säkerställa en god och säker arbetsmiljö
Dagliga styrningsmöten
Ständigt utveckla verksamheten baserat på Lean-metoder
Avdelningens ekonomi
Rekrytering och bemanning

Vi söker dig som har en teknisk utbildning, gärna på högskolenivå, eller motsvarande erfarenhet. För att lyckas i rollen som Produktionsledare har du ledarerfarenhet, gärna inom tillverkande industri. Vidare är det meriterande om du har erfarenhet inom montage och Lean Production.
Som person är du trygg i din roll som ledare. Du är strukturerad och analytisk med en tydlighet i din kommunikation. Du ska ha goda kunskaper i engelska och svenska samt ha datorvana. Du bidrar till ett gott arbetsklimat och att vidareutveckla verksamheten ser vi som en förutsättning.
Vi är ett globalt teknikföretag som erbjuder en inspirerande arbetsmiljö och en bra plattform för att utvecklas. Det råder ett högt säkerhets- och arbetsmiljöfokus och vår verkstad erbjuder ljusa, fräscha lokaler att arbeta i.
Våra värderingar; ”Customers, Renewal, Excellence and People” utgör grunden för allt vi gör på Valmet. Våra värderingar vägleder oss genom handlingar och beslut varje dag och banar väg framåt. Läs mer på vår hemsida för att få en glimt av hur vi på Valmet lever efter våra värderingar.
Som anställd på Valmet får du tillgång till en flora av förmåner så som friskvårdstimme, kompetensutveckling och flexibla arbetstider. Vi investerar i att utveckla vår personal, speciellt vad gäller ledarskap, välbefinnande och hållbarhet.
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Kågström, Senior Manager Manufacturing, 070 330 03 56, [email protected]
För mer information om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Lotta Bäckström, HR Generalist, 060 16 58 53, [email protected]
Urvalet kommer att ske löpande så vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, men senast den 2 oktober.
When everything works together
Valmet is where the best talent from a wide variety of backgrounds comes together. With 17,000 professionals around the world, we are the leading global developer and supplier of technologies, automation and services for the pulp, paper and energy industries. Our commitment to moving our customers’ performance forward requires creativity, technological innovations, service know-how – and above all, teamwork.
Join the team! www.valmet.com/careers Visa mindre

Däckskiftare

Är du däckskiftare med erfarenhet av verkstadsarbete? Om tjänsten Var en del av det verkstadslag som samarbetar för att tillsammans få en effektiv arbetsplats. Vi söker dig som är - Initiativtagande - Bra på att samarbeta - Ansvarsfull - Tidigare erfarenhet av däckskifte är ett krav. - Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift är ett krav. - B-körkort är ett krav. Då flera av våra samarbetspartners går in i däcksäsong söker vi nu fler... Visa mer
Är du däckskiftare med erfarenhet av verkstadsarbete?

Om tjänsten

Var en del av det verkstadslag som samarbetar för att tillsammans få en effektiv arbetsplats.

Vi söker dig som är
- Initiativtagande
- Bra på att samarbeta
- Ansvarsfull
- Tidigare erfarenhet av däckskifte är ett krav.

- Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift är ett krav.


- B-körkort är ett krav.

Då flera av våra samarbetspartners går in i däcksäsong söker vi nu flera erfarna och glada arbetare som vill rycka ut och förstärka under denna topp.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering Norr är det personliga, engagerade och flexibla bemanningsföretaget som är verksamma inom de flesta branscher. Vi har lång erfarenhet av att hitta rätt person till rätt plats oavsett om det gäller ett kortare eller ett längre uppdrag. Vi har vårt huvudkontor i Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning & Rekrytering Norr och arbeta som uthyrd konsult hos vår kund.

I och med vårt medlemskap i Kompetensföretagen kan du som konsult känna dig trygg i din anställning hos oss.

Villkor

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Vardagar/Dagtid

Placeringsort: Sundsvall

Välkommen att skicka in din ansökan redan idag. Intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänsterna sker direkt när vi har hittat de rätta personerna för uppdraget.

Har du frågor om tjänsten? Varmt välkommen att kontakta Jonathan Carlsson på Nordic Bemanning & Rekrytering via tel. 0723419831 alt. [email protected]

Ser fram emot kontakt. Visa mindre

Däckskiftare

Är du däckskiftare med erfarenhet av verkstadsarbete? Om tjänsten Var en del av det verkstadslag som samarbetar för att tillsammans få en effektiv arbetsplats. Vi söker dig som är - Initiativtagande - Bra på att samarbeta - Ansvarsfull - Tidigare erfarenhet av däckskifte är ett krav. - Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift är ett krav. - B-körkort är ett krav. Då flera av våra samarbetspartners går in i däcksäsong söker vi nu fler... Visa mer
Är du däckskiftare med erfarenhet av verkstadsarbete?

Om tjänsten

Var en del av det verkstadslag som samarbetar för att tillsammans få en effektiv arbetsplats.

Vi söker dig som är
- Initiativtagande
- Bra på att samarbeta
- Ansvarsfull
- Tidigare erfarenhet av däckskifte är ett krav.

- Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift är ett krav.


- B-körkort är ett krav.

Då flera av våra samarbetspartners går in i däcksäsong söker vi nu flera erfarna och glada arbetare som vill rycka ut och förstärka under denna topp.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering Norr är det personliga, engagerade och flexibla bemanningsföretaget som är verksamma inom de flesta branscher. Vi har lång erfarenhet av att hitta rätt person till rätt plats oavsett om det gäller ett kortare eller ett längre uppdrag. Vi har vårt huvudkontor i Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning & Rekrytering Norr och arbeta som uthyrd konsult hos vår kund.

I och med vårt medlemskap i Kompetensföretagen kan du som konsult känna dig trygg i din anställning hos oss.

Villkor

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Vardagar/Dagtid

Placeringsort: Sundsvall

Välkommen att skicka in din ansökan redan idag. Intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänsterna sker direkt när vi har hittat de rätta personerna för uppdraget.

