Lediga jobb som Civilingenjör, anläggning i Sundsvall

Se lediga jobb som Civilingenjör, anläggning i Sundsvall. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Sundsvall som finns hos arbetsgivaren.

Dammsäkerhetsspecialist

Som nationell dammsäkerhetsmyndighet har Svenska kraftnät uppdraget att främja dammsäkerheten i Sverige. Vi söker nu en dammsäkerhetsspecialist som vill jobba med dammsäkerhet utifrån ett helhetsperspektiv och driva utvecklingen i landet. Svenska kraftnät verkar för en framtid med god dammsäkerhet och samordnad beredskap för dammhaveri. Vi bidrar till nationell samordning genom tydliga krav, vägledning och information och verkar för ökad kunskap och kompe... Visa mer
Som nationell dammsäkerhetsmyndighet har Svenska kraftnät uppdraget att främja dammsäkerheten i Sverige. Vi söker nu en dammsäkerhetsspecialist som vill jobba med dammsäkerhet utifrån ett helhetsperspektiv och driva utvecklingen i landet.

Svenska kraftnät verkar för en framtid med god dammsäkerhet och samordnad beredskap för dammhaveri. Vi bidrar till nationell samordning genom tydliga krav, vägledning och information och verkar för ökad kunskap och kompetens inom området genom att bidra till utbildning, samverkan och FoU. Vi behöver dig för att lyckas med vårt samhällsviktiga uppdrag

Om tjänsten
Som dammsäkerhetspecialist kommer du jobba med dammsäkerhet utifrån ett helhetsperspektiv på nationell nivå. Du kommer ha en strategisk roll med många kontaktytor där du bidar med din kunskap och möjliggör goda relationer mellan olika aktörer inom området.

I arbetsuppgifterna ingår att


• Upprätta vägledningar och stöd.
• Utveckla och genomföra utbildningar och informationsinsatser.
• Ge löpande stöd och tillsynsvägledning till länsstyrelser, dammägare och andra myndigheter och organisationer.
• Driva och medverka i samverkanforum, referensgrupper och utvecklingsprojekt.
• Utarbeta handlingsplaner och genomföra förbättringsåtgärder.
• Sammanställa dataunderlag, genomföra utredningar och uppföljningar och rapportera om utvecklingen i landet.

Du kommer att få möjlighet att stärka din helhetssyn när det gäller dammsäkerhetens kopplingar till utmaningar inom områden som beredskap, klimatförändringar, elförsörjning och samverkan.

Som dammsäkerhetsspecialist kommer du att tillhöra en grupp om fyra personer som fokuserar på dammsäkerhetsuppdraget. Du tillhör enheten Elberedskap och dammsäkerhet som består av ca 15 personer.

Om dig
För att bli framgångsrik i den här rollen ser vi att du trivs med att jobba i ett team tillsammans med dina kollegor men att du också är självgående så att du kan ta ansvar för att driva och strukturera upp ditt arbete. Du har förmåga och trivs med att skapa nya långsiktiga relationer då denna roll innebär kontaktytor med många olika typer av aktörer. Du har förmåga att se helheter och ta hänsyn till det större perspektivet där du kan göra väl avvägda vägval och prioriteringar. Du behöver kunna förstå din roll, men ser till helhetens bästa. Du kan väga samman komplex information och olika typer av hänsynstaganden och visa omdöme vid uttalanden, agerande och beslut.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Krav:
Vidare ser vi att du har civilingenjörsexamen med inriktning mot vattenbyggnad, samhällsbyggnad eller har motsvarande kunskap förvärvad på annat sätt som vi bedömer likvärdigt. Du har även:


• Några års relevant yrkeserfarenhet inom dammsäkerhetsområdet och har därigenom grundläggande kunskap om vattenkraftens, gruvindustrins och/eller andra verksamheters arbete med dammsäkerhet och beredskap för dammhaveri.
• Grundläggande kännedom om den svenska regleringen av dammsäkerhet, länsstyrelsens uppdrag som tillsynsmyndighet och dammägares ansvar.
• Upprättat rapporter, styrdokument eller motsvarande handlingar
• Förmåga att kommunicera väl i tal och skrift på svenska och engelska.
• Goda kunskaper och erfarenhet av arbete i Word och Excel.

Meriterande:


• Ägares egenkontroll, dammsäkerhetsutvärderingar, projekt för dammsäkerhetshöjande åtgärder, underlag för beredskapsplanering för dammhaveri och/eller konsekvensutredningar.
• Myndighetskontakter med eller arbete inom länsstyrelsen.
• Utforma och hålla föredrag, seminarier och utbildningar.

Bra att veta

• Tjänsten är placerad i Sundbyberg, Göteborg, Sundsvall, Luleå, Sollefteå, om du inte är bosatt i Stockholm kräver det en till två resor per månad till huvudkontoret i Sundbyberg.
• Möjlighet till distansarbete upp till 50 % #LI-hybrid
• Resor förekommer i denna tjänst 
• Sista ansökningsdag: 2023-11-20
• Tjänsten är en tillsvidareanställning

Kontakta gärna rekryterande chef Ann-Sofie Fahlgren, tel. nr. 010-475 99 47 eller dina blivande kollegor Rikard Hellgren, tel.nr 010-475 89 53 eller Anna Engström Meyer, tel.nr 010-475 83 42. Du kan även kontakta ansvarig rekryterare AnnSophie Brezén , tel. nr. 010-475 80 07.
Fackliga representanter är Emma Thornberg, SACO, tel. 010-475 84 77 och Mikael Hedenheim, ST, tel. 010-475 84 68. Du når oss också via e-post: [email protected]

Övrig information
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Innan ett beslut om anställning fattas kommer en säkerhetsprövning enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) att genomföras i de fall befattningen innebär hantering av säkerhetsskyddsklassificerade uppgifter eller deltagande i säkerhetskänslig verksamhet. Om anställningen avser befattning i säkerhetsklass kommer säkerhetsprövningen även att innefatta en registerkontroll och, i vissa fall, en särskild personutredning.
För anställning på Svenska kraftnät krävs svenskt medborgarskap. Med anställningen följer en skyldighet att krigsplaceras.

