Lediga jobb som Tandsköterska i Sundsvall

Se lediga jobb som Tandsköterska i Sundsvall. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Sundsvall som finns hos arbetsgivaren.

Tandsköterska till Olympentandläkarna Team Erika Olofsson

Ansök    Jun 11    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Beskrivning Olympentandläkarna är en gruppraktik som ligger i centrala Sundsvall. Den drivs av tre tandläkare inom Praktikertjänst, där alla har sina egna mottagningar och arbetsteam. Arbetsplatsen genomsyras av en prestigelös atmosfär där kundens behov sätts i första hand.  Team Erika Olofsson, som nu söker en tandsköterska, behandlar alla vuxna patienter inom alla odontologiska områden. Sedan flera år arbetar vi med intraoral skanning.  Arbetsuppgif... Visa mer
Beskrivning
Olympentandläkarna är en gruppraktik som ligger i centrala Sundsvall.

Den drivs av tre tandläkare inom Praktikertjänst, där alla har sina egna mottagningar och arbetsteam. Arbetsplatsen genomsyras av en prestigelös atmosfär där kundens behov sätts i första hand. 

Team Erika Olofsson, som nu söker en tandsköterska, behandlar alla vuxna patienter inom alla odontologiska områden. Sedan flera år arbetar vi med intraoral skanning. 

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består av klinisk assistans, sterilarbete och patientrelaterad administration. 

Kvalifikationer
Du är utbildad tandsköterska, gärna med några års yrkeserfarenhet. Du behärskar det svenska språket i såväl tal som skrift. 

Personliga egenskaper
Du är driven och har lätt för att samarbeta. Du är ödmjuk, noggrann och kan sätta patientens behov och önskemål i centrum. Du bidrar med en positiv anda till teamet och till vår utveckling. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrig info
Intervjuer sker löpande. Tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan sista ansökningsdag. 

Om Praktikertjänst


Praktikertjänst startade för över 60 år sedan och är en av Sveriges största vårdgivare. Vi har 750 mottagningar, från Vittangi i norr till Ystad i söder, som drivs av praktiker som tillsammans äger hela Praktikertjänst. Vi är övertygade om att det skapar engagemang, delaktighet, fokus på kvalitet, kontinuitet samt kompetensutveckling - och är en viktig anledning till att vi varje år hamnar i topp vad gäller både nöjda patienter och medarbetare. Hos oss får du en trygg anställning med fina förmåner och goda möjligheter till både personlig och professionell utveckling. Vi vet att våra medarbetares välbefinnande är grunden till nöjda patienter och i det långa loppet, ett mer välmående samhälle. Visa mindre

Vill du utbilda blivande tandsköterskor?

Ansök    Maj 13    Ackebrink AB    Tandsköterska
Vill du vara med och bidra till Sveriges framtid och tillväxt? Vill du vara med och utveckla vuxna i utbildning? Vill du dela med dig av den kunskap du samlat på dig under ditt yrkesliv? Tycker du om att föreläsa? Om du har svarat ja på alla frågor är det självklart att du ska utbilda med oss på Ackebrink! Ackebrink AB är ett kunskapsföretag som hjälper yrkeshögskoleanordnare med att hitta duktiga yrkeskompetenta och branscherfarna utbildare till sina kurs... Visa mer
Vill du vara med och bidra till Sveriges framtid och tillväxt? Vill du vara med och utveckla vuxna i utbildning? Vill du dela med dig av den kunskap du samlat på dig under ditt yrkesliv? Tycker du om att föreläsa? Om du har svarat ja på alla frågor är det självklart att du ska utbilda med oss på Ackebrink!
Ackebrink AB är ett kunskapsföretag som hjälper yrkeshögskoleanordnare med att hitta duktiga yrkeskompetenta och branscherfarna utbildare till sina kurser och utbildningar. Läs mer om oss på ackebrink.se.
Vi erbjuder dig möjligheten att utbilda morgondagens kollegor inom just din bransch. Utbildningsuppdrag via oss innebär att du jobbar ute hos Yrkeshögskoleanordnare . Det är en fantastisk dynamisk och stimulerande arbetsmiljö. Du jobbar direkt med vuxna motiverade studerande som läser olika yrkeshögskoleutbildningar på olika orter runt om i Sverige.
Vi tror du är egen företagare som vid sidan av dina övriga uppdrag vill utbilda blivande yrkeskollegor eller att du har en lucka i ditt yrkesliv och därför äntligen kan ta chansen att få utbilda andra.
Vi söker dig som brinner för att kunskapsöverföra till andra och som trivs i en utbildande roll. Du är prestigelös som person men vågar sätta ner foten där det behövs. Du gillar att befinna dig i sociala sammanhang och handleda både grupper och individer och locka fram det bästa hos båda.
Du behöver inte ha utbildat förut men älska att förmedla kunskap och brinna för att utbilda blivande branschkollegor!
Vi söker någon som vill utbilda morgondagens tandsköterskor i ämnens såsom etik, odontologi, vårdhygien och smittskydd och andra angränsande ämnen kommande läsår 2024/25. Undervisningen är på distans i kombination med förinspelat material. Det förekommer platsträffar i Luleå. Man undervisar cirka 8 timmar i veckan. Vill du veta mer om faktiskt kursinnehåll ta kontakt med oss.
Vi tar endast emot ansökan via mail!
Utbildarintroduktion
Alla våra utbildare genomgår innan kursstart en lärarintroduktion, där vi går igenom vad som förväntas av dig som utbildare. Vi hjälper dig även med att planera din första kurs och ditt kursmaterial. Vi ger dig även tips, råd och stöd på vägen.
Ackebrink har funnits i mer än 15 år och år 2013 och 2014 blev vi utnämnda till ett Gasellföretag. Idag levererar vi upp mot 250 kurser per år och våra kunder finns idag från Luleå i norr till Malmö i söder. Vi levererar utbildningskonsulter inom allt från projektledning och ekonomi till sprängteknik, VA-teknik och matematik med mycket mera.
Om du nu inte har just den här kompetensen men är grym på något annat, skicka gärna in en ansökan till oss eller registrera dig via vår hemsida så kontaktar vi dig - ackebrink.se/kontakta-mig Visa mindre

Tandsköterska till gruppraktik

Ansök    Maj 24    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Information om arbetsplatsen Vi är en gruppraktik bestående av två tandläkarteam, i dagsläget totalt 10 personer. Ena teamet kommer att utökas med en tandläkare och därför är vi också i behov av ytterligare en tandsköterska. I teamet arbetar idag en tandläkare, två tandhygienister och två tandsköterskor. Vi arbetar i ljusa, luftiga lokaler och mottagningen har 7 behandlingsrum. Vi behandlar både barn och vuxna inom alla odontologiska områden. Sedan fler... Visa mer
Information om arbetsplatsen
Vi är en gruppraktik bestående av två tandläkarteam, i dagsläget totalt 10 personer.

Ena teamet kommer att utökas med en tandläkare och därför är vi också i behov av ytterligare en tandsköterska. I teamet arbetar idag en tandläkare, två tandhygienister och två tandsköterskor. Vi arbetar i ljusa, luftiga lokaler och mottagningen har 7 behandlingsrum. Vi behandlar både barn och vuxna inom alla odontologiska områden. Sedan flera år arbetar vi med oral skanning. Den fina och prestigelösa atmosfären på mottagningen och det goda samarbetet är något vi värdesätter.

 

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består av klinisk assistans, sterilarbete och viss patientrelaterad administration. Eget patientarbete kan förekomma. Vana av anestesi och teamarbete är meriterande.

 

Kvalifikationer
Du är utbildad tandsköterska, gärna med några års yrkeserfarenhet. Du behärskar det svenska språket i såväl tal som skrift. 

 

Personliga egenskaper
Du är driven och har lätt för att samarbeta. Du är ödmjuk, noggrann och kan sätta patientens behov och önskemål i centrum. Du bidrar med en positiv anda till teamet och till vår utveckling. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Övrig information
Intervjuer sker löpande. Tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Bifoga personligt brev och CV med ansökan.

 

Om Praktikertjänst


Praktikertjänst startade för över 60 år sedan och är en av Sveriges största vårdgivare. Vi har 750 mottagningar, från Vittangi i norr till Ystad i söder, som drivs av praktiker som tillsammans äger hela Praktikertjänst. Vi är övertygade om att det skapar engagemang, delaktighet, fokus på kvalitet, kontinuitet samt kompetensutveckling - och är en viktig anledning till att vi varje år hamnar i topp vad gäller både nöjda patienter och medarbetare. Hos oss får du en trygg anställning med fina förmåner och goda möjligheter till både personlig och professionell utveckling. Vi vet att våra medarbetares välbefinnande är grunden till nöjda patienter och i det långa loppet, ett mer välmående samhälle. Visa mindre

Tandsköterska till gruppraktik i Sundsvall

Ansök    Maj 6    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Beskrivning Kliniken ligger i centrala Sundsvall och drivs av tre tandläkare inom Praktikertjänst där alla har sina egna mottagningar och arbetsteam. På kliniken behandlas både vuxen- och barnpatienter inom alla odontologiska områden. Kliniken är utrustad med bland annat intraoral scanner och panoramaröntgen.  Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna består av klinisk assistans, sterilarbete och patientrelaterad administration. Det är bra om du har arbetat ... Visa mer
Beskrivning
Kliniken ligger i centrala Sundsvall och drivs av tre tandläkare inom Praktikertjänst där alla har sina egna mottagningar och arbetsteam.