Har du frågor om tjänsten? Varmt välkommen att kontakta Jonathan Carlsson på Nordic Bemanning & Rekrytering via tel. 0723419831 alt. [email protected]

Ser fram emot kontakt. Visa mindre

CNC-operatör till Svets- och maskinteknik i Sundsvall!

Har du tidigare erfarenhet av rollen som CNC-operatör och söker nya utmaningar? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker nu en CNC-operatör till vår kund Svets- och Maskinteknik i Kvissleby. Välkommen med din ansökan! Om tjänsten Svets och maskinteknik är ett företag, som ligger i Kvissleby strax söder om Sundsvall, med tolv anställda som är specialiserade på maskinbearbetning och svetsning i dom flesta förekommande material. I rollen som CNC-operatör hos Sve... Visa mer
Har du tidigare erfarenhet av rollen som CNC-operatör och söker nya utmaningar? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker nu en CNC-operatör till vår kund Svets- och Maskinteknik i Kvissleby. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
Svets och maskinteknik är ett företag, som ligger i Kvissleby strax söder om Sundsvall, med tolv anställda som är specialiserade på maskinbearbetning och svetsning i dom flesta förekommande material.
I rollen som CNC-operatör hos Svets- och maskinteknik kommer du att arbeta med tillverkning från ritning till färdig detalj. I dina arbetsuppgifter ingår det att ansvara för en CNC-styrd maskin inriktad mot fräsning där du kommer att rigga och ställa för bearbetning i framförallt rostfria material.

Vem är du?
Du som söker ska ha relevant utbildning och-/eller flerårig erfarenhet av CNC-styrda maskiner. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med Okuma-maskiner.
Vi ser att du har kunskap inom olika styrsystem och har en god förståelse inom ritningsläsning och samt erfarenhet av programmering.
För att passa in i rollen söker vi dig som har gediget intresse för teknik, är noggrann och kvalitetsmedveten som person. Du trivs i en miljö där man arbetar självständigt och levererar med kvalitet.

I tjänsten erbjuds relevanta utbildningar inom området.
Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.Eventuella namngivna referenter bör ha kännedom om att de finns i dina ansökningshandlingar.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Engagerad däckmontör

Sundsvalls Gummiverkstad AB har funnits i Sundsvall sedan 1950 och har idag 7 medarbetare med en omsättning på cirka 23MSEK per år. Vi jobbar med Euromaster som är Europas och Sveriges största kedja för däck. Vi arbetar med all däckservice i alla däckdimensioner samt utför arbeten både på verkstaden och ute på fältet. Sundsvalls Gummiverkstad AB är en av Sundvalls största privatägda däckfirmor. Vi söker nu en däckmontör, med inriktning på tunga fordon & ma... Visa mer
Sundsvalls Gummiverkstad AB har funnits i Sundsvall sedan 1950 och har idag 7 medarbetare med en omsättning på cirka 23MSEK per år. Vi jobbar med Euromaster som är Europas och Sveriges största kedja för däck. Vi arbetar med all däckservice i alla däckdimensioner samt utför arbeten både på verkstaden och ute på fältet. Sundsvalls Gummiverkstad AB är en av Sundvalls största privatägda däckfirmor. Vi söker nu en däckmontör, med inriktning på tunga fordon & maskiner till vår verkstad
Du ingår i ett team som servar både lätta och framförallt tunga fordon med allt inom däck och fälg. I din roll kommer du att arbeta brett med olika typer av fordon, både inne på verkstaden och ute hos kund. Till det vardagliga arbetet hör bland annat hjulskifte, balansering, montering, säkerställa och dokumentera däckens skick, laga punktering men även hantera hjul på vårt däckhotell. En merit är om du har arbetat med lastvagnar tidigare och redan har C-körkort. I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper
Vad vi önskar av dig
Du är starkt serviceinriktad, noggrann, ansvarstagande och är van att hugga i när och där det behövs.
Du gillar och har lätt att se vad som behöver göras och vill utföra det.
Behärskar svenska i både tal och skrift. Engelska är ett extra plus.
Har kundfokus, driv och gillar en omväxlande arbetsdag.
Du är flexibel, tycker om att arbeta självständigt men fungerar lika bra i team.
Du har tidigare arbetat med däckservice är meriterande.
Meriterande med C-körkort och erfarenhet av bilservice.
B-körkort är ett krav.

Vad kommer du att få göra?
Däckservice till alla typer av fordon: personbil, SUV, lätt lastbil, lastbil samt tunga fordon, så som jord- & skogsbruk och entreprenadmaskiner.
Hjulskifte, balansering, montering, säkerställa och dokumentera däckens skick, laga punktering.
Servicearbete på väg samt beredskap förekommer, vi har ett rullande jourschema.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders inledande provanställning. Placering är i Sundsvall. Arbetstiderna är på heltid 40h/veckan där arbetstimmarna är på dagtid vardagar mellan 07.00-16.00.
Vi tillämpar löpande rekrytering och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag 9/10-22, vänta därför inte för länge med din ansökan!
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

CNC-operatör till Svets- och maskinteknik i Sundsvall!

Har du tidigare erfarenhet av rollen som CNC-operatör och söker nya utmaningar? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker nu en CNC-operatör till vår kund Svets- och Maskinteknik i Kvissleby. Välkommen med din ansökan! Om tjänsten Svets och maskinteknik är ett företag, som ligger i Kvissleby strax söder om Sundsvall, med tolv anställda som är specialiserade på maskinbearbetning och svetsning i dom flesta förekommande material. I rollen som CNC-operatör hos Sve... Visa mer
Har du tidigare erfarenhet av rollen som CNC-operatör och söker nya utmaningar? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker nu en CNC-operatör till vår kund Svets- och Maskinteknik i Kvissleby. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
Svets och maskinteknik är ett företag, som ligger i Kvissleby strax söder om Sundsvall, med tolv anställda som är specialiserade på maskinbearbetning och svetsning i dom flesta förekommande material.
I rollen som CNC-operatör hos Svets- och maskinteknik kommer du att arbeta med tillverkning från ritning till färdig detalj. I dina arbetsuppgifter ingår det att ansvara för en CNC-styrd maskin inriktad mot fräsning där du kommer att rigga och ställa för bearbetning i framförallt rostfria material.