För mer information om säkerhetsprövning
Svenska kraftnät arbetar för att främja mångfald och motverka diskriminering och ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter till våra rekryteringar.
Lär känna Svenska kraftnät och hur det är att arbeta hos oss:

Lär känna oss på Svenska kraftnät Visa mindre

Projektledare Anläggningsprojekt - Sundsvall

Svenska kraftnät är en av de viktigaste aktörerna för en hållbar energiomställning. Som Projektledare Anläggningsprojekt erbjuds du ett av Sveriges viktigaste projektledarjobb, i vilket du varje dag kommer att bidra till Sveriges elförsörjning. Vi behöver dig för att lyckas med vårt samhällsviktiga uppdrag att elektrifiera Sverige. Hos oss på division Nät får du vara med att bygga ut och underhålla transmissionsnätet. För att möta samhällets behov behöver... Visa mer
Svenska kraftnät är en av de viktigaste aktörerna för en hållbar energiomställning. Som Projektledare Anläggningsprojekt erbjuds du ett av Sveriges viktigaste projektledarjobb, i vilket du varje dag kommer att bidra till Sveriges elförsörjning. Vi behöver dig för att lyckas med vårt samhällsviktiga uppdrag att elektrifiera Sverige.

Hos oss på division Nät får du vara med att bygga ut och underhålla transmissionsnätet. För att möta samhällets behov behöver vi bygga 30 mil ledningar och driftsätta 20 stationer per år. Ansök idag och få chansen att vara med och lysa upp Sverige!

Om tjänsten

Som projektledare för stationsprojekt i förstudiefas kommer du projektleda arbetet med tidigare faser och förstudier. I ditt arbete kommer du ansvara för att se över risker, projektbudget samt vara med och utforma hur en anläggning ska se ut för anläggningsprojekt i det svenska stamnätet. Resultatet ligger till grund för projektering och upphandling av Svenska kraftnäts anläggningsprojekt.

Som projektledare för stationsprojekt i genomförandefas kommer du planera och genomföra investeringsprojekt för våra stationsanläggningar (transformatorstationer, kopplingsstationer). Du företräder Svenska kraftnät som beställare vilket innebär att du ansvarar för projektets tid, kostnad och resultat. Arbetet består av att planera projektgenomförande, tillsammans med projektgruppen ta fram förfrågningsunderlag, utvärdera anbud, upphandla och tillsammans med kontrakterade entreprenörer genomföra beslutat investeringsprojekt. Det innebär också att styra och leda projektgruppen inom projektets olika faser. Under planeringsfasen av projektet är du ytterst ansvarig för förfrågningsunderlag och samordning av de tekniska delarna i förfrågningsunderlaget och därmed ansvarig för att säkerställa att funktionskraven är tydliga att lämna anbud på.

 

Du kan välja att arbeta mer fokuserat med någon av faserna beskrivet ovan eller att arbeta brett med hela projektcykeln.

Vidare kommer du att arbeta med Verksamhetsutvecklingsuppdrag för att utveckla verksamheten.

Om dig

I rollen som projektledare Anläggningsprojekt förväntar vi oss att du arbetar mål- och resultatorienterat i dina projekt samtidigt som du på ett effektivt sätt samarbetar väl med såväl interna- som externa parter. Det kommer krävas ett strukturerat arbetssätt där du kommer behöva känna dig trygg i de beslut du fattar.

Vidare har du relevant högskoleutbildning eller motsvarande kompetens förvärvad på ett annat sätt.

Övriga krav för tjänsten är:


• Minst 3 års dokumenterad erfarenhet av att leda relevanta och komplexa projekt med budget- och arbetsmiljöansvar.
• Erfarenhet av byggarbetsmiljösamordning.
• Goda kunskaper inom elsäkerhet.
• Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
• Har B-körkort.

Meriterande för tjänsten är:


• Erfarenhet som projektledare för anläggningsprojekt på region- och/eller transmissionsnätsnivå.
• Förhandlingsvana och erfarenhet av kontraktshanteringens olika faser.
• Certifiering som projektledare, t.ex. PMP, IPMA.
• Erfarenhet av att leda projekt som drivs med stöd av en projektstyrningsstyrningsmodell t.ex. PPS, PROPS, PRINCE2 eller XLPM.
• Erfarenhet av att hantera projekt i stora komplexa organisationer, med stora projektteam och flera intressenter.

 

 

Bra att veta


• Tjänsten är placerad på vårt kontor i Sundsvall.
• Möjlighet till distansarbete upp till 50% #LI-hybrid.
• Resor förekommer i denna tjänst.
• Sista ansökningsdag är 2024-08-19. Vi tar inte emot personligt brev i samband med din ansökan.
• Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Kontakta gärna rekryterande chef Erik Engsten på 010-475 87 61 alternativt [email protected]. Vid frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Carl Isaksson på [email protected].

Fackliga representanter är Annika Ingeborn, SACO, tel. 010-475 84 77 och Mikael Hedenheim, ST, tel. 010-475 84 68. Du når oss också via e-post: [email protected].

Övrig information
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Innan ett beslut om anställning fattas kommer en säkerhetsprövning enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) att genomföras i de fall befattningen innebär hantering av säkerhetsskyddsklassificerade uppgifter eller deltagande i säkerhetskänslig verksamhet. Om anställningen avser befattning i säkerhetsklass kommer säkerhetsprövningen även att innefatta en registerkontroll och, i vissa fall, en särskild personutredning.
För anställning på Svenska kraftnät krävs svenskt medborgarskap. Med anställningen följer en skyldighet att krigsplaceras.

För mer information om säkerhetsprövning
Svenska kraftnät arbetar för att främja mångfald och motverka diskriminering och ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter till våra rekryteringar.
Lär känna Svenska kraftnät och hur det är att arbeta hos oss:

Lär känna oss på Svenska kraftnät Visa mindre

Belysningsingenjör till Stadsbyggnadskontoret

Sundsvalls kommuns gemensamma vision "Tillsammans släpper vi skaparkraften fri och bygger ett hållbart Sundsvall med plats för alla" vilar på tre värdeord - mod, öppenhet och helhetssyn. Sundsvall är inne i sin största tillväxtfas på länge. Norra Sverige står i fokus för hållbara etableringar och intresset för Sundsvallsregionen är stort. Den gigantiska satsningen på Torsboda industripark kommer att leda till en omfattande tillväxt av såväl befolkning som... Visa mer
Sundsvalls kommuns gemensamma vision "Tillsammans släpper vi skaparkraften fri och bygger ett hållbart Sundsvall med plats för alla" vilar på tre värdeord - mod, öppenhet och helhetssyn.

