Lediga jobb som Hantverksyrken i Sundsvall

Se lediga jobb som Hantverksyrken i Sundsvall. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Sundsvall som finns hos arbetsgivaren.

Bilglastekniker

Vi utvecklar och växer i vår bilglasaffär och söker en skicklig bilglasteknikersom vill bli en av våra nyckelpersoner i vår nya verksamhet! Om jobbet Som bilglastekniker kommer du att ha ett omväxlande arbete och ettbrett ansvarsområde. Iarbetsuppgifterna ingår attbyta rutor/bilglas, laga stenskott, göra glasförsegligar, solfilmning ochkalibrera säkerhetshetssytem.Du kommer också att ta emot bokningar från kunder, planera in jobb, beställa material och skö... Visa mer
Vi utvecklar och växer i vår bilglasaffär och söker en skicklig bilglasteknikersom vill bli en av våra nyckelpersoner i vår nya verksamhet!
Om jobbet Som bilglastekniker kommer du att ha ett omväxlande arbete och ettbrett ansvarsområde. Iarbetsuppgifterna ingår attbyta rutor/bilglas, laga stenskott, göra glasförsegligar, solfilmning ochkalibrera säkerhetshetssytem.Du kommer också att ta emot bokningar från kunder, planera in jobb, beställa material och sköta viss administration. Vår målsättning är att skapa en självgående bilglasverksamhet.
Vi söker dig som Är händig och har en grundläggande teknisk kompetens, gärna med erfarenhet av bilglas eller motsvarande.Duhar känslan för ett gott hantverk och kan leverera med kvalitet så att kundens bil är lika säker och snygg som innan skadan uppstod. Du behöver också ha erfarenhet av personligt kundbemötande och drivas av att ge förstklassig kundservice och utförande av våra tjänster.
Vi på Berners erbjuder Det finns många utvecklingsmöjligheter inom Berners och vi vill att du ska växa med oss! Hos oss fårdu möjlighet att utveckla dig och dina kunskaper tillsammans med erfarna kollegor.
Vi erbjuder en arbetsplats med en stark kultur som kännetecknas av vår värdegrund: Glädje, respekt, ansvar, positivitet och engagemang.
Förmåner Månadslön enligt kollektivavtal
Kollektivavtalsenlig pension och försäkringar
Friskvårdsbidrag och tillgång till Feelgood plus
Möjlighet att ansöka om utbildningsstipendium och sponsring av aktiviteter till hemmavarande barns förening
Personalrabatt på reservdelar, verkstadstjänster, bilvård och bilköp
Möjlighet att leasa förmånscykel via Epassi BIKE
Rabatter på boende i Skistars anläggningar

Arbetstider:Ansökan: Ansökan är öppen till 16 juni,vi jobbar löpande med urval och intervjuer så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.Vi genomför bakgrundskontroll på slutkandidaterna.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Museitekniker till Sundsvalls museum

Ansök    Jun 7    Sundsvalls kommun    Förman, snickeri
Sundsvalls kommuns gemensamma vision "Tillsammans släpper vi skaparkraften fri och bygger ett hållbart Sundsvall med plats för alla" vilar på tre värdeord - mod, öppenhet och helhetssyn. Sundsvalls museum är en enhet inom avdelningen Kultur och museer. I verksamhetens uppdrag ingår att erbjuda samtidsrelevanta utställningar inom konst och historia. Vi erbjuder skapande och kunskapsförmedlande aktiviteter för skolor och allmänhet med utgångspunkt i utställ... Visa mer
Sundsvalls kommuns gemensamma vision "Tillsammans släpper vi skaparkraften fri och bygger ett hållbart Sundsvall med plats för alla" vilar på tre värdeord - mod, öppenhet och helhetssyn.

Sundsvalls museum är en enhet inom avdelningen Kultur och museer. I verksamhetens uppdrag ingår att erbjuda samtidsrelevanta utställningar inom konst och historia. Vi erbjuder skapande och kunskapsförmedlande aktiviteter för skolor och allmänhet med utgångspunkt i utställningar, samlingar och kulturarv. Att tillgängliggöra och förvalta arkiv och samlingar är viktigt för oss. Vi säkerställer kompetens inom kulturmiljö och konst vid samhällsplanering och genomförande av konstnärliga gestaltningsprojekt.

Sundsvalls museum har 21 tillsvidareanställda medarbetare och arbetsplatsen är hbtqi-certifierad.

ARBETSUPPGIFTER
Som museitekniker kommer du att ansvara för det praktiska genomförandet av museets samlings- och utställningsverksamhet.

Du kommer att arbeta med produktion och löpande underhåll av utställningar samt utplacering av konst i offentliga miljöer. Du ingår i ett arbetslag tillsammans med intendenter, pedagoger och museivärdar.

Du kommer att arbete med följande arbetsuppgifter:
• Utställningsproduktion, vilket till exempel kan innefatta snickeri, måleri, ljussättning, upp- och nerpackning samt arbete med olika tekniska lösningar och
installationer.
• Löpande underhåll och tillsyn av utställningar
• Delta i museets samlingsförvaltning med bland annat hantering av museiföremål och konst.
• Kontakt med externa leverantörer av material och transporter kopplade till utställningarna

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har praktisk utbildning och erfarenhet inom något eller flera av områdena konstruktionssnickeri, finsnickeri och teknik, alternativt har du god arbetslivserfarenhet inom dessa områden. Det är ett krav att du har erfarenhet av finsnickeri.

Det är meriterande om du har erfarenhet av praktiskt arbete inom kultur- och museibranschen samt har god teknisk kunskap inom ljud, bild och ljus.

Vi söker också dig som har:
• Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
• Erfarenhet av arbete med digitala verktyg
• Erfarenhet av arbete i Office 365
• B-körkort

ÖVRIGT
Är du intresserad av att läsa mer om Sundsvall? Klicka in på www.sundsvall.se eller är du intresserad av hur det vore att bo och arbeta i Sundsvall kan du läsa mer på www.nykommun.se/kommun/sundsvall/

Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och drogtest kan förekomma vid nyanställning av personal. Vi tillämpar rökfri arbetstid.

I Sundsvalls kommun gillar vi olika och välkomnar medarbetare med olika bakgrund. Vi värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

Är du även intresserad av att arbeta som räddningstjänstpersonal i beredskap/deltidsbrandman, klicka på länken: https://www.rtjmedelpad.se/om-oss/jobba-hos-oss/raddningstjanstpersonal-i-beredskap-rib

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Låstekniker sökes till Part Group Norrbotten!

Om Part Group Part är en familjeägd företagsgrupp inom industriellt byggande. Huvudkontor och produktion finns i Kalix och med cirka 500 anställda omsätter vi omkring 1,4 miljarder kronor per år. Part erbjuder byggentreprenörer och fastighetsbolag projektanpassade byggmoduler och lösningar till bland annat bostadsfastigheter, hotell och vårdhem. • Part Construction AB erbjuder prefabricerade, projektanpassade badrum till nybyggnation av hotell, vårdhem o... Visa mer
Om Part Group

Part är en familjeägd företagsgrupp inom industriellt byggande. Huvudkontor och produktion finns i Kalix och med cirka 500 anställda omsätter vi omkring 1,4 miljarder kronor per år. Part erbjuder byggentreprenörer och fastighetsbolag projektanpassade byggmoduler och lösningar till bland annat bostadsfastigheter, hotell och vårdhem.

• Part Construction AB erbjuder prefabricerade, projektanpassade badrum till nybyggnation av hotell, vårdhem och bostadsfastigheter.
• PreBad AB erbjuder prefabricerade badrum för renovering både med och utan stambyte.
• Isolamin Sweden AB erbjuder prefabricerade bostads- och hotellmoduler samt kundanpassade lösningar inom området sandwichelement.
• Space Interiör Sverige AB erbjuder projektanpassade köksmoduler och badrumsinredning.
• PCS Modulsystem hyr ut tillfälliga modullokaler.
• Altor Industri erbjuder prefabricerade badrum till hotell, vårdhem, bostadsfastigheter och fartygsindustrin.
• Part Systems Sweden AB fokuserar på smart teknik för lägenhets- och hotellbyggnader.

Om tjänsten

Som låstekniker kommer du arbeta med framtidens lås som är elektroniska, trygga och moderna. Du kommer jobba med flertalet tjänster som vi erbjuder, exempelvis installationer och reparationer av våra digitala låssystem, passagesystem, larm, säkerhetsbesiktning och projektering. Här är det viktigt att du är bra på att kommunicera med kunder och kollegor. Du är en positiv lagspelare som är tekniskt intresserad och här bidrar du till en redan positiv, kreativ och härlig arbetsmiljö.

Vi önskar av dig

• Goda kunskaper i Svenska, både i tal och skrift
• B-körkort
• Tidigare erfarenhet med säkerhetsinstallationer
• Då uppdragen kan komma att bli säkerhetsklassade krävs även svenskt medborgarskap samt godkänt utdrag från polisens belastningsregister

Meriterande

• Gymnasial examen inom el-relaterat område
• Tidigare erfarenhet inom samma eller liknande bransch

Övrigt

Att vara en hemvändare från Norrbotten kan vara en fördel då vi ser potential med en lokalanknytning. Men även om du kommer från andra orter i Sverige kan Part erbjuda dig ett bra boende där du och kanske din medföljande familj bo och utforska närmiljön under den första tiden. Det ger er tid att utforska närmiljön och se på vilken typ av boende ni själva vill ha framöver. Vi vill hjälpa till med detta första steg för att underlätta steget till er nya boendeort i Kalix. Tjänsten är i Kalix och du förväntas bo och arbeta på orten. Nordisk Kompetens kan även hjälpa medföljande anhörig till arbete om det behövs.

Om anställningen och rekryteringsprocessen: Tjänsten är på Heltid. Urval sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. I den här rekryteringen samarbetar vi med Nordisk Kompetens AB. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Mariam Al-zamami, [email protected], 070-6999670

Om detta låter som en spännande utmaning, tveka inte att skicka in din ansökan! Vi erbjuder en konkurrenskraftig lön och möjlighet att vara en del av ett globalt framgångsrikt team. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Bilglastekniker till Carglass® Sundsvall

Är du driven, engagerad och söker nya spännande arbetsuppgifter? Hos Carglass® kommer din arbetsdag bestå i att främst hjälpa våra kunder med lagning av stenskott och byten av bilrutor. Vi erbjuder dig en familjär arbetsplats där en arbetsdag aldrig är den andra lik. Just nu söker vi en ny medarbetare till vår verkstad i Sundsvall. Du behöver inte ha erfarenhet av att laga bilglas tidigare, även om det är meriterande, Carglass® tillhandahåller den utbild... Visa mer
Är du driven, engagerad och söker nya spännande arbetsuppgifter?
Hos Carglass® kommer din arbetsdag bestå i att främst hjälpa våra kunder med lagning av stenskott och byten av bilrutor. Vi erbjuder dig en familjär arbetsplats där en arbetsdag aldrig är den andra lik. Just nu söker vi en ny medarbetare till vår verkstad i Sundsvall.
Du behöver inte ha erfarenhet av att laga bilglas tidigare, även om det är meriterande, Carglass® tillhandahåller den utbildning du behöver för att lyckas i tjänsten. I denna roll kommer du att arbeta ensam på verkstaden, du har kollegor i samma stad på andra verkstäder.
Vilka är vi?
Carglass® historia började redan 1932 och sedan 2002 ägs Carglass® Sweden av BELRON® International och ingår därmed i världens största och ledande bilglaskoncern, med verksamhet i 40 länder och över 30 000 anställda. Det svenska huvudkontoret finns i Stockholm.
I hjärtat av allt vi gör är vårt åtagande att alltid leverera kundservice i världsklass. Vi vill göra skillnad för våra kunder genom att lösa deras problem med verklig omsorg. Vår verksamhet strävar efter att alltid utvecklas genom våra medarbetares och kunders bidrag.


Arbetsuppgifter:
Leverera Carglass® tjänster på ett sätt som uppfyller eller överträffar våra kunders förväntningar vad gäller bemötande, kvalité på arbetet som utförs och information/administration i samband med vår service.
De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att laga stenskott, byta bilrutor, kalibrera samt ta emot våra kunder på verkstaden.
Arbete på annan ort eller verkstad kan förekomma.Vem är du?
Du har erfarenhet av någon typ av arbete med direkt kundkontakt. Du tycker det är roligt att ta hand om kunder och ge en service i världsklass.
För oss är det viktigt att du tycker om att arbeta praktiskt och har ett tekniskt intresse.
Vi ser det som meriterande med tidigare erfarenheter av bilglas eller försäkringsskador, detta är dock inget krav.
För att lyckas i jobbet behöver du vara noggrann, självständig och ha grundläggande datorvana.
För att trivas hos oss värdesätter du våra grundläggande värderingar; omtänksam, inkluderande, genuin, driven och samarbetsvillig.Kvalifikationer:
Manuellt B-körkort
God kunskap i det svenska språket
Grundläggande datavana
Fallenhet för praktiskt och tekniskt arbeteOm tjänsten:
Tjänsten är en tillsvidareanställning, tillträde enligt överenskommelse med 6 mån inledande provanställning.
Ett steg i rekryteringsprocessen är ett besök hos vår företagshälsovård för härdplastundersökning samt alkohol- och drogtest vilka är en förutsättning för anställning hos oss.
Som arbetsgivare erbjuder vi trygga anställningsvillkor och goda förmåner så som tjänstepension, friskvårdsbidrag, Edenred Lunchförmån samt rabatter på flertalet företag och tjänster.
Vi ser gärna sökanden av olika åldrar, kön och etniska bakgrunder. Det är avgörande för oss är att du delar vår grundläggande värdering att alla våra kunder och medarbetare, oavsett bakgrund, ska bemötas på ett respektfullt sätt.
Kanske viktigast av allt erbjuder vi ett roligt jobb med härliga kollegor och en stark gemenskap!

Låter detta som din nästa utmaning? Tveka då inte att skicka in din ansökan via formuläret nedan.
Vid frågor om tjänsten kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Kyltekniker inom industrikyla till Sundsvall!

Kyltekniker inom industrikyla! Företaget har lång erfarenhet inom området och bred teknisk kunskap, verksamhet över hela Sverige och ligger i framkant när det kommer till precision, energieffektivitet och hållbar utveckling så här får du arbeta med hög kompetens runtomkring dig. Om tjänsten: Som Kyltekniker kommer du få stor frihet under ansvar, du arbetar ute hos kund och har friheten till att planera upp dina dagar. Du arbetar med service och installati... Visa mer
Kyltekniker inom industrikyla!
Företaget har lång erfarenhet inom området och bred teknisk kunskap, verksamhet över hela Sverige och ligger i framkant när det kommer till precision, energieffektivitet och hållbar utveckling så här får du arbeta med hög kompetens runtomkring dig.

Om tjänsten:
Som Kyltekniker kommer du få stor frihet under ansvar, du arbetar ute hos kund och har friheten till att planera upp dina dagar. Du arbetar med service och installation med planerat, förebyggande och avhjälpande underhåll, renoveringar, uppgraderingar och ombyggnader av kylsystem inom industrikyla. Viljan att lära sig jobba med ammoniak är viktigt och du kommer att få en riktigt bra upplärning inom området.

Eftersom att bolaget är väletablerade så finns det en hög trygghet, bra förmåner och försäkringar men också en individuell lönesättning. Du kommer till en trygg arbetsgivare som förstår värdet i att ta hand om sina medarbetare och erbjuda sina medarbetare de bästa förutsättningarna!

Anställningsort kan vara Sundsvall med omnejd, resor och övernattningar kan förekomma då företagets kunder är spridda över ett stort geografiskt område.

Krav:

- Kylcertifikat
- Du har ett brinnande intresse för teknik och vilja att växa och utvecklas

- Goda kunskaper i svenska, tal och skrift
Meriterande:

- CO2 kompetens
- El- och styrkompetens
- Ammoniakkompetens alternativt viljan att lära dig

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, för kunden är det viktigt att du har viljan och drivet att lära och utvecklas inom yrket, för rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter.

Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag! Visa mindre

Kyltekniker inom industrikyla till Sundsvall!

Kyltekniker inom industrikyla! Företaget har lång erfarenhet inom området och bred teknisk kunskap, verksamhet över hela Sverige och ligger i framkant när det kommer till precision, energieffektivitet och hållbar utveckling så här får du arbeta med hög kompetens runtomkring dig. Om tjänsten:Som Kyltekniker kommer du få stor frihet under ansvar, du arbetar ute hos kund och har friheten till att planera upp dina dagar. Du arbetar med service och installation... Visa mer
Kyltekniker inom industrikyla!
Företaget har lång erfarenhet inom området och bred teknisk kunskap, verksamhet över hela Sverige och ligger i framkant när det kommer till precision, energieffektivitet och hållbar utveckling så här får du arbeta med hög kompetens runtomkring dig.
Om tjänsten:Som Kyltekniker kommer du få stor frihet under ansvar, du arbetar ute hos kund och har friheten till att planera upp dina dagar. Du arbetar med service och installationmed planerat, förebyggande och avhjälpande underhåll, renoveringar, uppgraderingar och ombyggnader av kylsystem inom industrikyla.Viljan att lära sig jobba med ammoniak är viktigt och du kommer att få en riktigt bra upplärning inom området.
Eftersom att bolaget är väletablerade så finns det en hög trygghet, bra förmåner och försäkringar men också en individuell lönesättning. Du kommer till en trygg arbetsgivare som förstår värdet i att ta hand om sina medarbetare och erbjuda sina medarbetarede bästa förutsättningarna!
Anställningsort kan varaSundsvall med omnejd, resor och övernattningar kan förekomma då företagets kunder är spridda över ett stort geografiskt område.Krav:
Kylcertifikat
Du har ett brinnande intresse för teknik och vilja att växa och utvecklas
Goda kunskaper i svenska, tal och skrift


Meriterande:
CO2 kompetens
El- och styrkompetens
Ammoniakkompetens alternativt viljan att lära dig


Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, för kunden är det viktigt att du har viljan och drivet att lära och utvecklas inom yrket, för rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter.Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag! Visa mindre

Kyltekniker mot industri och ammoniak

Vi på Bee Bemanning AB söker just nu en Kyltekniker som vill jobba med ammoniak för kunds räkning i Sundsvall med omnejd. Om tjänsten Som Kyltekniker kommer du få stor frihet under ansvar, du ska kunna ta egna beslut och planera din tid då ditt arbete framförallt kommer att vara ute hos kunder, du kommer att arbeta både med service och installation mot framförallt industrikyla. Du arbetar med både planerat, förebyggande och avhjälpande underhåll, renover... Visa mer
Vi på Bee Bemanning AB söker just nu en Kyltekniker som vill jobba med ammoniak för kunds räkning i Sundsvall med omnejd.


Om tjänsten
Som Kyltekniker kommer du få stor frihet under ansvar, du ska kunna ta egna beslut och planera din tid då ditt arbete framförallt kommer att vara ute hos kunder, du kommer att arbeta både med service och installation mot framförallt industrikyla. Du arbetar med både planerat, förebyggande och avhjälpande underhåll, renoveringar, uppgraderingar och ombyggnader av sådana kylsystem.

Viljan att lära sig jobba med ammoniak är viktigt för kunden, företaget erbjuder individuell lönesättning, bra förmåner och försäkringar, du kommer till en trygg arbetsgivare som förstår värdet i att ta hand om sina medarbetare och erbjuda sina medarbetare de bästa förutsättningarna!

Anställningsort kan vara Sundsvall med omnejd, resor och övernattningar förekommer då företagets kunder är spridda över ett stort geografiskt område.

Krav:

- Kylcertifikat
- Körkort B

- Du har ett brinnande intresse för teknik och vilja att växa och utvecklas

- Goda kunskaper i svenska, tal och skrift
Meriterande:

- CO2 kompetens
- El- och styrkompetens
- Ammoniakkompetens alternativt viljan att lära dig


Som person är du:


- nyfiken och har ett brinnande intresse för teknik och utveckling

- affärsmässig och sätter kunden i centrum

- flexibel

- självgående men har förmågan att samarbeta och jobba i team vid behov

- positiv och delar med dig av dina idéer och kunskaper
Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, för kunden är det viktigt att du har viljan och drivet att lära och utvecklas inom yrket, för rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter då företaget finns i hela Sverige! Arbetet är förlagt ute på fält så du måste vara flexibel med dina arbetstider, dock så kan du själv påverka arbetstiderna då du planerar dina jobb och ser till att utföra arbeten inom satt tidsram.

Företaget har lång erfarenhet inom området och bred teknisk kunskap, verksamhet över hela Sverige och ligger i framkant när det kommer till precision, energieffektivitet och hållbar utveckling.

Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag! Visa mindre

Händig montör till familjärt företag inom bygg

För direktrekrytering till vår kund i inom byggbranschen söker vi nu en montör! Om tjänsten Är du praktiskt lagd? Är du personen som ofta får ideér och drar igång olika byggprojekt? Kanske har du även erfarenhet inom byggbranschen eller annan praktisk yrkeserfarenhet? Vi söker dig som har ett öga för det praktiska och trivs med att arbeta med kroppen.VI tror att du har god kännedom kring verktyg och material och hittar alltid en lösning på eventuell... Visa mer
För direktrekrytering till vår kund i inom byggbranschen söker vi nu en montör!

Om tjänsten
Är du praktiskt lagd? Är du personen som ofta får ideér och drar igång olika byggprojekt? Kanske har du även erfarenhet inom byggbranschen eller annan praktisk yrkeserfarenhet?
Vi söker dig som har ett öga för det praktiska och trivs med att arbeta med kroppen.VI tror att du har god kännedom kring verktyg och material och hittar alltid en lösning på eventuella problem. Du arbetar kvalitetsmedvetet och tummar aldrig på resultatet. Vidare ser vi att du som söker tjänsten har god fysik och är inte rädd för att ta i. Självklart är du en lagspelare som är bra på att samarbeta med kollegor och samarbetspartners. Har du erfarenhet av ritningsläsning är det meriterande.
Välkommen att söka till ett familjärt företag som funntis sen 1970. Idag är vi 7 heltidsanställda och arbetar med allt inom metall, glas och solskydd. Vi utför all byggnation kring våra projekt och ser alltid till att kunden får en helheltslösning med kvalitet. Vi tar på oss allt från små till stora uppdrag i Sundsvall med omnejd.
Arbetstider

Måndag 07.00-18.00
Tisdag 07.00-16.00
Onsdag 07.00-16.00
Torsdag 07.00-16.00
Fredag 07.00-13.00

Varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag där du redogör för dina tidigare erfarenhet som är relevant mot denna typ av tjänst.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper men ser också att du kan påvisa tidigare erfarenhet av montagearbete.
Du kommer i många fall ha kontakt med kunder varav det är viktigt att du har god social kompetens och trivs med kundkontakt.
Rekryteringsprocessen tillhandahålls av Nordic Bemanning & Rekrytering men du anställs direkt på företaget i fråga. Anställningen kommer att inledas med en provanställning på 6 mån.

Alla frågor angående tjänsten och rekryteringen besvaras av Nordic Bemanning.
Ansvariga rekryterare:

Malin Persson tel 072-403 07 73 alt. [email protected]
Linda Jonsson tel 070-240 50 09 alt. [email protected]

Om oss
Nordic Bemanning & Rekrytering Norr är det personliga, engagerade och flexibla bemanningsföretaget som är verksamma inom de flesta branscher. Vi har lång erfarenhet av att hitta rätt person till rätt plats oavsett om det gäller ett kortare eller ett längre uppdrag. Vi har vårt huvudkontor i Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

I och med vårt medlemskap i Kompetensföretagen kan du som konsult känna dig trygg i din anställning hos oss.

Detta är ett rekryteringsuppdrag där Nordic bemanning & rekrytering ansvarar för hela rekryteringsprocessen men du blir anställd direkt hos vår kund. Visa mindre

Kyltekniker inom industrikyla till Sundsvall!

Kyltekniker inom industrikyla! Företaget har lång erfarenhet inom området och bred teknisk kunskap, verksamhet över hela Sverige och ligger i framkant när det kommer till precision, energieffektivitet och hållbar utveckling så här får du arbeta med hög kompetens runtomkring dig. Om tjänsten: Som Kyltekniker kommer du få stor frihet under ansvar, du arbetar ute hos kund och har friheten till att planera upp dina dagar. Du arbetar med service och installati... Visa mer
Kyltekniker inom industrikyla!
Företaget har lång erfarenhet inom området och bred teknisk kunskap, verksamhet över hela Sverige och ligger i framkant när det kommer till precision, energieffektivitet och hållbar utveckling så här får du arbeta med hög kompetens runtomkring dig.

