Lediga jobb som Processoperatör, kemisk industri i Sundsvall

Se lediga jobb som Processoperatör, kemisk industri i Sundsvall. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Sundsvall som finns hos arbetsgivaren.

Process Operator

Processoperatör  På Nouryon skapar vårt globala team av Change Makers positiva förändringar varje dag för att nå högre tillsammans och individuellt. Vi skapar innovativa och hållbara lösningar för våra kunder för att möta samhällets behov – idag och i framtiden. Vi söker teammedlemmar som skapar och driver nya idéer, kämpar för andra och samarbetar för att göra saker bättre. Låter det som dig?  Är du en problemlösare, engagerad och tar ansvar för din arb... Visa mer
Processoperatör 

På Nouryon skapar vårt globala team av Change Makers positiva förändringar varje dag för att nå högre tillsammans och individuellt. Vi skapar innovativa och hållbara lösningar för våra kunder för att möta samhällets behov – idag och i framtiden. Vi söker teammedlemmar som skapar och driver nya idéer, kämpar för andra och samarbetar för att göra saker bättre. Låter det som dig? 

Är du en problemlösare, engagerad och tar ansvar för din arbetsmiljö samtidigt som du trivs med att jobba i team men även självständigt och motiveras av att arbeta med föräbättringar??Då är det dig vi söker. ? 

Tjänsten är en tillsvidareanställning i vår produktion. Du kommer att arbeta dagtid under en upplärningsperiod och sen gå in på ett 6-skiftschema.

I din framtida roll som processoperatör kan följande arbetsuppgifter förekomma 

* Produktion av kemikalier i vår produktionsanläggning 
* Arbete med förbättringar och 5S 
* Förberedelser för underhållsarbete tex. Avställning av proccesutrustning 
* Delta i riskanalyser och andra möten 
* Administrativt arbete i olika system, Office, SAP, styrsystem med mera 
* Rondering i produktion 


Vi tror att du har med dig 

* Gymnasieutbildning, gärna teknisk inriktning 
* Körkort B 
* God PC-vana, erfarenhet att rapportera i produktionssystem är meriterande 
* Utbildning inom processteknik eller motsvarande erfarenhet är meriterande 
* Erfarenhet av LEAN och tycker det är ett naturligt inslag i det dagliga arbetet 
* Svenska och engelska 
För att lyckas med arbetet bra ser vi att du som person är ansvarstagande, noggrann, systematisk och trivs med att arbeta i ett team. Alla anställda arbetar kontinuerligt med förbättringar, vilket innebär att du tycker om att ta egna initiativ för att förbättra och lösa problem. Stor vilja och flexibilitet är andra viktiga egenskaper för denna tjänst.  
Vi erbjuder dig  

På Nouryon erbjuder vi inte bara en spännande roll och trevliga kollegor utan även förmåner utöver din lön. Nouryon har kollektivavtal med IKEM, men utöver det erbjuder vi även förmåner som bonus, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag och kostförmån. 

Har vi fångat ditt intresse? 

Detta är en tillsvidareanställning på heltid med placeringsort Sundsvall på vår Site i Stockvik, Surface Chemistry. Du kommer att rapportera till Production Supervisor. Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med ett jobbspecifikt CV. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. När din ansökan nått oss kommer vi att granska för att se om vi har en matchning mellan din kompetens och rollen! För mer information om vår rekryteringsprocess, vänligen besök:?nouryon.com/careers/how-we-hire/
Vi ser fram emot din ansökan! 
Om Nouryon 

Vi letar efter morgondagens Change Makers, idag! 
Om du letar efter din nästa möjlighet i karriären, ansök idag och gå med i Nouryons världsomspännande team av Change Makers för att tillhandahålla viktiga lösningar som våra kunder använder för att tillverka vardagsprodukter som personlig vård, rengöring, färger och beläggningar, jordbruk och livsmedel, läkemedel och byggprodukter. Våra medarbetare drivs av viljan att påverka och aktivt driva positiv förändring. Om det beskriver dig ger vi gärna plats för dina ambitioner. Från dag ett stödjer vi dig med din personliga tillväxt, genom utmanande positioner och omfattande lärande- och utvecklingsmöjligheter, i en dynamisk, internationell, mångsidig och proaktiv arbetsmiljö. 

Besök vår ??hemsida??och följ oss på?LinkedIn.?? 
Kontakt 
För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Robin Uppling (+46 73 802 33 61) [email protected] eller Karin Dahlstedt  [email protected] (+46 70 315 04 61)  
För mer information om rekryteringsprocessen, din ansökan eller om du behöver support, vänligen kontakta [email protected] 
För fackliga frågor:  
IF Metall Benny Sundeborn +46 70 272 04 64 

#WeAreNouryon #Changemakers Visa mindre

Sommarjobb - Nouryon Stockvik

Sommarjobb inom produktion & lager, underhåll, logistik & administration samt laboratoriet i Stockvik Vi söker teammedlemmar som skapar och driver nya idéer, kämpar för andra och samarbetar för att göra saker bättre. Låter det som dig? Dessa roller önskar vi att tillsätta under sommaren 2024: Produktion och lager: Vårt största behov av sommarvikarier är inom vår produktion och lagerverksamhet. Arbetet kan innebära att du kommer arbeta som processopera... Visa mer
Sommarjobb inom produktion & lager, underhåll, logistik & administration samt laboratoriet i Stockvik


Vi söker teammedlemmar som skapar och driver nya idéer, kämpar för andra och samarbetar för att göra saker bättre. Låter det som dig?

Dessa roller önskar vi att tillsätta under sommaren 2024:
Produktion och lager:
Vårt största behov av sommarvikarier är inom vår produktion och lagerverksamhet. Arbetet kan innebära att du kommer arbeta som processoperatör eller truckförare. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på var i produktionen du arbetar. Exempel på arbetsuppgifter är packning, lossning av råvara, provtagning, utlastning, truckkörning samt viss övervakning. 
Arbetet inom produktion och lager är förlagt såväl dagtid som skift.
Du som söker ska ha minst gymnasiekompetens, gärna med teknisk inriktning (process, styr- och reglerteknik, kemi, maskin). Truckkort och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande, liksom kunskaper inom kemi. I vissa delar inom produktionen är truckkort ett krav. 
Som person skall du vara arbetsvillig och praktiskt lagd. 
Underhåll, reception och förråd:
Inom underhåll kan du arbeta med mekaniskt och elektriskt underhåll, förrådsarbete och arbete i företagets reception. Arbetet är förlagt dagtid.
Du som söker ska ha minst gymnasiekompetens. Det är meriterande om du har påbörjat någon form av utbildning inom process eller underhåll.  Erfarenhet av kundservicearbete i tex reception eller handel är meriterande. Som person ser vi att du är serviceinriktad och har god kommunikationsförmåga och för el och mektjänsten tror vi att du har ett brinnande intresse för teknik.
Logistik och administration:
Inom logistik och administration kan du arbeta med produktionsplanering, transportkoordinering, avrop, leveransplanering eller som administratör. Arbetet är förlagt dagtid.
Du som söker ska ha minst gymnasiekompetens. Det är meriterande om du har påbörjat någon form av logistik-, spedition- eller ekonomiutbildning samt har erfarenhet av kundservicearbete. Skriv gärna i din ansökan om du har erfarenhet av att arbeta i SAP eller andra stora affärssystem. Som person ser vi att du är serviceminded och har god kommunikationsförmåga.
Laboratoriet:
På laboratoriet arbetar du med processanalyser, miljöanalyser, analyser på färdig vara samt råvaruanalys. Du rapporterar in analyserna i vårt styrsystem. Arbetet är förlagt dagtid. 
Vi söker dig som har påbörjat en universitets- eller högskoleutbildning inom exempelvis kemi, kemiteknik och gärna med inriktning inom analytisk kemi. Arbetet är förlagt såväl dagtid som skift. Som person skall du vara analytisk, ordningsam och strukturerad.

OBS! Specificera i din ansökan vilken roll du är intresserad av!
Övriga kvalifikationer för samtliga roller enligt ovan
* Vi lägger störst vikt vid personliga egenskaper. Du är ansvarstagande, noggrann och trivs med att arbeta i ett team. Du är lyhörd och har en positiv attityd
* Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
* För tjänster inom laboratoriet är det meriterande om du är högskolestuderande
* Du bör vara tillgänglig för arbete mellan 1 juni-31 augusti
* Observera att du måste vara minst 18 år för att arbeta hos oss, enligt arbetsmiljölagstiftning


Vi erbjuder dig 
På Nouryon erbjuder vi inte bara en spännande roll och trevliga kollegor utan även förmåner utöver din lön. Nouryon har kollektivavtal med IKEM, men utöver det erbjuder vi även förmåner som bonus, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag, kostförmån och mycket mer. 
Bra att veta
Sommarjobben är ett tillfälligt semestervikariat under hela eller delar av månaderna juni - augusti.
Arbetet för samtliga roller ovan sker på Nouryon i Stockvik.
Viss obligatorisk introduktion och utbildning kan komma att ske innan sommaren.
Vi genomför urval och intervjuer löpande mellan januari till mars, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med ett jobbspecifikt CV. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. När din ansökan nått oss kommer vi att granska för att se om vi har en matchning mellan din kompetens och rollen! För mer information om vår rekryteringsprocess, vänligen besök: nouryon.com/careers/how-we-hire/  

Vi ser fram emot din ansökan! 

Kontakt 
För mer information om rekryteringsprocessen, din ansökan eller om du behöver support, vänligen kontakta  [email protected]

För fackliga frågor: 
Ledarna: Jan Filipsson +46 70 519 97 09 
Sveriges Ingenjörer: Ted Svensson +46 72-217 55 84    
Unionen: Jens Magnusson +46 72 215 24 10
IF Metall: Rolf Eriksson +46 70 564 38 38 eller Benny Sundeborn +46 70 272 04 64 Visa mindre

Sommarjobb - Nouryon Stockvik

Sommarjobb inom produktion & lager, underhåll, logistik & administration samt laboratoriet i Stockvik Vi söker teammedlemmar som skapar och driver nya idéer, kämpar för andra och samarbetar för att göra saker bättre. Låter det som dig? Dessa roller önskar vi att tillsätta under sommaren 2024: Produktion och lager: Vårt största behov av sommarvikarier är inom vår produktion och lagerverksamhet. Arbetet kan innebära att du kommer arbeta som processopera... Visa mer
Sommarjobb inom produktion & lager, underhåll, logistik & administration samt laboratoriet i Stockvik


Vi söker teammedlemmar som skapar och driver nya idéer, kämpar för andra och samarbetar för att göra saker bättre. Låter det som dig?

Dessa roller önskar vi att tillsätta under sommaren 2024:
Produktion och lager:
Vårt största behov av sommarvikarier är inom vår produktion och lagerverksamhet. Arbetet kan innebära att du kommer arbeta som processoperatör eller truckförare. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på var i produktionen du arbetar. Exempel på arbetsuppgifter är packning, lossning av råvara, provtagning, utlastning, truckkörning samt viss övervakning. 
Arbetet inom produktion och lager är förlagt såväl dagtid som skift.
Du som söker ska ha minst gymnasiekompetens, gärna med teknisk inriktning (process, styr- och reglerteknik, kemi, maskin). Truckkort och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande, liksom kunskaper inom kemi. I vissa delar inom produktionen är truckkort ett krav. 
Som person skall du vara arbetsvillig och praktiskt lagd. 
Underhåll, reception och förråd:
Inom underhåll kan du arbeta med mekaniskt och elektriskt underhåll, förrådsarbete och arbete i företagets reception. Arbetet är förlagt dagtid.
Du som söker ska ha minst gymnasiekompetens. Det är meriterande om du har påbörjat någon form av utbildning inom process eller underhåll.  Erfarenhet av kundservicearbete i tex reception eller handel är meriterande. Som person ser vi att du är serviceinriktad och har god kommunikationsförmåga och för el och mektjänsten tror vi att du har ett brinnande intresse för teknik.
Logistik och administration:
Inom logistik och administration kan du arbeta med produktionsplanering, transportkoordinering, avrop, leveransplanering eller som administratör. Arbetet är förlagt dagtid.
Du som söker ska ha minst gymnasiekompetens. Det är meriterande om du har påbörjat någon form av logistik-, spedition- eller ekonomiutbildning samt har erfarenhet av kundservicearbete. Skriv gärna i din ansökan om du har erfarenhet av att arbeta i SAP eller andra stora affärssystem. Som person ser vi att du är serviceminded och har god kommunikationsförmåga.
Laboratoriet:
På laboratoriet arbetar du med processanalyser, miljöanalyser, analyser på färdig vara samt råvaruanalys. Du rapporterar in analyserna i vårt styrsystem. Arbetet är förlagt dagtid. 
Vi söker dig som har påbörjat en universitets- eller högskoleutbildning inom exempelvis kemi, kemiteknik och gärna med inriktning inom analytisk kemi. Arbetet är förlagt såväl dagtid som skift. Som person skall du vara analytisk, ordningsam och strukturerad.

OBS! Specificera i din ansökan vilken roll du är intresserad av!
Övriga kvalifikationer för samtliga roller enligt ovan
* Vi lägger störst vikt vid personliga egenskaper. Du är ansvarstagande, noggrann och trivs med att arbeta i ett team. Du är lyhörd och har en positiv attityd
* Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
* För tjänster inom laboratoriet är det meriterande om du är högskolestuderande
* Du bör vara tillgänglig för arbete mellan 1 juni-31 augusti
* Observera att du måste vara minst 18 år för att arbeta hos oss, enligt arbetsmiljölagstiftning


Vi erbjuder dig 
På Nouryon erbjuder vi inte bara en spännande roll och trevliga kollegor utan även förmåner utöver din lön. Nouryon har kollektivavtal med IKEM, men utöver det erbjuder vi även förmåner som bonus, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag, kostförmån och mycket mer. 
Bra att veta
Sommarjobben är ett tillfälligt semestervikariat under hela eller delar av månaderna juni - augusti.
Arbetet för samtliga roller ovan sker på Nouryon i Stockvik.
Viss obligatorisk introduktion och utbildning kan komma att ske innan sommaren.
Vi genomför urval och intervjuer löpande mellan januari till mars, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med ett jobbspecifikt CV. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. När din ansökan nått oss kommer vi att granska för att se om vi har en matchning mellan din kompetens och rollen! För mer information om vår rekryteringsprocess, vänligen besök: nouryon.com/careers/how-we-hire/  

Vi ser fram emot din ansökan! 

Kontakt 
För mer information om rekryteringsprocessen, din ansökan eller om du behöver support, vänligen kontakta  [email protected]

För fackliga frågor: 
Ledarna: Jan Filipsson +46 70 519 97 09 
Sveriges Ingenjörer: Ted Svensson +46 72-217 55 84    
Unionen: Jens Magnusson +46 72 215 24 10
IF Metall: Rolf Eriksson +46 70 564 38 38 eller Benny Sundeborn +46 70 272 04 64 Visa mindre

Sommarjobb - Nouryon Stockvik

Sommarjobb inom produktion & lager, underhåll, logistik & administration samt laboratoriet i Stockvik Vi söker teammedlemmar som skapar och driver nya idéer, kämpar för andra och samarbetar för att göra saker bättre. Låter det som dig? Dessa roller önskar vi att tillsätta under sommaren 2024: Produktion och lager: Vårt största behov av sommarvikarier är inom vår produktion och lagerverksamhet. Arbetet kan innebära att du kommer arbeta som processopera... Visa mer
Sommarjobb inom produktion & lager, underhåll, logistik & administration samt laboratoriet i Stockvik


Vi söker teammedlemmar som skapar och driver nya idéer, kämpar för andra och samarbetar för att göra saker bättre. Låter det som dig?

Dessa roller önskar vi att tillsätta under sommaren 2024:
Produktion och lager:
Vårt största behov av sommarvikarier är inom vår produktion och lagerverksamhet. Arbetet kan innebära att du kommer arbeta som processoperatör eller truckförare. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på var i produktionen du arbetar. Exempel på arbetsuppgifter är packning, lossning av råvara, provtagning, utlastning, truckkörning samt viss övervakning. 
Arbetet inom produktion och lager är förlagt såväl dagtid som skift.
Du som söker ska ha minst gymnasiekompetens, gärna med teknisk inriktning (process, styr- och reglerteknik, kemi, maskin). Truckkort och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande, liksom kunskaper inom kemi. I vissa delar inom produktionen är truckkort ett krav. 
Som person skall du vara arbetsvillig och praktiskt lagd. 
Underhåll, reception och förråd:
Inom underhåll kan du arbeta med mekaniskt och elektriskt underhåll, förrådsarbete och arbete i företagets reception. Arbetet är förlagt dagtid.
Du som söker ska ha minst gymnasiekompetens. Det är meriterande om du har påbörjat någon form av utbildning inom process eller underhåll.  Erfarenhet av kundservicearbete i tex reception eller handel är meriterande. Som person ser vi att du är serviceinriktad och har god kommunikationsförmåga och för el och mektjänsten tror vi att du har ett brinnande intresse för teknik.
Logistik och administration:
Inom logistik och administration kan du arbeta med produktionsplanering, transportkoordinering, avrop, leveransplanering eller som administratör. Arbetet är förlagt dagtid.
Du som söker ska ha minst gymnasiekompetens. Det är meriterande om du har påbörjat någon form av logistik-, spedition- eller ekonomiutbildning samt har erfarenhet av kundservicearbete. Skriv gärna i din ansökan om du har erfarenhet av att arbeta i SAP eller andra stora affärssystem. Som person ser vi att du är serviceminded och har god kommunikationsförmåga.
Laboratoriet:
På laboratoriet arbetar du med processanalyser, miljöanalyser, analyser på färdig vara samt råvaruanalys. Du rapporterar in analyserna i vårt styrsystem. Arbetet är förlagt dagtid. 
Vi söker dig som har påbörjat en universitets- eller högskoleutbildning inom exempelvis kemi, kemiteknik och gärna med inriktning inom analytisk kemi. Arbetet är förlagt såväl dagtid som skift. Som person skall du vara analytisk, ordningsam och strukturerad.

OBS! Specificera i din ansökan vilken roll du är intresserad av!
Övriga kvalifikationer för samtliga roller enligt ovan
* Vi lägger störst vikt vid personliga egenskaper. Du är ansvarstagande, noggrann och trivs med att arbeta i ett team. Du är lyhörd och har en positiv attityd
* Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
* För tjänster inom laboratoriet är det meriterande om du är högskolestuderande
* Du bör vara tillgänglig för arbete mellan 1 juni-31 augusti
* Observera att du måste vara minst 18 år för att arbeta hos oss, enligt arbetsmiljölagstiftning


Vi erbjuder dig 
På Nouryon erbjuder vi inte bara en spännande roll och trevliga kollegor utan även förmåner utöver din lön. Nouryon har kollektivavtal med IKEM, men utöver det erbjuder vi även förmåner som bonus, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag, kostförmån och mycket mer. 
Bra att veta
Sommarjobben är ett tillfälligt semestervikariat under hela eller delar av månaderna juni - augusti.
Arbetet för samtliga roller ovan sker på Nouryon i Stockvik.
Viss obligatorisk introduktion och utbildning kan komma att ske innan sommaren.
Vi genomför urval och intervjuer löpande mellan januari till mars, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med ett jobbspecifikt CV. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. När din ansökan nått oss kommer vi att granska för att se om vi har en matchning mellan din kompetens och rollen! För mer information om vår rekryteringsprocess, vänligen besök: nouryon.com/careers/how-we-hire/  

Vi ser fram emot din ansökan! 

Kontakt 
För mer information om rekryteringsprocessen, din ansökan eller om du behöver support, vänligen kontakta  [email protected]

För fackliga frågor: 
Ledarna: Jan Filipsson +46 70 519 97 09 
Sveriges Ingenjörer: Ted Svensson +46 72-217 55 84    
Unionen: Jens Magnusson +46 72 215 24 10
IF Metall: Rolf Eriksson +46 70 564 38 38 eller Benny Sundeborn +46 70 272 04 64 Visa mindre

Sommarvikarier till AkzoNobel i Stockvik

AkzoNobel levererar hållbara och innovativa färg- och ytbehandlingsprodukter som våra kunder, samhällen och miljön i allt högre grad förlitar sig på. I vår portfölj av varumärken i världsklass finns International, Interpon, Nordsjö och Sikkens som är betrodda av kunder världen över. Vi är verksamma i mer än 150 länder och har siktet inställt på att globalt bli industriledande i vår bransch. Det är vad du kan förvänta dig av ett banbrytande färgföretag, som... Visa mer
AkzoNobel levererar hållbara och innovativa färg- och ytbehandlingsprodukter som våra kunder, samhällen och miljön i allt högre grad förlitar sig på. I vår portfölj av varumärken i världsklass finns International, Interpon, Nordsjö och Sikkens som är betrodda av kunder världen över. Vi är verksamma i mer än 150 länder och har siktet inställt på att globalt bli industriledande i vår bransch. Det är vad du kan förvänta dig av ett banbrytande färgföretag, som har åtagit sig vetenskapsbaserade hållbarhetsmål och som arbetar med konkreta åtgärder för att kunna påverka globala utmaningar - för en bättre framtid för kommande generationer.
I Sverige arbetar cirka 970 medarbetare inom vår kommersiella verksamhet eller med tillverkning på någon av våra fabriker i Göteborg, Kristinehamn, Stockvik och Malmö. Vårt huvudkontor ligger i Amsterdam, Nederländerna.
På Stockviksverken finns den enda produktionsanläggningen för Pergopak i världen. Pergopak är ett tillsatsmedel som huvudsakligen används till färger och lacker, men även som bärare av gödningsmedel inom jordbruksindustrin. På fabriken arbetar ett engagerat team på 14 medarbetare och Pergopak-produktionen är en del av verksamheten inom Akzo Nobel Adhesives.
Har du ett intresse för kemi och/eller processteknik? Är du en initiativtagande och engagerad person som hade tyckt det var roligt att prova på arbetet i en produktion? Då kan du vara en av våra potentiella sommarvikarier!

Vad kommer du att arbeta med?
Som Processoperatör kommer du att tillsammans med dina kollegor ansvara för att våra produkter tillverkas säkert, med rätt kvalitet och i rätt tid. Arbetsuppgifter kan vara packning av produkten i storsäck, processanalyser, kontroll av den fysiska statusen av anläggningen, egenkontroller samt utförande av operatörsunderhåll.
Som sommarvikarie arbetar du skift med följande upplägg: Två dagar dagtidsarbete (kl. 06.00-18.00) följt av två nätter (kl. 18.00-06.00) sedan är du ledig i fyra dagar.

Vem är du?
För att klara av arbetet bra ser vi att du som person är ansvarstagande, noggrann, systematisk och trivs med att arbeta i ett team. Alla anställda arbetar kontinuerligt med förbättringar, vilket innebär att du tycker om att ta egna initiativ för att förbättra och lösa problem. Stor vilja och flexibilitet är andra viktiga egenskaper för att trivas i tjänsten. Utöver detta vill vi gärna att du har följande kvalifikationer:
Slutförd gymnasieutbildning
Du behöver ha fyllt 18 år vid påbörjad anställning
Meriterande om du har kunskaper inom kemi- eller processteknik
Goda kunskaper, muntligt och skriftligt, i svenska och engelska
Du bör vara tillgänglig för arbete juni – augusti


Ytterligare information
Tjänsterna avser sommarvikariat från under månaderna juni-augusti 2024. Det är viktigt att du är tillgänglig hela arbetsperioden.
Obligatorisk introduktion och utbildning kan komma att ske innan anställningsstart under maj-juni. Som ett led i vårt arbete för en drogfri arbetsmiljö drogtestar vi alla nyanställda oavsett tjänst.
Vänligen ansök via vårt rekryteringssystem på knappen nedan med CV och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Om du behöver hjälp vänligen kontakta [email protected]. Vi genomför urval och intervjuer löpande, men observera att vi först kommer börja höra av oss under slutet av januari och framåt.
För mer information om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Samuel Johannesson, Talent Acquisition Partner, [email protected]
På AkzoNobel är vi mycket engagerade i att säkerställa en inkluderande och respektfull arbetsplats där alla våra anställda kan vara sitt bästa jag. Vi strävar efter att omfamna mångfald, tolerans och respekt. Vår rekryteringsprocess spelar en stor roll i denna resa eftersom den lägger grunden för en mångsidig arbetsmiljö. I vår organisation behandlas alla kvalificerade sökande ur ett jämlikt och jämställt perspektiv – utan hänsyn till etniskt ursprung, religion, kön, könsidentitet, sexuell läggning, ålder eller funktionshinder. Visa mindre

Processoperatör

Om oss PQ Sweden AB tillverkar natriumsilikat, även kallat vattenglas. Våra kunder finns främst inom massa- och pappersindustrin. PQ Sweden AB tillhör koncernen PQ Corporation som är världsledande tillverkare och leverantör av silikater. Vår målsättning är att tillverka vattenglas av högsta kvalitet på ett ansvarsfullt, säkert och hållbart sätt. Vi är stolta innehavare av ISO 9001 och 14001 certifikat. För mer information besök vår websida: www.pqcorp.com... Visa mer
Om oss
PQ Sweden AB tillverkar natriumsilikat, även kallat vattenglas. Våra kunder finns främst inom massa- och pappersindustrin. PQ Sweden AB tillhör koncernen PQ Corporation som är världsledande tillverkare och leverantör av silikater.
Vår målsättning är att tillverka vattenglas av högsta kvalitet på ett ansvarsfullt, säkert och hållbart sätt. Vi är stolta innehavare av ISO 9001 och 14001 certifikat. För mer information besök vår websida: www.pqcorp.com.
Vi söker
Vi söker en processoperatör till vår nybyggda produktionsanläggning på Ortvikens industriområde i Sundsvall. Som processoperatör kommer du att vara ansvarig för att styra och övervaka produktionsprocessen. Du kommer också att arbeta med att skriva instruktioner och rutiner i vårt digitala ledningssystem för att säkerställa kvaliteten och säkerheten i vår produktionsprocess.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera:
· Styra och övervaka produktionsprocessen
· Upprätthålla en säker arbetsmiljö genom regelbundna skyddsronder och inspektioner
· Skriva och uppdatera arbetsinstruktioner
· Dokumentera och rapportera produktionsdata
· Enklare underhåll och reparation av utrustning
· Hantera och rapportera avvikelser och problem som uppstår under produktionen
· Kvalitetskontroll av färdig produkt
· Utlastning och godsmottagning
För att vara framgångsrik i denna roll krävs det att du har följande kvalifikationer och egenskaper:
· Utbildning inom kemi- eller processteknik eller erfarenhet av arbete inom kemisk industri eller relaterat område
· B-körkort
· Förarbevis för hjullastare (ej krav, men stort plus)
· Förmåga att arbeta självständigt och fatta beslut när det krävs
· Goda kommunikationsfärdigheter
· Erfarenhet av att arbeta med MS Office-program
Vi söker någon som är självgående, noggrann och har förmågan att arbeta i en ibland hektisk och utmanande produktionsmiljö. Du ska även vara kvalitets-, miljö- och säkerhetsmedveten.
Arbetet är uppdelat på 2-skift (06:00-14:00 resp. 14:00 – 22:00) med en operatör per skift. Ensamarbete förekommer till stor del av arbetsdagen.
Vi erbjuder en varierande tjänst där du får möjlighet att tillsammans med oss utveckla vår nya fabrik på Ortviken. Om du är en driven, kreativ och självgående person med passion för kemisk processindustri, skicka din ansökan och CV till oss så snart som möjligt.
Ansökan ska innehålla följande:
· Personligt brev där du beskriver dina kvalifikationer och erfarenheter för rollen
· CV med information om utbildning och arbetslivserfarenhet
Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Work in northern Sweden (Skellefteå) as Quality controller

About the role Staffing assignment at a large industrial manufacturer in Skellefteå. We are looking for several driven, curious and flexible candidates that are eager to work. Mainly in field of manufacturing industry as operators and production staff. We are looking for people with industrial background and also those who are willing to learn and invest in a new profession. The positions are initially fixed-term employment where you are hired by us at Le... Visa mer
About the role

Staffing assignment at a large industrial manufacturer in Skellefteå. We are looking for several driven, curious and flexible candidates that are eager to work. Mainly in field of manufacturing industry as operators and production staff. We are looking for people with industrial background and also those who are willing to learn and invest in a new profession. The positions are initially fixed-term employment where you are hired by us at Lernia as a consultant with great possibilities for continuation or.

Tasks and responsibilities

• Visual quality checks
• Moving material in shop floor
• Sorting products
• Cleaning and Polishing equipment

Formal competence

• Fluent in English spoken and in writing

Meritorious competence

• Competence/knowledge about using basic HMI functions
• Preferably has work experience in quality tasks and/or hands on operation
• Has basic knowledge about 5S
• Able to do repetitive tasks

Personal qualities

• Persistent
• Optimistic
• High work ethic
• Team player
• Sense of responsibility regarding own tasks
• Respectful to others and their work
• Able to work in dynamic environment
• Eager to learn
• Emotionally stable
• Has an eye for improvement
• Eye for detail

We welcome all applicants from mixed backgrounds. We strive for an inclusive workplace with diversity where everyone is given the opportunity regardless of gender, age, ethnicity, etc.

