Lediga jobb KPMG AB i Sundsvall

Se alla lediga jobb från KPMG AB i Sundsvall. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Sundsvall som finns inom det yrket.

Erfaren revisor till Södra Norrland

Ansök    Jun 10    KPMG AB    Revisor
Är du en driven och engagerad revisor med några års erfarenhet? Hos KPMG får du arbeta med landets mest spännande företag och organisationer - svenska och internationella. Att arbeta i en bred och internationellt ledande verksamhet som KPMG innebär att du hjälper våra kunder att lyckas. Dessutom får du tillsammans med dina kollegor enorma möjligheter att utvecklas och skapa din egen framtid. Hos oss kan du räkna med att göra skillnad. KPMG i Södra Norrlan... Visa mer
Är du en driven och engagerad revisor med några års erfarenhet? Hos KPMG får du arbeta med landets mest spännande företag och organisationer - svenska och internationella. Att arbeta i en bred och internationellt ledande verksamhet som KPMG innebär att du hjälper våra kunder att lyckas. Dessutom får du tillsammans med dina kollegor enorma möjligheter att utvecklas och skapa din egen framtid. Hos oss kan du räkna med att göra skillnad.

KPMG i Södra Norrland
På KPMG i Södra Norrland är vi idag ca 30 medarbetare och erbjuder tjänster inom revision, rådgivning och skatt. Vi arbetar med kunder som sträcker sig från stora noterade bolag till mindre ägarledda företag samt föreningar och stiftelser. Våra kontor finns i Sundsvall och Bollnäs.

Du arbetar nära våra kunder och får utveckla din förmåga att bygga relationer, identifiera risker och driva affärsutveckling. Då våra kunder står inför en alltmer komplex verklighet kommer du möta spännande utmaningar. Med exempelvis ökade krav på hållbarhetsrapportering blir även granskning av denna en naturlig del i vår revision.
Vi söker just nu dig som är auktoriserad revisor eller dig som arbetat som revisor 2-5 år som och som ännu inte nått dit men har siktet inställt på auktorisation framöver. Du är lyhörd, har lätt för att kommunicera och har intresset, viljan och förmågan att hjälpa andra och leverera lösningar. Vi värdesätter att du är noggrann, väl medveten om mål och kvalitetsstandard samt att du lägger ner stor vikt vid att leva upp till dessa. Vi ser gärna att du är en affärsinriktad och initiativrik person som sätter i gång aktiviteter och uppnår resultat. Du har ett flexibelt förhållningssätt, gillar att arbeta utifrån flera perspektiv och ser möjligheter i förändring.

Vill du göra skillnad tillsammans med oss?
Din ansökan består av CV och personligt brev. Vill du veta mer om tjänsten innan du söker är du varmt välkommen att kontakta kontorschef Therese Malmgren på [email protected] alternativt rekryteringsansvarig Mikaela Bohman på [email protected]. Vi hanterar ansökningar löpande så tveka inte att skicka in din ansökan så snart som möjligt dock senast 27:e juni.

Varmt välkommen med din ansökan!

At KPMG, we know that if we use and act on our insights together with the right people, we find opportunities everywhere. With 2000 employees in Sweden, Latvia and Lithuania, and a network of more than 265 000 experts in 143 countries across the globe, we are one of the world’s leading professional services firms.

We offer expertise within advisory, audit and tax and legal services to many of our region’s leading companies. We may support their organizational change, provide advice regarding risk and compliance, ESG reporting or development journeys, cyber threats, technology transformation, or finance strategy optimization. We also have experts within analysis, M&A and transactions, audit, tax and legal. Visa mindre

Konsult inom offentlig sektor

Ansök    Dec 5    KPMG AB    Kommunrevisor
Följ med på vår tillväxtresa inom offentlig sektor! Vår verksamhet växer och vi behöver fler drivande och engagerade medarbetare som vill utvecklas i en miljö där allt är möjligt. Inom KPMGs avdelning Government Advisory Services arbetar vi med rådgivning och revision gentemot kommuner, regioner och statliga myndigheter. Vi söker till våra kunduppdrag en senior medarbetare med erfarenhet av att leda större rådgivnings- och revisionsuppdrag med intresse f... Visa mer
Följ med på vår tillväxtresa inom offentlig sektor!
Vår verksamhet växer och vi behöver fler drivande och engagerade medarbetare som vill utvecklas i en miljö där allt är möjligt. Inom KPMGs avdelning Government Advisory Services arbetar vi med rådgivning och revision gentemot kommuner, regioner och statliga myndigheter.