Vem är du?
Du som söker ska ha relevant utbildning och-/eller flerårig erfarenhet av CNC-styrda maskiner. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med Okuma-maskiner.
Vi ser att du har kunskap inom olika styrsystem och har en god förståelse inom ritningsläsning och samt erfarenhet av programmering.
För att passa in i rollen söker vi dig som har gediget intresse för teknik, är noggrann och kvalitetsmedveten som person. Du trivs i en miljö där man arbetar självständigt och levererar med kvalitet.

I tjänsten erbjuds relevanta utbildningar inom området.
Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.Eventuella namngivna referenter bör ha kännedom om att de finns i dina ansökningshandlingar.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

CNC-Operatör

Uniflex söker duktiga och engagerade personer för uppdrag som CNC-operatör. Du ska ha CNC-utbildning och arbetslivserfarenhet av CNC-bearbetning inriktad mot fräsning, långsvarvning eller pressning inom produktion. I dina arbetsuppgifter ingår det att ansvara för en datorstyrd maskin för mekanisk bearbetning av råämnen. Med hjälp av maskinen tillverkas detaljer av främst metall som ingår i kvalificerad verkstadsproduktion. Vem är du? Krav för tjänsten är... Visa mer
Uniflex söker duktiga och engagerade personer för uppdrag som CNC-operatör. Du ska ha CNC-utbildning och arbetslivserfarenhet av CNC-bearbetning inriktad mot fräsning, långsvarvning eller pressning inom produktion.

I dina arbetsuppgifter ingår det att ansvara för en datorstyrd maskin för mekanisk bearbetning av råämnen. Med hjälp av maskinen tillverkas detaljer av främst metall som ingår i kvalificerad verkstadsproduktion.

Vem är du?
Krav för tjänsten är att du ska ha relevant utbildning, att du har erfarenhet och/eller förståelse av CNC-styrda maskiner, att du har B-körkort samt att du behärskar svenska i tal och skrift då standarder och arbetsbeskrivningar oftast är på svenska.

Vi ser att du har kunskap inom olika styrsystem såsom Siemens & Fanuc. Du har kunskaper i ritningsläsning och mätteknik och vana av att mäta och korrigera. Du behöver ha erfarenhet av att ställa och programmera svarvarbeten samt att hantera mätdon. Traverskort & truckkort är meriterande.

Som person har du ett brinnande intresse för teknik, är noggrann, kvalitetsmedveten och drivs av att leverera detaljer med hög kvalitet. Vi kommer att ställa höga krav på flexibilitet, noggrannhet samt att du är en lagspelare som trivs med att jobba tillsammans med andra.

Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Svetsare, Sundsvall

Ansök    Sep 15    Uniflex Sverige AB    Svetsare, manuell
Vi söker en erfaren svetsare till vår kund i Sundsvall. Har du erfarenhet av svetsning och vill arbeta i en ljus, modern och rymlig verkstad? Då är detta tjänsten för dig! Du kommer att arbeta med svetsning i stål, både svart och rostfritt. Svetsmetoderna är MIG; MAG (rörtråd), TIG och Pinne. Du kommer att arbeta självständigt efter ritning med höga krav på finish och kvalitét, det är därför viktigt att du har god förståelse för ritningsläsning och kan l... Visa mer
Vi söker en erfaren svetsare till vår kund i Sundsvall. Har du erfarenhet av svetsning och vill arbeta i en ljus, modern och rymlig verkstad? Då är detta tjänsten för dig!

Du kommer att arbeta med svetsning i stål, både svart och rostfritt. Svetsmetoderna är MIG; MAG (rörtråd), TIG och Pinne. Du kommer att arbeta självständigt efter ritning med höga krav på finish och kvalitét, det är därför viktigt att du har god förståelse för ritningsläsning och kan lägga upp arbetet i god arbetsordning. Skiftarbete förekommer.

Vem är du?
Vi söker dig som har någon form av verkstadstekniskutbildning, med fördel inom svetsning. Utöver detta har du minst ett par års praktisk erfarenhet som svetsare. Truck-och traverskort är ett krav för tjänsten.

För att trivas i den här rollen bör du som person vara kvalitetsmedveten och vilja leverera ett bra resultat. Vidare tror vi att du är ordentlig, har god samarbetsförmåga och har en vilja att utvecklas tillsammans med vår kund.


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Retail House söker Merchandiser extra personal!

Vi söker dig som Är du på jakt efter ett flexibelt och omväxlande extrajobb? Då har du kommit helt rätt, som merchandiser besöker du butiker och sätter upp kampanjmaterial eller implementerar nya produkter. Det här är ett jobb för dig som tycker om att möta nya människor och har god initiativförmåga. Arbetsbeskrivning Just nu söker vi en merchandiser för enklare säljuppdrag i Sundsvall. Uppdragen går ut på att sätta upp nytt kampanjmaterial i butiker samt... Visa mer
Vi söker dig som
Är du på jakt efter ett flexibelt och omväxlande extrajobb? Då har du kommit helt rätt, som merchandiser besöker du butiker och sätter upp kampanjmaterial eller implementerar nya produkter. Det här är ett jobb för dig som tycker om att möta nya människor och har god initiativförmåga.

Arbetsbeskrivning
Just nu söker vi en merchandiser för enklare säljuppdrag i Sundsvall. Uppdragen går ut på att sätta upp nytt kampanjmaterial i butiker samt informera om produkter. Arbetet är varierande och vi ser gärna att du har en god initiativförmåga. Vid vissa moment kan en viss teknisk kunskap behövas.

Arbetet är självständigt och du kan fritt planera din tid under förutsättningen att du håller utsatt deadline.

Körkort och tillgång till bil är ett krav.

Grunduppdraget är uppdragsbaserat. Vi ser gärna att du har en annan sysselsättning på deltid som du kan kombinera denna tjänst med.