Details

Location: Skellefteå

Type of employment: Full-time, fixed-term employment at Lernia as a consultant 6 months. Continuation or taking over afterwards might be possible.

Working hours: Shift work which may also include night shifts

Starting date: As soon as possible or by agreement

Accomondation

We are table to provide temporary accomondation for single living which gives you the opportunity to make sure that this employment and location is right for you.

Information

Attach your CV (preferably in English) with your application where you describe your relevant experience for the role. We will not read applications received by letter or e-mail.

We work continuously with selection and interviews. The position may be filled before the application deadline! For questions contact Anna-Karin Furuskog at [email protected]

About Lernia

Lernia is one of Sweden's largest companies in staffing, vocational training and matching of jobseekers. We help people with education and jobs and companies with skills solutions. We have developed individuals' skills according to the needs of the labor market for over 100 years and staffed the Swedish industry for 20 years. In 2022, turonover were SEK 2,8 billion, 15 000 found their their job thru us and we are located all over the country. Our goal is at least 10,000 jobs each year. Read more about our work to develop solutions that lead to jobs and a successful business life at [www.lernia.se] (https://www.lernia.se/). Visa mindre

Sommarvikarier till AkzoNobel i Stockvik

AkzoNobel levererar hållbara och innovativa färg- och ytbehandlingsprodukter som våra kunder, samhällen och miljön i allt högre grad förlitar sig på. Det är därför allt som vi gör, har sin utgångspunkt i People. Planet. Paint. I vår portfölj av varumärken i världsklass finns International, Interpon, Nordsjö och Sikkens som är betrodda av kunder världen över. Vi är verksamma i mer än 150 länder och har siktet inställt på att globalt bli industriledande i vå... Visa mer
AkzoNobel levererar hållbara och innovativa färg- och ytbehandlingsprodukter som våra kunder, samhällen och miljön i allt högre grad förlitar sig på. Det är därför allt som vi gör, har sin utgångspunkt i People. Planet. Paint. I vår portfölj av varumärken i världsklass finns International, Interpon, Nordsjö och Sikkens som är betrodda av kunder världen över. Vi är verksamma i mer än 150 länder och har siktet inställt på att globalt bli industriledande i vår bransch. Det är vad du kan förvänta dig av ett banbrytande färgföretag, som har åtagit sig vetenskapsbaserade hållbarhetsmål och som arbetar med konkreta åtgärder för att kunna påverka globala utmaningar - för en bättre framtid för kommande generationer.
I Sverige arbetar cirka 970 medarbetare inom vår kommersiella verksamhet eller med tillverkning på någon av våra fabriker i Göteborg, Kristinehamn, Stockvik och Malmö. Vårt huvudkontor ligger i Amsterdam, Nederländerna.
På Stockviksverken finns den enda produktionsanläggningen för Pergopak i världen. Pergopak är ett tillsatsmedel som huvudsaklingen används till färger och lacker, men även som bärare av gödningsmedel inom jordbruksindustrin. På fabriken arbetar ett engagerat team på 14 medarbetare och Pergopak-produktionen är en del av verksamheten inom Akzo Nobel Adhesives.
Har du ett intresse för kemi och/eller processteknik? Är du en initiativtagande och engagerad person som hade tyckt det var roligt att prova på arbetet i en produktion? Då kan du vara en av våra potentiella sommarvikarier!


Vad kommer du att arbeta med?
Som Processoperatör kommer du att tillsammans med dina kollegor ansvara för att våra produkter tillverkas säkert, med rätt kvalitet och i rätt tid. Arbetsuppgifter kan vara packning av produkten i storsäck, processanalyser, kontroll av den fysiska statusen av anläggningen, egenkontroller samt utförande av operatörsunderhåll.
Som sommarvikarie arbetar du skift med följande upplägg: Två dagar dagtidsarbete (kl. 06.00-18.00) följt av två nätter (kl. 18.00-06.00) sedan är du ledig i fyra dagar.


Vem är du?
För att klara av arbetet bra ser vi att du som person är ansvarstagande, noggrann, systematisk och trivs med att arbeta i ett team. Alla anställda arbetar kontinuerligt med förbättringar, vilket innebär att du tycker om att ta egna initiativ för att förbättra och lösa problem. Stor vilja och flexibilitet är andra viktiga egenskaper för att trivas i tjänsten.
Utöver detta vill vi gärna att du har följande kvalifikationer:
Slutförd gymnasieutbildning
Du behöver ha fyllt 18 år vid påbörjad anställning
Meriterande om du har kunskaper inom kemi- eller processteknik
Goda kunskaper, muntligt och skriftligt, i svenska och engelska
Du bör vara tillgänglig för arbete juni – augustiYtterligare information
Tjänsterna avser sommarvikariat från under månaderna juni-augusti 2023. Det är viktigt att du är tillgänglig hela arbetsperioden.
Obligatorisk introduktion och utbildning kan komma att ske innan anställningsstart under maj-juni. Som ett led i vårt arbete för en drogfri arbetsmiljö drogtestar vi alla nyanställda oavsett tjänst.
Vänligen ansök via vårt rekryteringssystem på knappen nedan med CV och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Om du behöver hjälp vänligen kontakta [email protected]. Vi genomför urval och intervjuer löpande, men observera att vi först kommer börja höra av oss under slutet av januari och framåt.
För mer information om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Samuel Johannesson, Junior Talent Acquisition Partner, [email protected]


På AkzoNobel är vi mycket engagerade i att säkerställa en inkluderande och respektfull arbetsplats där alla våra anställda kan vara sitt bästa jag. Vi strävar efter att omfamna mångfald, tolerans och respekt. Vår rekryteringsprocess spelar en stor roll i denna resa eftersom den lägger grunden för en mångsidig arbetsmiljö. Av denna anledning utbildar och tränar vi våra TA och rekryterande chefer i att förstå och hantera våra omedvetna fördomar. Genom detta arbete strävar vi efter medvetenhet och att vidta åtgärder när det aktuellt. I vår organisation behandlas alla kvalificerade sökande ur ett jämlikt och jämställt perspektiv – utan hänsyn till etniskt ursprung, religion, kön, könsidentitet, sexuell läggning, ålder eller funktionshinder. Visa mindre

SEMESTERVIKARIAT OPERATÖR KUBIKENBORG ALUMINIUM AB

Kubikenborg Aluminium AB är Sveriges enda producent av primäraluminium och är med sina 450 anställda ett av de största industriföretagen i Sundsvall. Fabriken byggdes 1942 och producerar idag ca 135 000 ton aluminium per år. Slutprodukten som består av göt levereras till press – och valsverk över hela Europa. Nu söker vi operatörer för semestervikariat i Elektrolys och Gjuteri. Som operatör arbetar du i grupper/skiftlag med de för avdelningen specifika upp... Visa mer
Kubikenborg Aluminium AB är Sveriges enda producent av primäraluminium och är med sina 450 anställda ett av de största industriföretagen i Sundsvall. Fabriken byggdes 1942 och producerar idag ca 135 000 ton aluminium per år. Slutprodukten som består av göt levereras till press – och valsverk över hela Europa.
Nu söker vi operatörer för semestervikariat i Elektrolys och Gjuteri. Som operatör arbetar du i grupper/skiftlag med de för avdelningen specifika uppgifterna. Exempel på arbetsuppgifter är truck- och traverskörning och handhavande av diverse arbetsfordon som täck- och grävbilar.
Vi vill att du har gymnasieexamen avslutad senast 2022 och moped-, traktor- eller B-körkort. Du har goda kunskaper i det svenska språket. Du har grundläggande datakunskaper i Microsoft Office.
Det är meriterande om du har några års erfarenhet av liknande arbete som operatör, gärna från tillverknings-/processindustri. Vi ser det också som meriterande om du har gymnasieutbildning inom industri eller teknik samt truck- och traverskort.
En god och säker arbetsmiljö för våra medarbetare är av högsta prioritet. Vi vill därför att du har ett moget förhållningssätt till och respekt för uppställda skydds- och säkerhetsregler. Som person är du positiv, serviceinriktad, engagerad och är en lagspelare som har ett stort intresse av att arbeta praktiskt. Då akuta ärenden kan uppstå är det viktigt att du är lösningsorienterad och flexibel. Du är driven, har god samarbetsförmåga och är noggrann i ditt arbetssätt. Egenskaper som självgående, lättlärd samt att du har en vilja att utvecklas värderas högt.
Övrigt
Vi vill ha en alkohol och drogfri arbetsmiljö. Därför genomför vi ett alkohol- och drogtest vid nyanställning, samt slumpmässiga alkohol- och drogtester under året.
Vi är en mansdominerad arbetsplats och ser gärna kvinnliga sökanden.
Lön utgår enligt avtal. Anställningsvillkor regleras i kollektivavtal för Kemiska Fabriker, tecknat mellan IKEM och IF Metall.
Tjänstens omfattning: Semestervikariat; skiftgång/dagtid.
Start: Våren 2023
Tillträde sker tidigt våren 2023. Skicka din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Ansökan märkt ”Semestervikariat” skickas till [email protected] Visa mindre

Shift operator

Vi söker omgående en POL-operatör till Expancel Produktion. Som operatör kommer du att ansvara för högt fokus på säkerhet, kvalitet och förebyggande underhåll tillsammans med resten av organisationen. Du kommer att följa rutiner och instruktioner och utföra vissa underhållsarbeten. I denna roll ingår även att ersätta rollen Beredare. som innebär att man tar emot och lossar kemikalier, kör motviktstruck samt bereder vissa kemikalier i fabriken. Genom att pr... Visa mer
Vi söker omgående en POL-operatör till Expancel Produktion. Som operatör kommer du att ansvara för högt fokus på säkerhet, kvalitet och förebyggande underhåll tillsammans med resten av organisationen. Du kommer att följa rutiner och instruktioner och utföra vissa underhållsarbeten. I denna roll ingår även att ersätta rollen Beredare. som innebär att man tar emot och lossar kemikalier, kör motviktstruck samt bereder vissa kemikalier i fabriken. Genom att proaktivt uppmärksamma avvikelser och utföra förebyggande underhåll bidrar du till en störningsfri produktion. Du ansvarar tillsammans med dina kollegor för att våra produkter tillverkas säkert, med rätt kvalitet och i rätt tid.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Jobba med underhållsarbeten enligt plan.
Kvalitetskontrollera och säkerställa rätt avställning av utrustning innan avställning
Delta i riskanalyser kopplat till underhållsarbete och andra ingrepp i utrustningen
BBS (beteendebaserade observationer) och 5S arbete är en viktig del av arbetet och har hög prioritet
Lossning samt beredning av kemikalier.
Truckkörning (motviktstruck)


Kvalifikationer
Eftergymnasial utbildning inom processteknik eller motsvarande erfarenhet.
Meriterande är stor processteknisk kunskap specifikt för våra Expancel-processer.


Vem du är
För att lyckas och trivas i rollen ser vi att du är en noggrann, proaktiv och detaljmedveten person. Du har hög integritet och kan ifrågasätta och analysera utifrån ett säkerhets- och kvalitetsfokus. Då du kommer
samarbeta med många internt och externt är du självfallet teamorienterad och tar initiativ till ”Best practice”. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ytterligare information
Detta är ett 6 månaders vikariat. För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Produktionsledare, Leif Bergsten på 072-733 72 00
För fackliga frågor:
IF Metall Rolf Eriksson, 070-564 38 38

#WeAreNouryon Visa mindre

SEMESTERVIKARIAT OPERATÖR KUBIKENBORG ALUMINIUM AB

Kubikenborg Aluminium AB är Sveriges enda producent av primäraluminium och är med sina 450 anställda ett av de största industriföretagen i Sundsvall. Fabriken byggdes 1942 och producerar idag ca 135 000 ton aluminium per år. Slutprodukten som består av göt levereras till press – och valsverk över hela Europa. Nu söker vi operatörer för semestervikariat i Elektrolys och Gjuteri. Som operatör arbetar du i grupper/skiftlag med de för avdelningen specifika up... Visa mer
Kubikenborg Aluminium AB är Sveriges enda producent av primäraluminium och är med sina 450 anställda ett av de största industriföretagen i Sundsvall. Fabriken byggdes 1942 och producerar idag ca 135 000 ton aluminium per år. Slutprodukten som består av göt levereras till press – och valsverk över hela Europa.
Nu söker vi operatörer för semestervikariat i Elektrolys och Gjuteri. Som operatör arbetar du i grupper/skiftlag med de för avdelningen specifika uppgifterna. Exempel på arbetsuppgifter är truck- och traverskörning och handhavande av diverse arbetsfordon som täck- och grävbilar.
Vi vill att du har fyllt 18 år, har gymnasieexamen avslutad senast 2022 och moped-, traktor- eller B-körkort. Du har goda kunskaper i det svenska språket. Du har grundläggande datakunskaper i Microsoft Office.
Det är meriterande om du har några års erfarenhet av liknande arbete som operatör, gärna från tillverknings-/processindustri. Vi ser det också som meriterande om du har gymnasieutbildning inom industri eller teknik samt truck- och traverskort.
En god och säker arbetsmiljö för våra medarbetare är av högsta prioritet. Vi vill därför att du har ett moget förhållningssätt till och respekt för uppställda skydds- och säkerhetsregler. Som person är du positiv, serviceinriktad, engagerad och är en lagspelare som har ett stort intresse av att arbeta praktiskt. Då akuta ärenden kan uppstå är det viktigt att du är lösningsorienterad och flexibel. Du är driven, har god samarbetsförmåga och är noggrann i ditt arbetssätt. Egenskaper som självgående, lättlärd samt att du har en vilja att utvecklas värderas högt.
Övrigt
Vi vill ha en alkohol och drogfri arbetsmiljö. Därför genomför vi ett alkohol- och drogtest vid nyanställning, samt slumpmässiga alkohol- och drogtester under året.
Vi är en mansdominerad arbetsplats och ser gärna kvinnliga sökanden.
Lön utgår enligt avtal. Anställningsvillkor regleras i kollektivavtal för Kemiska Fabriker, tecknat mellan IKEM och IF Metall.
Tjänstens omfattning: Semestervikariat; skiftgång/dagtid.
Start: Våren 2023
Tillträde sker tidigt våren 2023. Skicka din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Ansökan märkt ”Semestervikariat” skickas till [email protected] Visa mindre

Sommarvikarier till AkzoNobel i Stockvik

AkzoNobel levererar hållbara och innovativa färg- och ytbehandlingsprodukter som våra kunder, samhällen och miljön i allt högre grad förlitar sig på. Det är därför allt som vi gör, har sin utgångspunkt i People. Planet. Paint. I vår portfölj av varumärken i världsklass finns International, Interpon, Nordsjö och Sikkens som är betrodda av kunder världen över. Vi är verksamma i mer än 150 länder och har siktet inställt på att globalt bli industriledande i vå... Visa mer
AkzoNobel levererar hållbara och innovativa färg- och ytbehandlingsprodukter som våra kunder, samhällen och miljön i allt högre grad förlitar sig på. Det är därför allt som vi gör, har sin utgångspunkt i People. Planet. Paint. I vår portfölj av varumärken i världsklass finns International, Interpon, Nordsjö och Sikkens som är betrodda av kunder världen över. Vi är verksamma i mer än 150 länder och har siktet inställt på att globalt bli industriledande i vår bransch. Det är vad du kan förvänta dig av ett banbrytande färgföretag, som har åtagit sig vetenskapsbaserade hållbarhetsmål och som arbetar med konkreta åtgärder för att kunna påverka globala utmaningar - för en bättre framtid för kommande generationer.
I Sverige arbetar cirka 970 medarbetare inom vår kommersiella verksamhet eller med tillverkning på någon av våra fabriker i Göteborg, Kristinehamn, Stockvik och Malmö. Vårt huvudkontor ligger i Amsterdam, Nederländerna.
På Stockviksverken finns den enda produktionsanläggningen för Pergopak i världen. Pergopal är ett tillsatsmedel som huvudsaklingen används till färger och lacker, men även som bärare av gödningsmedel inom jordbruksindustrin. På fabriken arbetar ett engagerat team på 14 medarbetare och Pergopak-produktionen är en del av verksamheten inom Akzo Nobel Adhesives.
Har du ett intresse för kemi och/eller processteknik? Är du en initiativtagande och engagerad person som hade tyckt det var roligt att prova på arbetet i en produktion? Då kan du vara en av våra potentiella sommarvikarier!


Vad kommer du att arbeta med?
Som Processoperatör kommer du att tillsammans med dina kollegor ansvara för att våra produkter tillverkas säkert, med rätt kvalitet och i rätt tid. Arbetsuppgifter kan vara packning av produkten i storsäck, processanalyser, kontroll av den fysiska statusen av anläggningen, egenkontroller samt utförande av operatörsunderhåll.
Som sommarvikarie arbetar du skift med följande upplägg: Två dagar dagtidsarbete (kl. 06.00-18.00) följt av två nätter (kl. 18.00-06.00) sedan är du ledig i fyra dagar.


Vem är du?
För att klara av arbetet bra ser vi att du som person är ansvarstagande, noggrann, systematisk och trivs med att arbeta i ett team. Alla anställda arbetar kontinuerligt med förbättringar, vilket innebär att du tycker om att ta egna initiativ för att förbättra och lösa problem. Stor vilja och flexibilitet är andra viktiga egenskaper för att trivas i tjänsten.
Utöver detta vill vi gärna att du har följande kvalifikationer:
Slutförd gymnasieutbildning
Du behöver ha fyllt 18 år vid påbörjad anställning
Meriterande om du har kunskaper inom kemi- eller processteknik
Goda kunskaper, muntligt och skriftligt, i svenska och engelska
Du bör vara tillgänglig för arbete juni – augustiYtterligare information
Tjänsterna avser sommarvikariat från under månaderna juni-augusti 2023. Det är viktigt att du är tillgänglig hela arbetsperioden.
Obligatorisk introduktion och utbildning kan komma att ske innan anställningsstart under maj-juni. Som ett led i vårt arbete för en drogfri arbetsmiljö drogtestar vi alla nyanställda oavsett tjänst.
Vänligen ansök via vårt rekryteringssystem på knappen nedan med CV och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Om du behöver hjälp vänligen kontakta [email protected]. Vi genomför urval och intervjuer löpande, men observera att vi först kommer börja höra av oss under slutet av januari och framåt.
För mer information om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Karolina Möller, Junior Talent Acquisition Partner, +46 730 335 559


På AkzoNobel är vi mycket engagerade i att säkerställa en inkluderande och respektfull arbetsplats där alla våra anställda kan vara sitt bästa jag. Vi strävar efter att omfamna mångfald, tolerans och respekt. Vår rekryteringsprocess spelar en stor roll i denna resa eftersom den lägger grunden för en mångsidig arbetsmiljö. Av denna anledning utbildar och tränar vi våra TA och rekryterande chefer i att förstå och hantera våra omedvetna fördomar. Genom detta arbete strävar vi efter medvetenhet och att vidta åtgärder när det aktuellt. I vår organisation behandlas alla kvalificerade sökande ur ett jämlikt och jämställt perspektiv – utan hänsyn till etniskt ursprung, religion, kön, könsidentitet, sexuell läggning, ålder eller funktionshinder. Visa mindre

Shift operator

Önskar du arbeta som operatör med ständiga förbättringar tillsammans med andra i team? Är du ansvarstagande, problemlösande och är mån om säkerhet i arbetet? Trivs du med att jobba i såväl team som självständigt samt motiveras av förändringar? Då är det dig vi söker! Tjänsten är ett vikariat på heltid på vår avdelning DU. Den här rollen innebär att arbeta efter ett 6-skift schema och vi ser gärna att du kan börja så snart som möjligt. Om tjänsten Som Pr... Visa mer
Önskar du arbeta som operatör med ständiga förbättringar tillsammans med andra i team? Är du ansvarstagande, problemlösande och är mån om säkerhet i arbetet? Trivs du med att jobba i såväl team som självständigt samt motiveras av förändringar? Då är det dig vi söker!
Tjänsten är ett vikariat på heltid på vår avdelning DU. Den här rollen innebär att arbeta efter ett 6-skift schema och vi ser gärna att du kan börja så snart som möjligt.


Om tjänsten
Som Processoperatör inom Expancel Produktion kommer du att tillsammans med dina kollegor ansvara för att våra produkter tillverkas säkert, med rätt kvalitet och i rätt tid. Vi arbetar med kemikalier och torra produkter i en anläggning med explosionsklassade områden. Detta kräver speciell hänsyn, stor uppmärksamhet och varsamhet. Säkerhet såsom BBS (beteendebaserad säkerhet) och 5S arbete är en viktig del av arbetet och har hög prioritet.


Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Avvattning, torkning och packning av mikrosfärer i olika processavsnitt
Tillsammans med teamet tillse att gällande driftinstruktioner, produktionsplan, kvalitetskrav och rutiner följs
Aktivt delta i utvecklandet av process och processutrustning
Rapportera och korrigera kvalitets- och miljöavvikelser


Kvalifikationer
Tekniskt inriktad gymnasieutbildning
Körkort B
God PC-vana och vana av att rapportera in i produktionssystem
Utbildning inom processteknik eller motsvarande erfarenhet är meriterande
Erfarenhet av LEAN och tycker det är ett naturligt inslag i det dagliga arbetet
Behärskar svenska och engelska muntligt och skriftligtFör att klara av arbetet bra ser vi att du som person är ansvarstagande, noggrann, systematisk och trivs med att arbeta i ett team. Alla anställda arbetar kontinuerligt med förbättringar, vilket innebär att du tycker om att ta egna initiativ för att förbättra och lösa problem. Stor vilja och flexibilitet är andra viktiga hörnstenar för denna tjänst. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.


Vad kan Nouryon erbjuda dig
Om du delar våra värderingar och mål, kan vi ge dig en karriär där dina kunskaper och ambitioner uppmärksammas och belönas. Du kommer att arbeta i en internationell miljö med många möjligheter att utvecklas – både personligt och yrkesmässigt. Du kommer att erbjudas givande och utmanande projekt som vidgar dina sinnen och utmanar din företagsamhet. Du kommer att arbeta med likasinnade som delar din inställning och entusiasm.


Ytterligare information
Detta är ett vikariat på heltid där du rapporterar till Shift Supervisor och är placerad i Stockvik. Start är omgående. Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med cv och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail.
För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Annika Persson Shift Supervisor, +46 73 820 79 26
Om du har generella frågor eller behöver hjälp, vänligen kontakta: [email protected]
För fackliga frågor:
IF Metall, Rolf Eriksson, +46 70- 564 38 38.


Mer om företaget
Nouryon är ett ledande globalt företag inom specialkemi. Industrier och konsumenter över hela världen förlitar sig på våra lösningar för tillverkning av oumbärliga vardagsprodukter som hygienartiklar, rengöringsprodukter, färg, jordbruksprodukter och livsmedel, läkemedel och byggmaterial. Dessutom har våra 7,900 medarbetares gemensamma engagemang för våra kunder, tillväxt, säkerhet, hållbarhet och innovation lett till en genomgående stark ekonomisk utveckling. Vi finns i fler än 80 länder runt om i världen med våra branschledande varumärken. Besök vår webbplats och följ oss @Nouryon och på LinkedIn.


Ansökningsprocessen
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag den 3 oktober. Vi uppmuntrar dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjligt.


Vi ser fram emot din ansökan!


Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Dagtidsoperatör

Vi söker omgående en POL-operatör till Expancel Produktion. Som operatör kommer du att ansvara för högt fokus på säkerhet, kvalitet och förebyggande underhåll tillsammans med resten av organisationen. Du kommer att följa rutiner och instruktioner och utföra vissa underhållsarbeten. I denna roll ingår även att ersätta rollen Beredare. som innebär att man tar emot och lossar kemikalier, kör motviktstruck samt bereder vissa kemikalier i fabriken. Genom att pr... Visa mer
Vi söker omgående en POL-operatör till Expancel Produktion. Som operatör kommer du att ansvara för högt fokus på säkerhet, kvalitet och förebyggande underhåll tillsammans med resten av organisationen. Du kommer att följa rutiner och instruktioner och utföra vissa underhållsarbeten. I denna roll ingår även att ersätta rollen Beredare. som innebär att man tar emot och lossar kemikalier, kör motviktstruck samt bereder vissa kemikalier i fabriken. Genom att proaktivt uppmärksamma avvikelser och utföra förebyggande underhåll bidrar du till en störningsfri produktion. Du ansvarar tillsammans med dina kollegor för att våra produkter tillverkas säkert, med rätt kvalitet och i rätt tid.
Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Jobba med underhållsarbeten enligt plan.
Kvalitetskontrollera och säkerställa rätt avställning av utrustning innan avställning
Delta i riskanalyser kopplat till underhållsarbete och andra ingrepp i utrustningen
BBS (beteendebaserade observationer) och 5S arbete är en viktig del av arbetet och har hög prioritet
Lossning samt beredning av kemikalier.
Truckkörning (motviktstruck)


Kvalifikationer
Eftergymnasial utbildning inom processteknik eller motsvarande erfarenhet.
Meriterande är stor processteknisk kunskap specifikt för våra Expancel-processer.


Vem du är
För att lyckas och trivas i rollen ser vi att du är en noggrann, proaktiv och detaljmedveten person. Du har hög integritet och kan ifrågasätta och analysera utifrån ett säkerhets- och kvalitetsfokus. Då du kommer
samarbeta med många internt och externt är du självfallet teamorienterad och tar initiativ till ”Best practice”. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Ytterligare information
Detta är ett 6 månaders vikariat. För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Produktionsledare, Leif Bergsten på 072-733 72 00
För fackliga frågor:
IF Metall Rolf Eriksson, 070-564 38 38
#WeAreNouryon Visa mindre

Nu söker vi processoperatörer till vår kund Trioworld

Trioworld är ett expansivt företag som är Europaledande inom tillverkning av polyetenfilm. Koncernen strävar hela tiden efter att tillgodose sina kunders behov och är ett självklart förstahandsval inom hållbara lösningar för tillverkning av polyetenfilm. Om företaget På Trioworld är vi övertygade om att plast kan göra världen säkrare och hälsosammare för alla. Vi strävar efter våra lösningar för att göra transporter och livsmedel säkrare, jordbruk smar... Visa mer
Trioworld är ett expansivt företag som är Europaledande inom tillverkning av polyetenfilm. Koncernen strävar hela tiden efter att tillgodose sina kunders behov och är ett självklart förstahandsval inom hållbara lösningar för tillverkning av polyetenfilm.

Om företaget

På Trioworld är vi övertygade om att plast kan göra världen säkrare och hälsosammare för alla. Vi strävar efter våra lösningar för att göra transporter och livsmedel säkrare, jordbruk smartare, förpackningar effektivare och ge optimalt skydd inom hälso -och sjukvården.

I mer än 50 år har Trioworld varit ledande inom plastförpackningslösningar. Vi består av 16 företag med över 1400 anställda och har en årlig omsättning på 550 miljoner euro.
Vi är baserade i Smålandsstenar i Sverige och driver produktionsanläggningar i Sverige, Danmark, Nederländerna och Frankrike.
Våra produkter säljs i hela världen.

Du kommer till en början vara anställd av Allgencia Bemanning & Rekrytering och uthyrd till Trioworld.
Med tiden finns mycket goda chanser att du blir anställd av Trioworld.

Arbetsuppgifter

Som processoperatör har du en väsentlig roll i produktionsanläggningens drift och underhåll. Du ser till att produktionen flyter på som det ska, efter uppsatta rutiner, samt genomför uppföljning/arkivering av planerade och utförda åtgärder. I teamet finns gedigen kunskap samt erfarenhet och du blir upplärd av kompetenta kollegor.
Du ges god möjlighet att utveckla din kompetens.

Formell kompetens

- Tekniskt gymnasium eller likvärdig kompetens
- Truckkort A + B

Meriterande

- Erfarenhet som processoperatör
- Traverskort
- Erfarenhet av Lean

Personliga egenskaper

Du som söker ska vara teknisk lagd och ha arbetat med maskiner tidigare och då gärna som processoperatör. Vi tror att du är noggrann och flexibel och kan ha en bra överblick för vad som behövs göras. Du är öppen för varierande arbetsuppgifter och tycker om att jobba i grupp så du är lyhörd, empatisk och engagerar dig i skiftlaget.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Töva

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Urvalet hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi välkomnar därför din ansökan redan idag!

