Lediga jobb Enerco Group AB i Sundsvall

Se alla lediga jobb från Enerco Group AB i Sundsvall. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Sundsvall som finns inom det yrket.

Avdelningschef till Industrirengöring i Sundsvall

Ansök    Dec 14    Enerco Group AB    Gruppchef, teknik
På Enerco Group växer vi med våra kunder, just nu efterfrågas våra tjänster nära dig.  Vi är ett av Sveriges ledande företag inom industriservice & nu söker vi fler medarbetare som vill vara med på en spännande resa. Är du en kommunikativ, samarbetsvillig person med en stark framåtanda och en förmåga att bygga relationer? Vi på Enerco letar efter en dynamisk och engagerad avdelningschef inom industrirengöring som tillsammans med oss vill göra skillnad.  ... Visa mer
På Enerco Group växer vi med våra kunder, just nu efterfrågas våra tjänster nära dig. 
Vi är ett av Sveriges ledande företag inom industriservice & nu söker vi fler medarbetare som vill vara med på en spännande resa.


Är du en kommunikativ, samarbetsvillig person med en stark framåtanda och en förmåga att bygga relationer? Vi på Enerco letar efter en dynamisk och engagerad avdelningschef inom industrirengöring som tillsammans med oss vill göra skillnad. 

 
Kort om tjänsten
Vi växer i Norrland och nu söker vi en avdelningschef i Sundsvall som ska axla ansvaret för ett av våra affärsområden, Industrirengöring.

Som avdelningschef kommer du att leda och organisera ett team av engagerade medarbetare och säkerställa effektiva och kvalitativa lösningar till våra kunder.


En väsentlig del är att samarbetet med kunder fungerar bra och som avdelningschef underlättar du genom att främja en känsla av gemenskap och samhörighet bland medarbetarna, och drar nytta av olika perspektiv och kunskaper.

 
Du kommer att leda och motivera dina medarbetare och säkerställa att deadlines och kvalitet uppfylls. Du ser till att upprätthålla en säker arbetsmiljö och ser till att teamet följer hälso- och säkerhetsföreskrifter.

Du kommer att ha ett tätt samarbete med kunder för att förstå deras specifika behov och tillhandahålla skräddarsydda lösningar.

  

Som avdelningschef har du personal och arbetsmiljöansvar men även ansvar för en del administrativa uppgifter som planering av resurser, ekonomiuppföljning och övrig administration.

 

Dina personliga kompetenser
Som avdelningschef förväntas du ha goda ledaregenskaper och förmågan att guida och inspirera ditt team mot gemensamma mål. Du bör ha förståelse för att leda och utveckla medarbetare genom tydlig kommunikation och effektivt beslutsfattande.

 

För att trivas i rollen bör du vara relationsorienterad och skicklig på att skapa och upprätthålla positiva arbetsrelationer både internt och externt. Att kunna bygga långsiktiga partnerskap och skapa ett samarbetsklimat är avgörande för att främja en framgångsrik arbetsmiljö.

 

Förmågan att effektivt hantera förändringar och anpassa strategier för att möta nya utmaningar kommer att vara en nyckelkompetens.

Vi söker en avdelningschef med en innovativ syn på affärsverksamheten. Du bör kunna bidra med nytänkande idéer och strategier för att driva avdelningens tillväxt och utveckling. Att vara öppen för nya metoder och teknologier är en fördel.

 

Kvalifikationer
Du har några års erfarenhet som chef, ett intresse för ledarskap och gärna någon form av ledarskapsutbildning.
Har du erfarenhet inom industrirengöring är det meriterande samt även annat tidigare arbete inom industriella miljöer är ett plus.
 
B körkort är ett krav

 

Värderingar
 
Du delar även Enercos grundvärderingar som är centrerade kring säkerhet, effektivitet, kvalitet, innovation och samverkan. Vi strävar efter att göra dessa värderingar till kärnan i allt vi gör och integrera dem i vårt dagliga arbete.
 
I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. 
 

