Lediga jobb som Avdelningschef, landsting i Sundsvall

Se lediga jobb som Avdelningschef, landsting i Sundsvall. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Sundsvall som finns hos arbetsgivaren.

Är du musikchefen som vill utveckla Västernorrlands rika musikliv?

Nu söker Scenkonst Västernorrland en kreativ musikchef med ett bultande hjärta för publiken. Låter det här som en tjänst för dig? Läs vidare och ansök redan i dag! Om tjänsten Rollen som musikchef innebär ett konstnärligt ansvar, samt budget- och personalansvar för musikverksamheten Musik Västernorrland och andra tilldelade projekt. Du kommer bli en viktig ambassadör för verksamheten – både internt och externt. Tjänsten motsvarar en vice vd-nivå i lednin... Visa mer
Nu söker Scenkonst Västernorrland en kreativ musikchef med ett bultande hjärta för publiken. Låter det här som en tjänst för dig? Läs vidare och ansök redan i dag!
Om tjänsten
Rollen som musikchef innebär ett konstnärligt ansvar, samt budget- och personalansvar för musikverksamheten Musik Västernorrland och andra tilldelade projekt. Du kommer bli en viktig ambassadör för verksamheten – både internt och externt.
Tjänsten motsvarar en vice vd-nivå i ledningen av Scenkonst Västernorrland AB. I rollen får du stor frihet att utforma och genomföra uppdraget efter eget omdöme och ansvar. Som musikchef har du ett övergripande ansvar att tillsammans med ledningsgruppen leda hela Scenkonst Västernorrlands utveckling. En viktig del i ditt uppdrag är att samarbeta med såväl andra institutioner som övriga enheter inom Scenkonst Västernorrland. Som anställd hos oss får du uppleva en internationell och dynamisk arbetsplats.
Musik Västernorrland ger ca 500 konserter och workshops varje år och utgörs av Nordiska Kammarorkestern samt en frilansverksamhet inom genrer som jazz, konstmusik och folk- och världsmusik. Vårt uppdrag är att arbeta för och med musiklivet i hela länet och tillsammans med länets arrangörer förmedlas musikaliska upplevelser med både bredd och spets. Barn och unga är en prioriterad målgrupp.
Nordiska Kammarorkestern är länets professionella orkester med uppdrag att förvalta och nyskapa det västerländska kulturarvet. Orkestern bedriver en varierad verksamhet med abonnemangskonserter, projekt för barn och unga, samtida musik och uruppföranden, kammarmusik och genreöverskridande produktioner. Orkestern är för närvarande inne i en spännande utvecklingsfas med ökad tjänstgöringsgrad och generationsskifte på gång.
Så här säger några av dina blivande chefskollegor om hur det är att jobba hos oss:
”Jag valde att arbeta på Scenkonst Västernorrland för att det är en visionär arbetsplats som drivs av att skapa en bättre värld. Vår värdegrund som är mod, ansvar, öppenhet och respekt genomsyrar hela verksamhet och bland all personal finns en stor stolthet över det.”
”Trots klyschan om den dynamiska arbetsplatsen så är det precis det som gör mitt arbete så kul. Jag får arbeta med strategiska och operativa frågor, huller om buller, varje dag. Jag är omgiven av extremt kompetenta kollegor som jag delar med- och motgång med.”
Vem är du?
För att trivas i rollen som musikchef har du en relevant utbildning inom musikområdet och tidigare erfarenhet av arbete i en ledande position. Vi tror att ditt ledarskap andas mångfald, ödmjukhet, delaktighet och förankring. Du har ett stort och omfattande nätverk inom musikområdet, både i Sverige och internationellt. Som person är du prestigelös, strukturerad och handlingskraftig. Du är dessutom en god kommunikatör som kan uttrycka dig väl på svenska och engelska, i både tal och skrift. Och slutligen, kanske det allra viktigaste – vi tror och hoppas att du har en stor passion för att utveckla verksamheten med målet att nå fler människor och en ny, bredare publik. Vi ser gärna att du redan är bosatt i Västernorrland, eller har lust att flytta hit.
Om oss
Musik Västernorrland är en del av Scenkonst Västernorrland AB som ägs av Region Västernorrland och Sundsvalls kommun. Inom Scenkonst Västernorrland ryms konstarterna dans, film, musik och teater. Vår vision är att beröra, inspirera och berika människor genom att skapa och erbjuda konstupplevelser i världsklass. För att ge näring till människors själar. För en bättre värld.
Mångfald är viktigt och handlar för oss om representationen av alla människor - alla bakgrunder och perspektiv.
Anställningen: förordnande på fyra år med möjlighet till förlängning.
Tillträde: 1 augusti 2023 eller enligt överenskommelse. Visa mindre

