Lediga jobb Specialistläkarhuset i Sundsvall AB i Sundsvall

Se alla lediga jobb från Specialistläkarhuset i Sundsvall AB i Sundsvall. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Sundsvall som finns inom det yrket.

Fysioterapeut till Specialistläkarhuset i Sundsvall

Fysioterapeut till Specialistläkarhuset i Sundsvall Vill du arbeta som fysioterapeut i ett privat vårdföretag med snabba beslutsvägar och stor framtida potential? Då ska du söka tjänsten hos oss på Specialistläkarhuset. Om Specialistläkarhuset Specialistläkarhuset i Sundsvall AB är ett privat vårdalternativ med en specialistvårdsverksamhet som riktar sig till privatpersoner, försäkringstagare samt företag. Vi består av en mottagning och en modern operation... Visa mer
Fysioterapeut till Specialistläkarhuset i Sundsvall
Vill du arbeta som fysioterapeut i ett privat vårdföretag med snabba beslutsvägar och stor framtida potential? Då ska du söka tjänsten hos oss på Specialistläkarhuset.
Om Specialistläkarhuset
Specialistläkarhuset i Sundsvall AB är ett privat vårdalternativ med en specialistvårdsverksamhet som riktar sig till privatpersoner, försäkringstagare samt företag. Vi består av en mottagning och en modern operationsavdelning för främst dagkirurgi. Vi har specialister inom allmänmedicin, kardiologi, kirurgi, ortopedi, plastikkirurgi, öron-näs-hals, fysioterapi, hjärtdiagnostik, urologi, gynekologi, psykoterapi samt arbetsterapi. Samarbete med Capio Medocular som utför starroperationer vid kliniken samt Evidia som har sin MR kamera i våra lokaler.
Om tjänsten
Vi söker en fysioterapeut med bred erfarenhet som är ansvarsfull, prestigelös och självgående. Dina arbetsuppgifter består av primär bedömning, behandling, uppföljning och träning av patienter med symptom, sjukdomar och skador i rörelseapparaten. Som fysioterapeut har du ett självständigt ansvar för bedömning och behandling av individnivå där åtgärder ska baseras på tillgänglig evidens och befintliga riktlinjer. Du kommer att arbeta i ett härligt team med våra övriga professioner.
Kvalifikationer
Du som söker är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast och trygg i både person och profession. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom yrket och erfarenhet inom primärvård samt vana av självständigt mottagningsarbete. För att trivas hos oss ser vi att du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.
Ansökan
För mer information, kontakta Maria Karlsson på [email protected]. Dit skickar du även din ansökan senast den 20 december 2022. Visa mindre

Sjuksköterska Specialistläkarhuset i Sundsvall

Sjuksköterska till Specialistläkarhuset i Sundsvall Vill du arbeta som sjuksköterska i ett privat vårdföretag med snabba beslutsvägar och stor framtida potential? Då ska du söka tjänsten som sjuksköterska hos Specialistläkarhuset. Om Specialistläkarhuset Specialistläkarhuset i Sundsvall är ett privat vårdalternativ med en specialistvårdsverksamhet som riktar sig till privatpersoner, försäkringstagare samt företag. Vi består av en mottagning och en modern o... Visa mer
Sjuksköterska till Specialistläkarhuset i Sundsvall
Vill du arbeta som sjuksköterska i ett privat vårdföretag med snabba beslutsvägar och stor framtida potential? Då ska du söka tjänsten som sjuksköterska hos Specialistläkarhuset.
Om Specialistläkarhuset
Specialistläkarhuset i Sundsvall är ett privat vårdalternativ med en specialistvårdsverksamhet som riktar sig till privatpersoner, försäkringstagare samt företag. Vi består av en mottagning och en modern operationsavdelning för främst dagkirurgi. Vi har specialister inom allmänmedicin, kardiologi, kirurgi, ortopedi, plastikkirurgi, öron-näs-hals, fysioterapi, hjärtdiagnostik, urologi, gynekologi, psykoterapi samt arbetsterapi. Samarbete med Capio Medocular som utför starroperationer vid kliniken samt Evidia som har sin MR kamera i våra lokaler.
Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter består av sedvanliga mottagningsuppgifter, rådgivning samt tidsbokning. Du kommer att arbeta i ett härligt team med våra övriga professioner.
Kvalifikationer
Du som söker är legitimerad sjuksköterska med bred medicinsk erfarenhet. Du är trygg både som person och i profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet från mottagningsarbete och det är meriterande om du har utbildning inom vaccinationer. Som person är du ansvarsfull, prestigelös och självgående.
Ansökan
För mer information, kontakta Maria Karlsson, Verksamhetschef, på [email protected]
Dit skickar du även din ansökan senast den 9 december 2022. Visa mindre