Om tjänsten:
Som Kyltekniker kommer du få stor frihet under ansvar, du arbetar ute hos kund och har friheten till att planera upp dina dagar. Du arbetar med service och installation med planerat, förebyggande och avhjälpande underhåll, renoveringar, uppgraderingar och ombyggnader av kylsystem inom industrikyla. Viljan att lära sig jobba med ammoniak är viktigt och du kommer att få en riktigt bra upplärning inom området.

Eftersom att bolaget är väletablerade så finns det en hög trygghet, bra förmåner och försäkringar men också en individuell lönesättning. Du kommer till en trygg arbetsgivare som förstår värdet i att ta hand om sina medarbetare och erbjuda sina medarbetare de bästa förutsättningarna!

Anställningsort kan vara Sundsvall med omnejd, resor och övernattningar kan förekomma då företagets kunder är spridda över ett stort geografiskt område.

Krav:

- Kylcertifikat
- Du har ett brinnande intresse för teknik och vilja att växa och utvecklas

- Goda kunskaper i svenska, tal och skrift
Meriterande:

- CO2 kompetens
- El- och styrkompetens
- Ammoniakkompetens alternativt viljan att lära dig

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, för kunden är det viktigt att du har viljan och drivet att lära och utvecklas inom yrket, för rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter.

Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag! Visa mindre

Händig montör till familjärt företag inom bygg

För direktrekrytering till vår kund i inom byggbranschen söker vi nu en montör! Om tjänsten Är du praktiskt lagd? Är du personen som ofta får ideér och drar igång olika byggprojekt? Kanske har du även erfarenhet inom byggbranschen eller annan praktisk yrkeserfarenhet? Vi söker dig som har ett öga för det praktiska och trivs med att arbeta med kroppen.VI tror att du har god kännedom kring verktyg och material och hittar alltid en lösning på eventuell... Visa mer
För direktrekrytering till vår kund i inom byggbranschen söker vi nu en montör!

Om tjänsten
Är du praktiskt lagd? Är du personen som ofta får ideér och drar igång olika byggprojekt? Kanske har du även erfarenhet inom byggbranschen eller annan praktisk yrkeserfarenhet?
Vi söker dig som har ett öga för det praktiska och trivs med att arbeta med kroppen.VI tror att du har god kännedom kring verktyg och material och hittar alltid en lösning på eventuella problem. Du arbetar kvalitetsmedvetet och tummar aldrig på resultatet. Vidare ser vi att du som söker tjänsten har god fysik och är inte rädd för att ta i. Självklart är du en lagspelare som är bra på att samarbeta med kollegor och samarbetspartners. Har du erfarenhet av ritningsläsning är det meriterande.
Välkommen att söka till ett familjärt företag som funntis sen 1970. Idag är vi 7 heltidsanställda och arbetar med allt inom metall, glas och solskydd. Vi utför all byggnation kring våra projekt och ser alltid till att kunden får en helheltslösning med kvalitet. Vi tar på oss allt från små till stora uppdrag i Sundsvall med omnejd.
Arbetstider

Måndag 07.00-18.00
Tisdag 07.00-16.00
Onsdag 07.00-16.00
Torsdag 07.00-16.00
Fredag 07.00-13.00

Varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag där du redogör för dina tidigare erfarenhet som är relevant mot denna typ av tjänst.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper men ser också att du kan påvisa tidigare erfarenhet av montagearbete.
Du kommer i många fall ha kontakt med kunder varav det är viktigt att du har god social kompetens och trivs med kundkontakt.
Rekryteringsprocessen tillhandahålls av Nordic Bemanning & Rekrytering men du anställs direkt på företaget i fråga. Anställningen kommer att inledas med en provanställning på 6 mån.

Alla frågor angående tjänsten och rekryteringen besvaras av Nordic Bemanning.
Ansvariga rekryterare:

Malin Persson tel 072-403 07 73 alt. [email protected]
Linda Jonsson tel 070-240 50 09 alt. [email protected]

Om oss
Nordic Bemanning & Rekrytering Norr är det personliga, engagerade och flexibla bemanningsföretaget som är verksamma inom de flesta branscher. Vi har lång erfarenhet av att hitta rätt person till rätt plats oavsett om det gäller ett kortare eller ett längre uppdrag. Vi har vårt huvudkontor i Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

I och med vårt medlemskap i Kompetensföretagen kan du som konsult känna dig trygg i din anställning hos oss.

Detta är ett rekryteringsuppdrag där Nordic bemanning & rekrytering ansvarar för hela rekryteringsprocessen men du blir anställd direkt hos vår kund. Visa mindre

Kyltekniker mot industri och ammoniak

Vi på Bee Bemanning AB söker just nu en Kyltekniker som vill jobba med ammoniak för kunds räkning i Sundsvall med omnejd. Om tjänsten Som Kyltekniker kommer du få stor frihet under ansvar, du ska kunna ta egna beslut och planera din tid då ditt arbete framförallt kommer att vara ute hos kunder, du kommer att arbeta både med service och installation mot framförallt industrikyla. Du arbetar med både planerat, förebyggande och avhjälpande underhåll, renover... Visa mer
Vi på Bee Bemanning AB söker just nu en Kyltekniker som vill jobba med ammoniak för kunds räkning i Sundsvall med omnejd.


Om tjänsten
Som Kyltekniker kommer du få stor frihet under ansvar, du ska kunna ta egna beslut och planera din tid då ditt arbete framförallt kommer att vara ute hos kunder, du kommer att arbeta både med service och installation mot framförallt industrikyla. Du arbetar med både planerat, förebyggande och avhjälpande underhåll, renoveringar, uppgraderingar och ombyggnader av sådana kylsystem.

Viljan att lära sig jobba med ammoniak är viktigt för kunden, företaget erbjuder individuell lönesättning, bra förmåner och försäkringar, du kommer till en trygg arbetsgivare som förstår värdet i att ta hand om sina medarbetare och erbjuda sina medarbetare de bästa förutsättningarna!

Anställningsort kan vara Sundsvall med omnejd, resor och övernattningar förekommer då företagets kunder är spridda över ett stort geografiskt område.

Krav:

- Kylcertifikat
- Körkort B

- Du har ett brinnande intresse för teknik och vilja att växa och utvecklas

- Goda kunskaper i svenska, tal och skrift
Meriterande:

- CO2 kompetens
- El- och styrkompetens
- Ammoniakkompetens alternativt viljan att lära dig


Som person är du:


- nyfiken och har ett brinnande intresse för teknik och utveckling

- affärsmässig och sätter kunden i centrum

- flexibel

- självgående men har förmågan att samarbeta och jobba i team vid behov

- positiv och delar med dig av dina idéer och kunskaper
Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, för kunden är det viktigt att du har viljan och drivet att lära och utvecklas inom yrket, för rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter då företaget finns i hela Sverige! Arbetet är förlagt ute på fält så du måste vara flexibel med dina arbetstider, dock så kan du själv påverka arbetstiderna då du planerar dina jobb och ser till att utföra arbeten inom satt tidsram.

Företaget har lång erfarenhet inom området och bred teknisk kunskap, verksamhet över hela Sverige och ligger i framkant när det kommer till precision, energieffektivitet och hållbar utveckling.

Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag! Visa mindre

Kyltekniker mot industri och ammoniak

Vi på Bee Bemanning AB söker just nu en Kyltekniker som vill jobba med ammoniak för kunds räkning i Sundsvall med omnejd. Om tjänsten Som Kyltekniker kommer du få stor frihet under ansvar, du ska kunna ta egna beslut och planera din tid då ditt arbete framförallt kommer att vara ute hos kunder, du kommer att arbeta både med service och installation mot framförallt industrikyla. Du arbetar med både planerat, förebyggande och avhjälpande underhåll, renover... Visa mer
Vi på Bee Bemanning AB söker just nu en Kyltekniker som vill jobba med ammoniak för kunds räkning i Sundsvall med omnejd.


Om tjänsten
Som Kyltekniker kommer du få stor frihet under ansvar, du ska kunna ta egna beslut och planera din tid då ditt arbete framförallt kommer att vara ute hos kunder, du kommer att arbeta både med service och installation mot framförallt industrikyla. Du arbetar med både planerat, förebyggande och avhjälpande underhåll, renoveringar, uppgraderingar och ombyggnader av sådana kylsystem.

Viljan att lära sig jobba med ammoniak är viktigt för kunden, företaget erbjuder individuell lönesättning, bra förmåner och försäkringar, du kommer till en trygg arbetsgivare som förstår värdet i att ta hand om sina medarbetare och erbjuda sina medarbetare de bästa förutsättningarna!

Anställningsort kan vara Sundsvall med omnejd, resor och övernattningar förekommer då företagets kunder är spridda över ett stort geografiskt område.

Krav:

- Kylcertifikat
- Körkort B

- Du har ett brinnande intresse för teknik och vilja att växa och utvecklas

- Goda kunskaper i svenska, tal och skrift
Meriterande:

- CO2 kompetens
- El- och styrkompetens
- Ammoniakkompetens alternativt viljan att lära dig


Som person är du:


- nyfiken och har ett brinnande intresse för teknik och utveckling

- affärsmässig och sätter kunden i centrum

- flexibel

- självgående men har förmågan att samarbeta och jobba i team vid behov

- positiv och delar med dig av dina idéer och kunskaper
Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, för kunden är det viktigt att du har viljan och drivet att lära och utvecklas inom yrket, för rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter då företaget finns i hela Sverige! Arbetet är förlagt ute på fält så du måste vara flexibel med dina arbetstider, dock så kan du själv påverka arbetstiderna då du planerar dina jobb och ser till att utföra arbeten inom satt tidsram.

Företaget har lång erfarenhet inom området och bred teknisk kunskap, verksamhet över hela Sverige och ligger i framkant när det kommer till precision, energieffektivitet och hållbar utveckling.

Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag! Visa mindre

Kyltekniker till Sundsvall

Om jobbet Som kyltekniker förlägger du ditt arbete framför allt ute hos våra kunder där du får möjlighet att arbeta med både service och i entreprenadprojekt. Att jobba hos Francks innebär att du besöker kunder/anläggningar med exempelvis isbanor, ishallar, kyl- och fryslager, större värmepumpar och inom livsmedels- och processindustri etc. Vi arbetar med både planerat, förebyggande och avhjälpande underhåll, renoveringar, uppgraderingar och ombyggnader a... Visa mer
Om jobbet

Som kyltekniker förlägger du ditt arbete framför allt ute hos våra kunder där du får möjlighet att arbeta med både service och i entreprenadprojekt. Att jobba hos Francks innebär att du besöker kunder/anläggningar med exempelvis isbanor, ishallar, kyl- och fryslager, större värmepumpar och inom livsmedels- och processindustri etc. Vi arbetar med både planerat, förebyggande och avhjälpande underhåll, renoveringar, uppgraderingar och ombyggnader av sådana kylsystem. Alla medarbetare är viktiga representanter för Francks Kylindustri.

Vad vi erbjuder dig

- arbete både självständigt och i team

- stor frihet under ansvar med möjlighet att fatta egna beslut

- stöd i form av erfarna kollegor

- möjlighet att påverka och dela med dig av dina idéer, tankar och kunskaper

- utvecklingsmöjligheter

- ett härligt gäng kollegor på 7 personer, med ambitionen att bli fler

- träffar i teamet; allt från en enklare fika till planerade event

- kollektivavtal med bl.a. bra försäkringar och tjänstepension

- arbetstidsförkortning, möjlighet till vinstdelning

- friskvårdsbidrag och regelbundna hälsoundersökningar

Om dig

Vi tror att du har några års erfarenhet av liknande arbete, erfarenhet av arbete med anläggningar med ammoniak eller vilja att lära sig. Du har ett brinnande intresse för teknik och viljan att ständigt lära nytt. Ett plus är goda el- och styr/reglerkunskaper och gärna erfarenhet av CO2. Du behöver ha B-körkort och goda kunskaper i svenska tal och skrift. Vi ser det som meriterande med kylcertifikat.

Det viktigaste är hur du är som person; att du sätter kunden i centrum, gillar att samarbeta med andra, vågar ta initiativ och har en positiv inställning.

Övrigt
Anställningsort kan vara Sundsvall med närområde; beroende på vart du bor. Anställningen kan innebära resor i tjänsten.

Vi gör urval löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Har du inget CV eller personligt brev? Inga problem, du kan ansöka ändå :)

För mer information om tjänsten, kontakta,

Örjan Gradin
0730-75 21 65
[email protected]

Om Francks
Som ett av Sveriges modernaste företag inom kyla och värme kan vi lova dig en spännande framtid som tekniker hos oss på Francks.

Oavsett vilken nivå du kommer in på, blir du del av ett företag med stort fokus på sammanhållning och teamkänsla. Ett team med verksamhet över hela Sverige och målet att vara bäst i landet. Vi har lång erfarenhet inom området och bred teknisk kunskap inom företaget som vi gärna delar med oss av.

Francks är med och driver utvecklingen framåt när det gäller energieffektivitet och hållbar utveckling. Rätt temperatur på rätt plats är ett hantverk du kan lära dig och föra vidare.

Se gärna vår film (https://youtu.be/pNWmolLKprM)om Francks och inspireras tillsammans med oss att skapa Temperatur för en Bättre Värld. Visa mindre

Händig montör till familjärt företag inom bygg

För direktrekrytering till vår kund i inom byggbranschen söker vi nu en montör! Om tjänsten Är du praktiskt lagd? Är du personen som ofta får ideér och drar igång olika byggprojekt? Kanske har du även erfarenhet inom byggbranschen eller annan praktisk yrkeserfarenhet? Vi söker dig som har ett öga för det praktiska och trivs med att arbeta med kroppen.VI tror att du har god kännedom kring verktyg och material och hittar alltid en lösning på eventuell... Visa mer
För direktrekrytering till vår kund i inom byggbranschen söker vi nu en montör!

Om tjänsten
Är du praktiskt lagd? Är du personen som ofta får ideér och drar igång olika byggprojekt? Kanske har du även erfarenhet inom byggbranschen eller annan praktisk yrkeserfarenhet?
Vi söker dig som har ett öga för det praktiska och trivs med att arbeta med kroppen.VI tror att du har god kännedom kring verktyg och material och hittar alltid en lösning på eventuella problem. Du arbetar kvalitetsmedvetet och tummar aldrig på resultatet. Vidare ser vi att du som söker tjänsten har god fysik och är inte rädd för att ta i. Självklart är du en lagspelare som är bra på att samarbeta med kollegor och samarbetspartners. Har du erfarenhet av ritningsläsning är det meriterande.
Välkommen att söka till ett familjärt företag som funntis sen 1970. Idag är vi 7 heltidsanställda och arbetar med allt inom metall, glas och solskydd. Vi utför all byggnation kring våra projekt och ser alltid till att kunden får en helheltslösning med kvalitet. Vi tar på oss allt från små till stora uppdrag i Sundsvall med omnejd.
Arbetstider

Måndag 07.00-18.00
Tisdag 07.00-16.00
Onsdag 07.00-16.00
Torsdag 07.00-16.00
Fredag 07.00-13.00

Varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag där du redogör för dina tidigare erfarenhet som är relevant mot denna typ av tjänst.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper men ser också att du kan påvisa tidigare erfarenhet av montagearbete.
Du kommer i många fall ha kontakt med kunder varav det är viktigt att du har god social kompetens och trivs med kundkontakt.
Rekryteringsprocessen tillhandahålls av Nordic Bemanning & Rekrytering men du anställs direkt på företaget i fråga. Anställningen kommer att inledas med en provanställning på 6 mån.

Alla frågor angående tjänsten och rekryteringen besvaras av Nordic Bemanning.
Ansvariga rekryterare:

Malin Persson tel 072-403 07 73 alt. [email protected]
Linda Jonsson tel 070-240 50 09 alt. [email protected]

Om oss
Nordic Bemanning & Rekrytering Norr är det personliga, engagerade och flexibla bemanningsföretaget som är verksamma inom de flesta branscher. Vi har lång erfarenhet av att hitta rätt person till rätt plats oavsett om det gäller ett kortare eller ett längre uppdrag. Vi har vårt huvudkontor i Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

I och med vårt medlemskap i Kompetensföretagen kan du som konsult känna dig trygg i din anställning hos oss.

Detta är ett rekryteringsuppdrag där Nordic bemanning & rekrytering ansvarar för hela rekryteringsprocessen men du blir anställd direkt hos vår kund. Visa mindre

Kyltekniker mot industri och ammoniak

Vi på Bee Bemanning AB söker just nu en Kyltekniker som vill jobba med ammoniak för kunds räkning i Sundsvall med omnejd. Om tjänsten Som Kyltekniker kommer du få stor frihet under ansvar, du ska kunna ta egna beslut och planera din tid då ditt arbete framförallt kommer att vara ute hos kunder, du kommer att arbeta både med service och installation mot framförallt industrikyla. Du arbetar med både planerat, förebyggande och avhjälpande underhåll, renover... Visa mer
Vi på Bee Bemanning AB söker just nu en Kyltekniker som vill jobba med ammoniak för kunds räkning i Sundsvall med omnejd.


Om tjänsten
Som Kyltekniker kommer du få stor frihet under ansvar, du ska kunna ta egna beslut och planera din tid då ditt arbete framförallt kommer att vara ute hos kunder, du kommer att arbeta både med service och installation mot framförallt industrikyla. Du arbetar med både planerat, förebyggande och avhjälpande underhåll, renoveringar, uppgraderingar och ombyggnader av sådana kylsystem.

Viljan att lära sig jobba med ammoniak är viktigt för kunden, företaget erbjuder individuell lönesättning, bra förmåner och försäkringar, du kommer till en trygg arbetsgivare som förstår värdet i att ta hand om sina medarbetare och erbjuda sina medarbetare de bästa förutsättningarna!

Anställningsort kan vara Sundsvall med omnejd, resor och övernattningar förekommer då företagets kunder är spridda över ett stort geografiskt område.

Krav:

- Kylcertifikat
- Körkort B

- Du har ett brinnande intresse för teknik och vilja att växa och utvecklas

- Goda kunskaper i svenska, tal och skrift
Meriterande:

- CO2 kompetens
- El- och styrkompetens
- Ammoniakkompetens alternativt viljan att lära dig


Som person är du:


- nyfiken och har ett brinnande intresse för teknik och utveckling

- affärsmässig och sätter kunden i centrum

- flexibel

- självgående men har förmågan att samarbeta och jobba i team vid behov

- positiv och delar med dig av dina idéer och kunskaper
Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, för kunden är det viktigt att du har viljan och drivet att lära och utvecklas inom yrket, för rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter då företaget finns i hela Sverige! Arbetet är förlagt ute på fält så du måste vara flexibel med dina arbetstider, dock så kan du själv påverka arbetstiderna då du planerar dina jobb och ser till att utföra arbeten inom satt tidsram.

Företaget har lång erfarenhet inom området och bred teknisk kunskap, verksamhet över hela Sverige och ligger i framkant när det kommer till precision, energieffektivitet och hållbar utveckling.

Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag! Visa mindre

Kyltekniker Sundsvall

Vi på Bee Bemanning AB söker just nu en Kyltekniker som vill jobba med ammoniak för kunds räkning i Sundsvall med omnejd. Om tjänsten Som Kyltekniker kommer du få stor frihet under ansvar, du ska kunna ta egna beslut och planera din tid då ditt arbete framförallt kommer att vara ute hos kunder, du kommer att arbeta både med service och installation mot framförallt industrikyla. Du arbetar med både planerat, förebyggande och avhjälpande underhåll, renov... Visa mer
Vi på Bee Bemanning AB söker just nu en Kyltekniker som vill jobba med ammoniak för kunds räkning i Sundsvall med omnejd.


Om tjänsten


Som Kyltekniker kommer du få stor frihet under ansvar, du ska kunna ta egna beslut och planera din tid då ditt arbete framförallt kommer att vara ute hos kunder, du kommer att arbeta både med service och installation mot framförallt industrikyla. Du arbetar med både planerat, förebyggande och avhjälpande underhåll, renoveringar, uppgraderingar och ombyggnader av sådana kylsystem.

Viljan att lära sig jobba med ammoniak är viktigt för kunden, företaget erbjuder individuell lönesättning, bra förmåner och försäkringar, du kommer till en trygg arbetsgivare som förstår värdet i att ta hand om sina medarbetare och erbjuda sina medarbetare de bästa förutsättningarna!

Anställningsort kan vara Sundsvall med omnejd, resor och övernattningar förekommer då företagets kunder är spridda över ett stort geografiskt område.

Krav:

- Kylcertifikat
- Körkort B

- Du har ett brinnande intresse för teknik och vilja att växa och utvecklas

- Goda kunskaper i svenska, tal och skrift
Meriterande:

- CO2 kompetens
- El- och styrkompetens
- Ammoniak-kompetens alt viljan att lära dig


Som person är du:


- nyfiken och har ett brinnande intresse för teknik och utveckling

- affärsmässig och sätter kunden i centrum

- flexibel

- självgående men har förmågan att samarbeta och jobba i team vid behov

- positiv och delar med dig av dina idéer och kunskaper
Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, för kunden är det viktigt att du har viljan och drivet att lära och utvecklas inom yrket, för rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter då företaget finns i hela Sverige! Arbetet är förlagt ute på fält så du måste vara flexibel med dina arbetstider, dock så kan du själv påverka arbetstiderna då du planerar dina jobb och ser till att utföra arbeten inom satt tidsram.

Företaget har lång erfarenhet inom området och bred teknisk kunskap, verksamhet över hela Sverige och ligger i framkant när det kommer till precision, energieffektivitet och hållbar utveckling.

Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag!

Bee Bemanning är ett specialiserat kompetensbolag inom kylbranschen som löpande löser rekryterings- och bemanningsuppdrag till små som stora företag över hela landet. Bolaget drivs av en ledning med lång erfarenhet från både rekryterings- och kylbranschen. Visa mindre

Kyltekniker Sundsvall

Vi på Bee Bemanning AB söker just nu en Kyltekniker som vill jobba med ammoniak för kunds räkning i Sundsvall med omnejd. Om tjänsten Som Kyltekniker kommer du få stor frihet under ansvar, du ska kunna ta egna beslut och planera din tid då ditt arbete framförallt kommer att vara ute hos kunder, du kommer att arbeta både med service och installation mot framförallt industrikyla. Du arbetar med både planerat, förebyggande och avhjälpande underhåll, renov... Visa mer
Vi på Bee Bemanning AB söker just nu en Kyltekniker som vill jobba med ammoniak för kunds räkning i Sundsvall med omnejd.


Om tjänsten


Som Kyltekniker kommer du få stor frihet under ansvar, du ska kunna ta egna beslut och planera din tid då ditt arbete framförallt kommer att vara ute hos kunder, du kommer att arbeta både med service och installation mot framförallt industrikyla. Du arbetar med både planerat, förebyggande och avhjälpande underhåll, renoveringar, uppgraderingar och ombyggnader av sådana kylsystem.

Viljan att lära sig jobba med ammoniak är viktigt för kunden, företaget erbjuder individuell lönesättning, bra förmåner och försäkringar, du kommer till en trygg arbetsgivare som förstår värdet i att ta hand om sina medarbetare och erbjuda sina medarbetare de bästa förutsättningarna!

Anställningsort kan vara Sundsvall med omnejd, resor och övernattningar förekommer då företagets kunder är spridda över ett stort geografiskt område.

Krav:

- Kylcertifikat
- Körkort B

- Du har ett brinnande intresse för teknik och vilja att växa och utvecklas

- Goda kunskaper i svenska, tal och skrift
Meriterande:

- CO2 kompetens
- El- och styrkompetens
- Ammoniak-kompetens alt viljan att lära dig


Som person är du:


- nyfiken och har ett brinnande intresse för teknik och utveckling

- affärsmässig och sätter kunden i centrum

- flexibel

- självgående men har förmågan att samarbeta och jobba i team vid behov

- positiv och delar med dig av dina idéer och kunskaper
Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, för kunden är det viktigt att du har viljan och drivet att lära och utvecklas inom yrket, för rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter då företaget finns i hela Sverige! Arbetet är förlagt ute på fält så du måste vara flexibel med dina arbetstider, dock så kan du själv påverka arbetstiderna då du planerar dina jobb och ser till att utföra arbeten inom satt tidsram.

Företaget har lång erfarenhet inom området och bred teknisk kunskap, verksamhet över hela Sverige och ligger i framkant när det kommer till precision, energieffektivitet och hållbar utveckling.

Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag!

Bee Bemanning är ett specialiserat kompetensbolag inom kylbranschen som löpande löser rekryterings- och bemanningsuppdrag till små som stora företag över hela landet. Bolaget drivs av en ledning med lång erfarenhet från både rekryterings- och kylbranschen. Visa mindre

Kyltekniker Sundsvall

Vi på Bee Bemanning AB söker just nu en Kyltekniker som vill jobba med ammoniak för kunds räkning i Sundsvall med omnejd. Om tjänsten Som Kyltekniker kommer du få stor frihet under ansvar, du ska kunna ta egna beslut och planera din tid då ditt arbete framförallt kommer att vara ute hos kunder, du kommer att arbeta både med service och installation mot framförallt industrikyla. Du arbetar med både planerat, förebyggande och avhjälpande underhåll, renov... Visa mer
Vi på Bee Bemanning AB söker just nu en Kyltekniker som vill jobba med ammoniak för kunds räkning i Sundsvall med omnejd.