Sundsvall är inne i sin största tillväxtfas på länge. Norra Sverige står i fokus för hållbara etableringar och intresset för Sundsvallsregionen är stort. Den gigantiska satsningen på Torsboda industripark kommer att leda till en omfattande tillväxt av såväl befolkning som arbetstillfällen. Etableringen i Torsboda kan medföra att omkring 8500 personer bosätter sig i kommunen. Sundsvall har också mål om att bli klimatneutrala och att utjämna sociala skillnader.

Stadsbyggnadskontoret är en av åtta förvaltningar inom Sundsvalls kommun. Förvaltningens gatuavdelning är kommunens väghållare med ansvar för kommunens gator, torg och allmän parkering. Ansvaret innebär hantering av drift, underhåll och investering på kommunens gator, vägar och broar samt planering och utveckling av trafiknätet. Avdelningen har ett 50-tal tillsvidareanställda.

Vi erbjuder ett jobb med varierande och utvecklande arbetsuppgifter där du blir en del av ett professionellt och engagerat team. Kommunen erbjuder även ett förmånligt friskvårdsavtal samt friskvårdstimme.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en belysningsingenjör som kommer att ansvara för drift och underhåll av Sundsvalls kommuns offentliga belysning. Du kommer här få möjlighet att påverka utvecklingen i Sundsvall och får vara med där det händer.

Som belysningsingenjör blir du en av två belysningsingenjörer där ditt ansvarsområde är drift och underhåll. Du ingår i Entreprenadsektionen som är en del av Gatuavdelningen. Du arbetar med drift och underhåll av ca 23 000 ljuspunkter längs vägar, gator, parker, torg etc. samt kommunens trafiksignalsanläggningar. Du kommer att vara delaktig i upphandlingar och ansvara för ledning av entreprenörer samt ha kontakt med grossister och leverantörer för materialinköp. Du är även delaktig vid investeringar i våra belysningsanläggningar samt stödjer investeringsprojekten i kommunen.

I rollen ingår också att ha ett nära samarbete med ledningsägare och andra avdelningar inom kommunen och att ha kontakt med allmänhet, näringsliv, entreprenörer dagligen, samt mediakontakter vid behov. Utöver det håller du dig uppdaterad inom teknikområdet genom utbildning och erfarenhetsutbyte med andra kommuner.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har el-teknisk utbildning på lägst gymnasienivå och bakgrund inom el och/eller belysning samt flerårig erfarenhet som exempelvis el-entreprenör, förvaltare, konsult, el-grossist, projektledare eller motsvarande. Vi är också intresserad av dig som nyss har tagit högskoleexamen som el-ingenjör. Du har god digital mognad samt erfarenhet att arbeta i olika datasystem. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. B- körkort behövs i tjänsten.

Meriterande är högskoleutbildning inom elteknik och kunskap om elsäkerhetslagen och elsäkerhetsföreskrifter samt allmän behörighet för lågspänning.

Som person är du systematisk och ansvarstagande samt har en god administrativ förmåga. Vidare är du självgående, kommunikativ och har god samarbetsförmåga då arbetet innebär många olika kontakter. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

ÖVRIGT
Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och drogtest kan förekomma vid nyanställning av personal. Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vi ser gärna sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

Är du även intresserad av att arbeta som räddningstjänstpersonal i beredskap/deltidsbrandman, klicka på länken: https://www.raddning.info/om-oss/jobba-hos-oss/raddningstjanst-i-beredskap

