Lediga jobb som Grovarbetare, bygg och anläggning i Sundsvall

Se lediga jobb som Grovarbetare, bygg och anläggning i Sundsvall. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Sundsvall som finns hos arbetsgivaren.

Markarbetare till Tung Maskinteknik

Tung Maskinteknik i Sundsvall AB har med nytt ägarskap och ny ledning påbörjat en spännande resa där vi förutom att växa, siktar på att bli bäst i klassen vad gäller modernt arbetssätt, digitalisering och sammanhållning. Vi värdesätter engagemang och lojalitet, vi tror att det kommer med trivsel på arbetsplatsen och att det finns förtroende för ledningen. Är du intresserad av att bidra med din personlighet och dina kunskaper för att bli en del av vår resa ... Visa mer
Tung Maskinteknik i Sundsvall AB har med nytt ägarskap och ny ledning påbörjat en spännande resa där vi förutom att växa, siktar på att bli bäst i klassen vad gäller modernt arbetssätt, digitalisering och sammanhållning. Vi värdesätter engagemang och lojalitet, vi tror att det kommer med trivsel på arbetsplatsen och att det finns förtroende för ledningen. Är du intresserad av att bidra med din personlighet och dina kunskaper för att bli en del av vår resa så ska du söka jobb hos oss!

Din Profil 
Vi söker dig som har några års erfarenhet som markarbetare som söker nya utmaningar och vill utvecklas som markarbetare genom att tex jobba med egen inmätning och utsättning. Du är van vid att läsa ritningar, jobba med laser och AMA-koder såväl som egenkontroller och arbetsmiljödokumentation. Kanske arbetar du på ett större företag eller har erfarenhet från större projekt inom väg/järnväg, rörläggningar/elförläggningar eller större grundläggningsprojekt.
Som person är du lättsam och lösningsorienterad. Du gillar att arbeta i en organisation där alla hjälps åt att skapa bra stämning och yrkesstolthet. Du tycker om att arbeta men värdesätter även möjlighet till fritid och återhämtning, vilket gör att du uppskattar att arbetsplatsen ligger i Sundsvall med omnejd. 
Tjänsten kräver att du har körkort med lägst B behörighet.
Anställningsomfattning
Heltid
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Övrig information
Sista ansökningsdag 2023-04-10
Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför du bör göra din ansökan snarast möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på www.onepartnergroup.se. Välkommen med din ansökan!
Vi samarbetar med OnePartnerGroup i denna rekrytering och hänvisar samtliga frågor gällande rekryteringen till Oscar Jonsson 072-142 88 25. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Brorson VD Tung Maskinteknik 076-393 57 00. Tillsättning sker efter överenskommelse. Visa mindre

Grovarbetare inom bygg

Trivs du med fysiskt arbete? Är du handlingskraftig och inte rädd för att ta i? Nu söker vi grovarbetare till vår kund i byggbranschen. För att trivas i rollen bör du vara en person som vill att arbeta med kroppen. Du besitter god förmåga att se vad som behöver göras och är inte rädd för att fatta beslut om situationen kräver det. Detta arbete innefattar att bistå snickare på byggprojekt med allt ifrån rivning, montering, transportering av material, inbär... Visa mer
Trivs du med fysiskt arbete? Är du handlingskraftig och inte rädd för att ta i? Nu söker vi grovarbetare till vår kund i byggbranschen.

För att trivas i rollen bör du vara en person som vill att arbeta med kroppen. Du besitter god förmåga att se vad som behöver göras och är inte rädd för att fatta beslut om situationen kräver det. Detta arbete innefattar att bistå snickare på byggprojekt med allt ifrån rivning, montering, transportering av material, inbärning av material, bortforsling av material, rensning och förberedelse av ytor m.m.
Arbetet är förlagt både inomhus och utomhus vilket du är bekväm med. Du trivs med att jobba i grupp där du har god samarbetsförmåga och har tydlig kommunikation. Likväl fungerar du med att jobba individuellt där du kan driva på arbetet på egen hand utan problem. Du är ansvarstagande, punktlig och har en positiv attityd. Med fördel har du god fysik då arbetet kräver det.

Har du erfarenhet av liknande arbete är det en merit men inget krav. Din inställning kommer att vara helt avgörande.

Krav för tjänsten är B-körkort.
Självklart gäller nolltolerans gällande droger och bakgrundkontroll kommer att begäras innan anställning.

Vi behandlar ansökningar löpande och anställer så snart vi hittar rätt personer för jobbet. Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag eller tipsa någon du tror skulle passa för rollen!

Om oss
Nordic Bemanning & Rekrytering Norr är det personliga, engagerade och flexibla bemanningsföretaget som är verksamma inom de flesta branscher. Vi har lång erfarenhet av att hitta rätt person till rätt plats oavsett om det gäller ett kortare eller ett längre uppdrag. Vi har vårt huvudkontor i Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning & Rekrytering och arbeta som uthyrd konsult hos vår kund.

I och med vårt medlemskap i Kompetensföretagen kan du som konsult känna dig trygg i din anställning hos oss.

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Vardagar/Dagtid

Placeringsort: Sundsvall Visa mindre

Anläggningsarbetare

Till vårat projekt i Sundsvall söker vi dig som har erfarenhet av VA och finplaneringsarbeten tex. att lägga isolering justera ytor för asfalt och sätta granitkantsten mm. Välkommen in med din ansökan till [email protected] Visa mer
Till vårat projekt i Sundsvall söker vi dig som har erfarenhet av VA och finplaneringsarbeten tex. att lägga isolering justera ytor för asfalt och sätta granitkantsten mm.
Välkommen in med din ansökan till [email protected] Visa mindre

Förman

Vi söker en miljödriven förman som vill hjälpa oss att växa ytterligare Swerock Råvaruförsörjning är en avdelning inom Swerock där miljöperspektivet är högsta prioritet då vi ställer om vår verksamhet till en verksamhet med mindre miljöpåverkan. Vårt uppdrag är att tillhandahålla lösningar så att bygg- och anläggningsbranschen uppfyller de krav som ställs från samhällets olika intressenter. Vi har egna produktionsanläggningar i hela Sverige bestående av ... Visa mer
Vi söker en miljödriven förman som vill hjälpa oss att växa ytterligare

Swerock Råvaruförsörjning är en avdelning inom Swerock där miljöperspektivet är högsta prioritet då vi ställer om vår verksamhet till en verksamhet med mindre miljöpåverkan. Vårt uppdrag är att tillhandahålla lösningar så att bygg- och anläggningsbranschen uppfyller de krav som ställs från samhällets olika intressenter. Vi har egna produktionsanläggningar i hela Sverige bestående av täkter, kombinerade täkter med återvinning samt produktionsanläggningar som enbart tillhandahåller återvunna material från och tillbaka till bygg-och anläggningsbranschen.

Vi arbetar för att tillsammans bygga en hållbar verksamhet där säkerhet och en god arbetsmiljö alltid kommer i första rummet. Som förman leder du verksamheten tillsammans med platschefen på vår anläggning som är belägen på Hulivägen i Sundsvall. Du säkerställer att den dagliga verksamheten fungerar, underhåller och vid behov stöttar produktionen genom ex drift av någon av våra maskiner på anläggningen. Viss stöttning med produktionsdokument ingår i rollen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära:

- Daglig drift och kontroll av inkommande/utgående material
- Drift, skötsel och underhåll av Våtsikten
- Administration och dokumentation
- Framförande av fordon, främst hjullastare och dumper.