Om tjänsten


Som Kyltekniker kommer du få stor frihet under ansvar, du ska kunna ta egna beslut och planera din tid då ditt arbete framförallt kommer att vara ute hos kunder, du kommer att arbeta både med service och installation mot framförallt industrikyla. Du arbetar med både planerat, förebyggande och avhjälpande underhåll, renoveringar, uppgraderingar och ombyggnader av sådana kylsystem.

Viljan att lära sig jobba med ammoniak är viktigt för kunden, företaget erbjuder individuell lönesättning, bra förmåner och försäkringar, du kommer till en trygg arbetsgivare som förstår värdet i att ta hand om sina medarbetare och erbjuda sina medarbetare de bästa förutsättningarna!

Anställningsort kan vara Sundsvall med omnejd, resor och övernattningar förekommer då företagets kunder är spridda över ett stort geografiskt område.

Krav:

- Kylcertifikat
- Körkort B

- Du har ett brinnande intresse för teknik och vilja att växa och utvecklas

- Goda kunskaper i svenska, tal och skrift
Meriterande:

- CO2 kompetens
- El- och styrkompetens
- Ammoniak-kompetens alt viljan att lära dig


Som person är du:


- nyfiken och har ett brinnande intresse för teknik och utveckling

- affärsmässig och sätter kunden i centrum

- flexibel

- självgående men har förmågan att samarbeta och jobba i team vid behov

- positiv och delar med dig av dina idéer och kunskaper
Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, för kunden är det viktigt att du har viljan och drivet att lära och utvecklas inom yrket, för rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter då företaget finns i hela Sverige! Arbetet är förlagt ute på fält så du måste vara flexibel med dina arbetstider, dock så kan du själv påverka arbetstiderna då du planerar dina jobb och ser till att utföra arbeten inom satt tidsram.

Företaget har lång erfarenhet inom området och bred teknisk kunskap, verksamhet över hela Sverige och ligger i framkant när det kommer till precision, energieffektivitet och hållbar utveckling.

Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag!

Bee Bemanning är ett specialiserat kompetensbolag inom kylbranschen som löpande löser rekryterings- och bemanningsuppdrag till små som stora företag över hela landet. Bolaget drivs av en ledning med lång erfarenhet från både rekryterings- och kylbranschen. Visa mindre

Guldsmed sökes

Hej! Vi söker nu en utbildad guldsmed för heltidsanställning. (Deltid kan dock vara ett alternativ om rätt guldsmed dyker upp och hellre vill ha en deltidstjänst.) 6 månaders provanställning. Larssons Guld och Silver är en klassisk guldsmedsbutik med verkstads- och butiksdel. Vi har funnits i drygt 40 år och ligger nu mitt i centrala Sundsvall i stora fina lokaler. Vi är för tillfället totalt 6 anställda. Vanliga arbetsuppgifter är reparationer, omarbe... Visa mer
Hej!


Vi söker nu en utbildad guldsmed för heltidsanställning. (Deltid kan dock vara ett alternativ om rätt guldsmed dyker upp och hellre vill ha en deltidstjänst.) 6 månaders provanställning.


Larssons Guld och Silver är en klassisk guldsmedsbutik med verkstads- och butiksdel. Vi har funnits i drygt 40 år och ligger nu mitt i centrala Sundsvall i stora fina lokaler. Vi är för tillfället totalt 6 anställda. Vanliga arbetsuppgifter är reparationer, omarbetningar och tillverkning efter kunds önskemål. Vi handlar också med vintage- och secondhandsmycken så en del av arbetet kan också vara att restaurera gamla smycken inför försäljning.


Du som söker ska vara utbildad guldsmed, kunna jobba självständigt, vara noggrann men ändå kunna hålla lite tempo. Utöver kunskapsnivå och erfarenhet lägger vi förstås stor vikt på personkemi. Goda referenser är ett krav!


Vänligen maila referenser, cv och personligt brev till mig via
[email protected]


Kika gärna in på vår Facebook, Instagram eller hemsida för att få en känsla av vilka vi är!
Med vänliga hälsningar Jessica Visa mindre

Kyltekniker Sundsvall

Vi på Bee Bemanning AB söker just nu en Kyltekniker som vill jobba med ammoniak för kunds räkning i Sundsvall med omnejd. Om tjänsten Som Kyltekniker kommer du få stor frihet under ansvar, du ska kunna ta egna beslut och planera din tid då ditt arbete framförallt kommer att vara ute hos kunder, du kommer att arbeta både med service och installation mot framförallt industrikyla. Du arbetar med både planerat, förebyggande och avhjälpande underhåll, renov... Visa mer
Vi på Bee Bemanning AB söker just nu en Kyltekniker som vill jobba med ammoniak för kunds räkning i Sundsvall med omnejd.


Om tjänsten


Som Kyltekniker kommer du få stor frihet under ansvar, du ska kunna ta egna beslut och planera din tid då ditt arbete framförallt kommer att vara ute hos kunder, du kommer att arbeta både med service och installation mot framförallt industrikyla. Du arbetar med både planerat, förebyggande och avhjälpande underhåll, renoveringar, uppgraderingar och ombyggnader av sådana kylsystem.

Viljan att lära sig jobba med ammoniak är viktigt för kunden, företaget erbjuder individuell lönesättning, bra förmåner och försäkringar, du kommer till en trygg arbetsgivare som förstår värdet i att ta hand om sina medarbetare och erbjuda sina medarbetare de bästa förutsättningarna!

Anställningsort kan vara Sundsvall med omnejd, resor och övernattningar förekommer då företagets kunder är spridda över ett stort geografiskt område.

Krav:

- Kylcertifikat
- Körkort B

- Du har ett brinnande intresse för teknik och vilja att växa och utvecklas

- Goda kunskaper i svenska, tal och skrift
Meriterande:

- CO2 kompetens
- El- och styrkompetens
- Ammoniak-kompetens alt viljan att lära dig


Som person är du:


- nyfiken och har ett brinnande intresse för teknik och utveckling

- affärsmässig och sätter kunden i centrum

- flexibel

- självgående men har förmågan att samarbeta och jobba i team vid behov

- positiv och delar med dig av dina idéer och kunskaper
Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, för kunden är det viktigt att du har viljan och drivet att lära och utvecklas inom yrket, för rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter då företaget finns i hela Sverige! Arbetet är förlagt ute på fält så du måste vara flexibel med dina arbetstider, dock så kan du själv påverka arbetstiderna då du planerar dina jobb och ser till att utföra arbeten inom satt tidsram.

Företaget har lång erfarenhet inom området och bred teknisk kunskap, verksamhet över hela Sverige och ligger i framkant när det kommer till precision, energieffektivitet och hållbar utveckling.

Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag!

Bee Bemanning är ett specialiserat kompetensbolag inom kylbranschen som löpande löser rekryterings- och bemanningsuppdrag till små som stora företag över hela landet. Bolaget drivs av en ledning med lång erfarenhet från både rekryterings- och kylbranschen. Visa mindre

Svetsare som vill arbeta med varierande arbetsuppgifter

Vill du arbeta med varierande arbetsuppgifter inom mindre kundspecifika uppdrag med tillverkning och montering ? Vi arbetar med olika svetsmetoder och material. För dig som är flexibel och lösningsorienterad. Från mindre detaljer i rostfritt material, aluminium och till montering av tex. trapp. Visa mer
Vill du arbeta med varierande arbetsuppgifter inom mindre kundspecifika uppdrag med tillverkning och montering ? Vi arbetar med olika svetsmetoder och material. För dig som är flexibel och lösningsorienterad. Från mindre detaljer i rostfritt material, aluminium och till montering av tex. trapp. Visa mindre

Kyltekniker Västernorrland

Vi på Bee Bemanning AB söker just nu en Kyltekniker som vill jobba med ammoniak för kunds räkning i Västernorrland. Om tjänsten Som Kyltekniker kommer du få stor frihet under ansvar, du ska kunna ta egna beslut och planera din tid då ditt arbete framförallt kommer att vara ute hos kunder, du kommer att arbeta både med service och installation mot framförallt industrikyla. Du arbetar med både planerat, förebyggande och avhjälpande underhåll, renoveringa... Visa mer
Vi på Bee Bemanning AB söker just nu en Kyltekniker som vill jobba med ammoniak för kunds räkning i Västernorrland.


Om tjänsten


Som Kyltekniker kommer du få stor frihet under ansvar, du ska kunna ta egna beslut och planera din tid då ditt arbete framförallt kommer att vara ute hos kunder, du kommer att arbeta både med service och installation mot framförallt industrikyla. Du arbetar med både planerat, förebyggande och avhjälpande underhåll, renoveringar, uppgraderingar och ombyggnader av sådana kylsystem.

Viljan att lära sig jobba med ammoniak är viktigt för kunden, företaget erbjuder individuell lönesättning, bra förmåner och försäkringar, du kommer till en trygg arbetsgivare som förstår värdet i att ta hand om sina medarbetare och erbjuda sina medarbetare de bästa förutsättningarna!

Anställningsort kan vara Sundsvall med omnejd, resor och övernattningar förekommer då företagets kunder är spridda över ett stort geografiskt område.

Krav:

- Kylcertifikat
- Körkort B

- Du har ett brinnande intresse för teknik och vilja att växa och utvecklas

- Goda kunskaper i svenska, tal och skrift
Meriterande:

- CO2 kompetens
- El- och styrkompetens
- Ammoniak-kompetens alt viljan att lära dig


Som person är du:


- nyfiken och har ett brinnande intresse för teknik och utveckling

- affärsmässig och sätter kunden i centrum

- flexibel

- självgående men har förmågan att samarbeta och jobba i team vid behov

- positiv och delar med dig av dina idéer och kunskaper
Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, för kunden är det viktigt att du har viljan och drivet att lära och utvecklas inom yrket, för rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter då företaget finns i hela Sverige! Arbetet är förlagt ute på fält så du måste vara flexibel med dina arbetstider, dock så kan du själv påverka arbetstiderna då du planerar dina jobb och ser till att utföra arbeten inom satt tidsram.

Företaget har lång erfarenhet inom området och bred teknisk kunskap, verksamhet över hela Sverige och ligger i framkant när det kommer till precision, energieffektivitet och hållbar utveckling.

Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag!

Bee Bemanning är ett specialiserat kompetensbolag inom kylbranschen som löpande löser rekryterings- och bemanningsuppdrag till små som stora företag över hela landet. Bolaget drivs av en ledning med lång erfarenhet från både rekryterings- och kylbranschen. Visa mindre

Kyltekniker Sundsvall

Vi på Bee Bemanning AB söker just nu en Kyltekniker som vill jobba med ammoniak för kunds räkning i Sundsvall med omnejd. Om tjänsten Som Kyltekniker kommer du få stor frihet under ansvar, du ska kunna ta egna beslut och planera din tid då ditt arbete framförallt kommer att vara ute hos kunder, du kommer att arbeta både med service och installation mot framförallt industrikyla. Du arbetar med både planerat, förebyggande och avhjälpande underhåll, renov... Visa mer
Vi på Bee Bemanning AB söker just nu en Kyltekniker som vill jobba med ammoniak för kunds räkning i Sundsvall med omnejd.


Om tjänsten


Som Kyltekniker kommer du få stor frihet under ansvar, du ska kunna ta egna beslut och planera din tid då ditt arbete framförallt kommer att vara ute hos kunder, du kommer att arbeta både med service och installation mot framförallt industrikyla. Du arbetar med både planerat, förebyggande och avhjälpande underhåll, renoveringar, uppgraderingar och ombyggnader av sådana kylsystem.

Viljan att lära sig jobba med ammoniak är viktigt för kunden, företaget erbjuder individuell lönesättning, bra förmåner och försäkringar, du kommer till en trygg arbetsgivare som förstår värdet i att ta hand om sina medarbetare och erbjuda sina medarbetare de bästa förutsättningarna!

Anställningsort kan vara Sundsvall med omnejd, resor och övernattningar förekommer då företagets kunder är spridda över ett stort geografiskt område.

Krav:

- Kylcertifikat
- Körkort B

- Du har ett brinnande intresse för teknik och vilja att växa och utvecklas

- Goda kunskaper i svenska, tal och skrift
Meriterande:

- CO2 kompetens
- El- och styrkompetens
- Ammoniak-kompetens alt viljan att lära dig


Som person är du:


- nyfiken och har ett brinnande intresse för teknik och utveckling

- affärsmässig och sätter kunden i centrum

- flexibel

- självgående men har förmågan att samarbeta och jobba i team vid behov

- positiv och delar med dig av dina idéer och kunskaper
Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, för kunden är det viktigt att du har viljan och drivet att lära och utvecklas inom yrket, för rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter då företaget finns i hela Sverige! Arbetet är förlagt ute på fält så du måste vara flexibel med dina arbetstider, dock så kan du själv påverka arbetstiderna då du planerar dina jobb och ser till att utföra arbeten inom satt tidsram.

Företaget har lång erfarenhet inom området och bred teknisk kunskap, verksamhet över hela Sverige och ligger i framkant när det kommer till precision, energieffektivitet och hållbar utveckling.

Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag!

Bee Bemanning är ett specialiserat kompetensbolag inom kylbranschen som löpande löser rekryterings- och bemanningsuppdrag till små som stora företag över hela landet. Bolaget drivs av en ledning med lång erfarenhet från både rekryterings- och kylbranschen. Visa mindre

Kyltekniker

Vi på Bee Bemanning AB söker just nu en Kyltekniker för kunds räkning i Sundsvall. Om tjänsten Som Kyltekniker kommer du få stor frihet under ansvar, du ska kunna ta egna beslut och planera din tid då ditt arbete framförallt kommer att vara ute hos kunder, du kommer att arbeta både med service och installation mot framförallt industrikyla. Du arbetar med både planerat, förebyggande och avhjälpande underhåll, renoveringar, uppgraderingar och ombyggnader... Visa mer
Vi på Bee Bemanning AB söker just nu en Kyltekniker för kunds räkning i Sundsvall.


Om tjänsten


Som Kyltekniker kommer du få stor frihet under ansvar, du ska kunna ta egna beslut och planera din tid då ditt arbete framförallt kommer att vara ute hos kunder, du kommer att arbeta både med service och installation mot framförallt industrikyla. Du arbetar med både planerat, förebyggande och avhjälpande underhåll, renoveringar, uppgraderingar och ombyggnader av sådana kylsystem.

Anställningsort är Sundsvall med omnejd, resor och övernattningar förekommer då företagets kunder är spridda över ett stort geografiskt område.

Krav:

- Kylcertifikat

- Ammoniakkompetens

- Körkort B

- du har ett brinnande intresse för teknik och vilja att växa och utvecklas

- goda kunskaper i svenska, tal och skriftMeriterande:

- CO2 kompetens
- El- och styrkompetens

Som person är du:


- nyfiken och har ett brinnande intresse för teknik och utveckling

- affärsmässig och sätter kunden i centrum

- flexibel

- självgående men har förmågan att samarbeta och jobba i team vid behov

- positiv och delar med dig av dina idéer och kunskaperVi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, för kunden är det viktigt att du har viljan och drivet att lära och utvecklas inom yrket, för rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter då företaget finns i hela Sverige! Arbetet är förlagt ute på fält så du måste vara flexibel med dina arbetstider, dock så kan du själv påverka arbetstiderna då du planerar dina jobb och ser till att utföra arbeten inom satt tidsram.

Företaget har lång erfarenhet inom området och bred teknisk kunskap, verksamhet över hela Sverige och ligger i framkant när det kommer till precision, energieffektivitet och hållbar utveckling.

Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag!

Bee Bemanning är ett specialiserat kompetensbolag inom kylbranschen som löpande löser rekryterings- och bemanningsuppdrag till små som stora företag över hela landet. Bolaget drivs av en ledning med lång erfarenhet från både rekryterings- och kylbranschen. Visa mindre

Bagare / Konditor

Vi söker erfaren bagare/konditor med eget driv till vårt lilla anrika bageri och konditori. Vi kan erbjuda tillsvidareanställning eller alternativt sommarvikariat ca. 75% Växlande arbetstider från klockan 3:00 , även arbete lördagar förekommer. Dina arbetsuppgifter blir att tillsammans med vår bagare ansvara för att erbjuda våra kunder ett utbud av såväl klassiskt och nytänkande som säsongsbetonat utbud av matbröd och konditorivaror. Vi ger stort utrymme... Visa mer
Vi söker erfaren bagare/konditor med eget driv till vårt lilla anrika bageri och konditori.
Vi kan erbjuda tillsvidareanställning eller alternativt sommarvikariat ca. 75%
Växlande arbetstider från klockan 3:00 , även arbete lördagar förekommer.
Dina arbetsuppgifter blir att tillsammans med vår bagare ansvara för att erbjuda våra kunder ett utbud av såväl klassiskt och nytänkande som säsongsbetonat utbud av matbröd och konditorivaror. Vi ger stort utrymme för din egen kreativitet under ansvar.
Alla normalt förekommande arbetsuppgifter i ett bageri och konditori ingår i din tjänst.
Körkort är ett måste då ingen kollektivtrafik finns i området för klockan sex på morgonen. Visa mindre

Kyltekniker

Vi på Bee Bemanning AB söker just nu en Kyltekniker för kunds räkning i Sundsvall. Om tjänsten Som Kyltekniker kommer du få stor frihet under ansvar, du ska kunna ta egna beslut och planera din tid då ditt arbete framförallt kommer att vara ute hos kunder, du kommer att arbeta både med service och installation mot framförallt industrikyla. Du arbetar med både planerat, förebyggande och avhjälpande underhåll, renoveringar, uppgraderingar och ombyggnader... Visa mer
Vi på Bee Bemanning AB söker just nu en Kyltekniker för kunds räkning i Sundsvall.


Om tjänsten


Som Kyltekniker kommer du få stor frihet under ansvar, du ska kunna ta egna beslut och planera din tid då ditt arbete framförallt kommer att vara ute hos kunder, du kommer att arbeta både med service och installation mot framförallt industrikyla. Du arbetar med både planerat, förebyggande och avhjälpande underhåll, renoveringar, uppgraderingar och ombyggnader av sådana kylsystem.

Anställningsort är Sundsvall med omnejd, resor och övernattningar förekommer då företagets kunder är spridda över ett stort geografiskt område.

Krav:

- Kylcertifikat

- Ammoniakkompetens

- Körkort B

- du har ett brinnande intresse för teknik och vilja att växa och utvecklas

- goda kunskaper i svenska, tal och skriftMeriterande:

- CO2 kompetens
- El- och styrkompetens

Som person är du:


- nyfiken och har ett brinnande intresse för teknik och utveckling

- affärsmässig och sätter kunden i centrum

- flexibel

- självgående men har förmågan att samarbeta och jobba i team vid behov

- positiv och delar med dig av dina idéer och kunskaperVi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, för kunden är det viktigt att du har viljan och drivet att lära och utvecklas inom yrket, för rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter då företaget finns i hela Sverige! Arbetet är förlagt ute på fält så du måste vara flexibel med dina arbetstider, dock så kan du själv påverka arbetstiderna då du planerar dina jobb och ser till att utföra arbeten inom satt tidsram.

Företaget har lång erfarenhet inom området och bred teknisk kunskap, verksamhet över hela Sverige och ligger i framkant när det kommer till precision, energieffektivitet och hållbar utveckling.

Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag!

Bee Bemanning är ett specialiserat kompetensbolag inom kylbranschen som löpande löser rekryterings- och bemanningsuppdrag till små som stora företag över hela landet. Bolaget drivs av en ledning med lång erfarenhet från både rekryterings- och kylbranschen. Visa mindre

Bilglastekniker

Ansök    Apr 6    T.O.R Partner AB    Bilglasmontör
Bilglastekniker Söker du ett spännande och praktiskt arbete? Gillar du varierande arbetsuppgifter med teamarbete och kundkontakt? Då ska du söka tjänsten som bilglastekniker hos vår kund. Om kunden: Kunden är en ledande svensk aktör inom reparation och byte av bilglas med högkvalitativa produkter och smarta lösningar, där kunden blir hjälpt i att kunna göra enkla och hållbara val. Då fordonsbranschen ständigt utvecklas är kundens strävan att alltid li... Visa mer
Bilglastekniker

Söker du ett spännande och praktiskt arbete? Gillar du varierande arbetsuppgifter med teamarbete och kundkontakt? Då ska du söka tjänsten som bilglastekniker hos vår kund.

Om kunden:

Kunden är en ledande svensk aktör inom reparation och byte av bilglas med högkvalitativa produkter och smarta lösningar, där kunden blir hjälpt i att kunna göra enkla och hållbara val. Då fordonsbranschen ständigt utvecklas är kundens strävan att alltid ligga i framkant.

Om tjänsten:

För kunds räkning söker T.O.R Partner två bilglastekniker. I denna roll kommer du att utföra reparationer och byte av bilglas. Det kan även förekomma administrativt arbete i kundmottagningen, som till exempel att registrera skadeärenden hos försäkringsbolag.

Arbetet kommer att erbjuda en stor variation och ingen annan dag är den andra lik. Arbetsplatsen har alltid en öppenhet för utmaningar, att testa nya idéer samt hitta de mest effektiva och bästa lösningarna för kunden. Det är viktigt att man hjälps åt inom arbetslaget och finnas tillgänglig som hjälp i det dagliga arbetet för sina kollegor.

Tjänsten är en visstidsanställning som räknas starta i mitten av maj och pågår fram till slutet av augusti, med möjlighet till förlängning utifrån kundens behov. Du kommer att vara anställd av T.O.R Partner och arbeta som konsult ute hos kunden. Urval sker löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Arbetstid: måndag-fredag, kl. 07:00-16:00.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av T.O.R Partner och kundens hänvisar alla frågor gällande tjänsten till [email protected]

Din profil:

För denna tjänst är dina personliga egenskaper viktigare än dina tidigare erfarenheter. Det viktigaste är att du främst har ett intresse för arbetsuppgifterna och vill utvecklas, samt är självgående. Vi ser även att du trivs med ett fysiskt och rörligt arbete. Du behöver vara en flexibel lagspelare som gillar att hugga i där det behövs. För att passa i rollen är det viktigt att du värdesätter att leverera bra service och kvalitet med dina åtaganden, och alltid vill kundens bästa. Har du ett intresse för fordon ser vi det som ett plus. Du behöver ha god förmåga att kunna kommunicera på svenska i tal och skrift samt inneha B-körkort (manuell växellåda).

Vi ser fram emot din ansökan!

START: Omgående, eller enligt överenskommelse

OMFATTNING: Heltid

PLACERINGSORT: Sundsvall

URVAL: Sker löpande, så tveka inte att söka tjänsten redan idag.

ANSVARIG REKRYTERARE: Emelie Sjöberg, [email protected] Visa mindre

Kyltekniker

Vi på Bee Bemanning AB söker just nu en Kyltekniker för kunds räkning i Sundsvall. Om tjänsten Som Kyltekniker kommer du få stor frihet under ansvar, du ska kunna ta egna beslut och planera din tid då ditt arbete framförallt kommer att vara ute hos kunder, du kommer att arbeta både med service och installation mot framförallt industrikyla. Du arbetar med både planerat, förebyggande och avhjälpande underhåll, renoveringar, uppgraderingar och ombyggnader... Visa mer
Vi på Bee Bemanning AB söker just nu en Kyltekniker för kunds räkning i Sundsvall.


Om tjänsten


Som Kyltekniker kommer du få stor frihet under ansvar, du ska kunna ta egna beslut och planera din tid då ditt arbete framförallt kommer att vara ute hos kunder, du kommer att arbeta både med service och installation mot framförallt industrikyla. Du arbetar med både planerat, förebyggande och avhjälpande underhåll, renoveringar, uppgraderingar och ombyggnader av sådana kylsystem.

Anställningsort är Sundsvall med omnejd, resor och övernattningar förekommer då företagets kunder är spridda över ett stort geografiskt område.

Krav:

- Kylcertifikat

- Ammoniakkompetens

- Körkort B

- du har ett brinnande intresse för teknik och vilja att växa och utvecklas

- goda kunskaper i svenska, tal och skriftMeriterande:

- CO2 kompetens
- El- och styrkompetens

Som person är du:


- nyfiken och har ett brinnande intresse för teknik och utveckling

- affärsmässig och sätter kunden i centrum

- flexibel

- självgående men har förmågan att samarbeta och jobba i team vid behov

- positiv och delar med dig av dina idéer och kunskaperVi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, för kunden är det viktigt att du har viljan och drivet att lära och utvecklas inom yrket, för rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter då företaget finns i hela Sverige! Arbetet är förlagt ute på fält så du måste vara flexibel med dina arbetstider, dock så kan du själv påverka arbetstiderna då du planerar dina jobb och ser till att utföra arbeten inom satt tidsram.

