Lediga jobb Bättre bemanning och rekrytering i Sundsvall AB i Sundsvall

Se alla lediga jobb från Bättre bemanning och rekrytering i Sundsvall AB i Sundsvall. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Sundsvall som finns inom det yrket.

Däckskiftare till vårsäsongen sökes!

Vi söker nu däckskiftare inför vårens däcksäsong. Din arbetsdag som däckskiftare kommer främst vara att skifta däck. Som däckskiftare arbetar man till stor del med säkerhet av kunders fordon, därför ställs det höga krav på noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet. För att trivas i rollen ska du gilla att arbeta fysiskt och vara medveten om att det förekommer tunga lyft. Vi söker dig som: • Har erfarenhet från arbete med däck och ett fordonsintresse • Inneha... Visa mer
Vi söker nu däckskiftare inför vårens däcksäsong. Din arbetsdag som däckskiftare kommer främst vara att skifta däck. Som däckskiftare arbetar man till stor del med säkerhet av kunders fordon, därför ställs det höga krav på noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet. För att trivas i rollen ska du gilla att arbeta fysiskt och vara medveten om att det förekommer tunga lyft.

Vi söker dig som:

• Har erfarenhet från arbete med däck och ett fordonsintresse
• Innehar B-körkort
• Tycker om att arbeta självständigt och inte är rädd att hugga i när det behövs
• Är ansvarsfull och som även i perioder med högt tempo kan arbeta med stor noggrannhet och stort kvalitetstänk

Anställningen är en visstidsanställning på heltid.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Säljare till Wäxa proffsprodukter

Vi hjälper vår kund Wäxa proffsprodukter med att rekrytera deras nästa stjärnsäljare. Wäxa proffsprodukter tillhandahåller underhållsprodukter för industri, entreprenad och fastighet. De har ett brett sortiment av högkvalitativa och väl utprovade produkter med många nöjda kunder, allt från mindre firmor till multinationella koncerner. Vem är du? Vi söker en dynamisk och engagerad säljare med erfarenhet inom industri, fastighet och entreprenad för att för... Visa mer
Vi hjälper vår kund Wäxa proffsprodukter med att rekrytera deras nästa stjärnsäljare.

Wäxa proffsprodukter tillhandahåller underhållsprodukter för industri, entreprenad och fastighet. De har ett brett sortiment av högkvalitativa och väl utprovade produkter med många nöjda kunder, allt från mindre firmor till multinationella koncerner.

Vem är du?
Vi söker en dynamisk och engagerad säljare med erfarenhet inom industri, fastighet och entreprenad för att förstärka deras team.

Social kompetens:

En utpräglad social kompetens och förmåga att skapa långsiktiga relationer är avgörande för att skapa förtroende och driva affärer framåt.

Språkkunskaper:

Flytande svenska i både tal och skrift är ett krav för att kunna kommunicera effektivt med kunder och kollegor.

Goda kunskaper i engelska i både tal och skrift är nödvändiga för att hantera internationella affärskontakter och dokumentation.

Säljerfarenhet inom industri:

Minst 2 års dokumenterad erfarenhet av försäljning inom industriell sektor krävs för att kunna förstå kundernas behov och erbjuda skräddarsydda lösningar.

Datavana:

Goda kunskaper i dataprogram och IT-verktyg är viktiga för att effektivt hantera kundrelationer och försäljningsaktiviteter.

Placeringsort:

Kandidaten förväntas vara baserad i eller utgå från Sundsvall eller vara villig att arbeta från denna plats.

Om tjänsten:

Lön enligt överenskommelse
Heltid
Tillsvidare

Om du uppfyller dessa krav och är redo att ta dig an en spännande utmaning inom försäljning inom industriell sektor, ser vi fram emot din ansökan.

Denna rekrytering sköts av Bättre Bemanning & Rekrytering, tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vid frågor kontakta: [email protected] eller [email protected] Visa mindre

Sommarjobb som budbilsförare

Sommarjobb som budbilsförare Vill du tillbringa sommaren på vägarna och vara en del av ett energifyllt team? Vi söker nu en driven och pålitlig person för ett sommarjobb som budbilsförare hos vår kund i Sundsvall! Du brinner för service, är kundorienterad och initiativtagande. Du kommer att arbeta med att leverera varor samt viss lagerhantering. Som en del av ett team kommer du att spela en viktig roll i att säkerställa att kunders behov möts på bästa mö... Visa mer
Sommarjobb som budbilsförare

Vill du tillbringa sommaren på vägarna och vara en del av ett energifyllt team? Vi söker nu en driven och pålitlig person för ett sommarjobb som budbilsförare hos vår kund i Sundsvall!

Du brinner för service, är kundorienterad och initiativtagande. Du kommer att arbeta med att leverera varor samt viss lagerhantering. Som en del av ett team kommer du att spela en viktig roll i att säkerställa att kunders behov möts på bästa möjliga sätt.

Dina ansvarsområden:

• Leverera varor till kunder med budbil.
• Säkerställa att varorna levereras till rätt kund i rätt tid.
• Hålla god ordning och reda samt organisera varor och produkter.
• Visst varuplock.