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Anläggningsförvaltare

Vattenfall Vattenkraft ansvarar för Vattenfalls 90 vattenkraftverk och 400 dammar i Norden. Vi är ca 500 medarbetare i Sverige och Finland med huvudkontor i Luleå. Vattenkraftens förnybara elproduktion är en förutsättning för att skapa ett klimatsmart och fossilfritt samhälle där vi spelar en viktig roll som möjliggörare för framtidens hållbara energisystem. Vår produktion motsvarar ca 25 % av Sveriges totala elbehov. För att leverera hög tillgänglighet i ... Visa mer
Vattenfall Vattenkraft ansvarar för Vattenfalls 90 vattenkraftverk och 400 dammar i Norden. Vi är ca 500 medarbetare i Sverige och Finland med huvudkontor i Luleå. Vattenkraftens förnybara elproduktion är en förutsättning för att skapa ett klimatsmart och fossilfritt samhälle där vi spelar en viktig roll som möjliggörare för framtidens hållbara energisystem. Vår produktion motsvarar ca 25 % av Sveriges totala elbehov. För att leverera hög tillgänglighet i vår produktion behöver vi ständigt utmana oss själva, utveckla våra arbetssätt och ta tillvara digitala möjligheter. Du blir en viktig del i det arbetet!
Som anställd på Vattenfall blir du en del av ett större mål: Att göra det möjligt att leva fossilfritt inom en generation. Vi vill visa vägen mot en hållbar framtid och stimulera till ett klimatsmartare liv på alla plan.
Är du intresserad av en ny utmaning och vill jobba med anläggningsförvaltning på Vattenfall?
Anläggningsförvaltning är en avdelning inom Vattenfall Vattenkrafts teknik- och projektenhet. Övergripande syfte med avdelningens arbete är att säkerställa att vi följer och arbetar utifrån rätt lagar, förordningar, tillstånd och riktlinjer så att vattenkraftanläggningarna har fortsatt hög tillgänglighet och rätt säkerhetsnivå.
Vi som anläggningsförvaltare skapar, prioriterar och optimerar vattenkraftens investerings- och drift/underhållsplan. Vi arbetar exempelvis med insamling av information, analyser och beräkningar och skapar långsiktiga planer och strategier. Vi som arbetar i avdelningen har olika styrkor och erfarenheter som tillsammans blir en helhet. Den röda tråden i allt som vi gör är dialog och samarbete.
I den här tjänsten kommer du att ha ett specifikt ansvar för vår försäkringssamordning. Vattenfall Vattenkraft har ansvars-, egendoms- och produktionsförsäkringar i Sverige. Ditt ansvar innebär exempelvis uppdatering av riskexponering och värden, arbete med information och data för skadereglering samt skadeförebyggande uppgifter såsom att delta i surveys och förbättringsåtgärder.
Vi erbjuder dig ett fritt och betydelsefullt arbete där det finns goda chanser för dig att påverka och fortsätta utvecklas i en ansvarsfull roll. Kom och jobba med oss!
Om dig
Du har högskole-/universitetsutbildning inom relevant område (exempelvis teknik, samhällsbyggnad, industriell ekonomi) eller motsvarande erfarenheter.
Det är meriterande om du har arbetat med anläggningsförvaltning, försäkringar och riskhantering. Erfarenhet av vattenkraft och underhålls- och investeringsplanering är ett krav.
Som person är du engagerad, uppmärksam och strukturerad. Du är noggrann och lägger stor vikt vid att skapa hållbara planer. Du stödjer andra och samarbetar gärna för att komma fram till balanserade lösningar inför olika prioriteringar, planer och beslut.
Du har god erfarenhet av digitala arbetssätt och är van att använda både svenska och engelska i ditt jobb. Resor i tjänsten kommer att ingå och du behöver därför B-körkort.
Placeringsort
Tjänsten har flexibel placering vid någon av Vattenfall Vattenkrafts etableringar i exempelvis Jokkmokk, Luleå, Umeå, Sundsvall, Älvkarleby, Solna eller Trollhättan.
Vill du veta mer?
Kontakta gärna rekryterande chef Pia Andreasson, 070-657 70 45. Fackliga representanter är Anneli Jönsson Ledarna, Samuel Jernlif Unionen, Magnus Nilsson Akademikerna och Anders Karlström SEKO. Alla nås via Vattenfalls växel, 08-739 50 00.
Kom och jobba med oss!
Tillsammans arbetar vi för en fossilfri framtid. Vattenkraft står för en stor andel av Vattenfalls totala elproduktion, och det är det viktigaste förnybara energislaget såväl inom Vattenfalls produktion som i det europeiska energisystemet.
Välkommen med din ansökan via vår annons på Vattenfalls karriärsidor senast den 12 juni, 2022.
Vi ser fram emot din ansökan!
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.
Vattenfall Vattenkraft är en del av Sveriges samhällskritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är tjänsten du söker säkerhetsklassad kommer, i enlighet med säkerhetsskyddslagen, registerkontroll och säkerhetsintervju genomföras innan anställning. Visa mindre

Start-up manager, Baling

Ansök    Okt 18    Valmet AB    Civilingenjör, anläggning
We are looking for a candidate to join our startup-team for baling technology at Valmet Pulp Service Technology. We are looking for an engaged team player who is ready to be a part of a global company that believes technology to be the future. In the role as a start-up engineer for the baling plant you will be working with the commissioning and startup of our delivered process equipment at our global costumers. You will be testing the equipment and bring ... Visa mer
We are looking for a candidate to join our startup-team for baling technology at Valmet Pulp Service Technology. We are looking for an engaged team player who is ready to be a part of a global company that believes technology to be the future.
In the role as a start-up engineer for the baling plant you will be working with the commissioning and startup of our delivered process equipment at our global costumers. You will be testing the equipment and bring the plant into operation and deliver state of the art pulp at our customers sites.
Your responsibilities during the checkout and startup will be to ensure that the equipment has been installed in accordance with Valmet specification and standards and includes the following actions: Installation checking, cold testing of instruments, final checking of installation works, functional tests, and process simulations together with the startup of the equipment with media.
The responsibilities during the startup phase includes troubleshooting and finding the solution in collaboration with your team of experts at site to deliver the final product to the customer in a professional way.
As the lead of the startup, you would need to have a cross-functional cooperation and the role as a leading start-up engineer also includes to manage the employees at Valmet, to be a consultant as well as to guide and educate our customers for different start-up activities.
Additionally, this job includes the opportunity to travel a lot with approximately 150–200 days per year. The time between traveling is devoted to preparation of projects and writing of reports, which means that we are flexible and open for your choice to live close to a Valmet office or do the work at your home-office.
To succeed in this role:
We believe that you must have a few years of experience of operational work in the production of a pulp mill or previous experience in startup of new baling lines.
You should be open to new opportunities, be a reliable person, as well as love to experience new places and get to know new people from all around the world.
You can connect with different kinds of people, including both colleges and customers.
You are structured, result-oriented and like to organize your work.
You are flexible and able to change direction depending on the situation.
You will need to have a good level of written and spoken English as you will have to be able to operate successfully in our global environment.

Additional Information
Delivering competitive technologies and services is what we do best. At Valmet, we continue to push forward and develop ourselves. We concentrate on technology, service and sustainability. Local presence and our staff are also matters that lie close to our hearts. To be included in the recruiting process, please apply directly with us online.
Are you interested? Do not wait to apply! We will fill these positions as soon as we find the right candidates, so please do not wait with your application.
For further information about the job, please contact: Robin Ivarsson, Manager Process Support Services, +46 703 174 647.
Last day to apply is November 13. We look forward to hearing from you!
When everything works together
Valmet is where the best talent from a wide variety of backgrounds comes together. With 17,000 professionals around the world, we are the leading global developer and supplier of technologies, automation and services for the pulp, paper and energy industries. Our commitment to moving our customers’ performance forward requires creativity, technological innovations, service know-how – and above all, teamwork.
Join the team! www.valmet.com/careers Visa mindre

MittSverige Vatten & Avfall söker Utredningsingenjör

På MittSverige Vatten & Avfall arbetar vi för ett hållbart samhälle. Vår ständiga närvaro hos natur och människor gör att vi har ett stort ansvar och en viktig roll för ett fungerande kretslopp. I våra tre ägarkommuner Sundsvall, Timrå och Nordanstig bor över 120 000 invånare. Det är för dem, men kanske ännu mer tillsammans med dem, vi arbetar för att driva, utveckla, och bidra med kunskap inom vatten- och avfallsfrågor. Alltid med hållbarhet och miljö i f... Visa mer
På MittSverige Vatten & Avfall arbetar vi för ett hållbart samhälle. Vår ständiga närvaro hos natur och människor gör att vi har ett stort ansvar och en viktig roll för ett fungerande kretslopp. I våra tre ägarkommuner Sundsvall, Timrå och Nordanstig bor över 120 000 invånare. Det är för dem, men kanske ännu mer tillsammans med dem, vi arbetar för att driva, utveckla, och bidra med kunskap inom vatten- och avfallsfrågor. Alltid med hållbarhet och miljö i fokus. Våra värdeord Mod, Öppenhet och Helhetssyn ska alltid genomsyra verksamheten.