Företaget har lång erfarenhet inom området och bred teknisk kunskap, verksamhet över hela Sverige och ligger i framkant när det kommer till precision, energieffektivitet och hållbar utveckling.

Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag!

Bee Bemanning är ett specialiserat kompetensbolag inom kylbranschen som löpande löser rekryterings- och bemanningsuppdrag till små som stora företag över hela landet. Bolaget drivs av en ledning med lång erfarenhet från både rekryterings- och kylbranschen. Visa mindre

Det Goda Bruket i Sundsvall söker bagare och konditor

Ansök    Mar 21    Cheffle AB    Bagare/Konditor
Det goda bruket är ett familjärt lifestyle företag som serverar hantverksbakat fika, grymt kaffe, och mat lagad från grunden. Sedan starten har vi blivit nominerade två gånger till årets företagare av Sundsvalls kommun och senast i mars 2023 utsågs vi till årets dragningskraft i kommunen. Detta är något vi arbetat hårt för och självklart ska vi fortsätta växa och utveckla verksamheten för alla våra gäster och kunder som besöker oss. I anslutning till cafét... Visa mer
Det goda bruket är ett familjärt lifestyle företag som serverar hantverksbakat fika, grymt kaffe, och mat lagad från grunden. Sedan starten har vi blivit nominerade två gånger till årets företagare av Sundsvalls kommun och senast i mars 2023 utsågs vi till årets dragningskraft i kommunen. Detta är något vi arbetat hårt för och självklart ska vi fortsätta växa och utveckla verksamheten för alla våra gäster och kunder som besöker oss. I anslutning till cafét har vi en inspirerande butik med inredning där vi lägger stort fokus på service och ett välkomnande mottagande. Tillsammans med vårt team har vi skapat en plats att må bra på, hos oss är gott att vara.


Vi söker dig som älskar att skapa instagram-vänliga bakverk och tårtor och som vill ta vår verksamhet till nästa nivå i detta fika-älskande land.

Hos oss bakar vi efter säsong och årstid. Det betyder att vi inte har något standardsortiment utan vi vill istället erbjuda gästen en ny och spännande upplevelse varje gång gästen står och väljer i kakskåpet/kylmontern.

Hos oss finns det goda möjligheter att lära och utvecklas i din yrkesroll. Hos oss är det viktigt med nytänkande för att utveckla vårt sortiment på ett kreativt sätt. I rollen har du därför möjligheten att påverka hur verksamheten utvecklas.

Vi bakar nästintill allt från grunden i ett kök som är långt i från glassigt - det är i stället hantverket som är det viktigaste.

Vi ser gärna att du är ordningsam och har en god förmåga att planera dina dagar. Att vara driven och ha ett stort intresse av att skapa goda sötsaker är naturligtvis en viktig egenskap. I rollen som konditor har du ett nära samarbete med ägarna. 

Schemalagd arbetstid är tisdag till söndag. Måndagar har vi stängt.

Varannan vecka arbetar man helg.

Lön efter ö.k.

6 månaders provanställning.

Önskad start är omgående eller under våren 2023.

Vi hjälper till att hitta bostad om man flyttar från annan ort.

Varmt välkommen med din ansökan via Cheffle redan idag!


1-2 års erfarenhet Visa mindre

Kyltekniker

Vi på Bee Bemanning AB söker just nu en Kyltekniker för kunds räkning i Sundsvall. Om tjänsten Som Kyltekniker kommer du få stor frihet under ansvar, du ska kunna ta egna beslut och planera din tid då ditt arbete framförallt kommer att vara ute hos kunder, du kommer att arbeta både med service och installation mot framförallt industrikyla. Du arbetar med både planerat, förebyggande och avhjälpande underhåll, renoveringar, uppgraderingar och ombyggnader... Visa mer
Vi på Bee Bemanning AB söker just nu en Kyltekniker för kunds räkning i Sundsvall.


Om tjänsten


Som Kyltekniker kommer du få stor frihet under ansvar, du ska kunna ta egna beslut och planera din tid då ditt arbete framförallt kommer att vara ute hos kunder, du kommer att arbeta både med service och installation mot framförallt industrikyla. Du arbetar med både planerat, förebyggande och avhjälpande underhåll, renoveringar, uppgraderingar och ombyggnader av sådana kylsystem.

Anställningsort är Sundsvall med omnejd, resor och övernattningar förekommer då företagets kunder är spridda över ett stort geografiskt område.

Krav:

- Kylcertifikat

- Ammoniakkompetens

- Körkort B

- du har ett brinnande intresse för teknik och vilja att växa och utvecklas

- goda kunskaper i svenska, tal och skriftMeriterande:

- CO2 kompetens
- El- och styrkompetens

Som person är du:


- nyfiken och har ett brinnande intresse för teknik och utveckling

- affärsmässig och sätter kunden i centrum

- flexibel

- självgående men har förmågan att samarbeta och jobba i team vid behov

- positiv och delar med dig av dina idéer och kunskaperVi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, för kunden är det viktigt att du har viljan och drivet att lära och utvecklas inom yrket, för rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter då företaget finns i hela Sverige! Arbetet är förlagt ute på fält så du måste vara flexibel med dina arbetstider, dock så kan du själv påverka arbetstiderna då du planerar dina jobb och ser till att utföra arbeten inom satt tidsram.

Företaget har lång erfarenhet inom området och bred teknisk kunskap, verksamhet över hela Sverige och ligger i framkant när det kommer till precision, energieffektivitet och hållbar utveckling.

Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag!

Bee Bemanning är ett specialiserat kompetensbolag inom kylbranschen som löpande löser rekryterings- och bemanningsuppdrag till små som stora företag över hela landet. Bolaget drivs av en ledning med lång erfarenhet från både rekryterings- och kylbranschen. Visa mindre

Söker kreativ bagare/konditor till sommarcafét Virriga Bakverk på Alnö.

Vi på Virriga Bakverk söker en utbildad bagare/konditor inför sommaren. (mitten av Maj- till slutet av Augusti.) Vi söker dig som är kreativ, brinner för dig yrke och klarar av att jobba självständigt. Hos oss kommer du till stor del få fria händer då vi älskar att skapa och prova på nya bakverk. Vi söker dig som kan jobba 100 % och där även ingår helgjobb. Vi gör ett schema tillsammans som passar båda parter. Vi är ett hantverkscafé som både bakar, rostar... Visa mer
Vi på Virriga Bakverk söker en utbildad bagare/konditor inför sommaren. (mitten av Maj- till slutet av Augusti.) Vi söker dig som är kreativ, brinner för dig yrke och klarar av att jobba självständigt. Hos oss kommer du till stor del få fria händer då vi älskar att skapa och prova på nya bakverk. Vi söker dig som kan jobba 100 % och där även ingår helgjobb. Vi gör ett schema tillsammans som passar båda parter.
Vi är ett hantverkscafé som både bakar, rostar eget kaffe och snurrar egen glass. Vi älskar att har roligt på jobbet.
Ser fram emot att höra från dig.
Vänliga hälsningar, Veronica på Virriga Bakverk Visa mindre

Kyltekniker

Vi på Bee Bemanning AB söker just nu en Kyltekniker för kunds räkning i Sundsvall. Om tjänsten Som Kyltekniker kommer du få stor frihet under ansvar, du ska kunna ta egna beslut och planera din tid då ditt arbete framförallt kommer att vara ute hos kunder, du kommer att arbeta både med service och installation mot framförallt industrikyla. Du arbetar med både planerat, förebyggande och avhjälpande underhåll, renoveringar, uppgraderingar och ombyggnader... Visa mer
Vi på Bee Bemanning AB söker just nu en Kyltekniker för kunds räkning i Sundsvall.


Om tjänsten


Som Kyltekniker kommer du få stor frihet under ansvar, du ska kunna ta egna beslut och planera din tid då ditt arbete framförallt kommer att vara ute hos kunder, du kommer att arbeta både med service och installation mot framförallt industrikyla. Du arbetar med både planerat, förebyggande och avhjälpande underhåll, renoveringar, uppgraderingar och ombyggnader av sådana kylsystem.

Anställningsort är Sundsvall med omnejd, resor och övernattningar förekommer då företagets kunder är spridda över ett stort geografiskt område.

Krav:

- Kylcertifikat

- Ammoniakkompetens

- Körkort B

- du har ett brinnande intresse för teknik och vilja att växa och utvecklas

- goda kunskaper i svenska, tal och skriftMeriterande:

- CO2 kompetens
- El- och styrkompetens

Som person är du:


- nyfiken och har ett brinnande intresse för teknik och utveckling

- affärsmässig och sätter kunden i centrum

- flexibel

- självgående men har förmågan att samarbeta och jobba i team vid behov

- positiv och delar med dig av dina idéer och kunskaperVi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, för kunden är det viktigt att du har viljan och drivet att lära och utvecklas inom yrket, för rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter då företaget finns i hela Sverige! Arbetet är förlagt ute på fält så du måste vara flexibel med dina arbetstider, dock så kan du själv påverka arbetstiderna då du planerar dina jobb och ser till att utföra arbeten inom satt tidsram.

Företaget har lång erfarenhet inom området och bred teknisk kunskap, verksamhet över hela Sverige och ligger i framkant när det kommer till precision, energieffektivitet och hållbar utveckling.

Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag!

Bee Bemanning är ett specialiserat kompetensbolag inom kylbranschen som löpande löser rekryterings- och bemanningsuppdrag till små som stora företag över hela landet. Bolaget drivs av en ledning med lång erfarenhet från både rekryterings- och kylbranschen. Visa mindre

Kyltekniker

Vi på Bee Bemanning AB söker just nu en Kyltekniker för kunds räkning i Sundsvall. Om tjänsten Som Kyltekniker kommer du få stor frihet under ansvar, du ska kunna ta egna beslut och planera din tid då ditt arbete framförallt kommer att vara ute hos kunder, du kommer att arbeta både med service och installation mot framförallt industrikyla. Du arbetar med både planerat, förebyggande och avhjälpande underhåll, renoveringar, uppgraderingar och ombyggnader... Visa mer
Vi på Bee Bemanning AB söker just nu en Kyltekniker för kunds räkning i Sundsvall.


Om tjänsten


Som Kyltekniker kommer du få stor frihet under ansvar, du ska kunna ta egna beslut och planera din tid då ditt arbete framförallt kommer att vara ute hos kunder, du kommer att arbeta både med service och installation mot framförallt industrikyla. Du arbetar med både planerat, förebyggande och avhjälpande underhåll, renoveringar, uppgraderingar och ombyggnader av sådana kylsystem.

Anställningsort är Sundsvall med omnejd, resor och övernattningar förekommer då företagets kunder är spridda över ett stort geografiskt område.

Krav:

- Kylcertifikat

- Ammoniakkompetens

- Körkort B

- du har ett brinnande intresse för teknik och vilja att växa och utvecklas

- goda kunskaper i svenska, tal och skriftMeriterande:

- CO2 kompetens
- El- och styrkompetens

Som person är du:


- nyfiken och har ett brinnande intresse för teknik och utveckling

- affärsmässig och sätter kunden i centrum

- flexibel

- självgående men har förmågan att samarbeta och jobba i team vid behov

- positiv och delar med dig av dina idéer och kunskaperVi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, för kunden är det viktigt att du har viljan och drivet att lära och utvecklas inom yrket, för rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter då företaget finns i hela Sverige! Arbetet är förlagt ute på fält så du måste vara flexibel med dina arbetstider, dock så kan du själv påverka arbetstiderna då du planerar dina jobb och ser till att utföra arbeten inom satt tidsram.

Företaget har lång erfarenhet inom området och bred teknisk kunskap, verksamhet över hela Sverige och ligger i framkant när det kommer till precision, energieffektivitet och hållbar utveckling.

Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag!

Bee Bemanning är ett specialiserat kompetensbolag inom kylbranschen som löpande löser rekryterings- och bemanningsuppdrag till små som stora företag över hela landet. Bolaget drivs av en ledning med lång erfarenhet från både rekryterings- och kylbranschen. Visa mindre

Kyltekniker

Vi på Bee Bemanning AB söker just nu en Kyltekniker för kunds räkning i Sundsvall. Om tjänsten Som Kyltekniker kommer du få stor frihet under ansvar, du ska kunna ta egna beslut då ditt arbete framförallt kommer att vara ute hos kunder, du kommer att arbeta både med service och mindre projekt du besöker kunder/anläggningar med exempelvis isbanor, ishallar, kyl- och fryslager, större värmepumpar och inom livsmedels- och processindustri etc. Du arbetar m... Visa mer
Vi på Bee Bemanning AB söker just nu en Kyltekniker för kunds räkning i Sundsvall.


Om tjänsten


Som Kyltekniker kommer du få stor frihet under ansvar, du ska kunna ta egna beslut då ditt arbete framförallt kommer att vara ute hos kunder, du kommer att arbeta både med service och mindre projekt du besöker kunder/anläggningar med exempelvis isbanor, ishallar, kyl- och fryslager, större värmepumpar och inom livsmedels- och processindustri etc. Du arbetar med både planerat, förebyggande och avhjälpande underhåll, renoveringar, uppgraderingar och ombyggnader av sådana kylsystem.

Anställningsort är Sundsvall med närområde, resor i tjänsten kan förekomma.

Om dig

- du har några års erfarenhet av liknande arbete

- erfarenhet av arbete med anläggningar med ammoniak

- du har ett brinnande intresse för teknik och vilja att växa och utvecklas

- plus är el- och styr/reglerkunskaper och gärna erfarenhet av CO2

- krav på B-körkort och goda kunskaper i svenska tal och skrift

- meriterande med kylcertifikat

Som person är du:

- nyfiken och har ett brinnande intresse för teknik och utveckling

- affärsmässig och sätter kunden i centrum

- självgående men har förmågan att samarbeta och jobba i team vid behov

- positiv och delar med dig av dina idéer och kunskaper

Företaget har lång erfarenhet inom området och bred teknisk kunskap, verksamhet över hela Sverige och ligger i framkant när det kommer till precision, energieffektivitet och hållbar utveckling.

Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag!

Bee Bemanning är ett specialiserat kompetensbolag inom kylbranschen som löpande löser rekryterings- och bemanningsuppdrag till små som stora företag över hela landet. Bolaget drivs av en ledning med lång erfarenhet från både rekryterings- och kylbranschen. Visa mindre

Hjälpmedelstekniker till Sundsvall

Vill du ha ett roligt, utvecklande och spännande arbete med många aktiva och kompetenta kollegor? Då är detta en möjlighet för dig! Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Regionledningsförva... Visa mer
Vill du ha ett roligt, utvecklande och spännande arbete med många aktiva och kompetenta kollegor? Då är detta en möjlighet för dig!

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.

Hjälpmedel Västernorrland arbetar för att med bred kompetens och hög servicekvalitet erbjuda ändamålsenliga tekniska hjälpmedel för att personer med funktionshinder ska få en enklare vardag samt ökad självständighet och trygghet. Hjälpmedlen förskrivs till den enskilde av regionens eller kommunernas vårdpersonal, som beställer hjälpmedlen från Hjälpmedel. Verksamheten är intäktsfinansierad, omsätter cirka 180 mnkr och levererar runt 100 000 hjälpmedel varje år. Vid logistikenheten, som består av ekonomi, inköp, kundtjänst och lager arbetar idag 14 personer.

Nu söker vi en hjälpmedelstekniker som vill bli en del av vårt team. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Placeringsort Sundsvall.

ROLLEN SOM HJÄLPMEDELSTEKNIKER

Det huvudsakliga uppdraget utförs i brukares hem som utetekniker med inriktning mot hjälpmedelsteknik. I dina uppgifter ingår specialanpassningar, reparation, montering, rekonditionering av hjälpmedel och årlig kontroll av våra hjälpmedel. Du kommer att vara en del av ett team bestående av tekniker, logistikpersonal och konsulenter.

Vi söker dig som har lägst verkstadsteknisk gymnasieutbildning eller motsvarande utbildning. Har du utbildning i medicinteknik och/eller certifiering som hjälpmedelstekniker är det mycket meriterande. Yrkeserfarenhet från verkstad, fordonsmekanik och/eller hjälpmedel är även det meriterande. Samtliga tekniska insatser på hjälpmedlen dokumenteras, varför god datorvana är nödvändigt. Meriterande är även kunskap i vårt datasystem "sesam". Körkort B är ett krav.

För att lyckas i arbetet ser vi att du som person besitter förmågan att självständigt kunna ansvara och driva ditt arbete samtidigt som du har en god samarbetsförmåga. Att du kan arbeta bra med kollegor inom verksamheten är nödvändigt i ditt uppdrag i och med det teamarbete som bedrivs. Arbetet sker även ofta i kontakt med brukare, vilket gör det viktigt att du som person är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Kyltekniker med inriktning industri

Som ett av Sveriges modernaste företag inom kyla och värme kan vi lova dig en spännande framtid som tekniker hos oss på Francks. Oavsett vilken nivå du kommer in på, blir du del av ett företag med stort fokus på sammanhållning och teamkänsla. Ett team med verksamhet över hela Sverige och målet att vara bäst i landet. Vi har lång erfarenhet inom området och bred teknisk kunskap inom företaget som vi gärna delar med oss av. Francks är med och driver utveck... Visa mer
Som ett av Sveriges modernaste företag inom kyla och värme kan vi lova dig en spännande framtid som tekniker hos oss på Francks.

Oavsett vilken nivå du kommer in på, blir du del av ett företag med stort fokus på sammanhållning och teamkänsla. Ett team med verksamhet över hela Sverige och målet att vara bäst i landet. Vi har lång erfarenhet inom området och bred teknisk kunskap inom företaget som vi gärna delar med oss av.

Francks är med och driver utvecklingen framåt när det gäller energieffektivitet och hållbar utveckling. Rätt temperatur på rätt plats är ett hantverk du kan lära dig och föra vidare.

Se gärna vår film (https://youtu.be/pNWmolLKprM)om Francks och inspireras tillsammans med oss att skapa Temperatur för en Bättre Värld.

Om tjänsten

Som kyltekniker förlägger du ditt arbete framför allt ute hos våra kunder där du får möjlighet att arbeta med både service och i entreprenadprojekt. Att jobba med industrikyla hos Francks innebär att du besöker kunder/anläggningar med exempelvis isbanor, ishallar, kyl- och fryslager, större värmepumpar och inom livsmedels- och processindustri etc. Vi arbetar med både planerat, förebyggande och avhjälpande underhåll, renoveringar, uppgraderingar och ombyggnader av sådana kylsystem.

Det innebär att du både får arbeta självständigt, men också i team och du är alltid en viktig representant för Francks Kylindustri. Rollen som kyltekniker innebär stor frihet under ansvar med möjlighet att fatta egna beslut. Du kommer alltid ha stöd i form av erfarna kollegor som vill dela med sig av sina kunskaper men även utvecklas själva genom att ta del av dina idéer, tankar och kunskaper. Vi tror och arbetar för att vi blir starkare tillsammans. I Sundsvall är vi ett härligt gäng på 7 personer med ambitionen att växa. Vi är måna om att träffas i gruppen, oavsett om det är en enklare fika eller ett planerat event.

Dina kvalifikationer
För att lyckas i rollen som kyltekniker söker vi dig som har;

- några års erfarenhet av liknande arbete

- erfarenhet av arbete med anläggningar med ammoniak eller vilja att lära sig

- goda el- och styr/reglerkunskaper

- goda kunskaper i svenska tal och skrift

- B-körkort

Meriterande om du har kylcertifikat. Vi ser gärna att du har erfarenhet av CO2.Som person är du

- driven, nyfiken, engagerad och framåtriktad

- kommunikativ och med en positiv inställning
- affärsmässig och sätter kunden i centrum

- nytänkande och vågar omsätta dina idéer i verkligheten

För att trivas i rollen behöver du ha ett brinnande intresse för teknik och ha viljan att ständigt lära nytt. Du trivs av att vara i en lärande organisation där du gärna delar med dig av dina tankar, kunskaper och idéer. Du gillar att samarbeta med andra, men du kan också ta egna initiativ.

Övrigt
Anställningsort kan vara Sundsvall med närområde; beroende på vart du bor. Anställningen kan innebära resor i tjänsten.

Vi gör urval löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Har du inget CV eller personligt brev? Inga problem, du kan ansöka ändå :)

För mer information om tjänsten, kontakta,

Örjan Gradin
0730-75 21 65
[email protected] Visa mindre

Sömmerska till Gardinmästarna på Inredningshuset

Ansök    Okt 21    Nordic BR Norr AB    Ateljésömmerska
På inredningshuset i Sundsvall sitter Gardinmästarna och söker nu dig med goda färdigheter av sömnad med ett öga för detaljer av högsta kvaliltet. Gardinmästarna Syateljén är unik i Mellannorrland. Under namnet Gardinmästarna finns 40 års erfarenhet av att producera och leverera gardiner och solskydd. Här finns inga standarder utan allt sys på beställning av våra erfarna och kunniga sömmerskor. Som kund kan du komma hit, följa processen och vara säker p... Visa mer
På inredningshuset i Sundsvall sitter Gardinmästarna och söker nu dig med goda färdigheter av sömnad med ett öga för detaljer av högsta kvaliltet.

Gardinmästarna

Syateljén är unik i Mellannorrland. Under namnet Gardinmästarna finns 40 års erfarenhet av att producera och leverera gardiner och solskydd. Här finns inga standarder utan allt sys på beställning av våra erfarna och kunniga sömmerskor. Som kund kan du komma hit, följa processen och vara säker på att få hög kvalitet och 100% passform.
Med stora ljusinsläpp och moderna lokaler finns goda förutsättningar för varje medarbetare och besökare att trivas. Utöver ateljén finner du trevliga mötesplatser, företagets egna gym, lager och konferenslokaler, allt under samma tak. Med proaktiv företagshälsovård bedriver Inredningshuset och Gardinmästarna en organisation i framkant som alltid vill ta steg framåt.

Din profil
Skallkrav:- Tidigare erfarenhet av sömnad
- Svenska mycket väl i tal och skrift
- B-körkort

Meriterande:

- Hobbyverksamhet kopplad till kompetensen
- Konstnärliga referensprojektVi söker dig med god erfarenhet av sömnad. Du är flexibel, påhittig och lösningsorienterad då varje projekt anpassas till kundens behov och önskemål. Att samarbeta och kommunicera med dina medarbetare blir här extra viktigt för att kvalitetssäkra leveransen av produkter av högsta klass.

Om oss
Nordic Bemanning & Rekrytering Norr är det personliga, engagerade och flexibla bemanningsföretaget som är verksamma inom de flesta branscher. Vi har lång erfarenhet av att hitta rätt person till rätt plats oavsett om det gäller ett kortare eller ett längre uppdrag. Vi har vårt huvudkontor i Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Detta är ett rekryteringsuppdrag där Nordic bemanning & rekrytering ansvarar för hela rekryteringsprocessen men du blir anställd direkt hos Gardinmästarna.

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Vardagar 8-17

Placeringsort: Sundsvall

Lämna in din ansökan nu eller tipsa en vän Visa mindre

Sömmerska till Gardinmästarna på Inredningshuset

Ansök    Okt 27    Nordic BR Norr AB    Ateljésömmerska
På inredningshuset i Sundsvall sitter Gardinmästarna och söker nu dig med goda färdigheter av sömnad med ett öga för detaljer av högsta kvaliltet. Gardinmästarna Syateljén är unik i Mellannorrland. Under namnet Gardinmästarna finns 40 års erfarenhet av att producera och leverera gardiner och solskydd. Här finns inga standarder utan allt sys på beställning av våra erfarna och kunniga sömmerskor. Som kund kan du komma hit, följa processen och vara säker p... Visa mer
På inredningshuset i Sundsvall sitter Gardinmästarna och söker nu dig med goda färdigheter av sömnad med ett öga för detaljer av högsta kvaliltet.

Gardinmästarna

Syateljén är unik i Mellannorrland. Under namnet Gardinmästarna finns 40 års erfarenhet av att producera och leverera gardiner och solskydd. Här finns inga standarder utan allt sys på beställning av våra erfarna och kunniga sömmerskor. Som kund kan du komma hit, följa processen och vara säker på att få hög kvalitet och 100% passform.
Med stora ljusinsläpp och moderna lokaler finns goda förutsättningar för varje medarbetare och besökare att trivas. Utöver ateljén finner du trevliga mötesplatser, företagets egna gym, lager och konferenslokaler, allt under samma tak. Med proaktiv företagshälsovård bedriver Inredningshuset och Gardinmästarna en organisation i framkant som alltid vill ta steg framåt.