Låter detta intressant? Tveka inte att söka redan idag, urval sker löpande.
Motivera gärna varför du skulle passa i den här tjänsten i nästa steg.Om oss
Retail House är Nordens ledande Shopper Marketing byrå med över 15 års erfarenhet av handel och varumärken. Med insikt om shopperbeteende hjälper vi våra kunder att omvandla varumärkets styrka till försäljning vid köptillfället, samtidigt som vi arbetar med att ta fram strategier och kommunikation som stärker samarbetet mellan handel och varumärke. Vi arbetar med kunder som ICA ,Hemköp, Johnson & Johnson, Sodastream, Mondelez, Fazer och Elgiganten. Visa mindre

Visual Merchandiser/Butikssäljare ca. 75% Cubus Sundsvall Birsta

Vi söker en Visual Merchandiser/Butikssäljare som vill vara med och vidareutveckla Cubus och säkra att vi är det bästa valet när folk ska handla sina favoritplagg! Första intrycket och helhetsupplevelsen av butiken är avgörande för om kunden väljer att handla på Cubus. Som Visual Merchandiser ska du se till att presentera varorna så att butiken är kommersiell, inspirerande och säljande. Som Butikssäljare hos oss är din uppgift att ta hand om våra kunder p... Visa mer
Vi söker en Visual Merchandiser/Butikssäljare som vill vara med och vidareutveckla Cubus och säkra att vi är det bästa valet när folk ska handla sina favoritplagg!

Första intrycket och helhetsupplevelsen av butiken är avgörande för om kunden väljer att handla på Cubus. Som Visual Merchandiser ska du se till att presentera varorna så att butiken är kommersiell, inspirerande och säljande. Som Butikssäljare hos oss är din uppgift att ta hand om våra kunder på bästa möjliga sätt. Detta gör du genom att hjälpa och se till att butiken är attraktiv och spännande. Tillsammans med dina kollegor sprider du glädje och gör det enkelt för kunden att hitta sina favoritplagg och må bra!
Viktigaste ansvar i rollen:

- Dra kundens uppmärksamhet till butiken
- Hålla kundens uppmärksamhet
- Säkra att kunden rör sig genom hela butiken och hittar sina favoriter

Viktigaste arbetsuppgifter:

- I samarbete med butikschef, stötta och bidra med visuell kompetens till teamet som du är en del av
- Säkra att koncept och visuella guidelines följs, med lokala anpassningar
- Bidra och planlägga för maximal effekt av kampanjer
- Med kunden i fokus skapar du en inspirerande, relevant och överskådlig köpupplevelse
- Jobba aktivt och kontinuerligt med golvstruktur, varubärare och ljussättning
- Använda externa och interna kommunikationskanaler för att inhämta och dela bästa praxis
- Ge bästa tänkbara kundservice och se till att våra kunder får en köpupplevelse utöver det vanliga

Vi kan erbjuda:

- En varierande och spännande arbetsvardag i en inkluderande gemenskap, där vår «big family» kultur genomsyrar allt vi gör
- Bonussystem
- Förmånlig personalrabatt i Varners butiker

Arbetstiderna är varierande, dag-, kväll-, och helg.

Har du ett «big smile» och de egenskaperna vi letar efter? Då hoppas vi att du vill skicka in din ansökan redan i dag.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Cubus är en av Nordens största modekedjor med 300 butiker i Norge, Sverige och Finland. Vi betonar garderobens viktigaste plagg, bra material och rimliga priser, vi erbjuder kläder för spädbarn, barn, kvinnor och män. Naturmaterial, moderna, bekväma passformar och bra funktion anpassad till alla årstider beskriver konceptet väl. På Cubus älskar vi tempo och strävar mot att skapa den perfekta shoppingupplevelsen, vi arbetar tillsammans och firar framgångar. Vårt mål är att erbjuda kundens favoriter, och vi uppnår detta eftersom vi har världens bästa kollegor!

Cubus är en del av modekoncernen Varner som består av flera profilerade kedjor; Dressmann, Carlings, Bik Bok, Junkyard och Levi’s Store. Verksamheten omfattar för närvarande 6 nätbutiker och över 1200 fysiska butiker i Norge, Sverige, Finland, Island och Danmark. Visa mindre

Däckskiftare

Är du däckskiftare med erfarenhet av verkstadsarbete? Om tjänsten Var en del av det verkstadslag som samarbetar för att tillsammans få en effektiv arbetsplats. Vi söker dig som är - Initiativtagande - Bra på att samarbeta - Ansvarsfull - Tidigare erfarenhet av däckskifte är ett krav. - Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift är ett krav. - B-körkort är ett krav. Då flera av våra samarbetspartners går in i däcksäsong söker vi nu fler... Visa mer
Är du däckskiftare med erfarenhet av verkstadsarbete?

Om tjänsten

Var en del av det verkstadslag som samarbetar för att tillsammans få en effektiv arbetsplats.

Vi söker dig som är
- Initiativtagande
- Bra på att samarbeta
- Ansvarsfull
- Tidigare erfarenhet av däckskifte är ett krav.

- Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift är ett krav.


- B-körkort är ett krav.

Då flera av våra samarbetspartners går in i däcksäsong söker vi nu flera erfarna och glada arbetare som vill rycka ut och förstärka under denna topp.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering Norr är det personliga, engagerade och flexibla bemanningsföretaget som är verksamma inom de flesta branscher. Vi har lång erfarenhet av att hitta rätt person till rätt plats oavsett om det gäller ett kortare eller ett längre uppdrag. Vi har vårt huvudkontor i Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning & Rekrytering Norr och arbeta som uthyrd konsult hos vår kund.

I och med vårt medlemskap i Kompetensföretagen kan du som konsult känna dig trygg i din anställning hos oss.

Villkor

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Vardagar/Dagtid

Placeringsort: Sundsvall

Välkommen att skicka in din ansökan redan idag. Intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänsterna sker direkt när vi har hittat de rätta personerna för uppdraget.

Har du frågor om tjänsten? Varmt välkommen att kontakta Jonathan Carlsson på Nordic Bemanning & Rekrytering via tel. 0723419831 alt. [email protected]

Ser fram emot kontakt. Visa mindre

Däckskiftare

Är du däckskiftare med erfarenhet av verkstadsarbete? Om tjänsten Var en del av det verkstadslag som samarbetar för att tillsammans få en effektiv arbetsplats. Vi söker dig som är - Initiativtagande - Bra på att samarbeta - Ansvarsfull - Tidigare erfarenhet av däckskifte är ett krav. - Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift är ett krav. - B-körkort är ett krav. Då flera av våra samarbetspartners går in i däcksäsong söker vi nu fler... Visa mer
Är du däckskiftare med erfarenhet av verkstadsarbete?