Affärsområde vatten och avlopp ansvarar för att majoriteten av invånarna i Sundsvall, Timrå och Nordanstigs kommuner alltid har tillgång till rent vatten, och att våra älvar, sjöar och hav är skyddade mot föroreningar. Vi löser samhällets behov av vattentjänster med inriktning på hög leveranssäkerhet och samhällsnytta i dialog med vår omgivning.

ARBETSUPPGIFTER
Projektenheten består av projektledare, utredningsingenjörer/projektörer samt en projektsamordnare och ansvarar för cirka 200 projekt per år, stora som små inom olika områden som, vattenverk, reningsverk, ledningsnät och omvandlingsområden.

I rollen som utredningsingenjör genomför du kvalificerade utredningar på våra anläggningar kopplat till våra långsiktiga strategier, specifika projekt eller allmänna VA-frågeställningar. Arbetsuppgifterna ska utföras på ett effektivt sätt, med fokus på kvalitet, utifrån gällande målsättning och styrande dokument.
Som utredningsingenjör är du med från problemformulering via fördjupade utredningar och projektering till installation och driftsättning.
I projektskedet ingår att analysera processer, ta fram förslag på maskinell utrustning, anläggningsdesign så som rördimensionering, layoutuppställning m.m.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
• Ansvar för att driva fasen utredning/projektering enligt bolagets projektrutin
• För tilldelat uppdrag säkerställa att krav och parametrar finns för uppdragen och aktivt söka den information som behövs.
• Projektering och ritningsframställningar.
• Framtagande av upphandlingsunderlag och uppföljning.
• Rapportera läget i projekteringen vid projekteringsmöten inom tilldelade projekt.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning eller annan erfarenhet som vi bedömer likvärdig samt gärna några års erfarenhet som utredningsingenjör, projektingenjör, utvecklingsingenjör eller konstruktör. Du har goda kunskaper inom CAD. B-körkort är ett krav.

Meriterande:
- Auto-CAD PLANT
- Anläggningsdesign
- VA-projektering
- Arbete inom VA-anläggningar eller inom annan processindustri

Personliga egenskaper
Som person känner du ansvar för att leverera dina utredningar efter utsatt planering. Du är analytisk och strukturerad och kan planera och organisera ditt arbete i projektens team med god samarbetsförmåga. Du är van att uttrycka dig i tal och skrift och trivs i en roll med mycket interna och externa kontakter.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och drogtest kan förekomma vid nyanställning av personal. Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vi ser gärna sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

Är du även intresserad av att arbeta som räddningstjänstpersonal i beredskap/deltidsbrandman, klicka på länken: https://www.raddning.info/om-oss/jobba-hos-oss/raddningstjanst-i-beredskap

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Svenska kraftnät söker projektledare för tillstånd inom avveckling/rivning

Vill du arbeta i en utvecklande miljö där du blir en viktig länk i en samhällsviktig verksamhet? Vi söker nu dig som vill bidra till att förnya och förstärka Sveriges elförsörjning. Om tjänsten Svenska kraftnät är ett statligt affärsverk med ansvar för att underhålla, utveckla och skydda det svenska transmissionsnätet för el. Som projektledare för delprojektet tillstånd, med inriktning avveckling/rivning, blir du en viktig del av moderniseringen av Svensk... Visa mer
Vill du arbeta i en utvecklande miljö där du blir en viktig länk i en samhällsviktig verksamhet? Vi söker nu dig som vill bidra till att förnya och förstärka Sveriges elförsörjning.

Om tjänsten
Svenska kraftnät är ett statligt affärsverk med ansvar för att underhålla, utveckla och skydda det svenska transmissionsnätet för el. Som projektledare för delprojektet tillstånd, med inriktning avveckling/rivning, blir du en viktig del av moderniseringen av Svenska kraftnäts transmissionsnät. Du kommer att tillhöra enheten Tillstånd och tjänsten är placerad på vårt kontor i Sundsvall eller vårt huvudkontor i Sundbyberg. Resor i tjänsten förekommer.

Dina arbetsuppgifter
I din roll som projektledare för delprojektet tillstånd har du det övergripande ansvaret för tillståndsfrågor i reinvesterings- och rivningsprojekten. Du samordnar alla frågor inom ditt område och ser till att nödvändiga tillstånd och anmälningar finns vid avveckling av våra transmissionsnätsanläggningar. Du kommer i huvudsak arbeta med tillståndsarbete avseende förorenad mark och miljökontroll under efterbehandling och det kan förekomma tillståndarbete för vattenverksamhet.

Som projektledare för delprojektet tillstånd medverkar du vid planering och genomförande av projektet i stort tillsammans med projektledaren och projektgruppen. Du ansvarar för planering och genomförande av delprojekt tillstånd.

Du upphandlar, leder och följer upp konsulter inom delprojektet på ett effektivt sätt, samt kvalitetssäkrar leveranserna utifrån tid, kostnad och kvalitet. Du ansvarar för dialogen med myndigheter som länsstyrelser, kommuner, Energimarknadsinspektionen med flera. I arbetet ingår även att kontinuerligt delta och bidra i verksamhetsutveckling inom enhetens ansvarsområden.

Din bakgrund
 

Vi söker dig som har akademisk examen inom relevant område, vilket vanligtvis innebär miljö- och naturvetenskap, miljörätt, civilingenjör, samhällsplanering, biologi eller liknande.

Du uttrycker dig väl på svenska och engelska i tal och skrift.