Vi söker till våra kunduppdrag en senior medarbetare med erfarenhet av att leda större rådgivnings- och revisionsuppdrag med intresse för offentlig verksamhet som vill utvecklas i en miljö med goda karriärmöjligheter.

KPMG finns i hela landet och våra medarbetare inom Government Advisory Servic es finns idag i Luleå, Umeå, Sundsvall, Borlänge, Stockholm, Örebro, Karlstad, Jönköping, Växjö, Göteborg och Malmö. Vi söker just nu medarbetare till kontoret i Sundsvall.

Din roll hos oss
I rollen som konsult och kommunal revisor hos oss inom Government Advisory Services på KPMG kommer du att, i nära samverkan med kollegor, ansvara för att leda eller genomföra gransknings- eller rådgivningsuppdrag för våra kunder. Uppdragen kan beröra många olika verksamhetsområden beroende på din kompetens. Du kommer att få insyn och förståelse för de utmaningar som våra kunder inom kommuner och regioner står inför och du kommer vara en mycket betydelsefull person för att bidra till deras utveckling, varför det är viktigt att du trivs med kundkontakt. Vi erbjuder dig en stor variation av uppdrag inom verksamhetsrevision och kvalificerad rådgivning.

Som konsult hos oss får du oavsett tidigare bakgrund vara delaktig i alla steg i processen vid genomförande av revisions- och rådgivningsuppdrag. Alla våra konsulter arbetar självständigt med att genomföra uppdrag från planering, granskning och analys till rapportskrivning och presentation för uppdragsgivaren. Vid större uppdrag kommer du att ingå som en del av ett team. I rollen ingår också säljansvar som anpassas till din erfarenhet.

Vad vi erbjuder
Hos oss får du en vardag med stort eget ansvar och en miljö där vi alla arbetar tillsammans. Här finns goda förutsättningar att utvecklas. Som person uppskattar du en föränderlig miljö där du arbetar parallellt med flera olika projekt samtidigt och behöver kunna arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra.

Du ska vara med och bidra till att leverera hög kvalitet till våra kunder, men vi är också mycket måna om din personliga utveckling. Som anställd hos oss tilldelas
du en ”Performance Manager” som blir din egen coach och bollplank. Tillsammans lägger ni upp din individuella utvecklingsplan redan när du påbörjar din anställning. Du får goda möjligheter att utveckla ditt ledarskap i denna roll och att kontinuerligt vidareutveckla din kompetens genom relevanta utbildningar.
Det är viktigt att du som söker har viljan, engagemanget och ambitionen att utvecklas inom ditt område. Du har intresse för och kunskap om offentligt styrda organisationer, deras förutsättningar och de utmaningar som de står inför. Du vill göra skillnad och förbättra framtiden för våra kunder och vår omvärld. Du är affärsinriktad, teamorienterad, har en god analytisk förmåga och tar gärna egna initiativ. Du talar och skriver mycket bra svenska.

Utöver ovanstående vill vi att du har en akademisk examen inom offentlig förvaltning, statsvetenskap, juridik, företagsekonomi, nationalekonomi eller andra närliggande områden.

Du som söker och har tidigare erfarenhet

- ska ha stor vana av att arbeta självständigt och vara trygg med att fatta egna beslut i vardagen.
- ska ha arbetat som konsult/revisor mot offentlig sektor, alternativt ha yrkeserfarenhet av arbete inom offentlig verksamhet, där du har arbetat som chef, utredare, handläggare, nämndsekreterare eller med andra typer av administrativa uppgifter. Du kan även ha jobbat med handläggning och utredning inom statlig verksamhet.

Vill du göra skillnad tillsammans med oss?
Om du är intresserad och vill anta en ny utmaning ser vi fram emot din ansökan innehållande CV, personligt brev och betygskopior/intyg från universitet/högskola. Vi kommer börja gå igenom ansökningar i mitten av augusti men skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är den 19 december 2023.

Att välja framtida arbetsgivare och karriär är ett viktigt val. Har du frågor är du välkommen att kontakta Joakim Hackström Larsson, teamleader [email protected] +46 73- 146 41 47

Vi ser fram emot att ses!