Om tjänsten

Var en del av det verkstadslag som samarbetar för att tillsammans få en effektiv arbetsplats.

Vi söker dig som är
- Initiativtagande
- Bra på att samarbeta
- Ansvarsfull
- Tidigare erfarenhet av däckskifte är ett krav.

- Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift är ett krav.


- B-körkort är ett krav.

Då flera av våra samarbetspartners går in i däcksäsong söker vi nu flera erfarna och glada arbetare som vill rycka ut och förstärka under denna topp.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering Norr är det personliga, engagerade och flexibla bemanningsföretaget som är verksamma inom de flesta branscher. Vi har lång erfarenhet av att hitta rätt person till rätt plats oavsett om det gäller ett kortare eller ett längre uppdrag. Vi har vårt huvudkontor i Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning & Rekrytering Norr och arbeta som uthyrd konsult hos vår kund.

I och med vårt medlemskap i Kompetensföretagen kan du som konsult känna dig trygg i din anställning hos oss.

Villkor

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Vardagar/Dagtid

Placeringsort: Sundsvall

Välkommen att skicka in din ansökan redan idag. Intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänsterna sker direkt när vi har hittat de rätta personerna för uppdraget.

Har du frågor om tjänsten? Varmt välkommen att kontakta Jonathan Carlsson på Nordic Bemanning & Rekrytering via tel. 0723419831 alt. [email protected]

Ser fram emot kontakt. Visa mindre

Vi söker en bilplåtslagare/ bilskadereparatör

Om oss Vi på Bilskadecenter MittSverige AB jobbar med allt inom bilskadereparationer. Främst har vi uppdrag i samarbete med försäkringsbolag, men utför även arbeten åt privatpersoner. Vi har kunden i fokus och strävar efter att varje besök hos oss ska vara en positiv upplevelse Om tjänsten Som Skadetekniker/ Bilplåtslagare kommer du huvudsakligen att arbeta med reparationer av krockskadade personbilar och lätta transportbilar vilket innebär byte av kaross... Visa mer
Om oss
Vi på Bilskadecenter MittSverige AB jobbar med allt inom bilskadereparationer.
Främst har vi uppdrag i samarbete med försäkringsbolag, men utför även arbeten åt privatpersoner.
Vi har kunden i fokus och strävar efter att varje besök hos oss ska vara en positiv upplevelse
Om tjänsten
Som Skadetekniker/ Bilplåtslagare kommer du huvudsakligen att arbeta med reparationer av krockskadade personbilar och lätta transportbilar vilket innebär byte av karossdetaljer, riktning, svets- och limarbeten i plåt, plast och glas samt demontering och montering av teknisk utrustning.
Du kommer att ingå i ett team av verkmästare, skadeberäknare, bilskadereparatörer samt lackerare som har ett nära samarbete.
Vem är du
Vi söker dig som är självgående, målinriktad, arbetar strukturerat och som utför arbetet på ett proffesionellt sätt med hög kvalitet.
Du är bra på att ta egna initiativ, en problemlösare och trivs med stort ansvar.
Vi tror också att du är en person som trivs i ett omväxlande arbete i ofta högt tempo samt bidrar med hög arbetsmoral. Du vill utvecklas inom yrket och driva företaget framåt tillsammans med oss!
Kompetenskrav
Du är utbildad Skadetekniker med några års erfarenhet.
B-körkort är ett krav och du måste behärska det svenska språket i både tal och skrift.
Därför ska du söka till oss
Vi är en familjär och trivsam arbetsplats med högt i tak. Våra medarbetare ska trivas hos oss samt med sina kollegor. Vi jobbar därför ständigt med att förstärka teamkänslan. För oss är det viktigt att alla anställda får sin röst hörd och att man har roligt på jobbet. Visa mindre

Däckskiftare

Är du däckskiftare med erfarenhet av verkstadsarbete? Om tjänsten Var en del av det verkstadslag som samarbetar för att tillsammans få en effektiv arbetsplats. Vi söker dig som är - Initiativtagande - Bra på att samarbeta - Ansvarsfull - Tidigare erfarenhet av däckskifte är ett krav. - Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift är ett krav. - B-körkort är ett krav. Då flera av våra samarbetspartners går in i däcksäsong söker vi nu fler... Visa mer
Är du däckskiftare med erfarenhet av verkstadsarbete?

Om tjänsten

Var en del av det verkstadslag som samarbetar för att tillsammans få en effektiv arbetsplats.

Vi söker dig som är
- Initiativtagande
- Bra på att samarbeta
- Ansvarsfull
- Tidigare erfarenhet av däckskifte är ett krav.

- Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift är ett krav.


- B-körkort är ett krav.

Då flera av våra samarbetspartners går in i däcksäsong söker vi nu flera erfarna och glada arbetare som vill rycka ut och förstärka under denna topp.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering Norr är det personliga, engagerade och flexibla bemanningsföretaget som är verksamma inom de flesta branscher. Vi har lång erfarenhet av att hitta rätt person till rätt plats oavsett om det gäller ett kortare eller ett längre uppdrag. Vi har vårt huvudkontor i Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning & Rekrytering Norr och arbeta som uthyrd konsult hos vår kund.

I och med vårt medlemskap i Kompetensföretagen kan du som konsult känna dig trygg i din anställning hos oss.

Villkor

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Vardagar/Dagtid

Placeringsort: Sundsvall

Välkommen att skicka in din ansökan redan idag. Intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänsterna sker direkt när vi har hittat de rätta personerna för uppdraget.