Operationssjuksköterska Specialistläkarhuset i Sundsvall

Vill du arbeta som operationssjuksköterska i ett privat vårdföretag med snabba beslutsvägar och stor framtida potential? Då ska du söka tjänsten hos oss på Specialistläkarhuset. Om Specialistläkarhuset Specialistläkarhuset i Sundsvall AB är ett privat vårdalternativ med en specialistvårdsverksamhet som riktar sig till privatpersoner, försäkringstagare samt företag. Vi består av en mottagning och en modern operationsavdelning för främst dagkirurgi. Vi har s... Visa mer
Vill du arbeta som operationssjuksköterska i ett privat vårdföretag med snabba beslutsvägar och stor framtida potential? Då ska du söka tjänsten hos oss på Specialistläkarhuset.
Om Specialistläkarhuset
Specialistläkarhuset i Sundsvall AB är ett privat vårdalternativ med en specialistvårdsverksamhet som riktar sig till privatpersoner, försäkringstagare samt företag. Vi består av en mottagning och en modern operationsavdelning för främst dagkirurgi. Vi har specialister inom kirurgi, ortopedi, plastikkirurgi, öron-näs-hals, kardiologi, allmänmedicin, hud, fysioterapi, hjärtdiagnostik, urologi, gynekologi, psykoterapi samt arbetsterapi. Samarbete med Capio Medocular som utför starroperationer vid kliniken samt Evidia som har sin MR kamera i våra lokaler.
Arbetsuppgifter
Då en av våra operationssjuksköterskor väljer att gå i pension så söker vi en ersättare. Hos oss får du ett omväxlande arbete med många olika inriktningar. Som operationssjuksköterska hanterar du även sterilisering av våra instrument samt samtliga beställningar till vår avdelning.
Kvalifikationer
Du som söker är legitimerad operationssjuksköterska och trygg både som person och i din profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet från flera olika kliniker.
Ansökan
För mer information, kontakta Maria Karlsson på [email protected].
Dit skickar du även din ansökan senast den 1/10 2023. Visa mindre

Sjuksköterska

Vill du arbeta som sjuksköterska i ett privat vårdföretag med snabba beslutsvägar och stor framtida potential? Då ska du söka tjänsten som sjuksköterska hos Specialistläkarhuset. Om Specialistläkarhuset Specialistläkarhuset i Sundsvall AB är ett privat vårdalternativ med en specialistvårdsverksamhet som riktar sig till privatpersoner, försäkringstagare samt företag. Vi består av en mottagning och en modern operationsavdelning för främst dagkirurgi. Vi har ... Visa mer
Vill du arbeta som sjuksköterska i ett privat vårdföretag med snabba beslutsvägar och stor framtida potential? Då ska du söka tjänsten som sjuksköterska hos Specialistläkarhuset.
Om Specialistläkarhuset
Specialistläkarhuset i Sundsvall AB är ett privat vårdalternativ med en specialistvårdsverksamhet som riktar sig till privatpersoner, försäkringstagare samt företag. Vi består av en mottagning och en modern operationsavdelning för främst dagkirurgi. Vi har specialister inom allmänmedicin, kardiologi, kirurgi, ortopedi, plastikkirurgi, öron-näs-hals, fysioterapi, hjärtdiagnostik, urologi, gynekologi, psykoterapi samt arbetsterapi. Samarbete med Capio Medocular som utför starroperationer vid kliniken samt Aleris som har sin MR kamera i våra lokaler.
Arbetsuppgifter
Vi söker en sjuksköterska med bred medicinsk erfarenhet som är ansvarsfull, prestigelös och självgående. Dina arbetsuppgifter består av samordna/planera mottagningen, rådgivning samt tidsbokning, samt sedvanliga mottagningsuppgifter. Du kommer att arbeta i ett härligt team med våra övriga professioner.
Kvalifikationer
Du som söker är legitimerad sjuksköterska och trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet från mottagningsarbete. Det är meriterande om du har utbildning inom vaccinationer.
Ansökan
För mer information, kontakta Maria Karlsson på [email protected].
Dit skickar du även din ansökan senast den 18 februari 2022. Visa mindre