Intresse för värdeskapande materialhanteringskedjor är viktigt där egenskaper av god struktur och kontroll kommer vägs tungt tillsammans med praktisk erfarenhet.

Det börjar med dig

Vi söker dig som har gymnasial utbildning, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet med stort engagemang vad gäller strukturerade produktionsfrågor kopplat till återvinning. Vi ser positivt till personer med god erfarenhet från sorteringsverk och materialhantering av typen schaktmassor, betongavfall och asfaltsåtervinning.

Men det är ännu viktigare att du står för våra kärnvärden; Jordnära, Utvecklande, Personlig, Pålitlig. Att göra affärer och skapa nya innovativa lösningar är något som triggar dig. Du gillar att ha ett helikopterperspektiv men kan snabbt växla om och vara nära i verksamhetens vardag. Vi vet att du är positiv och öppen för nya utmaningar. Här har du alla möjligheter att vara med att påverka och utvecklas med bolaget och bidra till vår vision "att vara det vinnande laget". Ta chansen att vara med om en spännande resa.

B-körkort är ett krav medan C-körkort och yrkesbevis för och/eller erfarenhet av att köra hjullastare och grävmaskin är meriterande.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss? https://swerock.se/Recycling/

Tillträde och omfattning

Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Sista ansökningsdag 2022-12-08, men vänta inte med att sända in din ansökan då vi i denna rekrytering tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Kontaktpersoner och frågor angående tjänsten

Platschef

Susanne Behm: 0725333271

[email protected]

Produktionschef

Andre Häggström: 072-200 68 90

[email protected] Visa mindre

Serviceman till bodetablering

Vi behöver förstärka vår bodverksamhet i Sundsvall med en serviceman och söker nu dig som trivs med ett omväxlande arbete med kunden i fokus. Uppdraget är med start omgående och urval sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Om rollen Som serviceman i vår bodverksamhet har du en viktig roll när det gäller underhåll och service av bodarna som ska ut till våra kunder. Våra kunder har olika behov för sina bodetableringar... Visa mer
Vi behöver förstärka vår bodverksamhet i Sundsvall med en serviceman och söker nu dig som trivs med ett omväxlande arbete med kunden i fokus.

Uppdraget är med start omgående och urval sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Om rollen

Som serviceman i vår bodverksamhet har du en viktig roll när det gäller underhåll och service av bodarna som ska ut till våra kunder. Våra kunder har olika behov för sina bodetableringar och din uppgift är bland annat att anpassa våra bodar efter kundernas behov och önskemål samt genomföra kontroll av funktioner för att säkerställa att allting fungerar som det ska. Arbete på fält hos kund förekommer, så det är ett krav att du har körkort.

Du ingår i ett team där ni tillsammans jobbar aktivt för att ge bästa möjliga service till våra kunder.

Om dig

Vi tror att du har någon form av hantverksbakgrund där montage och service varit en stor del. Vidare trivs du i en roll med varierade arbetsuppgifter och drivs av att ge god service till våra kunder. Du är duktig på att se vad som behöver göras och tar gärna egna initiativ. Du behöver vara en strukturerad person som gillar att ha ordning och reda omkring dig. Service är en självklarhet för dig och det faller sig naturligt att leverera den bästa lösningen för kunden. För att lyckas i rollen ser vi att du har god maskinkännedom och ett tekniskt intresse.

Vilka är vi?

Lambertsson är det personliga företaget där människan är i fokus. För oss är det viktigt att vara delaktiga, ha möjlighet att påverka och utvecklas på jobbet. Vi erbjuder en trygg anställning i en organisation som förenar det lilla företagets dynamik med det stora företagets resurser och möjligheter.

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Robert Ullberg, kundcenterchef, på 0725-33 33 66 eller [email protected] Visa mindre

Förman

Vi söker en miljödriven förman som vill hjälpa oss att växa ytterligare Swerock Råvaruförsörjning är en avdelning inom Swerock där miljöperspektivet är högsta prioritet då vi ställer om vår verksamhet till en verksamhet med mindre miljöpåverkan. Vårt uppdrag är att tillhandahålla lösningar så att bygg- och anläggningsbranschen uppfyller de krav som ställs från samhällets olika intressenter. Vi har egna produktionsanläggningar i hela Sverige bestående av ... Visa mer
Vi söker en miljödriven förman som vill hjälpa oss att växa ytterligare

Swerock Råvaruförsörjning är en avdelning inom Swerock där miljöperspektivet är högsta prioritet då vi ställer om vår verksamhet till en verksamhet med mindre miljöpåverkan. Vårt uppdrag är att tillhandahålla lösningar så att bygg- och anläggningsbranschen uppfyller de krav som ställs från samhällets olika intressenter. Vi har egna produktionsanläggningar i hela Sverige bestående av täkter, kombinerade täkter med återvinning samt produktionsanläggningar som enbart tillhandahåller återvunna material från och tillbaka till bygg-och anläggningsbranschen.

Vi arbetar för att tillsammans bygga en hållbar verksamhet där säkerhet och en god arbetsmiljö alltid kommer i första rummet. Som förman leder du verksamheten tillsammans med platschefen på vår anläggning som är belägen på Hulivägen i Sundsvall. Du säkerställer att den dagliga verksamheten fungerar, underhåller och vid behov stöttar produktionen genom ex drift av någon av våra maskiner på anläggningen. Viss stöttning med produktionsdokument ingår i rollen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära:

- Daglig drift och kontroll av inkommande/utgående material
- Drift, skötsel och underhåll av Våtsikten
- Administration och dokumentation
- Framförande av fordon, främst hjullastare och dumper.

Intresse för värdeskapande materialhanteringskedjor är viktigt där egenskaper av god struktur och kontroll kommer vägs tungt tillsammans med praktisk erfarenhet.

Det börjar med dig

Vi söker dig som har gymnasial utbildning, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet med stort engagemang vad gäller strukturerade produktionsfrågor kopplat till återvinning. Vi ser positivt till personer med god erfarenhet från sorteringsverk och materialhantering av typen schaktmassor, betongavfall och asfaltsåtervinning.

Men det är ännu viktigare att du står för våra kärnvärden; Jordnära, Utvecklande, Personlig, Pålitlig. Att göra affärer och skapa nya innovativa lösningar är något som triggar dig. Du gillar att ha ett helikopterperspektiv men kan snabbt växla om och vara nära i verksamhetens vardag. Vi vet att du är positiv och öppen för nya utmaningar. Här har du alla möjligheter att vara med att påverka och utvecklas med bolaget och bidra till vår vision "att vara det vinnande laget". Ta chansen att vara med om en spännande resa.