Har du frågor om tjänsten? Varmt välkommen att kontakta Jonathan Carlsson på Nordic Bemanning & Rekrytering via tel. 0723419831 alt. [email protected]

Ser fram emot kontakt. Visa mindre

Svetsare/svetsmontör

Om företaget År 1883 grundades Sjölins Smide i en liten lokal i centrala Hudiksvall. Sedan dess har vi hjälpt till att återuppbygga Sundsvall efter den stora branden 1888 men också servat Sveriges industrier med stål och smide. Sjölins Smide är idag, med sina ca 100 anställda, inte bara specialister på att leverera stålstommar till byggindustrin utan även en erfaren leverantör av speciallösningar. Verkstadslokalerna strax utanför Hudiksvall har under våre... Visa mer
Om företaget
År 1883 grundades Sjölins Smide i en liten lokal i centrala Hudiksvall. Sedan dess har vi hjälpt till att återuppbygga Sundsvall efter den stora branden 1888 men också servat Sveriges industrier med stål och smide. Sjölins Smide är idag, med sina ca 100 anställda, inte bara specialister på att leverera stålstommar till byggindustrin utan även en erfaren leverantör av speciallösningar.

Verkstadslokalerna strax utanför Hudiksvall har under våren 2019 byggts ut från 1600 kvadratmeter arbetsyta till 2200 kvadratmeter.

Sjölins Smide kan därmed stoltsera med att ha i stort sett hela sin produktion och ledning under samma tak i några av Hudiksvalls absolut finaste industrilokaler.
I samma anda som de projekt Sjölins Smide bygger åt kund.

Som ett exempel på kunduppdrag har Sjölins Smide haft uppdrag på självaste Nationalmuseet, Tele2 Arena och Hoppbackarna i Falun.
Sjölins Smide är i högsta grad med och bygger sverige, i framkant.

Företagets vision är att vara en av Sveriges främsta stålbyggare, med lokal arbetskraft, flexibilitet och rätt kvalitet som främsta byggstenar.


Dina arbetsuppgifter
Sjölins Smide expanderar och söker därför svetsare/svetsmontörer till sin verksamhet i Hudiksvall.

Som svetsare/svetsmontör hos Sjölins Smide kommer du att arbeta med stålkonstruktioner internt på verkstaden i Hudiksvall och montera dessa i fält hos kund både lokalt och nationellt.

Vi ser därför att du bör ha en god verkstadsvana med inriktning svets och gärna montage.


Arbetsuppgifter:

•MIG/MAG
•MMA
•Montering
•Gasskärning

Arbetet utförs till en början i Sjölins Smides verkstadslokaler i Hudiksvall med vision om att ha möjlighet att arbeta periodvis ute hos kund med montage.
Du måste alltså ha möjlighet att kunna resa och arbeta på annan ort i din anställning.

Arbetstider är 07:00-16:00 för närvarande, skift kan förekomma vid produktionstoppar.
För montagearbete förkommer vanligtvis andra arbetstider.


Din profil
För att lyckas i rollen som Svetsare/Svetsmontör hos Sjölins Smide ser vi att du är flitig, initiativtagande och ödmjuk i din arbetsroll.

Övriga krav för att lyckas i rollen som Svetsare/svetsmontör hos Sjölins Smide:

• Verkstadsteknisk grundutbildning på gymnasienivå (eller motsvarande arb-liv.erfarenhet)
• Svetslicenser MIG/MAG, MMA (alternativt uppvisande av kunskap på motsvarande nivå)
• Gasskärning
• B-körkort

Meriterande utbildningar:

• Heta Arbeten
• Mobila plattformar
• Fallskyddsutbildning
• Säkra lyft

Vill du vara med och bygga Sverige? Sök tjänsten redan idag!


Ansökan
Du blir anställd av Clockwork Bemanning & Rekrytering och arbetar på uppdrag hos vår kund i Hudiksvall. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt stora chanser att påverka såväl arbetssituation som din personliga utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.

För mer frågor angående tjänsten kontakta konsultchef Thomas Mårtens.
Telefonnummer: 070-821 53 16
Email: [email protected] Visa mindre

HÄNDIG SVETSARE

Söker dig som tycker om kortare uppdrag. Vi har växlande arbetsuppgifter med tillverkning och montering mot fastighet marknaden i Sundsvalls området. Visa mer
Söker dig som tycker om kortare uppdrag. Vi har växlande arbetsuppgifter med tillverkning och montering mot fastighet marknaden i Sundsvalls området. Visa mindre

Däckskiftare

Är du däckskiftare med erfarenhet av verkstadsarbete? Om tjänsten Var en del av det verkstadslag som samarbetar för att tillsammans få en effektiv arbetsplats. Vi söker dig som är - Initiativtagande - Bra på att samarbeta - Ansvarsfull - Tidigare erfarenhet av däckskifte är ett krav. - Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift är ett krav. - B-körkort är ett krav. Då flera av våra samarbetspartners går in i däcksäsong söker vi nu fler... Visa mer
Är du däckskiftare med erfarenhet av verkstadsarbete?

Om tjänsten

Var en del av det verkstadslag som samarbetar för att tillsammans få en effektiv arbetsplats.

Vi söker dig som är
- Initiativtagande
- Bra på att samarbeta
- Ansvarsfull
- Tidigare erfarenhet av däckskifte är ett krav.

- Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift är ett krav.


- B-körkort är ett krav.

Då flera av våra samarbetspartners går in i däcksäsong söker vi nu flera erfarna och glada arbetare som vill rycka ut och förstärka under denna topp.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering Norr är det personliga, engagerade och flexibla bemanningsföretaget som är verksamma inom de flesta branscher. Vi har lång erfarenhet av att hitta rätt person till rätt plats oavsett om det gäller ett kortare eller ett längre uppdrag. Vi har vårt huvudkontor i Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning & Rekrytering Norr och arbeta som uthyrd konsult hos vår kund.

I och med vårt medlemskap i Kompetensföretagen kan du som konsult känna dig trygg i din anställning hos oss.

Villkor

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Vardagar/Dagtid

Placeringsort: Sundsvall

Välkommen att skicka in din ansökan redan idag. Intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänsterna sker direkt när vi har hittat de rätta personerna för uppdraget.