KPMG är en arbetsplats för dig som vill göra skillnad. Vi är ett av världens ledande kunskapsföretag som skapar trygghet för våra kunder och hjälper dem att utvecklas i vår snabbrörliga omvärld. Vi förmedlar insikter och stöd. Det kan handla om att förändra hela eller delar av en organisation och dess arbetssätt, hur man hanterar potentiella risker, cybersäkerhetshot eller hur man maximerar kundupplevelsen i en digitaliserad värd. Vi är även experter inom analys, M&A, revision och skatterådgivning, för att nämna några av våra verksamhetsområden.

På KPMG strävar vi efter mångfald och en jämn könsfördelning. Mångfald bidrar med fler perspektiv som berikar vår kultur samtidigt som det skapar mervärde för våra kunder och samhället vi verkar i. Det är viktigt för oss att ha en inkluderande kultur där våra medarbetare respekterar varandra. Detta är kärnan i våra värderingar och vad vi tror på. Därför välkomnar vi sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.

I Sverige är vi ca 1600 kollegor och en del av KPMG:s globala kunskapsnätverk på dryga 200 000 kollegor över hela världen. Visa mindre

Konsult inom offentlig sektor

Ansök    Dec 7    KPMG AB    Kommunrevisor
Följ med på vår tillväxtresa inom offentlig sektor! Vår verksamhet växer och vi behöver fler drivande och engagerade medarbetare som vill utvecklas i en miljö där allt är möjligt. Inom KPMGs avdelning Government Advisory Services arbetar vi med rådgivning och revision gentemot kommuner, regioner och statliga myndigheter. Vi söker till våra kunduppdrag en senior medarbetare med erfarenhet av att leda större rådgivnings- och revisionsuppdrag med intresse f... Visa mer
Följ med på vår tillväxtresa inom offentlig sektor!
Vår verksamhet växer och vi behöver fler drivande och engagerade medarbetare som vill utvecklas i en miljö där allt är möjligt. Inom KPMGs avdelning Government Advisory Services arbetar vi med rådgivning och revision gentemot kommuner, regioner och statliga myndigheter.

Vi söker till våra kunduppdrag en senior medarbetare med erfarenhet av att leda större rådgivnings- och revisionsuppdrag med intresse för offentlig verksamhet som vill utvecklas i en miljö med goda karriärmöjligheter.

KPMG finns i hela landet och våra medarbetare inom Government Advisory Servic es finns idag i Luleå, Umeå, Sundsvall, Borlänge, Stockholm, Örebro, Karlstad, Jönköping, Växjö, Göteborg och Malmö. Vi söker just nu medarbetare till kontoret i Sundsvall.

Din roll hos oss
I rollen som konsult och kommunal revisor hos oss inom Government Advisory Services på KPMG kommer du att, i nära samverkan med kollegor, ansvara för att leda eller genomföra gransknings- eller rådgivningsuppdrag för våra kunder. Uppdragen kan beröra många olika verksamhetsområden beroende på din kompetens. Du kommer att få insyn och förståelse för de utmaningar som våra kunder inom kommuner och regioner står inför och du kommer vara en mycket betydelsefull person för att bidra till deras utveckling, varför det är viktigt att du trivs med kundkontakt. Vi erbjuder dig en stor variation av uppdrag inom verksamhetsrevision och kvalificerad rådgivning.

Som konsult hos oss får du oavsett tidigare bakgrund vara delaktig i alla steg i processen vid genomförande av revisions- och rådgivningsuppdrag. Alla våra konsulter arbetar självständigt med att genomföra uppdrag från planering, granskning och analys till rapportskrivning och presentation för uppdragsgivaren. Vid större uppdrag kommer du att ingå som en del av ett team. I rollen ingår också säljansvar som anpassas till din erfarenhet.

Vad vi erbjuder
Hos oss får du en vardag med stort eget ansvar och en miljö där vi alla arbetar tillsammans. Här finns goda förutsättningar att utvecklas. Som person uppskattar du en föränderlig miljö där du arbetar parallellt med flera olika projekt samtidigt och behöver kunna arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra.

Du ska vara med och bidra till att leverera hög kvalitet till våra kunder, men vi är också mycket måna om din personliga utveckling. Som anställd hos oss tilldelas
du en ”Performance Manager” som blir din egen coach och bollplank. Tillsammans lägger ni upp din individuella utvecklingsplan redan när du påbörjar din anställning. Du får goda möjligheter att utveckla ditt ledarskap i denna roll och att kontinuerligt vidareutveckla din kompetens genom relevanta utbildningar.
Det är viktigt att du som söker har viljan, engagemanget och ambitionen att utvecklas inom ditt område. Du har intresse för och kunskap om offentligt styrda organisationer, deras förutsättningar och de utmaningar som de står inför. Du vill göra skillnad och förbättra framtiden för våra kunder och vår omvärld. Du är affärsinriktad, teamorienterad, har en god analytisk förmåga och tar gärna egna initiativ. Du talar och skriver mycket bra svenska.