Din profil
Skallkrav:- Tidigare erfarenhet av sömnad
- Svenska mycket väl i tal och skrift
- B-körkort

Meriterande:

- Hobbyverksamhet kopplad till kompetensen
- Konstnärliga referensprojektVi söker dig med god erfarenhet av sömnad. Du är flexibel, påhittig och lösningsorienterad då varje projekt anpassas till kundens behov och önskemål. Att samarbeta och kommunicera med dina medarbetare blir här extra viktigt för att kvalitetssäkra leveransen av produkter av högsta klass.

Om oss
Nordic Bemanning & Rekrytering Norr är det personliga, engagerade och flexibla bemanningsföretaget som är verksamma inom de flesta branscher. Vi har lång erfarenhet av att hitta rätt person till rätt plats oavsett om det gäller ett kortare eller ett längre uppdrag. Vi har vårt huvudkontor i Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Detta är ett rekryteringsuppdrag där Nordic bemanning & rekrytering ansvarar för hela rekryteringsprocessen men du blir anställd direkt hos Gardinmästarna.

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Vardagar 8-17

Placeringsort: Sundsvall

Lämna in din ansökan nu eller tipsa en vän Visa mindre

SERVICEINRIKTAD BILGLASTEKNIKER ELLER LÄRLING TILL RYDS BILGLAS I SUNDSVALL

Ansök    Nov 17    Ryds Bilglas AB    Bilglasmontör
Söker du ett spännande och praktiskt arbete? Gillar du varierande dagar med teamarbete och mycket kundkontakt? Då ska du söka jobbet som bilglastekniker eller lärling hos Ryds Bilglas i Sundsvall. DITT JOBB HOS OSS Hos oss kommer du att främst reparera och byta bilrutor. Du kommer även att ta emot kunder i kundmottagningen vilket innebär att du hjälper kunderna med olika frågor när det kommer till bilglas och bilar. Att jobba med kundmottagning betyder ock... Visa mer
Söker du ett spännande och praktiskt arbete? Gillar du varierande dagar med teamarbete och mycket kundkontakt? Då ska du söka jobbet som bilglastekniker eller lärling hos Ryds Bilglas i Sundsvall.
DITT JOBB HOS OSS
Hos oss kommer du att främst reparera och byta bilrutor. Du kommer även att ta emot kunder i kundmottagningen vilket innebär att du hjälper kunderna med olika frågor när det kommer till bilglas och bilar. Att jobba med kundmottagning betyder också att det blir visst administrativt arbete, som till exempel att registrera skadeärenden hos försäkringsbolag.
På jobbet hos oss kommer ingen dag att vara den andra lik. Vi gillar utmaningar, och vi gillar att testa nya idéer för att hitta dom mest effektiva och bästa lösningarna. Vi tycker det är viktigt att man hjälps åt på jobbet och ställer upp för kollegorna när det behövs.
VAD BEHÖVER DU FÖR ATT SÖKA JOBBET?
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Därför är det viktigt att du är serviceinriktad och driven. Vi ser också att du har förmågan att samarbeta med dina kollegor och att ni hjälper varandra genom att dela erfarenheter. Du behöver trivas med ett fysiskt och rörligt arbete. Eftersom det kommer vara en del jobb i kundmottagningen så är det bra om gillar kundkontakt och inte har något emot visst administrativt jobb. Du behöver vara en flexibel lagspelare som gillar att hugga i där det behövs. För att jobba hos oss är det är viktigt att du gillar att leverera bra service och kvalitet, att du alltid vill kundens bästa.
Har du inte tidigare erfarenhet av bilglasyrket? Då lär vi upp dig! Du blir en del av vårt lärlingsprogram och får utbildning, handledning och stöd på din resa till färdigutbildad bilglastekniker. Så tveka inte att söka om du är intresserad!


Krav
•B-körkort (manuell växellåda)
•God svenska i tal och skrift

För att få arbeta i verkstadsmiljö behöver du bli godkänd på en lagstadgad härdplastundersökning. Du kommer bli kallad på en sådan undersökning om du går vidare i rekryteringsprocessen.


DET HÄR ÄR VI
Fordonsbranschen utvecklas ständigt och vi strävar alltid efter att ligga i framkant. Vi erbjuder en familjär arbetsplats med lättsamma och härliga kollegor. Vi arbetar tillsammans för att nå våra mål och våra chefer stöttar oss i vårt arbete och i vår utveckling. Vi har funnits länge i branschen, ända sedan 1947, och våra anställda omfattas av kollektivavtal.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Placering: Sundsvall
Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning som start
Lön: Fast lön efter överenskommelse Visa mindre

Sömmerska till Gardinmästarna på Inredningshuset

Ansök    Sep 16    Nordic BR Norr AB    Ateljésömmerska
På inredningshuset i Sundsvall sitter Gardinmästarna och söker nu dig med goda färdigheter av sömnad med ett öga för detaljer av högsta kvaliltet. Gardinmästarna Syateljén är unik i Mellannorrland. Under namnet Gardinmästarna finns 40 års erfarenhet av att producera och leverera gardiner och solskydd. Här finns inga standarder utan allt sys på beställning av våra erfarna och kunniga sömmerskor. Som kund kan du komma hit, följa processen och vara säker på... Visa mer
På inredningshuset i Sundsvall sitter Gardinmästarna och söker nu dig med goda färdigheter av sömnad med ett öga för detaljer av högsta kvaliltet.

Gardinmästarna

Syateljén är unik i Mellannorrland. Under namnet Gardinmästarna finns 40 års erfarenhet av att producera och leverera gardiner och solskydd. Här finns inga standarder utan allt sys på beställning av våra erfarna och kunniga sömmerskor. Som kund kan du komma hit, följa processen och vara säker på att få hög kvalitet och 100% passform.
Med stora ljusinsläpp och moderna lokaler finns goda förutsättningar för varje medarbetare och besökare att trivas. Utöver ateljén finner du trevliga mötesplatser, företagets egna gym, lager och konferenslokaler, allt under samma tak. Med proaktiv företagshälsovård bedriver Inredningshuset och Gardinmästarna en organisation i framkant som alltid vill ta steg framåt.

Din profil

Skallkrav:- Tidigare erfarenhet av sömnad
- Svenska mycket väl i tal och skrift
- B-körkort

Meriterande:

- Hobbyverksamhet kopplad till kompetensen
- Konstnärliga referensprojektVi söker dig med god erfarenhet av sömnad. Du är flexibel, påhittig och lösningsorienterad då varje projekt anpassas till kundens behov och önskemål. Att samarbeta och kommunicera med dina medarbetare blir här extra viktigt för att kvalitetssäkra leveransen av produkter av högsta klass.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering Norr är det personliga, engagerade och flexibla bemanningsföretaget som är verksamma inom de flesta branscher. Vi har lång erfarenhet av att hitta rätt person till rätt plats oavsett om det gäller ett kortare eller ett längre uppdrag. Vi har vårt huvudkontor i Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Detta är ett rekryteringsuppdrag där Nordic bemanning & rekrytering ansvarar för hela rekryteringsprocessen men du blir anställd direkt hos Gardinmästarna.

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Vardagar 8-17

Placeringsort: Sundsvall

Lämna in din ansökan nu eller tipsa en vän Visa mindre

Sömmerska till Gardinmästarna på Inredningshuset

Ansök    Sep 9    Nordic BR Norr AB    Ateljésömmerska
På inredningshuset i Sundsvall sitter Gardinmästarna och söker nu dig med goda färdigheter av sömnad med ett öga för detaljer av högsta kvaliltet. Gardinmästarna Syateljén är unik i Mellannorrland. Under namnet Gardinmästarna finns 40 års erfarenhet av att producera och leverera gardiner och solskydd. Här finns inga standarder utan allt sys på beställning av våra erfarna och kunniga sömmerskor. Som kund kan du komma hit, följa processen och vara säker på... Visa mer
På inredningshuset i Sundsvall sitter Gardinmästarna och söker nu dig med goda färdigheter av sömnad med ett öga för detaljer av högsta kvaliltet.

Gardinmästarna

Syateljén är unik i Mellannorrland. Under namnet Gardinmästarna finns 40 års erfarenhet av att producera och leverera gardiner och solskydd. Här finns inga standarder utan allt sys på beställning av våra erfarna och kunniga sömmerskor. Som kund kan du komma hit, följa processen och vara säker på att få hög kvalitet och 100% passform.
Med stora ljusinsläpp och moderna lokaler finns goda förutsättningar för varje medarbetare och besökare att trivas. Utöver ateljén finner du trevliga mötesplatser, företagets egna gym, lager och konferenslokaler, allt under samma tak. Med proaktiv företagshälsovård bedriver Inredningshuset och Gardinmästarna en organisation i framkant som alltid vill ta steg framåt.

Din profil

Skallkrav:- Tidigare erfarenhet av sömnad
- Svenska mycket väl i tal och skrift
- B-körkort

Meriterande:

- Hobbyverksamhet kopplad till kompetensen
- Konstnärliga referensprojektVi söker dig med god erfarenhet av sömnad. Du är flexibel, påhittig och lösningsorienterad då varje projekt anpassas till kundens behov och önskemål. Att samarbeta och kommunicera med dina medarbetare blir här extra viktigt för att kvalitetssäkra leveransen av produkter av högsta klass.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering Norr är det personliga, engagerade och flexibla bemanningsföretaget som är verksamma inom de flesta branscher. Vi har lång erfarenhet av att hitta rätt person till rätt plats oavsett om det gäller ett kortare eller ett längre uppdrag. Vi har vårt huvudkontor i Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Detta är ett rekryteringsuppdrag där Nordic bemanning & rekrytering ansvarar för hela rekryteringsprocessen men du blir anställd direkt hos Gardinmästarna.

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Vardagar 8-17

Placeringsort: Sundsvall

Lämna in din ansökan nu eller tipsa en vän Visa mindre

Bilglastekniker till Carglass® Sundsvall

Är du driven, engagerad och söker nya spännande arbetsuppgifter? Hos Carglass® kommer din arbetsdag bestå i att främst hjälpa våra kunder med lagning av stenskott och byten av bilrutor. Vi erbjuder dig en familjär arbetsplats där en arbetsdag aldrig är den andra lik. Just nu söker vi en medarbetare till Sundsvall. Du behöver inte ha erfarenhet av att laga bilglas tidigare, även om det är meriterande, Carglass® tillhandahåller den utbildning du behöver fö... Visa mer
Är du driven, engagerad och söker nya spännande arbetsuppgifter?
Hos Carglass® kommer din arbetsdag bestå i att främst hjälpa våra kunder med lagning av stenskott och byten av bilrutor. Vi erbjuder dig en familjär arbetsplats där en arbetsdag aldrig är den andra lik. Just nu söker vi en medarbetare till Sundsvall.
Du behöver inte ha erfarenhet av att laga bilglas tidigare, även om det är meriterande, Carglass® tillhandahåller den utbildning du behöver för att lyckas i tjänsten.
Vilka är vi?
Carglass® historia började redan 1932 och sedan 2002 ägs Carglass® Sweden av BELRON® International och ingår därmed i världens största bilglaskoncern, med verksamhet i 40 länder och över 30 000 anställda. Det svenska huvudkontoret finns i Stockholm. Carglass® Sverige rankas av Trustpilot som nr 1 bland de fyra bästa företagen i kategorin bilreparation.
I hjärtat av allt vi gör är vårt åtagande att alltid leverera kundservice i världsklass. Vi vill göra skillnad för våra kunder genom att lösa deras problem med verklig omsorg. Vår verksamhet strävar efter att alltid utvecklas genom våra medarbetares och kunders bidrag.
Arbetsuppgifter
Du levererar Carglass® tjänster på ett sätt som uppfyller eller överträffar våra kunders förväntningar vad gäller bemötande, kvalitet på arbetet som utförs och information/administration i samband med vår service. Som bilglastekniker är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att laga stenskott, byta bilrutor och ta emot kunder på verkstaden. Arbete på annan ort eller verkstad kan förekomma. På verkstaden kommer du arbeta tillsammans med en verkstadsansvarig för att uppnå verkstadens mål.
Vem är du?
Du förstår vikten av god kundservice och har erfarenhet av någon typ av arbete med direkt kundkontakt. För oss är det viktigt att du tycker om att ta hand om kunder, arbeta praktiskt och har ett tekniskt intresse. Vi ser det som meriterande med tidigare erfarenheter av bilglas eller försäkringsskador. För att lyckas i jobbet behöver du vara serviceinriktad, noggrann, självständig och ha grundläggande datorvana. För att trivas hos oss är du en person som värdesätter våra grundläggande värderingar; omtänksam, genuin, driven och samarbetsvillig.
Kvalifikationer:
Manuellt B-körkort
God kunskap i det svenska språket
Grundläggande datavana
Fallenhet för praktiskt och tekniskt arbete

Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning, tillträde enligt överenskommelse med 6 mån provanställning.
Vi är ett företag i tillväxt och söker nu fler engagerade medarbetare som vill vara med och göra skillnad för våra kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi trygga anställningsvillkor och goda förmåner så som friskvårdsbidrag, Edenred Lunchförmån samt rabatter på flertalet företag och tjänster.
Vi ser gärna sökanden av olika åldrar, kön och etniska bakgrunder. Det är avgörande för oss är att du delar vår grundläggande värdering att alla våra kunder och medarbetare, oavsett bakgrund, ska bemötas på ett respektfullt sätt.
Kanske viktigast av allt erbjuder vi ett roligt jobb med härliga kollegor och en stark gemenskap!
Tycker du att detta verkar intressant? Skicka in ditt personliga brev och CV via formuläret nedan.
Vi ser fram emot att höra ifrån dig!
Carglass® Visa mindre

Bagare sökes

Ansök    Aug 24    Café Charm AB    Bagare/Konditor
Vi utökar vårat team! Café Charm söker en kompetent bagare till vårat bageri. Vi har ett brett sortiment av matbröd och klassiska bakverk som vi levererar till företag och våra egna butiker. Vi söker dig som har bageri utbildning eller annan utbildning/arbetserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser att du är glad, kreativ och arbetsam och att du vill vara med att delta i Café charms fortsatta utveckling. Arbetstider från 02.00 Helgjobb föreko... Visa mer
Vi utökar vårat team!
Café Charm söker en kompetent bagare till vårat bageri.
Vi har ett brett sortiment av matbröd och klassiska bakverk som vi levererar till företag och våra egna butiker.
Vi söker dig som har bageri utbildning eller annan utbildning/arbetserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Vi ser att du är glad, kreativ och arbetsam och att du vill vara med att delta i Café charms fortsatta utveckling.
Arbetstider från 02.00
Helgjobb förekommer
Rekrytering sker löpande
Maila ditt cv & övriga frågor Visa mindre

Erfaren bagare sökes till konditori i centrala Sundsvall

OM OSS Stenstans Bageri öppnar i höst i nytt förvärv och vi söker en erfaren bagares med stor passion för degar! Vi vill arbeta säsongsbetonat, hållbart och med fokus på gott fika och bröd i en trivsam miljö för såväl kunder som personal. VI SÖKER Vi söker dig som har ett genuint intresse för bröd och degar som hantverk. Du bör ha känsla för kvalité, smak och estetik - gärna vara kreativ och våga tänka innovativt. Vi ser att du kan planera ditt arbete,... Visa mer
OM OSS
Stenstans Bageri öppnar i höst i nytt förvärv och vi söker en erfaren bagares med stor passion för degar!


Vi vill arbeta säsongsbetonat, hållbart och med fokus på gott fika och bröd i en trivsam miljö för såväl kunder som personal.


VI SÖKER
Vi söker dig som har ett genuint intresse för bröd och degar som hantverk. Du bör ha känsla för kvalité, smak och estetik - gärna vara kreativ och våga tänka innovativt.
Vi ser att du kan planera ditt arbete, är prestigelös och flexibel.


Du vill växa tillsammans med oss och vara en del av företagets framgång och utveckling. Du behöver vara en lagspelare då vi kommer arbeta tätt ihop.


VI ERBJUDER


Arbetstiden varierar, helgjobb förekommer.
Marknadsmässig lön.
En trevlig arbetsmiljö med stora möjligheter för kreativitet och utveckling.


Intervjuer sker löpande
Tillträde enligt överenskommelse


Skicka din ansökan till [email protected]
Vi tar gärna emot bilder/filmer på bröd, bullar och annat du bakat. Visa mindre

Bilglastekniker

Ansök    Aug 24    Landrins Bil AB    Bilglasmontör
Vi expanderar och söker nu en bilglastekniker till serviceverkstaden på vår Mercedes-Benz anläggning. Rollen innebär främst att arbeta med att byta och reparera vindrutor/fordonsglas på personbilar och transportbilar. Vi erbjuder ett spännande arbete i en familjeägd organisation med framdrift. Om Tjänsten Som bilglastekniker hos oss på Landrins Bil kommer du att ingå i ett kompetent och serviceinriktat team. Arbetsuppgifterna består främst av att byta oc... Visa mer
Vi expanderar och söker nu en bilglastekniker till serviceverkstaden på vår Mercedes-Benz anläggning. Rollen innebär främst att arbeta med att byta och reparera vindrutor/fordonsglas på personbilar och transportbilar. Vi erbjuder ett spännande arbete i en familjeägd organisation med framdrift.

Om Tjänsten

Som bilglastekniker hos oss på Landrins Bil kommer du att ingå i ett kompetent och serviceinriktat team. Arbetsuppgifterna består främst av att byta och reparera vindrutor/fordonsglas på personbilar och transportbilar. Rollen innebär också viss kundmottagning och ta emot leveranser av glas. Stor vikt ligger vid att arbeta självständigt och hjälpa kunden på bästa sätt genom att jobba mot vår mission "nöjd kund".

Placeringsort är Sundvall och arbetsplatsen avser vår Mercedes-Benz anläggning.

Din bakgrund

För oss är det viktigt att du är serviceinriktad och tycker om att ta hand om kunder, arbeta praktiskt och har ett tekniskt intresse. Som person är du öppen, social, noggrann och självgående. För att lyckas i din roll krävs att du har något års erfarenhet av att arbeta med glas/rutbyten och har grundläggande datorvana. B-körkort är ett krav.

Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald och jämn könsfördelning.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande arbete i en organisation med starka framtidsutsikter. Vi erbjuder löpande utbildningar i rollen tillsammans med våra generalagenter, för att följa branschens utveckling och kundernas framtida önskemål.

Vi värdesätter hög medarbetarnöjdhet och främjar god hälsa och erbjuder friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Vi är kollektivanslutna med tjänstepension.

Tjänsten är heltid och tillsvidareanställning och vi kan tillämpa 6 månaders provanställning. Lönen är fast månadslön samt prestationsbaserad lön.

Ansökan

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt, senast 2022-09-30. Frågor angående tjänsten besvaras via e-post av platschef Fredric Norman, [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!

Landrins Bil

Landrins Bil är ett familjeägt företag som grundades 1968. Vi finns i Sundsvall, Avesta, Västerås, Eskilstuna, Vimmerby, Västervik och Lund. Vi säljer och servar personbilar, transportbilar, lastbilar samt fritidsfordon. I bolaget är vi ca. 300 anställda och omsätter ca 1,6 miljarder. Besök gärna vår hemsida www.landrinsbil.se för mer information om oss.

Landrins Bil är en arbetsplats där vi uppskattar när hjulen snurrar snabbt och att vi alla gör den resan som ett stort team.

Vi är brokig skara yrkesgrupper, alla med sin specifika kompetens. Det är något som vi värderar högt och som vi vet skapar en unik helhet som ger våra kunder bästa tänkbara service, kunskap och bemötande i sitt bilägande. Tillsammans arbetar vi mot morgondagens hållbara mobilitet- för våra kunder, medarbetare och vår planet. Besök gärna vår hemsida www.landrinsbil.se för mer information om oss. Visa mindre

Konditor sökes

Ansök    Jul 8    Café Charm AB    Bagare/Konditor
Vi utökar vårat team! Café Charm söker en kompetent konditor till vårat bageri med start så snart som möjligt. Vi har ett brett sortiment av klassiska bakverk som vi levererar till företag och våra egna butiker. Vi söker dig som är konditor och har konditorutbildning eller annan utbildning/arbetserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser att du är glad, kreativ och arbetsam och att du vill vara med att delta i Café charms fortsatta utveckling. ... Visa mer
Vi utökar vårat team!
Café Charm söker en kompetent konditor till vårat bageri med start så snart som möjligt.
Vi har ett brett sortiment av klassiska bakverk som vi levererar till företag och våra egna butiker.
Vi söker dig som är konditor och har konditorutbildning eller annan utbildning/arbetserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Vi ser att du är glad, kreativ och arbetsam och att du vill vara med att delta i Café charms fortsatta utveckling.
Arbetstider: 03.30-11.30
Helgjobb förekommer
Provanställning tillämpas, Rekrytering sker löpande
Maila ditt cv & övriga frågor Visa mindre

Sömmerska/ skräddare

Söker sömmerska/ skräddare för en start för en klimatsmart kollektion. Fördel om man kan rita mönster och sy efter mått. Prestationsbaserad lön. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Söker sömmerska/ skräddare för en start för en klimatsmart kollektion. Fördel om man kan rita mönster och sy efter mått.
Prestationsbaserad lön.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Konditor sökes

Ansök    Jun 9    Café Charm AB    Bagare/Konditor
Vi utökar vårat team! Café Charm söker en kompetent konditor till vårat bageri med start 1 juli. Vi har ett brett sortiment av klassiska bakverk som vi levererar till företag och våra egna butiker. Vi söker dig som har konditorutbildning eller annan utbildning/arbetserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser att du är glad, kreativ och arbetsam och att du vill vara med att delta i Café charms fortsatta utveckling. Arbetstider: 03.30-12.00 Helgj... Visa mer
Vi utökar vårat team!
Café Charm söker en kompetent konditor till vårat bageri med start 1 juli.
Vi har ett brett sortiment av klassiska bakverk som vi levererar till företag och våra egna butiker.
Vi söker dig som har konditorutbildning eller annan utbildning/arbetserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Vi ser att du är glad, kreativ och arbetsam och att du vill vara med att delta i Café charms fortsatta utveckling.
Arbetstider: 03.30-12.00
Helgjobb förekommer
Rekrytering sker löpande
Maila ditt cv & övriga frågor Visa mindre

Bilglastekniker

Till vår personbilsverkstad söker vi en bilglastekniker som främst kommer att jobba med att byta och reparera vindrutor/fordonsglas på personbilar. I arbetsuppgifterna ingår också kundmottagning och ta emot leveranser av glas. För oss är det viktigt att du är serviceinriktad och tycker om att ta hand om kunder, arbeta praktiskt och har ett tekniskt intresse. Som person är du öppen, social, noggrann och självgående. För att lyckas i din roll krävs att du h... Visa mer
Till vår personbilsverkstad söker vi en bilglastekniker som främst kommer att jobba med att byta och reparera vindrutor/fordonsglas på personbilar.

I arbetsuppgifterna ingår också kundmottagning och ta emot leveranser av glas. För oss är det viktigt att du är serviceinriktad och tycker om att ta hand om kunder, arbeta praktiskt och har ett tekniskt intresse. Som person är du öppen, social, noggrann och självgående. För att lyckas i din roll krävs att du har något års erfarenhet av att arbeta med glas/rutbyten och har grundläggande datorvana. B-körkort är ett krav

Det finns många utvecklingsmöjligheter inom Berners och vi vill att du ska växa med oss! Förutom kontinuerliga utbildningar så får du chansen att utveckla dig och dina kunskaper tillsammans med kollegorna på personbilsverkstaden.

Vi erbjuder en arbetsplats med en stark kultur som kännetecknas av vår värdegrund: Glädje, respekt, ansvar, positivitet och engagemang.