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare
Mathias Lordell, [email protected]
Observera dock att du ansöker via Allgencias hemsida. www.allgencia.se Visa mindre

Dagtidsoperatör/skiftersättare till Kloratfabriken

Nu söker vi en dagtidsoperatör/skiftersättare till Kloratfabriken i Stockvik. Din roll innebär ett nära samarbete med skiftoperatörer och du verkar som stöttning för dessa. I rollen ingår det utbildning på skift för att kunna ersätta skiftoperatörer vid frånvaro. Att arbeta på ett säkert sätt är grundläggande inom Nouryon och en självklar del av det dagliga arbetet på företaget. Arbetsuppgifter och ansvarsområden Utföra förebyggande och akuta arbeten på ... Visa mer
Nu söker vi en dagtidsoperatör/skiftersättare till Kloratfabriken i Stockvik. Din roll innebär ett nära samarbete med skiftoperatörer och du verkar som stöttning för dessa. I rollen ingår det utbildning på skift för att kunna ersätta skiftoperatörer vid frånvaro.
Att arbeta på ett säkert sätt är grundläggande inom Nouryon och en självklar del av det dagliga arbetet på företaget.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Utföra förebyggande och akuta arbeten på produktionsutrustning, både återkommande ronder enligt schema samt akut för driften av verksamheten.
Underhålla den kritiska utrustningen på våra cell-linor
Bulklastning av kloratbil samt uppbearbetning av vara.
Att ersätta på skift kommer att förekomma.
Vid behov köra kloratprocessenKvalifikationer
Gymnasial utbildning inom processteknik eller motsvarande erfarenhet. Meriterande är stor processteknisk kunskap specifikt för våra processer.
För att lyckas och trivas i rollen ser vi att du är en noggrann, proaktiv och detaljmedveten person. Du har hög integritet och kan ifrågasätta och analysera utifrån ett säkerhets- och kvalitetsfokus. Då du kommer att samarbeta med många internt och externt är du självfallet teamorienterad och tar initiativ till ”Best practice”. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ytterligare information
Detta är en tillsvidare anställning på heltid med placeringsort Stockvik.
Du kommer att rapportera till Supervisor Chlorate & ÅC.

Vänligen ansök via CV och personligt brev via vår portal. Ansök omgående då sista ansökningsdatum är 31/8 2022 och vi behandlar ansökningarna löpande.

För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Magnus Söderberg, Shift Supervisor, +46 70 604 57 44
För mer information om rekryteringsprocessen eller din ansökan, vänligen kontakta Carolina Jensen, HR Recruitment, [email protected]

Om du har generella frågor eller behöver hjälp, vänligen kontakta: [email protected]

För fackliga frågor:
IF Metall, Rolf Eriksson, +46 70- 564 38 38.


Mer om företaget
Nouryon är ett ledande globalt företag inom specialkemi. Industrier och konsumenter över hela världen förlitar sig på våra lösningar för tillverkning av oumbärliga vardagsprodukter som hygienartiklar, rengöringsprodukter, färg, jordbruksprodukter och livsmedel, läkemedel och byggmaterial. Dessutom har våra 7,900 medarbetares gemensamma engagemang för våra kunder, tillväxt, säkerhet, hållbarhet och innovation lett till en genomgående stark ekonomisk utveckling. Vi finns i fler än 80 länder runt om i världen med våra branschledande varumärken. Besök vår webbplats och följ oss @Nouryon och på LinkedIn.

Ansökningsprocessen
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi uppmuntrar dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Vi ser fram emot din ansökan!

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Processoperatör - Kemisk industri

PQ Sweden PQ Sweden AB tillverkar natriumsilikat, även kallat vattenglas. Våra kunder finns främst inom massa- och pappersindustrin. PQ Sweden AB tillhör koncernen PQ Corporation som är världsledande tillverkare och leverantör av silikater. Inom kort kommer vi starta upp vår helt nya anläggning på Ortvikens industriområde i Sundsvall. Fabriken kommer vara helt modern och använda den senaste tekniken för tillverkning av flytande natriumsilikater. Vi är st... Visa mer
PQ Sweden
PQ Sweden AB tillverkar natriumsilikat, även kallat vattenglas. Våra kunder finns främst inom massa- och pappersindustrin. PQ Sweden AB tillhör koncernen PQ Corporation som är världsledande tillverkare och leverantör av silikater.
Inom kort kommer vi starta upp vår helt nya anläggning på Ortvikens industriområde i Sundsvall. Fabriken kommer vara helt modern och använda den senaste tekniken för tillverkning av flytande natriumsilikater.
Vi är stolta innehavare av ISO 9001 och 14001 certifikat. För mer information besök vår websida: www.pqcorp.com.
Vi söker
Vi söker nu en processoperatör till vår nya anläggning i Sundsvall.
Vi ser gärna att du har en utbildning inom processteknik eller har motsvarande yrkeserfarenhet.
Vi är en liten fabrik där vi alla hjälps åt att sköta enklare underhåll och fabriksvård. Arbetet är varierande men dina främsta arbetsuppgifter är att övervaka och styra tillverkningsprocessen. Arbetet är uppdelat på 2-skift och ensamarbete förekommer. Övriga arbetsuppgifter är:
– Kvalitetskontroll av färdig produkt
– Enklare operatörsunderhåll
– Rapportering av produktionsdata
– Utlastning och godsmottagning
– Framförande av truck och hjullastare
Personliga egenskaper
Som person är du noggrann och kvalitetsmedveten. Då vi jobbar i en kemisk industri skall du även vara miljö- och säkerhetsmedveten. I perioder är arbetstempot högt och du ska kunna hålla många bollar i luften samtidigt. Du ska ha lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter och kunna jobba både självständigt och i grupp. Vi uppmuntrar kreativt tänkande och ser fram emot att få ett par ”nya ögon”.
Formell kompetens
- Erfarenhet från processindustri.
- Förarbevis hjullastare (inget krav men ett stort plus)
- B-Körkort
- Datorvana Visa mindre

Shift Operator

Skiftgående processoperatör sökes till Expancel Produktion avsnitt POL Vill du vara med och göra vardagen lättare för människor runt om i världen? Utan att se det möter du oss varje dag i din vardag. Vi finns i dina skosulor, i din mobil och i tidningen du läser. Med ett gemensamt engagemang för innovation, hållbarhet och säkerhet arbetar våra medarbetare dagligen för en hållbar framtid. Expancel Produktion söker omgående Processoperatörer till POL. Som P... Visa mer
Skiftgående processoperatör sökes till Expancel Produktion avsnitt POL
Vill du vara med och göra vardagen lättare för människor runt om i världen? Utan att se det möter du oss varje dag i din vardag. Vi finns i dina skosulor, i din mobil och i tidningen du läser. Med ett gemensamt engagemang för innovation, hållbarhet och säkerhet arbetar våra medarbetare dagligen för en hållbar framtid.
Expancel Produktion söker omgående Processoperatörer till POL. Som Processoperatör kommer du att tillsammans med dina kollegor ansvara för att våra produkter tillverkas säkert, med rätt kvalitet och i rätt tid. Vi arbetar med kemikalier och torra produkter i en anläggning med explosionsklassade områden. Detta kräver speciell hänsyn, stor uppmärksamhet och varsamhet. Du kommer att följa rutiner och instruktioner och utföra det praktiska. Genom att proaktivt uppmärksamma avvikelser och utföra förebyggande underhåll bidrar du till en störningsfri produktion. Du förväntas delta aktivt i produktionsplanering och i utvecklandet av process och processutrustning. BBS och 5S arbete är en viktig del av arbetet och har hög prioritet.
Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Producera och leverera Expancel microsfärer enligt gällande produktionsplan, kvalitetskrav och instruktioner. Ansvar för att vidta åtgärder när detta inte kan hållas.
Att ha förståelse för analysresultat, processkurvor, etc. och med utgångspunktfrån dessa styra och optimera processen för att optimera anläggningsutnyttjande, kapacitet och kvalitet utan att säkerheten åsidosätts i något avseende.
Att löpande utföra och dokumentera kontroller och vid avvikande kvalitet, kapacitet eller övriga processparametrar, felsöka och åtgärda processutrustning/recept för att säkerställa rätt kvalitet. Dokumentera avvikelser och genomförda ändringar.
Att aktivt arbeta för ständiga förbättringar av arbetssätt, process och processutrustning.
Att aktivt arbeta för att höja den egna kompetensen inom arbetsområdet samt att dela med sig av kunskap till andra.
Att medverka till att höja säkerheten i Expancel Produktion, exempelvis genom aktivt deltagande i beteendebaserat säkerhet (BBS) och rapportering av tillbud och säkerhetsrisker.
Att visa respekt för samt vara ett gott föredöme för sina medarbetare och värna om en bra laganda.
Att verka för en god kommunikation och samverkan inom och utom skiftlaget.Kvalifikationer
Eftergymnasial utbildning inom processteknik eller motsvarande erfarenhet. Meriterande är stor processteknisk kunskap specifikt för våra Expancel-processer.
För att lyckas och trivas i rollen ser vi att du är en noggrann, proaktiv och detaljmedveten person. Du har hög integritet och kan ifrågasätta och analysera utifrån ett säkerhets- och kvalitetsfokus. Då du kommer
samarbeta med många internt och externt är du självfallet teamorienterad och tar initiativ till ”Best practice”. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.


Varför Nouryon?
Tycker du hållbarhet, innovation, säkerhet och samarbete är viktigt? Vill du växa tillsammans med ett företag som blickar framåt och ständigt förbättrar sitt arbetssätt? Våra medarbetare har idéer för en hållbar framtid, och drivkraft att förverkliga dem. De tror att integritet och långsiktiga relationer är nycklar till framgång. Om det stämmer in på dig, gör vi gärna plats för dina ambitioner och kan erbjuda många karriärmöjligheter. Vi ger dig chansen till personlig utveckling genom utmanande roller och omfattande möjligheter att lära och växa i en dynamisk, internationell och proaktiv arbetsmiljö med stor mångfald.


Ytterligare information
Tjänsten är ett vikariat under tiden 2022-07-01- 2024-06-30 på heltid 6-skift och du rapporterar till Shift Supervisor, och är placerad i Stockvik.
Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med cv och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Då vi arbetar med löpande urval ber vi dig skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas före utsatt sista ansökningsdatum.
För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Shift Supervisor, Leif Bergsten på 070-733 72 00
För mer information om rekryteringsprocessen eller din ansökan, vänligen kontakta Carolina Jensen på [email protected]
För fackliga frågor:
IF Metall Rolf Eriksson, 070-564 38 38
Sveriges ingenjörer: Ted Svensson +46 72-217 55 84
Unionen, Mattias Andersson, 070-428 41 03
Ledarna, Jenny Ersson. 070-344 02 80

Mer om företaget
Nouryon?är ett?ledande globalt företag inom specialkemi. Industrier och konsumenter?över hela världen?förlitar sig på våra?lösningar för tillverkning av?oumbärliga?vardagsprodukter som hygienartiklar, rengöringsprodukter, färg, jordbruksprodukter och?livsmedel, läkemedel och byggmaterial. Dessutom har?våra?9,700 medarbetares?gemensamma engagemang?för våra kunder,?tillväxt, säkerhet,?hållbarhet?och innovation?lett till?en?genomgående stark?ekonomisk utveckling. Vi finns i fler än 80 länder runt om i världen med våra?branschledande varumärken. Besök vår?webbplats?och följ oss?@Nouryon?och på?LinkedIn.

Ansökningsprocessen
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan ansökningstidens slut. Vi uppmuntrar därför till att skicka in din ansökan snarast möjligt. Möter dina kompetenser och kvalifikationer den profil vi söker blir du inbjuden till en första telefonintervju på ca 30 minuter. Går du därefter vidare i vår urvalsprocess är nästa steg att vi bjuder in dig till ett personligt möte, en face-to-face intervju på ca 1,5 timme, tillsammans med rekryterande chef.

Film: Nouryon your partner in essential Chemistry for a sustainable future

Vi ser fram emot din ansökan!
Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

SEMESTERVIKARIAT OPERATÖR KUBIKENBORG ALUMINIUM AB

Kubikenborg Aluminium AB är Sveriges enda producent av primäraluminium och är ett av de största industriföretagen i Sundsvall. Fabriken byggdes 1942 och producerar idag ca 135 000 ton aluminium per år. Slutprodukten som består av göt levereras till press – och valsverk över hela Europa. Kubal har idag 450 anställda. Nu söker vi operatörer för semestervikariat i Elektrolys och Gjuteri. Som operatör arbetar du i grupper/skiftlag med de för avdelningen speci... Visa mer
Kubikenborg Aluminium AB är Sveriges enda producent av primäraluminium och är ett av de största industriföretagen i Sundsvall. Fabriken byggdes 1942 och producerar idag ca 135 000 ton aluminium per år. Slutprodukten som består av göt levereras till press – och valsverk över hela Europa. Kubal har idag 450 anställda.
Nu söker vi operatörer för semestervikariat i Elektrolys och Gjuteri. Som operatör arbetar du i grupper/skiftlag med de för avdelningen specifika uppgifterna. Exempel på arbetsuppgifter är truck- och traverskörning och handhavande av diverse arbetsfordon som täck- och grävbilar.
Vi vill att du har några års erfarenhet av liknande arbete som operatör, gärna från tillverknings-/processindustri och moped-, traktor- eller B-körkort. Vi ser det också som meriterande om du har gymnasieutbildning inom industri eller teknik liksom truck- och traverskort. Du har goda kunskaper i det svenska språket. Du har grundläggande datakunskaper i Microsoft Office.
En god och säker arbetsmiljö för våra medarbetare är av högsta prioritet. Vi vill därför att du har ett moget förhållningssätt till och respekt för uppställda skydds- och säkerhetsregler. Som person är du positiv, serviceinriktad, engagerad och är en lagspelare som har ett stort intresse av att arbeta praktiskt. Då akuta ärenden kan uppstå är det viktigt att du är lösningsorienterad och flexibel. Du är driven, har god samarbetsförmåga och är noggrann i ditt arbetssätt. Egenskaper som självgående, lättlärd samt att du har en vilja att utvecklas värderas högt.
Vi är en mansdominerad arbetsplats och ser gärna kvinnliga sökanden.
Lön utgår enligt avtal. Anställningsvillkor regleras i kollektivavtal för Kemiska Fabriker, tecknat mellan IKEM och IF Metall.
Tjänstens omfattning: Semestervikariat; skiftgång/dagtid.
Start: Våren 2022
Tillträde sker omgående efter överenskommelse. Skicka din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Ansökan märkt ”Semestervikariat” skickas till [email protected] Visa mindre

Shift operator

Vill du vara med och göra vardagen lättare för människor runt om i världen? Utan att se det möter du oss varje dag i din vardag. Vi finns i dina skosulor, i din mobil och i tidningen du läser. Med ett gemensamt engagemang för innovation, hållbarhet och säkerhet arbetar våra medarbetare dagligen för en hållbar framtid. Önskar du arbeta som operatör med ständiga förbättringar tillsammans med andra i team? Är du ansvarstagande, problemlösande och är mån om s... Visa mer
Vill du vara med och göra vardagen lättare för människor runt om i världen? Utan att se det möter du oss varje dag i din vardag. Vi finns i dina skosulor, i din mobil och i tidningen du läser. Med ett gemensamt engagemang för innovation, hållbarhet och säkerhet arbetar våra medarbetare dagligen för en hållbar framtid.
Önskar du arbeta som operatör med ständiga förbättringar tillsammans med andra i team? Är du ansvarstagande, problemlösande och är mån om säkerhet i arbetet? Trivs du med att jobba i såväl team som självständigt samt motiveras av förändringar? Då är det dig vi söker! Vi söker just nu två operatören, en tillsvidare och en temporär.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Tjänsten en temporär anställning (6-skift) fram till 30 oktober 2022. Du kommer arbeta skift och vara placerad på vår site i Stockvik. Som operatör kommer du att följa rutiner och instruktioner och utföra det praktiska. Genom att proaktivt uppmärksamma avvikelser och utföra förebyggande underhåll bidrar du till en störningsfri produktion. Du förväntas delta aktivt i produktionsplanering och i utvecklandet av process och processutrustning. BBS (beteendebaserade observationer) och 5S arbete är en viktig del av arbetet och har hög prioritet.
Tillsammans med teamet tillse att gällande driftinstruktioner, produktionsplan, kvalitetskrav och rutiner följs
Analysera data samt styra kvalitén på respektive avdelning
Rapportera och korrigera kvalitets- och miljöavvikelser
Utföra ronder på utrustning samt skriva arbetsorder och initiera underhållsåtgärder
Aktivt delta i utvecklandet av process och processutrustning
Truckkörning vid hantering av kemikalier och avfall
Packning av microsfärerHos oss är det en självklarhet att alla aktivt deltar i det löpande säkerhetsarbetet med exempelvis förbättringsarbeten, dokumentation, skyddsronder och riskanalyser.


Kvalifikationer
Avslutad gymnasieutbildning
Behärskar svenska och engelska muntligt och skriftligt bra
Körkort B
Tidigare erfarenhet som processoperatör, datavana med inriktning på styr- och reglerteknik samt kemikunskaper är meriterandeFör att klara av arbetet bra ser vi att du som person är ansvarstagande, noggrann, systematisk och trivs med att arbeta i ett team. Alla anställda arbetar kontinuerligt med förbättringar, vilket innebär att du tycker om att ta egna initiativ för att förbättra och lösa problem. Stor vilja och flexibilitet är andra viktiga hörnstenar för denna tjänst. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Varför Nouryon?
Tycker du hållbarhet, innovation, säkerhet och samarbete är viktigt? Vill du växa tillsammans med ett företag som blickar framåt och ständigt förbättrar sitt arbetssätt? Våra medarbetare har idéer för en hållbar framtid, och drivkraft att förverkliga dem. De tror att integritet och långsiktiga relationer är nycklar till framgång. Om det stämmer in på dig, gör vi gärna plats för dina ambitioner och kan erbjuda många karriärmöjligheter. Från första dagen stöttar vi din personliga utveckling genom utmanande roller och omfattande möjligheter att lära och växa i en dynamisk, internationell och proaktiv arbetsmiljö med stor mångfald.


Ytterligare information
Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med cv och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail.
För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Magnus Nordlund, Shift Supervisor, +46730274451
För mer information om rekryteringsprocessen eller din ansökan, vänligen kontakta Carolina Jensen, Senior Recruitment Specialist, [email protected]
Om du har generella frågor eller behöver hjälp, vänligen kontakta: [email protected]


För fackliga frågor:
IF Metall: Rolf Eriksson +46 70 564 38 38 eller Benny Sundeborn +46 70 272 04 64


Mer om företaget
Nouryon är ett ledande globalt företag inom specialkemi. Industrier och konsumenter över hela världen förlitar sig på våra lösningar för tillverkning av oumbärliga vardagsprodukter som hygienartiklar, rengöringsprodukter, färg, jordbruksprodukter och livsmedel, läkemedel och byggmaterial. Dessutom har våra 7,900 medarbetares gemensamma engagemang för våra kunder, tillväxt, säkerhet, hållbarhet och innovation lett till en genomgående stark ekonomisk utveckling. Vi finns i fler än 80 länder runt om i världen med våra branschledande varumärken. Besök vår webbplats och följ oss @Nouryon och på LinkedIn.


Ansökningsprocessen
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan ansökningstidens slut. Vi uppmuntrar därför till att skicka in din ansökan snarast möjligt.
I vårt första urval går vi noga igenom alla ansökningar där kravprofilen jämförs med samtliga kandidater.
Möter dina kompetenser och kvalifikationer den profil vi söker blir du inbjuden till en första telefonintervju på ca 30 minuter. Går du därefter vidare i vår urvalsprocess är nästa steg att vi bjuder in dig till ett personligt möte, en face-to-face intervju på ca 1,5 timme, tillsammans med rekryterande chef.

Vi ser fram emot din ansökan!

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Shift operator

Vill du vara med och göra vardagen lättare för människor runt om i världen? Utan att se det möter du oss varje dag i din vardag. Vi finns i dina skosulor, i din mobil och i tidningen du läser. Med ett gemensamt engagemang för innovation, hållbarhet och säkerhet arbetar våra medarbetare dagligen för en hållbar framtid. Du arbetar som skiftgående processoperatör och ansvarar tillsammans med dina kollegor för att produkterna tillverkas säkert, med rätt kvalit... Visa mer
Vill du vara med och göra vardagen lättare för människor runt om i världen? Utan att se det möter du oss varje dag i din vardag. Vi finns i dina skosulor, i din mobil och i tidningen du läser. Med ett gemensamt engagemang för innovation, hållbarhet och säkerhet arbetar våra medarbetare dagligen för en hållbar framtid.
Du arbetar som skiftgående processoperatör och ansvarar tillsammans med dina kollegor för att produkterna tillverkas säkert, med rätt kvalitet och i rätt tid. Vi arbetar med kemikalier som kräver speciell hänsyn, stor uppmärksamhet och varsamhet. Säkerhet såsom BBS (beteendebaserad säkerhet) och 5S arbete är en viktig del av arbetet och har hög prioritet.


Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Som skiftgående processoperatör kommer du att följa rutiner och instruktioner och utföra det praktiska. Genom att proaktivt uppmärksamma avvikelser och utföra förebyggande underhåll bidrar du till en störningsfri produktion. Du förväntas delta aktivt i produktionsplanering och i utvecklandet av process och processutrustning. BBS (beteendebaserade observationer) och 5S arbete är en viktig del av arbetet och har hög prioritet.
Tillsammans med teamet tillse att gällande driftinstruktioner, produktionsplan, kvalitetskrav och rutiner följs
Analysera data samt styra kvalitén på respektive avdelning
Rapportera och korrigera kvalitets- och miljöavvikelser
Utföra ronder på utrustning samt skriva arbetsorder och initiera underhållsåtgärder
Aktivt delta i utvecklandet av process och processutrustning
Truckkörning vid hantering av kemikalier och avfallHos oss är det en självklarhet att alla aktivt deltar i det löpande säkerhetsarbetet med exempelvis förbättringsarbeten, dokumentation, skyddsronder och riskanalyser.


Kvalifikationer
Avslutad gymnasieutbildning
Behärskar svenska och engelska muntligt och skriftligt bra
Körkort B
Tidigare erfarenhet som processoperatör, datavana med inriktning på styr- och reglerteknik samt kemikunskaper är meriterandeFör att klara av arbetet bra ser vi att du som person är ansvarstagande, noggrann, systematisk och trivs med att arbeta i ett team. Alla anställda arbetar kontinuerligt med förbättringar, vilket innebär att du tycker om att ta egna initiativ för att förbättra och lösa problem. Stor vilja och flexibilitet är andra viktiga hörnstenar för denna tjänst. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.


Varför Nouryon?
Tycker du hållbarhet, innovation, säkerhet och samarbete är viktigt? Vill du växa tillsammans med ett företag som blickar framåt och ständigt förbättrar sitt arbetssätt? Våra medarbetare har idéer för en hållbar framtid, och drivkraft att förverkliga dem. De tror att integritet och långsiktiga relationer är nycklar till framgång. Om det stämmer in på dig, gör vi gärna plats för dina ambitioner och kan erbjuda många karriärmöjligheter. Vi ger dig chansen till personliga utveckling genom utmanande roller och omfattande möjligheter att lära och växa i en dynamisk, internationell och proaktiv arbetsmiljö med stor mångfald.


Ytterligare information
Tjänsten är ett vikariat fram till den 31/10 med chans till förlängning som i slutändan kan leda till en tillsvidareanställning.
Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med cv och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Då vi arbetar med löpande urval ber vi dig skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Tjänsten kan komma att tillsättas före utsatt sista ansökningsdatum
För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Production Supervisor, Robin Uppling +46738023361.
För mer information om rekryteringsprocessen eller din ansökan, vänligen kontakta Carolina Jensen, Rekryteringsspecialist [email protected]
För fackliga frågor, vänligen kontakta: IF Metall, Benny Sundeborn +46 70 272 04 64
Om du har generella frågor kring din ansökan eller behöver hjälp, vänligen kontakta: [email protected]
Vi ser fram emot din ansökan!
Nouryon har cirka 10.000 anställda och verksamhet i över 80 länder runt om i världen. Under vår nästan 400 år långa resa mot att bli en global ledare inom specialkemi har vi byggt upp stor expertis, utvecklat långsiktiga kundrelationer och förtjänat en plats bland de branschledande företagen när det kommer till säkerhet, hållbarhet och tillförlitlighet. Runt om i världen har våra produkter stor betydelse i människors vardagliga liv.
Glöm inte att följa oss på LinkedIn och Facebook för regelbundna uppdateringar om intressanta tjänster och nyheter. Visa mindre

Shift Operator

Dagtidsoperatör till Kloratfabriken – vikariat 1 år Vill du vara med och göra vardagen lättare för människor runt om i världen? Utan att se det möter du oss varje dag i din vardag. Vi finns i dina skosulor, i din mobil och i tidningen du läser. Med ett gemensamt engagemang för innovation, hållbarhet och säkerhet arbetar våra medarbetare dagligen för en hållbar framtid. Nu söker vi en dagtidsoperatör till Kloratfabriken i Stockvik för att täcka föräldraledi... Visa mer
Dagtidsoperatör till Kloratfabriken – vikariat 1 år
Vill du vara med och göra vardagen lättare för människor runt om i världen? Utan att se det möter du oss varje dag i din vardag. Vi finns i dina skosulor, i din mobil och i tidningen du läser. Med ett gemensamt engagemang för innovation, hållbarhet och säkerhet arbetar våra medarbetare dagligen för en hållbar framtid.
Nu söker vi en dagtidsoperatör till Kloratfabriken i Stockvik för att täcka föräldraledighet. Vikariatet är på 1 år. Din roll innebär ett nära samarbete med skiftoperatörer och du verkar som stöttning för dessa. Att arbeta på ett säkert sätt är grundläggande inom Nouryon och en självklar del av det dagliga arbetet på företaget.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Utföra förebyggande och akuta arbeten på produktionsutrustning, både återkommande ronder enligt schema samt akut för driften av verksamheten.
Underhålla den kritiska utrustningen på våra cell-linor
Bulklastning av kloratbil samt uppbearbetning av vara.
Att ersätta på skift kan förekomma.


Kvalifikationer
Eftergymnasial utbildning inom processteknik eller motsvarande erfarenhet. Meriterande är stor processteknisk kunskap specifikt för våra processer.
För att lyckas och trivas i rollen ser vi att du är en noggrann, proaktiv och detaljmedveten person. Du har hög integritet och kan ifrågasätta och analysera utifrån ett säkerhets- och kvalitetsfokus. Då du kommer att samarbeta med många internt och externt är du självfallet teamorienterad och tar initiativ till ”Best practice”. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Varför Nouryon?
Tycker du hållbarhet, innovation, säkerhet och samarbete är viktigt? Vill du växa tillsammans med ett företag som blickar framåt och ständigt förbättrar sitt arbetssätt? Våra medarbetare har idéer för en hållbar framtid, och drivkraft att förverkliga dem. De tror att integritet och långsiktiga relationer är nycklar till framgång. Om det stämmer in på dig, gör vi gärna plats för dina ambitioner och kan erbjuda många karriärmöjligheter. Från första dagen stöttar vi din personliga utveckling genom utmanande roller och omfattande möjligheter att lära och växa i en dynamisk, internationell och proaktiv arbetsmiljö med stor mångfald.

Ytterligare information
Detta är en tidsbegränsad anställning på ett år på heltid med placeringsort Stockvik.
Du kommer att rapportera till Supervisor Chlorate & ÅC.
Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med CV och ansökningsbrev. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Magnus Söderberg, Supervisor Chlorate & ÅC, [email protected], +4660134205,
För mer information om rekryteringsprocessen eller din ansökan, vänligen kontakta Carolina Jensen, Senior Recruitment Specialist, [email protected]
För fackliga frågor:
IF Metall: Rolf Eriksson +46 70 564 38 38 eller Benny Sundeborn +46 70 272 04 64
Om du har generella frågor eller behöver hjälp, vänligen kontakta: [email protected]

Mer om företaget
Nouryon är ett ledande globalt företag inom specialkemi. Industrier och konsumenter över hela världen förlitar sig på våra lösningar för tillverkning av oumbärliga vardagsprodukter som hygienartiklar, rengöringsprodukter, färg, jordbruksprodukter och livsmedel, läkemedel och byggmaterial. Dessutom har våra 9,700 medarbetares gemensamma engagemang för våra kunder, tillväxt, säkerhet, hållbarhet och innovation lett till en genomgående stark ekonomisk utveckling. Vi finns i fler än 80 länder runt om i världen med våra branschledande varumärken. Besök vår webbplats och följ oss @Nouryon och på LinkedIn.

Ansökningsprocessen
Efter ansökningstidens slut påbörjar vi urvalsprocessen.
I vårt första urval går vi noga igenom alla ansökningar där kravprofilen jämförs med samtliga kandidater.
Möter dina kompetenser och kvalifikationer den profil vi söker blir du inbjuden till en första telefonintervju på ca 30 minuter. Går du därefter vidare i vår urvalsprocess är nästa steg att vi bjuder in dig till ett personligt möte, en face-to-face intervju på ca 1,5 timme, tillsammans med rekryterande chef.

Vi ser fram emot din ansökan!