Utöver ovanstående vill vi att du har en akademisk examen inom offentlig förvaltning, statsvetenskap, juridik, företagsekonomi, nationalekonomi eller andra närliggande områden.

Du som söker och har tidigare erfarenhet

- ska ha stor vana av att arbeta självständigt och vara trygg med att fatta egna beslut i vardagen.
- ska ha arbetat som konsult/revisor mot offentlig sektor, alternativt ha yrkeserfarenhet av arbete inom offentlig verksamhet, där du har arbetat som chef, utredare, handläggare, nämndsekreterare eller med andra typer av administrativa uppgifter. Du kan även ha jobbat med handläggning och utredning inom statlig verksamhet.

Vill du göra skillnad tillsammans med oss?
Om du är intresserad och vill anta en ny utmaning ser vi fram emot din ansökan innehållande CV, personligt brev och betygskopior/intyg från universitet/högskola. Då vi jobbar med löpande rekrytering ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är den 19 december 2023.

Att välja framtida arbetsgivare och karriär är ett viktigt val. Har du frågor är du välkommen att kontakta Joakim Hackström Larsson, teamleader [email protected] +46 73- 146 41 47

Vi ser fram emot att ses!

KPMG är en arbetsplats för dig som vill göra skillnad. Vi är ett av världens ledande kunskapsföretag som skapar trygghet för våra kunder och hjälper dem att utvecklas i vår snabbrörliga omvärld. Vi förmedlar insikter och stöd. Det kan handla om att förändra hela eller delar av en organisation och dess arbetssätt, hur man hanterar potentiella risker, cybersäkerhetshot eller hur man maximerar kundupplevelsen i en digitaliserad värd. Vi är även experter inom analys, M&A, revision och skatterådgivning, för att nämna några av våra verksamhetsområden.

På KPMG strävar vi efter mångfald och en jämn könsfördelning. Mångfald bidrar med fler perspektiv som berikar vår kultur samtidigt som det skapar mervärde för våra kunder och samhället vi verkar i. Det är viktigt för oss att ha en inkluderande kultur där våra medarbetare respekterar varandra. Detta är kärnan i våra värderingar och vad vi tror på. Därför välkomnar vi sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.

I Sverige är vi ca 1600 kollegor och en del av KPMG:s globala kunskapsnätverk på dryga 200 000 kollegor över hela världen. Visa mindre

Konsult inom offentlig sektor

Ansök    Jun 29    KPMG AB    Kommunrevisor
Följ med på vår tillväxtresa inom offentlig sektor! Vår verksamhet växer och vi behöver fler drivande och engagerade medarbetare som vill utvecklas i en miljö där allt är möjligt. Inom KPMGs avdelning Government Advisory Services arbetar vi med rådgivning och revision gentemot kommuner, regioner och statliga myndigheter. Vi söker till våra kunduppdrag en senior medarbetare med erfarenhet av att leda större rådgivnings- och revisionsuppdrag med intresse f... Visa mer
Följ med på vår tillväxtresa inom offentlig sektor!
Vår verksamhet växer och vi behöver fler drivande och engagerade medarbetare som vill utvecklas i en miljö där allt är möjligt. Inom KPMGs avdelning Government Advisory Services arbetar vi med rådgivning och revision gentemot kommuner, regioner och statliga myndigheter.

Vi söker till våra kunduppdrag en senior medarbetare med erfarenhet av att leda större rådgivnings- och revisionsuppdrag med intresse för offentlig verksamhet som vill utvecklas i en miljö med goda karriärmöjligheter.

KPMG finns i hela landet och våra medarbetare inom Government Advisory Servic es finns idag i Luleå, Umeå, Sundsvall, Borlänge, Stockholm, Örebro, Karlstad, Jönköping, Växjö, Göteborg och Malmö. Vi söker just nu medarbetare till kontoret i Sundsvall.

