Lediga jobb Thoren Framtid AB i Sundsvall

Se alla lediga jobb från Thoren Framtid AB i Sundsvall. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Sundsvall som finns inom det yrket.

Musiklärare och annat estetiskt ämne

Om jobbet TF Kunskapsakademin på Alnö söker lärare i musik gärna kombinerat med annat estetiskt ämne för undervisning i år 3-9 med start 8/8 2023 eller enligt överenskommelse. Tjänsten är på 80%. Om dig Som pedagog vill vi att du har viljan att utveckla din undervisning och har förmågan att vara flexibel och anpassa innehållet i undervisningen efter gruppens intresse och behov. Undervisningen varieras och differentieras så att eleven får träna på olika sä... Visa mer
Om jobbet
TF Kunskapsakademin på Alnö söker lärare i musik gärna kombinerat med annat estetiskt ämne för undervisning i år 3-9 med start 8/8 2023 eller enligt överenskommelse. Tjänsten är på 80%.
Om dig
Som pedagog vill vi att du har viljan att utveckla din undervisning och har förmågan att vara flexibel och anpassa innehållet i undervisningen efter gruppens intresse och behov. Undervisningen varieras och differentieras så att eleven får träna på olika sätt att ta till sig och visa kunskap.
Som lärare arbetar du med att planera, undervisa och följa upp/bedömning och betygsättning i musik och annat estetiskt ämne. Visa mindre

SO + annat ämne (svenska/engelska/tyska)

Thorén Framtid Kunskapsakademin ligger på södra Alnön, i Ankarsvik, i ett naturskönt område med skogen runt husknuten. Skolan är en F-9 skola med omkring 340 elever. Kunskapsakademin söker nu lärare för undervisning i SO+ annat ämne (svenska, engelska eller tyska) för elever i årskurs 7-9 med start den 8/8 2023 (alternativ start 15/8 2023). Arbetet i år 7-9 utgår ifrån olika elevuppdrag. Uppdragen är konkret problemlösning i skarpt läge. Uppdragen ska uppl... Visa mer
Thorén Framtid Kunskapsakademin ligger på södra Alnön, i Ankarsvik, i ett naturskönt område med skogen runt husknuten. Skolan är en F-9 skola med omkring 340 elever.
Kunskapsakademin söker nu lärare för undervisning i SO+ annat ämne (svenska, engelska eller tyska) för elever i årskurs 7-9 med start den 8/8 2023 (alternativ start 15/8 2023).
Arbetet i år 7-9 utgår ifrån olika elevuppdrag. Uppdragen är konkret problemlösning i skarpt läge. Uppdragen ska upplevas som levande och äkta och alltid ha en mottagare som äger problemet. Det här arbetssättet syftar till att skapa kontakter mellan skolan och samhället utanför. Att uppdragen dessutom kan anpassas efter det som händer i världen gör att vi lättare kan vara aktuella.
Eleverna läser färre ämnen i taget för att det skapar en djupare förståelse och mindre stress. Det gör att det är lättare att skapa en röd tråd mellan de ämnen eleverna läser så att de ser helheter snarare än delar. Läsåret delas in i fyra perioder. Under dessa perioder läser eleverna ett antal ämnen som då ingår i ett eller flera upptuppdrag. I 7-9 har två av uppdragen basen i SO-ämnena och två i NO-ämnena.
Kontinuerligt under året läser eleverna basämnena, moderna språk och idrott. Det företagsamma lärandet, där vi tränar eleverna på att bli företagsamma i sitt lärande men också som människor, är grundförankringen som påverkar innehåll och arbetssätt i alla ämnen.
Om dig
Som pedagog vill vi att du har viljan att utveckla din undervisning och har förmågan att vara flexibel och anpassa innehållet i undervisningen efter gruppens intresse och behov. Undervisningen varieras och differentieras så att eleven får träna på olika sätt att ta till sig och visa kunskap. Du som söker är en driven person med ett positivt förhållningssätt. Du är målfokuserad, strukturerad, ser möjligheter och har en god samarbetsförmåga.
Som lärare arbetar du med att planera, undervisa och följa upp/bedömning och betygsättning i ämnena SO+annat ämne. Du kommer också att vara handledare/mentor för en årskurs tillsammans med 2 andra pedagoger.
Kvalifikationer
Vi söker dig med legitimation och behörighet för undervisning i SO+annat ämne för elever i årskurs 7-9. Vi ser att du har god kunskap om skolans uppdrag och tidigare erfarenhet från pedagogiskt arbete.
Tjänsten är på heltid med 6 månaders provanställning. För anställning krävs ett utdrag ur belastningsregistret. Visa mindre