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Shift Operator

Vill du vara med och göra vardagen lättare för människor runt om i världen? Utan att se det möter du oss varje dag i din vardag. Vi finns i dina skosulor, i din mobil och i tidningen du läser. Med ett gemensamt engagemang för innovation, hållbarhet och säkerhet arbetar våra medarbetare dagligen för en hållbar framtid. Du arbetar som dagtidsgående processoperatör och ansvarar tillsammans med dina kollegor för att produkterna kan tillverkas säkert, med rätt ... Visa mer
Vill du vara med och göra vardagen lättare för människor runt om i världen? Utan att se det möter du oss varje dag i din vardag. Vi finns i dina skosulor, i din mobil och i tidningen du läser. Med ett gemensamt engagemang för innovation, hållbarhet och säkerhet arbetar våra medarbetare dagligen för en hållbar framtid.
Du arbetar som dagtidsgående processoperatör och ansvarar tillsammans med dina kollegor för att produkterna kan tillverkas säkert, med rätt kvalitet och i rätt tid. Vi arbetar med kemikalier som kräver speciell hänsyn, stor uppmärksamhet och varsamhet. Säkerhet såsom BBS (beteendebaserad säkerhet) och 5S arbete är en viktig del av arbetet och har hög prioritet.


Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Som Dagtidsgående Processoperatör kommer du utföra praktiska arbetsuppgifter där det är viktigt att följa rutiner och instruktioner samt att arbeta proaktivt för att bidra till en störningsfri produktion. Att uppmärksamma avvikelser och utföra förebyggande underhåll är en del av arbetsuppgifterna. Du förväntas delta aktivt i produktionsplanering gällande ditt arbetsområde. Hos oss är det en självklarhet att alla aktivt deltar i det löpande säkerhetsarbetet med exempelvis förbättringsarbeten, dokumentation, skyddsronder och riskanalyser.
Tillsammans med ditt team tillse att det finns råvaror tillgängliga för produktion
Lossning och lastning av råvara och produkt
Rapportera avvikelser
Utföra ronder på utrustning samt skriva arbetsorder och initiera underhållsåtgärderKvalifikationer
Avslutad gymnasieutbildning
Behärskar svenska och engelska muntligt och skriftligt bra
Körkort B
Tidigare erfarenhet som processoperatör, datavana med inriktning på styr- och reglerteknik samt kemikunskaper är meriterandeFör att klara av arbetet bra ser vi att du som person är ansvarstagande, noggrann, systematisk och trivs med att arbeta i ett team. Alla anställda arbetar kontinuerligt med förbättringar, vilket innebär att du tycker om att ta egna initiativ för att förbättra och lösa problem. Stor vilja och flexibilitet är andra viktiga hörnstenar för denna tjänst. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.


Varför Nouryon?
Tycker du hållbarhet, innovation, säkerhet och samarbete är viktigt? Vill du växa tillsammans med ett företag som blickar framåt och ständigt förbättrar sitt arbetssätt? Våra medarbetare har idéer för en hållbar framtid, och drivkraft att förverkliga dem. De tror att integritet och långsiktiga relationer är nycklar till framgång. Om det stämmer in på dig, gör vi gärna plats för dina ambitioner och kan erbjuda många karriärmöjligheter. Vi ger dig chansen till personliga utveckling genom utmanande roller och omfattande möjligheter att lära och växa i en dynamisk, internationell och proaktiv arbetsmiljö med stor mångfald.


Ytterligare information
Tjänsten är ett vikariat med omgående start till den 31/12 2022.
Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med cv och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Då vi arbetar med löpande urval ber vi dig skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas före utsatt sista ansökningsdatum


För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Production Supervisor Karin Dahlstedt +46703150461 (dagtid).
För mer information om rekryteringsprocessen eller din ansökan, vänligen kontakta Carolina Jensen, Rekryteringsspecialist [email protected].


För fackliga frågor, vänligen kontakta:
IF Metall: Rolf Eriksson +46 70 564 38 38 eller Benny Sundeborn +46 70 272 04 64
Om du har generella frågor kring din ansökan eller behöver hjälp, vänligen kontakta: [email protected]

Mer om företaget
Nouryon är ett ledande globalt företag inom specialkemi. Industrier och konsumenter över hela världen förlitar sig på våra lösningar för tillverkning av oumbärliga vardagsprodukter som hygienartiklar, rengöringsprodukter, färg, jordbruksprodukter och livsmedel, läkemedel och byggmaterial. Dessutom har våra 9,700 medarbetares gemensamma engagemang för våra kunder, tillväxt, säkerhet, hållbarhet och innovation lett till en genomgående stark ekonomisk utveckling. Vi finns i fler än 80 länder runt om i världen med våra branschledande varumärken. Besök vår webbplats och följ oss @Nouryon och på LinkedIn.


Ansökningsprocessen
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan ansökningstidens slut. Vi uppmuntrar därför till att skicka in din ansökan snarast möjligt
Möter dina kompetenser och kvalifikationer den profil vi söker blir du inbjuden till en första telefonintervju på ca 30 minuter. Går du därefter vidare i vår urvalsprocess är nästa steg att vi bjuder in dig till ett personligt möte, en face-to-face intervju på ca 1,5 timme, tillsammans med rekryterande chef.

Vi ser fram emot din ansökan!

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Site Technician (Processoperatör)

Jobbeskrivning: I ett litet arbetsteam är uppgifterna omväxlande Du kommer huvudsakligen att arbeta med processoptimering/ styrning i Linde:s driftsystem som processoperatör och även till viss del med underhåll, både förebyggande och avhjälpande Du aktivt delaktig i optimering av produktionen för bästa ekonomiska drift, kvalitet och säkerhet samt deltar i uppstarter och nedstängningar av fabriken Kontakt med vår fjärrstyrenhet i Avesta Du kalibrerar analys... Visa mer
Jobbeskrivning:
I ett litet arbetsteam är uppgifterna omväxlande
Du kommer huvudsakligen att arbeta med processoptimering/ styrning i Linde:s driftsystem som processoperatör och även till viss del med underhåll, både förebyggande och avhjälpande
Du aktivt delaktig i optimering av produktionen för bästa ekonomiska drift, kvalitet och säkerhet samt deltar i uppstarter och nedstängningar av fabriken
Kontakt med vår fjärrstyrenhet i Avesta
Du kalibrerar analysinstrument och tar analyser på produktion samt in- och utlastningar
Rapporterar incidenter och dokumenterar i loggbok
Uppdateringar och framtagningar av driftsinstruktioner
När du blivit varm i kläderna kommer du att ingå i beredskapskedja (jour)

Kvalifikationer:
För att lyckas i rollen ser vi att du har erfarenhet som processoperatör och gärna kunskap om styr- och reglerprogram
Du har ett eget driv och är hungrig på att lära dig nya saker. Datorn är ett naturligt verktyg för dig
Du är praktiskt lagd och kan prioritera arbetsuppgifter. Du jobbar strukturerat och sätt alltid säkerheten framför allt annat
B-körkort är ett krav då även underhållet på produktionsanläggningarna i Husum och Örnsköldsvik ingår i arbetsuppgifterna
Goda kunskaper i engelska behövs i arbetet då du kommer att ha kontakter även utanför landets gränser. Linde är ett internationellt företag med engelska som koncernspråk Visa mindre

SEMESTERVIKARIAT OPERATÖR KUBIKENBORG ALUMINIUM AB

Kubikenborg Aluminium AB är Sveriges enda producent av primäraluminium och är ett av de största industriföretagen i Sundsvall. Fabriken byggdes 1942 och producerar idag ca 135 000 ton aluminium per år. Slutprodukten som består av göt levereras till press – och valsverk över hela Europa. Kubal har idag 450 anställda och ägs av ryska Rusal, världens största aluminiumproducent. Nu söker vi operatörer för semestervikariat i Elektrolys och Gjuteri. Som operatör... Visa mer
Kubikenborg Aluminium AB är Sveriges enda producent av primäraluminium och är ett av de största industriföretagen i Sundsvall. Fabriken byggdes 1942 och producerar idag ca 135 000 ton aluminium per år. Slutprodukten som består av göt levereras till press – och valsverk över hela Europa. Kubal har idag 450 anställda och ägs av ryska Rusal, världens största aluminiumproducent.
Nu söker vi operatörer för semestervikariat i Elektrolys och Gjuteri. Som operatör arbetar du i grupper/skiftlag med de för avdelningen specifika uppgifterna. Exempel på arbetsuppgifter är truck- och traverskörning och handhavande av diverse arbetsfordon som täck- och grävbilar.
Vi vill att du har några års erfarenhet av liknande arbete som operatör, gärna från tillverknings-/processindustri. Vi ser det också som meriterande om du har gymnasieutbildning inom industri eller teknik liksom truck- och traverskort. Du har goda kunskaper i det svenska språket. Du har grundläggande datakunskaper i Microsoft Office.
En god och säker arbetsmiljö för våra medarbetare är av högsta prioritet. Vi vill därför att du har ett moget förhållningssätt till och respekt för uppställda skydds- och säkerhetsregler. Som person är du positiv, serviceinriktad, engagerad och är en lagspelare som har ett stort intresse av att arbeta praktiskt. Då akuta ärenden kan uppstå är det viktigt att du är lösningsorienterad och flexibel. Du är driven, har god samarbetsförmåga och är noggrann i ditt arbetssätt. Egenskaper som självgående, lättlärd samt att du har en vilja att utvecklas värderas högt.
Vi är en mansdominerad arbetsplats och ser gärna kvinnliga sökanden.
Lön utgår enligt avtal. Anställningsvillkor regleras i kollektivavtal för Kemiska Fabriker, tecknat mellan IKEM och IF Metall.
Tjänstens omfattning: Semestervikariat; skiftgång/dagtid.
Start: Våren 2022
Tillträde sker omgående efter överenskommelse. Skicka din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Ansökan märkt ”Semestervikariat” skickas till [email protected] Visa mindre

Processoperatör - Kemisk industri

PQ Sweden PQ Sweden AB tillverkar natriumsilikat, även kallat vattenglas. Våra kunder finns främst inom massa- och pappersindustrin. PQ Sweden AB tillhör koncernen PQ Corporation som är världsledande tillverkare och leverantör av silikater. PQ Sweden AB har två anläggningar i Sverige, Karlstad och Härnösand. Svenska huvudkontoret finns i Karlstad. Vi är stolta innehavare av ISO 9001 och 14001 certifikat. För mer information besök vår websida: www.pqcorp.co... Visa mer
PQ Sweden
PQ Sweden AB tillverkar natriumsilikat, även kallat vattenglas. Våra kunder finns främst inom massa- och pappersindustrin. PQ Sweden AB tillhör koncernen PQ Corporation som är världsledande tillverkare och leverantör av silikater. PQ Sweden AB har två anläggningar i Sverige, Karlstad och Härnösand. Svenska huvudkontoret finns i Karlstad. Vi är stolta innehavare av ISO 9001 och 14001 certifikat. För mer information besök vår websida: www.pqcorp.com.
Vi söker
Vi söker en processoperatör för vår anläggning i Västernorrland. Vi befinner oss i ett läge då vår fabrik i Utansjö, Härnösand kommun ska flytta till Ortvikens industriområde, Sundsvalls kommun. Denna flytt kommer ske under hösten 2022.
Vi ser gärna att du arbetar eller har arbetat inom processindustrin. I fabriken i Utansjö arbetar 2 skiftgående operatörer (2-skift). Ensamarbete förekommer.
Vi är en liten fabrik där vi alla hjälps åt att sköta enklare underhåll och fabriksvård. Arbetet är varierande men dina främsta arbetsuppgifter är att övervaka och styra kemiska och fysikaliska processer. Övriga arbetsuppgifter är:
– Kvalitetskontroll av färdig produkt (Laboratoriearbete)
– Enklare underhållsarbete
– Rapportering av produktionsdata
– Utlastning och godsmottagning
– Framförande av truck och hjullastare
Personliga egenskaper
Som person är du noggrann och kvalitetsmedveten. Då vi jobbar i en kemisk industri skall du även vara miljö- och säkerhetsmedveten. I perioder är arbetstempot högt och du ska kunna hålla många bollar i luften samtidigt. Du ska ha lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter och kunna jobba både självständigt och i grupp. Vi uppmuntrar kreativt tänkande och ser fram emot att få ett par ”nya ögon”.
Formell kompetens
- Erfarenhet från processindustri.
- Förarbevis hjullastare (inget krav men ett stort plus)
- B-Körkort
- Datorvana Visa mindre

Shift Operator

Shift Operator Vill du vara med och göra vardagen lättare för människor runt om i världen? Utan att se det möter du oss varje dag i din vardag. Vi finns i dina skosulor, i din mobil och i tidningen du läser. Med ett gemensamt engagemang för innovation, hållbarhet och säkerhet arbetar våra medarbetare dagligen för en hållbar framtid. Önskar du arbeta som operatör med ständiga förbättringar tillsammans med andra i team? Är du ansvarstagande, problemlösande ... Visa mer
Shift Operator
Vill du vara med och göra vardagen lättare för människor runt om i världen? Utan att se det möter du oss varje dag i din vardag. Vi finns i dina skosulor, i din mobil och i tidningen du läser. Med ett gemensamt engagemang för innovation, hållbarhet och säkerhet arbetar våra medarbetare dagligen för en hållbar framtid.
Önskar du arbeta som operatör med ständiga förbättringar tillsammans med andra i team? Är du ansvarstagande, problemlösande och är mån om säkerhet i arbetet? Trivs du med att jobba i såväl team som självständigt samt motiveras av förändringar? Då är det dig vi söker! Vi söker just nu två operatören, en tillsvidare och en temporär.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Ena tjänsten är en tillsvidareanställning (dagtid) och den andra är en temporär anställning (6-skift) fram till 31 augusti 2022. Du kommer arbeta dagtid eller skift och vara placerad på vår site i Stockvik.
Som operatör kommer du att följa rutiner och instruktioner och utföra det praktiska. Genom att proaktivt uppmärksamma avvikelser och utföra förebyggande underhåll bidrar du till en störningsfri produktion. Du förväntas delta aktivt i produktionsplanering och i utvecklandet av process och processutrustning. BBS (beteendebaserade observationer) och 5S arbete är en viktig del av arbetet och har hög prioritet.
Tillsammans med teamet tillse att gällande driftinstruktioner, produktionsplan, kvalitetskrav och rutiner följs
Analysera data samt styra kvalitén på respektive avdelning
Rapportera och korrigera kvalitets- och miljöavvikelser
Utföra ronder på utrustning samt skriva arbetsorder och initiera underhållsåtgärder
Aktivt delta i utvecklandet av process och processutrustning
Truckkörning vid hantering av kemikalier och avfallHos oss är det en självklarhet att alla aktivt deltar i det löpande säkerhetsarbetet med exempelvis förbättringsarbeten, dokumentation, skyddsronder och riskanalyser.


Kvalifikationer
Avslutad gymnasieutbildning
Behärskar svenska och engelska muntligt och skriftligt bra
Körkort B
Tidigare erfarenhet som processoperatör, datavana med inriktning på styr- och reglerteknik samt kemikunskaper är meriterandeFör att klara av arbetet bra ser vi att du som person är ansvarstagande, noggrann, systematisk och trivs med att arbeta i ett team. Alla anställda arbetar kontinuerligt med förbättringar, vilket innebär att du tycker om att ta egna initiativ för att förbättra och lösa problem. Stor vilja och flexibilitet är andra viktiga hörnstenar för denna tjänst. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.


Varför Nouryon?
Tycker du hållbarhet, innovation, säkerhet och samarbete är viktigt? Vill du växa tillsammans med ett företag som blickar framåt och ständigt förbättrar sitt arbetssätt? Våra medarbetare har idéer för en hållbar framtid, och drivkraft att förverkliga dem. De tror att integritet och långsiktiga relationer är nycklar till framgång. Om det stämmer in på dig, gör vi gärna plats för dina ambitioner och kan erbjuda många karriärmöjligheter. Från första dagen stöttar vi din personliga utveckling genom utmanande roller och omfattande möjligheter att lära och växa i en dynamisk, internationell och proaktiv arbetsmiljö med stor mångfald.


Ytterligare information
Det är två tjänster vi har. En är tjänsterna är en tillsvidareanställning där du arbetar dagtid. Den andra är en temporär anställning där du arbetar 6-skift fram till 31 augusti 2022. Båda tjänsterna är på heltid där du rapporterar till Shift Supervisor och är placerad i Stockvik. Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med cv och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail.
För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Magnus Nordlund, Shift Supervisor, +46730274451
För mer information om rekryteringsprocessen eller din ansökan, vänligen kontakta Caroline Johansson, Talent Acquisition Administrator, [email protected]


Om du har generella frågor eller behöver hjälp, vänligen kontakta: [email protected]


För fackliga frågor:
IF Metall: Rolf Eriksson +46 70 564 38 38 eller Benny Sundeborn +46 70 272 04 64


Mer om företaget
Nouryon är ett ledande globalt företag inom specialkemi. Industrier och konsumenter över hela världen förlitar sig på våra lösningar för tillverkning av oumbärliga vardagsprodukter som hygienartiklar, rengöringsprodukter, färg, jordbruksprodukter och livsmedel, läkemedel och byggmaterial. Dessutom har våra 7,900 medarbetares gemensamma engagemang för våra kunder, tillväxt, säkerhet, hållbarhet och innovation lett till en genomgående stark ekonomisk utveckling. Vi finns i fler än 80 länder runt om i världen med våra branschledande varumärken. Besök vår webbplats och följ oss @Nouryon och på LinkedIn.


Ansökningsprocessen
Efter ansökningstidens slut påbörjar vi urvalsprocessen.
I vårt första urval går vi noga igenom alla ansökningar där kravprofilen jämförs med samtliga kandidater.

Möter dina kompetenser och kvalifikationer den profil vi söker blir du inbjuden till en första telefonintervju på ca 30 minuter. Går du därefter vidare i vår urvalsprocess är nästa steg att vi bjuder in dig till ett personligt möte, en face-to-face intervju på ca 1,5 timme, tillsammans med rekryterande chef.

Vi ser fram emot din ansökan!

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Process Operator

Processoperatör Vill du vara med och göra vardagen lättare för människor runt om i världen? Utan att se det möter du oss varje dag i din vardag. Vi finns i dina skosulor, i din mobil och i tidningen du läser. Med ett gemensamt engagemang för innovation, hållbarhet och säkerhet arbetar våra medarbetare dagligen för en hållbar framtid. Önskar du arbeta som operatör med ständiga förbättringar tillsammans med andra i team? Är du ansvarstagande, problemlösand... Visa mer
Processoperatör
Vill du vara med och göra vardagen lättare för människor runt om i världen? Utan att se det möter du oss varje dag i din vardag. Vi finns i dina skosulor, i din mobil och i tidningen du läser. Med ett gemensamt engagemang för innovation, hållbarhet och säkerhet arbetar våra medarbetare dagligen för en hållbar framtid.


Önskar du arbeta som operatör med ständiga förbättringar tillsammans med andra i team? Är du ansvarstagande, problemlösande och är mån om säkerhet i arbetet? Trivs du med att jobba i såväl team som självständigt samt motiveras av förändringar?
Då är det dig vi söker.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på vår avdelning WU. Den här rollen innebär att arbeta efter ett 6-skift schema.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Avvattning och packning av mikrosfärer i olika processavsnitt
Tillsammans med teamet tillse att gällande driftinstruktioner, produktionsplan, kvalitetskrav och rutiner följs
Aktivt delta i utvecklandet av process och processutrustning
Rapportera och korrigera kvalitets- och miljöavvikelserKvalifikationer
Tekniskt inriktad gymnasieutbildning
Körkort B
God PC-vana och vana av att rapportera in i produktionssystem
Utbildning inom processteknik eller motsvarande erfarenhet är meriterande
Erfarenhet av LEAN och tycker det är ett naturligt inslag i det dagliga arbetet
Behärskar svenska och engelska muntligt och skriftligtFör att klara av arbetet bra ser vi att du som person är ansvarstagande, noggrann, systematisk och trivs med att arbeta i ett team. Alla anställda arbetar kontinuerligt med förbättringar, vilket innebär att du tycker om att ta egna initiativ för att förbättra och lösa problem. Stor vilja och flexibilitet är andra viktiga hörnstenar för denna tjänst. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.


Varför Nouryon?
Tycker du hållbarhet, innovation, säkerhet och samarbete är viktigt? Vill du växa tillsammans med ett företag som blickar framåt och ständigt förbättrar sitt arbetssätt? Våra medarbetare har idéer för en hållbar framtid, och drivkraft att förverkliga dem. De tror att integritet och långsiktiga relationer är nycklar till framgång. Om det stämmer in på dig, gör vi gärna plats för dina ambitioner och kan erbjuda många karriärmöjligheter. Från första dagen stöttar vi din personliga utveckling genom utmanande roller och omfattande möjligheter att lära och växa i en dynamisk, internationell och proaktiv arbetsmiljö med stor mångfald.

Ytterligare information
Detta är en tillsvidareanställning på heltid där du rapporterar till Shift Supervisor och är placerad i Stockvik.
Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med CV och ansökningsbrev. Vi tar inte emot ansökningar via mail.
För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Helena Bergenholm Shift Supervisor, +46 70-2263611
För mer information om rekryteringsprocessen eller din ansökan, vänligen kontakta Carolina Jensen, Senior Recruitment Specialist, [email protected]

För fackliga frågor:
Ledarna: Jenny Ersson +46 70 344 02 80
Sveriges ingenjörer: Carl Nordlander +46 70 390 09 64
Unionen: Mattias Andersson +46 70 428 41 03
IF Metall: Rolf Eriksson +46 70 564 38 38 eller Benny Sundeborn +46 70 272 04 64

Om du har generella frågor eller behöver hjälp, vänligen kontakta: [email protected]

Mer om företaget
Nouryon är ett ledande globalt företag inom specialkemi. Industrier och konsumenter över hela världen förlitar sig på våra lösningar för tillverkning av oumbärliga vardagsprodukter som hygienartiklar, rengöringsprodukter, färg, jordbruksprodukter och livsmedel, läkemedel och byggmaterial. Dessutom har våra 9,700 medarbetares gemensamma engagemang för våra kunder, tillväxt, säkerhet, hållbarhet och innovation lett till en genomgående stark ekonomisk utveckling. Vi finns i fler än 80 länder runt om i världen med våra branschledande varumärken. Besök vår webbplats och följ oss @Nouryon och på LinkedIn.

Ansökningsprocessen
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag den 18 mars. Vi uppmuntrar dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Möter dina kompetenser och kvalifikationer den profil vi söker blir du inbjuden till en första telefonintervju på ca 30 minuter. Går du därefter vidare i vår urvalsprocess är nästa steg att vi bjuder in dig till ett personligt möte, en face-to-face intervju på ca 1,5 timme, tillsammans med rekryterande chef.

Vi ser fram emot din ansökan!

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

SEMESTERVIKARIAT OPERATÖR KUBIKENBORG ALUMINIUM AB

Kubikenborg Aluminium AB är Sveriges enda producent av primäraluminium och är ett av de största industriföretagen i Sundsvall. Fabriken byggdes 1942 och producerar idag ca 135 000 ton aluminium per år. Slutprodukten som består av göt levereras till press – och valsverk över hela Europa. Kubal har idag 450 anställda och ägs av ryska Rusal, världens största aluminiumproducent. Nu söker vi operatörer för semestervikariat i Elektrolys och Gjuteri. Som operatör... Visa mer
Kubikenborg Aluminium AB är Sveriges enda producent av primäraluminium och är ett av de största industriföretagen i Sundsvall. Fabriken byggdes 1942 och producerar idag ca 135 000 ton aluminium per år. Slutprodukten som består av göt levereras till press – och valsverk över hela Europa. Kubal har idag 450 anställda och ägs av ryska Rusal, världens största aluminiumproducent.
Nu söker vi operatörer för semestervikariat i Elektrolys och Gjuteri. Som operatör arbetar du i grupper/skiftlag med de för avdelningen specifika uppgifterna. Exempel på arbetsuppgifter är truck- och traverskörning och handhavande av diverse arbetsfordon som täck- och grävbilar.
Vi vill att du har några års erfarenhet av liknande arbete som operatör, gärna från tillverknings-/processindustri. Vi ser det också som meriterande om du har gymnasieutbildning inom industri eller teknik liksom truck- och traverskort. Du har goda kunskaper i det svenska språket. Du har grundläggande datakunskaper i Microsoft Office.
En god och säker arbetsmiljö för våra medarbetare är av högsta prioritet. Vi vill därför att du har ett moget förhållningssätt till och respekt för uppställda skydds- och säkerhetsregler. Som person är du positiv, serviceinriktad, engagerad och är en lagspelare som har ett stort intresse av att arbeta praktiskt. Då akuta ärenden kan uppstå är det viktigt att du är lösningsorienterad och flexibel. Du är driven, har god samarbetsförmåga och är noggrann i ditt arbetssätt. Egenskaper som självgående, lättlärd samt att du har en vilja att utvecklas värderas högt.
Vi är en mansdominerad arbetsplats och ser gärna kvinnliga sökanden.
Lön utgår enligt avtal. Anställningsvillkor regleras i kollektivavtal för Kemiska Fabriker, tecknat mellan IKEM och IF Metall.
Tjänstens omfattning: Semestervikariat; skiftgång/dagtid.
Start: Våren 2022
Tillträde sker omgående efter överenskommelse. Skicka din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Ansökan märkt ”Semestervikariat” skickas till [email protected] Visa mindre

Process Operator

Processoperatör Vill du vara med och göra vardagen lättare för människor runt om i världen? Utan att se det möter du oss varje dag i din vardag. Vi finns i dina skosulor, i din mobil och i tidningen du läser. Med ett gemensamt engagemang för innovation, hållbarhet och säkerhet arbetar våra medarbetare dagligen för en hållbar framtid. Önskar du arbeta som operatör med ständiga förbättringar tillsammans med andra i team? Är du ansvarstagande, problemlösande ... Visa mer
Processoperatör
Vill du vara med och göra vardagen lättare för människor runt om i världen? Utan att se det möter du oss varje dag i din vardag. Vi finns i dina skosulor, i din mobil och i tidningen du läser. Med ett gemensamt engagemang för innovation, hållbarhet och säkerhet arbetar våra medarbetare dagligen för en hållbar framtid.
Önskar du arbeta som operatör med ständiga förbättringar tillsammans med andra i team? Är du ansvarstagande, problemlösande och är mån om säkerhet i arbetet? Trivs du med att jobba i såväl team som självständigt samt motiveras av förändringar?
Då är det dig vi söker.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på vår avdelning DU. Den här rollen innebär att arbeta efter ett 6-skift schema.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Avvattning, torkning och packning av mikrosfärer i olika processavsnitt
Tillsammans med teamet tillse att gällande driftinstruktioner, produktionsplan, kvalitetskrav och rutiner följs
Aktivt delta i utvecklandet av process och processutrustning
Rapportera och korrigera kvalitets- och miljöavvikelserKvalifikationer
Tekniskt inriktad gymnasieutbildning
Körkort B
God PC-vana och vana av att rapportera in i produktionssystem
Utbildning inom processteknik eller motsvarande erfarenhet är meriterande
Erfarenhet av LEAN och tycker det är ett naturligt inslag i det dagliga arbetet
Behärskar svenska och engelska muntligt och skriftligtFör att klara av arbetet bra ser vi att du som person är ansvarstagande, noggrann, systematisk och trivs med att arbeta i ett team. Alla anställda arbetar kontinuerligt med förbättringar, vilket innebär att du tycker om att ta egna initiativ för att förbättra och lösa problem. Stor vilja och flexibilitet är andra viktiga hörnstenar för denna tjänst. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.


Varför Nouryon?
Tycker du hållbarhet, innovation, säkerhet och samarbete är viktigt? Vill du växa tillsammans med ett företag som blickar framåt och ständigt förbättrar sitt arbetssätt? Våra medarbetare har idéer för en hållbar framtid, och drivkraft att förverkliga dem. De tror att integritet och långsiktiga relationer är nycklar till framgång. Om det stämmer in på dig, gör vi gärna plats för dina ambitioner och kan erbjuda många karriärmöjligheter. Från första dagen stöttar vi din personliga utveckling genom utmanande roller och omfattande möjligheter att lära och växa i en dynamisk, internationell och proaktiv arbetsmiljö med stor mångfald.

Ytterligare information
Detta är en tillsvidareanställning på heltid där du rapporterar till Shift Supervisor och är placerad i Stockvik.
Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med CV och ansökningsbrev. Vi tar inte emot ansökningar via mail.
För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Annika Persson Shift Supervisor, +46 73 820 79 26
För mer information om rekryteringsprocessen eller din ansökan, vänligen kontakta Carolina Jensen, Senior Recruitment Specialist, [email protected]


För fackliga frågor:
Ledarna: Jenny Ersson +46 70 344 02 80
Sveriges ingenjörer: Carl Nordlander +46 70 390 09 64
Unionen: Mattias Andersson +46 70 428 41 03
IF Metall: Rolf Eriksson +46 70 564 38 38 eller Benny Sundeborn +46 70 272 04 64
Om du har generella frågor eller behöver hjälp, vänligen kontakta: [email protected]

Mer om företaget
Nouryon är ett ledande globalt företag inom specialkemi. Industrier och konsumenter över hela världen förlitar sig på våra lösningar för tillverkning av oumbärliga vardagsprodukter som hygienartiklar, rengöringsprodukter, färg, jordbruksprodukter och livsmedel, läkemedel och byggmaterial. Dessutom har våra 9,700 medarbetares gemensamma engagemang för våra kunder, tillväxt, säkerhet, hållbarhet och innovation lett till en genomgående stark ekonomisk utveckling. Vi finns i fler än 80 länder runt om i världen med våra branschledande varumärken. Besök vår webbplats och följ oss @Nouryon och på LinkedIn.