B-körkort är ett krav medan C-körkort och yrkesbevis för och/eller erfarenhet av att köra hjullastare och grävmaskin är meriterande.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss? https://swerock.se/Recycling/

Tillträde och omfattning

Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Sista ansökningsdag 2022-12-08, men vänta inte med att sända in din ansökan då vi i denna rekrytering tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Kontaktpersoner och frågor angående tjänsten

Platschef

Susanne Behm: 0725333271

[email protected]

Produktionschef

Andre Häggström: 072-200 68 90

[email protected] Visa mindre

Yrkesarbetare till Peab

Är du yrkesarbetare och vill arbeta med ett spännande samt varierande arbete hos en trygg arbetsgivare? Har du dessutom yrkesbevis och tidigare erfarenhet av byggyrket? Då kan detta vara jobbet för dig! Vi söker nu yrkesarbetare till Peab med placering Sundsvall/Härnösand. Dina arbetsuppgifter i huvudsak Peab arbetar med varierande projekt, bland annat om- och tillbyggnader, reparationsarbeten, kontorsanpassningar och köksmontering. Arbetet medför många v... Visa mer
Är du yrkesarbetare och vill arbeta med ett spännande samt varierande arbete hos en trygg arbetsgivare? Har du dessutom yrkesbevis och tidigare erfarenhet av byggyrket? Då kan detta vara jobbet för dig! Vi söker nu yrkesarbetare till Peab med placering Sundsvall/Härnösand.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Peab arbetar med varierande projekt, bland annat om- och tillbyggnader, reparationsarbeten, kontorsanpassningar och köksmontering. Arbetet medför många varierande arbetsuppgifter och kundens behov är Peabs mål. Att du har ett högt säkerhetsmedvetande i ditt arbete ser vi som en självklarhet, eftersom Peab prioriterar en säker arbetsmiljö.

Vem är du?
Vi söker dig som innehar ett yrkesbevis och gärna några års erfarenhet från branschen samt B-körkort. Arbetet ställer krav på ditt yrkeskunnande och för att Peabs kunder ska känna sig trygga och bekväma är det stor vikt att du är professionell i ditt bemötande och att du har ett serviceinriktat arbetssätt. Det är viktigt att du trivs med att arbeta självständigt likväl som i team, samt drivs av att vara delaktig i projekt från ax till limpa.

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön, för det människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden, jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom det är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Urval kommer att ske löpande under ansökningstiden, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om verksamheten
Peab är Nordens samhällsbyggare med 16 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm. Visa mindre

Markarbetare till Tung Maskinteknik

Tung Maskinteknik i Sundsvall AB har med nytt ägarskap och ny ledning påbörjat en spännande resa där vi förutom att växa, siktar på att bli bäst i klassen vad gäller modernt arbetssätt, digitalisering och sammanhållning. Vi värdesätter engagemang och lojalitet, vi tror att det kommer med trivsel på arbetsplatsen och att det finns förtroende för ledningen. Är du intresserad av att bidra med din personlighet och dina kunskaper för att bli en del av vår resa ... Visa mer
Tung Maskinteknik i Sundsvall AB har med nytt ägarskap och ny ledning påbörjat en spännande resa där vi förutom att växa, siktar på att bli bäst i klassen vad gäller modernt arbetssätt, digitalisering och sammanhållning. Vi värdesätter engagemang och lojalitet, vi tror att det kommer med trivsel på arbetsplatsen och att det finns förtroende för ledningen. Är du intresserad av att bidra med din personlighet och dina kunskaper för att bli en del av vår resa så ska du söka jobb hos oss!

Din Profil 
Vi söker dig som har några års erfarenhet som markarbetare som söker nya utmaningar och vill utvecklas som markarbetare genom att tex jobba med egen inmätning och utsättning. Du är van vid att läsa ritningar, jobba med laser och AMA-koder såväl som egenkontroller och arbetsmiljödokumentation. Kanske arbetar du på ett större företag eller har erfarenhet från större projekt inom väg/järnväg, rörläggningar/elförläggningar eller större grundläggningsprojekt.
Som person är du lättsam och lösningsorienterad. Du gillar att arbeta i en organisation där alla hjälps åt att skapa bra stämning och yrkesstolthet. Du tycker om att arbeta men värdesätter även möjlighet till fritid och återhämtning, vilket gör att du uppskattar att arbetsplatsen ligger i Sundsvall med omnejd. Vi ser det som meriterande om du har lastbilskörkort och yrkesbevis för hjullastare, samt kunskaper inom CAD.
Tjänsten kräver att du har körkort med lägst B behörighet.
Anställningsomfattning
Heltid
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Övrig information
Sista ansökningsdag 2022-10-07
Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför du bör göra din ansökan snarast möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på www.onepartnergroup.se. Välkommen med din ansökan!
Vi samarbetar med OnePartnerGroup i denna rekrytering och hänvisar samtliga frågor gällande rekryteringen till Oscar Jonsson 072-142 88 25. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Brorson VD Tung Maskinteknik 076-393 57 00. Tillsättning sker efter överenskommelse. Visa mindre

Borrmaskinist Grundläggning

Peab Grundläggning AB - ett dotterföretag i Peabkoncernen - är ett av Sveriges största företag inom grundförstärkning, injektering, spontning, pålning och borrning. Vi jobbar ofta i stora och avancerade samhällsprojekt som innebär förbättringar i många människors liv - det kan vara nya järnvägar, broar, shoppingcenter, flerfamiljshus eller industriområden för att nämna några exempel. Vi arbetar också i små projekt som gör stor personlig skillnad och gläd... Visa mer
Peab Grundläggning AB - ett dotterföretag i Peabkoncernen - är ett av Sveriges största företag inom grundförstärkning, injektering, spontning, pålning och borrning. Vi jobbar ofta i stora och avancerade samhällsprojekt som innebär förbättringar i många människors liv - det kan vara nya järnvägar, broar, shoppingcenter, flerfamiljshus eller industriområden för att nämna några exempel.

Vi arbetar också i små projekt som gör stor personlig skillnad och glädje för några få.

Vi söker nu en borrmaskinist till vår enhet Region Nord med kontorsetablering i Örnsköldsvik men din bostadsort kan vara längs norrlandskusten, ex Luleå, Skellefteå, Umeå, Sundsvall eller Gävle.

Då vi arbetar där våra kunder och projekt finns måste du vara beredd att resa och veckopendla måndag till torsdag, det innebär att du inte behöver vara bosatt i direkt anslutning till vår verksamhet.

I rollen erbjuds du en omväxlande vardag där projekten kan variera från stora till små. Vi har en modern maskinpark och som borrmaskinist kommer du arbeta i nära samarbete med kunniga kollegor.

Du kommer arbeta både i och utanför maskinen.

Vi söker dig som vill vara med och skapa en långsiktig och framgångsrik verksamhet på den lokala marknaden. Du kommer tillhöra Region Nord och rapportera till arbetsledare och platschef.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är att:

• Köra Borrvagn eller Laddgrävare samt daglig tillsyn av maskinerna

• Ansvara för dokumentation och uppföljning av det du utför

• Stödja arbetsledning i tekniska frågor gällande borrning

Vi söker dig som har kört borrvagn eller har grävmaskinskort. Vi vill att du har erfarenhet från liknande arbeten och maskiner.

Om du även har annan erfarenhet från grundläggningsbranschen är det meriterande.

Du ska trivas bland människor då detta är en tjänst med många kontaktytor där du har dialog med såväl kunder och leverantörer som maskinister, arbetsledare och platschefer.

Du behöver också vara flexibel och gilla förändringar samt ha förmåga att se nya lösningar då arbetet ibland måste planeras om när något oförutsett inträffar.

Det är ett krav att du behärskar det svenska språket både i tal och skrift då du ska hantera ritningar och protokoll.

Hos oss kommer du få stimulerande arbetsuppgifter och yrkeskunniga kollegor med hög teknisk kompetens. Det ger dig goda förutsättningar att lyckas och trivas hos oss.