Har du frågor om tjänsten? Varmt välkommen att kontakta Jonathan Carlsson på Nordic Bemanning & Rekrytering via tel. 0723419831 alt. [email protected]

Ser fram emot kontakt. Visa mindre

Skadetekniker

I en del av vår expansionssatsning söker vi flera kvalitetsmedvetna skadetekniker till vår nya skadeverkstad på vår anläggning i Sundsvall. Du kommer att ingå i ett team som tillsammans arbetar för att överträffa våra kunders förväntningar och leva upp till vår vision ”nöjd kund”. Vi erbjuder ett spännande arbete i en familjeägd organisation med framdrift. Om tjänsten Som skadetekniker hos oss på Landrins Bil kommer du arbeta med marknadsledande produkte... Visa mer
I en del av vår expansionssatsning söker vi flera kvalitetsmedvetna skadetekniker till vår nya skadeverkstad på vår anläggning i Sundsvall. Du kommer att ingå i ett team som tillsammans arbetar för att överträffa våra kunders förväntningar och leva upp till vår vision ”nöjd kund”. Vi erbjuder ett spännande arbete i en familjeägd organisation med framdrift.

Om tjänsten

Som skadetekniker hos oss på Landrins Bil kommer du arbeta med marknadsledande produkter och ingå i ett kompetent team på 4 personer. Dina arbetsuppgifter består av att åtgärda krockskadade bilar främst, både person- och transportbilar.

Placeringsort är på vår Mercedes-Benz anläggning i Sundsvall.

Tjänsterna avser heltid och är tillsvidareanställningar, vi kan tillämpa 6 månaders provanställning. Lönen är fast månadslön och på sikt prestationsbaserad lön.

Kvalifikationer

• Du är utbildad skadetekniker eller likvärdig utbildning alternativt har några års arbetslivserfarenhet.
• Meriterande om du har jobbat med skadearbeten.
• Meriterande om du kan hantera diagnosutrustning för lättare felsökning och återställning av säkerhetssystem.
• Meriterande om du kan utföra fyrhjulsmätningar och omläggning av fälg /däck.
• Krav på B-körkort.

Din profil

Du är noggrann, kvalitetsmedveten med hög servicekänsla och förstår värdet med nöjd kund. Du ska kunna arbeta självständigt, men uppskattar vikten av att vara en bra lagspelare. Du ska trivas i en miljö där du arbetar nära dina kollegor i ett litet team och motiveras av uppsatta mål.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande arbete med ett företag och anläggning som befinner sig i en spännande expansionsfas med stark tillväxt. Tjänsterna innebär goda förtjänstmöjligheter, självständigt arbete och med goda förutsättningar. Vi värdesätter hög medarbetarnöjdhet och främjar god hälsa och erbjuder friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Vi är kollektivanslutna med tjänstepension.

Välkommen med din ansökan

Skicka in ditt Cv redan idag, då tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag , senast 2022-09-30. Frågor angående tjänsten besvaras via e-mail av platschef Fredric Norman, [email protected]

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

CNC-operatörer till Valmet, Sundsvall

Vill du arbeta på ett företag med framtidsvisioner och bli en del av Valmets vinnande team? Uniflex söker nu för direkt anställning hos Valmet CNC-operatörer till Valmets produktionsenhet i Sundsvall. Valmet investerar i att utveckla sin personal och med att skapa möjligheter för framtiden. Framförallt, så får du arbeta med ett härligt gäng kollegor med stort hjärta och engagemang. Välkommen till Valmet! Vi söker en engagerad och driven cnc-operatör oc... Visa mer
Vill du arbeta på ett företag med framtidsvisioner och bli en del av Valmets vinnande team? Uniflex söker nu för direkt anställning hos Valmet CNC-operatörer till Valmets produktionsenhet i Sundsvall.

Valmet investerar i att utveckla sin personal och med att skapa möjligheter för framtiden. Framförallt, så får du arbeta med ett härligt gäng kollegor med stort hjärta och engagemang. Välkommen till Valmet!

Vi söker en engagerad och driven cnc-operatör och i den här rollen kommer du att arbeta i Valmets valsverkstad där arbetsuppgifterna är att operera en av Valmets stora Valssvarvar. Du kommer att arbeta med svarvning, fräsning, borrning och slipning, av tunga stora objekt. Tjänsten är heltid, tillsvidare och arbetstiden är förlagd två-skift, andra skiftformer kan förekomma vid högre beläggning.

Vem är du?
För att lyckas i rollen så behöver du ha gedigen erfarenhet från skärande bearbetning och goda kunskaper inom ritningsläsning, utöver detta så behöver du ha en stark ansvarskänsla för säkerhet och kvalitet. Du har en teoretisk utbildning inom skärande bearbetning och du behöver ha goda kunskaper i svenska både i tal och skrift samt grundläggande kunskaper i engelska. Datorvana ses som meriterande.

Ett av Valmets must-wins är att skapa ett vinnande lag och det är viktigt att du bidrar med positivitet till teamet. Det är viktigt i rollen att du är intresserad av förbättringar och att du vill bidra till teamets och företagets utveckling. Som person är du engagerad, flexibel och driven – och detta kommer att leda till många utvecklingsmöjligheter för dig inom företaget.

Passar inte ovan rollbeskrivning in på just dig men du har erfarenhet som cnc-operatör, så är du varmt välkommen in med din ansökan! Vi söker cnc-operatörer till många spännande tjänster på Valmet.

Är du intresserad av att flytta till Sundsvall? Uniflex och Valmet hjälper till med boendelösningar för dig/er.


Om företaget
Valmet är en komplett leverantör av utrustning, reservdelar och tjänster för kunder inom den globala massa- och pappersindustrin - från idé till färdigt papper. Vi optimerar kundernas processer och erbjuder ett brett sortiment av produkter och tjänster. Valmet har ca 1700 medarbetare i Sverige varav ca 450 arbetar i Sundsvall.