Ansökningsprocessen
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag den 10 mars. Vi uppmuntrar dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Möter dina kompetenser och kvalifikationer den profil vi söker blir du inbjuden till en första telefonintervju på ca 30 minuter. Går du därefter vidare i vår urvalsprocess är nästa steg att vi bjuder in dig till ett personligt möte, en face-to-face intervju på ca 1,5 timme, tillsammans med rekryterande chef.
Film: Nouryon your partner in essential Chemistry for a sustainable future
Vi ser fram emot din ansökan!

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Skiftgående Operatör

Vill du vara med och göra vardagen lättare för människor runt om i världen? Utan att se det möter du oss varje dag i din vardag. Vi finns i dina skosulor, i din mobil och i tidningen du läser. Med ett gemensamt engagemang för innovation, hållbarhet och säkerhet arbetar våra medarbetare dagligen för en hållbar framtid. Önskar du arbeta som Skiftgående Operatör med ständiga förbättringar tillsammans med andra i team? Är du ansvarstagande, problemlösande och ... Visa mer
Vill du vara med och göra vardagen lättare för människor runt om i världen? Utan att se det möter du oss varje dag i din vardag. Vi finns i dina skosulor, i din mobil och i tidningen du läser. Med ett gemensamt engagemang för innovation, hållbarhet och säkerhet arbetar våra medarbetare dagligen för en hållbar framtid.
Önskar du arbeta som Skiftgående Operatör med ständiga förbättringar tillsammans med andra i team? Är du ansvarstagande, problemlösande och är mån om säkerhet i arbetet? Trivs du med att jobba i såväl team som självständigt samt motiveras av förändringar? Då är det dig vi söker.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Som Skiftgående Operatör arbetar du 6-skift och du kommer tillsammans med dina kollegor ansvara för att våra produkter tillverkas säkert, med rätt kvalitet och i rätt tid. Vi arbetar med kemikalier och torra produkter i en anläggning med explosionsklassade områden. Detta kräver speciell hänsyn, stor uppmärksamhet och varsamhet. Säkerhet såsom BBS (beteendebaserad säkerhet) och 5S arbete är en viktig del av arbetet och har hög prioritet.
Tillsammans med teamet tillse att gällande driftinstruktioner, produktionsplan, kvalitetskrav och rutiner följs
Analysera data samt styra kvalitén på respektive avdelning
Rapportera och korrigera kvalitets- och miljöavvikelser
Utföra ronder på utrustning samt skriva arbetsorder och initiera underhållsåtgärder
Aktivt delta i utvecklandet av process och processutrustning
Truckkörning vid hantering av kemikalier och avfall

Hos oss är det en självklarhet att alla aktivt deltar i det löpande säkerhetsarbetet med exempelvis förbättringsarbeten, dokumentation, skyddsronder och riskanalyser.


Kvalifikationer
Avslutad gymnasieutbildning
Behärskar svenska och engelska muntligt och skriftligt bra
Körkort B
Tidigare erfarenhet som processoperatör, datavana med inriktning på styr- och reglerteknik samt kemikunskaper är meriterande

För att klara av arbetet bra ser vi att du som person är ansvarstagande, noggrann, systematisk och trivs med att arbeta i ett team. Alla anställda arbetar kontinuerligt med förbättringar, vilket innebär att du tycker om att ta egna initiativ för att förbättra och lösa problem. Stor vilja och flexibilitet är andra viktiga hörnstenar för denna tjänst. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.


Varför Nouryon?
Tycker du hållbarhet, innovation, säkerhet och samarbete är viktigt? Vill du växa tillsammans med ett företag som blickar framåt och ständigt förbättrar sitt arbetssätt? Våra medarbetare har idéer för en hållbar framtid, och drivkraft att förverkliga dem. De tror att integritet och långsiktiga relationer är nycklar till framgång. Om det stämmer in på dig, gör vi gärna plats för dina ambitioner och kan erbjuda många karriärmöjligheter. Vi ger dig chansen till personliga utveckling genom utmanande roller och omfattande möjligheter att lära och växa i en dynamisk, internationell och proaktiv arbetsmiljö med stor mångfald.


Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placeringsort i Stockvik.
Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med cv och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Då vi arbetar med löpande urval ber vi dig skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas före utsatt sista ansökningsdatum
För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Shift Supervisor Tomas Johansson [email protected]
För mer information om rekryteringsprocessen eller din ansökan, vänligen kontakta Carolina Jensen, Rekryteringsspecialist [email protected]
För fackliga frågor, vänligen kontakta: IF Metall, Benny Sundeborn 070-2720464
Om du har generella frågor kring din ansökan eller behöver hjälp, vänligen kontakta: [email protected]

Mer om företaget
Nouryon är ett ledande globalt företag inom specialkemi. Industrier och konsumenter över hela världen förlitar sig på våra lösningar för tillverkning av oumbärliga vardagsprodukter som hygienartiklar, rengöringsprodukter, färg, jordbruksprodukter och livsmedel, läkemedel och byggmaterial. Dessutom har våra 9,700 medarbetares gemensamma engagemang för våra kunder, tillväxt, säkerhet, hållbarhet och innovation lett till en genomgående stark ekonomisk utveckling. Vi finns i fler än 80 länder runt om i världen med våra branschledande varumärken. Besök vår webbplats och följ oss @Nouryon och på LinkedIn.

Ansökningsprocessen
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan ansökningstidens slut. Vi uppmuntrar därför till att skicka in din ansökan snarast möjligt.
Möter dina kompetenser och kvalifikationer den profil vi söker blir du inbjuden till en första telefonintervju på ca 30 minuter. Går du därefter vidare i vår urvalsprocess är nästa steg att vi bjuder in dig till ett personligt möte, en face-to-face intervju på ca 1,5 timme, tillsammans med rekryterande chef.

Vi ser fram emot din ansökan!

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Logistic Operator

Vill du jobba som Logistikoperatör tillsammans med härliga kollegor i ett engagerat team, i ett företag där säkerhet och ständiga förbättringar är i fokus? Är du en van truckförare och en duktig problemlösare? Då är det dig vi söker! Expancel är en affärsverksamhet inom Nouryon och är världsledande inom området expanderbara mikrosfärer. Huvuddelen av verksamheten är placerad i Sundsvall. Här finns huvudkontoret samt RD&I, produktion och marknad. Vi har pr... Visa mer
Vill du jobba som Logistikoperatör tillsammans med härliga kollegor i ett engagerat team, i ett företag där säkerhet och ständiga förbättringar är i fokus? Är du en van truckförare och en duktig problemlösare? Då är det dig vi söker!
Expancel är en affärsverksamhet inom Nouryon och är världsledande inom området expanderbara mikrosfärer. Huvuddelen av verksamheten är placerad i Sundsvall. Här finns huvudkontoret samt RD&I, produktion och marknad. Vi har produktionsanläggningar i USA, Kina och Brasilien samt säljkontor i Tyskland, Holland, Polen, Italien, och Ryssland. På övriga marknader distribueras produkten via agenter. Totalt exporteras 99 % av produktionen. Produkten används huvudsakligen i tillverkande industri som tillsatskemikalie. Betydande applikationsområden är inom polymer- och färgindustrin.
Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Som Logistikoperatör ansvarar du tillsammans med dina kollegor för utlastning av våra produkter vilket inkluderar truckkörning, administration/orderhantering, utlastning på bilar och containers samt viss packning. Vi har högt kundfokus och säkerhetstänk vilket kräver god kompetens/erfarenhet av truckkörning och ansvarsfullt agerande. Vi jobbar till stor del på ett roterande schema med olika arbetsstationer, därför är det viktigt att du är bekväm med alla förekommande arbetsuppgifter. Tjänsten är skyddsklassad.
Ansvara för framkörning av order, lastsäkring och utlastning inkl. godsmärkning och märkning av container
Tillse att gällande instruktioner, planering, kvalitetskrav och rutiner följs och att vara uppdaterad på och följa rutiner och instruktioner
Framföra truck på ett säkert och ansvarsfullt sätt samt säkra daglig tillsyn av truckar
Ansvara för att hantering av farligt gods sker enligt rutin
Att arbeta aktivt för en god ordning tex genom att arbeta med 5S
Att löpande utföra och dokumentera kontroller och vid avvikande kvalitet, kapacitet eller övriga processparametrar, felsöka och åtgärda för att säkerställa rätt kvalitet
Arbeta såväl självständigt som i team, både inom egna avdelningen och med övriga processoperatörer inom organisationen, för att säkerställa att rätt vara levereras i rätt tid till kund
Aktivt arbeta för ständiga förbättringar av arbetssätt, process och processutrustning samt aktivt arbeta för att höja den egna kompetensen inom arbetsområdet och dela med sig av kunskap till andra
Rapportera och administrera i därför avsedda system, ex. Suite, SAP/MES, Outlook mm
Packning av produktKvalifikationer
Treårigt gymnasium eller motsvarande
Körkort B
Truckkort
God förmåga att köra truck
Kunskaper i svenska samt engelska
God PC-vana; Windows och Office
God förmåga att ta till sig skriftlig information i form av exempelvis instruktioner och säkerhetsdatabladFör att klara av arbetet bra ser vi att du som person är självständig och har god förmåga att kommunicera med ett serviceinriktat förhållningssätt. Alla anställda arbetar kontinuerligt med förbättringar, vilket innebär att du tycker om att ta egna initiativ för att förbättra och lösa problem. Stor vilja, stresstålighet och flexibilitet är andra viktiga hörnstenar för denna tjänst. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Varför Nouryon?
Tycker du hållbarhet, innovation, säkerhet och samarbete är viktigt? Vill du växa tillsammans med ett företag som blickar framåt och ständigt förbättrar sitt arbetssätt? Våra medarbetare har idéer för en hållbar framtid, och drivkraft att förverkliga dem. De tror att integritet och långsiktiga relationer är nycklar till framgång. Om det stämmer in på dig, gör vi gärna plats för dina ambitioner och kan erbjuda många karriärmöjligheter. Från första dagen stöttar vi din personliga utveckling genom utmanande roller och omfattande möjligheter att lära och växa i en dynamisk, internationell och proaktiv arbetsmiljö med stor mångfald.
Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Du arbetar dagtid, rapporterar till Logistics Supervisor och är placerad i Stockvik. Tjänsten är skyddsklassad.
Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med cv och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail. För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Bengt-Erik Öberg, [email protected]
För mer information om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Carolina Jensen, Senior Recruitment Specialist: [email protected]
För fackliga frågor:
IF Metall, Rolf Eriksson 070 564 38 38
Om du har generella frågor kring din ansökan eller behöver hjälp, vänligen kontakta: [email protected]
Mer om företaget
Nouryon är ett ledande globalt företag inom specialkemi. Industrier och konsumenter över hela världen förlitar sig på våra lösningar för tillverkning av oumbärliga vardagsprodukter som hygienartiklar, rengöringsprodukter, färg, jordbruksprodukter och livsmedel, läkemedel och byggmaterial. Dessutom har våra 9,700 medarbetares gemensamma engagemang för våra kunder, tillväxt, säkerhet, hållbarhet och innovation lett till en genomgående stark ekonomisk utveckling. Vi finns i fler än 80 länder runt om i världen med våra branschledande varumärken. Besök vår webbplats och följ oss @Nouryon och på LinkedIn.
Ansökningsprocessen
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan ansökningstidens slut. Vi uppmuntrar därför till att skicka in din ansökan snarast möjligt.
Möter dina kompetenser och kvalifikationer den profil vi söker blir du inbjuden till en första telefonintervju på ca 30 minuter. Går du därefter vidare i vår urvalsprocess är nästa steg att vi bjuder in dig till ett personligt möte, en face-to-face intervju på ca 1,5 timme, tillsammans med rekryterande chef.
Vi ser fram emot din ansökan!
Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Dagtidsgående Processoperatör

Vill du vara med och göra vardagen lättare för människor runt om i världen? Utan att se det möter du oss varje dag i din vardag. Vi finns i dina skosulor, i din mobil och i tidningen du läser. Med ett gemensamt engagemang för innovation, hållbarhet och säkerhet arbetar våra medarbetare dagligen för en hållbar framtid. Du arbetar som dagtidsgående processoperatör och ansvarar tillsammans med dina kollegor för att produkterna kan tillverkas säkert, med rätt ... Visa mer
Vill du vara med och göra vardagen lättare för människor runt om i världen? Utan att se det möter du oss varje dag i din vardag. Vi finns i dina skosulor, i din mobil och i tidningen du läser. Med ett gemensamt engagemang för innovation, hållbarhet och säkerhet arbetar våra medarbetare dagligen för en hållbar framtid.
Du arbetar som dagtidsgående processoperatör och ansvarar tillsammans med dina kollegor för att produkterna kan tillverkas säkert, med rätt kvalitet och i rätt tid. Vi arbetar med kemikalier som kräver speciell hänsyn, stor uppmärksamhet och varsamhet. Säkerhet såsom BBS (beteendebaserad säkerhet) och 5S arbete är en viktig del av arbetet och har hög prioritet.
Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Som Dagtidsgående Processoperatör kommer du utföra praktiska arbetsuppgifter där det är viktigt att följa rutiner och instruktioner samt att arbeta proaktivt för att bidra till en störningsfri produktion. Att uppmärksamma avvikelser och utföra förebyggande underhåll är en del av arbetsuppgifterna. Du förväntas delta aktivt i produktionsplanering gällande ditt arbetsområde. Hos oss är det en självklarhet att alla aktivt deltar i det löpande säkerhetsarbetet med exempelvis förbättringsarbeten, dokumentation, skyddsronder och riskanalyser.
Tillsammans med ditt team tillse att det finns råvaror tillgängliga för produktion
Lossning och lastning av råvara och produkt
Rapportera avvikelser
Utföra ronder på utrustning samt skriva arbetsorder och initiera underhållsåtgärder

Kvalifikationer
Avslutad gymnasieutbildning
Behärskar svenska och engelska muntligt och skriftligt bra
Körkort B
Tidigare erfarenhet som processoperatör, datavana med inriktning på styr- och reglerteknik samt kemikunskaper är meriterande

För att klara av arbetet bra ser vi att du som person är ansvarstagande, noggrann, systematisk och trivs med att arbeta i ett team. Alla anställda arbetar kontinuerligt med förbättringar, vilket innebär att du tycker om att ta egna initiativ för att förbättra och lösa problem. Stor vilja och flexibilitet är andra viktiga hörnstenar för denna tjänst. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Varför Nouryon?
Tycker du hållbarhet, innovation, säkerhet och samarbete är viktigt? Vill du växa tillsammans med ett företag som blickar framåt och ständigt förbättrar sitt arbetssätt? Våra medarbetare har idéer för en hållbar framtid, och drivkraft att förverkliga dem. De tror att integritet och långsiktiga relationer är nycklar till framgång. Om det stämmer in på dig, gör vi gärna plats för dina ambitioner och kan erbjuda många karriärmöjligheter. Vi ger dig chansen till personliga utveckling genom utmanande roller och omfattande möjligheter att lära och växa i en dynamisk, internationell och proaktiv arbetsmiljö med stor mångfald.
Ytterligare information
Tjänsten är ett vikariat med omgående start till den 30/4 2022. Med placering i Stockvik.
Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med cv och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Då vi arbetar med löpande urval ber vi dig skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas före utsatt sista ansökningsdatum
För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Production Supervisor Karin Dahlstedt +46703150461 (dagtid).
För mer information om rekryteringsprocessen eller din ansökan, vänligen kontakta Carolina Jensen, Rekryteringsspecialist [email protected].
För fackliga frågor, vänligen kontakta: IF Metall, Lars Johansson +46 70 265 60 01
Om du har generella frågor kring din ansökan eller behöver hjälp, vänligen kontakta: [email protected]
Mer om företaget
Nouryon är ett ledande globalt företag inom specialkemi. Industrier och konsumenter över hela världen förlitar sig på våra lösningar för tillverkning av oumbärliga vardagsprodukter som hygienartiklar, rengöringsprodukter, färg, jordbruksprodukter och livsmedel, läkemedel och byggmaterial. Dessutom har våra 9,700 medarbetares gemensamma engagemang för våra kunder, tillväxt, säkerhet, hållbarhet och innovation lett till en genomgående stark ekonomisk utveckling. Vi finns i fler än 80 länder runt om i världen med våra branschledande varumärken. Besök vår webbplats och följ oss @Nouryon och på LinkedIn.
Ansökningsprocessen
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan ansökningstidens slut. Vi uppmuntrar därför till att skicka in din ansökan snarast möjligt
Möter dina kompetenser och kvalifikationer den profil vi söker blir du inbjuden till en första telefonintervju på ca 30 minuter. Går du därefter vidare i vår urvalsprocess är nästa steg att vi bjuder in dig till ett personligt möte, en face-to-face intervju på ca 1,5 timme, tillsammans med rekryterande chef.
Vi ser fram emot din ansökan!

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Shift Operator Steam Central

Vi söker dig som har erfarenhet från processindustrin och ett intresse för att jobba med ständiga förbättringar i en utvecklande organisation. Vill du vara med och göra vardagen lättare för människor runt om i världen? Utan att se det möter du oss varje dag i din vardag. Vi finns i dina skosulor, i din mobil och i tidningen du läser. Med ett gemensamt engagemang för innovation, hållbarhet och säkerhet arbetar våra medarbetare dagligen för en hållbar framti... Visa mer
Vi söker dig som har erfarenhet från processindustrin och ett intresse för att jobba med ständiga förbättringar i en utvecklande organisation. Vill du vara med och göra vardagen lättare för människor runt om i världen? Utan att se det möter du oss varje dag i din vardag. Vi finns i dina skosulor, i din mobil och i tidningen du läser. Med ett gemensamt engagemang för innovation, hållbarhet och säkerhet arbetar våra medarbetare dagligen för en hållbar framtid.
Om tjänsten
Som operatör ansvarar du för all media transport gällande ånga, gaser, vatten och luft, mellan de fabriksenheter som ingår i Site Stockvik.
Då du arbetar ensam är det av stor vikt att du klarar av ensamarbete samt kan fatta beslut på egen hand. Du har under dagtid hjälp av tekniker och produktionsingenjör. Under övrig tid finns dessa befattningar behjälpliga via beredskapsarbete.
I tjänsten ingår det att utföra underhållskontroller och löpande underhåll, att utföra felsökning och rapportera avvikelser i underhållssystemet, utföra vattenreningsbehandling och provtagning, att medverka vid avställningar, driftprov och besiktningar.
Du ska även hantera portvakt och jourlistor utanför ordinarie tid för bemanning, samt hantera bevakning av ensamarbetslarm inom fabriksområdet.
Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Tillsammans med teamet tillse att gällande driftinstruktioner, produktionsplan, kvalitetskrav och rutiner följs
Analysera data samt styra kvalitén på respektive avdelning
Rapportera och korrigera kvalitets- och miljöavvikelser
Utföra ronder på utrustning samt skriva arbetsorder och initiera underhållsåtgärder
Aktivt delta i utvecklandet av process och processutrustning

Hos oss är det en självklarhet att alla aktivt deltar i det löpande säkerhetsarbetet med exempelvis förbättringsarbeten, dokumentation, skyddsronder och riskanalyser.
Kvalifikationer
Minst 2 års yrkesinriktad eftergymnasial utbildning mot drifttekniker, processtekniker eller liknande.
God vana av att rapportera in i produktionssystem samt kännedom om vårt underhållssystem, SAP, är meriterande
Tidigare erfarenhet som processoperatör, datavana med inriktning på styr- och reglerteknik samt kemikunskaper är meriterande
Erfarenhet av LEAN och tycker det är ett naturligt inslag i det dagliga arbetet
Behärskar svenska och engelska muntligt och skriftligt

Som person är du lugn och stabil. Du har ett stort engagemang, är nyfiken och har lätt för att se helheter. Du har god slutledningsförmåga.
Alla anställda arbetar kontinuerligt med förbättringar, vilket innebär att du tycker om att ta egna initiativ för att förbättra och lösa problem. Stor vilja och flexibilitet är andra viktiga hörnstenar för denna tjänst. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Varför Nouryon?
Tycker du hållbarhet, innovation, säkerhet och samarbete är viktigt? Vill du växa tillsammans med ett företag som blickar framåt och ständigt förbättrar sitt arbetssätt? Våra medarbetare har idéer för en hållbar framtid, och drivkraft att förverkliga dem. De tror att integritet och långsiktiga relationer är nycklar till framgång. Om det stämmer in på dig, gör vi gärna plats för dina ambitioner och kan erbjuda många karriärmöjligheter. Vi ger dig chansen till personliga utveckling genom utmanande roller och omfattande möjligheter att lära och växa i en dynamisk,
internationell och proaktiv arbetsmiljö med stor mångfald.
Ytterligare information
Detta är en tillsvidareanställning på heltid där du rapporterar till Shift Supervisor och är placerad i Stockvik. Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med cv och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail.
För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Magnus Söderberg, Shift Supervisor, +46 70 604 57 44
För mer information om rekryteringsprocessen eller din ansökan, vänligen kontakta Carolina Jensen, Senior Recruitment Specialist, +46730943893
Om du har generella frågor eller behöver hjälp, vänligen kontakta: [email protected]
För fackliga frågor:
IF Metall, Rolf Eriksson, +46 70- 564 38 38.
Mer om företaget
Nouryon är ett ledande globalt företag inom specialkemi. Industrier och konsumenter över hela världen förlitar sig på våra lösningar för tillverkning av oumbärliga vardagsprodukter som hygienartiklar, rengöringsprodukter, färg, jordbruksprodukter och livsmedel, läkemedel och byggmaterial. Dessutom har våra 7,900 medarbetares gemensamma engagemang för våra kunder, tillväxt, säkerhet, hållbarhet och innovation lett till en genomgående stark ekonomisk utveckling. Vi finns i fler än 80 länder runt om i världen med våra branschledande varumärken. Besök vår webbplats och följ oss @Nouryon och på LinkedIn.
Ansökningsprocessen
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi uppmuntrar dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Vi ser fram emot din ansökan!
Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp Visa mindre

Produktionstekniker på Dagtid sökes till Expancel Produktion

Vill du vara med och göra vardagen lättare för människor runt om i världen? Utan att se det möter du oss varje dag i din vardag. Vi finns i dina skosulor, i din mobil och i tidningen du läser. Med ett gemensamt engagemang för innovation, hållbarhet och säkerhet arbetar våra medarbetare dagligen för en hållbar framtid. Vi söker omgående en dagtidsgående Produktionstekniker till Expancel Produktion. Som Produktionstekniker kommer du att ansvara för högt fo... Visa mer
Vill du vara med och göra vardagen lättare för människor runt om i världen? Utan att se det möter du oss varje dag i din vardag. Vi finns i dina skosulor, i din mobil och i tidningen du läser. Med ett gemensamt engagemang för innovation, hållbarhet och säkerhet arbetar våra medarbetare dagligen för en hållbar framtid.


Vi söker omgående en dagtidsgående Produktionstekniker till Expancel Produktion. Som Produktionstekniker kommer du att ansvara för högt fokus på säkerhet, kvalitet och förebyggande underhåll tillsammans med resten av organisationen. Du kommer att följa rutiner och instruktioner och utföra de tillstånd som krävs för det arbete som skall utföras. Det kan vara både riskfyllda arbeten och vanliga arbetstillstånd. Genom att proaktivt uppmärksamma avvikelser och utföra förebyggande underhåll bidrar du till en störningsfri produktion. Du ansvarar tillsammans med dina kollegor för att våra produkter tillverkas säkert, med rätt kvalitet och i rätt tid.


Arbetsuppgifter och ansvarsområden

* Vara kontaktperson vid underhållsinsatser samt projektgenomförande i hela produktionen och verka för att underhållsinsatser/projektarbeten utförs säkert och koordinerat enligt gällande rutiner
* Självständigt utföra en del eget FU/underhållsarbeten
* Kvalitetskontrollera och säkerställa rätt avställning av utrustning innan avställning
* Skriva tillstånd för Heta arbeten, arbetsbevis till sitens egen servicepersonal samt utomstående entreprenörer
* Delta i riskanalyser kopplat till underhållsarbete och andra ingrepp i utrustningen
* BBS (beteendebaserade observationer) och 5S arbete är en viktig del av arbetet och har hög prioritet

Kvalifikationer

Eftergymnasial utbildning inom processteknik eller motsvarande erfarenhet. Meriterande är stor processteknisk kunskap specifikt för våra Expancel-processer.
För att lyckas och trivas i rollen ser vi att du är en noggrann, proaktiv och detaljmedveten person. Du har hög integritet och kan ifrågasätta och analysera utifrån ett säkerhets- och kvalitetsfokus. Då du kommer
samarbeta med många internt och externt är du självfallet teamorienterad och tar initiativ till ”Best practice”. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.


Varför Nouryon?


Tycker du hållbarhet, innovation, säkerhet och samarbete är viktigt? Vill du växa tillsammans med ett företag som blickar framåt och ständigt förbättrar sitt arbetssätt? Våra medarbetare har idéer för en hållbar framtid, och drivkraft att förverkliga dem. De tror att integritet och långsiktiga relationer är nycklar till framgång. Om det stämmer in på dig, gör vi gärna plats för dina ambitioner och kan erbjuda många karriärmöjligheter. Vi ger dig chansen till personlig utveckling genom utmanande roller och omfattande möjligheter att lära och växa i en dynamisk, internationell och proaktiv arbetsmiljö med stor mångfald.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med omgående start på heltid och du rapporterar till Shift Supervisor, och är placerad i Stockvik.
Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med cv och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Då vi arbetar med löpande urval ber vi dig skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas före utsatt sista ansökningsdatum.
För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Shift Supervisor, Leif Bergsten på 070-733 72 00
För mer information om rekryteringsprocessen eller din ansökan, vänligen kontakta Carolina Jensen på [email protected]

För fackliga frågor:
IF Metall Rolf Eriksson, 070-564 38 38
Sveriges Ingenjörer, Carl Nordlander, 070-390 09 64
Unionen, Mattias Andersson, 070-428 41 03
Ledarna, Jenny Ersson. 070-344 02 80

Mer om företaget


Nouryon?är ett?ledande globalt företag inom specialkemi. Industrier och konsumenter?över hela världen?förlitar sig på våra?lösningar för tillverkning av?oumbärliga?vardagsprodukter som hygienartiklar, rengöringsprodukter, färg, jordbruksprodukter och?livsmedel, läkemedel och byggmaterial. Dessutom har?våra?9,700 medarbetares?gemensamma engagemang?för våra kunder,?tillväxt, säkerhet,?hållbarhet?och innovation?lett till?en?genomgående stark?ekonomisk utveckling. Vi finns i fler än 80 länder runt om i världen med våra?branschledande varumärken. Besök vår?webbplats?och följ oss?@Nouryon?och på?LinkedIn.

Ansökningsprocessen

I vårt första urval går vi noga igenom alla ansökningar där kravprofilen jämförs med samtliga kandidater.
Möter dina kompetenser och kvalifikationer den profil vi söker blir du inbjuden till en första telefonintervju på ca 30 minuter. Går du därefter vidare i vår urvalsprocess är nästa steg att vi bjuder in dig till ett personligt möte, en face-to-face intervju på ca 1,5 timme, tillsammans med rekryterande chef.