Erfarenhet från grundläggningsarbete, smidesarbeten samt förarbevis för hjullastare är en merit.

Grävmaskinskort och B-körkort är ett krav.

Tjänsterna är tillsvidareanställningar som inleds med 6 månaders provanställning.

Sista ansökningsdag till denna tjänst är 2022-10-30.

Frågor angående tjänsten besvaras av:

Daniel Stenlund, Projektchef, 0709-76 74 91

Jan Söderlund, HR, 0733-37 53 52 Visa mindre

Yrkesarbetare till Peab

Är du yrkesarbetare och vill arbeta med ett spännande samt varierande arbete hos en trygg arbetsgivare? Har du dessutom yrkesbevis och tidigare erfarenhet av byggyrket? Då kan detta vara jobbet för dig! Vi söker nu yrkesarbetare till Peab med placering Sundsvall/Härnösand. Dina arbetsuppgifter i huvudsak Peab arbetar med varierande projekt, bland annat om- och tillbyggnader, reparationsarbeten, kontorsanpassningar och köksmontering. Arbetet medför många v... Visa mer
Är du yrkesarbetare och vill arbeta med ett spännande samt varierande arbete hos en trygg arbetsgivare? Har du dessutom yrkesbevis och tidigare erfarenhet av byggyrket? Då kan detta vara jobbet för dig! Vi söker nu yrkesarbetare till Peab med placering Sundsvall/Härnösand.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Peab arbetar med varierande projekt, bland annat om- och tillbyggnader, reparationsarbeten, kontorsanpassningar och köksmontering. Arbetet medför många varierande arbetsuppgifter och kundens behov är Peabs mål. Att du har ett högt säkerhetsmedvetande i ditt arbete ser vi som en självklarhet, eftersom Peab prioriterar en säker arbetsmiljö.

Vem är du?
Vi söker dig som innehar ett yrkesbevis och gärna några års erfarenhet från branschen samt B-körkort. Arbetet ställer krav på ditt yrkeskunnande och för att Peabs kunder ska känna sig trygga och bekväma är det stor vikt att du är professionell i ditt bemötande och att du har ett serviceinriktat arbetssätt. Det är viktigt att du trivs med att arbeta självständigt likväl som i team, samt drivs av att vara delaktig i projekt från ax till limpa.

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön, för det människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden, jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom det är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Urval kommer att ske löpande under ansökningstiden, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om verksamheten
Peab är Nordens samhällsbyggare med 16 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm. Visa mindre

Yrkesarbetare Trä/betong

Vi söker trä och betongarbetare till Peab Anläggning, Västernorrland/Jämtland. Om tjänsterna Du har som betongarbetare goda erfarenheter av armering och betongarbeten samt som träarbetare erfarenhet av formsättning. Kunskap i ritningsläsning, yrkesbevis samt minst B-körkort. Kompetenser och personliga egenskaper Vi söker dig som är självgående, ordningsam och bra på att hålla tider och deadlines. Du kommer att jobba i ett engagerat gäng där social kom... Visa mer
Vi söker trä och betongarbetare till Peab Anläggning, Västernorrland/Jämtland.

Om tjänsterna
Du har som betongarbetare goda erfarenheter av armering och betongarbeten samt som träarbetare erfarenhet av formsättning. Kunskap i ritningsläsning, yrkesbevis samt minst B-körkort.

Kompetenser och personliga egenskaper
Vi söker dig som är självgående, ordningsam och bra på att hålla tider och deadlines. Du kommer att jobba i ett engagerat gäng där social kompetens och förmåga att samarbeta är viktigt.

Kontakt
För mer information om tjänsterna kontakta: Rekryterande chef Ola Andersson +46 73 337 29 95.

Ansök senast 31 augusti, men vänta inte med din ansökan då urval sker löpande. Visa mindre

Produktionsarbetare - Sundsvall, Töva

Är du en praktiskt lagd person med hög arbetsmoral? Trivs du med att arbeta i ett sammansvetsat team? Är du prestigelös, lagspelare och noggrann som person? Vill du vara med och bidra till en mer hållbar framtid – på riktigt? Då kan denna tjänst vara något för dig! Vad erbjuder vi dig? Hos oss får du en trygg och rolig arbetsplats, full av kompetenta och hjälpsamma kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap. Din medarbetarresa börjar med en gedigen ... Visa mer
Är du en praktiskt lagd person med hög arbetsmoral? Trivs du med att arbeta i ett sammansvetsat team? Är du prestigelös, lagspelare och noggrann som person? Vill du vara med och bidra till en mer hållbar framtid – på riktigt? Då kan denna tjänst vara något för dig!

Vad erbjuder vi dig?
Hos oss får du en trygg och rolig arbetsplats, full av kompetenta och hjälpsamma kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap. Din medarbetarresa börjar med en gedigen introduktionsutbildning, eftersom vi vill skapa bästa möjliga förutsättningar för dig att lyckas i din nya roll. Vi satsar också mycket på kompetensutveckling inom exempelvis materialkunskap, ledarskap, digitala verktyg och annat av intresse. Eftersom vi är måna om dig, erbjuds du trygga och utvecklande förmåner, såsom kollektivavtal, försäkringar, friskvårdsbidrag, m.m.

Din roll hos oss
Till vårt team på Kabelgranuleringen i Töva där kabel återvinns till plast och metaller söker vi nu nya produktionsarbetare! Du blir en viktig del i en grupp där samarbete, glädje och omtanke är ledord. Vi är ett riktigt bra gäng som jobbar i en tung men trygg och säker miljö där vi ställer upp för varandra.

I rollen som produktionsarbetare är din huvuduppgift att hantera material för klassning, sortering, lossning och lastning av material samt drift av granuleringsanläggning. Du ansvarar för att in- och utgående material följer våra leveransbestämmelser gällande kvalitet. I tjänsten ingår också ett visst ansvar för förebyggande underhåll av maskiner och utrustning samt daglig rapportering. Vidare är arbetet varierande fysiskt tungt som till viss del sker utomhus.

Arbetstider för tjänsten är rullande tre-skift, förlagt på dag, kväll och helg.

Vad bidrar du med?
För att trivas på Stena Recycling är det viktigt att du är nyfiken och på tårna då vi befinner oss i ständig utveckling. Vi är alla lagspelare och problemlösare som hjälps åt i vardagen. Genom att bidra med energi och engagemang är du en glädjespridare som medverkar till en god arbetsmiljö. Rollen passar dig som är starkt arbetsvillig och inte rädd för att ta i. Vi ser gärna att du tar egna initiativ till förbättringar inom verksamheten. Du behöver uppfylla följande kriterier för att lyckas i rollen:


• B-körkort
• Kan uttrycka dig väl på svenska både i tal och skrift
• Erfarenhet av att framföra truck, hjullastare och/eller materialhanterare (meriterande)

Det viktigaste för oss är din inställning, ditt driv och din vilja att bidra till vår fortsatta framgång.