Välkommen med din ansökan!
OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mejl utan följ länken för att söka tjänsten!
Om Enerco Group AB
På Enerco arbetar vi för att göra våra kunder starkare. Med gedigen erfarenhet och kompetens levererar vi teknik och underhållstjänster av yppersta klass, alltid till konkurrenskraftiga villkor. I vårt arbetssätt förenar vi det bästa av två världar genom att kombinera struktur och processmognad med innovativt och snabbfotat entreprenörskap.

Vi är idag cirka 950 medarbetare inom verksamhetsområdena: industriell utveckling, mekaniskt underhåll, verkstäder, industrirengöring och industriella projekt. Våra uppdrag utförs hos kunder runt om i Sverige och världen. Våra kontor och verksamheter hittar du på ett flertal orter i Sverige. Vårt huvudkontor finns i Hofors.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Medarbetare till industrirengöring

Ansök    Dec 14    Enerco Group AB    Industrisanerare
Välkommen till en framtid där varje dag är en ny utmaning och varje insats gör en verklig skillnad! Vi växer ännu mer efter Norrlandskusten och nu söker vi passionerade individer som vill vara en del av vårt dynamiska team, där engagemang och flexibilitet står i fokus. Hos oss får du möjligheten att göra skillnad varje dag och växa i en arbetsmiljö där varje individ spelar en avgörande roll.   Kort beskrivning av tjänsterna Saneringstekniker/Sugbilsc... Visa mer
Välkommen till en framtid där varje dag är en ny utmaning och varje insats gör en verklig skillnad!
Vi växer ännu mer efter Norrlandskusten och nu söker vi passionerade individer som vill vara en del av vårt dynamiska team, där engagemang och flexibilitet står i fokus. Hos oss får du möjligheten att göra skillnad varje dag och växa i en arbetsmiljö där varje individ spelar en avgörande roll. 


Kort beskrivning av tjänsterna
Saneringstekniker/Sugbilschaufför/Högtryckstekniker
Som saneringstekniker ingår du i ett team som sanerar hos våra industrikunder och gör så att deras produktions- och processutrustning fungerar optimalt. Dessutom rengör och sanerar vi både kringutrustning och industrilokaler, vi omhändertar farligt avfall och säkerställer korrekt hantering och rapportering.

Vi använder den senaste tekniken inom hela industrisaneringsområdet och har en kraftfull maskinpark bl.a. när det gäller högtrycks- och vacuumteknik.

 

Din personliga kompetens
Vi söker dig som gillar fysiskt arbete, är flexibel och beredd på att resa om det behövs. På Enerco är vårt största fokus att göra våra kunder bättre och då merparten av arbetet bedrivs på plats hos våra industrikunder kommer du att vara vårt ansikte utåt. Vi erbjuder ett omväxlande arbete i en växande och utvecklande organisation som tar ansvar genom att sätta arbetsmiljö, miljö och säkerhet högst på agendan.

Vi fäster stor vikt vid din personlighet, goda samarbets- och sociala förmågor då vi arbetar i team med direkta kundkontakter.

 

Vi erbjuder ett genuint och härligt gäng med fin sammanhållning och en varierande och utmanande vardag.

 

Kvalifikationer
Erfarenhet från branschen, speciellt högtrycksteknik och vacuumbilar är meriterande. Gällande körkort så är B ett krav medan klass BE, C, CE inkl. ADR och YKB är extra meriterande. I vissa fall kan vi hjälpa till med C, ADR och YKB. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba i industrimiljöer.  
Värderingar


Du delar Enercos grundvärderingar som är centrerade kring säkerhet, respekt, kvalitet och innovation. Vi strävar efter att göra dessa värderingar till kärnan i vår verksamhet samt att integrera dem i vår vardag. I din roll kommer du att vara en viktig del av detta arbete.

 


Välkommen in med din ansökan!
Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstidens utgång, så sök tjänsten redan idag!


OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mejl utan följ länken för att söka tjänsten!
Om Enerco Group AB
På Enerco arbetar vi för att göra våra kunder starkare. Med gedigen erfarenhet och kompetens levererar vi teknik och underhållstjänster av yppersta klass, alltid till konkurrenskraftiga villkor. I vårt arbetssätt förenar vi det bästa av två världar genom att kombinera struktur och processmognad med innovativt och snabbfotat entreprenörskap.