Valmet erbjuder
Valmet är ett globalt teknikföretag som erbjuder en inspirerande arbetsmiljö och en bra plattform för att utvecklas. Det råder ett högt säkerhets- och arbetsmiljöfokus och vår verkstad erbjuder ljusa, fräscha lokaler att arbeta i. Vi är en trivsam arbetsplats med duktiga kollegor där det finns goda möjligheter till personlig utveckling och tekniska framsteg. Våra värderingar: Kunder, Förnyelse, Utmärkthet och Människor utgör grunden för allt vi gör på Valmet. Vi har ett stort säkerhets och arbetsmiljöfokus och arbetar ständigt med att bli bättre. Vi erbjuder både friskvårdsersättning och friskvårdstimme med tillgång till gym och gruppaktiviteter. Visa mindre

Däckskiftare

Är du däckskiftare med erfarenhet av verkstadsarbete? Om tjänsten Var en del av det verkstadslag som samarbetar för att tillsammans få en effektiv arbetsplats. Vi söker dig som är - Initiativtagande - Bra på att samarbeta - Ansvarsfull - Tidigare erfarenhet av däckskifte är ett krav. - Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift är ett krav. - B-körkort är ett krav. Då flera av våra samarbetspartners går in i däcksäsong söker vi nu fler... Visa mer
Är du däckskiftare med erfarenhet av verkstadsarbete?

Om tjänsten

Var en del av det verkstadslag som samarbetar för att tillsammans få en effektiv arbetsplats.

Vi söker dig som är
- Initiativtagande
- Bra på att samarbeta
- Ansvarsfull
- Tidigare erfarenhet av däckskifte är ett krav.

- Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift är ett krav.


- B-körkort är ett krav.

Då flera av våra samarbetspartners går in i däcksäsong söker vi nu flera erfarna och glada arbetare som vill rycka ut och förstärka under denna topp.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering Norr är det personliga, engagerade och flexibla bemanningsföretaget som är verksamma inom de flesta branscher. Vi har lång erfarenhet av att hitta rätt person till rätt plats oavsett om det gäller ett kortare eller ett längre uppdrag. Vi har vårt huvudkontor i Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning & Rekrytering Norr och arbeta som uthyrd konsult hos vår kund.

I och med vårt medlemskap i Kompetensföretagen kan du som konsult känna dig trygg i din anställning hos oss.

Villkor

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Vardagar/Dagtid

Placeringsort: Sundsvall

Välkommen att skicka in din ansökan redan idag. Intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänsterna sker direkt när vi har hittat de rätta personerna för uppdraget.

Har du frågor om tjänsten? Varmt välkommen att kontakta Jonathan Carlsson på Nordic Bemanning & Rekrytering via tel. 0723419831 alt. [email protected]

Ser fram emot kontakt. Visa mindre

Schneider Electric söker montör inom elteknik till Sundsvall

Schneider Electric™ skapar uppkopplade tekniska lösningar som omformar industrier, förvandlar städer och berikar liv. Våra 160 000 anställda trivs i mer än 100 länder. Från de enklaste tjänsterna till komplexa operativa system, vår teknik, mjukvara och tjänster förbättrar hur våra kunder hanterar och automatiserar sin verksamhet. Hjälp oss att leverera lösningar som säkerställer att Life Is On överallt, för alla och i varje ögonblick: https://www.youtube.c... Visa mer
Schneider Electric™ skapar uppkopplade tekniska lösningar som omformar industrier, förvandlar städer och berikar liv. Våra 160 000 anställda trivs i mer än 100 länder. Från de enklaste tjänsterna till komplexa operativa system, vår teknik, mjukvara och tjänster förbättrar hur våra kunder hanterar och automatiserar sin verksamhet. Hjälp oss att leverera lösningar som säkerställer att Life Is On överallt, för alla och i varje ögonblick: https://www.youtube.com/watch?v=VbldHPFltQQ

Om tjänsten

Vi söker en montör med elteknisk kompetens till vår Moderniseringsverkstad för låg och mellanspänningsställverk i Sundsvall. Du som har viljan att lära dig mer har nu chansen att utvecklas hos oss. Du kommer att ingå i ett team på 10 personer. Enheten som benämns Ecofit Center är en del av Service- och eftermarknadsorganisationen i Sverige och står inför en tillväxtfas och ska bli modernare, effektivare och mer standardiserad. Hos Schneider Electric är ledordet hållbarhet, och utvecklingen av vårt Ecofit Center är en strategisk satsning för att stärka vårt cirkulära och hållbara kunderbjudande.

Dina arbetsområden

• Elektriskt Montage av Relä- och kontrollskåp i vår verkstad
• Elektriskt och mekaniskt montage av ställverksutrustningar för Låg- och Mellanspänning i vår verkstad
• Montage och programmering av PLC skärmar
• Dokumentation inklusive kretsschema
• Funktions- och leveransprov av kontrollskåp och ställverk
• Montage av levererad utrustning i kundanläggningar kan förekommaVad erbjuder vi dig

Det här är en fantastisk möjlighet att gå med i Schneider Electric och driva din karriär! Du kommer att gå med ett internationellt, dynamiskt och ansvarsfullt företag, med ett avundsvärt rykte på marknaden. Schneider främjar utvecklingen av alla sina medarbetare runt om i världen. Varje dag ger vi medarbetarna möjlighet att uppnå mer och uppleva spännande karriärer. Ta reda på hur våra värderingar och unika position gör Schneider Electric till den bästa arbetsgivaren – ansök nu.

När du arbetar för Schneider Electric arbetar du för ett företag som fokuserar på sina medarbetare. Vi är stolta över att främja mångfald, inkludering, utveckling av människor och integration mellan arbetsliv och liv!


Vi söker dig som

Har el teknisk utbildning och erfarenhet av elektriskt skåpmontage inklusive leveransprov, alternativt är du nyutbildad inom el området och vill påbörja din utvecklingsresa hos oss på Schneider Electric.

Du är van att arbeta i team och har god datavana. Som person är du engagerad, drivande, noggrann och har ett högt säkerhetstänk. Du är strukturerad och fokuserad i ditt arbetssätt och motiveras av att leverera goda resultat till hög kvalitet. Du har förmåga att arbeta självständigt och samtidigt bidra till laganda och engagemang för att nå uppsatta mål. Vårt koncernspråk är engelska och vi uppskattar om du behärskar engelska i tal och skrift.

Vi kommer att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet och vi söker dig som har en hög energinivå, en stark drivkraft och engagerar dig i din uppgift och i vår gemensamma utveckling. Visa mindre