Interim chef | Jefferson Wells | Sundsvall

Ansök    Mar 17    Experis AB    Avdelningschef, landsting
Är du en erfaren chef som är på jakt efter ett nytt uppdrag? Har du tidigare arbetat med strategiskt ledningsarbete och har kunskaper om politiskt styrda organisationer? Då kan det vara dig vi söker! Just nu letar vi på Jefferson Wells efter en Interim chef för ett konsultuppdrag hos vår kund inom hälso- och sjukvården i Sundsvall. Låter det som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Start: omgående Uppdragslängd: 3 månader, med möjlighet till f... Visa mer
Är du en erfaren chef som är på jakt efter ett nytt uppdrag? Har du tidigare arbetat med strategiskt ledningsarbete och har kunskaper om politiskt styrda organisationer? Då kan det vara dig vi söker! Just nu letar vi på Jefferson Wells efter en Interim chef för ett konsultuppdrag hos vår kund inom hälso- och sjukvården i Sundsvall. Låter det som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Start: omgående
Uppdragslängd: 3 månader, med möjlighet till förlängning
Omfattning: 100 %
Placering: Sundsvall


Om tjänsten
Du kommer att arbeta med att skapa och upprätthålla stabilitet inom olika verksamheter och se till att det goda arbetet fortlöper. Tidigare har det bedrivits ett förbättringsarbete gällande vårdplatser där arbetet kommer fortlöpa i nära samarbete med andra chefskollegor. Du kommer ingå i en ledningsgrupp där ni har ett gemensamt ansvar att säkerställa en god, jämlik och effektiv hälso- och sjukvård i länet.


Vem söker vi?
Vi söker dig med en gedigen chefs- och ledarerfarenhet, som har erfarenhet av att leda andra chefer och av att leda förändringsarbete samt av strategiskt ledningsarbete. Vidare ser vi att du har kunskap om och erfarenhet av arbete inom hälso- och sjukvårdssektorn samt har erfarenhet av politiskt styrda organisationer. Slutligen tror vi också att du har en akademisk examen eller utbildning inom för tjänsten relevant område.


Vad kan vi på Jefferson Wells erbjuda dig?
Som konsult på Jefferson Wells får du möjlighet att utvecklas på olika uppdrag inom olika branscher. Konsultföretaget Jefferson Wells ingår i den stora koncernen ManpowerGroup och vi får ständigt in nya, spännande uppdrag, vilket skapar möjligheter för din personliga utveckling och karriär. Du blir som konsult en del av vårt härliga team! Vi är måna om att alla ska känna sig delaktiga, och anordnar regelbundet konsult- och nätverksträffar samt AW:s.


Hur söker du?
För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid övriga frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss på mail. Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Varmt välkommen med din ansökan!


Om Jefferson Wells
Jefferson Wells är ett värderingsstyrt bolag med konsulternas karriärsmål i fokus. Vi har ett långsiktigt engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv. Som konsult hos Jefferson Wells utvecklar du tillsammans med din konsultchef en specifik karriärplan utifrån dina önskemål och din kompetens. Genom oss får du möjlighet att arbeta på stora internationella koncerner och mindre bolag inom många olika branscher. Visa mindre