Du har flerårig erfarenhet av att arbeta med miljöbedömning och tillståndsprövningar i infrastrukturprojekt eller motsvarande, samt erfarenhet av kontakter med såväl myndigheter som sakägare. Vidare har du flera års erfarenhet av att leda projekt och/eller team på ett självständigt sätt. Du har goda och väldokumenterade kunskaper och erfarenheter inom förorenade områden och miljökontroll under efterbehandling. B-körkort är ett krav.

Vi ser det som meriterande att du har erfarenhet av/kunskap inom:


• tillståndsarbete för vattenverksamhet
• att upphandla, leda och styra konsulter
• att driva uppdrag med flera intressenter, både externt och internt
• entreprenad och infrastruktur, t.ex. vägar och järnvägar, elnät och andra energisystem, samt vatten- och avloppsnät
• rivning eller avveckling av infrastruktur

Dina personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Då du driver och samordnar flera projekt parallellt som är i olika faser, krävs det att du är mål- och resultatinriktad med god initiativförmåga. Du behöver vara kvalitetsmedveten då det är av stor vikt att Svenska kraftnät lever upp till sina miljöåtaganden. I din specialistroll är du en kunskapsresurs för andra. Du har en god samarbetsförmåga och du är tydlig i din kommunikation. Att kunna bygga nya och goda relationer är viktigt, då rollen innebär kontakter med såväl interna som externa intressenter.

Vill du veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar vi med Avancos. Vill du veta mer, kontakta gärna rekryteringskonsult Christopher Hager, tel. nr. 0700 94 74 94 eller via e-post [email protected], alternativt rekryterande chef Katarina Larsson via e-post: [email protected]. Fackliga representanter är Emma Thornberg, SACO, tel. 010 475 84 77 och Mikael Wallin, ST, tel. 010-475 84 97. Du når oss också via e-post: [email protected].

Under semestertider nås vi enklast via mail och svarstiden kan vara något längre än vanligt.

Sista ansökningsdag
Välkommen med din ansökan senast 6 september 2021. Vi behandlar ansökningar löpande så vi välkomnar din ansökan så snart som möjligt. 


Vårt erbjudande till dig

På Svenska kraftnät händer det mycket - vi är en organisation i förändring. Enligt Nyckeltalsinstitutets mätning Arbetsgivarindex är Svenska kraftnät en av elbranschens bästa arbetsgivare och arbetar utifrån ett personligt ledarskap. Du erbjuds god möjlighet till balans mellan arbete och privatliv, goda förmåner och mycket mer.


Som medarbetare hos oss blir du en del i en samhällsviktig organisation där vi värdesätter och strävar efter hög kollektiv intelligens. Det är med samarbete och effektivitet som vi ska uppnå vår vision "Säker elförsörjning för en hållbar samhällsutveckling". Svenska kraftnät arbetar för att främja mångfald och motverka diskriminering och ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter till våra rekryteringar.


Då vi arbetar med samhällsviktig verksamhet är anställningen säkerhetsklassad och svenskt medborgarskap krävs. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. Visa mindre

Junior elkraftsingenjör

Ansök    Aug 26    Vinnergi    Civilingenjör, anläggning
We Consulting är ett teknikkonsultföretag som grundades 2013. Hos oss arbetar idag över 170 av de bästa experterna inom nätinfrastruktur. Våra duktiga specialister hjälper dagligen operatörer, energibolag och nätägare att beställa, planera och förvalta mobila och fasta nät inom telekom och kraft. Många av våra anställda är delägare och bolaget är uppbyggt av en levande företagskultur med medarbetare som alla står för våra värdeord glädje, enkelhet och lång... Visa mer
We Consulting är ett teknikkonsultföretag som grundades 2013. Hos oss arbetar idag över 170 av de bästa experterna inom nätinfrastruktur. Våra duktiga specialister hjälper dagligen operatörer, energibolag och nätägare att beställa, planera och förvalta mobila och fasta nät inom telekom och kraft. Många av våra anställda är delägare och bolaget är uppbyggt av en levande företagskultur med medarbetare som alla står för våra värdeord glädje, enkelhet och långsiktighet.

Ett glatt och växande Sundsvallsteam söker dig som har en relevant högskole-/civilingenjörsutbildning med inriktning på elkraft. Du är en analytisk, initiativrik och ansvarstagande person med förmåga att planera och driva ditt uppdrag framåt. Du känner att rollen som konsult passar dig och du har en positiv inställning inför nya utmaningar. Du delar gärna med dig av din kompetens samtidigt som du tycker det är roligt att lära av andra.


Vi vill att du har:
-YH, högskole-/civilingenjörsutbildning, gärna inriktning el/elkraft
-Svenska och engelska i tal och skrift
-Körkort


Meriterande är om du har:
-Erfarenhet eller exjobb mot energibranschen
-Praktisk erfarenhet inom el


Hos oss får du bland annat möjlighet:
- att i rollen som konsult prova på olika typer av uppdrag och kunder.
- arbeta självständigt med uppdrag som ger utveckling på riktigt, vi har en individuell plan för alla medarbetare!
- vara en del av ett värderingsstyrt företag som fokuserar på medarbetarna
- delaktighet och erfarenhetsutbyte med andra kollegor inom företaget
- att bli delägare


We Consulting har vuxit fram ur en önskan om att skapa ett företag där strategiska och operativa beslut tas utifrån vad som gynnar dess människor, kunder och omvärld - långt bortom kvartalshorisonten. Ett konsultföretag där många medarbetare är delägare blir livskraftigt, med glada och motiverade människor som utvecklas. Det i sin tur tror vi gör våra kunder framgångsrika och glada. Det ska vara roligt och enkelt att jobba för och med oss och det är inget vi bara säger. Glada kunder och medarbetare är något vi tar på högsta allvar!


Lär dig mer om oss och vad vi gör på https://we-consulting.se/. Visa mindre

Svenska kraftnät söker projektledare delprojekt koncession och tillstånd

Vill du också arbeta i en utvecklande miljö där du blir en viktig länk i en samhällsviktig verksamhet? Vill du vara med och definiera framtidens kraftsystem i Sverige? Svenska kraftnät är inne i en expansiv fas präglad av stora investeringar med syfte att bygga ut och förnya Sveriges stamnät för el. Svenska kraftnät söker nu dig som vill arbeta som projektledare för delprojekt koncession och tillstånd. Du kommer att vara en viktig del i varje steg; från p... Visa mer
Vill du också arbeta i en utvecklande miljö där du blir en viktig länk i en samhällsviktig verksamhet? Vill du vara med och definiera framtidens kraftsystem i Sverige? Svenska kraftnät är inne i en expansiv fas präglad av stora investeringar med syfte att bygga ut och förnya Sveriges stamnät för el.