Lärare i Tyska till Thorén Framtid Kunskapsakademin

Thorén Framtid Kunskapsakademin ligger på södra Alnön, i Ankarsvik, i ett naturskönt område med skogen runt husknuten. Skolan är en F-9 skola med omkring 360 elever. TF Kunskapsakademin på Alnö söker lärare i tyska (deltid ca 35%) för undervisning i år 7-9 med start 21/8 2023 eller enligt överenskommelse. Timmarna är utlagda med 3 lektioner på måndagar och torsdagar. Om dig Som pedagog vill vi att du har viljan att utveckla din undervisning och har förmå... Visa mer
Thorén Framtid Kunskapsakademin ligger på södra Alnön, i Ankarsvik, i ett naturskönt område med skogen runt husknuten. Skolan är en F-9 skola med omkring 360 elever.
TF Kunskapsakademin på Alnö söker lärare i tyska (deltid ca 35%) för undervisning i år 7-9 med start 21/8 2023 eller enligt överenskommelse.
Timmarna är utlagda med 3 lektioner på måndagar och torsdagar.
Om dig
Som pedagog vill vi att du har viljan att utveckla din undervisning och har förmågan att vara flexibel och anpassa innehållet i undervisningen efter gruppens intresse och behov. Undervisningen varieras och differentieras så att eleven får träna på olika sätt att ta till sig och visa kunskap.
Som lärare arbetar du med att planera, undervisa och följa upp/bedömning och betygsättning i tyska.
Kvalifikationer
Vi söker dig med legitimation och behörighet för undervisning i Tyska för elever i årskurs 7-9. Vi ser att du har god kunskap om skolans uppdrag och tidigare erfarenhet från pedagogiskt arbete.
För anställning krävs ett utdrag ur belastningsregistret. Visa mindre

MA/NO lärare till Thorén Framtid Kunskapsakademin

TF Kunskapsakademin på Alnö söker lärare i matematik och NO-ämnen (årskurs 4-6). Gillar du att jobba i team där flera lärare arbetar mot en elevgrupp? Gillar du att jobba i projektform? Då är Kunskapsakademin något för dig! Hos oss får du möjlighet att undervisa små elevgrupper. Vi ser behoven och kan vara flexibla i och med att vi har ett trelärarsystem. Tjänsten är på 100% med start den 16/1 2023 eller enligt överenskommelse. Tillsättande av tjänsten kan... Visa mer
TF Kunskapsakademin på Alnö söker lärare i matematik och NO-ämnen (årskurs 4-6).
Gillar du att jobba i team där flera lärare arbetar mot en elevgrupp? Gillar du att jobba i projektform? Då är Kunskapsakademin något för dig! Hos oss får du möjlighet att undervisa små elevgrupper. Vi ser behoven och kan vara flexibla i och med att vi har ett trelärarsystem.
Tjänsten är på 100% med start den 16/1 2023 eller enligt överenskommelse. Tillsättande av tjänsten kan ske innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Fritidspedagog/lärare i fritidshem

Thorén Framtid Kunskapsakademin, som ligger på södra Alnön i Ankarsvik, söker fritidspedagoger/lärare i fritidshem. Kunskapsakademin är en F-9 skola med 360 elever. Som fritidspersonal på Kunskapsakademin har du skogen runt hörnet och en stor skolgård att vistas på. Arbetsuppgifter I rollen som fritidspersonal ansvarar du över fritidshemmet tillsammans med dina kollegor. Den huvudsakliga arbetsuppgiften som fritidspersonal innefattar att bedriva undervisn... Visa mer
Thorén Framtid Kunskapsakademin, som ligger på södra Alnön i Ankarsvik, söker fritidspedagoger/lärare i fritidshem. Kunskapsakademin är en F-9 skola med 360 elever. Som fritidspersonal på Kunskapsakademin har du skogen runt hörnet och en stor skolgård att vistas på.
Arbetsuppgifter
I rollen som fritidspersonal ansvarar du över fritidshemmet tillsammans med dina kollegor. Den huvudsakliga arbetsuppgiften som fritidspersonal innefattar att bedriva undervisning på fritidshemmet, men du är också rastvärd och resurs på skoltid där du har ett nära samarbete med lärarna. I vår pedagogiska modell arbetar vi utifrån Upptäcktsresor i F-3 där det teoretiska och det praktiska går hand i hand. Arbetet och lärandet utgår från elevernas nyfikenhet och upptäckarlusta som hela tiden finns i centrum. Alla sinnen ska vara aktiva i lärandet och det är ett undersökande arbetssätt där eleverna bygger, konstruerar och experimenterar och upplever lärandet med hela kroppen.
Krav
Till denna tjänst är uppvisande av utdrag ur belastningsregistret en förutsättning för anställning.
Önskvärt
Vi söker dig som har en fritidspedagogutbildning/annan relevant pedagogisk utbildning och har erfarenhet av att arbeta i barngrupp.
Personliga egenskaper
Du kan omsätta mål och visioner i handling och har en väl genomtänkt pedagogisk grundsyn. Du kan arbeta självständigt, men har också förmåga att arbeta i team och arbetslag. Du ska vara engagerad, initiativrik och positiv. Du är en närvarande pedagog som alltid ser till barnens bästa. Visa mindre