På kliniken behandlas både vuxen- och barnpatienter inom alla odontologiska områden. Kliniken är utrustad med bland annat intraoral scanner och panoramaröntgen. 



Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består av klinisk assistans, sterilarbete och patientrelaterad administration. Det är bra om du har arbetat med kirurgi eller är intresserad av att lära dig arbeta med kirurgi. Vi hjälps åt med inskolning för att du successivt ska komma in i de olika arbetsmomenten. Självklart får du kompetensutveckling och handledning vid behov.



Kvalifikationer
Utbildad tandsköterska, gärna några års erfarenhet.



Personliga egenskaper
Du är en ödmjuk och prestigelös person som arbetar bra i team. Du är noggrann och sätter patientens behov och önskemål i fokus. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrig information
Intervjuer sker löpande. Tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Vid frågor kontakta Viktor Ingildsen: [email protected]

Hemsida: https://www.olympentandlakarna.com/

Villkor
Fast månadslön enligt överenskommelse.

Arbetstid: deltid eller heltid 85-100% enligt överenskommelse. 

Tillträde enligt överenskommelse.

Om Praktikertjänst


Praktikertjänst startade för över 60 år sedan och är en av Sveriges största vårdgivare. Vi har 750 mottagningar, från Vittangi i norr till Ystad i söder, som drivs av praktiker som tillsammans äger hela Praktikertjänst. Vi är övertygade om att det skapar engagemang, delaktighet, fokus på kvalitet, kontinuitet samt kompetensutveckling - och är en viktig anledning till att vi varje år hamnar i topp vad gäller både nöjda patienter och medarbetare. Hos oss får du en trygg anställning med fina förmåner och goda möjligheter till både personlig och professionell utveckling. Vi vet att våra medarbetares välbefinnande är grunden till nöjda patienter och i det långa loppet, ett mer välmående samhälle. Visa mindre

Tandsköterska till Specialisttandvården Sundsvall Centrum

Ansök    Apr 22    REGION VÄSTERNORRLAND    Tandsköterska
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villko... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård och specialisttandvård inom samtliga specialiteter.
Specialisttandvården Sundsvall Centrum är belägen i fräscha lokaler på våning 3 i samma hus som Folktandvården Centrum. Här bedrivs specialisttandvård för barn, ungdomar och vuxna inom område bettfysiologi, endodonti, parodontologi, protetik och ortodonti.

Är du en serviceinriktad tandsköterska som har patienten i fokus? Här får du möjlighet att göra skillnad varje dag, utvecklas och bli en del av vårt härliga team.

Vi söker nu en tandsköterska till enheten för Parodontologi, Protetik, Endodonti & Bettfysiologi med placering i Sundsvall. Tjänsten avser en vikariatsanställning under 6 månader med eventuell möjlighet till förlängning. Tillträde enligt överenskommelse.

ROLLEN SOM TANDSKÖTERSKA

På vår avdelning finns idag specialisttandläkare, nischtandläkare, tandhygienist och tandsköterskor. Vi söker en tandsköterska med god klinisk erfarenhet inom yrket. I tjänsten kommer förutom sedvanliga arbetsuppgifter även olika administrativa uppgifter att ingå. Att jobba hos oss innebär kliniskt teamarbete där du tar stort eget ansvar.


Vi söker dig som är utbildad tandsköterska med minst något års erfarenhet inom yrket. Du är bekväm med de kliniska momenten, strukturerad och behärskar det svenska språket i såväl tal som skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig tillämpning.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Tandsköterska till Tandregleringen, Sundsvall

Ansök    Apr 10    REGION VÄSTERNORRLAND    Tandsköterska
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villko... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård och specialisttandvård inom samtliga specialiteter.

På kliniken för tandreglering i arbetar cirka 22 medarbetare. Den ingår en större specialistenhet på idag cirka 34 medarbetare. Här behandlas remitterade patienter från länets folktandvårds- och privattandläkare samt övrig hälso- och sjukvård. Arbetsplatsen är belägen på Folktandvården Centrum mitt i Sundsvall. Vår målsättning är att verksamheten ska präglas av delaktighet, tydlighet, utveckling och gemenskap!

Nu söker vi en tandsköterska till vår klinik i Sundsvall för tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

ROLLEN SOM TANDSKÖTERSKA

Som tandsköterska hos oss kommer du tillhöra våra dynamiska team. I ditt arbete kommer du att assistera tandläkaren vid behandlingar och utföra intraoral skanning och sterilarbete. Våra team arbetar delegerat och våra tandsköterskor får lära sig att utföra flertalet arbetsmoment självständigt.

Vi på tandregleringen Sundsvall kan erbjuda dig en mycket trivsam arbetsplats där du får arbeta med positiva och engagerade arbetskamrater i en god arbetsmiljö.

Du som söker är legitimerad tandsköterska. Du har goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift. Meriterande är två års erfarenhet eller mer av arbete inom tandvården/ortodonti samt ortodontiassistentsutbildning.

För att lyckas i rollen behöver du ha en stor vilja att hjälpa andra och du gör det på ett uppmärksamt och tillmötesgående sätt. Du är strukturerad och har en god förmåga att planera, organisera och prioritera ditt arbetet på ett effektivt och sätt. Du är flexibel genom att du lätt anpassar dig efter ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Eftersom teamarbete är en stor del i arbetet är det viktigt för oss att du kan kommunicera och samarbeta bra med dina kollegor. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag, välkommen!

Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Tandsköterska till Tandlaget Sundsvall

Ansök    Feb 3    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Information om arbetsplatsen Privattandläkarmottagningen "Tandlaget" ligger centralt i Sundsvall. Vi skapar tillsammans en lugn och trygg miljö för våra patienter. Kliniken har tre behandlingsrum. Vi utför bastandvård, implantatprotetik och estetisk tandvård. Tandlaget består idag av 1 tandläkare 1 tandsköterska. Käk kirurgteam finns på kliniken 1 dag per månad som utför dentoalveolär kirurgi och implantatinstallationer.     Arbetsuppgifter Tjänsten ... Visa mer
Information om arbetsplatsen
Privattandläkarmottagningen "Tandlaget" ligger centralt i Sundsvall.

Vi skapar tillsammans en lugn och trygg miljö för våra patienter. Kliniken har tre behandlingsrum. Vi utför bastandvård, implantatprotetik och estetisk tandvård. Tandlaget består idag av 1 tandläkare 1 tandsköterska. Käk kirurgteam finns på kliniken 1 dag per månad som utför dentoalveolär kirurgi och implantatinstallationer.

 

 

Arbetsuppgifter
Tjänsten hos oss innebär omväxlande uppgifter som i huvudsak assistans, profylax, steril och 
implantatverksamhet. Du kommer också att arbeta administrativt i reception med patientkontakter, kallelser och tidboksplanering. Vi hjälps åt med inskolning för att du successivt ska komma in i de olika arbetsmomenten. Självklart får du kompetensutveckling och handledning 
vid behov.

 

Kvalifikationer
Utbildad tandsköterska.

 

Personliga egenskaper
Vi söker Dig som är glad, trevlig och noggrann. Vi behöver Dig som är engagerad i patientens välbefinnande och orala hälsa. Du har en god social kompetens och lägger stor vikt vid våra patienters välbefinnande i behandlingssituationen. Du är engagerad i din och klinikens utveckling.

 





Övrig information
Arbetstidens förläggning kan diskuteras. Vi kommer att genomföra intervjuer löpande vilket 
gör att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.


Välkommen med din ansökan! 

Om Praktikertjänst


Praktikertjänst startade för över 60 år sedan och är en av Sveriges största vårdgivare. Vi har 750 mottagningar, från Vittangi i norr till Ystad i söder, som drivs av praktiker som tillsammans äger hela Praktikertjänst. Vi är övertygade om att det skapar engagemang, delaktighet, fokus på kvalitet, kontinuitet samt kompetensutveckling - och är en viktig anledning till att vi varje år hamnar i topp vad gäller både nöjda patienter och medarbetare. Hos oss får du en trygg anställning med fina förmåner och goda möjligheter till både personlig och professionell utveckling. Vi vet att våra medarbetares välbefinnande är grunden till nöjda patienter och i det långa loppet, ett mer välmående samhälle. Visa mindre

Tandsköterska till Odontologisk Radiologi Specialisttandvården, Sundsvall

Ansök    Feb 5    REGION VÄSTERNORRLAND    Tandsköterska
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villko... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård och specialisttandvård inom samtliga specialiteter.

Specialisttandvården är belägen på Länssjukhuset i Sundsvall. Här bedrivs specialisttandvård för barn, ungdomar och vuxna inom område Käkkirurgi, Odontologisk radiologi och Orofacial medicin.

Odontologisk Radiologi tillhör Specialisttandvården och består idag av en tandsköterska samt en specialisttandläkare. Enheten tar emot remisser från både privata och offentliga vårdgivare inom allmän - och specialisttandvård samt från sjukvården.

Nu söker vi en tandsköterska för tillsvidareanställning till Odontologisk Radiologi, tillträde enligt överenskommelse!