Svenska kraftnät söker nu dig som vill arbeta som projektledare för delprojekt koncession och tillstånd. Du kommer att vara en viktig del i varje steg; från projektstart till driftsättning av nya ledningar och stationer och du har det övergripande ansvaret för koncessionsansökan och tillståndsfrågor.

Om tjänsten
Den här rollen passar dig som trivs med att självständigt driva dina ansvarsområden i stora komplexa infrastrukturprojekt. Du trivs i en roll där du förväntas ta beslut, samt driva arbetet framåt tillsammans med övriga projektmedlemmar och konsulter. Inom Svenska kraftnät ska vi ha gemensamma arbetssätt där alla är delaktiga i utvecklingen av verksamheten. Vi arbetar genom ett integrerat och tvärfunktionellt samarbete som kännetecknas av hög kollektiv förmåga och tillit till varandra.

Du kommer att tillhöra enheten Tillstånd som består av 23 personer som samarbetar nära varandra i en kultur som präglas av ett öppet förhållningssätt inför både uppgift och kollegor. Enheten Tillstånd är en del av avdelningen Samhällsbyggnad som idag har cirka 50 medarbetare och arbetar med mark- och tillståndsrelaterade frågor. Avdelningen ansvarar för Svenska kraftnäts utbyggnads- och reinvesteringsprojekt och arbetar med framkomlighet i tidig fas och tillstånd och markåtkomst i projektfas.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och är placerad på vårt huvudkontor i Sundbyberg eller Sundsvall. Tjänsteresor inrikes förekommer.

Dina arbetsuppgifter
Som projektledare för delprojekt koncession och tillstånd har du det övergripande ansvaret för tillståndsfrågor i projekten. Du leder, styr och ansvarar självständigt för tillståndsarbetet inom de projekt du tilldelas. Du rapporterar till projektledare och enhetschef och kommer att vara en del av Svenska kraftnäts projektgrupp.

Du ansvarar för samrådsprocessen, miljökonsekvensbeskrivningar och miljökoordinering i byggprocessen, så även att identifiera och värdera tillståndsrisker som äventyrar tid, kostnader och kvalité i samråd med projektledare. Vidare ser du till att arbetet med tillstånd, anmälningar och dispenser med fler genomförs enligt projektplan avseende tid, kostnad och resultat samt i enlighet med Svenska kraftnäts projektmodell.

Du driver processen med framtagande av alternativ och sträckning till samrådsunderlaget, tillståndshandlingar, löpande tillståndsarbete inom pågående tillståndsprövningar och sammanställer ansökningar för tillstånden samt att genomföra och leda möten med tillsynsmyndigheter. Du ansvarar för dialogen med myndigheter som länsstyrelser, kommuner, Energimarknadsinspektionen med flera.

I arbetsuppgifterna ingår även att:


• upphandla, leda och följa upp konsulter inom delprojektet på ett effektivt sätt, samt kvalitetssäkra leveranserna utifrån tid, kostnad och kvalitet
• kontinuerligt delta och bidra i verksamhetsutveckling inom enhetens ansvarsområden  

Din bakgrund
Du har en akademisk examen inom juridik, miljö, naturvetenskap, lantmäteri, samhällsbyggnad eller motsvarande relevant utbildning.

Vidare har du:


• flerårig erfarenhet av koncessionsprövnings- och/eller tillståndsarbete inom planering eller byggande
• erfarenhet av miljöbalken samt plan- och bygglagen
• B-körkort
• god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska

Vi ser det som meriterande om du har:


• erfarenhet av infrastrukturprojekt samt erfarenhet från energibranschen
• erfarenhet av att leda och styra konsulter i komplexa projektmiljöer
• erfarenhet av att ha arbetat på eller i nära samverkan med relevanta myndigheter, såsom Länsstyrelsen, Energimarkandsinspektionen eller andra sektorsmyndigheter

Dina personliga egenskaper
Vi söker dig som har god samarbetsförmåga, då det i rollen är centralt att samverka med olika kontaktytor. Som delprojektledare arbetar du i flera projekt parallellt, därav krävs det att du har en god förmåga att skapa struktur för att vidare skapa resultat. Du är van att löpande prioritera bland dina arbetsuppgifter, arbetar självständigt och effektivt mot uppsatta mål.

Då rollen innebär att ha kontakt med såväl interna som externa intressenter, behöver du ha en god samarbetsförmåga samt förmåga att bygga förtroendefulla relationer.

Vill du veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar vi med Avancos. Vill du veta mer, kontakta gärna rekryteringskonsult Christopher Hager, tel. nr. 0700 94 74 94 eller via e-post [email protected], alternativt rekryterande chef Katarina Larsson via e-post: [email protected]. Fackliga representanter är Emma Thornberg, SACO, tel. 010 475 84 77 och Mikael Wallin, ST, tel. 010-475 84 97. Du når oss också via e-post: [email protected].

Under semestertider nås vi enklast via mail och svarstiden kan vara något längre än vanligt.

Sista ansökningsdag
Välkommen med din ansökan senast 23 augusti 2021. Vi behandlar ansökningar löpande så vi välkomnar din ansökan så snart som möjligt. 


Vårt erbjudande till dig

På Svenska kraftnät händer det mycket - vi är en organisation i förändring. Enligt Nyckeltalsinstitutets mätning Arbetsgivarindex är Svenska kraftnät en av elbranschens bästa arbetsgivare och arbetar utifrån ett personligt ledarskap. Du erbjuds god möjlighet till balans mellan arbete och privatliv, goda förmåner och mycket mer.


Som medarbetare hos oss blir du en del i en samhällsviktig organisation där vi värdesätter och strävar efter hög kollektiv intelligens. Det är med samarbete och effektivitet som vi ska uppnå vår vision "Säker elförsörjning för en hållbar samhällsutveckling". Svenska kraftnät arbetar för att främja mångfald och motverka diskriminering och ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter till våra rekryteringar.