Vi ser fram emot din ansökan!
Urval sker löpande så ansök därför gärna med ditt CV redan idag eller senast 2022-08-28. Vänligen observera att vi på grund av GDPR endast tar emot ansökningar via ansökningsknappen. Eftersom vi vill säkerställa ett rättvist och fördomsfritt urvalsarbete önskar vi inget personligt brev, däremot att du svarar på våra inledande urvalsfrågor. Om du går vidare kommer du därefter att få ett mejl med en länk till våra rekryteringstester som på ett objektivt sätt hjälper oss att matcha rätt person till tjänsten. Vi tillämpar sex månaders provanställning och gör bakgrundskontroll. Här kan du läsa mer om vår rekryteringsprocess.

Har du frågor som inte besvaras av annonsen eller på www.stenarecycling.se får du gärna höra av dig till rekryterande chef Fredrika Pettersson på tfn 0730673964.

Om Stena Recycling
Stena Recycling är Sveriges ledande återvinningsbolag där vi arbetar med och utvecklar cirkulära lösningar inom alla typer av verksamheter. Med 1750 engagerade medarbetare på 90 orter runtom i landet, erbjuder vi hållbara lösningar varje dag för såväl kunder, som för samhället i stort. Vår företagskultur präglas av innovationskraft, nyfikenhet, omtanke och ambition att i nära samarbete med våra partners driva utvecklingen i branschen.

Varmt välkommen till en framtidsbransch – det börjar med dig!


Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Yrkesarbetare till Peab

Är du yrkesarbetare och vill arbeta med ett spännande samt varierande arbete hos en trygg arbetsgivare? Har du dessutom yrkesbevis och tidigare erfarenhet av byggyrket? Då kan detta vara jobbet för dig! Vi söker nu yrkesarbetare till Peab med placering Sundsvall/Härnösand. Dina arbetsuppgifter i huvudsak Peab arbetar med varierande projekt, bland annat om- och tillbyggnader, reparationsarbeten, kontorsanpassningar och köksmontering. Arbetet medför många v... Visa mer
Är du yrkesarbetare och vill arbeta med ett spännande samt varierande arbete hos en trygg arbetsgivare? Har du dessutom yrkesbevis och tidigare erfarenhet av byggyrket? Då kan detta vara jobbet för dig! Vi söker nu yrkesarbetare till Peab med placering Sundsvall/Härnösand.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Peab arbetar med varierande projekt, bland annat om- och tillbyggnader, reparationsarbeten, kontorsanpassningar och köksmontering. Arbetet medför många varierande arbetsuppgifter och kundens behov är Peabs mål. Att du har ett högt säkerhetsmedvetande i ditt arbete ser vi som en självklarhet, eftersom Peab prioriterar en säker arbetsmiljö.

Vem är du?
Vi söker dig som innehar ett yrkesbevis och gärna några års erfarenhet från branschen samt B-körkort. Arbetet ställer krav på ditt yrkeskunnande och för att Peabs kunder ska känna sig trygga och bekväma är det stor vikt att du är professionell i ditt bemötande och att du har ett serviceinriktat arbetssätt. Det är viktigt att du trivs med att arbeta självständigt likväl som i team, samt drivs av att vara delaktig i projekt från ax till limpa.

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön, för det människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden, jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom det är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Urval kommer att ske löpande under ansökningstiden, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om verksamheten
Peab är Nordens samhällsbyggare med 16 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm. Visa mindre

Grovarbetare Bygg & Anläggning

Vi på Herrskapet söker fler grovarbetare till vårt företag. Du ska vara praktiskt lagd och kunna hålla i en hammare, samt ha god fysik då de flesta av våra arbeten är fysiskt krävande. Vi ser gärna att du har idrottsbakgrund eller liknande och är villig att lära sig mer inom bygg genom att jobba tillsammans med våra erfarna snickare. Visa mer
Vi på Herrskapet söker fler grovarbetare till vårt företag.
Du ska vara praktiskt lagd och kunna hålla i en hammare, samt ha god fysik då de flesta av våra arbeten är fysiskt krävande.
Vi ser gärna att du har idrottsbakgrund eller liknande och är villig att lära sig mer inom bygg genom att jobba tillsammans med våra erfarna snickare. Visa mindre

Grovarbetare Bygg & Anläggning

Vi på Herrskapet söker fler grovarbetare till vårt företag. Du ska vara praktiskt lagd och kunna hålla i en hammare, samt ha god fysik då de flesta av våra arbeten är fysiskt krävande. Vi ser gärna att du har idrottsbakgrund eller liknande och är villig att lära sig mer inom bygg genom att jobba tillsammans med våra erfarna snickare. Visa mer
Vi på Herrskapet söker fler grovarbetare till vårt företag.
Du ska vara praktiskt lagd och kunna hålla i en hammare, samt ha god fysik då de flesta av våra arbeten är fysiskt krävande.
Vi ser gärna att du har idrottsbakgrund eller liknande och är villig att lära sig mer inom bygg genom att jobba tillsammans med våra erfarna snickare. Visa mindre

Allt-i-Allo

Solid Bygg och Betong i Sundsvall AB är ett företag startat 2019, med säte på Alnö, Sundsvall. Företaget arbetar med träarbeten, nyproduktion och betongarbeten, och har i dagsläget 20 medarbetare. Vi är ett företag i expansion och söker nu en Allt-i-Allo. Vi söker nu en Allt-i-Allo. Vi ställer höga krav på social kompetens och sinne för ordning och struktur. B-körkort är ett krav, BE är meriterande. Arbetsrollen kommer innebära att vara behjälplig inom oc... Visa mer
Solid Bygg och Betong i Sundsvall AB är ett företag startat 2019, med säte på Alnö, Sundsvall. Företaget arbetar med träarbeten, nyproduktion och betongarbeten, och har i dagsläget 20 medarbetare. Vi är ett företag i expansion och söker nu en Allt-i-Allo.
Vi söker nu en Allt-i-Allo. Vi ställer höga krav på social kompetens och sinne för ordning och struktur. B-körkort är ett krav, BE är meriterande.
Arbetsrollen kommer innebära att vara behjälplig inom och kring verksamhetens projekt, utefter de behov som finns kring logistik, transport, sophantering, material och utrustning.
Tjänsten kräver struktur och ansvar över eget arbete, samt förmågan att ha flera bollar i luften, kunna planera och vara effektiv. Vid behov får man även vara behjälplig i projekten.
Start omgående, tjänsten är tillsvidare med sex månaders provanställning. Urval och intervjuer sker löpande.
OBS! Frågor kring tjänsten, samt ansökan skickas enbart via mail [email protected]
Det viktigaste för oss är vårt varumärke och värdegrund; ärlighet, kvalité och kommunikation. Vi lägger stor vikt i etik och moral, och vårt ständiga mål är att ha nöjda kunder.
Vi arbetar mycket efter våra värdegrunder som genomsyrar verksamheten. Du bör därför vara arbetsvillig, positiv, ansvarstagande och noggrann. Vi ser att du är duktig kommunikativt med både kunder och medarbetare. Hos oss arbetar du i ett mindre företag med familjär stämning, men du är också en del av ett expansivt företag med höga mål, med fokus på både nöjda kunder och medarbetare. Vi erbjuder ett fritt och ansvarstagande arbete, med korta beslutsvägar. Visa mindre

Industriarbetare

Om tjänsten Till vår betongverksamhet i Västernorrland söker vi en medarbetare som kommer att arbeta med de dagliga sysslorna som t ex provtagning, enklare hjullastarkörning och löpande underhåll av anläggningen. Vem är du? Vi söker dig som vill ha frihet under ansvar och brinner för att ge en hög service till våra kunder, leverantörer och chaufförer. Du är praktiskt lagd, har en god samarbetsförmåga och trivs med ett flexibelt arbetssätt. Du är inte r... Visa mer
Om tjänsten

Till vår betongverksamhet i Västernorrland söker vi en medarbetare som kommer att arbeta med de dagliga sysslorna som t ex provtagning, enklare hjullastarkörning och löpande underhåll av anläggningen.