Ma/No lärare i 7-9

Thorén Framtid Kunskapsakademin ligger på södra Alnön, i Ankarsvik, i ett naturskönt område med skogen runt husknuten. Skolan är en F-9 skola med omkring 360 elever. Kunskapsakademin söker nu lärare för undervisning i Ma/No för elever i årskurs 7-9 med start den 8/8 2023. Arbetet i år 7-9 utgår ifrån olika elevuppdrag. Uppdragen är konkret problemlösning i skarpt läge. Uppdragen ska upplevas som levande och äkta och alltid ha en mottagare som äger proble... Visa mer
Thorén Framtid Kunskapsakademin ligger på södra Alnön, i Ankarsvik, i ett naturskönt område med skogen runt husknuten. Skolan är en F-9 skola med omkring 360 elever.
Kunskapsakademin söker nu lärare för undervisning i Ma/No för elever i årskurs 7-9 med start den 8/8 2023.
Arbetet i år 7-9 utgår ifrån olika elevuppdrag. Uppdragen är konkret problemlösning i skarpt läge. Uppdragen ska upplevas som levande och äkta och alltid ha en mottagare som äger problemet. Det här arbetssättet syftar till att skapa kontakter mellan skolan och samhället utanför. Att uppdragen dessutom kan anpassas efter det som händer i världen gör att vi lättare kan vara aktuella.
Eleverna läser färre ämnen i taget för att det skapar en djupare förståelse och mindre stress. Det gör att det är lättare att skapa en röd tråd mellan de ämnen eleverna läser så att de ser helheter snarare än delar. Läsåret delas in i fyra perioder. Under dessa perioder läser eleverna ett antal ämnen som då ingår i ett eller flera upptuppdrag. I 7-9 har två av uppdragen basen i SO-ämnena och två i NO-ämnena.
Kontinuerligt under året läser eleverna basämnena, moderna språk och idrott. Det företagsamma lärandet, där vi tränar eleverna på att bli företagsamma i sitt lärande men också som människor, är grundförankringen som påverkar innehåll och arbetssätt i alla ämnen.
Om dig
Som pedagog vill vi att du har viljan att utveckla din undervisning och har förmågan att vara flexibel och anpassa innehållet i undervisningen efter gruppens intresse och behov. Undervisningen varieras och differentieras så att eleven får träna på olika sätt att ta till sig och visa kunskap. Du som söker är en driven person med ett positivt förhållningssätt. Du är målfokuserad, strukturerad, ser möjligheter och har en god samarbetsförmåga.
Som lärare arbetar du med att planera, undervisa och följa upp/bedömning och betygsättning i ämnena Ma/No. Du kommer också att vara handledare/mentor för en årskurs tillsammans med 2 andra pedagoger.
Kvalifikationer
Vi söker dig med legitimation och behörighet för undervisning i Ma/No för elever i årskurs 7-9. Vi ser att du har god kunskap om skolans uppdrag och tidigare erfarenhet från pedagogiskt arbete.
Tjänsten är på heltid med 6 månaders provanställning. För anställning krävs ett utdrag ur belastningsregistret. Visa mindre

MA/NO lärare till Thoren Framtid Kunskapsakademin

TF Kunskapsakademin på Alnö söker lärare i matematik och NO-ämnen (årskurs 7-9). Gillar du att jobba i team där flera lärare arbetar mot en elevgrupp? Gillar du att jobba i projektform? Då är Kunskapsakademin något för dig! Hos oss får du möjlighet att undervisa små elevgrupper. Vi ser behoven och kan vara flexibla i och med att vi har ett trelärarsystem. Tjänsten är på 100% med start den 16/1 2023 eller enligt överenskommelse. Tillsättande av tjänsten kan... Visa mer
TF Kunskapsakademin på Alnö söker lärare i matematik och NO-ämnen (årskurs 7-9).
Gillar du att jobba i team där flera lärare arbetar mot en elevgrupp? Gillar du att jobba i projektform? Då är Kunskapsakademin något för dig! Hos oss får du möjlighet att undervisa små elevgrupper. Vi ser behoven och kan vara flexibla i och med att vi har ett trelärarsystem.
Tjänsten är på 100% med start den 16/1 2023 eller enligt överenskommelse. Tillsättande av tjänsten kan ske innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Lärare i F-3 till Thorén Framtid Kunskapsakademin