ROLLEN SOM TANDSKÖTERSKA

Att arbeta som tandsköterska på Odontologisk Radiologi innebär ett självständigt och varierat arbete i kommunikation med den medicinskt ansvariga radiologen. Du kommer tillsammans med din kollega att ansvara för remisshantering och bildtagning, hantering av patientkontakter samt tidbokning och kallelser. I dina arbetsuppgifter ingår även patientdebitering, fakturering samt andra förkommande administrativa arbetsuppgifter. Inom verksamheten arbetar vi bland annat i Sectras röntgenadministrativa system. Hos oss får du en introduktion med gott stöd och handledning av erfaren kollega. Vi arbetar dagtid måndag-fredag.

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska. Erfarenhet av intraoral bildtagning är meriterande för tjänsten. Du bör ha datorvana och intresse för att arbeta i olika dataprogram samt behärskar det svenska språket i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personliga kompetenser. Vi ser att du är självgående, du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att självständigt driva ditt arbete. Du främjar god teamsamverkan och är och är kommunikativ och lyhörd. Därtill är du kvalitetsmedveten, strukturerad och har en god förmåga att planera och organisera dina uppgifter på ett effektivt sätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser fram emot din ansökan och du är varmt välkommen med frågor till våra kontaktpersoner. Urval och intervjuer sker löpande så sök gärna redan idag!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Tandsköterska till Specialisttandvården avd Pedodonti, Sundsvall

Ansök    Feb 5    REGION VÄSTERNORRLAND    Tandsköterska
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villko... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Specialistkliniken för barn- och ungdomstandvård är placerad i Specialisttandvårdens lokaler på Folktandvården Centrum. Vi behandlar remitterade patienter från länets allmäntandvårdsklinker.

Nu söker vi en tandsköterska för tillsvidareanställning till Pedodonti, tillträde enligt överenskommelse!

ROLLEN SOM TANDSKÖTERSKA

Som tandsköterska hos oss kommer du att assistera vår specialist vid allmän bastandvård samt vid behandlingar under sedering och narkos. Då du även kommer att utföra egna patientbehandlingar som exempelvis inskolning och profylax, är det meriterande om du har erfarenhet av egna barnpatienter.

Vi söker dig med tandsköterskeutbildning. Du har goda svenska språkkunskaper i såväl tal som skrift. Du ska vara kvalitetsmedveten, ansvarstagande och ha kunden i fokus. Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser fram emot din ansökan och du är varmt välkommen med frågor till våra kontaktpersoner. Urval och intervjuer sker löpande så sök gärna redan idag!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Tandsköterska till Specialisttandvården Sundsvall Centrum

Ansök    Jan 15    REGION VÄSTERNORRLAND    Tandsköterska
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villko... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Specialisttandvården Sundsvall Centrum är belägen i fräscha lokaler på våning 3 i samma hus som Folktandvården Centrum.

Är du en serviceinriktad tandsköterska som har patienten i fokus? Här får du möjlighet att göra skillnad varje dag, utvecklas och bli en del av vårt härliga team.

Vi söker nu en tandsköterska till enheten för Parodontologi, Protetik, Endodonti & Bettfysiologi med placering i Sundsvall. Tjänsten avser tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

ROLLEN SOM TANDSKÖTERSKA

På vår avdelning finns idag specialisttandläkare, nischtandläkare, tandhygienist och tandsköterskor. Vi söker en tandsköterska med god klinisk erfarenhet inom yrket med särskilt intresse för administration/receptionsarbete. I tjänsten kommer förutom sedvanliga arbetsuppgifter även olika administrativa uppgifter att ingå. Att jobba hos oss innebär kliniskt teamarbete där du tar stort eget ansvar.

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska med minst något års erfarenhet inom yrket. Du behärskar det svenska språket i såväl tal som skrift.

För oss är dina personliga egenskaper viktiga och vi ser att du är flexibel och har förmåga att anpassa dig efter ändrade förutsättningar. När du möter såväl patienter som kollegor har du ett serviceinriktat förhållningssätt och har intresse och vilja att hjälpa andra. Vi ser också att du är ansvarstagande i ditt arbete och trivs att arbeta såväl självständigt som i samarbetet med kollegor.

Är du vår nya kollega? Vi ser fram emot din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Tandsköterskor till Folktandvården Centrum, Sundsvall

Ansök    Jan 2    REGION VÄSTERNORRLAND    Tandsköterska
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villko... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

På centrumkliniken i Sundsvall arbetar cirka 30 kollegor. Kliniken är belägen nära stadskärnan med goda bussförbindelser. I Sundsvall finner du ett fantastiskt friluftsliv placerat mellan två berg med varierande utbud av aktiviteter. Vår kliniks storlek är en av våra styrkor, här finnas alltid någon som kan stödja vid behov. I våra gemensamma lokaler finns även en jourklinik samt ett flertal specialistkliniker.

Välkommen till en klinik som jobbar aktivt med teamtandvård. Du som tandsköterska har alla utvecklingsmöjligheter, då du får chansen att jobba delegerat. I vår kommer vi också att påbörja ett nytt projekt som tar oss ytterligare ett steg i utvecklingen av teamtandvård, vilket medför att du som sköterska får chansen till interna utbildningar och aldrig kommer ha en tråkig dag på jobbet!

Vi söker nu två erfarna tandsköterskor till vårt team! Vi söker både dig som kan arbeta självständigt med egna patienter samt med assistans, och dig som kan arbeta i reception med alla arbetsuppgifter det medför. I receptionen har du ett övrigt uppdrag som innebär att sköta inköp och fakturor på kliniken. Tjänsterna avser tillsvidareanställningar med tillträde enligt överenskommelse.

ROLLEN SOM TANDSKÖTERSKA

Dina arbetsuppgifter som tandsköterska hos oss innebär sedvanliga arbetsuppgifter som att assistera vid behandling av patienter samt att du själv har vanan och kunskapen att arbeta självständigt med egna patienter, då vi på vår klinik jobbar med teamtandvård. Trayprep och viss administration ingår också i arbetsuppgifterna. Det finns goda möjligheter till handledning och har du behov av kompetensutveckling har vi ett bra internprogram på kliniken.

Du som får tjänsten i receptionen ska också kunna jobba som tandsköterska men ditt huvudsakliga uppdrag kommer vara receptionsarbete och att du sköter inköp och fakturor.

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska och som har tidigare arbetslivserfarenhet inom tandvården. Vi ser att du som söker tjänsten behärskar det svenska språket i såväl tal som skrift. Vi ser gärna att du har vana att arbeta både i team och självständigt.

Som person är du trygg, stabil med god självinsikt. Du är strukturerad och planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har lätt för att anpassa dig och ser möjligheter i förändringar. Vidare trivs du i samarbetet med andra och bidrar till en god stämning i arbetsgruppen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Är du den vi söker?
Välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Tandsköterska till Orofacial Medicin Specialisttandvården, Sundsvall

Ansök    Feb 2    REGION VÄSTERNORRLAND    Tandsköterska
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villko... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Specialisttandvården är belägen på Länssjukhuset i Sundsvall. Här bedrivs specialisttandvård för barn, ungdomar och vuxna inom område Käkkirurgi, Odontologisk radiologi och Orofacial medicin.

På vår enhet för Orofacial medicin arbetar specialist, ST-tandläkare, assistenttandläkare, tandhygienist och tandsköterskor. Vi finns i gemensamma lokaler med Käkkirurgi. Enheten tar emot remisser från både privata och offentliga vårdgivare inom allmän - och specialisttandvård samt från sjukvården.

Vi söker nu en tandsköterska för vikariatsanställning under 12 månader med eventuell möjlighet till förlängning, tillträde enligt överenskommelse.

ROLLEN SOM TANDSKÖTERSKA

Vi söker dig som vill utvecklas som tandsköterska. Hos oss får du möjligheten att bli en del av vårt härliga team på Orofacial medicin. Vi utför infektionsutredningar i samarbete med Länssjukhuset, behandling av multisjuka patienter, slemhinnebedömningar samt narkosbehandlingar. Du kommer även att utföra administrativa uppgifter i samband med patient/remisshantering.

Du som söker har tandsköterskeutbildning. Du är kvalitetsmedveten, ansvarstagande och har kunden i fokus. Vi ser att du arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Du har ett gott bemötande och är omhändertagande med stort tålamod, då vi behandlar svårt sjuka patienter med stort omvårdnadsbehov och det är meriterande om du har vårdutbildning/erfarenhet. Hos oss får du en introduktion med gott stöd och handledning av erfaren kollega. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser fram emot din ansökan och du är varmt välkommen med frågor till våra kontaktpersoner. Urval och intervjuer sker löpande så sök gärna redan idag!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Kvissleby

Ansök    Okt 27    REGION VÄSTERNORRLAND    Tandsköterska
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villko... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Folktandvården (FTV) Kvissleby bildar tillsammans med Folktandvårdsklinikerna Matfors, Nacksta, Timrå, Centrum, Alnö och Ånge ett verksamhetsområde. Vi har ett gott samarbete mellan klinikerna. Hos oss på FTV Kvissleby arbetar idag 17 medarbetare, 5 stycken tandläkare, 5 tandhygienister och 5 tandsköterskor, en receptionist och en administratör

Nu söker vi två tandsköterskor till oss på Folktandvården i Kvissleby för tillsvidareanställning, med tillträde enligt överenskommelse!