Vem är du?

Vi söker dig som vill ha frihet under ansvar och brinner för att ge en hög service till våra kunder, leverantörer och chaufförer. Du är praktiskt lagd, har en god samarbetsförmåga och trivs med ett flexibelt arbetssätt. Du är inte rädd att ta i när det behövs.

Teknisk utbildning, erfarenhet från betong- och/eller byggbranschen samt erfarenhet från hjullastarkörning är meriterande. B-körkort är ett krav.

Tjänsten är till största del förlagd vid vår betongfabrik i Birsta utanför Sundsvall men arbete vid andra betongfabriker inom regionen kan förekomma.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse, vi tillämpar provanställning på 6 månader.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Rasmus Forsman, Platschef, 070-5587540 eller [email protected]

Fredrik Hedlund, Arbetschef, 072-533 36 38 eller [email protected] Visa mindre

Vägdriftsarbetare

Vi på Lambertsson bedriver en bred verksamhet och erbjuder våra kunder totallösningar samt tjänster inom maskinuthyrning, tillfällig el, moduler och trafikanordningar. Nu behöver vi förstärka vårt team på TA-sidan med en vägdriftsarbetare till vårt kundcenter i Sundsvall. Om tjänsten I rollen som vägdriftsarbetare är dina huvudsakliga arbetsuppgifter leverans och etablering av trafikavspärrningsmaterial, barriärer och övriga skyddsanordningar till våra ... Visa mer
Vi på Lambertsson bedriver en bred verksamhet och erbjuder våra kunder totallösningar samt tjänster inom maskinuthyrning, tillfällig el, moduler och trafikanordningar. Nu behöver vi förstärka vårt team på TA-sidan med en vägdriftsarbetare till vårt kundcenter i Sundsvall.

Om tjänsten

I rollen som vägdriftsarbetare är dina huvudsakliga arbetsuppgifter leverans och etablering av trafikavspärrningsmaterial, barriärer och övriga skyddsanordningar till våra kunder. Utöver det kommer du även att arbeta med uthyrning och underhåll av TA-material inne på vår filial. Du kommer att träffa våra kunder både ute på arbetsplatserna och på vår filial där du utöver riktigt bra service även förväntas fungera som en rådgivare till kunden vid val av TA-materialet. Tillsammans med övriga teamet jobbar ni för att det ska bli en riktigt bra kundupplevelse från början till slut!

Om dig

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbete, kanske har du till och med arbetat med TA-material tidigare? Du sätter stort värde i kvalité och service och du är en engagerad lagspelare. Vidare är du duktig på att ta initiativ och ser vad som behöver göras, rullar upp ärmarna och hugger i, tillsammans med dina kollegor får du samarbetet att fungera. Vi tror att du trivs med ordning och reda på din arbetsplats och ser fördelen med att arbeta strukturerat. Ett krav är att du har C körkort samt YKB och det är meriterande om du har utbildning i Arbete på väg utifrån trafikverkets krav samt kranutbildning.

Eftersom vi tror på de positiva effekterna av en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökanden till den här tjänsten. Urval sker löpande så sök tjänsten redan idag!

Kontaktpersoner:

Arbetsledare: Fredrik Bergqvist

[email protected]

072-533 57 91

Platschef: Robert Ullberg

[email protected]

072-533 33 66 Visa mindre

Medarbetare till entreprenadavdelningen

Nu söker vi medarbetare med hög känsla för service och kvalitet till Lambertsson i Sundsvall. Trivs du med ett omväxlande arbete, där den ena dagen aldrig är den andra lik och kunden alltid står i centrum, då är det kanske dig vi söker! Om rollen Som medarbetare hos oss kommer du att i stor utsträckning arbeta direkt mot kund ute på deras projekt med bland annat moduletableringar. Vi jobbar brett så att stötta dina kollegor som jobbar med trafikanordning... Visa mer
Nu söker vi medarbetare med hög känsla för service och kvalitet till Lambertsson i Sundsvall. Trivs du med ett omväxlande arbete, där den ena dagen aldrig är den andra lik och kunden alltid står i centrum, då är det kanske dig vi söker!

Om rollen

Som medarbetare hos oss kommer du att i stor utsträckning arbeta direkt mot kund ute på deras projekt med bland annat moduletableringar. Vi jobbar brett så att stötta dina kollegor som jobbar med trafikanordningar ser du som en självklarhet. Vid sidan om våra åtaganden på projekten kommer du även att arbeta inne på vår anläggning där du tar hand om material och maskiner samt planerar och förbereder inför kommande uppdrag.

Några av dina arbetsuppgifter:

- Montera, underhålla och serva våra moduler, både hos kund och på depån.
- Montera/installera övriga produkter på arbetsplats.
- Stötta våra elektriker vid tillfälliga elinstallationer.
- Genomföra besiktning, funktionskontroll och enklare reparationer av returnerade maskiner och övrigt material.
- Lasta, lossa material med truck och hjullastare.
- Arbeta i vårt affärssystem med debitering och fakturering av utförda tjänster.

Om dig

Vi tror att trivs i en roll med varierande arbetsuppgifter och att du gärna tar egna initiativ.

Du är strukturerad och planerar ditt arbete tillsammans med dina kollegor på ett effektivt och kostnadsmedvetet sätt. Du är serviceinriktad och anstränger dig för att leverera den bästa lösningen till kund. För att lyckas i rollen ser vi helst att du har erfarenhet från vår bransch eller närliggande, en vilja att lära och utvecklas samt ett tekniskt intresse.

Datavana samt B- och C-körkort ett krav.

Eftersom vi tror på de positiva effekterna av en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökanden till den här tjänsten.

Om företaget

Lambertsson är det personliga företaget där människan är i fokus. För oss är det viktigt att vara delaktiga, ha möjlighet att påverka och utvecklas på jobbet. Vi erbjuder en trygg anställning i en organisation som förenar det lilla företagets dynamik med det stora företagets resurser och möjligheter. Visa mindre

Vägdriftsarbetare

Vi söker dig som vill ingå i vårt vägdriftsteam på Driftområde Sundsvall som ansvarar för drift och underhåll av ca 120 mil allmänna vägar. Du kommer att arbeta med vägunderhåll, anläggningsarbeten, vinterväghållning, skyltsättning, diverse beläggningsarbeten och vägbesiktningar m m. Det ingår även arbete med ATK-besiktning, inventeringar samt div kontroller. Erfarenhet från anläggning eller drift- och underhållsarbete av vägar är en merit. Viss datavana... Visa mer
Vi söker dig som vill ingå i vårt vägdriftsteam på Driftområde Sundsvall som ansvarar för drift och underhåll av ca 120 mil allmänna vägar.

Du kommer att arbeta med vägunderhåll, anläggningsarbeten, vinterväghållning, skyltsättning, diverse beläggningsarbeten och vägbesiktningar m m. Det ingår även arbete med ATK-besiktning, inventeringar samt div kontroller.