Medicinsk sekreterare Specialistläkarhuset

Medicinsk Sekreterare hos Specialistläkarhuset i Sundsvall Vill du arbeta i ett privat vårdföretag med snabba beslutsvägar och stor framtida potential? Då ska du söka tjänsten som Medicinsk Sekreterare hos Specialistläkarhuset. Om Specialistläkarhuset Specialistläkarhuset i Sundsvall AB är ett privat vårdalternativ med en specialistvårdsverksamhet som riktar sig till privatpersoner, försäkringstagare samt företag. Vi består av en mottagning och en modern o... Visa mer
Medicinsk Sekreterare hos Specialistläkarhuset i Sundsvall
Vill du arbeta i ett privat vårdföretag med snabba beslutsvägar och stor framtida potential? Då ska du söka tjänsten som Medicinsk Sekreterare hos Specialistläkarhuset.
Om Specialistläkarhuset
Specialistläkarhuset i Sundsvall AB är ett privat vårdalternativ med en specialistvårdsverksamhet som riktar sig till privatpersoner, försäkringstagare samt företag. Vi består av en mottagning och en modern operationsavdelning för främst dagkirurgi. Vi har specialister inom allmänmedicin, kardiologi, kirurgi, ortopedi, plastikkirurgi, öron-näsa-hals, fysioterapi, hjärtdiagnostik, urologi, gynekologi, psykoterapi samt arbetsterapi. Samarbete med Capio Ögon som utför starroperationer vid kliniken samt Evidia som har sin MR kamera i våra lokaler.
Om tjänsten
Vi söker en utbildad medicinsk sekreterare med bred erfarenhet. Dina arbetsuppgifter består av sedvanligt administrativt arbete så som remisshantering, tidbokning och vårddokumentation inom alla våra specialiteter.
Kvalifikationer
Du som söker har en medicinsk sekreterarutbildning och några års arbetslivserfarenhet. Du är trygg i din profession och har ett patientfokuserat arbetssätt. Som person är du ansvarsfull, systematisk och förstår det medicinska språket. Du har en analytisk förmåga och kan översätta texter till kodning. Goda kunskaper i svenska i så väl tal som skrift är ett krav.
Ansökan
För mer information, kontakta Maria Karlsson, Verksamhetschef. [email protected].
Dit skickar du även din ansökan senast den 2022-12-16 Visa mindre

Verksamhetschef till Specialistläkarhuset

Vill du arbeta som verksamhetschef i ett privat vårdföretag med snabba beslutsvägar och stor framtida potential? Då ska du söka tjänsten som verksamhetschef hos Specialistläkarhuset. Om Specialistläkarhuset Specialistläkarhuset i Sundsvall AB är ett privat vårdalternativ med en specialistvårdsverksamhet som riktar sig till privatpersoner, försäkringstagare, företag samt regioner (f.d. landsting). Specialistläkarhuset består av en mottagning och en av No... Visa mer
Vill du arbeta som verksamhetschef i ett privat vårdföretag med snabba beslutsvägar och stor framtida potential? Då ska du söka tjänsten som verksamhetschef hos Specialistläkarhuset.


Om Specialistläkarhuset
Specialistläkarhuset i Sundsvall AB är ett privat vårdalternativ med en specialistvårdsverksamhet som riktar sig till privatpersoner, försäkringstagare,
företag samt regioner (f.d. landsting). Specialistläkarhuset består av en mottagning och en av Norrlands största privata operationsavdelningar för dagkirurgi. Vi har specialister inom allmänmedicin, kardiologi, kirurgi, plastikkirurgi, urologi, reumatologi, öron-näs-hals, fysioterapi och arbetsterapi.Samarbete sker med Capio Medocular som utför starroperationer vid kliniken samt Aleris, som under
januari 2020 kommer att starta upp Sundsvalls enda privata magnetkamera (MR).


Arbetsuppgifter och ansvarsområden
I rollen som verksamhetschef har du det yttersta ansvaret för Specialistläkarhusets verksamhet. Du ansvarar för att bolagets ekonomiska, strategiska och operativa mål uppfylls. Du verkställer och implementerar direktiv från styrelsen och leder det operativa arbetet i företagets ledningsgrupp. Rollen innebär direkt personalansvar
för åtta medarbetare. Övriga medarbetare utgörs av timanställda läkare och sjuk-sköterskor inom varje specialitet. Tjänsten innebär också att systematiskt arbeta med arbetsmiljö-, kvalitet- och kompetensfrågor samt driva större verksamhetsövergripande projekt.
Verksamhetschefen kommer att vara företagets ansikte utåt och hålla kontakten med försäkringsbolag, företagskunder och leverantörer. En stor del av din tid kommer att bestå av marknadsföring av företagets tjänster.
Verksamhetschefen svarar direkt mot och rapporterar till företagets styrelse.


Kvalifikationer
Vi ser att du sedan tidigare har några års erfarenhet som verksamhetschef med gott resultat, gärna hos en privat vårdgivare. Du är en god kommunikatör som obehindrat kommunicerar med myndigheter, företag samt leverantörer.
Du har grundläggande kunskap om olika datoriserade stödsystem såsom Office 365.
Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper vid denna rekrytering.
B-körkort är ett krav.


Meriterande
Akademisk utbildning gärna inom sjuk- och hälsovård.
Läkarexamen och/eller erfarenhet från privatvård. Visa mindre