ROLLEN SOM TANDSKÖTERSKA

Huvudsakliga arbetsuppgifter är att assistera tandläkare och tandhygienister. Du kommer också att arbeta i teampass där du samarbetar med tandhygienist och tandläkare. Förutom sedvanliga tandsköterskeuppgifter kan du ges möjlighet att genomföra munhälsokontroller på egna patienter och göra enkla lagningar. I rollen som tandsköterska ingår sterilarbete

Du kommer till en klinik med mycket bra sammanhållning där alla hjälps åt oavsett yrkesroll. Oavsett om du har erfarenhet eller är nyutbildad så kommer du att få möjlighet att utvecklas i ditt arbete hos oss. Vi månar om en god arbetsmiljö och att hela tiden göra ständiga förbättringar. Som medarbetare hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag.

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska med goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift. Du som söker är en trygg och stabil individ som själv kan strukturera och driva arbetet framåt. Det är viktigt för oss att du har en god samarbetsförmåga och positiv attityd mot kollegor, patienter och anhöriga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske.
Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Tandsköterska till Parodontologi, Protetik, Endodonti & Bettfysiologi

Ansök    Okt 3    REGION VÄSTERNORRLAND    Tandsköterska
Är du en serviceinriktad tandsköterska som har patienten i fokus? Här får du möjlighet att göra skillnad varje dag, utvecklas och bli en del av vårt härliga team. Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avk... Visa mer
Är du en serviceinriktad tandsköterska som har patienten i fokus? Här får du möjlighet att göra skillnad varje dag, utvecklas och bli en del av vårt härliga team.

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Enheten för Parodontologi, Protetik, Endodonti & Bettfysiologi är belägen i nya fräscha lokaler på våning 3 i samma hus som Folktandvården Centrum.

Vi söker nu en tandsköterska till enheten för Parodontologi, Protetik, Endodonti & Bettfysiologi med placering i Sundsvall. Tjänsten avser tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

ROLLEN SOM TANDSKÖTERSKA

På vår avdelning finns idag specialisttandläkare, nischtandläkare, tandhygienist och tandsköterskor. Vi söker en tandsköterska med intresse att fördjupa sig i våra specialistämnen och som vill ha en stor delaktighet i den dagliga vården av våra patienter. I tjänsten kommer förutom sedvanliga arbetsuppgifter även olika administrativa uppgifter att ingå. Att jobba hos oss innebär kliniskt teamarbete där du tar stort eget ansvar.

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska med minst något års erfarenhet inom yrket. Du behärskar det svenska språket i såväl tal som skrift.

För oss är dina personliga egenskaper viktiga och vi ser att du är flexibel och har förmåga att anpassa dig efter ändrade förutsättningar. När du möter såväl patienter som kollegor har du ett serviceinriktat förhållningssätt. Vi ser också att du är ansvarstagande i ditt arbete och trivs att arbeta såväl självständigt som i samarbetet med kollegor. Vidare är du strukturerad och organiserad.

Är du vår nya kollega? Vi ser fram emot din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Tandsköterska till Tandlaget Sundsvall

Ansök    Dec 15    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Information om arbetsplatsen Privattandläkarmottagningen "Tandlaget" ligger centralt i Sundsvall. Vi skapar tillsammans en lugn och trygg miljö för våra patienter. Kliniken har tre behandlingsrum. Vi utför bastandvård, implantatprotetik och estetisk tandvård. Tandlaget består idag av 1 tandläkare 1 tandsköterska. Käk kirurgteam finns på kliniken 1 dag per månad som utför dentoalveolär kirurgi och implantatinstallationer.     Arbetsuppgifter Tjänsten ... Visa mer
Information om arbetsplatsen
Privattandläkarmottagningen "Tandlaget" ligger centralt i Sundsvall.

Vi skapar tillsammans en lugn och trygg miljö för våra patienter. Kliniken har tre behandlingsrum. Vi utför bastandvård, implantatprotetik och estetisk tandvård. Tandlaget består idag av 1 tandläkare 1 tandsköterska. Käk kirurgteam finns på kliniken 1 dag per månad som utför dentoalveolär kirurgi och implantatinstallationer.

 

 

Arbetsuppgifter
Tjänsten hos oss innebär omväxlande uppgifter som i huvudsak assistans, profylax, steril och 
implantatverksamhet. Du kommer också att arbeta administrativt i reception med patientkontakter, kallelser och tidboksplanering. Vi hjälps åt med inskolning för att du successivt ska komma in i de olika arbetsmomenten. Självklart får du kompetensutveckling och handledning 
vid behov.

 

Kvalifikationer
Utbildad tandsköterska.

 

Personliga egenskaper
Vi söker Dig som är glad, trevlig och noggrann. Vi behöver Dig som är engagerad i patientens välbefinnande och orala hälsa. Du har en god social kompetens och lägger stor vikt vid våra patienters välbefinnande i behandlingssituationen. Du är engagerad i din och klinikens utveckling.

 





Övrig information
Arbetstidens förläggning kan diskuteras. Vi kommer att genomföra intervjuer löpande vilket 
gör att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.


Välkommen med din ansökan! 

Om Praktikertjänst


Praktikertjänst startade för över 60 år sedan och är en av Sveriges största vårdgivare. Vi har 750 mottagningar, från Vittangi i norr till Ystad i söder, som drivs av praktiker som tillsammans äger hela Praktikertjänst. Vi är övertygade om att det skapar engagemang, delaktighet, fokus på kvalitet, kontinuitet samt kompetensutveckling - och är en viktig anledning till att vi varje år hamnar i topp vad gäller både nöjda patienter och medarbetare. Hos oss får du en trygg anställning med fina förmåner och goda möjligheter till både personlig och professionell utveckling. Vi vet att våra medarbetares välbefinnande är grunden till nöjda patienter och i det långa loppet, ett mer välmående samhälle. Visa mindre

Tandsköterska till Odontologisk Radiologi Specialisttandvården, Sundsvall

Ansök    Sep 5    REGION VÄSTERNORRLAND    Tandsköterska
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villko... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård och specialisttandvård inom samtliga specialiteter.

Specialisttandvården är belägen på Länssjukhuset i Sundsvall. Här bedrivs specialisttandvård för barn, ungdomar och vuxna inom område Käkkirurgi, Odontologisk radiologi och Orofacial medicin.

Odontologisk Radiologi tillhör Specialisttandvården och består idag av en tandsköterska samt en specialisttandläkare. Enheten tar emot remisser från både privata och offentliga vårdgivare inom allmän - och specialisttandvård samt från sjukvården. Odontologisk radiologi ingår som egen avdelning inom Specialisttandvården på Sundsvalls sjukhus, dit hör även Orofacial medicin och avdelningen för Käkkirurgi.

Nu söker vi en tandsköterska för tillsvidareanställning till Odontologisk Radiologi med tillträde enligt överenskommelse!

ROLLEN SOM TANDSKÖTERSKA

Att arbeta som tandsköterska på Odontologisk Radiologi innebär ett självständigt och varierat arbete i kommunikation med den medicinskt ansvariga radiologen. Du kommer tillsammans med din kollega att ansvara för remisshantering och bildtagning, hantering av patientkontakter samt tidbokning och kallelser. I dina arbetsuppgifter ingår även patientdebitering, fakturering samt andra förkommande administrativa arbetsuppgifter. Inom verksamheten arbetar vi bland annat i Sectras röntgenadministrativa system. Hos oss får du en introduktion med gott stöd och handledning av erfaren kollega. Vi arbetar dagtid måndag-fredag.

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska. Erfarenhet av intraoral bildtagning är meriterande för tjänsten. Du bör ha datorvana och intresse för att arbeta i olika dataprogram samt behärskar det svenska språket i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personliga kompetenser. Vi ser att du är självgående, du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att självständigt driva ditt arbete. Du främjar god teamsamverkan och är och är kommunikativ och lyhörd. Därtill är du kvalitetsmedveten, strukturerad och har en god förmåga att planera och organisera dina uppgifter på ett effektivt sätt.

För vidare frågor om tjänsten, välkommen att kontakta rekryterande chef Anna Bystedt.

Varmt välkommen med din ansökan!
I denna rekrytering sker urval och intervjuer löpande.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Tandsköterska till gruppraktik i Sundsvall

Ansök    Aug 21    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Information om arbetsplatsen Kliniken ligger i centrala Sundsvall och drivs av tre tandläkare inom Praktikertjänst där alla har sina egna mottagningar och arbetsteam. På kliniken behandlas båda vuxen- och barnpatienter inom alla odontologiska områden. Kliniken är modern och utrustad med bland annat intraoral scanner och panoramaröntgen.   Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna är klinisk assistans, sterilarbete och patientrelaterad administration. Det är b... Visa mer
Information om arbetsplatsen
Kliniken ligger i centrala Sundsvall och drivs av tre tandläkare inom Praktikertjänst där alla har sina egna mottagningar och arbetsteam.

På kliniken behandlas båda vuxen- och barnpatienter inom alla odontologiska områden. Kliniken är modern och utrustad med bland annat intraoral scanner och panoramaröntgen.