Erfarenhet från anläggning eller drift- och underhållsarbete av vägar är en merit. Viss datavana krävs.

Beredskapstjänstgöring ingår enligt avtal.

Körkort B är ett krav, C-körkort är en merit.

Vi värdesätter personliga egenskaper som din samarbets- och initiativförmåga, likaså ditt engagemang samt din serviceanda och pålitlighet.

Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Urval till tjänsten sker löpande.

Kontaktperson:

Magnus Lilja, platschef, mob: 073-337 10 95

Ann-Christin Säärelä, HR Partner, arb: 026-54 61 13 Visa mindre

Vägdriftsarbetare

Lambertsson bedriver en bred verksamhet och erbjuder våra kunder totallösningar samt tjänster inom maskinuthyrning, tillfällig el, moduler och trafikanordningar. Nu söker vi en vägdriftsarbetare till vår filial i Sundsvall. Om tjänsten I rollen som vägdriftsarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att bestå av leverans och etablering av trafikavspärrningsmaterial till våra kunder. Du kommer även att arbeta med uthyrning och underhåll av TA-mate... Visa mer
Lambertsson bedriver en bred verksamhet och erbjuder våra kunder totallösningar samt tjänster inom maskinuthyrning, tillfällig el, moduler och trafikanordningar. Nu söker vi en vägdriftsarbetare till vår filial i Sundsvall.

Om tjänsten

I rollen som vägdriftsarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att bestå av leverans och etablering av trafikavspärrningsmaterial till våra kunder. Du kommer även att arbeta med uthyrning och underhåll av TA-material inne på vår filial. I rollen igår mycket kundkontakt och du fungerar som en rådgivare till kunden vid val av TA-material.

Om dig

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbete och att arbeta med TA-material. Du har ett stort engagemang i ditt arbete, sätter kunden i fokus och är mån om att leverera ett arbete med hög kvalitet. Du arbetar självständigt, tar egna initiativ och tycker om att arbeta i grupp. Du gillar ordning och reda på din arbetsplats. C-körkort är ett absolut krav och CE-körkort samt ytterligare utbildningar och kompetenser som Arbete på väg utifrån trafikverkets krav ser vi som starkt meriterande.

Eftersom vi tror på de positiva effekterna av en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökanden till den här tjänsten.

Kontaktperson:

Erik Mogren, [email protected]

Om Lambertsson

Lambertsson är det personliga företaget där människan är i fokus. För oss är det viktigt att vara delaktiga, ha möjlighet att påverka och utvecklas på jobbet. Vi erbjuder en trygg anställning i en organisation som förenar det lilla företagets dynamik med det stora företagets

resurser och möjligheter. Visa mindre

Grovarbetare

Vi söker 2-4 grovarbetare för diverse arbeten. God fysisk form, erfarenhet inom bygg och körkort är meriterande. Arbetsplatserna kan variera, så är du ute efter en varierande och utvecklande arbetsmiljö ansök idag. Mer information: [email protected] Visa mer
Vi söker 2-4 grovarbetare för diverse arbeten.
God fysisk form, erfarenhet inom bygg och körkort är meriterande.
Arbetsplatserna kan variera, så är du ute efter en varierande och utvecklande arbetsmiljö ansök idag.
Mer information:
[email protected] Visa mindre

Medarbetare till serviceavdelningen

Nu söker vi en ny medarbetare med hög känsla för service och kvalitet till vår serviceavdelning. Trivs du med ett omväxlande arbete med mycket kundkontakt, så är det kanske dig vi söker! Om rollen Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av: - Ta emot returnerade maskiner och material - Genomföra besiktning och enklare funktionskontroller av återlämnade maskiner och material - Tvätta och rengöra maskiner - Plocka ihop och lasta de maskiner och... Visa mer
Nu söker vi en ny medarbetare med hög känsla för service och kvalitet till vår serviceavdelning. Trivs du med ett omväxlande arbete med mycket kundkontakt, så är det kanske dig vi söker!

Om rollen

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av:

- Ta emot returnerade maskiner och material
- Genomföra besiktning och enklare funktionskontroller av återlämnade maskiner och material
- Tvätta och rengöra maskiner
- Plocka ihop och lasta de maskiner och material som ska levereras till våra kunder
- Arbeta i vårt affärssystem med bland annat skadedebitering

Du har en viktig roll i verksamheten då vår främsta uppgift är att underlätta våra kunders vardag genom att förse dem med fungerande maskiner/material och god service.

Om dig

Vi tror att trivs i en roll där med varierade arbetsuppgifter och du tar gärna tar egna initiativ. Du är strukturerad och gillar att ha ordning omkring dig. Du är serviceinriktad och anstränger dig för att leverera den bästa lösningen till kund. För att lyckas i rollen ser vi att du har god maskinkännedom och ett tekniskt intresse, truckkort är meriterande. Datavana och B-körkort är ett krav.

Eftersom vi tror på de positiva effekterna av en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökanden till den här tjänsten.

Vi erbjuder

Lambertsson är det personliga företaget där människan är i fokus. För oss är det viktigt att vara delaktiga, ha möjlighet att påverka och utvecklas på jobbet. Vi erbjuder en trygg anställning i en organisation som förenar det lilla företagets dynamik med det stora företagets resurser och möjligheter. Visa mindre

Grovarbetare på annan ort

Vi söker 4 grovarbetare för fysiska arbeten inom bygg & anläggning på annan ort. Arbetet är fysiskt krävande och har du verktygsvana är det meriterande. Visa mer
Vi söker 4 grovarbetare för fysiska arbeten inom bygg & anläggning på annan ort.
Arbetet är fysiskt krävande och har du verktygsvana är det meriterande. Visa mindre

Markarbetare till Viksjö med start OMGÅENDE

Nu söker vi ett gäng arbetsvilliga och erfarna markarbetare till vindkraftparken i Viksjö! Om tjänsten Vi ser att du som söker denna tjänst har minst några års erfarenhet av mark- och/eller anläggningsarbete. Yrkesbevis inom mark är meriterande med inget krav. Vi kommer att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet för jobbet. Vad vi värdesätter är: stort engagemang, att du är ansvarsfull och arbetsvillig. Du jobbar lika bra självständigt som i team ... Visa mer
Nu söker vi ett gäng arbetsvilliga och erfarna markarbetare till vindkraftparken i Viksjö!

Om tjänsten

Vi ser att du som söker denna tjänst har minst några års erfarenhet av mark- och/eller anläggningsarbete. Yrkesbevis inom mark är meriterande med inget krav. Vi kommer att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet för jobbet. Vad vi värdesätter är: stort engagemang, att du är ansvarsfull och arbetsvillig. Du jobbar lika bra självständigt som i team och räds inte för att hugga in där situationen kräver. Ibland uppstår det oplanerade händelser och då krävs det att du är stresstålig, flexibel och har ett sinne för problemlösning.
Så, är du en "grovis" utöver det vanliga? Tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag! Urval sker löpande och tjänsterna tillsätts direkt vi hittar rätt personer för jobbet.
Arbetet är förlagt med skift 7/7 och boende finns i Viksjö. Samåkning till och från boendet kan ordnas.

7 veckors jobb till att börja med, är du duktig följer du med även vidare till nästa etapperna efter det!
START: OMGÅENDE!

KRAV: B-KÖRKORT SAMT TIDIGARE ERFARENHET FRÅN YRKET!