Vi söker dig som:

• Är minst 18 år gammal.
• Har B-körkort.
• Är ansvarsfull och pålitlig.
• Är serviceinriktad och har en positiv inställning.
• God social förmåga att kunna uttala sig i såväl tal som skrift på svenska.
• Kan arbeta både självständigt och i team.
• God fordonskunskap premieras.

Villkor:

Arbetsperioden är v 28-31, du måste kunna arbeta hela perioden. Möjlighet till extra pass kan finnas.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut så sök redan idag!

Vid frågor om tjänsten kontakta [email protected] Visa mindre

Vi söker redovisningskonsult för spännande uppdrag

Spännande möjlighet som redovisningskonsult Bättre Bemanning & Rekrytering söker nu för kunds räkning en engagerad och erfaren redovisningskonsult. Vår uppdragsgivare är ett framstående företag med drivna ägare, redo att utmana branschen och höja nivån på kundnytta genom innovativ rådgivning och digitalisering inom redovisning och administration. Om uppdraget: I rollen som redovisningskonsult kommer du att ha en central position där du ansvarar för att s... Visa mer
Spännande möjlighet som redovisningskonsult

Bättre Bemanning & Rekrytering söker nu för kunds räkning en engagerad och erfaren redovisningskonsult. Vår uppdragsgivare är ett framstående företag med drivna ägare, redo att utmana branschen och höja nivån på kundnytta genom innovativ rådgivning och digitalisering inom redovisning och administration.

Om uppdraget: I rollen som redovisningskonsult kommer du att ha en central position där du ansvarar för att säkerställa kvaliteten i deras processer både internt och externt. Du blir en nyckelperson som stödjer dina kollegor i deras karriärutveckling och är en viktig lagspelare. Dessutom kommer du att ha regelbunden kontakt med kunder, där du spelar en avgörande roll i att erbjuda stöd och rådgivning till deras kunders medarbetare, chefer och där ni tillsammans skapar en överlägsen service.

Din profil: Vi söker dig med erfarenhet inom redovisning, bokslutsarbete och deklarationer. Som en modern redovisningsbyrå som ständigt utvecklas, värdesätts din förmåga att vara motiverad av förändring och digitalisering. Din positiva inställning och förmåga att trivas i en varierande roll med hög kundkontakt är viktiga tillgångar för dem.

Vi söker dig som:

• tycker om en positiv arbetsmiljö
• är serviceinriktad
• trivs i en varierande roll med hög kundkontakt och har gedigen erfarenhet av bokslutsarbete
• har erfarenhet av Fortnox och Visma

Vi erbjuder: Möjlighet att utvecklas och bredda din kompetens. Du kommer att arbeta i en företagskultur som värnar om balansen mellan arbete och privatliv. Här har du stora möjligheter att påverka din egen utveckling och bidra till företagets framgångar. Tjänsten är på heltid och vi erbjuder marknadsmässig lön.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag och bli en del av vår kunds team genom Bättre Bemanning & Rekrytering!

Vid frågor om tjänsten, maila rekryterare Mathias Lordell på [email protected] Visa mindre

Avdelningschef till NSS

Vi hjälper vår kund NSS att hitta en driven och erfaren avdelningschef till deras ventilationsavdelning. Som en del av deras team kommer du att vara ansvarig för att leda och driva ventilationsprojekt framåt samt skapa långsiktiga relationer med deras kunder. Om du har kunskap inom ventilation samt erfarenhet av projektledning och kundkontakt, kan detta vara den perfekta rollen för dig. Arbetsuppgifter: • Projektera och kalkylera ventilationsjobb av olik... Visa mer
Vi hjälper vår kund NSS att hitta en driven och erfaren avdelningschef till deras ventilationsavdelning. Som en del av deras team kommer du att vara ansvarig för att leda och driva ventilationsprojekt framåt samt skapa långsiktiga relationer med deras kunder. Om du har kunskap inom ventilation samt erfarenhet av projektledning och kundkontakt, kan detta vara den perfekta rollen för dig.

Arbetsuppgifter:

• Projektera och kalkylera ventilationsjobb av olika storlekar.
• Ledning och styrning av ventilationsavdelningen för att uppnå uppsatta mål.
• Upprätthålla och utveckla långsiktiga relationer med kunder.
• Delta aktivt i det dagliga arbetet med både service och entreprenadjobb.

Kravprofil:

• Flerårig erfarenhet som ventilationsmontör.
• Djup kunskap och intresse för ventilation.
• Erfarenhet från energiprojekt inom ventilation.
• Förmåga att kalkylera både större och mindre ventilationsjobb.
• Erfarenhet av att projektleda och delta i byggmöten.
• Meriterande med OVK-certifikat.
• Ledande befattningserfarenhet är meriterande.
• B-körkort.

Om du är redo att ta nästa steg i din karriär och tror att du har vad som krävs för att bli en framgångsrik avdelningschef inom ventilation hos NSS är du välkommen att skicka in din ansökan.