 

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna är klinisk assistans, sterilarbete och patientrelaterad administration. Det är bra om du har arbetat med kirurgi eller är intresserad av att lära dig arbeta med kirurgi. Vi hjälps åt med inskolning för att du successivt ska komma in i de olika arbetsmomenten. Självklart får du kompetensutveckling och handledning vid behov.

 

Kvalifikationer
Utbildad tandsköterska, gärna några års erfarenhet.

 

Personliga egenskaper
Du är en ödmjuk person som arbetar bra i team. Du är noggrann och sätter patientens behov och önskemål i fokus. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.



Övrig information
Intervjuer sker löpande. Tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Fast månadslön enligt överenskommelse. Arbetstid 85-100% enligt överenskommelse.

 

Om Praktikertjänst


Praktikertjänst har utvecklat Vårdsverige i 60 år och är Sveriges största vårdgivare inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Affärsmodellen är unik med 1 300 delägare som är både verksamhetsansvariga och anställda på mottagningar runt om i landet. Delägarna är tandläkare, läkare, tandtekniker, tandhygienister, sjukgymnaster/fysioterapeuter, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, kiropraktorer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder och dietister. Omsättningen uppgår till cirka 8,5 miljarder kronor och antalet medarbetare är drygt 7 100. Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Kvissleby

Ansök    Aug 18    REGION VÄSTERNORRLAND    Tandsköterska
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villko... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Folktandvården (FTV) Kvissleby bildar tillsammans med Folktandvårdsklinikerna Matfors, Nacksta, Timrå, Centrum, Alnö och Ånge ett verksamhetsområde. Vi har ett gott samarbete mellan klinikerna. Hos oss på FTV Kvissleby arbetar idag totalt 19 medarbetare, fem tandläkare, fem tandhygienister, sju tandsköterskor, en receptionist och en administratör.

Nu söker vi en tandsköterska till oss på Folktandvården i Kvissleby för tillsvidareanställning, med tillträde 2023-10-02 eller enligt överenskommelse!

ROLLEN SOM TANDSKÖTERSKA

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som tandsköterska innebär assistans åt både tandläkare och tandhygienister. Du kommer också att arbeta i teampass där du samarbetar med tandhygienist och tandläkare. Förutom sedvanliga tandsköterskeuppgifter kan du ges möjlighet att genomföra munhälsokontroller på egna patienter och göra enkla lagningar. I rollen som tandsköterska ingår sterilarbete.

Du kommer till en klinik med mycket bra sammanhållning där alla hjälps åt oavsett yrkesroll. Oavsett om du har erfarenhet eller är nyutbildad så kommer du att få möjlighet att utvecklas i ditt arbete hos oss. Vi månar om en god arbetsmiljö och att hela tiden göra ständiga förbättringar. Som medarbetare hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag.

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska med goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift. Du som söker är en trygg och stabil individ som själv kan strukturera och driva arbetet framåt. Det är viktigt för oss att du har en god samarbetsförmåga och positiv attityd mot kollegor, patienter och anhöriga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Tandsköterska/Samordnare till Tandakuten, Sundsvall

Ansök    Jun 13    REGION VÄSTERNORRLAND    Tandsköterska
Skulle du vilja bidra i en klinikövergripande roll där du har stor betydelse för hur den akuta tandvården bedrivs? Då kanske rollen som samordnare på tandakuten är något för dig! Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både a... Visa mer
Skulle du vilja bidra i en klinikövergripande roll där du har stor betydelse för hur den akuta tandvården bedrivs? Då kanske rollen som samordnare på tandakuten är något för dig!

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.



Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård och specialisttandvård inom samtliga specialiteter.

Tandakuten är placerad på Folktandvården Centrum i Sundsvall. Klinikens viktigaste uppdrag är att tillgodose akut tandvård för de patienter som saknar en egen klinik att vända sig till.

Tandakuten har öppet alla vardagar och bemannas av två inresande team per dag samt en samordnare i receptionen. Varje team består av en tandläkare och en tandsköterska från någon av klinikerna i upptagningsområdet.

ROLLEN SOM SAMORDNARE/TANDSKÖTERSKA

Som samordnare bokar och planerar du dagen för de inresande teamen. Du hjälper till i trayprep och rum vid behov men din primära syssla är att ta emot samtal, betalningar, hantera fakturor samt tidsbokning med patienterna.

Rollen som samordnare på tandakuten delas av två tandsköterskor som vardera jobbar 50% på tandakuten och 50% på en annan klinik inom FTV Västernorrland. Vid frånvaro förväntas den ena täcka upp för den andra.

Du kan ha en anställning sedan tidigare på FTV och vilja dela upp din tjänst med 50% på din ordinarie klink och 50% på Tandakuten. Har du ingen anställning inom Regionen kan vi erbjuda dig en 50% tjänst på Tandakuten med chans till mer tid om den andra samordnaren är sjuk eller behöver ledigt. Visst tillägg i lön utgår för denna tjänst.


Du som söker är utbildad tandsköterska med minst två års erfarenhet inom tandvården. Det är meriterande om du även har erfarenhet från arbete i reception. Du har goda kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift.

För att trivas i rollen tror vi att du är en självständig person med god struktur. Du har lätt för att samarbeta med andra och är en person med förmåga att kunna arbeta flexibelt. Samordnarna är "spindeln i nätet" och mycket uppskattade av de inresande teamen så är du en lagspelare är detta rollen för dig. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Matfors

Ansök    Jul 6    REGION VÄSTERNORRLAND    Tandsköterska
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villko... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård och specialisttandvård inom samtliga specialiteter.

Folktandvården i Matfors ligger mitt i Matforscentrum. Det är en liten folktandvårdsklinik vilket möjliggör en närmare kontakt med patienter. Vi som arbetar här är tre tandläkare, tre tandhygienister och sex tandsköterskor. Arbetsplatsen präglas av gott samarbete på och mellan klinikerna i verksamhetsområdet, i ett positivt och inspirerande arbetsklimat. Våra arbetslag har stor bredd med mångårig erfarenhet och kunskap.

Till vårt team söker vi nu en tandsköterska för en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

ROLLEN SOM TANDSKÖTERSKA

Folktandvården bedriver modern och hälsoinriktad tandvård. Som tandsköterska hos oss får du ett varierande arbete med både barn och vuxna patienter. Teamtandvård bedrivs delvis på klinikerna vilket ger dig en möjlighet till nära samarbete med tandläkare, tandsköterskor och tandhygienister.

Arbetsplatsen har ett utvecklat introduktionsprogram för att du redan från första dag ska känna dig omhändertagen och som en i laget.

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska och som har erfarenhet av yrket. Du har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift.

Dina personliga kompetenser och egenskaper är viktiga för oss, vi ser att du har en god samarbetsförmåga. Vidare bör du arbeta noggrant och kvalitetsmedvetet. Du är väl medveten om mål och kvalitetsstandard och lägger ned stor vikt vid att leva upp till dessa.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss och för den här rollen ser vi att du är trygg, stabil och har självinsikt. Du har en god samarbetsförmåga vilket visar sig genom att du värdesätter god service och är lyhörd och tillmötesgående i ditt bemötande. Du är en person som är bra på att ta initiativ och sätter igång aktiviteter och även besitter förmågan att komma med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Ser du dig även som en kreativ person som är nytänkande och når resultat är du den vi söker.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Alnö

Ansök    Apr 20    REGION VÄSTERNORRLAND    Tandsköterska
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villko... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Vi söker en tandsköterska till Folktandvården Alnö som vill jobba i ett härligt gäng på en liten klinik som alltid sätter patienten i fokus. Kliniken bildar tillsammans med Timrå och Centrum ett verksamhetsområde. Arbetsplatserna präglas av gott samarbete på och mellan klinikerna i ett inspirerande arbetsklimat.


Vi söker en tandsköterska till Folktandvården Alnö som vill jobba i ett härligt gäng på en liten klinik som alltid sätter patienten i fokus. Arbetsplatserna präglas av gott samarbete på och mellan klinikerna i ett inspirerande arbetsklimat.

ROLLEN SOM TANDSKÖTERSKA

Som tandsköterska hos oss kommer du att arbeta i team tillsammans med tandläkare och tandhygienist. I rollen som tandsköterska ingår sterilarbete och stor del ingår receptionsarbete. Du kommer till en klinik där du får ett bra stöd och handledning av erfarna kollegor. Oavsett om du har erfarenhet eller är nyutbildad så kommer du att få möjlighet att utvecklas i ditt arbete hos oss. För att hålla huvud och kropp i trim erbjuder vi dig som medarbetare hos oss friskvårdsbidrag.

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska med goda kunskaper i det svenska språket, goda kunskaper i vårt journalsystem T-4. För att lyckas i rollen behöver du ha lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och vara lugn och stabil även i stressade situationer, god samarbetsförmåga och att du bidrar till ett positivt klimat i gruppen.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vi ser att du är:
-Flexibel. Du har lätt för dig att anpassa dig till ändrade omständigheter.
- Lugn, stabil och kontrollerad i stressituationer. Du behåller ett realistiskt perspektiv på situationer och fokuserar på sätt saker.