Vi är idag cirka 950 medarbetare inom verksamhetsområdena: industriell utveckling, mekaniskt underhåll, verkstäder, industrirengöring och industriella projekt. Våra uppdrag utförs hos kunder runt om i Sverige och världen. Våra kontor och verksamheter hittar du på ett flertal orter i Sverige. Vårt huvudkontor finns i Hofors.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Chaufförer med C-körkort och YKB till Sundsvall

Har du C körkort, gillar fysiskt arbete och trivs med variation i vardagen? Du engagerad och tycker om händelserika dagar! Då kan det här vara något för dig! Kort om tjänsten Vår verksamhet inom industrirengöring växer i Sundsvall och som en pålitlig partner inom rengöringstjänster för industriella miljöer expanderar vi nu vår närvaro för att bättre serva våra kunder. Nu söker vi engagerade och erfarna chaufförer med C-körkort och giltigt YKB med olika inr... Visa mer
Har du C körkort, gillar fysiskt arbete och trivs med variation i vardagen? Du engagerad och tycker om händelserika dagar! Då kan det här vara något för dig!
Kort om tjänsten
Vår verksamhet inom industrirengöring växer i Sundsvall och som en pålitlig partner inom rengöringstjänster för industriella miljöer expanderar vi nu vår närvaro för att bättre serva våra kunder. Nu söker vi engagerade och erfarna chaufförer med C-körkort och giltigt YKB med olika inriktningar som torrsug, högtrycksspolning och spolbilschaufförer.

 

Som chaufför ingår du i ett team hos våra industrikunder och gör deras lokaler och miljöer fungerande och tillgängliga för både underhåll och produktion. Du är den som kommer med utrustningen till fältet och får i din vardag en unik möjlighet att lära känna de ledande industrierna i regionen. Du får uppleva alltifrån pappersbruk till tillverkande industrier samt arbeten inom byggsektorn.

Vi utför alla förekommande arbeten, vilket inkluderar arbete på hög höjd och i slutna utrymmen. Vårt team är utbildade och utrustade för att säkert och effektivt hantera dessa situationer, vilket garanterar en noggrann och pålitlig service oavsett arbetsmiljö.

 

Kvalifikationer
Chaufförer torrsugsbil och spolbil

Krav på C-körkort med yrkeskompetensbevis (YKB).

Erfarenhet av branschen och ADR tank är meriterande 

För samtliga tjänster behöver du ha goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift. Har du tidigare erfarenhet inom industri- eller energisektorn är det ett plus. Personliga kompetenser
Vi söker dig som är engagerad och som trivs i ett högt tempo och tar ansvar för dina uppgifter. Du bör vara en lagspelare som trivs med att samarbeta med andra för att uppnå gemensamma mål. Att vara positiv och trivas med variation i arbetet är också viktiga egenskaper för denna roll. Du ska även trivas med fysiskt arbete och uppskatta att vara aktiv och rörlig under arbetsdagen.

 

Värderingar
Du delar även Enercos grundvärderingar som är centrerade kring säkerhet, effektivitet, kvalitet, innovation och samverkan. Vi strävar efter att göra dessa värderingar till kärnan i allt vi gör och integrera dem i vårt dagliga arbete.

 

Ansökan
Om du vill vara med på vår tillväxtresa, få möjlighet att utvecklas och bidra till företagets framgång, är detta tjänsten för dig. Vi ser fram emot din ansökan!
 
I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Så sök tjänsten redan idag!
 

Välkommen med din ansökan!

Om Enerco Group AB
På Enerco arbetar vi för att göra våra kunder starkare. Med gedigen erfarenhet och kompetens levererar vi teknik och underhållstjänster av yppersta klass, alltid till konkurrenskraftiga villkor. I vårt arbetssätt förenar vi det bästa av två världar genom att kombinera struktur och processmognad med innovativt och snabbfotat entreprenörskap.

Vi är idag cirka 950 medarbetare inom verksamhetsområdena: industriell utveckling, mekaniskt underhåll, verkstäder, industrirengöring och industriella projekt. Våra uppdrag utförs hos kunder runt om i Sverige och världen. Våra kontor och verksamheter hittar du på ett flertal orter i Sverige. Vårt huvudkontor finns i Hofors.

Krav:

Körkort:
* C (Tung lastbil) Visa mindre