Vi söker dig som vill arbeta i team och i projektform. I förskoleklass till årskurs 3 arbetar vi med våra upptäcktsresor där vi skapar en röd tråd genom ämnena för att på så sätt skapa helheter. Vi arbetar värdeskapande och utifrån ledorden mod, kraft, passion med hjärta. Tjänsten är på 100% med start den 9/1 2023. Tjänsten är ett vikariat på 1,5 år med möjlighet till förlängning. Tillsättande av tjänsten kan ske innan sista ansökningsdag.... Visa mer
Vi söker dig som vill arbeta i team och i projektform. I förskoleklass till årskurs 3 arbetar vi med våra upptäcktsresor där vi skapar en röd tråd genom ämnena för att på så sätt skapa helheter. Vi arbetar värdeskapande och utifrån ledorden mod, kraft, passion med hjärta.
Tjänsten är på 100% med start den 9/1 2023. Tjänsten är ett vikariat på 1,5 år med möjlighet till förlängning. Tillsättande av tjänsten kan ske innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Lärare i tyska till Thorén Framtid Kunskapsakademin

TF Kunskapsakademin på Alnö söker lärare i tyska (deltid ca 25%) för undervisning i år 7-9 med start 16/1 2022 eller enligt överenskommelse. Timmarna är utlagda två dagar per vecka, på måndagar och torsdagar. Visa mer
TF Kunskapsakademin på Alnö söker lärare i tyska (deltid ca 25%) för undervisning i år 7-9 med start 16/1 2022 eller enligt överenskommelse. Timmarna är utlagda två dagar per vecka, på måndagar och torsdagar. Visa mindre

MA/NO lärare till Thoren Framtid Kunskapsakademin

TF Kunskapsakademin på Alnö söker lärare i matematik och NO-ämnen (årskurs 7-9). Gillar du att jobba i team där flera lärare arbetar mot en elevgrupp? Gillar du att jobba i projektform? Då är Kunskapsakademin något för dig! Hos oss får du möjlighet att undervisa små elevgrupper. Vi ser behoven och kan vara flexibla i och med att vi har ett trelärarsystem. Tjänsten är på 100% med start den 24/10 2022 eller enligt överenskommelse. Tillsättande av tjänsten ... Visa mer
TF Kunskapsakademin på Alnö söker lärare i matematik och NO-ämnen (årskurs 7-9).
Gillar du att jobba i team där flera lärare arbetar mot en elevgrupp? Gillar du att jobba i projektform? Då är Kunskapsakademin något för dig! Hos oss får du möjlighet att undervisa små elevgrupper. Vi ser behoven och kan vara flexibla i och med att vi har ett trelärarsystem.
Tjänsten är på 100% med start den 24/10 2022 eller enligt överenskommelse. Tillsättande av tjänsten kan ske innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Kunskapsakademin söker lärare i matematik och NO-ämnen

TF Kunskapsakademin på Alnö söker 2 lärare i matematik och NO-ämnen. En tjänst med undervisning i årskurserna 4-6 och en tjänst med undervisning i årskurs 7-9. Gillar du att jobba i team där flera lärare arbetar mot en elevgrupp? Gillar du att jobba i projektform? Då är Kunskapsakademin något för dig! Tillsättande av tjänsterna kan ske innan sista ansökningsdag. Sök direkt! Visa mer
TF Kunskapsakademin på Alnö söker 2 lärare i matematik och NO-ämnen. En tjänst med undervisning i årskurserna 4-6 och en tjänst med undervisning i årskurs 7-9.
Gillar du att jobba i team där flera lärare arbetar mot en elevgrupp? Gillar du att jobba i projektform? Då är Kunskapsakademin något för dig!
Tillsättande av tjänsterna kan ske innan sista ansökningsdag. Sök direkt! Visa mindre

