Lediga jobb som Taxiförare/Taxichaufför i Sundsvall

Se lediga jobb som Taxiförare/Taxichaufför i Sundsvall. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Sundsvall som finns hos arbetsgivaren.

Taxichaufför, semestervikariat, Taxi Drakstaden Sundsvall

Nordanstig Taxi AB är anslutna med 4st bilar till Taxi Drakstaden AB det enda lokala taxialternativet i Sundsvall. Vi har alla möjliga körningar såsom, skolskjuts, företag, privatkunder, sjukresor, färdtjänst samt godskörningar. Till sommaren söker vi en serviceinriktad och hjälpsam taxichaufför med rätt inställning till yrket, våra kunder samt dina blivande kollegor. Ditt uppträdande ska präglas av god service och professionalism. Du skall vara artig och ... Visa mer
Nordanstig Taxi AB är anslutna med 4st bilar till Taxi Drakstaden AB det enda lokala taxialternativet i Sundsvall. Vi har alla möjliga körningar såsom, skolskjuts, företag, privatkunder, sjukresor, färdtjänst samt godskörningar.
Till sommaren söker vi en serviceinriktad och hjälpsam taxichaufför med rätt inställning till yrket, våra kunder samt dina blivande kollegor.
Ditt uppträdande ska präglas av god service och professionalism. Du skall vara artig och tillmötesgående, ge kunden hjälp med i- och urlastning av bagage och ser till att allt bagage överlämnas till kunden, ge kunden hjälp att komma in i och ut ur taxin, tillhandahåller de upplysningar om resan, färdvägen, m.m. som efterfrågas av kunden, framför taxifordonet trafiksäkert och komfortabelt med tillbörlig miljöhänsyn. Tvätt och städ av taxibilen.
Våra fordon rullar 7 dagar i veckan, dag som kväll, hör gärna av dig med dina önskemål angående arbetstid så ska vi kunna komma överens. Heltid/deltid/helgkvällar/helgdagar.
Tjänsten kan mycket väl utvecklas till en tillsvidareanställning i framtiden. Visa mindre

Taxiförare till Sundsvall

Ansök    Aug 18    Td's Taxi AB    Taxiförare/Taxichaufför
TD´s Taxi AB har fem anställda och är ansluten under Taxi Drakstaden, det lokala alternativet.Vi kör både sjukresor, skoltransporter, privatresor samt tåg- och flygtaxi.Vi behöver utöka vår verksamhet och söker därför en heltid- och en deltidstjänst.Tycker du om att köra bil, träffa nya människor, har taxiförarlegitimation samt behärskar svenska i tal är du den vi söker!Vi är måna om att våra kunder får en trevlig resa med oss. Så om du vill vara med och b... Visa mer
TD´s Taxi AB har fem anställda och är ansluten under Taxi Drakstaden, det lokala alternativet.Vi kör både sjukresor, skoltransporter, privatresor samt tåg- och flygtaxi.Vi behöver utöka vår verksamhet och söker därför en heltid- och en deltidstjänst.Tycker du om att köra bil, träffa nya människor, har taxiförarlegitimation samt behärskar svenska i tal är du den vi söker!Vi är måna om att våra kunder får en trevlig resa med oss. Så om du vill vara med och bidra till att vi fortsatt har nöjda och återkommande kunder är du välkommen med din ansökan! Visa mindre

Färdtjänstförare/taxiförare sökes omgående

Vi söker nya förare som vill arbeta hos oss i Sundsvall. Som krav på att arbeta hos oss behöver du vara en seriös, lojal och ansvarstagande individ med god arbetsmoral. Vi arbetar med flexibilitet och värdesätter mångsidighet. Vi ser helst att sökande kan och är intresserade av att köra Taxi men erfarenhet och intresse av Serviceresor är meriterande. Våra krav är: B körkort Svenska i tal och skrift Taxifo?rarlegitimation (TFL) Skicka ditt CV till info@... Visa mer
Vi söker nya förare som vill arbeta hos oss i Sundsvall. Som krav på att arbeta hos oss behöver du vara en seriös, lojal och ansvarstagande individ med god arbetsmoral.
Vi arbetar med flexibilitet och värdesätter mångsidighet. Vi ser helst att sökande kan och är intresserade av att köra Taxi men erfarenhet och intresse av Serviceresor är meriterande.
Våra krav är:
B körkort
Svenska i tal och skrift
Taxifo?rarlegitimation (TFL)Skicka ditt CV till [email protected] redan idag!
Välkommen med din ansökan. Visa mindre