Ansökan är öppen till 29 maj och vi jobbar löpande med urval och intervjuer så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Konditor sökes

Ansök    Apr 8    Café Charm AB    Bagare/Konditor
Vi utökar vårat team! Café Charm söker en kompetent konditor till vårat bageri med start 1 juli. Vi har ett brett sortiment av klassiska bakverk som vi levererar till företag och våra egna butiker. Vi söker dig som har konditorutbildning eller annan utbildning/arbetserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser att du är glad, kreativ och arbetsam och att du vill vara med att delta i Café charms fortsatta utveckling. Arbetstider: 03.30-12.00 Helgj... Visa mer
Vi utökar vårat team!
Café Charm söker en kompetent konditor till vårat bageri med start 1 juli.
Vi har ett brett sortiment av klassiska bakverk som vi levererar till företag och våra egna butiker.
Vi söker dig som har konditorutbildning eller annan utbildning/arbetserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Vi ser att du är glad, kreativ och arbetsam och att du vill vara med att delta i Café charms fortsatta utveckling.
Arbetstider: 03.30-12.00
Helgjobb förekommer
Rekrytering sker löpande
Maila ditt cv & övriga frågor Visa mindre

GIS-expert sökes till Sundsvall

Ansök    Jun 8    Sweco AB (Publ)    GIS-utvecklare
Vill du arbeta innovativt med teknik i framkant med GIS och geodata? Nu söker vi vår nya kollega som vill jobba i ett fantastiskt team där ingen dag är den andra lik!  Därför ska du jobba hos oss Vi vill att du ska kunna påverka och styra dina dagar själv. Bra förutsättningar till en god balans mellan arbete och privatliv är viktigt för oss. Därför är vi en flexibel arbetsplats där vi arbetar under stor frihet. Vi värderar att ha riktigt kul på jobbet ... Visa mer
Vill du arbeta innovativt med teknik i framkant med GIS och geodata? Nu söker vi vår nya kollega som vill jobba i ett fantastiskt team där ingen dag är den andra lik! Därför ska du jobba hos oss

Vi vill att du ska kunna påverka och styra dina dagar själv. Bra förutsättningar till en god balans mellan arbete och privatliv är viktigt för oss. Därför är vi en flexibel arbetsplats där vi arbetar under stor frihet. Vi värderar att ha riktigt kul på jobbet och bra sammanhållning är en naturlig del av vårt arbete. Oavsett om du sitter hos oss fysiskt eller digitalt, så tror vi alltid att vi är bäst tillsammans. Vi tror också att varje medarbetare bidrar med unika kunskaper och synsätt och vi vill ta vara på just dina talanger och dina perspektiv att se saker på. Ytterligare en sak vi gärna lyfter är att det alltid går att lära mer hos oss och vi värderar ett ständig lärande och vi har bra interna utvecklingsmöjligheter.

Vi på Digital Services är nu på en spännande tillväxtresa där du på riktigt kan vara med i påverkan och utveckligen framåt! Vi effektiviserar och digitaliserar smarta och hållbara städer och samhällen med våra expertiskunskaper. Arbetet vi gör sker samhällsnära och har en konkret påverkan på vår vardag. Digital Services är en del utav Sweco som är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare!
Din framtida roll

Den här rollen är varierande och du kommer ha stor påverkan i arbetet och i dina uppdrag. Du bidrar med dina expertiskunskaper inom GIS och samtidigt samverkar du brett med både kunder och kollegor i organisationen.

Dina primära arbetsuppgifter är följande;


• Du utforskar insikter med geografisk information som data
• Du strukturar data, rådgör kring åtgärder, kvalitet och datainsamling
• Du bidrar till att kunder och kollegor inom andra expertiser arbetar med best practice inom geodata
• Du utformar kund- och projektanpassade lösningar inom tillgängliggörande, visualisering och användbarhet av geografisk information
• Du arbetar med verksamhetsutveckling inom GIS
• Etc

Denna tjänst utgår från vårt kontor i Sundsvall. Vi har dock en flexibel arbetsmiljö och kan arbeta där det är bäst lämpligt för både dig och våra kunder.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har;


• Högskole- eller universitetsexamen inom geografisk information, lantmäteri, samhällsbyggnad eller motsvarande
• Arbetat minst 2 år inom en organisation med stort nyttjande av GIS
• Mycket god förståelse för uppbyggnad av datastrukturer, webbtjänster och kvalitet
• Djupa kunskaper inom ArcGIS-plattformen alternativt Open source-lösningar inom GISDet är meriterande om du har;


• Kunskap inom fastighetsinformation, både gällande data och juridiska kunskaper
• Kunskaper inom FME
• Utvecklingskunskaper inom Javascript och/eller Python samt andra programmeringsspråk


Vem är du?

Konsultrollen på Sweco är fri, så vi tror att du för att trivas i denna roll, kan lägga upp, planera och styra dina dagar själv. Då du kommer arbeta med många kontaktytor, både internt och externt, så tror vi att du är engagerad, kommunikativ och kan samarbeta väl med andra. Du behöver även skriva och prata obehindrat på svenska och engelska.

Ansökan

Vi hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Efter avslutad rekryteringsprocess återkopplar vi till alla sökande.

Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontakta oss
Har du frågor eller funderingar eller vill höra mer om tjänsten?
Varmt välkommen att kontakta

Caroline Jansson, Gruppchef

076-242 41 36
[email protected]


Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Teknikinformatör till Sundsvall

Jobbeskrivning Är du ingenjör eller tekniker och mycket duktig att skriva på engelska? Lockas du av att arbeta med text och bild för att beskriva komplexa tekniska produkter på ett enkelt, strukturerat och tydligt sätt? Har du känsla för användarvänlighet och informationsflöde? Som teknikinformatör på Sigma Technology i Sundsvall kommer du att jobba med bland annat framtagande och utveckling av manualer, instruktioner, e-learning, illustrationer med mera. ... Visa mer
Jobbeskrivning
Är du ingenjör eller tekniker och mycket duktig att skriva på engelska? Lockas du av att arbeta med text och bild för att beskriva komplexa tekniska produkter på ett enkelt, strukturerat och tydligt sätt? Har du känsla för användarvänlighet och informationsflöde?
Som teknikinformatör på Sigma Technology i Sundsvall kommer du att jobba med bland annat framtagande och utveckling av manualer, instruktioner, e-learning, illustrationer med mera.
Baskunskaper
Just nu har vi ett stort behov av dig som gått teknisk utbildning och/eller jobbat med teknikinformation. Har du har erfarenhet från pappers- eller massaindustri eller annan verkstadsindustri gör det dig ännu mer attraktiv för uppdraget.
För att du ska lyckas i rollen som informationskonsult, informationsingenjör, teknikinformatör, teknisk skribent - eller vad du nu vill kalla dig - är det viktigt att du uppfyller följande:
Du har en stor teknisk förståelse och lätt för att ta reda på hur ny teknik fungerar genom att kommunicera med andra.
Du kan visa att du är bra på att skriva på engelska och förklara teknik på ett strukturerat och informativt sätt.
Du är bra på att kommunicera med andra människor och skapar goda relationer med dem omkring dig.
Du har en teknisk utbildning från universitetsnivå.
Personliga färdigheter, egenskaper, erfarenhet
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din vilja att utvecklas tillsammans med oss. Vi tror att du uppfyller följande:
Du är bra på att ta till dig ny teknik, sammanfatta och analysera information.
Du är noggrann, planerar och arbetar strukturerat.
Du tar egna initiativ, är flexibel och ser lösningar istället för problem.
Du levererar bra kvalitet och håller deadline.


Eftersom du kommer att arbeta som konsult trivs du med att samarbeta med olika människor i en internationell arbetsmiljö.
Vi erbjuder
På Sigma Technology har vi två prioriteringar: våra medarbetare och våra kunder. Sigma Technology sätter dig som konsult i fokus. Vi erbjuder dig goda möjligheter till utveckling och en variation av uppdrag. Vi tycker att det är viktigt att du trivs på jobbet och att vi får ha roligt tillsammans! Vi tror också på långsiktighet och vill därför att du ska trivas hos oss länge!
Läs mer på http://sigmatechnology.se/career/

Låter det intressant? Sök redan idag då vi jobbar löpande med rekrytering.
Kontakt
För mer information kontakta
Anders Adolfsson, +46 706237446
[email protected] Visa mindre

Spare Part Engineer / Customer Service Specialist

Valmet AB söker en driven, affärsmässig och teknikintresserad Spare Part Engineer till vårt team i Sundsvall. I rollen som Spare Par Engineer säljer du reservdelar till utrustning inom pappers och massaindustrin till främst vår marknad i Europa. I rollen som Spare Part Engineer har du direktkontakt med kunder och agerar också som ett stort stöd till våra utesäljare. Ditt arbete består av att ansvara för hela säljprocessen från att ta fram offert till färd... Visa mer
Valmet AB söker en driven, affärsmässig och teknikintresserad Spare Part Engineer till vårt team i Sundsvall. I rollen som Spare Par Engineer säljer du reservdelar till utrustning inom pappers och massaindustrin till främst vår marknad i Europa.
I rollen som Spare Part Engineer har du direktkontakt med kunder och agerar också som ett stort stöd till våra utesäljare. Ditt arbete består av att ansvara för hela säljprocessen från att ta fram offert till färdig kundorder. Du kommer att arbeta individuellt men även i ett team vilket ställer höga krav på din förmåga att samarbeta såväl internt i företaget som externt mot kund.
Tjänsten innehåller resor i omfattningen ca 15 – 30 dagar per år. Både nationellt och internationellt.
Erfarenhet:
För att lyckas i rollen som Spare Part Engineer bör du ha teknisk utbildning eller liknande kompetens och gärna erfarenhet från massa och pappersindustri. Tidigare erfarenhet från konstruktion, projektledning, eller försäljning är en fördel. Även erfarenheter från fiberlinjen är meriterande. Personliga egenskaper som vi värdesätter är att du är serviceinriktad, gillar att arbeta administrativt, är noggrann, drivande samt har lätt för att samarbeta och uppnå bästa resultat för kund och företag. Du behärskar engelska i tal och skrift samt har god datorvana.
Vi erbjuder:
Vi erbjuder en tjänst på en fartfylld arbetsplats med ett fritt och ansvarsfullt arbete i ett team av engagerade och skickliga medarbetare samt goda utvecklingsmöjligheter i en spännande och internationell bransch.
Våra värderingar: Customers, Renewal, Excellence and People utgör grunden för allt vi gör på Valmet. Våra värderingar vägleder oss genom handlingar och beslut varje dag och banar väg framåt.
Som anställd på Valmet får du tillgång till en personalstiftelse samt en flora av förmåner så som till exempel friskvårdstimme, friskvårdsbidrag, kompetensutveckling och flexibla arbetstider. Vi investerar i att utveckla vår personal, speciellt vad gäller ledarskap, välbefinnande och hållbarhet.
Övrig information:
För mer information om tjänsten, vänligen kontakta rekryterande chef Christoffer Nyberg på 08- 62 96 870. För frågor om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Beatrice Lampinen på 060-165088

Välkommen med din ansökan senast 2022-04-30 via www.valmet.careers. Intervjuer och urval kommer att ske löpande så skicka gärna din ansökan snarast möjligt.

Valmet is where the best talent from a wide variety of backgrounds comes together.? We have more than 14 000 professionals around the world. We are the leading global developer and supplier of technologies, automation, and services for the pulp, paper, and energy industries.?
Our commitment to moving our customers' performance forward requires creativity, technological innovations, service know-how, and above all teamwork. Visa mindre

Bagare

Bagare 75-100% Vi söker en sommarvikarie till vårt lilla hantverksbageri med anrika traditioner som ligger i Njurunda/Sundsvall Vi bakar matbröd och klassiska konditoriprodukter. Våra öppettider är måndag - lördag. Du jobbar själv en dag i veckan, övriga dagar tillsammans med en ordinarie bagare. Tillträde i maj eller enligt överenskommelse och ca. tre månader framåt. Eventuellt finns möjlighet till fortsatt tjänst efter sommaren. Vi söker dig som är... Visa mer
Bagare 75-100%
Vi söker en sommarvikarie till vårt lilla hantverksbageri med anrika traditioner som ligger i Njurunda/Sundsvall
Vi bakar matbröd och klassiska konditoriprodukter.
Våra öppettider är måndag - lördag.
Du jobbar själv en dag i veckan, övriga dagar tillsammans med en ordinarie bagare.
Tillträde i maj eller enligt överenskommelse och ca. tre månader framåt.
Eventuellt finns möjlighet till fortsatt tjänst efter sommaren.
Vi söker dig som är självgående med dokumenterad erfarenhet av bageri och konditori.
Har god fysik
Ett glatt humör
Goda referenser
Sänd din ansökan till: [email protected]
Vid frågor ang. tjänsten kontakta
Inga-Lill 070-544 10 05
Magnus 060-301 00 Visa mindre

Leveranskoordinator till Sundsvall

Jobbeskrivning Tycker du om utmaningen att organisera, hålla ordning och sätta samman alla viktiga dokument för enskilda maskiner eller hela produktionsanläggningar? Ser du helheten samtidigt som du är noggrann. Blir du sporrad att leverera mot deadline? Gillar du att jobba med IT- system och är intresserad av industriteknik? Gillar du att jobba med skickliga ingenjörer, IT-proffs och teknikinformatörer? Vill Du vara en del av ett växande och globalt föret... Visa mer
Jobbeskrivning
Tycker du om utmaningen att organisera, hålla ordning och sätta samman alla viktiga dokument för enskilda maskiner eller hela produktionsanläggningar? Ser du helheten samtidigt som du är noggrann. Blir du sporrad att leverera mot deadline? Gillar du att jobba med IT- system och är intresserad av industriteknik? Gillar du att jobba med skickliga ingenjörer, IT-proffs och teknikinformatörer? Vill Du vara en del av ett växande och globalt företag.
Du kommer arbeta tillsammans med ett projektteam från Sigma och även konstruktions- och projektenheterna på plats hos vår slutkund. Du kommer att stegvis lära dig alla moment och delar i leveransprocessen. Du kommer jobba med ett flertal IT-system och databaser. Du kommer sätta ihop kundunika leveransbibliotek med konstruktions- och anläggningsdokument. Du kommer bygga upp en helhetsförståelse för utveckling och projektleverans i ett världsledande produktföretag inom pappersindustrin.
Baskunskaper
Vi söker dig med erfarenhet från industri och anläggning eller arbetet med kvalitet och dokumentation inom andra branscher. Du kan vara nyexaminerad ingenjör eller ha annan teknisk- eller IT- utbildning. Erfarenhet från pappers- och massaindustrin gör dig extra värdefull.
Personliga färdigheter, egenskaper, erfarenhet
Arbetar bra tillsammans med andra och är serviceorienterad, noggrann och strukturerad.
Vi erbjuder
Sigma strävar efter innovation och utveckling. Vi har bara två prioriteringar: våra medarbetare och våra kunder. På Sigma sätter vi Dig som konsult i fokus. Vi erbjuder Dig goda möjligheter till utveckling och en variation av uppdrag. Vi tror på långsiktighet och vill att Du ska trivas hos oss, länge! Som konsult på Sigma får Du inte bara möjlighet till spännande uppdrag, utan Du får även möjlighet att knyta många kontakter både internt och externt. Vi tycker att det är viktigt att Du trivs på jobbet och att vi får ha roligt tillsammans! Läs mer på http://sigmatechnology.se/career/ www.sigmatechnology.se
http://www.sigmatechnology.se
Låter det intressant? Sök redan idag då vi jobbar löpande med rekrytering.
Kontakt
För mer information kontakta
Anders Adolfsson, +46 706237446
[email protected] Visa mindre

Bagare/Konditor

Ansök    Jan 31    Four Service AB    Bagare/Konditor
. Bagare för jobb Mars- April Vi söker för en kunds räkning en rutinerad och självgående bagare som vill jobba under Mars och April på en fjällrestaurang i norra Sverige. Restaurangen är belägen i ett mycket populärt och välbesökt hotell där gästerna äter frukost, lunch, middag samt fikar på plats.  Arbetsuppgifterna består i att baka matbröd till frukost, lunch & middag samt sötsaker till fika och även fixa vissa detaljer till kallskänkens desserter... Visa mer
.

Bagare för jobb Mars- April
Vi söker för en kunds räkning en rutinerad och självgående bagare som vill jobba under Mars och April på en fjällrestaurang i norra Sverige.
Restaurangen är belägen i ett mycket populärt och välbesökt hotell där gästerna äter frukost, lunch, middag samt fikar på plats. 
Arbetsuppgifterna består i att baka matbröd till frukost, lunch & middag samt sötsaker till fika och även fixa vissa detaljer till kallskänkens desserter.

Vi söker dig som uppskattar struktur, ordning & reda samt brinner för att ge alla gäster en smakupplevelse utöver det vanliga. Vi ser helst att du efter avslutad bagar/konditorutbildning och har hunnit med att arbeta minst tre inom yrket.

Vi står för resor till och från hotellet och boende utan kostnad för dig finns på plats under hela uppdraget.

Då jobbet börjarsnart så ber vi dig som tycker detta låter intressant så fort som möjligt mejla in din CV och ett personligt brev till [email protected] så kontaktar vi dig för att boka en intervju här hos oss på Arenavägen vid Globen. Intervjuer sker fortlöpande.

Självklart finns det mycket mer att berätta om denna tjänst men det tar vi när vi ses på en intervju, hur låter det? ????
Four Service har sedan 1989 varit en del av Sveriges blomstrande restaurangscen. Vi hjälper restauranger av alla dessa slag och i landets alla hörn med rekrytering och bemanning av kvalitetspersonal. Alltid öppet kontor, alltid tillgängliga. Läs mer på www.fourservice.se Visa mindre

Gör dig startklar för Lernia i Sundsvall

Ansök    Feb 2    Lernia Bemanning AB    Ädelstensslipare
Startklar – för dig som är öppen för jobb Allt fler arbetsgivare behöver personal med kort varsel. Samtidigt vet vi att det finns många som både skulle vilja och kunna börja på ett nytt jobb snabbt. Därför har vi på Lernia lanserat ”Startklar”. En möjlighet att snabbt få jobb för dig som på förhand skickat in en jobbansökan till oss. Är du öppen för nya jobbmöjligheter eller kan tänka dig att hoppa på ett jobb snabbt och spontant? Då är Startklar perfek... Visa mer
Startklar – för dig som är öppen för jobb

Allt fler arbetsgivare behöver personal med kort varsel. Samtidigt vet vi att det finns många som både skulle vilja och kunna börja på ett nytt jobb snabbt. Därför har vi på Lernia lanserat ”Startklar”. En möjlighet att snabbt få jobb för dig som på förhand skickat in en jobbansökan till oss.

Är du öppen för nya jobbmöjligheter eller kan tänka dig att hoppa på ett jobb snabbt och spontant? Då är Startklar perfekt för dig. Att vara startklar innebär konkret att du på förhand registrerar dig som kandidat hos oss på Lernia. När eller om det dyker upp ett jobb som passar dig tar vi kontakt och därefter kan du förhoppningsvis snabbt och smidigt påbörja ditt nya jobb.

Hur går det till?

Det första du gör är att leta upp startklar på din ort. Du kommer att hamna på en traditionell jobbannons där du får svara på en del frågor. I annonsen finns det även tre videobaserade frågor där du spelar in videosvar. När du svarat på alla frågor, bifogat nödvändiga dokument och spelat in alla videoklipp skickar du iväg din ansökan.

Hur länge behöver jag vänta på svar?

I våra traditionella annonser, som är tydligt kopplade till en specifik tjänst, garanterar vi svar. Den här ansökan är annorlunda. Den riktar sig inte mot ett förutbestämt uppdrag och ligger kvar länge på vår hemsida. Det finns med andra ord inget slutdatum för annonsen och vi kan inte garantera en snabb återkoppling.

Tips på vägen!

• Ladda gärna upp bildfiler på det mesta som kan vara meriterande för dig.
• Det kan handla om bilder på exempelvis certifikat, diplom, truckkort eller annat.
• När du spelar in videosvar är det bra om du sitter i en lugn och tyst miljö så vi tydligt hör vad du säger.

Lycka till! Visa mindre

Project Manager, Technical Sales

Are you driven and proactive, with a genuine interest in technology? Do you want to work with international projects and close to global customers, and be part of a committed, winning sales team working and creating innovative solutions for our customers? Our office in Sundsvall is looking for a Project Manager, Technical Sales, for Chemical Pulping process area, including brown stock washing, oxygen delignification and bleaching, delivered to the Pulp & P... Visa mer
Are you driven and proactive, with a genuine interest in technology?
Do you want to work with international projects and close to global customers, and be part of a committed, winning sales team working and creating innovative solutions for our customers?
Our office in Sundsvall is looking for a Project Manager, Technical Sales, for Chemical Pulping process area, including brown stock washing, oxygen delignification and bleaching, delivered to the Pulp & Paper industry. As a Project Manager, you will be one of the key role player in our sales team as technical sales support applying state of the art technical solutions.
You will work closely together with Sales Managers and Cost Estimates as well as our engineering departments to develop innovative technical process solutions, work with quotation documentation, and finalize the technical offer. In addition to technical sales support you will also present our technical offer, processes and products to our customers and build a winning sales team to be able to serve our customers worldwide.
To be successful in this role, we believe you have the following background, competence and abilities:
A solid technical education, bachelor or master in engineering, or equivalent experience.
Strong emphasis on the ability to communicate and present effectively in English (written and oral)
Customer focused and service-minded
Good communication and interpersonal skills enabling you to build and maintain good relationships with both external and internal clients
Determined and passionate to deliver results both individually and as part of a team
Experience from teamwork is essential
Genuine interest in technology
Innovative and able to see new opportunities
Can adopt to other cultures and people globally
Experience from the pulp and paper industry
Experience from project sales work is a strong merit

Personal skills will have great impact in our evaluation and final selection for this position.
Our team:
We offer you an opportunity to join an enthusiastic team both men and women of highly experienced and committed colleagues in Sundsvall and many more worldwide.
You will work in a global business environment where you will be able to contribute to the company’s success and further develop and broaden your personal and professional skills.
Involvement is a good base for commitment, helping the working spirit to grow!
Additional information:
Does this sound like a challenge you are willing to take on? Then join our winning team and send your application with your CV as soon as possible, but no later than September 14, 2021.
For more information regarding this position, please contact; Riitta Inkinen, Senior Manager, Sales, +46 73201076.
For information regarding the recruitment process, please contact; Beatrice Lampinen, HR Generalist, +46 60165088.


When everything works together
Valmet is where the best talent from a wide variety of backgrounds comes together. With more than 14 000 professionals around the world, we are the leading global developer and supplier of technologies, automation and services for the pulp, paper and energy industries. Our commitment to moving our customers’ performance forward requires creativity, technological innovations, service know-how – and above all, teamwork.
Join the team! www.valmet.com/careers Visa mindre

Teknisk Leveranskoordinator

Tycker Du om utmaningen att organisera, hålla ordning och sätta samman alla viktiga dokument för enskilda maskiner eller större anläggningar? Ser du helheten samtidigt som du är noggrann. Blir du sporrad att leverera mot deadline? Gillar du att jobba med IT- system och är intresserad av industriteknik? Gillar du att jobba med skickliga ingenjörer, IT-proffs och Teknikinformatörer? Vill Du vara en del av ett växande och globalt företag? Du kommer arbeta til... Visa mer
Tycker Du om utmaningen att organisera, hålla ordning och sätta samman alla viktiga dokument för enskilda maskiner eller större anläggningar? Ser du helheten samtidigt som du är noggrann. Blir du sporrad att leverera mot deadline? Gillar du att jobba med IT- system och är intresserad av industriteknik? Gillar du att jobba med skickliga ingenjörer, IT-proffs och Teknikinformatörer? Vill Du vara en del av ett växande och globalt företag?
Du kommer arbeta tillsammans med ett projektteam från Sigma och även konstruktions- och projektenheterna hos vår slutkund. Du kommer succesivt lära dig alla moment och delar i leveransprocessen. Du kommer jobba med ett flertal IT-system och databaser. Du kommer sätta ihop kundunika leveransbibliotek med konstruktions- och anläggningsdokument. Du kommer steg för steg bygga upp din helhetsförståelse för hela utvecklingscykeln i ett världsledande produktföretag inom pappersindustrin.
Baskunskaper
Vi söker en ingenjör och gärna med erfarenhet från branscherna industri och anläggning. Men även dig som är nyexaminerad. Erfarenhet från pappers- och massaindustrin gör dig extra värdefull.
Personliga färdigheter, egenskaper, erfarenhet
Arbetar bra tillsammans med andra och är serviceorienterad, noggrann och strukturerad.
Vi erbjuder
Sigma strävar efter innovation och utveckling. Vi har bara två prioriteringar: våra medarbetare och våra kunder. På Sigma sätter vi Dig som konsult i fokus. Vi erbjuder Dig goda möjligheter till utveckling och en variation av uppdrag. Vi tror på långsiktighet och vill att Du ska trivas hos oss, länge! Som konsult på Sigma får Du inte bara möjlighet till spännande uppdrag, utan Du får även möjlighet att knyta många kontakter både internt och externt.
Vi tycker att det är viktigt att Du trivs på jobbet och att vi får ha roligt tillsammans!
Läs mer på http://sigmatechnology.se/career/ Visa mindre

Kursledare i keramik

Medborgarskolan finns över hela landet och våra kurser och kulturaktiviteter engagerar varje år närmare en miljon deltagare. Vår verksamhet är öppen för alla. Vår ambition är att stimulera till kunskapssökande, eget skapande och samhällsengagemang. Vi förenar trivsamma lärandeformer med höga krav på kvalitet och kompetens. Är du keramiker eller har stor passion för hantverket? Vill du lära ut dina kunskaper till andra? Då kan du vara den ledare vi söke... Visa mer
Medborgarskolan finns över hela landet och våra kurser och kulturaktiviteter engagerar varje år närmare en miljon deltagare. Vår verksamhet är öppen för alla. Vår ambition är att stimulera till kunskapssökande, eget skapande och samhällsengagemang. Vi förenar trivsamma lärandeformer med höga krav på kvalitet och kompetens.
Är du keramiker eller har stor passion för hantverket? Vill du lära ut dina kunskaper till andra? Då kan du vara den ledare vi söker till vår nya kurs i keramik.