Du har god samarbetsförmåga och arbetar bra med andra kollegor. Relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

Låter tjänsten intressant?

Välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Tandsköterska till Odontologisk Radiologi Specialisttandvården, Sundsvall

Ansök    Mar 27    REGION VÄSTERNORRLAND    Tandsköterska
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villko... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård och specialisttandvård inom samtliga specialiteter.

Specialisttandvården är belägen på Länssjukhuset i Sundsvall. Här bedrivs specialisttandvård för barn, ungdomar och vuxna inom område Käkkirurgi, Odontologisk radiologi och Orofacial medicin.

Odontologisk Radiologi tillhör Specialisttandvården och består idag av en tandsköterska samt en specialisttandläkare. Enheten tar emot remisser från både privata och offentliga vårdgivare inom allmän - och specialisttandvård samt från sjukvården. Odontologisk radiologi ingår som egen avdelning inom enheten ROK, dit hör även Orofacial medicin och avdelningen för Käkkirurgi.

Nu söker vi en tandsköterska till Odontologisk Radiologi för vikariatsanställning under 11 månader med eventuell möjlighet till förlängning. Tillträde enligt överenskommelse.

ROLLEN SOM TANDSKÖTERSKA

Att arbeta som tandsköterska på Odontologisk Radiologi innebär ett självständigt och varierat arbete i kommunikation med den medicinskt ansvariga radiologen. Du kommer tillsammans med din kollega att ansvara för remisshantering och bildtagning, hantering av patientkontakter samt tidbokning och kallelser. I dina arbetsuppgifter ingår även patientdebitering, fakturering samt andra förkommande administrativa arbetsuppgifter. Inom verksamheten arbetar vi bland annat i Sectras röntgenadministrativa system. Hos oss får du en introduktion med gott stöd och handledning av erfaren kollega. Vi arbetar dagtid måndag-fredag.

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska. Erfarenhet av intraoral bildtagning är meriterande för tjänsten. Du bör ha datorvana och intresse för att arbeta i olika dataprogram samt behärskar det svenska språket i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personliga kompetenser. Vi ser att du är självgående, du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att självständigt driva ditt arbete. Du främjar god teamsamverkan och är och är kommunikativ och lyhörd. Därtill är du kvalitetsmedveten, strukturerad och har en god förmåga att planera och organisera dina uppgifter på ett effektivt sätt.

För vidare frågor om tjänsten, välkommen att kontakta rekryterande chef Anna Bystedt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Tandsköterska Sundsvall

Ansök    Apr 2    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Om Tandlaget
TANDLAGET är en mottagning som är fullt modern med tre behandlingsrum. TANDLAGETs ambition är att erbjuda högkvalitativ tandvård, att bemöta våra patienter på ett personligt och professionellt sätt och att skapa trygghet och långvariga patientrelationer. Mottagningen är ljus och fin och ligger centralt i Sundsvall, med närhet till kommunikationer. Här arbetar idag en tandläkare och en tandsköterska, förutom denna annons pågår även rekrytering av tandhygienist. En dag per månad finns en käk kirurg på kliniken som då utför dentoalveolär kirurgi och implantatkirurgi.
Kliniken ligger på södra järnvägsgatan 11.

Arbetsuppgifter
Tjänsten hos oss innebär omväxlande uppgifter såsom förebyggande tandvård med eget patientarbete, assistans, steril , du kommer också att arbeta administrativt i reception med patientkontakter, kallelser och tidboksplanering. Vi hjälps åt med inskolning för att du successivt ska komma in i de olika arbetsmomenten. Självklart får du kompetensutveckling och handledning vid behov.

Övrig information
Arbetstidens förläggning kan diskuteras. Vi kommer att genomföra intervjuer löpande vilket gör att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Välkommen med din ansökan! Anställningsform: Tillsvidare med provanställning Arbetstid per vecka: 40 timmar Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse.

Kvalifikationer
Du är en utbildad tandsköterska, vi ser gärna att du har några års erfarenhet av att arbeta kliniskt och att du har en stor vilja att utvecklas.

Personliga egenskaper
Vi behöver dig som är omtänksam och engagerad och som alltid sätter patienternas bästa i fokus. Du har god klinisk förståelse, en bra samarbetsförmåga och trivs med att ha omväxlande arbetsuppgifter. Du har förmågan att överblicka, planera och prioritera. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Centrum, Sundsvall

Ansök    Mar 10    REGION VÄSTERNORRLAND    Tandsköterska
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villko... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Centrumkliniken i Sundsvall är Folktandvården Västernorrlands största klinik med ca 35 anställda. I våra gemensamma lokaler finns även en jourklinik samt sex olika specialistkliniker. Centrumkliniken ligger centralt belägen i Sundsvall där du kan få chansen till många fina kollegor och bra handledning.

Vår kliniks storlek är en av våra styrkor, här finnas alltid någon som kan stödja vid behov. Vi har stor fokus på arbetsmiljö och jobbar aktivt för att alla ska trivas. Trots vår storlek har vi en otroligt bra sammanhållning!

Vi söker nu två tandsköterskor till vårt team, tjänsterna är tillsvidareanställningar med tillträde enligt överenskommelse.

ROLLEN SOM TANDSKÖTERSKA

Dina arbetsuppgifter som tandsköterska hos oss innebär sedvanliga arbetsuppgifter som att assistera tandläkare och hygienister vid behandling av patienter då vi på vår klinik jobbar med teamtandvård. Trayprep och viss administration ingår också i arbetsuppgifterna. Är du relativt ny inom professionen vill vi med tiden ge dig chansen att utvecklas inom teamtandvård.

Det finns goda möjligheter till handledning och har du behov av kompetensutveckling har vi ett bra internprogram på kliniken.

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska. Har du tidigare erfarenhet inom tandvård och framförallt teamtandvård samt erfarenhet av T4, ses det som meriterande Vi ser att du som söker tjänsten behärskar det svenska språket i såväl tal som skrift. Vi ser gärna att du har vana att arbeta både i team och självständigt.

Som person är du självgående och strukturerad och planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har en positiv attityd i till ditt arbete, verksamheten och organisationen. Vidare trivs du i samarbetet med andra och bidrar till en god stämning i arbetsgruppen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Är du den vi söker?
Välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Kvissleby

Ansök    Feb 24    REGION VÄSTERNORRLAND    Tandsköterska
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villko... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Folktandvården (FTV) Kvissleby bildar tillsammans med Folktandvårdsklinikerna Matfors, Nacksta, Timrå, Centrum, Alnö och Ånge ett verksamhetsområde. Vi har ett gott samarbete mellan klinikerna. Hos oss på FTV Kvissleby arbetar idag tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandvårdsbiträde, receptionist och administratör.

Nu söker vi en tandsköterska till oss på Folktandvården i Kvissleby för tillsvidareanställning, med tillträde snarast eller enligt överenskommelse!

ROLLEN SOM TANDSKÖTERSKA

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som tandsköterska innebär assistans åt både tandläkare och tandhygienister. Du kommer också att arbeta i teampass där du samarbetar med tandhygienist och tandläkare. Förutom sedvanliga tandsköterskeuppgifter kan du ges möjlighet att genomföra munhälsokontroller på egna patienter och göra enkla lagningar. I rollen som tandsköterska ingår sterilarbete.

Du kommer till en klinik med mycket bra sammanhållning där alla hjälps åt oavsett yrkesroll. Oavsett om du har erfarenhet eller är nyutbildad så kommer du att få möjlighet att utvecklas i ditt arbete hos oss. Vi månar om en god arbetsmiljö och att hela tiden göra ständiga förbättringar. Som medarbetare hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag.

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska med goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift. Du som söker är en trygg och stabil individ som själv kan strukturera och driva arbetet framåt. Du ser är en noggrann person som gillar att jobba mot mål och har lätt att se helheter och det större perspektivet. Det är viktigt för oss att du har en god samarbetsförmåga och positiv attityd mot kollegor, patienter och anhöriga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Operationstandsköterska till Käkkirurgi, Sundsvall

Ansök    Mar 9    REGION VÄSTERNORRLAND    Tandsköterska
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villko... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård och specialisttandvård inom samtliga specialiteter.

Vi söker nu en operationstandsköterska till enheten för Käkkirurgi. Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid med tillträde 2023-05-01 eller enligt överenskommelse. Placeringsort Sundsvall.

På enheten bedrivs specialisttandvård för vuxna inom områdena Käkkirurgi, Odontologisk Radiologi och Orofacial medicin.

ROLLEN SOM OPERATIONSTANDSKÖTERSKA

I arbetsuppgifterna ingår assistans vid käkkirurgiska operationer och övriga arbetsuppgifter som förekommer i operationsteamen och på enheten. Beredskapstjänstgöring ingår.

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska med minst två års arbetslivserfarenhet som tandsköterska. Du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift. Är du utbildad operationstandsköterska ser vi det som meriterande för tjänsten. Vidareutbildning till operationstandsköterska kan bli aktuellt om du saknar utbildning. Har du tidigare erfarenhet av arbete som tandsköterska på käkkirurgisk klinik ser vi detta som meriterande.

Som person ser vi att du är självgående och strukturerad i ditt arbete. Du är flexibel och serviceinriktad med ett gott bemötande. Vidare har du en god samarbetsförmåga och arbetar bra med andra kollegor.