ServiceinriktadTaxiförare till Sundsvall

KSE Tranport har tio anställda och är anslutna under Taxi Drakstaden. Vi kör både sjukresor, skoltransporter, privatresor samt tåg och flygtaxi.Vi behöver nu utöka vår verksamhet med en heltid och en deltidstjänst.Om du tycker om att köra bil, träffa nya människor, har taxilegitimation samt behärskar svenska i tal är du den vi söker!Vi är måna om att våra kunder får en trevlig resa med oss. Så om du vill vara med och bidra till att vi fortsatt har nöjda oc... Visa mer
KSE Tranport har tio anställda och är anslutna under Taxi Drakstaden. Vi kör både sjukresor, skoltransporter, privatresor samt tåg och flygtaxi.Vi behöver nu utöka vår verksamhet med en heltid och en deltidstjänst.Om du tycker om att köra bil, träffa nya människor, har taxilegitimation samt behärskar svenska i tal är du den vi söker!Vi är måna om att våra kunder får en trevlig resa med oss. Så om du vill vara med och bidra till att vi fortsatt har nöjda och återkommande kunder är du välkommen med din ansökan! Visa mindre

Extrajobb Taxichaufför! natt / kväll / helg Taxi Drakstaden Sundsvall

Nordanstig Taxi AB är anslutna med 5st bilar till Taxi Drakstaden AB det enda lokala taxialternativet i Sundsvall. Vi har alla möjliga körningar såsom, skolbarn, företag, privatkunder, sjukresor, färdtjänst samt godskörningar. Vi söker en serviceinriktad och hjälpsam taxichaufför med rätt inställning till yrket och våra kunder samt dina blivande kollegor. Schemalagd eller enbart extra på kvällar och helger, även dagtid helger. Ditt uppträdande ska p... Visa mer
Nordanstig Taxi AB är anslutna med 5st bilar till Taxi Drakstaden AB det enda lokala taxialternativet i Sundsvall. Vi har alla möjliga körningar såsom, skolbarn, företag, privatkunder, sjukresor, färdtjänst samt godskörningar.


Vi söker en serviceinriktad och hjälpsam taxichaufför med rätt inställning till yrket och våra kunder samt dina blivande kollegor.

Schemalagd eller enbart extra på kvällar och helger, även dagtid helger.
Ditt uppträdande ska präglas av god service och professionalism. Du skall vara artig och tillmötesgående, ge kunden hjälp med i- och urlastning av bagage och ser till att allt bagage överlämnas till kunden, ge kunden hjälp att komma in i och ut ur taxin, tillhandahåller de upplysningar om resan, färdvägen, m.m. som efterfrågas av kunden, framför taxifordonet trafiksäkert och komfortabelt med tillbörlig miljöhänsyn. Tvätt och städ av taxibilen när det behövs (egen tvätthall finns)

.Vi söker en serviceinriktad och självgående taxichaufför.

Schemalagd eller enbart extra på kvällar och helger, även dagtid helger. Tillträde till tjänsten så snart som möjligt om vi känner att ett bra samarbete kan inledas.


Ditt uppträdande ska präglas av god service och professionalism. Du skall vara artig och tillmötesgående, ge kunden hjälp med i- och urlastning av bagage och ser till att allt bagage överlämnas till kunden, ge kunden hjälp att komma in i och ut ur taxin, tillhandahåller de upplysningar om resan, färdvägen, m.m. som efterfrågas av kunden, framför taxifordonet trafiksäkert och komfortabelt med tillbörlig miljöhänsyn. Tvätt och städ av taxibilen när det behövs (egen tvätthall finns)


Nordanstig Taxi AB är anslutna med 5st bilar till Taxi Drakstaden AB det enda lokala taxialternativet i Sundsvall. Vi har alla möjliga körningar såsom, skolbarn, företag, privatkunder, sjukresor, färdtjänst samt godskörningar Visa mindre