Keramik och andra hantverk har fått en renässans. Därför är vi i startgroparna att utforma en kurs i keramik som ska börja efter sommaren. Vi söker därför en ledare som på ett pedagogiskt sätt kan lära ut hantverket till deltagare som inte har någon förkunskap eller de som har lite erfarenhet. Kursen ska ge kunskap och praktiskt lärande i att dreja och utforma handgjorda föremål.

Vi tror att du är en duktig pedagog som tycker om att förmedla din kunskap på bästa möjliga sätt och som vill hjälpa andra att utvecklas. Våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Varaktighet och arbetstid


Denna tjänst bör ses som en extrainkomst. Arbetstiden är förlagd främst till vardagskvällar från och med hösten 2021. Kursens omfattning och upplägg görs i samarbete med dig. Våra lokaler ligger på Grönborgsgatan i centrala Sundsvall.

Ansökan
Välkommen med din ansökan redan idag då vi hanterar ansökningarna löpande. Skicka CV och personligt brev till oss. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Marie Jonsson på 010-157 54 64 eller [email protected].Medborgarskolan är ett studieförbund med ett brett kursutbud, stor musikverksamhet och samarbete med föreningar och grupper inom många olika ämnen. Deltagarna är i alla åldrar och med olika bakgrunder och intressen. Visa mindre

Butikssäljare Bageri/Konditori

Ansök    Mar 18    City Gross Sverige AB    Bagare/Konditor
Till vår City Gross i Sundsvall söker vi en Butikssäljare till vårt Bageri Konditori Som bageri-/konditorimedarbetare på City Gross Sundsvall kommer du att: - Medverka till att erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande bageriavdelning, där vi bakar allt från surdegsbröd till prinsesstårtor. - Arbeta med bakning, trågning, konditori, varupåfyllnad och uppföljning. - Tillsammans med dina kollegor medverkar du till en trivsam, effektiv och säljande arbets... Visa mer
Till vår City Gross i Sundsvall söker vi en Butikssäljare till vårt Bageri Konditori
Som bageri-/konditorimedarbetare på City Gross Sundsvall kommer du att:

- Medverka till att erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande bageriavdelning, där vi bakar allt från surdegsbröd till prinsesstårtor.
- Arbeta med bakning, trågning, konditori, varupåfyllnad och uppföljning.
- Tillsammans med dina kollegor medverkar du till en trivsam, effektiv och säljande arbetsmiljö.
Våra butiker är öppna årets alla dagar, så arbete på kvällar och helger är en naturlig del i butiksarbetet.För tjänsten som butikssäljare bageri-/konditori söker vi dig som:

- Har en bageriutbildning
- Har tidigare erfarenheter inom bageri/konditori, gärna från butiksbageri.
- Erfarenhet av arbete inom detaljhandeln är meriterande och vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.
För att lyckas i rollen som butikssäljare bageri- & konditori ser vi att du trivs i mötet med kunden och att du alltid strävar efter att göra det lilla extra för att överträffa kundens förväntningar.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför organisationen. Vår ambition är att rekrytera medarbetare med en bra mix av olika bakgrunder för att återspegla vårt samhälle och våra kunder.

Startdatum: 2021-06-01 till 2021-05-31 2024

Tjänstens omfattning: Heltid

Anställningsform: Vikariat

Sista ansökningsdag: 2021-04-30

Din ansökan

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt.
Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.citygross.se (http://www.citygross.se/) Visa mindre

Verksamhetsutvecklare IT, Sundsvall

Ansök    Mar 24    Shaya Solutions AB    Affärsarkitekt
Om konsultuppdraget - Ort: Sundsvall - Uppdragslängd: Ca. 1 år - Sista ansökningsdagen: ansök snarast - Omfattning: 50% - OBS! Det är viktigt att du uppfyller skall-kraven för att vi överhuvudtaget ska kunna offerera dig, annars förkastar beställaren vårt anbud omgående där både din tid resp. vår tid går till spillo. Uppdragsbeskrivning Kunden söker en verksamhetsutvecklare med ansvar att implementera och stödja kring övergripande riktlinjer, uppföljn... Visa mer
Om konsultuppdraget

- Ort: Sundsvall
- Uppdragslängd: Ca. 1 år
- Sista ansökningsdagen: ansök snarast
- Omfattning: 50%
- OBS! Det är viktigt att du uppfyller skall-kraven för att vi överhuvudtaget ska kunna offerera dig, annars förkastar beställaren vårt anbud omgående där både din tid resp. vår tid går till spillo.


Uppdragsbeskrivning

Kunden söker en verksamhetsutvecklare med ansvar att implementera och stödja kring övergripande riktlinjer, uppföljning av verksamhet, faktisk implementation och expertstöd inom TBM. Uppdraget innebär att för Kunden verka som expertstöd för att säkerställa att den TBM implementation som används kan fungera på ett överskridande sätt utifrån TBM som ramverk.

Exempel på arbetsuppgifter som omfattas? utveckling av strategier, utredningar, behovsanalyser, kostnadsuppskattning av IT&dashdrift; och produktion, kravfångster och kravspecificering.

Obligatoriska kompetenser och erfarenhet (skallkrav):

- Kompetens avseende arbete med syfte att utveckla och stödja IT produktionsverksamheten eller nyttan av IT.
- Stor kunskap kring ekonomi inom IT drift och produktion och dess IT tjänsteleveranser, speciellt inom offentlig verksamhet.
- Genomfört tre (3) liknande uppdrag senaste 3 åren som styrker konsultens kompetens gällande implementering av TBM ramverket inom offentlig verksamhet/förvaltning eller bank och försäkringsbolag.
- Erfarenhet inom offentlig förvaltning eller bank/försäkring, av storskalig driftsmiljö.


______________________

Hur du kommer vidare

- Sök uppdraget genom denna annons
- Lägg in ett CV i word-format
- Vi återkopplar om något behöver kompletteras eller förtydligas.
- Återkoppling sker vanligtvis från Kunden till oss inom 10 arbetsdagar
från det att ansökningstiden utgått. Vi försöker återkoppla omgående till dig som kandidat snarast vi har ny information avseende din ansökan eller uppdraget. Skulle återkoppling dröja, vänligen kontakta oss genom att svara på bekräftande mailutskicket i samband med din ansökan.


På uppmaning från beställare/slutkunder vill de inte att vi lämnar ut information om dem. En annan anledning är att Shaya Solutions lägger stor mängd tid som man på förhand inte får betalt för såvida inte uppdraget tillsätts, och därav kan vara återhållsamma med informationsdelningen av naturliga skäl.

Inför en eventuell intervju meddelas du om vilken Kunden är i god tid.

Om Shaya Solutions

Konsult- och kompetenspartner inom IT, Management och Teknik.

Vi lägger ett stort fokus på kund-/konsultpartnernöjdhet och kvalité i våra leveranser och verkar idag på 13 orter i Sverige med utgångspunkt i Stockholm. Teamets motto är Ödmjukhet, Ihärdighet samt Flexibilitet.

Varmt välkommen att höra av dig vid frågor eller funderingar.

Annonsförsäljare undanbedes. Visa mindre

Kursledare i keramik

Medborgarskolan finns över hela landet och våra kurser och kulturaktiviteter engagerar varje år närmare en miljon deltagare. Vår verksamhet är öppen för alla. Vår ambition är att stimulera till kunskapssökande, eget skapande och samhällsengagemang. Vi förenar trivsamma lärandeformer med höga krav på kvalitet och kompetens. Är du keramiker eller har stor passion för hantverket? Vill du lära ut dina kunskaper till andra? Då kan du vara den ledare vi söke... Visa mer
Medborgarskolan finns över hela landet och våra kurser och kulturaktiviteter engagerar varje år närmare en miljon deltagare. Vår verksamhet är öppen för alla. Vår ambition är att stimulera till kunskapssökande, eget skapande och samhällsengagemang. Vi förenar trivsamma lärandeformer med höga krav på kvalitet och kompetens.
Är du keramiker eller har stor passion för hantverket? Vill du lära ut dina kunskaper till andra? Då kan du vara den ledare vi söker till vår nya kurs i keramik.

Keramik och andra hantverk har fått en renässans. Därför är vi i startgroparna att utforma en kurs i keramik som ska börja efter sommaren. Vi söker därför en ledare som på ett pedagogiskt sätt kan lära ut hantverket till deltagare som inte har någon förkunskap eller de som har lite erfarenhet. Kursen ska ge kunskap och praktiskt lärande i att dreja och utforma handgjorda föremål.

Vi tror att du är en duktig pedagog som tycker om att förmedla din kunskap på bästa möjliga sätt och som vill hjälpa andra att utvecklas. Våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Varaktighet och arbetstid


Denna tjänst bör ses som en extrainkomst. Arbetstiden är förlagd främst till vardagskvällar från och med hösten 2021. Kursens omfattning och upplägg görs i samarbete med dig. Våra lokaler ligger på Grönborgsgatan i centrala Sundsvall.

Ansökan
Välkommen med din ansökan redan idag då vi hanterar ansökningarna löpande. Skicka CV och personligt brev till oss. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Marie Jonsson på 010-157 54 64 eller [email protected].Medborgarskolan är ett studieförbund med ett brett kursutbud, stor musikverksamhet och samarbete med föreningar och grupper inom många olika ämnen. Deltagarna är i alla åldrar och med olika bakgrunder och intressen. Visa mindre

Bilglastekniker i Sundsvall (Visstidsanställning)

Är du driven, engagerad och söker nya spännande arbetsuppgifter? Carglass grundades av familjen Jacobson i Stockholm 1932. Sedan april 2002 ägs Carglass Sweden till 100 % av Belron International och ingår därmed i världens största bilglaskoncern, med verksamhet i 39 länder och över 29000 anställda. BELRON® är specialister på reparation & byte av bilglas och betjänar över 18,2 miljoner kunder per år och var 3:e sekund utför vi ett bilglasjobb någonstans i v... Visa mer
Är du driven, engagerad och söker nya spännande arbetsuppgifter?
Carglass grundades av familjen Jacobson i Stockholm 1932. Sedan april 2002 ägs Carglass Sweden till 100 % av Belron International och ingår därmed i världens största bilglaskoncern, med verksamhet i 39 länder och över 29000 anställda. BELRON® är specialister på reparation & byte av bilglas och betjänar över 18,2 miljoner kunder per år och var 3:e sekund utför vi ett bilglasjobb någonstans i världen. Det svenska huvudkontoret finns i Stockholm. I hjärtat av allt vi gör är vårt åtagande att alltid leverera kundservice i världsklass. Vi vill göra skillnad för våra kunder genom att lösa deras problem med verklig omsorg. Trots att vi vuxit och idag är över 170 anställda finns familjekänslan kvar i företaget. För att trivas hos oss är du en person som värdesätter våra grundläggande värderingar omtänksam, genuin, driven och samarbetsvillig.
Vi är ett företag i tillväxt och söker nu fler engagerade medarbetare som vill vara med och göra skillnad för våra kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi trygga anställningsvillkor och goda förmåner. Kanske viktigast av allt erbjuder vi ett roligt jobb med härliga kollegor och en stark gemenskap!
Arbetsuppgifter
Du levererar Carglass® tjänster på ett sätt som uppfyller eller överträffar våra kunders förväntningar vad gäller bemötande, kvalitet på arbetet som utförs och information/administration i samband med vår service.
Som bilglastekniker är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att laga stenskott, byta bilrutor och ta emot kunder på verkstaden. Du behöver inte ha erfarenhet av att laga bilglas tidigare, även om det är meriterande, så därför tillhandahåller Carglass® den utbildning du behöver för att lyckas i tjänsten.
Vem är du?
Du förstår vikten av god kundservice och har erfarenhet av någon typ av arbete med direkt kundkontakt. Du har en gymnasieexamen och vi ser det som meriterande med tidigare erfarenheter av bilglas eller försäkringsskador.
För oss är det viktigt att du tycker om att ta hand om kunder, arbeta praktiskt och har ett tekniskt intresse. För att lyckas i jobbet behöver du vara serviceinriktad, noggrann, självständig och ha grundläggande datorvana.
B-körkort är ett krav.
Vi ser gärna sökanden av olika åldrar, kön och etniska bakgrunder. Det är avgörande för oss är att du delar vår grundläggande värdering att alla våra kunder och medarbetare, oavsett bakgrund, ska bemötas på ett respektfullt sätt.
Tjänsten är en visstidsanställning, tillträde enligt överenskommelse. Skicka in ditt personliga brev och CV via länken till höger.
Vi ser fram emot att höra ifrån dig! Visa mindre

Konditor sökes

Ansök    Feb 17    Bageriet    Bagare/Konditor
Vi utökar vårat team! Café Charm söker en kompetent konditor till vårat bageri. Vi har ett brett sortiment av klassiska bakverk som vi levererar till företag och våra egna butiker. Vi söker dig som har konditorutbildning eller annan utbildning/arbetserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser att du är glad, kreativ och arbetsam och att du vill vara med att delta i Café charms fortsatta utveckling. Arbetstider: 03.30-12.00 Helgjobb förekommer T... Visa mer
Vi utökar vårat team!
Café Charm söker en kompetent konditor till vårat bageri.
Vi har ett brett sortiment av klassiska bakverk som vi levererar till företag och våra egna butiker.
Vi söker dig som har konditorutbildning eller annan utbildning/arbetserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Vi ser att du är glad, kreativ och arbetsam och att du vill vara med att delta i Café charms fortsatta utveckling.
Arbetstider: 03.30-12.00
Helgjobb förekommer
Tjänsten tillsätts löpande
Maila ditt cv & övriga frågor till
[email protected] Visa mindre

Bagare sökes

Bageri Bakgården söker en bagare Bageriet ligger på Storgatan och har funnits i 35 år. Vi har både konditori och bageri i våra lokaler och bakar färskt varje dag. Vi har många privata kunder men även ett flertal företagskunder som beställer återkommande. Den vi söker är en person som har ett eget driv och vill utveckla både sig själv, företaget och sortimentet. Det egna ansvaret är viktigt och du kommer ansvara över den dagliga produktionen. Vi söker e... Visa mer
Bageri Bakgården söker en bagare


Bageriet ligger på Storgatan och har funnits i 35 år. Vi har både konditori och bageri i våra lokaler och bakar färskt varje dag.
Vi har många privata kunder men även ett flertal företagskunder som beställer återkommande.

Den vi söker är en person som har ett eget driv och vill utveckla både sig själv, företaget och sortimentet. Det egna ansvaret är viktigt och du kommer ansvara över den dagliga produktionen. Vi söker en person som kan utveckla och vidhålla en god och jämn kvalitet

Tjänsten är en heltidstjänst och är förlagt under nattetid, vardagar samt var tredje lördag.
Tjänsten avser främst bageriarbete men visst arbete på konditoriet kommer förekomma.


Vi har kollektivavtal och avtalsenliga löner.Mejla din ansökan samt minst två referenser till [email protected] Visa mindre

Butiksansvarig MAKE UP STORE / SUNDSVALL, BIRSTA VIK.

Ansök    Jan 28    MAKE UP STORE AB    Make-up artist
Make Up Store är ett ledande företag inom kosmetik med över 200 försäljningsställen världen över. Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande arbetsmiljö i vår värld av färger som ständigt expanderar. Welcome to The World of Colour! Du är en utåtriktad person som älskar att sälja och uppnå resultat. Du trivs med att jobba i ett högt tempo där arbetsuppgifterna kan variera. Är du en person med passion för försäljning, är utbildad make-up artist och älskar ... Visa mer
Make Up Store är ett ledande företag inom kosmetik med över 200 försäljningsställen världen över. Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande arbetsmiljö i vår värld av färger som ständigt expanderar. Welcome to The World of Colour! Du är en utåtriktad person som älskar att sälja och uppnå resultat. Du trivs med att jobba i ett högt tempo där arbetsuppgifterna kan variera. Är du en person med passion för försäljning, är utbildad make-up artist och älskar att ge bästa service, tveka inte att söka. För att jobba hos måste du ha fyllt 18 år. Vi söker nu en ansvarsfull person till våran butik i Birsta City.


Som Butiksansvarig ansvarar du för att maximera försäljningen och lönsamheten i butiken. Du sätter upp försäljningsmål, säkerställer att kampanjer och aktiviteter genomförs enligt vår marknadsplan samt följer upp och rapporterar resultat.


För att lyckas som butiksansvarig på MAKE UP STORE tror vi att du är en initiativrik och inspirerande person med mycket positiv energi och engagemang.
Vi söker dig som är utbildad make-up artist och har tidigare jobbat med försäljning och service med ett naturligt positivt driv framåt.
Du ser lösningar i problem och gillar att utmanas och ständigt utvecklas.


Framgång i butik bygger på din förmåga att leda och coacha ditt team för att uppnå sin fulla potential. Din passion och entusiasm för yrket smittas av till alla kollegor vilket i sin tur alltid ger våra kunder förstklassig upplevelse. Vi vill att kunden alltid sätts i fokus och möts av tillgängliga, kunniga och glada säljare som alltid ger det där lilla extra.


På så sätt vill vi bygga långsiktiga kundrelationer och stärka vårt varumärke.


Exempel på ansvarsområden:
* Helhetsansvar för driften av butiken
* Evenemangsplanering
* Sociala medier
* Utveckling av medarbetare


Tjänsten kan komma att bli tillsätt under rekryteringsprocessen. Visa mindre

Butiksmedarbetare Bageri

Ansök    Jan 15    CityGross    Bagare/Konditor
. Till vår City Gross i Sundsvall söker vi en Medarbetare till vårt Bageri/Konditori som lever och lär efter vår mission; Att förgylla konsumentens vardag! Dina arbetsuppgifter I din roll medverkar du till att erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande bageriavdelning, där vi bakar allt från surdegsbröd till prinsesstårtor. Du är van vid att arbeta resultatinriktat och några av dina främsta arbetsuppgifter är bakning, trågning, konditori, varupåfylln... Visa mer
.

Till vår City Gross i Sundsvall söker vi en Medarbetare till vårt Bageri/Konditori som lever och lär efter vår mission; Att förgylla konsumentens vardag!

Dina arbetsuppgifter
I din roll medverkar du till att erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande bageriavdelning, där vi bakar allt från surdegsbröd till prinsesstårtor. Du är van vid att arbeta resultatinriktat och några av dina främsta arbetsuppgifter är bakning, trågning, konditori, varupåfyllnad och uppföljning. Tillsammans med dina kollegor medverkar du till en trivsam, effektiv och säljande arbetsmiljö. 

Våra butiker är öppna årets alla dagar, så arbete på kvällar och helger är en naturlig del i butiksarbetet. 

Din bakgrund
Som person är du resultatinriktad, har hög servicekänsla och jobbar effektivt med att optimera avdelningens resultat. Vi söker dig med bageriutbildning och med tidigare erfarenheter inom bageri/konditori, gärna från butiksbageri. Erfarenhet av arbete inom detaljhandeln är meriterande. Det är viktigt att vara flexibel och snabblärd då det är ett högt tempo som efterfrågas. Utvecklande tjänst där man har chansen att lära sig mycket och ha ett spännande och varierande arbete. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i ett expansivt familjeföretag med intressanta framtidsplaner och starka värderingar. Det är viktigt för oss att du är samstämmig med dessa värderingar och har dem som utgångspunkt i arbetet.  

- Vi skapar vinst som ger oss resurser  
- Vi är nytänkare som vågar vara annorlunda  
- Vi tar socialt ansvar och värnar om vår omvärld  
- Vi söker kontinuitet och präglas av långsiktighet 

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför organisationen. Vår ambition är att rekrytera medarbetare med en bra mix av olika bakgrunder för att återspegla vårt samhälle och våra kunder.  

Din ansökan
Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt. 
Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.citygross.se Visa mindre

Sveriges största glasmästeri söker nya kollegor!

Ser du också glasets fantastiska möjligheter? Då är du välkommen till oss på Ryds Glas. Vi är ett entreprenörsdrivet företag som brinner för glas som material. De senaste åren har Ryds Glas, verksamma inom byggnadsglas, haft en kraftig tillväxt och är idag marknadsledande i Sverige när det gäller glasmästeritjänster. Koncernen omsätter idag 600 MSEK och är verksamma på drygt 50 orter med huvudkontor i Helsingborg. Ryds Glas har 410 anställda och behöver n... Visa mer
Ser du också glasets fantastiska möjligheter? Då är du välkommen till oss på Ryds Glas. Vi är ett entreprenörsdrivet företag som brinner för glas som material.
De senaste åren har Ryds Glas, verksamma inom byggnadsglas, haft en kraftig tillväxt och är idag marknadsledande i Sverige när det gäller glasmästeritjänster. Koncernen omsätter idag 600 MSEK och är verksamma på drygt 50 orter med huvudkontor i Helsingborg. Ryds Glas har 410 anställda och behöver nu förstärka med fler kompetenta kollegor för att fortsätta sin tillväxtresa. Ryds Glas arbetar aktivt med jämställdhetsfrågor och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökanden. Företagets övergripande mål är att skapa en trivsam och säker arbetsplats som attraherar, välkomnar, behåller och utvecklar alla duktiga människor.
Med hjälp av snabba beslutsprocesser, högt i tak och ett vasst erbjudande har vi vuxit till Sveriges ledande glasmästerikedja. Nu behöver vi bli fler. Är du en av de vi söker?
 
Kravprofil och arbetsuppgifter
Ryds Glas söker just nu en erfaren Glasmästare till Sundsvall. Vi värdesätter kollegor med hög servicekänsla, bra initiativ-förmåga, noggrannhet och med en positiv inställning.
Vi kan erbjuda ett fritt arbete med mycket kundkontakt i ett gäng med mycket erfarenhet. Dina arbetsuppgifter omfattar glasarbeten som reparation av fönster och glasskador, tillskärning av glas på verkstaden, montering av glasräcken, fasader och uterum.
Du har B-körkort och du behärskar svenska i tal och skrift. Du är social, trivs att arbeta med varierande arbetsuppgifter och är noggrann i ditt arbete. Som person är du ansvarstagande, serviceinriktad och samarbetsvillig.
Intresserad? Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten kontakta Kamal Barny 042-12 02 51 eller [email protected]. Visa mindre

Ändringsskräddare

Ansök    Dec 2    Skoglunds Skrädderi, Aina    Skräddare
Ide rik, kan allt i branschen förekommande göromål såsom ändra Frackar, Smokingar, Schacketer, Kragkortningar, Kragsänkningar. Fest och balklänningar. Reparation och rekreation av klänningar. Att kunna "nåla" och anpassa efter kundens behov. Bra kännedom om olika material och kvalitets medveten. Att kunna reparera och återskpa mönster i persiska och ädelmattor. Visa mer
Ide rik, kan allt i branschen förekommande göromål såsom ändra Frackar, Smokingar, Schacketer, Kragkortningar, Kragsänkningar. Fest och balklänningar. Reparation och rekreation av klänningar. Att kunna "nåla" och anpassa efter kundens behov. Bra kännedom om olika material och kvalitets medveten. Att kunna reparera och återskpa mönster i persiska och ädelmattor. Visa mindre

Händig snickare med yrkesbevis sökes

Vill du tillhöra ett glatt och kompetent team, där vardagen handlar om att skapa rum för trivsel åt våra kunder? Då ska du söka tjänsten som Snickare hos oss på Hedern Fastigheter! Hedern Fastigheter är ett expansivt fastighetsbolag med huvudkontor i Sundsvall. Hedern Fastigheter som bildades 1997 äger, förvaltar och förädlar kontor, bostäder och kommersiella lokaler. Den uthyrningsbara ytan uppgår till ca 125 000 m2 fördelat på ett 30-tal fastigheter i... Visa mer
Vill du tillhöra ett glatt och kompetent team, där vardagen handlar om att skapa rum för trivsel åt våra kunder? Då ska du söka tjänsten som Snickare hos oss på Hedern Fastigheter!