PLATS: VIKSJÖ!
Frågor gällande tjänsten hänvisas till Malin Persson på [email protected]

Det går bra att skicka in din ansökan via länken alt. maila den direkt till ovanstående adress!

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering Norr är det personliga, engagerade och flexibla bemanningsföretaget som är verksamma inom de flesta branscher. Vi har lång erfarenhet av att hitta rätt person till rätt plats oavsett om det gäller ett kortare eller ett längre uppdrag. Vi har vårt huvudkontor i Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

I och med vårt medlemskap i Kompetensföretagen kan du som konsult känna dig trygg i din anställning hos oss.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning & Rekrytering Norr och arbetar som uthyrd konsult. Visa mindre

Grovarbetare

Vi söker 2-4 grovarbetare för diverse arbeten. God fysisk form, erfarenhet inom bygg och körkort är meriterande. Arbetsplatserna kan variera, så är du ute efter en varierande och utvecklande arbetsmiljö ansök idag. Mer information: [email protected] Visa mer
Vi söker 2-4 grovarbetare för diverse arbeten.
God fysisk form, erfarenhet inom bygg och körkort är meriterande.
Arbetsplatserna kan variera, så är du ute efter en varierande och utvecklande arbetsmiljö ansök idag.
Mer information:
[email protected] Visa mindre

Anläggare sökes!

Erfaren anläggare sökes för långt uppdrag. Just nu söker vi anläggare till vår kund. I rollen som anläggare kommer du att arbeta väldigt brett med olika typer av anläggningsarbeten. Det kan innefatta stensättning, skyltuppsättning och att bygga olika områden kring lekplatser. Det kommer även att innefatta en hel del finplanering. Vår kund letar efter en kollega som ser det här uppdraget som långsiktigt. Du kommer först att bli anställd av oss för att sedan... Visa mer
Erfaren anläggare sökes för långt uppdrag.
Just nu söker vi anläggare till vår kund. I rollen som anläggare kommer du att arbeta väldigt brett med olika typer av anläggningsarbeten. Det kan innefatta stensättning, skyltuppsättning och att bygga olika områden kring lekplatser. Det kommer även att innefatta en hel del finplanering. Vår kund letar efter en kollega som ser det här uppdraget som långsiktigt. Du kommer först att bli anställd av oss för att sedan gå över till kunden efter 6 månader, förutsatt att du gjort ett bra jobb.
Om dig
Vi ser gärna att du är en ansvarsfull person som avslutar det du påbörjat, är flexibel, prestigelös och har lätt att anpassa dig till olika omständigheter. Du ska även gärna vara van vid att jobba i utomhus i en fysiskt tung miljö. Något som verkligen uppskattas är att du är självgående och tar egna initiativ. Du ska kunna arbeta ensam men även fungera bra i grupp för att vara aktuell för den här rollen.
Krav:
2-3 års erfarenhet av en liknande tjänst
B-körkort
Svenska i tal och skrift

Om oss:
Prowork är en auktoriserad bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013 och är verksamma inom Bygg & Anläggning, Industri och Fastighet varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum. Vi är belägna i både Stockholm och Göteborg, men är verksamma i hela landet.
Låter detta intressant? Sök redan idag genom att skicka in ditt CV och personliga brev till oss på [email protected] Vid ytterligare frågor kontakta ansvarig konsultchef Michelle på 072-969 85 85.
Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se. Visa mindre

Erfaren anläggningsarbetare sökes till Sundsvall

Vi söker dig, som är en driven, självgående anläggningsarbetare. VARIERANDE JOBB  Våra jobb sträcker sig från kabelgrävning till allt anläggningsarbete runt husbyggnation, dränering, schakter, stenläggning, murbyggnation, rördragning för vatten och avlopp samt tillhörande anläggningar. Under barmarkstiden är det framförallt markbeten vi utför, som även kan inkludera hjullastare som servicemaskin. Vintertid kör vi snö åt Sundsvalls kommun och därför finns... Visa mer
Vi söker dig, som är en driven, självgående anläggningsarbetare.


VARIERANDE JOBB 
Våra jobb sträcker sig från kabelgrävning till allt anläggningsarbete runt husbyggnation, dränering, schakter, stenläggning, murbyggnation, rördragning för vatten och avlopp samt tillhörande anläggningar. Under barmarkstiden är det framförallt markbeten vi utför, som även kan inkludera hjullastare som servicemaskin. Vintertid kör vi snö åt Sundsvalls kommun och därför finns det körning året om. Maskinerna som finns i företaget är bandgrävare av olika storlekar, traktorgrävare, hjulgrävare, hjullastare och dumper. 


FRITT ARBETE UNDER ANSVAR 
Det är av stor vikt för oss att du är strukturerad, har lätt att ta till dig instruktioner, jobbar bra i grupp och har ett trevligt bemötande mot våra beställare. Arbetet erbjuder mycket frihet under ansvar. 


Utbildningskrav
•B-körkort
•Arbete på väg 1&2 Visa mindre

Markarbetare till Viksjö med start OMGÅENDE

Nu söker vi ett gäng arbetsvilliga och erfarna markarbetare till vindkraftparken i Viksjö! Om tjänsten Vi ser att du som söker denna tjänst har minst några års erfarenhet av mark- och/eller anläggningsarbete. Yrkesbevis inom mark är meriterande med inget krav. Vi kommer att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet för jobbet. Vad vi värdesätter är: stort engagemang, att du är ansvarsfull och arbetsvillig. Du jobbar lika bra självständigt som i team ... Visa mer
Nu söker vi ett gäng arbetsvilliga och erfarna markarbetare till vindkraftparken i Viksjö!

Om tjänsten

Vi ser att du som söker denna tjänst har minst några års erfarenhet av mark- och/eller anläggningsarbete. Yrkesbevis inom mark är meriterande med inget krav. Vi kommer att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet för jobbet. Vad vi värdesätter är: stort engagemang, att du är ansvarsfull och arbetsvillig. Du jobbar lika bra självständigt som i team och räds inte för att hugga in där situationen kräver. Ibland uppstår det oplanerade händelser och då krävs det att du är stresstålig, flexibel och har ett sinne för problemlösning.
Så, är du en "grovis" utöver det vanliga? Tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag! Urval sker löpande och tjänsterna tillsätts direkt vi hittar rätt personer för jobbet.
Arbetet är förlagt med skift 7/7 och boende finns i Viksjö. Samåkning till och från boendet kan ordnas.

7 veckors jobb till att börja med, är du duktig följer du med även vidare till nästa etapperna efter det!
START: OMGÅENDE!

KRAV: B-KÖRKORT SAMT TIDIGARE ERFARENHET FRÅN YRKET!

PLATS: VIKSJÖ!
Frågor gällande tjänsten hänvisas till Malin Persson på [email protected]

Det går bra att skicka in din ansökan via länken alt. maila den direkt till ovanstående adress!

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering Norr är det personliga, engagerade och flexibla bemanningsföretaget som är verksamma inom de flesta branscher. Vi har lång erfarenhet av att hitta rätt person till rätt plats oavsett om det gäller ett kortare eller ett längre uppdrag. Vi har vårt huvudkontor i Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

I och med vårt medlemskap i Kompetensföretagen kan du som konsult känna dig trygg i din anställning hos oss.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning & Rekrytering Norr och arbetar som uthyrd konsult. Visa mindre