Thoren Framtid Kunskapsakademin söker idrottslärare

Ansök    Sep 8    Thoren Framtid AB    Idrottspedagog
Thoren Framtid Kunskapsakademin söker idrottslärare för undervisning i grundskolans år 1-9. Kunskapsakademin är en F-9 skola belägen på Alnö utanför Sundsvall. Idrottslärarna på skolan arbetar i team där två lärare möter varje årskurs. Vi styr helt över våra idrottslokaler, vi har bra förutsättningar utomhus och närhet till skog och mark. Vi ser helst att du har lärarexamen och lärarlegitimation, men framför allt har du en brinnande passion för arbetet med... Visa mer
Thoren Framtid Kunskapsakademin söker idrottslärare för undervisning i grundskolans år 1-9. Kunskapsakademin är en F-9 skola belägen på Alnö utanför Sundsvall. Idrottslärarna på skolan arbetar i team där två lärare möter varje årskurs. Vi styr helt över våra idrottslokaler, vi har bra förutsättningar utomhus och närhet till skog och mark.
Vi ser helst att du har lärarexamen och lärarlegitimation, men framför allt har du en brinnande passion för arbetet med ditt/dina ämnen, tillsammans med barn och ungdomar.
Tjänsten är på 100% med start den 10/10 2022 eller enligt överenskommelse. Visa mindre

Lärare i tyska till TF Kunskapsakademin

TF Kunskapsakademin på Alnö söker lärare i tyska(deltid ca 40%) för undervisning i år 7-9. Timmarna är utlagda två dagar per vecka. Visa mer
TF Kunskapsakademin på Alnö söker lärare i tyska(deltid ca 40%) för undervisning i år 7-9. Timmarna är utlagda två dagar per vecka. Visa mindre

Lärare i spanska till TF Kunskapsakademin

TF Kunskapsakademin söker lärare i spanska för undervisning i år 6-9. Kan eventuellt kombineras med undervisning i praktiskt/estetiskt ämne. TF Kunskapsakademin ligger på Alnö i ett naturnära läge. Skolan är en F-9 skola med drygt 360 elever. Vi jobbar nära eleverna och med grundinställningen att allt är möjligt! Mer information om hur vi arbetar och vad vi förväntar oss av dig får du vid eventuell intervju. Visa mer
TF Kunskapsakademin söker lärare i spanska för undervisning i år 6-9. Kan eventuellt kombineras med undervisning i praktiskt/estetiskt ämne.
TF Kunskapsakademin ligger på Alnö i ett naturnära läge. Skolan är en F-9 skola med drygt 360 elever. Vi jobbar nära eleverna och med grundinställningen att allt är möjligt!
Mer information om hur vi arbetar och vad vi förväntar oss av dig får du vid eventuell intervju. Visa mindre

Lärare i musik till TF Kunskapsakademin

TF Kunskapsakademin söker lärare i musik för undervisning i år 4-9. Omfattning: 80% TF Kunskapsakademin ligger på Alnö i ett naturnära läge. Skolan är en F-9 skola med drygt 360 elever. Vi jobbar nära eleverna och med grundinställningen att allt är möjligt! Mer information om hur vi arbetar och vad vi förväntar oss av dig får du vid eventuell intervju. Visa mer
TF Kunskapsakademin söker lärare i musik för undervisning i år 4-9. Omfattning: 80%
TF Kunskapsakademin ligger på Alnö i ett naturnära läge. Skolan är en F-9 skola med drygt 360 elever. Vi jobbar nära eleverna och med grundinställningen att allt är möjligt!
Mer information om hur vi arbetar och vad vi förväntar oss av dig får du vid eventuell intervju. Visa mindre

Fritidspersonal

Thoren Framtid Kunskapsakademin söker personal för arbete på skolans fritidshem. Vi söker dig med utbildning och erfarenhet av arbete med barn i åldern 6-10 år. Kunskapsakademin är en F-9 skola som ligger på Alnö. Det är drygt 360 barn på skolan och skolan är belägen i närhet till skog och natur. Tjänsten innebär nära samarbete med lärare under skoldagen och med kollegorna på fritids under morgon och eftermiddag. Gillar du att vara del av ett team där krea... Visa mer
Thoren Framtid Kunskapsakademin söker personal för arbete på skolans fritidshem. Vi söker dig med utbildning och erfarenhet av arbete med barn i åldern 6-10 år.
Kunskapsakademin är en F-9 skola som ligger på Alnö. Det är drygt 360 barn på skolan och skolan är belägen i närhet till skog och natur. Tjänsten innebär nära samarbete med lärare under skoldagen och med kollegorna på fritids under morgon och eftermiddag. Gillar du att vara del av ett team där kreativiteten flödar, där ingenting är omöjligt och där du blir en viktig kugge i verksamhetsutvecklingen är detta ett uppdrag för dig! Visa mindre