Hedern Fastigheter är ett expansivt fastighetsbolag med huvudkontor i Sundsvall.
Hedern Fastigheter som bildades 1997 äger, förvaltar och förädlar kontor, bostäder och kommersiella lokaler. Den uthyrningsbara ytan uppgår till ca 125 000 m2 fördelat på ett 30-tal fastigheter i Sundsvall, Gävle samt Örnsköldsvik. Fastighetsvärdet uppgår 2019 till drygt 1 miljard kronor. Mer information om Hedern Fastigheter hittar du på: https://www.hedern.se/
Arbetsuppgifter och ansvarsområden
I rollen som snickare kommer du att vara bolagets ansikte utåt då du dagligen träffar våra hyresgäster, du blir också en viktig pusselbit i bolagets servicegrupp där det bl.a. ingår fastighetstekniker, snickare och målare. Som snickare är består dina främsta arbetsuppgifter av: renovering, om- och tillbyggnad & mindre nybyggnationer. I servicegruppen arbetar man som ett lag där det är viktigt att kunna vara gränsöverskridande i sin yrkesroll för att kunna göra det bästa för våra hyresgäster.

Kravspecifikation
Gymnasial utbildning inom bygg & anläggning, Yrkesbevis och b-körkort.
Det är meriterande om du har praktisk erfarenhet av att arbeta som snickare på mindre ombyggnationer och lägenhetsrenoveringar.

Personliga egenskaper
För att du ska trivas hos oss tror vi att du är social, flexibel och händig.
Du förstår vikten av att göra ett bra arbete, hålla tider och skapa bra arbetsklimat för dig och dina kollegor. Det är viktigt att du gillar variation då vi både har företags- och privatkunder.
Självgående, driven, gillar att arbeta i team eller vill du bara göra ett bra jobb och lära dig mer? Sök nu, intervjuer sker löpande. Visa mindre

Sveriges största glasmästeri söker nya kollegor!

Ansök    Nov 26    Ryds Glas AB    Glastekniker/Glasmästare
Ser du också glasets fantastiska möjligheter? Då är du välkommen till oss på Ryds Glas. Vi är ett entreprenörsdrivet företag som brinner för glas som material. De senaste åren har Ryds Glas, verksamma inom byggnadsglas, haft en kraftig tillväxt och är idag marknadsledande i Sverige när det gäller glasmästeritjänster. Koncernen omsätter idag 600 MSEK och är verksamma på drygt 50 orter med huvudkontor i Helsingborg. Ryds Glas har 410 anställda och behöver n... Visa mer
Ser du också glasets fantastiska möjligheter? Då är du välkommen till oss på Ryds Glas. Vi är ett entreprenörsdrivet företag som brinner för glas som material.
De senaste åren har Ryds Glas, verksamma inom byggnadsglas, haft en kraftig tillväxt och är idag marknadsledande i Sverige när det gäller glasmästeritjänster. Koncernen omsätter idag 600 MSEK och är verksamma på drygt 50 orter med huvudkontor i Helsingborg. Ryds Glas har 410 anställda och behöver nu förstärka med fler kompetenta kollegor för att fortsätta sin tillväxtresa. Ryds Glas arbetar aktivt med jämställdhetsfrågor och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökanden. Företagets övergripande mål är att skapa en trivsam och säker arbetsplats som attraherar, välkomnar, behåller och utvecklar alla duktiga människor.
Med hjälp av snabba beslutsprocesser, högt i tak och ett vasst erbjudande har vi vuxit till Sveriges ledande glasmästerikedja. Nu behöver vi bli fler. Är du en av de vi söker?
 
Kravprofil och arbetsuppgifter
Ryds Glas söker just nu en erfaren Glasmästare till Sundsvall. Vi värdesätter kollegor med hög servicekänsla, bra initiativ-förmåga, noggrannhet och med en positiv inställning.
Vi kan erbjuda ett fritt arbete med mycket kundkontakt i ett gäng med mycket erfarenhet. Dina arbetsuppgifter omfattar glasarbeten som reparation av fönster och glasskador, tillskärning av glas på verkstaden, montering av glasräcken, fasader och uterum.
Du har B-körkort och du behärskar svenska i tal och skrift. Du är social, trivs att arbeta med varierande arbetsuppgifter och är noggrann i ditt arbete. Som person är du ansvarstagande, serviceinriktad och samarbetsvillig.
Intresserad? Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten kontakta Kamal Barny 042-12 02 51 eller [email protected]. Visa mindre

Flitig bagare sökes!

Vi söker en självgående, lättsam person som brinner för bageriyrket och som vill lägga ner själ och hjärta i sitt hantverk. Tjänsten innebär en deltidsanställning till att börja med och kan även innefatta en del nattjobb.Vi är ett litet, anrikt konditori som har funnits sedan 30-talet och för oss är det viktigt att all tillagning och bakning i så stor utsträckning som möjligt sker från grunden. Din roll blir att baka upp färdiga produkter och grunder till ... Visa mer
Vi söker en självgående, lättsam person som brinner för bageriyrket och som vill lägga ner själ och hjärta i sitt hantverk. Tjänsten innebär en deltidsanställning till att börja med och kan även innefatta en del nattjobb.Vi är ett litet, anrikt konditori som har funnits sedan 30-talet och för oss är det viktigt att all tillagning och bakning i så stor utsträckning som möjligt sker från grunden. Din roll blir att baka upp färdiga produkter och grunder till vårt konditoriutbud.Det är viktigt att du är flexibel, lyhörd och effektiv samt kan följa order. Arbetstempot är högt, så det är också bra om du är stresstålig.Intervjuer kommer att ske fortlöpande. Visa mindre

Säljande projektledare, Lås & Säkerhet

Ansök    Sep 23    Minitronic    Låssmed/Låstekniker
Tjänsten erbjuder ett självständigt arbete i kontakt med fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, företag och kommuner. Offerter, projektering, planering och samordning utgör viktiga delar av uppdraget. Du har förståelse för kunden och gärna erfarenhet från säkerhetsbranschen eller bygg och fastighet.Skriv några rader och berätta om dig, dina förutsättningar och din bakgrund. Visa mer
Tjänsten erbjuder ett självständigt arbete i kontakt med fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, företag och kommuner. Offerter, projektering, planering och samordning utgör viktiga delar av uppdraget. Du har förståelse för kunden och gärna erfarenhet från säkerhetsbranschen eller bygg och fastighet.Skriv några rader och berätta om dig, dina förutsättningar och din bakgrund. Visa mindre

Konditor sökes

Ansök    Okt 23    Bageriet    Bagare/Konditor
Café Charm Söker en konditor till vårat bageri. Du ska ha konditor utbildning och gärna några års erfarenhet. Vi har ett brett sortiment av klassiska bakverk som vi levererar till företag och våra egna butiker. Vi söker dig som är kreativ, arbetsam och ansvarstagande. Vi ser att du vill vara med och delta i Café Charms fortsatta utveckling. Arbetstider 02.30 - 11.30 Tillsvidare heltid, helgarbete Lördagar kan förekomma 1-2 ggr i månaden. Tjänsten tillsätts... Visa mer
Café Charm Söker en konditor till vårat bageri. Du ska ha konditor utbildning och gärna några års erfarenhet.
Vi har ett brett sortiment av klassiska bakverk som vi levererar till företag och våra egna butiker.
Vi söker dig som är kreativ, arbetsam och ansvarstagande. Vi ser att du vill vara med och delta i Café Charms fortsatta utveckling.
Arbetstider 02.30 - 11.30
Tillsvidare heltid, helgarbete Lördagar kan förekomma 1-2 ggr i månaden.
Tjänsten tillsätts löpande. Visa mindre

Konditor sökes

Ansök    Aug 1    Bageriet    Bagare/Konditor
Café Charm Söker en konditor till vårat bageri. Du bör ha konditor utbildning och gärna några års erfarenhet.Vi har ett brett sortiment av klassiska bakverk som vi levererar till företag och våra egna butiker.Vi söker dig som är kreativ, arbetsam och ansvarstagande. Vi ser att du vill vara med och delta i Café Charms fortsatta utveckling.Arbetstider 02.30 - 11.30Tillsvidare heltid, helgarbete Lördagar kan förekomma 1-2 ggr i månaden.Tjänsten tillsätts löpa... Visa mer
Café Charm Söker en konditor till vårat bageri. Du bör ha konditor utbildning och gärna några års erfarenhet.Vi har ett brett sortiment av klassiska bakverk som vi levererar till företag och våra egna butiker.Vi söker dig som är kreativ, arbetsam och ansvarstagande. Vi ser att du vill vara med och delta i Café Charms fortsatta utveckling.Arbetstider 02.30 - 11.30Tillsvidare heltid, helgarbete Lördagar kan förekomma 1-2 ggr i månaden.Tjänsten tillsätts löpande. Visa mindre

Konditor / Bagare sökes

Ansök    Maj 31    Arka Konditori AB    Bagare/Konditor
Vi söker en duktig bagare/konditor till vårt konditori i Sundsvall! med mer 2 års erfarenhet, 50% eller 100% Visa mer
Vi söker en duktig bagare/konditor till vårt konditori i Sundsvall! med mer 2 års erfarenhet, 50% eller 100% Visa mindre

Sveriges största glasmästeri söker nya kollegor!

Ansök    Jun 18    Ryds Glas AB    Glastekniker/Glasmästare
Ser du också glasets fantastiska möjligheter? Då är du välkommen till oss på Ryds Glas. Vi är ett entreprenörsdrivet företag som brinner för glas som material. De senaste åren har Ryds Glas, verksamma inom byggnadsglas, haft en kraftig tillväxt och är idag marknadsledande i Sverige när det gäller glasmästeritjänster. Koncernen omsätter idag 600 MSEK och är verksamma på drygt 50 orter med huvudkontor i Helsingborg. Ryds Glas har 410 anställda och behöver nu... Visa mer
Ser du också glasets fantastiska möjligheter? Då är du välkommen till oss på Ryds Glas. Vi är ett entreprenörsdrivet företag som brinner för glas som material. De senaste åren har Ryds Glas, verksamma inom byggnadsglas, haft en kraftig tillväxt och är idag marknadsledande i Sverige när det gäller glasmästeritjänster. Koncernen omsätter idag 600 MSEK och är verksamma på drygt 50 orter med huvudkontor i Helsingborg. Ryds Glas har 410 anställda och behöver nu förstärka med fler kompetenta kollegor för att fortsätta sin tillväxtresa. Ryds Glas arbetar aktivt med jämställdhetsfrågor och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökanden. Företagets övergripande mål är att skapa en trivsam och säker arbetsplats som attraherar, välkomnar, behåller och utvecklar alla duktiga människor.Med hjälp av snabba beslutsprocesser, högt i tak och ett vasst erbjudande har vi vuxit till Sveriges ledande glasmästerikedja. Nu behöver vi bli fler. Är du en av de vi söker?Kravprofil och arbetsuppgifterRyds Glas söker just nu en erfaren Montör till Sundsvall. Som Montör hos oss arbetar du med glas och aluminium. Huvudsakliga arbetsuppgifter är inglasningar av balkonger och uterum. Vi arbetar mot både företag och privata kunder samt den offentliga marknaden.Ryds Glas söker dig som har en bakgrund inom montage eller bygg/snickeri. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, där vi ser att du är flexibel, initiativtagande, lösningsorienterad och har en positiv inställning.Vi kan erbjuda ett fritt arbete med mycket kundkontakt i ett gäng med mycket erfarenhet. Som medarbetare på Ryds Glas är du ett gott och representativt föredöme, både internt och externt. Du ansvarar för att, tillsammans med dina kollegor, främja en god arbetsmiljö. Du har B-körkort och du behärskar svenska i tal och skrift. Du är social, trivs att arbeta med varierande arbetsuppgifter och är noggrann i ditt arbete. Som person är du ansvarstagande, serviceinriktad och samarbetsvillig.Intresserad? Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten kontakta Malin Johansson på telefon 042-32 94 42 / 073-311 98 02 eller [email protected]. Visa mindre

Sommarjobba som Bilglastekniker åt Carglass® Sundsvall

Ansök    Apr 17    Carglass® Sweden AB    Bilglasmontör
Är du driven, engagerad och söker nya spännande arbetsuppgifter?Carglass grundades av familjen Jacobson i Stockholm 1932. Sedan april 2002 ägs Carglass Sweden till 100 % av Belron International och ingår därmed i världens största bilglaskoncern, med verksamhet i nästan 30 länder och över 25000 anställda. BELRON® är specialister på reparation & byte av bilglas och betjänar över 10 miljoner kunder per år och var 3:e sekund utför vi ett bilglasjobb någonstans... Visa mer
Är du driven, engagerad och söker nya spännande arbetsuppgifter?Carglass grundades av familjen Jacobson i Stockholm 1932. Sedan april 2002 ägs Carglass Sweden till 100 % av Belron International och ingår därmed i världens största bilglaskoncern, med verksamhet i nästan 30 länder och över 25000 anställda. BELRON® är specialister på reparation & byte av bilglas och betjänar över 10 miljoner kunder per år och var 3:e sekund utför vi ett bilglasjobb någonstans i världen. Det svenska huvudkontoret finns i Stockholm.I hjärtat av allt vi gör är vårt åtagande att alltid leverera kundservice i världsklass. Vi vill göra skillnad för våra kunder genom att lösa deras problem med verklig omsorg. Trots att vi vuxit och idag är över 150 anställda finns familjekänslan kvar i företaget. För att trivas hos oss är du en person som värdesätter våra grundläggande värderingar omtänksam, genuin, driven och samarbetsvillig.Vi är ett företag i tillväxt och söker nu fler engagerade medarbetare som vill vara med och göra skillnad för våra kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi trygga anställningsvillkor och goda förmåner. Kanske viktigast av allt erbjuder vi ett roligt jobb med härliga kollegor och en stark gemenskap!ArbetsuppgifterDu levererar Carglass® tjänster på ett sätt som uppfyller eller överträffar våra kunders förväntningar vad gäller bemötande, kvalitet på arbetet som utförs och information/administration i samband med vår service. Som bilglastekniker är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att laga stenskott och byta bilrutor. Du behöver inte ha erfarenhet av att laga bilglas tidigare, även om det är meriterande, så därför tillhandahåller Carglass® den utbildning du behöver för att lyckas i tjänsten.Vem är du?Du förstår vikten av god kundservice och har erfarenhet av någon typ av arbete med direkt kundkontakt. För oss är det viktigt att du tycker om att ta hand om kunder, arbeta praktiskt och har ett tekniskt intresse. För att lyckas i jobbet behöver du vara serviceinriktad, noggrann, självständig och ha grundläggande datorvana. 18 år är ett krav och B-körkort är meriterande. Sista dag att ansöka är 2019-04-28Ange följande referens när du ansöker:Sommarjobb / SundsvallAnsökan sänder du till [email protected] Johansson, [email protected]äxel: 08-442 93 90Vi ser fram emot att höra ifrån dig! Visa mindre

Önskar du arbeta som glasmontör?

I den här tjänsten får du arbeta för Sveriges ledande företag inom glasmontage. Du kommer att få möjligheten att lära dig rollen som glsmontör för att utföra glasreparationer tillsammans med specialister inom området. Information om tjänsten Professionals Nord söker för Ryds Glas räkning en junior glasmontör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Ryds Glas de sex första månad... Visa mer
I den här tjänsten får du arbeta för Sveriges ledande företag inom glasmontage. Du kommer att få möjligheten att lära dig rollen som glsmontör för att utföra glasreparationer tillsammans med specialister inom området.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Ryds Glas räkning en junior glasmontör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Ryds Glas de sex första månaderna. Därefter är samtliga parters målsättning att din anställning ska övergå till Ryds Glas, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Ryds Glas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till [email protected].

Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!


Arbetsuppgifter
Som glasmontör hos Ryds Glas kommer du ha varierande arbetsuppgifter både till uppdragens storlek och tidsomfattning. Du kommer bland annat utföra glasreperationer, montera skjutpartier och andra montörsarbeten inom glas och aluminium. Ryds Glas kunder är både företag och privatpersoner.

Du kommer att tillhöra ett glatt team som har ett nära samarbete och består av fyra andra kollegor samt platschef. Då Ryds Glas är Sveriges ledande företag inom sitt område är dem en arbetsplats där du kan bli långsiktig och där du kommer att omges av skickliga medarbetare som är specialister inom området. Dem kommer att lära dig allt de kan för att du ska bli en duktig glasmontör.


Vi söker dig som
Har intresse av att lära dig rollen som glasmontör samt B-körkort då du har bilen som ett av dina främsta arbetsverktyg. Det är meriterande för tjänsten om du har tidigare erfarenhet av glasmontage eller liknande arbetslivserfarenhet.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Ryds Glas. Då du kommer att ha mycket kundkontakt trivs du i en roll där du får använda din sociala förmåga. Vidare är du självgående i ditt arbetssätt och har vana av att driva på dina arbetsuppgifter effektivt för bästa resultat.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Ida Strömgren

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected]

Information om kundföretaget
Ryds Glas är ett företag som startade sin verksamhet i Sundsvall 1947 och är marknadsledande i Sverige inom sitt område. De sitter i fina lokaler på Skönsbergsvägen med närheten till centrala Sundsvall. Läs mer på www.rydsglas.se.

Om oss
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se. Visa mindre

Bagare , Café charm

Ansök    Apr 26    Bageriet    Bagare/Konditor
Café Charm Söker en kompetent bagare till vårat bageri. Du bör ha bagare/konditor utbildning och gärna några års erfarenhet. Vi har ett brett sortiment av klassiska bakverk som vi levererar till företag och våra egna butiker.Vi söker dig som är kreativ, arbetsam och ansvarstagande. Vi ser att du vill vara med och delta i Café Charms fortsatta utveckling. Arbetstider 03.30 - 12.00Tjänsten tillsätts löpande. Visa mer
Café Charm Söker en kompetent bagare till vårat bageri. Du bör ha bagare/konditor utbildning och gärna några års erfarenhet. Vi har ett brett sortiment av klassiska bakverk som vi levererar till företag och våra egna butiker.Vi söker dig som är kreativ, arbetsam och ansvarstagande. Vi ser att du vill vara med och delta i Café Charms fortsatta utveckling. Arbetstider 03.30 - 12.00Tjänsten tillsätts löpande. Visa mindre

Konditor Eko Stormarknad Sundsvall

Ansök    Mar 10    Sundsvall    Bagare/Konditor
I oktober slår vi upp portarna för EKO i Birsta, Sundsvall! Vi vill rekrytera Sundsvalls mest taggade, nyfikna och engagerade medarbetare! Vi söker dig med hög servicekänsla och passion för butiksförsäljning och som tillsammans med oss vill skapa nya shoppingupplevelser! Vi söker: Vi söker en kreativ och driftig personal till vårt butikskonditori. Din uppgift som ansvarig konditor är att utveckla, starta upp och driva vårt butikskonditori. Du får var... Visa mer
I oktober slår vi upp portarna för EKO i Birsta, Sundsvall! Vi vill rekrytera Sundsvalls mest taggade, nyfikna och engagerade medarbetare!
Vi söker dig med hög servicekänsla och passion för butiksförsäljning och som tillsammans med oss vill skapa nya shoppingupplevelser!

Vi söker:
Vi söker en kreativ och driftig personal till vårt butikskonditori.

Din uppgift som ansvarig konditor är att utveckla, starta upp och driva vårt butikskonditori. Du får vara med på en fantastisk resa där vi tillsammans satsat stort, ger våra kunder något utöver det vanliga och överträffar förväntningar. Du har förmågan och engagemanget att utveckla, sätta sortiment och skapa hållbara rutiner.

Butikskonditoriet kommer baka kaffebröd från färdiga degämnen samt montera och dekorera tårtor och bakverk.

Tjänsten innebär ansvar för recept, rutiner och egenkontroll och att dessa följs av alla medarbetare på avdelningen. Våra butikskonditorier har ett tydligt Eko – koncept som du arbetar för att etablera på orten.

Vi värdesätter förmågan att leda och fördela arbetet genom att fokusera på utsatta mål och riktlinjer.
Du är en förebild för dina medarbetare.

Din främsta uppgift som butikssäljare är att serva kunderna. Det gör du genom att skapa säljande avdelningar med rätt budskap & skyltar och att se till att rätt varor finns på plats vid rätt tillfälle.

Personlig service och glatt bemötande till våra kunder när vi möter dem i butiken är en självklarhet.
På många av våra avdelningar arbetar vi med volym så det är viktigt att man har god framförhållning och är snabb när det blir förändring i kundflödet.

Ett gott samarbete med övriga avdelningar i butiken är ett måste för att optimera försäljning och resultat. Det innebär att vi hjälps åt där butiken bäst behöver det och alla bemannar kassalinjen vid behov så att kunden får bästa möjliga avslut på sin köpupplevelse, därför ska alla medarbetare kunna kassan.

Fler personer kommer att arbeta helt eller delvis i kondis, Som ansvarig konditor ska du leda och fördela arbetet i kondis.

Tjänsten
Våra butiker är öppna årets alla dagar, så arbete på kvällar och helger ingår som en naturlig del i butiksarbetet. Tjänsten som ansvarig Konditor är heltid och avser tillsvidaretjänst.
Övriga tjänster i konditoriet är troligtvis kombinerade med andra uppgifter i varuhuset.
Tillträde: September 2019

Framtidens medarbetare:
Som person är du relationsskapande och handlingskraftig med stort intresse för försäljning, kundservice, människor och självklart för produkterna. Du är starkt resultatorienterad och jobbar effektivt med att optimera avdelningens resultat. Du följer upp arbetet genom att stödja, snarare än att kontrollera eller styra. Du arbetar effektivt och är lugn, strukturerad, noggrann och värdesätter ordning och reda. Som arbetsledare är du kommunikativ, bra på att delegera, tydlig och entusiasmerande.

Du har en gymnasial utbildning och minst 5 års branscherfarenhet från bageri eller konditori. Erfarenhet av personalplanering och schemaläggning, liksom kunskap i butiksekonomi är meriterande.
God svenska i tal och skrift är ett krav, andra språk är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Detta är EKO:
På Eko vill vi att det både ska vara roligt och enkelt att shoppa. Vårt koncept är inriktat mot hem och fritid med fokus på hemmet. Vi är till för alla som älskar att shoppa kända märken till riktigt bra priser på ett och samma ställe. Vi har stora varuhus med en unik bredd i sortimentet oavsett om man vill shoppa till sig själv, sin familj eller sitt hem. Handla billigt kan alla göra. Handla ekonomiskt görs på Eko!

Eko i Sundsvall blir vår 7:de butik och vårt huvudkontor och äldsta butik finns i Fjälkinge.
Vi söker nu dig som lockas av möjligheten att vara med på nyöppnings-resan och göra vårt varuhus till ett sant shoppingnöje! De första månaderna är du med och bygger butiken vilket är en fantastiskt rolig och händelserik tid där varuexponering, skapa ordning och att sätta rutiner är en stor del av jobbet.

Vi erbjuder dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i ett expansivt familjeföretag inom Bergendahlskoncernen med intressanta framtidsplaner och starka värderingar. Visa mindre

Lernia söker en montör till Sundsvall

Ansök    Mar 11    Lernia    Glas- och metallmontör
Om företaget För kunds räkning söker Lernia en montör! Arbetsuppgifter Dina huvudsakliga arbetsuppgifter montering, funktionsprovning samt viss felsökning Formell kompetens: • Godkända betyg från minst 3 årigt gymnasium med inriktning industri- teknikprogram. • God datavana. • Grundläggande kunskaper i engelska är ett krav. Meriterande: • Yrkeserfarenhet av montage eller verkstad. • Truckkort och/eller traverskort. • Kunskap inom ritningsläsnin... Visa mer
Om företaget

För kunds räkning söker Lernia en montör!

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter montering, funktionsprovning samt viss felsökning

Formell kompetens:

• Godkända betyg från minst 3 årigt gymnasium med inriktning industri- teknikprogram.
• God datavana.
• Grundläggande kunskaper i engelska är ett krav.

Meriterande:

• Yrkeserfarenhet av montage eller verkstad.
• Truckkort och/eller traverskort.
• Kunskap inom ritningsläsning.

Din bakgrund

Vi ser gärna att du har erfarenhet från verkstadsindustrin eller bygg. Viktigt för oss är att du som söker har en god samarbetsförmåga och en stark vilja att alltid bidra med ditt bästa för att uppnå produktionens mål.

Personliga egenskaper

Som person är du en utåtriktad och social lagspelare som gärna arbetar i grupp med andra då teamkänslan är viktig inom kundföretaget. Du har en hög arbetsmoral och är noggrann i ditt arbetssätt. Vidare är du även ansvarstagande och kvalitetsmedveten. Du är van vid att ta egna initiativ och kan arbeta självständigt mot uppsatta mål och deadlines.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning i 6 månader med möjlighet till förlängning eller övertag.

Heltid. Dagtid.

Tjänstgöringsort: Sundsvall

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Ansökan sker via www.lernia.se/jobb/

 Vid frågor, kontakta [email protected], men notera att vi ej tar emot ansökningar via mail utan svarar endast på frågor gällande tjänsten via mail.

Tillsättningarna sker löpande så ansök gärna redan idag!

Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag.

Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!  Läs mer på lernia.se. Visa mindre