Film: Nouryon your partner in essential Chemistry for a sustainable future

Vi ser fram emot din ansökan!
Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Shift operator

Du arbetar som processoperatör och ansvarar tillsammans med dina kollegor för att produkterna tillverkas säkert, med rätt kvalitet och i rätt tid. Vi arbetar med kemikalier som kräver speciell hänsyn, stor uppmärksamhet och varsamhet. Säkerhet såsom BBS (beteendebaserad säkerhet) och 5S arbete är en viktig del av arbetet och har hög prioritet. Arbetsuppgifter och ansvarsområden Som Processoperatör kommer du att följa rutiner och instruktioner och utföra de... Visa mer
Du arbetar som processoperatör och ansvarar tillsammans med dina kollegor för att produkterna tillverkas säkert, med rätt kvalitet och i rätt tid. Vi arbetar med kemikalier som kräver speciell hänsyn, stor uppmärksamhet och varsamhet. Säkerhet såsom BBS (beteendebaserad säkerhet) och 5S arbete är en viktig del av arbetet och har hög prioritet.
Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Som Processoperatör kommer du att följa rutiner och instruktioner och utföra det praktiska. Genom att proaktivt uppmärksamma avvikelser och utföra förebyggande underhåll bidrar du till en störningsfri produktion. Du förväntas delta aktivt i produktionsplanering och i utvecklandet av process och processutrustning. BBS (beteendebaserade observationer) och 5S arbete är en viktig del av arbetet och har hög prioritet.
Tillsammans med teamet tillse att gällande driftinstruktioner, produktionsplan, kvalitetskrav och rutiner följs
Analysera data samt styra kvalitén på respektive avdelning
Rapportera och korrigera kvalitets- och miljöavvikelser
Utföra ronder på utrustning samt skriva arbetsorder och initiera underhållsåtgärder
Aktivt delta i utvecklandet av process och processutrustning
Truckkörning vid hantering av kemikalier och avfall

Hos oss är det en självklarhet att alla aktivt deltar i det löpande säkerhetsarbetet med exempelvis förbättringsarbeten, dokumentation, skyddsronder och riskanalyser.
Kvalifikationer
Avslutad gymnasieutbildning
Behärskar svenska och engelska muntligt och skriftligt bra
Körkort B
Tidigare erfarenhet som processoperatör, datavana med inriktning på styr- och reglerteknik samt kemikunskaper är meriterandeFör att klara av arbetet bra ser vi att du som person är ansvarstagande, noggrann, systematisk och trivs med att arbeta i ett team. Alla anställda arbetar kontinuerligt med förbättringar, vilket innebär att du tycker om att ta egna initiativ för att förbättra och lösa problem. Stor vilja och flexibilitet är andra viktiga hörnstenar för denna tjänst. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Varför Nouryon?
Tycker du hållbarhet, innovation, säkerhet och samarbete är viktigt? Vill du växa tillsammans med ett företag som blickar framåt och ständigt förbättrar sitt arbetssätt? Våra medarbetare har idéer för en hållbar framtid, och drivkraft att förverkliga dem. De tror att integritet och långsiktiga relationer är nycklar till framgång. Om det stämmer in på dig, gör vi gärna plats för dina ambitioner och kan erbjuda många karriärmöjligheter. Vi ger dig chansen till personliga utveckling genom utmanande roller och omfattande möjligheter att lära och växa i en dynamisk, internationell och proaktiv arbetsmiljö med stor mångfald.
Ytterligare information
Tjänsten är ett vikariat med start den 1/12 2021 till 6/4 2022 med chans till förlängning som i slutändan kan leda till en tillsvidareanställning.
Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med cv och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Då vi arbetar med löpande urval ber vi dig skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas före utsatt sista ansökningsdatum


För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Production Supervisor Robin Uppling +46738023361.
För mer information om rekryteringsprocessen eller din ansökan, vänligen kontakta Carolina Jensen, Rekryteringsspecialist +46736335891.
För fackliga frågor, vänligen kontakta: IF Metall, Lars Johansson +46 70 265 60 01
Om du har generella frågor kring din ansökan eller behöver hjälp, vänligen kontakta: [email protected]
Vi ser fram emot din ansökan!
Nouryon har cirka 10.000 anställda och verksamhet i över 80 länder runt om i världen. Under vår nästan 400 år långa resa mot att bli en global ledare inom specialkemi har vi byggt upp stor expertis, utvecklat långsiktiga kundrelationer och förtjänat en plats bland de branschledande företagen när det kommer till säkerhet, hållbarhet och tillförlitlighet. Runt om i världen har våra produkter stor betydelse i människors vardagliga liv.
Glöm inte att följa oss på LinkedIn och Facebook för regelbundna uppdateringar om intressanta tjänster och nyheter. Visa mindre

Nu söker vi processoperatörer med elbehörighet

Hos Renewcell känner du och dina kollegor stor delaktighet i företagets utveckling och erbjuds möjligheten att göra verklig skillnad för textilindustrins framtida miljö- och resursfrågor. Renewcell är ett banbrytande företag, byggt på en svenskutvecklad och patenterad industriell process. Renewcell omvandlar förbrukade textilier till ny råvara för modeindustrin genom att återvinna dem till en högkvalitativ cellulosamassa som i sin tur kan bli till nya kläd... Visa mer
Hos Renewcell känner du och dina kollegor stor delaktighet i företagets utveckling och erbjuds möjligheten att göra verklig skillnad för textilindustrins framtida miljö- och resursfrågor. Renewcell är ett banbrytande företag, byggt på en svenskutvecklad och patenterad industriell process. Renewcell omvandlar förbrukade textilier till ny råvara för modeindustrin genom att återvinna dem till en högkvalitativ cellulosamassa som i sin tur kan bli till nya kläder.

Företaget har sitt utvecklingscenter i Kristinehamn och bygger nu sin första fullskaliga anläggning i Sundsvall/Ortviken.

ANSÖKAN:
Ansökan sker genom länken: https://careers.renewcell.com/jobs/1436068-nu-soker-vi-processoperatorer-med-elbehorighet/applications/new
Du kan även söka på Renewcells hemsida under ”Careers” och din ansökan ska innehållande CV och personligt brev. Urvalsprocessen sker löpande, välkommen med din ansökan!

Om jobbet
Som processoperatör hos Renewcell bidrar du aktivt med ditt engagemang till företagets utveckling genom att se till att processenheterna körs optimalt utifrån givna produktions-, kvalitets- och miljömål.

Eftersom du kommer in i ett tidigt skede så finns det både stora och goda möjligheter till personlig utveckling och utökat ansvar i takt med att företaget växer.

Du kommer att ha ansvar för drift och övervakning av produktionsprocessen. Utföra kvalitetskontroller samt hantera produktionsdokumentation. Daglig tillsyn, underhåll och att delta i utvecklingsarbete ingår också.

Du ska ha relevant kunskapsnivå för att kunna utföra enklare automationsarbeten tex återställning, enklare felsökning, komponentbyten enligt den el-delegering som upprättas.

Fabriken och produktionen är under uppbyggnad så det pågår ett ständigt förbättringsarbete vilket gör att du som söker behöver vara nyfiken, engagerad och ha ett konstruktivt och systematiskt förhållningssätt.

Säkerhetskraven är höga och du kommer att vara en del i att de efterlevs, förbättras och följs. Rollen som processoperatör på Renewcell innebär skiftgång då driften är kontinuerlig.

Din bakgrund

• Gymnasial utbildning med inriktning el- och automation eller motsvarande
•Tillräckliga elkunskaper för tillträde till ställverk eller elektriska driftrum
• Minst två års erfarenhet som processoperatör. Det är en fördel om du har erfarenhet från pappers- och massaindustri
• Du är tekniskt kunnig och intresserad av att ständigt lära dig mer
• Som person är du ansvarsfull, engagerad och flexibel med mycket god förmåga att arbeta både självständigt och i grupp för att komma fram till lösningar

Ansökan sker genom länken: https://careers.renewcell.com/jobs/1436068-nu-soker-vi-processoperatorer-med-elbehorighet/applications/new
Du kan även söka på Renewcells hemsida under ”Careers” och din ansökan ska innehållande CV och personligt brev.
Välkommen med din ansökan!

Vi har redan nu anställt ett 50-tal processoperatörer och planen är att de flesta påbörjar sin anställning och utbildning i början av januari. Vi intervjuar löpande och ser gärna en ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Shift operator

Önskar du arbeta som operatör med ständiga förbättringar tillsammans med andra i team? Är du ansvarstagande, problemlösande och är mån om säkerhet i arbetet? Trivs du med att jobba i såväl team som självständigt samt motiveras av förändringar? Då är det dig vi söker. Tjänsten är en tillsvidareanställning på vår avdelning DU. Den här rollen innebär att arbeta efter ett 6-skift schema. Om tjänsten Som Processoperatör inom Expancel Produktion kommer du att... Visa mer
Önskar du arbeta som operatör med ständiga förbättringar tillsammans med andra i team? Är du ansvarstagande, problemlösande och är mån om säkerhet i arbetet? Trivs du med att jobba i såväl team som självständigt samt motiveras av förändringar?
Då är det dig vi söker.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på vår avdelning DU. Den här rollen innebär att arbeta efter ett 6-skift schema.
Om tjänsten
Som Processoperatör inom Expancel Produktion kommer du att tillsammans med dina kollegor ansvara för att våra produkter tillverkas säkert, med rätt kvalitet och i rätt tid. Vi arbetar med kemikalier och torra produkter i en anläggning med explosionsklassade områden. Detta kräver speciell hänsyn, stor uppmärksamhet och varsamhet. Säkerhet såsom BBS (beteendebaserad säkerhet) och 5S arbete är en viktig del av arbetet och har hög prioritet.
Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Avvattning, torkning och packning av mikrosfärer i olika processavsnitt
Tillsammans med teamet tillse att gällande driftinstruktioner, produktionsplan, kvalitetskrav och rutiner följs
Aktivt delta i utvecklandet av process och processutrustning
Rapportera och korrigera kvalitets- och miljöavvikelser

Kvalifikationer
Tekniskt inriktad gymnasieutbildning
Körkort B
God PC-vana och vana av att rapportera in i produktionssystem
Utbildning inom processteknik eller motsvarande erfarenhet är meriterande
Erfarenhet av LEAN och tycker det är ett naturligt inslag i det dagliga arbetet
Behärskar svenska och engelska muntligt och skriftligt

För att klara av arbetet bra ser vi att du som person är ansvarstagande, noggrann, systematisk och trivs med att arbeta i ett team. Alla anställda arbetar kontinuerligt med förbättringar, vilket innebär att du tycker om att ta egna initiativ för att förbättra och lösa problem. Stor vilja och flexibilitet är andra viktiga hörnstenar för denna tjänst. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Vad kan Nouryon erbjuda dig
Om du delar våra värderingar och mål, kan vi ge dig en karriär där dina kunskaper och ambitioner uppmärksammas och belönas. Du kommer att arbeta i en internationell miljö med många möjligheter att utvecklas – både personligt och yrkesmässigt. Du kommer att erbjudas givande och utmanande projekt som vidgar dina sinnen och utmanar din företagsamhet. Du kommer att arbeta med likasinnade som delar din inställning och entusiasm.
Ytterligare information
Detta är en tillsvidareanställning på heltid där du rapporterar till Shift Supervisor och är placerad i Stockvik. Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med cv och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail.
För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Annika Persson Shift Supervisor, +46 73 820 79 26
För mer information om rekryteringsprocessen eller din ansökan, vänligen kontakta Sara Svanbäck, HR Business Partner, +46 70-286 95 77
Om du har generella frågor eller behöver hjälp, vänligen kontakta: [email protected]
För fackliga frågor:
IF Metall, Rolf Eriksson, +46 70- 564 38 38.
Mer om företaget
Nouryon är ett ledande globalt företag inom specialkemi. Industrier och konsumenter över hela världen förlitar sig på våra lösningar för tillverkning av oumbärliga vardagsprodukter som hygienartiklar, rengöringsprodukter, färg, jordbruksprodukter och livsmedel, läkemedel och byggmaterial. Dessutom har våra 7,900 medarbetares gemensamma engagemang för våra kunder, tillväxt, säkerhet, hållbarhet och innovation lett till en genomgående stark ekonomisk utveckling. Vi finns i fler än 80 länder runt om i världen med våra branschledande varumärken. Besök vår webbplats och följ oss @Nouryon och på LinkedIn.
Ansökningsprocessen
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag den 9 december. Vi uppmuntrar dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Vi ser fram emot din ansökan!
Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Logistic Operator

Vill du jobba som Logistikoperatör tillsammans med härliga kollegor i ett engagerat team, i ett företag där säkerhet och ständiga förbättringar är i fokus? Är du en van truckförare och en duktig problemlösare? Då är det dig vi söker! Expancel är en affärsverksamhet inom Nouryon och är världsledande inom området expanderbara mikrosfärer. Huvuddelen av verksamheten är placerad i Sundsvall. Här finns huvudkontoret samt RD&I, produktion och marknad. Vi har pr... Visa mer
Vill du jobba som Logistikoperatör tillsammans med härliga kollegor i ett engagerat team, i ett företag där säkerhet och ständiga förbättringar är i fokus? Är du en van truckförare och en duktig problemlösare?
Då är det dig vi söker!
Expancel är en affärsverksamhet inom Nouryon och är världsledande inom området expanderbara mikrosfärer. Huvuddelen av verksamheten är placerad i Sundsvall. Här finns huvudkontoret samt RD&I, produktion och marknad. Vi har produktionsanläggningar i USA, Kina och Brasilien samt säljkontor i Tyskland, Holland, Polen, Italien, och Ryssland. På övriga marknader distribueras produkten via agenter. Totalt exporteras 99 % av produktionen. Produkten används huvudsakligen i tillverkande industri som tillsatskemikalie. Betydande applikationsområden är inom polymer- och färgindustrin.
Om tjänsten
Som Logistikoperatör ansvarar du tillsammans med dina kollegor för utlastning av våra produkter vilket inkluderar truckkörning, administration/orderhantering, utlastning på bilar och containers samt viss packning. Vi har högt kundfokus och säkerhetstänk vilket kräver god kompetens/erfarenhet av truckkörning och ansvarsfullt agerande. Vi jobbar till stor del på ett roterande schema med olika arbetsstationer, därför är det viktigt att du är bekväm med alla förekommande arbetsuppgifter.
Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Ansvara för framkörning av order, lastsäkring och utlastning inkl. godsmärkning och märkning av container
Tillse att gällande instruktioner, planering, kvalitetskrav och rutiner följs och att vara uppdaterad på och följa rutiner och instruktioner
Framföra truck på ett säkert och ansvarsfullt sätt samt säkra daglig tillsyn av truckar
Ansvara för att hantering av farligt gods sker enligt rutin
Att arbeta aktivt för en god ordning tex genom att arbeta med 5S
Att löpande utföra och dokumentera kontroller och vid avvikande kvalitet, kapacitet eller övriga processparametrar, felsöka och åtgärda för att säkerställa rätt kvalitet
Arbeta såväl självständigt som i team, både inom egna avdelningen och med övriga processoperatörer inom organisationen, för att säkerställa att rätt vara levereras i rätt tid till kund
Aktivt arbeta för ständiga förbättringar av arbetssätt, process och processutrustning samt aktivt arbeta för att höja den egna kompetensen inom arbetsområdet och dela med sig av kunskap till andra
Rapportera och administrera i därför avsedda system, ex. Suite, SAP/MES, Outlook mm
Packning av produktKvalifikationer
Treårigt gymnasium eller motsvarande
Körkort B
Truckkort
God förmåga att köra truck
Kunskaper i svenska samt engelska
God PC-vana; Windows och Office
God förmåga att ta till sig skriftlig information i form av exempelvis instruktioner och säkerhetsdatabladFör att klara av arbetet bra ser vi att du som person är självständig och har god förmåga att kommunicera med ett serviceinriktat förhållningssätt. Alla anställda arbetar kontinuerligt med förbättringar, vilket innebär att du tycker om att ta egna initiativ för att förbättra och lösa problem. Stor vilja, stresstålighet och flexibilitet är andra viktiga hörnstenar för denna tjänst. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Varför Nouryon?
Tycker du hållbarhet, innovation, säkerhet och samarbete är viktigt? Vill du växa tillsammans med ett företag som blickar framåt och ständigt förbättrar sitt arbetssätt? Våra medarbetare har idéer för en hållbar framtid, och drivkraft att förverkliga dem. De tror att integritet och långsiktiga relationer är nycklar till framgång. Om det stämmer in på dig, gör vi gärna plats för dina ambitioner och kan erbjuda många karriärmöjligheter. Från första dagen stöttar vi din personliga utveckling genom utmanande roller och omfattande möjligheter att lära och växa i en dynamisk, internationell och proaktiv arbetsmiljö med stor mångfald.
Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Du arbetar dagtid, rapporterar till Logistics Supervisor och är placerad i Stockvik.
Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med cv och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail.
För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Hannah Norberg, Logistics Supervisor, +46 70 344 14 74.
För fackliga frågor:
IF Metall, Rolf Eriksson +46 60-13 40 94
Om du har generella frågor kring din ansökan eller behöver hjälp, vänligen kontakta: [email protected]
Vi ser fram emot din ansökan!


Mer om företaget
Nouryon?är ett?ledande globalt företag inom specialkemi. Industrier och konsumenter?över hela världen?förlitar sig på våra?lösningar för tillverkning av?oumbärliga?vardagsprodukter som hygienartiklar, rengöringsprodukter, färg, jordbruksprodukter och?livsmedel, läkemedel och byggmaterial. Dessutom har?våra?7,900 medarbetares?gemensamma engagemang?för våra kunder,?tillväxt, säkerhet,?hållbarhet?och innovation?lett till?en?genomgående stark?ekonomisk utveckling. Vi finns i fler än 80 länder runt om i världen med våra?branschledande varumärken. Besök vår?webbplats?och följ oss?@Nouryon?och på?LinkedIn.
Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Process Operator

Önskar du arbeta som operatör med ständiga förbättringar tillsammans med andra i team? Är du ansvarstagande, problemlösande och är mån om säkerhet i arbetet? Trivs du med att jobba i såväl team som självständigt samt motiveras av förändringar? Då är det dig vi söker. Tjänsten är en tillsvidareanställning på dagtid. Om tjänsten Som Processoperatör inom Expancel Produktion kommer du att tillsammans med dina kollegor ansvara för att våra produkter tillverk... Visa mer
Önskar du arbeta som operatör med ständiga förbättringar tillsammans med andra i team? Är du ansvarstagande, problemlösande och är mån om säkerhet i arbetet? Trivs du med att jobba i såväl team som självständigt samt motiveras av förändringar?
Då är det dig vi söker.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på dagtid.
Om tjänsten
Som Processoperatör inom Expancel Produktion kommer du att tillsammans med dina kollegor ansvara för att våra produkter tillverkas säkert, med rätt kvalitet och i rätt tid. Vi arbetar med kemikalier och torra produkter i en anläggning med explosionsklassade områden. Detta kräver speciell hänsyn, stor uppmärksamhet och varsamhet. Säkerhet såsom BBS (beteendebaserad säkerhet) och 5S arbete är en viktig del av arbetet och har hög prioritet.
Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Avvattning, torkning och packning av mikrosfärer i olika processavsnitt
Tillsammans med teamet tillse att gällande driftinstruktioner, produktionsplan, kvalitetskrav och rutiner följs
Aktivt delta i utvecklandet av process och processutrustning
Rapportera och korrigera kvalitets- och miljöavvikelser

Kvalifikationer
Tekniskt inriktad gymnasieutbildning
Körkort B
God PC-vana och vana av att rapportera in i produktionssystem
Utbildning inom processteknik eller motsvarande erfarenhet är meriterande
Erfarenhet av LEAN och tycker det är ett naturligt inslag i det dagliga arbetet
Behärskar svenska och engelska muntligt och skriftligt

För att klara av arbetet bra ser vi att du som person är ansvarstagande, noggrann, systematisk och trivs med att arbeta i ett team. Alla anställda arbetar kontinuerligt med förbättringar, vilket innebär att du tycker om att ta egna initiativ för att förbättra och lösa problem. Stor vilja och flexibilitet är andra viktiga hörnstenar för denna tjänst. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Vad kan Nouryon erbjuda dig
Om du delar våra värderingar och mål, kan vi ge dig en karriär där dina kunskaper och ambitioner uppmärksammas och belönas. Du kommer att arbeta i en internationell miljö med många möjligheter att utvecklas – både personligt och yrkesmässigt. Du kommer att erbjudas givande och utmanande projekt som vidgar dina sinnen och utmanar din företagsamhet. Du kommer att arbeta med likasinnade som delar din inställning och entusiasm.
Ytterligare information
Detta är en tillsvidareanställning på heltid där du rapporterar till Shift Supervisor och är placerad i Stockvik. Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med cv och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail.
För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Annika Persson, Shift Supervisor, +46 73 820 79 26.
För mer information om rekryteringsprocessen eller din ansökan, vänligen kontakta Sara Svanbäck, HR Business Partner, +46 70-286 95 77
Om du har generella frågor eller behöver hjälp, vänligen kontakta: [email protected]
För fackliga frågor:
IF Metall, Rolf Eriksson, +46 70- 564 38 38.
Mer om företaget
Nouryon är ett ledande globalt företag inom specialkemi. Industrier och konsumenter över hela världen förlitar sig på våra lösningar för tillverkning av oumbärliga vardagsprodukter som hygienartiklar, rengöringsprodukter, färg, jordbruksprodukter och livsmedel, läkemedel och byggmaterial. Dessutom har våra 7,900 medarbetares gemensamma engagemang för våra kunder, tillväxt, säkerhet, hållbarhet och innovation lett till en genomgående stark ekonomisk utveckling. Vi finns i fler än 80 länder runt om i världen med våra branschledande varumärken. Besök vår webbplats och följ oss @Nouryon och på LinkedIn.
Ansökningsprocessen
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi uppmuntrar dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Vi ser fram emot din ansökan!
???Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Shift operator

Du arbetar som processoperatör och ansvarar tillsammans med dina kollegor för att produkterna tillverkas säkert, med rätt kvalitet och i rätt tid. Vi arbetar med kemikalier som kräver speciell hänsyn, stor uppmärksamhet och varsamhet. Säkerhet såsom BBS (beteendebaserad säkerhet) och 5S arbete är en viktig del av arbetet och har hög prioritet. Arbetsuppgifter och ansvarsområden Som Processoperatör kommer du att följa rutiner och instruktioner och utföra de... Visa mer
Du arbetar som processoperatör och ansvarar tillsammans med dina kollegor för att produkterna tillverkas säkert, med rätt kvalitet och i rätt tid. Vi arbetar med kemikalier som kräver speciell hänsyn, stor uppmärksamhet och varsamhet. Säkerhet såsom BBS (beteendebaserad säkerhet) och 5S arbete är en viktig del av arbetet och har hög prioritet.
Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Som Processoperatör kommer du att följa rutiner och instruktioner och utföra det praktiska. Genom att proaktivt uppmärksamma avvikelser och utföra förebyggande underhåll bidrar du till en störningsfri produktion. Du förväntas delta aktivt i produktionsplanering och i utvecklandet av process och processutrustning. BBS (beteendebaserade observationer) och 5S arbete är en viktig del av arbetet och har hög prioritet.
Tillsammans med teamet tillse att gällande driftinstruktioner, produktionsplan, kvalitetskrav och rutiner följs
Analysera data samt styra kvalitén på respektive avdelning
Rapportera och korrigera kvalitets- och miljöavvikelser
Utföra ronder på utrustning samt skriva arbetsorder och initiera underhållsåtgärder
Aktivt delta i utvecklandet av process och processutrustning
Truckkörning vid hantering av kemikalier och avfallHos oss är det en självklarhet att alla aktivt deltar i det löpande säkerhetsarbetet med exempelvis förbättringsarbeten, dokumentation, skyddsronder och riskanalyser.
Kvalifikationer
Avslutad gymnasieutbildning
Behärskar svenska och engelska muntligt och skriftligt bra
Körkort B
Tidigare erfarenhet som processoperatör, datavana med inriktning på styr- och reglerteknik samt kemikunskaper är meriterandeFör att klara av arbetet bra ser vi att du som person är ansvarstagande, noggrann, systematisk och trivs med att arbeta i ett team. Alla anställda arbetar kontinuerligt med förbättringar, vilket innebär att du tycker om att ta egna initiativ för att förbättra och lösa problem. Stor vilja och flexibilitet är andra viktiga hörnstenar för denna tjänst. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Varför Nouryon?
Tycker du hållbarhet, innovation, säkerhet och samarbete är viktigt? Vill du växa tillsammans med ett företag som blickar framåt och ständigt förbättrar sitt arbetssätt? Våra medarbetare har idéer för en hållbar framtid, och drivkraft att förverkliga dem. De tror att integritet och långsiktiga relationer är nycklar till framgång. Om det stämmer in på dig, gör vi gärna plats för dina ambitioner och kan erbjuda många karriärmöjligheter. Vi ger dig chansen till personliga utveckling genom utmanande roller och omfattande möjligheter att lära och växa i en dynamisk, internationell och proaktiv arbetsmiljö med stor mångfald.
Ytterligare information
Tjänsten är ett vikariat på drygt ett år med chans till förlängning som i slutändan kan leda till en tillsvidareanställning.
Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med cv och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Då vi arbetar med löpande urval ber vi dig skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas före utsatt sista ansökningsdatum
För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Production Supervisor Robin Uppling +46738023361.
För mer information om rekryteringsprocessen eller din ansökan, vänligen kontakta Carolina Jensen, Rekryteringsspecialist +46736335891.
För fackliga frågor, vänligen kontakta: IF Metall, Benny Sundeborn +46 70 272 04 64
Om du har generella frågor kring din ansökan eller behöver hjälp, vänligen kontakta: [email protected]
Vi ser fram emot din ansökan!
Nouryon har cirka 10.000 anställda och verksamhet i över 80 länder runt om i världen. Under vår nästan 400 år långa resa mot att bli en global ledare inom specialkemi har vi byggt upp stor expertis, utvecklat långsiktiga kundrelationer och förtjänat en plats bland de branschledande företagen när det kommer till säkerhet, hållbarhet och tillförlitlighet. Runt om i världen har våra produkter stor betydelse i människors vardagliga liv.
Glöm inte att följa oss på LinkedIn och Facebook för regelbundna uppdateringar om intressanta tjänster och nyheter. Visa mindre

Shift operator

Önskar du arbeta som operatör med ständiga förbättringar tillsammans med andra i team? Är du ansvarstagande, problemlösande och är mån om säkerhet i arbetet? Trivs du med att jobba i såväl team som självständigt samt motiveras av förändringar? Då är det dig vi söker. Tjänsten är en tillsvidareanställning på vår avdelning POL. Den här rollen innebär att arbeta efter ett 6-skift schema. Om tjänsten Som Processoperatör inom Expancel Produktion kommer du att t... Visa mer
Önskar du arbeta som operatör med ständiga förbättringar tillsammans med andra i team? Är du ansvarstagande, problemlösande och är mån om säkerhet i arbetet? Trivs du med att jobba i såväl team som självständigt samt motiveras av förändringar?
Då är det dig vi söker.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på vår avdelning POL. Den här rollen innebär att arbeta efter ett 6-skift schema.
Om tjänsten Som Processoperatör inom Expancel Produktion kommer du att tillsammans med dina kollegor ansvara för att våra produkter tillverkas säkert, med rätt kvalitet och i rätt tid. Vi arbetar med kemikalier och torra produkter i en anläggning med explosionsklassade områden. Detta kräver speciell hänsyn, stor uppmärksamhet och varsamhet. Säkerhet såsom BBS (beteendebaserad säkerhet) och 5S arbete är en viktig del av arbetet och har hög prioritet. Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Avvattning, torkning och packning av mikrosfärer i olika processavsnitt
Tillsammans med teamet tillse att gällande driftinstruktioner, produktionsplan, kvalitetskrav och rutiner följs
Aktivt delta i utvecklandet av process och processutrustning
Rapportera och korrigera kvalitets- och miljöavvikelserKvalifikationer
Tekniskt inriktad gymnasieutbildning
Körkort B
God PC-vana och vana av att rapportera in i produktionssystem
Utbildning inom processteknik eller motsvarande erfarenhet är meriterande
Erfarenhet av LEAN och tycker det är ett naturligt inslag i det dagliga arbetet
Behärskar svenska och engelska muntligt och skriftligt

???????För att klara av arbetet bra ser vi att du som person är ansvarstagande, noggrann, systematisk och trivs med att arbeta i ett team. Alla anställda arbetar kontinuerligt med förbättringar, vilket innebär att du tycker om att ta egna initiativ för att förbättra och lösa problem. Stor vilja och flexibilitet är andra viktiga hörnstenar för denna tjänst. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Vad kan Nouryon erbjuda dig
Om du delar våra värderingar och mål, kan vi ge dig en karriär där dina kunskaper och ambitioner uppmärksammas och belönas. Du kommer att arbeta i en internationell miljö med många möjligheter att utvecklas – både personligt och yrkesmässigt. Du kommer att erbjudas givande och utmanande projekt som vidgar dina sinnen och utmanar din företagsamhet. Du kommer att arbeta med likasinnade som delar din inställning och entusiasm.
Ytterligare information
Detta är en tillsvidareanställning på heltid där du rapporterar till Shift Supervisor och är placerad i Stockvik. Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med cv och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail.
För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Leif Bergsten, Shift Supervisor, +46 72 733 72 00.
För mer information om rekryteringsprocessen eller din ansökan, vänligen kontakta Sara Svanbäck, HR Business Partner, +46 70-286 95 77
Om du har generella frågor eller behöver hjälp, vänligen kontakta: [email protected]
För fackliga frågor:
IF Metall, Rolf Eriksson, +46 70- 564 38 38.
Mer om företaget Nouryon är ett ledande globalt företag inom specialkemi. Industrier och konsumenter över hela världen förlitar sig på våra lösningar för tillverkning av oumbärliga vardagsprodukter som hygienartiklar, rengöringsprodukter, färg, jordbruksprodukter och livsmedel, läkemedel och byggmaterial. Dessutom har våra 7,900 medarbetares gemensamma engagemang för våra kunder, tillväxt, säkerhet, hållbarhet och innovation lett till en genomgående stark ekonomisk utveckling. Vi finns i fler än 80 länder runt om i världen med våra branschledande varumärken. Besök vår webbplats och följ oss @Nouryon och på LinkedIn.
Ansökningsprocessen
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi uppmuntrar dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Vi ser fram emot din ansökan!
Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Logistics Operator