Din roll hos oss
I rollen som konsult och kommunal revisor hos oss inom Government Advisory Services på KPMG kommer du att, i nära samverkan med kollegor, ansvara för att leda eller genomföra gransknings- eller rådgivningsuppdrag för våra kunder. Uppdragen kan beröra många olika verksamhetsområden beroende på din kompetens. Du kommer att få insyn och förståelse för de utmaningar som våra kunder inom kommuner och regioner står inför och du kommer vara en mycket betydelsefull person för att bidra till deras utveckling, varför det är viktigt att du trivs med kundkontakt. Vi erbjuder dig en stor variation av uppdrag inom verksamhetsrevision och kvalificerad rådgivning.

Som konsult hos oss får du oavsett tidigare bakgrund vara delaktig i alla steg i processen vid genomförande av revisions- och rådgivningsuppdrag. Alla våra konsulter arbetar självständigt med att genomföra uppdrag från planering, granskning och analys till rapportskrivning och presentation för uppdragsgivaren. Vid större uppdrag kommer du att ingå som en del av ett team. I rollen ingår också säljansvar som anpassas till din erfarenhet.

Vad vi erbjuder
Hos oss får du en vardag med stort eget ansvar och en miljö där vi alla arbetar tillsammans. Här finns goda förutsättningar att utvecklas. Som person uppskattar du en föränderlig miljö där du arbetar parallellt med flera olika projekt samtidigt och behöver kunna arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra.

Du ska vara med och bidra till att leverera hög kvalitet till våra kunder, men vi är också mycket måna om din personliga utveckling. Som anställd hos oss tilldelas
du en ”Performance Manager” som blir din egen coach och bollplank. Tillsammans lägger ni upp din individuella utvecklingsplan redan när du påbörjar din anställning. Du får goda möjligheter att utveckla ditt ledarskap i denna roll och att kontinuerligt vidareutveckla din kompetens genom relevanta utbildningar.
Det är viktigt att du som söker har viljan, engagemanget och ambitionen att utvecklas inom ditt område. Du har intresse för och kunskap om offentligt styrda organisationer, deras förutsättningar och de utmaningar som de står inför. Du vill göra skillnad och förbättra framtiden för våra kunder och vår omvärld. Du är affärsinriktad, teamorienterad, har en god analytisk förmåga och tar gärna egna initiativ. Du talar och skriver mycket bra svenska.

Utöver ovanstående vill vi att du har en akademisk examen inom offentlig förvaltning, statsvetenskap, juridik, företagsekonomi, nationalekonomi eller andra närliggande områden.

Du som söker och har tidigare erfarenhet

- ska ha stor vana av att arbeta självständigt och vara trygg med att fatta egna beslut i vardagen.
- ska ha arbetat som konsult/revisor mot offentlig sektor, alternativt ha yrkeserfarenhet av arbete inom offentlig verksamhet, där du har arbetat som chef, utredare, handläggare, nämndsekreterare eller med andra typer av administrativa uppgifter. Du kan även ha jobbat med handläggning och utredning inom statlig verksamhet.

Vill du göra skillnad tillsammans med oss?
Om du är intresserad och vill anta en ny utmaning ser vi fram emot din ansökan innehållande CV, personligt brev och betygskopior/intyg från universitet/högskola. Vi kommer börja gå igenom ansökningar i mitten av augusti men skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är den 10 september 2023.

Att välja framtida arbetsgivare och karriär är ett viktigt val. Har du frågor är du välkommen att kontakta Joakim Hackström Larsson, teamleader [email protected] +46 73- 146 41 47

Vi ser fram emot att ses!

KPMG är en arbetsplats för dig som vill göra skillnad. Vi är ett av världens ledande kunskapsföretag som skapar trygghet för våra kunder och hjälper dem att utvecklas i vår snabbrörliga omvärld. Vi förmedlar insikter och stöd. Det kan handla om att förändra hela eller delar av en organisation och dess arbetssätt, hur man hanterar potentiella risker, cybersäkerhetshot eller hur man maximerar kundupplevelsen i en digitaliserad värd. Vi är även experter inom analys, M&A, revision och skatterådgivning, för att nämna några av våra verksamhetsområden.

På KPMG strävar vi efter mångfald och en jämn könsfördelning. Mångfald bidrar med fler perspektiv som berikar vår kultur samtidigt som det skapar mervärde för våra kunder och samhället vi verkar i. Det är viktigt för oss att ha en inkluderande kultur där våra medarbetare respekterar varandra. Detta är kärnan i våra värderingar och vad vi tror på. Därför välkomnar vi sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.

I Sverige är vi ca 1600 kollegor och en del av KPMG:s globala kunskapsnätverk på dryga 200 000 kollegor över hela världen. Visa mindre