Denna rekrytering sköts av Bättre Bemanning & Rekrytering där alla ansökningar och kontakt sköts av oss. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvariga rekryterare:

[email protected] [email protected]

Tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut!

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Vi söker en ledande ventilationsmontör till NSS

Vi hjälper vår kund NSS att hitta en driven och erfaren montör till deras ventilationsavdelning. I rollen som ledande montör kommer du att ha en central roll i att genomföra ombyggnationer, installationer och underhåll av ventilationssystem för att möta våra kunders behov och förväntningar. Arbetsuppgifter: • Bygga om och anpassa ventilationssystem enligt kundspecifika krav och behov. • Ansvara för installation av nya ventilationssystem för att förverkl... Visa mer
Vi hjälper vår kund NSS att hitta en driven och erfaren montör till deras ventilationsavdelning. I rollen som ledande montör kommer du att ha en central roll i att genomföra ombyggnationer, installationer och underhåll av ventilationssystem för att möta våra kunders behov och förväntningar.

Arbetsuppgifter:

• Bygga om och anpassa ventilationssystem enligt kundspecifika krav och behov.
• Ansvara för installation av nya ventilationssystem för att förverkliga kundens visioner.
• Utföra service och underhåll av befintliga anläggningar för att säkerställa deras optimala funktion.
• Ledning och organisering av arbetsplatsen för att säkerställa effektivitet och kvalitet i utförandet.
• Skapa och upprätthålla långsiktiga relationer med kunder genom regelbunden kommunikation och service.
• Aktivt delta i det dagliga arbetet med både service- och entreprenadjobb.

Kravprofil:

• Flerårig erfarenhet som ventilationsmontör med dokumenterad kompetens.
• Djup kunskap om och passion för ventilationssystem.
• Självgående och initiativrik montör med förmåga att arbeta effektivt både självständigt och i team.
• Meriterande med OVK-certifikat.
• Erfarenhet av ledande befattningar inom ventilation är en fördel.
• B-körkort är ett krav.

Om du är en engagerad montör som är redo att ta ledarrollen och göra verklig skillnad inom ventilation hos NSS skicka då in din ansökan idag!

Denna rekrytering sköts av Bättre Bemanning & Rekrytering där alla ansökningar och kontakt sköts av oss. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvariga rekryterare:

[email protected] [email protected]

Tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut!

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Administratör med IT-kompetens

Allgencia Bemanning & Rekrytering söker nu en administratör med IT-kompetens för ett längre uppdrag hos vår kund Sundsvalls församling. Här finns möjlighet till övertag med fortsatt arbete hos kund efter inhyrningsperiod. Arbetsuppgifter Som administratör får du ett varierat och mångfacetterat arbete. Ditt arbete kommer bland annat att bestå av service till både medarbetare och församlingsbor. Tjänsten kräver att du har god datorvana och ett teknikintres... Visa mer
Allgencia Bemanning & Rekrytering söker nu en administratör med IT-kompetens för ett längre uppdrag hos vår kund Sundsvalls församling. Här finns möjlighet till övertag med fortsatt arbete hos kund efter inhyrningsperiod.

Arbetsuppgifter

Som administratör får du ett varierat och mångfacetterat arbete. Ditt arbete kommer bland annat att bestå av service till både medarbetare och församlingsbor. Tjänsten kräver att du har god datorvana och ett teknikintresse då du kommer att vara support för IT- och telefonifrågor gentemot församlingens medarbetare. Du kommer även att arbeta med interna och externa bokningar i församlingens bokningssystem, ta emot inkommande samtal, skriva och publicera texter i församlingens sociala kanaler, skriva kallelser och protokoll samt övriga löpande administrativa arbetsuppgifter. Tillsammans med administrativa kollegor kommer du också att arbeta med församlingens arkiv och diarieföring.

Vem är du

Vi söker dig med hjärta för administration. Du är noggrann och har förmåga att arbeta parallellt med olika administrativa uppgifter. För att lyckas behöver du ha god struktur, ordning och reda. Du har ett pedagogiskt och professionellt sätt att kommunicera, detta är av största vikt då kommunikation sker både internt och externt via bland annat digitala plattformar. Du trivs med att arbeta självständigt och att driva ditt arbete framåt men har inga problem att samarbeta med övriga kollegor när så behövs. Du har flera års erfarenhet av liknande arbete och du har en fallenhet för service och ett trevligt bemötande då du kommer att möta människor både per telefon, digitalt och fysiskt.

Kvalifikationer

• Arbetslivserfarenhet från tidigare arbete inom administration.
• Goda kunskaper i Microsoft 365.
• Systemkunnig med vana att hantera flera olika system.
• Kunskap om digitala verktyg.
• Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Anställningsform och omfattning

Konsultuppdrag på heltid med möjlighet till övertagande av kund efter 6 månader till en visstidsanställning. Tillträde enligt överenskommelse. Kvällsarbete kan förekomma.

Ansökan

Denna rekryteringsprocess hanteras av Allgencia Bemanning & Rekrytering, har du frågor angående tjänsten kontaktar du rekryterare, Patricia Åkerlind på mejl [email protected]

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så varmt välkommen med din ansökan redan idag. Visa mindre