Vill du jobba som Logistikoperatör tillsammans med härliga kollegor i ett engagerat team, i ett företag där säkerhet och ständiga förbättringar är i fokus? Är du en van truckförare och en duktig problemlösare? Då är det dig vi söker! Expancel är en affärsverksamhet inom Nouryon och är världsledande inom området expanderbara mikrosfärer. Huvuddelen av verksamheten är placerad i Sundsvall. Här finns huvudkontoret samt RD&I, produktion och marknad. Vi har pr... Visa mer
Vill du jobba som Logistikoperatör tillsammans med härliga kollegor i ett engagerat team, i ett företag där säkerhet och ständiga förbättringar är i fokus? Är du en van truckförare och en duktig problemlösare?
Då är det dig vi söker!
Expancel är en affärsverksamhet inom Nouryon och är världsledande inom området expanderbara mikrosfärer. Huvuddelen av verksamheten är placerad i Sundsvall. Här finns huvudkontoret samt RD&I, produktion och marknad. Vi har produktionsanläggningar i USA, Kina och Brasilien samt säljkontor i Tyskland, Holland, Polen, Italien, och Ryssland. På övriga marknader distribueras produkten via agenter. Totalt exporteras 99 % av produktionen. Produkten används huvudsakligen i tillverkande industri som tillsatskemikalie. Betydande applikationsområden är inom polymer- och färgindustrin.
Om tjänsten
Som Logistikoperatör ansvarar du tillsammans med dina kollegor för utlastning av våra produkter vilket inkluderar truckkörning, administration/orderhantering, utlastning på bilar och containers samt viss packning. Vi har högt kundfokus och säkerhetstänk vilket kräver god kompetens/erfarenhet av truckkörning och ansvarsfullt agerande. Vi jobbar till stor del på ett roterande schema med olika arbetsstationer, därför är det viktigt att du är bekväm med alla förekommande arbetsuppgifter.
Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Ansvara för framkörning av order, lastsäkring och utlastning inkl. godsmärkning och märkning av container
Tillse att gällande instruktioner, planering, kvalitetskrav och rutiner följs och att vara uppdaterad på och följa rutiner och instruktioner
Framföra truck på ett säkert och ansvarsfullt sätt samt säkra daglig tillsyn av truckar
Ansvara för att hantering av farligt gods sker enligt rutin
Att arbeta aktivt för en god ordning tex genom att arbeta med 5S
Att löpande utföra och dokumentera kontroller och vid avvikande kvalitet, kapacitet eller övriga processparametrar, felsöka och åtgärda för att säkerställa rätt kvalitet
Arbeta såväl självständigt som i team, både inom egna avdelningen och med övriga processoperatörer inom organisationen, för att säkerställa att rätt vara levereras i rätt tid till kund
Aktivt arbeta för ständiga förbättringar av arbetssätt, process och processutrustning samt aktivt arbeta för att höja den egna kompetensen inom arbetsområdet och dela med sig av kunskap till andra
Rapportera och administrera i därför avsedda system, ex. Suite, SAP/MES, Outlook mm
Packning av produkt


Kvalifikationer
Treårigt gymnasium eller motsvarande
Körkort B
Truckkort
God förmåga att köra truck
Kunskaper i svenska samt engelska
God PC-vana; Windows och Office
God förmåga att ta till sig skriftlig information i form av exempelvis instruktioner och säkerhetsdatablad
Meriterande C-kort, hjullastare, ADR-intyg, YKB


För att klara av arbetet bra ser vi att du som person är självständig och har god förmåga att kommunicera med ett serviceinriktat förhållningssätt. Alla anställda arbetar kontinuerligt med förbättringar, vilket innebär att du tycker om att ta egna initiativ för att förbättra och lösa problem. Stor vilja, stresstålighet och flexibilitet är andra viktiga hörnstenar för denna tjänst. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Om Nouryon
Vi är en världsledare inom specialkemi. Industrier i hela världen förlitar sig på oss och våra specialkemikalier för tillverkning av vardagsprodukter som papper, plast, byggmaterial, livsmedel, läkemedel och hygienartiklar. Vi har byggt upp ett företag i världsklass samt skapat starka partnerskap med våra kunder, grundat på nära 400 års erfarenhet och våra 10 000 medarbetares gemensamma engagemang och fokus på tillväxt, starka finansiella resultat, säkerhet, hållbarhet och innovation. Vi är verksamma i fler än 80 länder världen över och vårt industriledande utbud omfattar varumärken som Eka, Dissolvine, Trigonox och Berol.
Vad kan Nouryon erbjuda dig
Tycker du hållbarhet, innovation, säkerhet och samarbete är viktigt? Vill du växa tillsammans med ett företag som blickar framåt och ständigt förbättrar sitt arbetssätt? Våra medarbetare har idéer för en hållbar framtid, och drivkraft att förverkliga dem. De tror att integritet och långsiktiga relationer är nycklar till framgång. Om det stämmer in på dig, gör vi gärna plats för dina ambitioner och kan erbjuda många karriärmöjligheter. Vi ger dig chansen till personliga utveckling genom utmanande roller och omfattande möjligheter att lära och växa i en dynamisk, internationell och proaktiv arbetsmiljö med stor mångfald.
Ytterligare information
Tjänsten är en visstidsanställning på heltid till 31/12-21. Du arbetar dagtid, rapporterar till Logistics Supervisor och är placerad i Stockvik.
Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med cv och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Då vi arbetar med löpande urval ber vi dig skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas före utsatt sista ansökningsdatum.
För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Hannah Norberg, Logistics Supervisor, +46 70 344 14 74.
För mer information om rekryteringsprocessen eller din ansökan, vänligen kontakta Sara Svanbäck, HR Business Partner, +46 70 286 95 77.
För fackliga frågor:
IF Metall, Rolf Eriksson +46 60-13 40 94
Om du har generella frågor kring din ansökan eller behöver hjälp, vänligen kontakta: [email protected]
Vi ser fram emot din ansökan!
Glöm inte att följa oss på LinkedIn och Facebook för regelbundna uppdateringar om intressanta tjänster och nyheter.
?Som ett led i vårt arbete för en drogfri arbetsmiljö drogtestar vi slumpmässigt våra anställda. Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Processoperatörer sökes till Nouryon!

Till vår produktion i Stockvik söker vi omgående framtidens processoperatör som kommer att få stort eget ansvar och utvecklas. Ansvarsområden/arbetsuppgifter Som Processoperatör kommer du att tillsammans med dina kollegor ansvara för att våra produkter tillverkas säkert, med rätt kvalitet och i rätt tid. Vi arbetar med kemikalier och torra produkter i en anläggning med explosionsklassade områden. Detta kräver speciell hänsyn, stor uppmärksamhet och varsamh... Visa mer
Till vår produktion i Stockvik söker vi omgående framtidens processoperatör som kommer att få stort eget ansvar och utvecklas.
Ansvarsområden/arbetsuppgifter
Som Processoperatör kommer du att tillsammans med dina kollegor ansvara för att våra produkter tillverkas säkert, med rätt kvalitet och i rätt tid. Vi arbetar med kemikalier och torra produkter i en anläggning med explosionsklassade områden. Detta kräver speciell hänsyn, stor uppmärksamhet och varsamhet. Du kommer att följa rutiner och instruktioner och utföra det praktiska. Genom att proaktivt uppmärksamma avvikelser och utföra förebyggande underhåll bidrar du till en störningsfri produktion. Du förväntas delta aktivt i produktionsplanering och i utvecklandet av process och processutrustning. BBS (beteendebaserade observationer) och 5S arbete är en viktig del av arbetet och har hög prioritet.
Kravprofil
Tidigare erfarenhet som processoperatör är ett krav och kemikunskaper är önskvärt men inte ett måste.
Gymnasieutbildning inom natur/teknik, processteknik eller motsvarande. Eftergymnasial utbildning är meriterande
God PC-vana och vana av att rapportera in i produktionssystem
Erfarenhet av LEAN och tycker det är ett naturligt inslag i det dagliga arbetet.
Goda kunskaper i att uttrycka dig både muntligt och skriftligt på svenska och engelska.För att klara av arbetet bra ser vi att du som person är ansvarstagande, flexibel, positiv och trivs med att arbeta i ett team. Alla anställda arbetar kontinuerligt med förbättringar, vilket innebär att du tycker om att ta egna initiativ för att förbättra och lösa problem. Stor vilja och flexibilitet är andra viktiga hörnstenar för denna tjänst. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Varför Nouryon?
Tycker du hållbarhet, innovation, säkerhet och samarbete är viktigt? Vill du växa tillsammans med ett företag som blickar framåt och ständigt förbättrar sitt arbetssätt? Våra medarbetare har idéer för en hållbar framtid, och drivkraft att förverkliga dem. De tror att integritet och långsiktiga relationer är nycklar till framgång. Om det stämmer in på dig, gör vi gärna plats för dina ambitioner och kan erbjuda många karriärmöjligheter. Vi ger dig chansen till personlig utveckling genom utmanande roller och omfattande möjligheter att lära och växa i en dynamisk, internationell och proaktiv arbetsmiljö med stor mångfald.
Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning med start så snart som möjligt. Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg så snart som möjligt då vi har löpande urval. Vi tar inte emot ansökningar via mail.
För mer information om tjänsterna är du välkommen att kontakta produktionsledare Annika Persson på +46738207926
Om du har generella frågor kring din ansökan eller behöver hjälp, vänligen kontakta: [email protected]
För information från fack:
If Metall, Rolf Eriksson 070-5643838
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Logistics Operator

Vill du jobba som Logistikoperatör tillsammans med härliga kollegor i ett engagerat team, i ett företag där säkerhet och ständiga förbättringar är i fokus? Är du en van truckförare och en duktig problemlösare? Då är det dig vi söker! Expancel är en affärsverksamhet inom Nouryon och är världsledande inom området expanderbara mikrosfärer. Huvuddelen av verksamheten är placerad i Sundsvall. Här finns huvudkontoret samt RD&I, produktion och marknad. Vi har pr... Visa mer
Vill du jobba som Logistikoperatör tillsammans med härliga kollegor i ett engagerat team, i ett företag där säkerhet och ständiga förbättringar är i fokus? Är du en van truckförare och en duktig problemlösare?
Då är det dig vi söker!
Expancel är en affärsverksamhet inom Nouryon och är världsledande inom området expanderbara mikrosfärer. Huvuddelen av verksamheten är placerad i Sundsvall. Här finns huvudkontoret samt RD&I, produktion och marknad. Vi har produktionsanläggningar i USA, Kina och Brasilien samt säljkontor i Tyskland, Holland, Polen, Italien, och Ryssland. På övriga marknader distribueras produkten via agenter. Totalt exporteras 99 % av produktionen. Produkten används huvudsakligen i tillverkande industri som tillsatskemikalie. Betydande applikationsområden är inom polymer- och färgindustrin.
Om tjänsten
Som Logistikoperatör ansvarar du tillsammans med dina kollegor för utlastning av våra produkter vilket inkluderar truckkörning, administration/orderhantering, utlastning på bilar och containers samt viss packning. Vi har högt kundfokus och säkerhetstänk vilket kräver god kompetens/erfarenhet av truckkörning och ansvarsfullt agerande. Vi jobbar till stor del på ett roterande schema med olika arbetsstationer, därför är det viktigt att du är bekväm med alla förekommande arbetsuppgifter.
Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Ansvara för framkörning av order, lastsäkring och utlastning inkl. godsmärkning och märkning av container
Tillse att gällande instruktioner, planering, kvalitetskrav och rutiner följs och att vara uppdaterad på och följa rutiner och instruktioner
Framföra truck på ett säkert och ansvarsfullt sätt samt säkra daglig tillsyn av truckar
Ansvara för att hantering av farligt gods sker enligt rutin
Att arbeta aktivt för en god ordning tex genom att arbeta med 5S
Att löpande utföra och dokumentera kontroller och vid avvikande kvalitet, kapacitet eller övriga processparametrar, felsöka och åtgärda för att säkerställa rätt kvalitet
Arbeta såväl självständigt som i team, både inom egna avdelningen och med övriga processoperatörer inom organisationen, för att säkerställa att rätt vara levereras i rätt tid till kund
Aktivt arbeta för ständiga förbättringar av arbetssätt, process och processutrustning samt aktivt arbeta för att höja den egna kompetensen inom arbetsområdet och dela med sig av kunskap till andra
Rapportera och administrera i därför avsedda system, ex. Suite, SAP/MES, Outlook mm
Packning av produktKvalifikationer
Treårigt gymnasium eller motsvarande
Körkort B
Truckkort
God förmåga att köra truck
Kunskaper i svenska samt engelska
God PC-vana; Windows och Office
God förmåga att ta till sig skriftlig information i form av exempelvis instruktioner och säkerhetsdatabladFör att klara av arbetet bra ser vi att du som person är självständig och har god förmåga att kommunicera med ett serviceinriktat förhållningssätt. Alla anställda arbetar kontinuerligt med förbättringar, vilket innebär att du tycker om att ta egna initiativ för att förbättra och lösa problem. Stor vilja, stresstålighet och flexibilitet är andra viktiga hörnstenar för denna tjänst. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Varför Nouryon?
Tycker du hållbarhet, innovation, säkerhet och samarbete är viktigt? Vill du växa tillsammans med ett företag som blickar framåt och ständigt förbättrar sitt arbetssätt? Våra medarbetare har idéer för en hållbar framtid, och drivkraft att förverkliga dem. De tror att integritet och långsiktiga relationer är nycklar till framgång. Om det stämmer in på dig, gör vi gärna plats för dina ambitioner och kan erbjuda många karriärmöjligheter. Från första dagen stöttar vi din personliga utveckling genom utmanande roller och omfattande möjligheter att lära och växa i en dynamisk, internationell och proaktiv arbetsmiljö med stor mångfald.
Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Du arbetar dagtid, rapporterar till Logistics Supervisor och är placerad i Stockvik.
Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med cv och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail.
För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Hannah Norberg, Logistics Supervisor, +46 70 344 14 74.
För fackliga frågor:
IF Metall, Rolf Eriksson +46 60-13 40 94
Om du har generella frågor kring din ansökan eller behöver hjälp, vänligen kontakta: [email protected]
Mer om företaget
Nouryon?är ett?ledande globalt företag inom specialkemi. Industrier och konsumenter?över hela världen?förlitar sig på våra?lösningar för tillverkning av?oumbärliga?vardagsprodukter som hygienartiklar, rengöringsprodukter, färg, jordbruksprodukter och?livsmedel, läkemedel och byggmaterial. Dessutom har?våra?9,700 medarbetares?gemensamma engagemang?för våra kunder,?tillväxt, säkerhet,?hållbarhet?och innovation?lett till?en?genomgående stark?ekonomisk utveckling. Vi finns i fler än 80 länder runt om i världen med våra?branschledande varumärken. Besök vår?webbplats?och följ oss?@Nouryon?och på?LinkedIn.
Ansökningsprocessen
Efter ansökningstidens slut påbörjar vi urvalsprocessen.
I vårt första urval går vi noga igenom alla ansökningar där kravprofilen jämförs med samtliga kandidater.
Möter dina kompetenser och kvalifikationer den profil vi söker blir du inbjuden till en första telefonintervju på ca 30 minuter. Går du därefter vidare i vår urvalsprocess är nästa steg att vi bjuder in dig till ett personligt möte, en face-to-face intervju på ca 1,5 timme, tillsammans med rekryterande chef.
Vi ser fram emot din ansökan!
???????Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Sommarjobb på AkzoNobel i Stockvik

AkzoNobel har en passion för färg. Vi är experter i det stolta hantverket att utveckla och tillverka färg och vi har satt standarden för färg och kulörer sedan 1792. Vår förstklassiga portfölj av varumärken - inklusive Nordsjö, International, Sikkens och Interpon - är betrodd av kunder runt om i världen. Vi har huvudkontor i Nederländerna och är verksamma i över 80 länder. Våra 35 000 talangfulla medarbetare brinner för att leverera de högpresterande produ... Visa mer
AkzoNobel har en passion för färg. Vi är experter i det stolta hantverket att utveckla och tillverka färg och vi har satt standarden för färg och kulörer sedan 1792. Vår förstklassiga portfölj av varumärken - inklusive Nordsjö, International, Sikkens och Interpon - är betrodd av kunder runt om i världen. Vi har huvudkontor i Nederländerna och är verksamma i över 80 länder. Våra 35 000 talangfulla medarbetare brinner för att leverera de högpresterande produkter och tjänster våra kunder förväntar sig.
Pergopak-produktionen är en del av Wood Coatings, Performance Coatings och är en ren Legoproduktion för Martinswerk GmbH i Tyskland. I Stockvik finns den enda produktionsanläggningen för Pergopak i världen. Pergopak används i färger och lacker där man vill skapa en matt yta med "Soft touch" känsla. Ett annat stort användningsområde är inom Jordbrukssektorn. Produktionen av Pergopak drivs idag av ett engagerat team på 14 stycken medarbetare.
Vad kommer du att arbeta med?
Har du ett intresse för kemi och/eller processteknik? Är du en initiativtagande och engagerad person som hade tyckt det var roligt att prova på arbetet i en produktion? Då kan du vara en av våra sommarvikarier! Under semesterperioden juni-augusti 2021 söker vi nu personal som kan arbeta i vår produktion i Stockvik.
Som Processoperatör kommer du att tillsammans med dina kollegor ansvara för att våra produkter tillverkas säkert, med rätt kvalitet och i rätt tid. Arbetsuppgifter kan vara packning av produkten i storsäck, processanalyser, kontroll av den fysiska statusen av anläggningen, egenkontroller samt utförande av operatörsunderhåll.
Vem är du?
För att klara av arbetet bra ser vi att du som person är ansvarstagande, noggrann, systematisk och trivs med att arbeta i ett team. Alla anställda arbetar kontinuerligt med förbättringar, vilket innebär att du tycker om att ta egna initiativ för att förbättra och lösa problem. Stor vilja och flexibilitet är andra viktiga egenskaper för att trivas i tjänsten. Utöver detta vill vi gärna att du har följande kvalifikationer:
• Slutförd gymnasieutbildning
• Du behöver ha fyllt 18 år vid påbörjad anställning
• Meriterande om du har kunskaper inom kemi- eller processteknik
• Goda kunskaper, muntligt och skriftligt, i svenska och engelska
Ytterligare information
Tjänsterna avser sommarvikariat från under månaderna juni-augusti 2021. Det är viktigt att du är tillgänglig hela arbetsperioden. Som sommarvikarie arbetar du skift med följande upplägg: Två dagar dagtidsarbete (kl. 06.00-18.00) följt av två nätter (kl. 18.00-06.00) sedan är du ledig i fyra dagar.
Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med cv och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Om du behöver hjälp vänligen kontakta [email protected]
Vi genomför urval och intervjuer löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Processoperatörer sökes till Nouryon!

Till vår produktion i Stockvik söker vi omgående framtidens processoperatör som kommer att få stort eget ansvar och utvecklas. Ansvarsområden/arbetsuppgifter Som Processoperatör kommer du att tillsammans med dina kollegor ansvara för att våra produkter tillverkas säkert, med rätt kvalitet och i rätt tid. Vi arbetar med kemikalier och torra produkter i en anläggning med explosionsklassade områden. Detta kräver speciell hänsyn, stor uppmärksamhet och varsamh... Visa mer
Till vår produktion i Stockvik söker vi omgående framtidens processoperatör som kommer att få stort eget ansvar och utvecklas.
Ansvarsområden/arbetsuppgifter
Som Processoperatör kommer du att tillsammans med dina kollegor ansvara för att våra produkter tillverkas säkert, med rätt kvalitet och i rätt tid. Vi arbetar med kemikalier och torra produkter i en anläggning med explosionsklassade områden. Detta kräver speciell hänsyn, stor uppmärksamhet och varsamhet. Du kommer att följa rutiner och instruktioner och utföra det praktiska. Genom att proaktivt uppmärksamma avvikelser och utföra förebyggande underhåll bidrar du till en störningsfri produktion. Du förväntas delta aktivt i produktionsplanering och i utvecklandet av process och processutrustning. BBS (beteendebaserade observationer) och 5S arbete är en viktig del av arbetet och har hög prioritet.
Kravprofil
Tidigare erfarenhet som processoperatör är ett krav och kemikunskaper är önskvärt men inte ett måste.
Gymnasieutbildning inom natur/teknik, processteknik eller motsvarande. Eftergymnasial utbildning är meriterande
God PC-vana och vana av att rapportera in i produktionssystem
Erfarenhet av LEAN och tycker det är ett naturligt inslag i det dagliga arbetet.
Goda kunskaper i att uttrycka dig både muntligt och skriftligt på svenska och engelska.För att klara av arbetet bra ser vi att du som person är ansvarstagande, flexibel, positiv och trivs med att arbeta i ett team. Alla anställda arbetar kontinuerligt med förbättringar, vilket innebär att du tycker om att ta egna initiativ för att förbättra och lösa problem. Stor vilja och flexibilitet är andra viktiga hörnstenar för denna tjänst. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Varför Nouryon?
Tycker du hållbarhet, innovation, säkerhet och samarbete är viktigt? Vill du växa tillsammans med ett företag som blickar framåt och ständigt förbättrar sitt arbetssätt? Våra medarbetare har idéer för en hållbar framtid, och drivkraft att förverkliga dem. De tror att integritet och långsiktiga relationer är nycklar till framgång. Om det stämmer in på dig, gör vi gärna plats för dina ambitioner och kan erbjuda många karriärmöjligheter. Vi ger dig chansen till personlig utveckling genom utmanande roller och omfattande möjligheter att lära och växa i en dynamisk, internationell och proaktiv arbetsmiljö med stor mångfald.
Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning med start så snart som möjligt. Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg så snart som möjligt då vi har löpande urval. Vi tar inte emot ansökningar via mail.
För mer information om tjänsterna är du välkommen att kontakta produktionsledare Annika Persson på +46738207926
Om du har generella frågor kring din ansökan eller behöver hjälp, vänligen kontakta: [email protected]
För information från fack:
If Metall, Rolf Eriksson 070-5643838
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Logistic Operator

Vill du jobba som Logistikoperatör tillsammans med härliga kollegor i ett engagerat team, i ett företag där säkerhet och ständiga förbättringar är i fokus? Är du en van truckförare och en duktig problemlösare? Då är det dig vi söker! Expancel är en affärsverksamhet inom Nouryon och är världsledande inom området expanderbara mikrosfärer. Huvuddelen av verksamheten är placerad i Sundsvall. Här finns huvudkontoret samt RD&I, produktion och marknad. Vi har pr... Visa mer
Vill du jobba som Logistikoperatör tillsammans med härliga kollegor i ett engagerat team, i ett företag där säkerhet och ständiga förbättringar är i fokus? Är du en van truckförare och en duktig problemlösare?
Då är det dig vi söker!
Expancel är en affärsverksamhet inom Nouryon och är världsledande inom området expanderbara mikrosfärer. Huvuddelen av verksamheten är placerad i Sundsvall. Här finns huvudkontoret samt RD&I, produktion och marknad. Vi har produktionsanläggningar i USA, Kina och Brasilien samt säljkontor i Tyskland, Holland, Polen, Italien, och Ryssland. På övriga marknader distribueras produkten via agenter. Totalt exporteras 99 % av produktionen. Produkten används huvudsakligen i tillverkande industri som tillsatskemikalie. Betydande applikationsområden är inom polymer- och färgindustrin.
Om tjänsten
Som Logistikoperatör ansvarar du tillsammans med dina kollegor för utlastning av våra produkter vilket inkluderar truckkörning, administration/orderhantering, utlastning på bilar och containers samt viss packning. Vi har högt kundfokus och säkerhetstänk vilket kräver god kompetens/erfarenhet av truckkörning och ansvarsfullt agerande. Vi jobbar till stor del på ett roterande schema med olika arbetsstationer, därför är det viktigt att du är bekväm med alla förekommande arbetsuppgifter.
Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Ansvara för framkörning av order, lastsäkring och utlastning inkl. godsmärkning och märkning av container
Tillse att gällande instruktioner, planering, kvalitetskrav och rutiner följs och att vara uppdaterad på och följa rutiner och instruktioner
Framföra truck på ett säkert och ansvarsfullt sätt samt säkra daglig tillsyn av truckar
Ansvara för att hantering av farligt gods sker enligt rutin
Att arbeta aktivt för en god ordning tex genom att arbeta med 5S
Att löpande utföra och dokumentera kontroller och vid avvikande kvalitet, kapacitet eller övriga processparametrar, felsöka och åtgärda för att säkerställa rätt kvalitet
Arbeta såväl självständigt som i team, både inom egna avdelningen och med övriga processoperatörer inom organisationen, för att säkerställa att rätt vara levereras i rätt tid till kund
Aktivt arbeta för ständiga förbättringar av arbetssätt, process och processutrustning samt aktivt arbeta för att höja den egna kompetensen inom arbetsområdet och dela med sig av kunskap till andra
Rapportera och administrera i därför avsedda system, ex. Suite, SAP/MES, Outlook mm
Packning av produkt

Kvalifikationer
Treårigt gymnasium eller motsvarande
Körkort B
Truckkort
God förmåga att köra truck
Kunskaper i svenska samt engelska
God PC-vana; Windows och Office
God förmåga att ta till sig skriftlig information i form av exempelvis instruktioner och säkerhetsdatablad

För att klara av arbetet bra ser vi att du som person är självständig och har god förmåga att kommunicera med ett serviceinriktat förhållningssätt. Alla anställda arbetar kontinuerligt med förbättringar, vilket innebär att du tycker om att ta egna initiativ för att förbättra och lösa problem. Stor vilja, stresstålighet och flexibilitet är andra viktiga hörnstenar för denna tjänst. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Om Nouryon
Vi är en världsledare inom specialkemi. Industrier i hela världen förlitar sig på oss och våra specialkemikalier för tillverkning av vardagsprodukter som papper, plast, byggmaterial, livsmedel, läkemedel och hygienartiklar. Vi har byggt upp ett företag i världsklass samt skapat starka partnerskap med våra kunder, grundat på nära 400 års erfarenhet och våra 10 000 medarbetares gemensamma engagemang och fokus på tillväxt, starka finansiella resultat, säkerhet, hållbarhet och innovation. Vi är verksamma i fler än 80 länder världen över och vårt industriledande utbud omfattar varumärken som Eka, Dissolvine, Trigonox och Berol.
Vad kan Nouryon erbjuda dig
Tycker du hållbarhet, innovation, säkerhet och samarbete är viktigt? Vill du växa tillsammans med ett företag som blickar framåt och ständigt förbättrar sitt arbetssätt? Våra medarbetare har idéer för en hållbar framtid, och drivkraft att förverkliga dem. De tror att integritet och långsiktiga relationer är nycklar till framgång. Om det stämmer in på dig, gör vi gärna plats för dina ambitioner och kan erbjuda många karriärmöjligheter. Vi ger dig chansen till personliga utveckling genom utmanande roller och omfattande möjligheter att lära och växa i en dynamisk, internationell och proaktiv arbetsmiljö med stor mångfald.
Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Du arbetar dagtid, rapporterar till Logistics Supervisor och är placerad i Stockvik.
Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med cv och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Då vi arbetar med löpande urval ber vi dig skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas före utsatt sista ansökningsdatum.
För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Hannah Norberg, Logistics Supervisor, +46 70 344 14 74.
För mer information om rekryteringsprocessen eller din ansökan, vänligen kontakta Sara Svanbäck, HR Business Partner, +46 70 286 95 77.
För fackliga frågor:
IF Metall, Rolf Eriksson +46 60-13 40 94
Om du har generella frågor kring din ansökan eller behöver hjälp, vänligen kontakta: [email protected]
Vi ser fram emot din ansökan!
Glöm inte att följa oss på LinkedIn och Facebook för regelbundna uppdateringar om intressanta tjänster och nyheter.
Som ett led i vårt arbete för en drogfri arbetsmiljö drogtestar vi slumpmässigt våra anställda. Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Processoperatörer sökes till Nouryon

Expancel är en affärsverksamhet inom AkzoNobel Pulp & Performance Chemicals och är världsledande inom området expanderbara mikrosfärer. Huvuddelen av verksamheten är placerad i Sundsvall. Här finns huvudkontoret samt RD&I, produktion och marknad. Produkten används huvudsakligen i tillverkande industri som tillsatskemikalie. Betydande applikationsområden är inom tryckfärg, sprängämnen, polymer- och färgindustrierna. Vår produktion söker nu flera Processoper... Visa mer
Expancel är en affärsverksamhet inom AkzoNobel Pulp & Performance Chemicals och är världsledande inom området expanderbara mikrosfärer. Huvuddelen av verksamheten är placerad i Sundsvall. Här finns huvudkontoret samt RD&I, produktion och marknad. Produkten används huvudsakligen i tillverkande industri som tillsatskemikalie. Betydande applikationsområden är inom tryckfärg, sprängämnen, polymer- och färgindustrierna.
Vår produktion söker nu flera Processoperatörer till Expancel. Tjänsterna är fördelat inom olika olika processavsnitt och olika skiftsystem. Varje processavsnitt har en produktionsledare som du rapporterar till.
Ansvarsområden/arbetsuppgifter
Som Processoperatör inom Expancel Produktion kommer du att tillsammans med dina kollegor ansvara för att våra produkter tillverkas säkert, med rätt kvalitet och i rätt tid. Vi arbetar med kemikalier och torra produkter i en anläggning med explosionsklassade områden. Detta kräver speciell hänsyn, stor uppmärksamhet och varsamhet. Du kommer att följa rutiner och instruktioner och utföra det praktiska. Genom att proaktivt uppmärksamma avvikelser och utföra förebyggande underhåll bidrar du till en störningsfri produktion. Du förväntas delta aktivt i produktionsplanering och i utvecklandet av process och processutrustning. BBS (beteendebaserade observationer) och 5S arbete är en viktig del av arbetet och har hög prioritet.
Kravprofil
Gymnasieutbildning inom natur/teknik, processteknik eller motsvarande
Tidigare erfarenhet som processoperatör är ett krav och kemikunskaper är önskvärt.
God PC-vana och vana av att rapportera in i produktionssystem
Erfarenhet av LEAN och tycker det är ett naturligt inslag i det dagliga arbetet.
Goda kunskaper i att uttrycka dig både muntligt och skriftligt på svenska och engelska.