Då vi arbetar med samhällsviktig verksamhet är anställningen säkerhetsklassad och svenskt medborgarskap krävs. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. Visa mindre

Kalkylingenjör med erfarenhet inom anläggning

Ansök    Apr 24    Bravura    Civilingenjör, anläggning
Om Bravura: Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmö... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.

Om kunden:

YIT är Finlands största och ett av de mest framträdande byggbolagen i Nordeuropa. Inom koncernen utvecklar och bygger de bostäder, kommersiella fastigheter och stadsområden. Företaget är också specialiserade inom krävande infrastruktur- och beläggningsprojekt. YIT är verksamma i 11 länder och tillsammans med deras kunder skapar deras 10 000 medarbetare mer funktionella, attraktiva och hållbara städer och miljöer.

I Sverige är YIT verksamma över hela landet inom infrastrukturprojekt med fokus på grund- och anläggning, tunnel- och berg samt beläggning. De har funnits på den svenska marknaden i över 30 år och har gedigen kunskap om de lokala förutsättningarna. Tillsammans med företagets kunder skapar de morgondagens infrastruktur genom att ständigt utveckla nya produkter och hållbara lösningar, vilket gör att de alltid kan erbjuda den senaste och mest effektiva tekniken.

Det nya YIT skapades efter att de 100-åriga bolagen YIT Corporation och Lemminkäinen Corporation fusionerades den 1 februari 2018. Företagets gemensamma omsättning för 2016 var närmare 3,4 miljarder euro. YIT Corporations aktier är noterade på Nasdaq Helsinki Oy.

Arbetsuppgifter:

I rollen som kalkylingenjör är du med från förfrågningsunderlag till färdigt anbudsförslag. Det innebär att du tar fram en kostnadsanalys, produktkalkyleringar och prisförfrågningar. Du kommer analysera, identifiera risker samt att hitta alternativa konkurrenskraftiga lösningar på kunders projekt. Du arbetar självständigt och samarbetar nära inköpare, projektingenjörer, platschefer och arbetschef som du stöttar med mängdberäkningar och övrigt kalkyleringsunderlag.

Profil:

• Byggnadsteknisk utbildning eller annan arbetserfarenhet inom anläggningsbranschen är meriterande
• Arbetserfarenhet från byggbranschen i form av mättekniker, produktionsprojekt, kalkylarbete eller projektekonomi
• Goda datorkunskaper inom Excel
• Erfarenhet av kalkyleringsprogram (exempel MAP) samt kunskaper inom kontraktsadministration är meriterande
• Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska

Du har ett stort intresse för byggbranschen och trivs med att arbeta i flera projekt samtidigt. Du är strukturerad och noggrann med vana att arbeta mot deadlines. Du förstår även affärsmässighet och drivs av att ge god service. Vi ser att du har en god affärsförståelse och besitter en god analytisk förmåga både vad gäller text och siffror och uppskattar så väl strukturerat som organiserat arbete.

Övrig information:

• Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos YIT.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Sundsvall
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: kalkylingenjör, MAP, byggbranschen, mättekniker, produktionsprojekt, kalkylering, bygg, mark, anläggning, kalkyl, Sundsvall Visa mindre

Kalkylingenjör med erfarenhet inom anläggning

Ansök    Apr 3    Bravura    Civilingenjör, anläggning
Om Bravura: Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmö... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.

Om kunden:

YIT är Finlands största och ett av de mest framträdande byggbolagen i Nordeuropa. Inom koncernen utvecklar och bygger de bostäder, kommersiella fastigheter och stadsområden. Företaget är också specialiserade inom krävande infrastruktur- och beläggningsprojekt. YIT är verksamma i 11 länder och tillsammans med deras kunder skapar deras 10 000 medarbetare mer funktionella, attraktiva och hållbara städer och miljöer.

I Sverige är YIT verksamma över hela landet inom infrastrukturprojekt med fokus på grund- och anläggning, tunnel- och berg samt beläggning. De har funnits på den svenska marknaden i över 30 år och har gedigen kunskap om de lokala förutsättningarna. Tillsammans med företagets kunder skapar de morgondagens infrastruktur genom att ständigt utveckla nya produkter och hållbara lösningar, vilket gör att de alltid kan erbjuda den senaste och mest effektiva tekniken.

Det nya YIT skapades efter att de 100-åriga bolagen YIT Corporation och Lemminkäinen Corporation fusionerades den 1 februari 2018. Företagets gemensamma omsättning för 2016 var närmare 3,4 miljarder euro. YIT Corporations aktier är noterade på Nasdaq Helsinki Oy.

Arbetsuppgifter:

I rollen som kalkylingenjör är du med från förfrågningsunderlag till färdigt anbudsförslag. Det innebär att du tar fram en kostnadsanalys, produktkalkyleringar och prisförfrågningar. Du kommer analysera, identifiera risker samt att hitta alternativa konkurrenskraftiga lösningar på kunders projekt. Du arbetar självständigt och samarbetar nära inköpare, projektingenjörer, platschefer och arbetschef som du stöttar med mängdberäkningar och övrigt kalkyleringsunderlag.

Profil:

• Byggnadsteknisk utbildning eller annan arbetserfarenhet inom anläggningsbranschen är meriterande
• Arbetserfarenhet från byggbranschen i form av mättekniker, produktionsprojekt, kalkylarbete eller projektekonomi
• Goda datorkunskaper inom Excel
• Erfarenhet av kalkyleringsprogram (exempel MAP) samt kunskaper inom kontraktsadministration är meriterande
• Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska

Du har ett stort intresse för byggbranschen och trivs med att arbeta i flera projekt samtidigt. Du är strukturerad och noggrann med vana att arbeta mot deadlines. Du förstår även affärsmässighet och drivs av att ge god service. Vi ser att du har en god affärsförståelse och besitter en god analytisk förmåga både vad gäller text och siffror och uppskattar så väl strukturerat som organiserat arbete.

Övrig information:

• Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos YIT.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Sundsvall
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: kalkylingenjör, MAP, byggbranschen, mättekniker, produktionsprojekt, kalkylering, bygg, mark, anläggning, kalkyl, Sundsvall Visa mindre