Är du den vi söker?
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Driven utbildare till tandsköterskeutbildningen

Ansök    Feb 13    YrkesAkademin AB    Tandsköterska
YrkesAkademin söker engagerad utbildare (vikariat)till vår Tandsköterskeutbildning YrkesAkademin yrkeshögskola är i dag en av Sveriges större anordnare av YH utbildning. Vi har ca 90 Yh utbildningar, nästan alla med ett distansupplägg eller nätbaserat upplägg som vi kallar det. Hos oss handlar distans inte om avstånd utan att med digitala hjälpmedel skapa tillgänglig utbildning med närhet till utbildare och andra studerande. Vi är en engagerad grupp om ... Visa mer
YrkesAkademin söker engagerad utbildare (vikariat)till vår Tandsköterskeutbildning

YrkesAkademin yrkeshögskola är i dag en av Sveriges större anordnare av YH utbildning. Vi har ca 90 Yh utbildningar, nästan alla med ett distansupplägg eller nätbaserat upplägg som vi kallar det. Hos oss handlar distans inte om avstånd utan att med digitala hjälpmedel skapa tillgänglig utbildning med närhet till utbildare och andra studerande.

Vi är en engagerad grupp om ca 100 medarbetare i hela landet och från/i olika branscher som skapar efterfrågad tillgänglig yrkesutbildning. Vi binds samman av en gemensam värdegrund och tydliga kvalitetsmål med lärande i fokus. Vi arbetar i ämnesteam med stöd av IKT pedagoger och ledare med lång YH erfarenhet. Vi arbetar innovativt och agilt och försöker hitta de bästa metoderna att erbjuda lärande. Internt finns administrativt stöd samt en antagningsenhet.

Vi söker nu en utbildare till vårt Tandskötersketeam. Det är ett engagerat team som ansvarar för vår yrkeshögskoleutbildning till Tandsköterska. YrkesAkademin har vuxit inom detta område och behöver nu förstärka med ytterligare en utbildare till teamet.

Vi erbjuder en innovativ arbetsmiljö med möjlighet till stort inflytande och delaktighet i vår YH verksamhet.

YA’s kärnvärden handlar om ansvar, samarbete och framtid

Vi är innovativa och nytänkande

Vi är nyfikna

För oss är framtiden viktig

Våra utbildningar ger alla chansen – eftersom alla kan bidra och göra skillnad

ARBETSBESKRIVNING

I tjänsten som utbildare ingår till största delen teoretisk undervisning samt även kliniska övningar inom förekommande odontologiska läroämnen som har ursprung i den nationella kursplanen för tandsköterskor.

Som utbildare kommer du i huvudsak att arbeta nätbaserat via vår läroplattform och digitala seminarieverktyg Zoom. Du kan även komma att resa till någon av våra studieorter, Sundsvall och Helsingborg för undervisning i klassrum/klinik ca en- två gånger per termin.

Du kommer att ansvara för att ta fram föreläsningsmaterial, konstruera och rätta prov, läsa och bedöma skriftliga inlämningsuppgifter, samt konstruera olika typer av studieuppgifter, allt för att skapa en god grund med bred variation på undervisningen. I arbetet ingår även att handleda, stärka, följa och stötta de studerande löpande genom hela utbildningen. Som utbildare arbetar du pedagogiskt och metodiskt och tillser att allt blir till det bästa för våra studerande. Vi utgår från de kursplaner som ligger till grund för utbildningen, och från den värdegrund som vi samverkar kring på YrkesAkademin. Utbildningarna vi har är eftergymnasiala och är framtagna i nära samråd med bransch och myndigheter. Vi förväntar oss att du är lyhörd och flexibel för studerandes och verksamhetens behov. Samarbete och kollegialt lärande är ledord

Du kommer att arbeta tillsammans med övriga utbildare och utbildningsledare i teamet.

Valfri arbetsort

KVALIFIKATIONER

Du är utbildad tandsköterska, legitimerad tandhygienist eller tandläkare med mångårig erfarenhet av yrket.

Meriterande är om du har god kunskap om yrkeshögskolan och dess förordning. Du är pedagogisk och metodisk, med en och administrativ ådra, trivs i olika sammanhang med att kommunicera såväl i digitala miljöer, som vid de träffar vi har. Stor vilja att ta ansvar och att samarbeta med dina kollegor. Du ska ha god kompetens inom IT-relaterade applikationer och att arbeta i olika system och plattformar. God kommunikativ förmåga såväl muntligt som skriftligt.

PERSONLIGA EGENSKAPER

Du har ett stort engagemang för människor och en nyfikenhet på utbildning. Du drivs av att se människor utvecklas genom ny kunskap och att förse arbetsmarknaden med relevant kompetens. Du har ett positivt förhållningssätt och är lösningsfokuserad. Du trivs i en ansvarstagande roll och att arbeta mål- och resultatinriktat. Du är relationsskapande och har ett affärsmässigt tänk i det du gör, samt innehar ett professionellt och konsultativt förhållningssätt i ditt arbete.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Arbetsort: Valfri

Du hittar mera information om oss på www.ya.se och sedan under Yrkeshögskola

Ansökan: Ansök genom att registrera din ansökan genom att klicka på ansökningsknappen nedan. Då urval och intervjuer sker löpande kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Enhetschef Maria Dahl, [email protected]

Vi avsäger oss kontakt från företag med olika former av rekryteringsstöd i detta skede.

Då du i din roll arbetar med människor i utveckling samt har kontakter med myndigheter och företag kan vi komma att kräva in utdrag ur brottsregistret i samband med eventuell anställning.

Varmt välkommen med din ansökan Visa mindre

Tandsköterska till Parodontologi, Protetik, Endodonti & Bettfysiologi

Ansök    Sep 30    REGION VÄSTERNORRLAND    Tandsköterska
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villko... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Enheten för Parodontologi, Protetik, Endodonti & Bettfysiologi är belägen i nya fräscha lokaler på våning 3 i samma hus som Folktandvården Centrum.

Är du en serviceinriktad tandsköterska som har patienten i fokus? Här får du möjlighet att göra skillnad varje dag, utvecklas och bli en del av vårt härliga team.

Vi söker nu en tandsköterska/operationstandsköterska till enheten för Parodontologi, Protetik, Endodonti & Bettfysiologi med placering i Sundsvall. Tjänsten avser tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

ROLLEN SOM TANDSKÖTERSKA

På vår avdelning finns idag specialisttandläkare, nischtandläkare, tandhygienist och tandsköterskor. Vi söker en tandsköterska med intresse att fördjupa sig i våra specialistämnen och som vill ha en stor delaktighet i den dagliga vården av våra patienter. I tjänsten kommer förutom sedvanliga arbetsuppgifter även olika administrativa uppgifter att ingå. Att jobba hos oss innebär kliniskt teamarbete där du tar stort eget ansvar.

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska med minst något års erfarenhet inom yrket. Vidareutbildning som operationstandsköterska ses som meriterande för tjänsten. Du behärskar det svenska språket i såväl tal som skrift.

För oss är dina personliga egenskaper viktiga och vi ser att du är flexibel och har förmåga att anpassa dig efter ändrade förutsättningar. När du möter såväl patienter som kollegor har du ett serviceinriktat förhållningssätt och har intresse och vilja att hjälpa andra. Vi ser också att du är ansvarstagande i ditt arbete och trivs att arbeta såväl självständigt som i samarbetet med kollegor.

Är du vår nya kollega? Vi ser fram emot din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Matfors

Ansök    Nov 1    REGION VÄSTERNORRLAND    Tandsköterska
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villko... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård och specialisttandvård inom samtliga specialiteter.

Folktandvården i Matfors ligger mitt i Matforscentrum. Det är en liten folktandvårdsklinik vilket möjliggör en närmare kontakt med patienter. Vi som arbetar här är tre tandläkare, tre tandhygienister och sex tandsköterskor. Arbetsplatsen präglas av gott samarbete på och mellan klinikerna i verksamhetsområdet, i ett positivt och inspirerande arbetsklimat. Våra arbetslag har stor bredd med mångårig erfarenhet och kunskap.

Till vårt team söker vi nu en tandsköterska för en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

ROLLEN SOM TANDSKÖTERSKA

Folktandvården bedriver modern och hälsoinriktad tandvård. Som tandsköterska hos oss får du ett varierande arbete med både barn och vuxna patienter. Teamtandvård bedrivs delvis på klinikerna vilket ger dig en möjlighet till nära samarbete med tandläkare, tandsköterskor och tandhygienister.

Arbetsplatsen har ett utvecklat introduktionsprogram för att du redan från första dag ska känna dig omhändertagen och som en i laget.

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska och som har erfarenhet av yrket. Du har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss och för den här rollen ser vi att du är trygg, stabil och har självinsikt och besitter förmåga att kunna skilja på det personliga och professionella och att du har en god samarbetsförmåga. Du är en person som är bra på att ta initiativ och sätter igång aktiviteter och även besitter förmågan att komma med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Ser du dig även som en kreativ person som är nytänkande och når resultat är du den vi söker.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Tandsköterska till Orofacial Medicin Specialisttandvården, Sundsvall

Ansök    Okt 12    REGION VÄSTERNORRLAND    Tandsköterska
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villko... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Specialisttandvården är belägen på Länssjukhuset i Sundsvall. Här bedrivs specialisttandvård för barn, ungdomar och vuxna inom område Käkkirurgi, Odontologisk radiologi och Orofacial medicin.