För att klara av arbetet bra ser vi att du som person är ansvarstagande, flexibel, positiv och trivs med att arbeta i ett team. Alla anställda arbetar kontinuerligt med förbättringar, vilket innebär att du tycker om att ta egna initiativ för att förbättra och lösa problem. Stor vilja och flexibilitet är andra viktiga hörnstenar för denna tjänst. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Varför Nouryon?
Tycker du hållbarhet, innovation, säkerhet och samarbete är viktigt? Vill du växa tillsammans med ett företag som blickar framåt och ständigt förbättrar sitt arbetssätt? Våra medarbetare har idéer för en hållbar framtid, och drivkraft att förverkliga dem. De tror att integritet och långsiktiga relationer är nycklar till framgång. Om det stämmer in på dig, gör vi gärna plats för dina ambitioner och kan erbjuda många karriärmöjligheter. Vi ger dig chansen till personlig utveckling genom utmanande roller och omfattande möjligheter att lära och växa i en dynamisk, internationell och proaktiv arbetsmiljö med stor mångfald.
Ytterligare information
Tjänsterna är tillsvidareanställningar med start så snart som möjligt. Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg så snart som möjligt då vi har löpande urval. Vi tar inte emot ansökningar via mail.
För mer information om tjänsterna är du välkommen att kontakta produktionsledare Leif Bergsten på 072-733 72 00 eller Helena Bergenholm på 070-2263611.
Vid frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Maria Myrén, HR på 070-2191924.
Om du har generella frågor kring din ansökan eller behöver hjälp, vänligen kontakta: [email protected]
Vi ser fram emot din ansökan!
För information från fack:
If Metall, Rolf Eriksson 070-5643838
Mer om Nouryon
Nouryon har cirka 10.000 anställda och verksamhet i över 80 länder runt om i världen. Under vår nästan 400 år långa resa mot att bli en global ledare inom specialkemi har vi byggt upp stor expertis, utvecklat långsiktiga kundrelationer och förtjänat en plats bland de branschledande företagen när det kommer till säkerhet, hållbarhet och tillförlitlighet. Runt om i världen har våra produkter stor betydelse i människors vardagliga liv.
Glöm inte att följa oss på LinkedIn och Facebook för regelbundna uppdateringar om intressanta tjänster och nyheter. Visa mindre

Processoperatör

Vi söker dig som har erfarenhet från processindustrin och ett intresse för att jobba med ständiga förbättringar i en utvecklande organisation. Om tjänsten Som operatör ansvarar du för all media transport gällande ånga, gaser, vatten och luft, mellan de fabriksenheter som ingår i Site Stockvik. Då du arbetar ensam är det av stor vikt att du klarar av ensamarbete samt kan fatta beslut på egen hand. Du har under ordinarie arbetstid, dagtid, hjälp av tek... Visa mer
Vi söker dig som har erfarenhet från processindustrin och ett intresse för att jobba med ständiga förbättringar i en utvecklande organisation.


Om tjänsten


Som operatör ansvarar du för all media transport gällande ånga, gaser, vatten och luft, mellan de fabriksenheter som ingår i Site Stockvik.


Då du arbetar ensam är det av stor vikt att du klarar av ensamarbete samt kan fatta beslut på egen hand. Du har under ordinarie arbetstid, dagtid, hjälp av tekniker och dagtidspersonal. Under övrig tid finns dessa befattningar behjälpliga via beredskapsarbete.


I tjänsten ingår det att utföra underhållskontroller och löpande underhåll, att utföra felsökning och rapportera avvikelser i underhållssystemet, utföra vattenreningsbehandling och provtagning, att medverka vid avställningar, driftprov och besiktningar.


Du ska även hantera portvakt och jourlistor utanför ordinarie tid för bemanning, samt hantera bevakning av ensamarbetslarm inom fabriksområdet.


Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Tillsammans med teamet tillse att gällande driftinstruktioner, produktionsplan, kvalitetskrav och rutiner följs
Analysera data samt styra kvalitén på respektive avdelning
Rapportera och korrigera kvalitets- och miljöavvikelser
Utföra ronder på utrustning samt skriva arbetsorder och initiera underhållsåtgärder
Aktivt delta i utvecklandet av process och processutrustningHos oss är det en självklarhet att alla aktivt deltar i det löpande säkerhetsarbetet med exempelvis förbättringsarbeten, dokumentation, skyddsronder och riskanalyser.


Kvalifikationer

Minst 2 års yrkesinriktad eftergymnasial utbildning mot drifttekniker, processtekniker eller liknande.
God vana av att rapportera in i produktionssystem samt kännedom om vårt underhållssystem, SAP, är meriterande
Tidigare erfarenhet som processoperatör, datavana med inriktning på styr- och reglerteknik samt kemikunskaper är meriterande
Erfarenhet av LEAN och tycker det är ett naturligt inslag i det dagliga arbetet
Behärskar svenska och engelska muntligt och skriftligtSom person är du lugn och stabil. Du har ett stort engagemang, är nyfiken och har lätt för att se helheter. Du har god slutledningsförmåga.


Alla anställda arbetar kontinuerligt med förbättringar, vilket innebär att du tycker om att ta egna initiativ för att förbättra och lösa problem. Stor vilja och flexibilitet är andra viktiga hörnstenar för denna tjänst. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.


Varför Nouryon?
Tycker du hållbarhet, innovation, säkerhet och samarbete är viktigt? Vill du växa tillsammans med ett företag som blickar framåt och ständigt förbättrar sitt arbetssätt? Våra medarbetare har idéer för en hållbar framtid, och drivkraft att förverkliga dem. De tror att integritet och långsiktiga relationer är nycklar till framgång. Om det stämmer in på dig, gör vi gärna plats för dina ambitioner och kan erbjuda många karriärmöjligheter. Vi ger dig chansen till personliga utveckling genom utmanande roller och omfattande möjligheter att lära och växa i en dynamisk, internationell och proaktiv arbetsmiljö med stor mångfald.


Ytterligare information
Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med cv och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Då vi arbetar med löpande urval ber vi dig skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas före utsatt sista ansökningsdatum


För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Anders Hammarlund, Arbetsledare, +46 70-681 15 04.


För mer information om rekryteringsprocessen eller din ansökan, vänligen kontakta Sara Svanbäck, HR Business Partner, +46 70 286 95 77.


För fackliga frågor, vänligen kontakta: IF Metall, Rolf Eriksson, +46 70-564 38 38 alternativt 060-13 40 94.


Om du har generella frågor kring din ansökan eller behöver hjälp, vänligen kontakta: [email protected]


Vi ser fram emot din ansökan!


Nouryon har cirka 10.000 anställda och verksamhet i över 80 länder runt om i världen. Under vår nästan 400 år långa resa mot att bli en global ledare inom specialkemi har vi byggt upp stor expertis, utvecklat långsiktiga kundrelationer och förtjänat en plats bland de branschledande företagen när det kommer till säkerhet, hållbarhet och tillförlitlighet. Runt om i världen har våra produkter stor betydelse i människors vardagliga liv.


Glöm inte att följa oss på LinkedIn och Facebook för regelbundna uppdateringar om intressanta tjänster och nyheter.


Se en kort film om oss här


???????Som ett led i vårt arbete för en drogfri arbetsmiljö drogtestar vi slumpmässigt våra anställda. Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Processoperatörer

Processoperatör till Surface Chemistry Stockvik Vi söker dig som har erfarenhet från processindustrin och ett intresse för att jobba med ständiga förbättringar i en utvecklande organisation. Vill du arbeta med varierade uppgifter tillsammans med erfarna kollegor? Då är det dig vi söker! Siten i Stockvik är en viktig enhet för produktion av ytaktiva kemikalier. Vi är ledande leverantörer av specialtensider samt syntetiska och bio-polymeriska tillsatser.... Visa mer
Processoperatör till Surface Chemistry Stockvik


Vi söker dig som har erfarenhet från processindustrin och ett intresse för att jobba med ständiga förbättringar i en utvecklande organisation. Vill du arbeta med varierade uppgifter tillsammans med erfarna kollegor? Då är det dig vi söker!


Siten i Stockvik är en viktig enhet för produktion av ytaktiva kemikalier. Vi är ledande leverantörer av specialtensider samt syntetiska och bio-polymeriska tillsatser. Våra produkter används inom många olika användningsområden såsom gruvindustrin, oljeutvinning, jordbrukskemikalier, rengöringsmedel samt vid häftnings-och emulgeringsmedel.


Om tjänsten
Vi söker nu 2 nya medarbetare. Tjänsten är tillsvidare på heltid med kontinuerligt 2-skift.
Du arbetar som processoperatör och ansvarar tillsammans med dina kollegor för att produkterna tillverkas säkert, med rätt kvalitet och i rätt tid. Vi arbetar med kemikalier som kräver speciell hänsyn, stor uppmärksamhet och varsamhet. Säkerhet såsom BBS (beteendebaserad säkerhet) och 5S arbete är en viktig del av arbetet och har hög prioritet.


Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Tillsammans med teamet tillse att gällande driftinstruktioner, produktionsplan, kvalitetskrav och rutiner följs
Analysera data samt styra kvalitén på respektive avdelning
Rapportera och korrigera kvalitets- och miljöavvikelser
Utföra ronder på utrustning samt skriva arbetsorder och initiera underhållsåtgärder
Aktivt delta i utvecklandet av process och processutrustning
Truckkörning vid hantering av kemikalier och avfallHos oss är det en självklarhet att alla aktivt deltar i det löpande säkerhetsarbetet med exempelvis förbättringsarbeten, dokumentation, skyddsronder och riskanalyser.


Kvalifikationer
Avslutad gymnasieutbildning, gärna inriktning mot teknik/processteknik
Körkort B
God PC-vana och vana av att rapportera in i produktionssystem
Tidigare erfarenhet som processoperatör, datavana med inriktning på styr- och reglerteknik samt kemikunskaper är meriterande
Erfarenhet av LEAN och tycker det är ett naturligt inslag i det dagliga arbetet
Behärskar svenska och engelska muntligt och skriftligtFör att klara av arbetet bra ser vi att du som person är ansvarstagande, noggrann, systematisk och trivs med att arbeta i ett team. Alla anställda arbetar kontinuerligt med förbättringar, vilket innebär att du tycker om att ta egna initiativ för att förbättra och lösa problem. Stor vilja och flexibilitet är andra viktiga hörnstenar för denna tjänst. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.


???????Varför Nouryon?
Tycker du hållbarhet, innovation, säkerhet och samarbete är viktigt? Vill du växa tillsammans med ett företag som blickar framåt och ständigt förbättrar sitt arbetssätt? Våra medarbetare har idéer för en hållbar framtid, och drivkraft att förverkliga dem. De tror att integritet och långsiktiga relationer är nycklar till framgång. Om det stämmer in på dig, gör vi gärna plats för dina ambitioner och kan erbjuda många karriärmöjligheter. Vi ger dig chansen till personliga utveckling genom utmanande roller och omfattande möjligheter att lära och växa i en dynamisk, internationell och proaktiv arbetsmiljö med stor mångfald.
 
Ytterligare information
Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med cv och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Då vi arbetar med löpande urval ber vi dig skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas före utsatt sista ansökningsdatum
För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Production Supervisor Karin Dahlstedt, +46 70 31 50 453 eller Production Supervisor Michael Kihlström, +46 70-598 04 58 
För mer information om rekryteringsprocessen eller din ansökan, vänligen kontakta Sara Svanbäck, HR Business Partner, +46 70 286 95 77.
För fackliga frågor, vänligen kontakta: IF Metall, Benny Sundeborn +46 70 272 04 64
Om du har generella frågor kring din ansökan eller behöver hjälp, vänligen kontakta: [email protected]
Vi ser fram emot din ansökan!
 
Nouryon har cirka 10.000 anställda och verksamhet i över 80 länder runt om i världen. Under vår nästan 400 år långa resa mot att bli en global ledare inom specialkemi har vi byggt upp stor expertis, utvecklat långsiktiga kundrelationer och förtjänat en plats bland de branschledande företagen när det kommer till säkerhet, hållbarhet och tillförlitlighet. Runt om i världen har våra produkter stor betydelse i människors vardagliga liv.
 
Glöm inte att följa oss på LinkedIn och Facebook för regelbundna uppdateringar om intressanta tjänster och nyheter.
 
 
Som ett led i vårt arbete för en drogfri arbetsmiljö drogtestar vi alla medarbetare.


Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Sommarvikarier till AkzoNobel i Stockvik!

About AkzoNobelAkzoNobel har en passion för färg. Vi är experter i det stolta hantverket att utveckla och tillverka färg och vi har satt standarden för färg och kulörer sedan 1792. Vår förstklassiga portfölj av varumärken - inklusive Nordsjö, International, Sikkens och Interpon - är betrodd av kunder runt om i världen. Vi har huvudkontor i Nederländerna och är verksamma i över 80 länder. Våra 35 000 talangfulla medarbetare brinner för att leverera de högpr... Visa mer
About AkzoNobelAkzoNobel har en passion för färg. Vi är experter i det stolta hantverket att utveckla och tillverka färg och vi har satt standarden för färg och kulörer sedan 1792. Vår förstklassiga portfölj av varumärken - inklusive Nordsjö, International, Sikkens och Interpon - är betrodd av kunder runt om i världen. Vi har huvudkontor i Nederländerna och är verksamma i över 80 länder. Våra 35 000 talangfulla medarbetare brinner för att leverera de högpresterande produkter och tjänster våra kunder förväntar sig. För mer information, vänligen besök www.akzonobel.com.ResponsibilityHar du ett intresse för kemi och/eller processteknik? Är du en initiativtagande och engagerad person som hade tyckt det var roligt att prova på arbetet i en produktion? Då kan du vara en av våra sommarvikarier! Under semesterperioden juni-augusti 2019 söker vi nu personal som kan arbeta i vår produktion i Stockvik.Pergopak-produktionen är en del av Wood Coatings, Performance Coatings och är en ren Legoproduktion för Martinswerk GmbH i Tyskland. I Stockvik finns den enda produktionsanläggningen för Pergopak® i världen. Pergopak® används i färger och lacker där man vill skapa en matt yta med "Soft touch" känsla. Ett annat stort användningsområde är inom Jordbrukssektorn. Produktionen av Pergopak® drivs idag av ett engagerat team på 14 stycken medarbetare. Som Processoperatör kommer du att tillsammans med dina kollegor ansvara för att våra produkter tillverkas säkert, med rätt kvalitet och i rätt tid. Arbetsuppgifter kan vara packning av produkten i storsäck, processanalyser, kontroll av den fysiska statusen av anläggningen, egenkontroller samt utförande av operatörsunderhåll.Job requirements/Candidate profileFör att klara av arbetet bra ser vi att du som person är ansvarstagande, noggrann, systematisk och trivs med att arbeta i ett team. Alla anställda arbetar kontinuerligt med förbättringar, vilket innebär att du tycker om att ta egna initiativ för att förbättra och lösa problem. Stor vilja och flexibilitet är andra viktiga hörnstenar för denna tjänst. Utöver detta vill vi gärna att du har följande kvalifikationer:- Slutförd gymnasieutbildning- Du behöver ha fyllt 18 år vid påbörjad anställning- Meriterande om du har kunskaper inom kemi- eller processteknik- Goda kunskaper, muntligt och skriftligt, i svenska och engelskaYtterligare information Tjänsterna avser sommarvikariat från under månaderna juni-augusti 2019. Det är viktigt att du är tillgänglig hela arbetsperioden. Som sommarvikarie arbetar du skift med följande upplägg: Två dagar dagtidsarbete (kl. 06.00-18.00) följt av två nätter (kl. 18.00-06.00) sedan är du ledig i fyra dagar.Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med cv och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Om du behöver hjälp vänligen kontakta [email protected] genomför urval och intervjuer löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!För eventuella frågor kring våra tjänster eller rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Felicia Lindbom, Jr. Talent Resourcing Partner, +46 708358690 alt [email protected]ör fackliga frågor:IF Metall: Michael Sjödin: [email protected]öm inte att följa oss på LinkedIn och Facebook för regelbundna uppdateringar om intressanta tjänster och nyheter.Som ett led i vårt arbete för en drogfri arbetsmiljö drogtestar vi alla nyanställdaDå vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Processoperatör

Responsibility Önskar du arbeta som operatör med ständiga förbättringar tillsammans med andra i team? Är du ansvarstagande, problemlösande och är mån om säkerhet i arbetet? Trivs du med att jobba i såväl team som självständigt samt motiveras av förändringar? Då är det dig vi söker.  Expancel är en affärsverksamhet inom Nouryon och är världsledande inom området expanderbara mikrosfärer. Huvuddelen av verksamheten är placerad i Sundsvall. Här finns huvudkont... Visa mer
Responsibility
Önskar du arbeta som operatör med ständiga förbättringar tillsammans med andra i team? Är du ansvarstagande, problemlösande och är mån om säkerhet i arbetet? Trivs du med att jobba i såväl team som självständigt samt motiveras av förändringar?
Då är det dig vi söker. 
Expancel är en affärsverksamhet inom Nouryon och är världsledande inom området expanderbara mikrosfärer. Huvuddelen av verksamheten är placerad i Sundsvall. Här finns huvudkontoret samt RD&I, produktion och marknad. Vi har produktionsanläggningar i USA, Kina och Brasilien samt säljkontor i Tyskland, Holland, Polen, Italien, och Ryssland. På övriga marknader distribueras produkten via agenter. Totalt exporteras 99 % av produktionen. Produkten används huvudsakligen i tillverkande industri som tillsatskemikalie. Betydande applikationsområden är inom tryckfärg, sprängämnen, polymer- och färgindustrierna.
Vi söker nu 1 ny medarbetare. I tjänsten som processoperatör ansvarar du tillsammans med dina kollegor för att produkterna tillverkas säkert, med rätt kvalitet och rätt tid. Vi arbetar med kemikalier och torra produkter i en anläggning med explosionsklassade områden. Detta kräver speciell hänsyn, stor uppmärksamhet och varsamhet. Säkerhet såsom BBS (beteendebaserad säkerhet) och 5S arbete är en viktig del av arbetet och har hög prioritet.
Tjänsten är tillsvidare på heltid med 8h 6-skift.


Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Avvattning, torkning och packning av mikrosfärer i olika processavsnitt
Tillsammans med teamet tillse att gällande driftinstruktioner, produktionsplan, kvalitetskrav och rutiner följs
Rapportera och korrigera kvalitets- och miljöavvikelser
Aktivt delta i utvecklandet av process och processutrustningKvalifikationer
Tekniskt inriktad gymnasieutbildning
Körkort B
God PC-vana och vana av att rapportera in i produktionssystem
Utbildning inom processteknik eller motsvarande erfarenhet är meriterande
Erfarenhet av LEAN och tycker det är ett naturligt inslag i det dagliga arbetet
Behärskar svenska och engelska muntligt och skriftligt???????För att klara av arbetet bra ser vi att du som person är ansvarstagande, noggrann, systematisk och trivs med att arbeta i ett team. Alla anställda arbetar kontinuerligt med förbättringar, vilket innebär att du tycker om att ta egna initiativ för att förbättra och lösa problem. Stor vilja och flexibilitet är andra viktiga hörnstenar för denna tjänst. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.


Ytterligare information
Detta är en tillsvidareanställning på heltid där du rapporterar till produktion supervisor och är placerad i Stockvik. Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med cv och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail. 
För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Leif Bergsten Production Supervisor, +46 72 733 72 00.
För mer information om rekryteringsprocessen eller din ansökan, vänligen kontakta Camilla Dahlgren, Talent Resourcing Partner, +46 72-248 38 14. 


För fackliga frågor: 
IF Metall, Mikael Sjödin, +46 70- 620 69 99


???????Om Nouryon
Vi är en världsledare inom specialkemi. Industrier i hela världen förlitar sig på oss och våra specialkemikalier för tillverkning av vardagsprodukter som papper, plast, byggmaterial, livsmedel, läkemedel och hygienartiklar. Vi har byggt upp ett företag i världsklass samt skapat starka partnerskap med våra kunder, grundat på nära 400 års erfarenhet och våra 10 000 medarbetares gemensamma engagemang och fokus på tillväxt, starka finansiella resultat, säkerhet, hållbarhet och innovation. Vi är verksamma i fler än 80 länder världen över och vårt industriledande utbud omfattar varumärken som Eka, Dissolvine, Trigonox och Berol.


Vad kan Nouryon erbjuda dig
Om du delar våra värderingar och mål, kan vi ge dig en karriär där dina kunskaper och ambitioner uppmärksammas och belönas. Du kommer att arbeta i en internationell miljö med många möjligheter att utvecklas – både personligt och yrkesmässigt. Du kommer att erbjudas givande och utmanande projekt som vidgar dina sinnen och utmanar din företagsamhet. Du kommer att arbeta med likasinnade som delar din inställning och entusiasm.


Ansökningsprocessen
Efter ansökningstidens slut påbörjar vi urvalsprocessen. I vårt första urval går vi noga igenom alla ansökningar där kravprofilen jämförs med samtliga kandidater. Möter dina kompetenser och kvalifikationer den profil vi söker blir du inbjuden till en första telefonintervju på ca 30 minuter. Går du därefter vidare i vår urvalsprocess är nästa steg att vi bjuder in dig till ett personligt möte, en face-to-face intervju på ca 1,5 timme, tillsammans med rekryterare och rekryterande chef. I samband med detta intervjutillfälle blir du ombedd att genomföra tester (en personlighetsanalys och ett problemlösningstest) med avsikt att mäta dina personliga egenskaper men också ge oss möjligheten att lära känna dig som person.  
Vi ser fram emot din ansökan!


Glöm inte att följa oss på LinkedIn och Facebook för regelbundna uppdateringar om intressanta tjänster och nyheter.


Som ett led i vårt arbete för en drogfri arbetsmiljö drogtestar vi alla nyanställda.
Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Sommarjobbare

Vi söker nu ett antal sommarvikarier som ska täcka upp för vår ordinarie personal under hela eller delar av sommarmånaderna juni - augusti. Vänligen läs vidare för att se vilka områden vi söker personal inom.  Arbetsuppgifter och ansvarsområden Produktion och lager Vårt största behov av sommarvikarier är inom vår produktion och lagerverksamhet. Arbetet kan innebära att du kommer arbeta som processoperatör eller truckförare. Arbetsuppgifterna kan variera ... Visa mer
Vi söker nu ett antal sommarvikarier som ska täcka upp för vår ordinarie personal under hela eller delar av sommarmånaderna juni - augusti. Vänligen läs vidare för att se vilka områden vi söker personal inom. 


Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Produktion och lager
Vårt största behov av sommarvikarier är inom vår produktion och lagerverksamhet. Arbetet kan innebära att du kommer arbeta som processoperatör eller truckförare. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på var i produktionen du arbetar. Exempel på arbetsuppgifter är packning, lossning av råvara, provtagning, utlastning, truckkörning samt viss övervakning. 
Arbetet inom produktion och lager är förlagt såväl dagtid som skift.
Du som söker ska ha minst gymnasiekompetens, gärna med teknisk inriktning (process, styr- och reglerteknik, kemi, maskin). Truckkort och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande, liksom kunskaper inom kemi. I vissa delar inom produktionen är truckkort ett krav. 
Som person skall du vara arbetsvillig och praktiskt lagd. 


Forskning & Utveckling, laboratorietjänster
Inom våra laboratorietjänster kan du bland annat arbeta med QC (kvalitetskontroller), Miljö och analysservice samt inom RD&I. Vi söker dig som har påbörjat en universitets- eller högskoleutbildning inom exempelvis kemi, kemiteknik och gärna med inriktning inom analytisk kemi. Arbetet är förlagt såväl dagtid som skift. Som person skall du vara analytisk, ordningssam och strukturerad.


Förråd
Du kommer jobba med bland annat godsmottagning, utlämning av varor samt övriga göromål som förekommer på förrådet. Arbetet är förlagt dagtid.
Truckkort är ett plus men inget krav. Har du vana av liknande arbetsuppgifter eller SAP är det meriterande. Vi söker en serviceinriktad person som gillar ordning och reda samt har god datavana. 


Logistik & administration           
Inom logistik och administration kan du arbeta med produktionsplanering, transportkoordinering, avrop, leveransplanering eller som administratör. Arbetet är förlagt dagtid.
Vi ser gärna att du som söker har påbörjat någon form av logistik-, spedition- eller ekonomiutbildning samt har erfarenhet av kundservicearbete. Skriv gärna i din ansökan om du har erfarenhet av att arbeta i SAP eller andra stora affärsdatasystem.


Även andra områden kan komma att bli aktuella. 


Vänligen specificera i din ansökan vilket/vilka områden du är intresserad av.


Kvalifikationer
Vi ställer höga krav på de personliga egenskaperna, det vill säga att du som person är ansvarstagande, noggrann, självständig och trivs med att arbeta i ett team. Du är lyhörd, har en positiv attityd och hög integritet.
Vi arbetar kontinuerligt med förbättringar, vilket innebär att vi gärna ser att du tycker om att bidra med nya idéer
Självfallet lever du upp till och motiveras av våra värderingar: visa vägen uppfylla våra åtaganden och växa tillsammans
Stort fokus på hållbarhet, säkerhet och miljö där du som medarbetare har ett ansvar att hålla detta levande
Vi förutsätter att du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, samt att du har datorvana
Du som söker ska ha minst gymnasiekompetens, gärna med natur eller teknisk inriktning. Det är meriterande om du är högskolestuderande. 
Du bör vara tillgänglig för arbete mellan 1 juni-31 augusti
Observera att du måste vara minst 18 år för att arbeta hos oss, enligt arbetsmiljölagstiftningVarför Nouryon?
Tycker du hållbarhet, innovation, säkerhet och samarbete är viktigt? Vill du växa tillsammans med ett företag som blickar framåt och ständigt förbättrar sitt arbetssätt? Våra medarbetare har idéer för en hållbar framtid, och drivkraft att förverkliga dem. De tror att integritet och långsiktiga relationer är nycklar till framgång. Om det stämmer in på dig, gör vi gärna plats för dina ambitioner och kan erbjuda många karriärmöjligheter. Från första dagen stöttar vi din personliga utveckling genom utmanande roller och omfattande möjligheter att lära och växa i en dynamisk, internationell och proaktiv arbetsmiljö med stor mångfald.


Ytterligare information
Tjänsterna avser feriearbete/semestervikariat under hela eller delar av månaderna juni – augusti. 
Samtliga av våra tjänster är förlagda på vår site i Stockvik. 


Viss obligatorisk introduktion och utbildning kan komma att ske innan sommaren. 


Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg. Du kommer att vi obedd att besvara ett antal frågor vid ansökan, bl.a. en kort beskrivning av dina personliga intressen och en motivation till varför du söker sommarjobb hos oss. Du behöver därför inte bifoga något personligt brev, men gärna en enklare meritförteckning/CV. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Om du behöver hjälp vänligen kontakta [email protected].


Vi genomför urval och intervjuer löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! 


För eventuella frågor kring våra tjänster eller rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Matilda Bolin, [email protected].


För fackliga frågor: 
Mikael Sjödin, +46 70 620 69 99, IF Metall
Benny Sundeborn, +46 70?272 04 64, IF Metall
Mattias Andersson, +46 60 13 41 69, Unionen


Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.


Följ oss på LinkedIn och Facebook för nyheter och uppdateringar om intressanta tjänster.


Mer om Nouryon
Nouryon har cirka 10.000 anställda och verksamhet i över 80 länder runt om i världen. Under vår nästan 400 år långa resa mot att bli en global ledare inom specialkemi har vi byggt upp stor expertis, utvecklat långsiktiga kundrelationer och förtjänat en plats bland de branschledande företagen när det kommer till säkerhet, hållbarhet och tillförlitlighet. Runt om i världen har våra produkter stor betydelse i människors vardagliga liv.


Här hittar du vår företagsfilm och du hittar mer information om vårt företag på www.nouryon.com. Visa mindre