På vår enhet för Orofacial medicin arbetar specialist, ST-tandläkare, assistenttandläkare, tandhygienist och tandsköterskor. Vi finns i gemensamma lokaler med Käkkirurgi. Enheten tar emot remisser från både privata och offentliga vårdgivare inom allmän - och specialisttandvård samt från sjukvården.

ROLLEN SOM TANDSKÖTERSKA

Vi söker dig som vill utvecklas som tandsköterska. Hos oss får du möjligheten att bli en del av vårt härliga team på Orofacial medicin. Vi utför infektionsutredningar i samarbete med Länssjukhuset, behandling av multisjuka patienter, slemhinnebedömningar samt narkosbehandlingar. Du kommer även att utföra administrativa uppgifter i samband med patient/remisshantering.

Du som söker har tandsköterskeutbildning. Du är kvalitetsmedveten, ansvarstagande och har kunden i fokus. Vi ser att du arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Du har ett gott bemötande och är omhändertagande med stort tålamod, då vi behandlar svårt sjuka patienter med stort omvårdnadsbehov och det är meriterande om du har vårdutbildning/erfarenhet. Hos oss får du en introduktion med gott stöd och handledning av erfaren kollega. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser fram emot din ansökan och du är varmt välkommen med frågor till våra kontaktpersoner.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Tandsköterska till Odontologisk Radiologi Specialisttandvården, Sundsvall

Ansök    Aug 26    REGION VÄSTERNORRLAND    Tandsköterska
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villko... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård och specialisttandvård inom samtliga specialiteter.

Specialisttandvården är belägen på Länssjukhuset i Sundsvall. Här bedrivs specialisttandvård för barn, ungdomar och vuxna inom område Käkkirurgi, Odontologisk radiologi och Orofacial medicin.

Odontologisk Radiologi tillhör Specialisttandvården och består idag av en tandsköterska samt en specialisttandläkare. Enheten tar emot remisser från både privata och offentliga vårdgivare inom allmän - och specialisttandvård samt från sjukvården. Odontologisk radiologi ingår som egen avdelning inom enheten ROK, dit hör även Orofacial medicin och avdelningen för Käkkirurgi.

Nu söker vi en tandsköterska för tillsvidareanställning till Odontologisk Radiologi, med tillträde enligt överenskommelse!

ROLLEN SOM TANDSKÖTERSKA

Att arbeta som tandsköterska på Odontologisk Radiologi innebär ett självständigt och varierat arbete i kommunikation med den medicinskt ansvariga radiologen. Du kommer tillsammans med din kollega att ansvara för remisshantering och bildtagning, hantering av patientkontakter samt tidbokning och kallelser. I dina arbetsuppgifter ingår även patientdebitering, fakturering samt andra förkommande administrativa arbetsuppgifter. Inom verksamheten arbetar vi bland annat i Sectras röntgenadministrativa system. Hos oss får du en introduktion med gott stöd och handledning av erfaren kollega. Vi arbetar dagtid måndag-fredag.

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska. Erfarenhet av intraoral bildtagning är meriterande för tjänsten. Du bör ha datorvana och intresse för att arbeta i olika dataprogram samt behärskar det svenska språket i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personliga kompetenser. Vi ser att du är självgående, du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att självständigt driva ditt arbete. Du främjar god teamsamverkan och är och är kommunikativ och lyhörd. Därtill är du kvalitetsmedveten, strukturerad och har en god förmåga att planera och organisera dina uppgifter på ett effektivt sätt.

För vidare frågor om tjänsten, välkommen att kontakta rekryterande chef Anna Bystedt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Centrum, Sundsvall

Ansök    Sep 13    REGION VÄSTERNORRLAND    Tandsköterska
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villko... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Folktandvården Centrum är en stor klinik med ca 40 anställda, som ligger nära stadskärnan med goda bussförbindelser. I Sundsvall finner du ett fantastiskt friluftsliv placerat mellan två berg med varierande utbud av aktiviteter. I samma hus som kliniken ligger har vi också sex olika specialistavdelningar samt en jourklinik på samma våning.

Vår kliniks storlek är en av våra styrkor, här finnas alltid någon som kan stödja vid behov. Vi har stor fokus på arbetsmiljö och jobbar aktivt för att alla ska trivas. Trots vår storlek har vi en otroligt bra sammanhållning!

Vi söker nu två tandsköterskor till vårt team, tjänsterna är tillsvidareanställningar med tillträde enligt överenskommelse.

ROLLEN SOM TANDSKÖTERSKA

Dina arbetsuppgifter som tandsköterska hos oss innebär sedvanliga arbetsuppgifter som att assistera tandläkare vid behandling av patienter, trayprep och viss administration. Har du erfarenhet sen tidigare och vill arbeta med teamtandvård har du hos oss möjlighet till detta. Är du relativt ny inom professionen vill vi med tiden ge dig chansen att utvecklas inom teamtandvård.

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska. Tidigare arbetslivserfarenhet inom yrket, framförallt teamtandvård ses som meriterande. Vi ser att du som söker tjänsten behärskar det svenska språket i såväl tal som skrift.

Som person besitter du en personlig mognad, där du är trygg, stabil och har god självinsikt. Du skiljer på det personliga och det professionella.
Du ser till helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Du är strukturerad och planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Vidare trivs du i samarbetet med andra och bidrar till en god stämning i arbetsgruppen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Är du den vi söker?
Välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Alnö

Ansök    Sep 7    REGION VÄSTERNORRLAND    Tandsköterska
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villko... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Vi söker en tandsköterska till Folktandvården Alnö som vill jobba i ett härligt gäng på en liten klinik som alltid sätter patienten i fokus. Kliniken bildar tillsammans med Timrå och Centrum ett verksamhetsområde. Arbetsplatserna präglas av gott samarbete på och mellan klinikerna i ett inspirerande arbetsklimat.


Tjänsten avser en tillsvidareanställning, anställningsdatum enligt överenskommelse.

ROLLEN SOM TANDSKÖTERSKA

Som tandsköterska hos oss kommer du att arbeta i team tillsammans med tandläkare och tandhygienist. Förutom sedvanliga tandsköterskeuppgifter finns möjlighet att genomföra munhälsokontroller på egna patienter. I rollen ingår sterilarbete och det kan även förekomma viss mån av receptionsarbete. Du kommer till en klinik där du får ett bra stöd och handledning av erfarna kollegor. Oavsett om du har erfarenhet eller är nyutbildad så kommer du att få möjlighet att utvecklas i ditt arbete hos oss. För att hålla huvud och kropp i trim erbjuder vi dig som medarbetare hos oss friskvårdsbidrag.

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska med goda kunskaper i det svenska språket. För att lyckas i rollen behöver du ha lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och vara lugn och stabil även i stressade situationer. Eftersom vi arbetar i team är det även viktigt att du har en god samarbetsförmåga och att du bidrar till ett positivt klimat i gruppen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Tandsköterska Sundsvall

Ansök    Aug 26    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Om Tandläkare Linn Nyström
Tandläkare Linn Nyström

En mysig och familjär mottagning i centrala Sundsvall med tre behandlingsrum.
Här jobbar en tandläkare, en tandhygienist och en tandsköterska.

Vår ambition är att erbjuda en högkvalitativ tandvård och att skapa trygghet och långvariga patientrelationer.
Vi vill att du ser dig själv som en viktig kugge och att vi tillsammans också har roligt på jobbet.

Vi erbjuder dig:
-stor möjlighet att vara en del av mottagningens utveckling
- frihet att ansvara för administrativt arbete i receptionen
-utvecklas i delegerat arbete

Arbetsuppgifter
Att vara medarbetare i vårt team innebär mycket omväxlande uppgifter såsom assistans, profylax, steril och delegerade patientbehandlingar.
Du kommer också att arbeta administrativt i reception med patientkontakter, kallelser, tidboksplanering och varubeställningar.

Självklart får du kompentensutveckling och handledning efter behov.

Övrig information
Vi kommer genomföra intervjuer löpande vilket gör att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer
Tandsköterskeexamen.
Du har intresse av att utvecklas i delegerat patientarbete.
En fördel om vana att jobba i journalsystem finns. Vi jobbar med Frenda.

Goda kunskaper i svenska.

Personliga egenskaper
Vi behöver dig som är positiv och har en god samarbetsförmåga.
Du känner ansvar, tar initiativ och trivs med att ha omväxlande arbetsuppgifter.
Arbetar noggrant och effektivt och har en god personkännedom i ditt patientbemötande. Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Alnö

Ansök    Jul 13    REGION VÄSTERNORRLAND    Tandsköterska
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villko... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Vi söker en tandsköterska till Folktandvården Alnö som vill jobba i ett härligt gäng på en liten klinik som alltid sätter patienten i fokus. Kliniken bildar tillsammans med Timrå och Centrum ett verksamhetsområde. Arbetsplatserna präglas av gott samarbete på och mellan klinikerna i ett inspirerande arbetsklimat.


Tjänsten avser ett vikariat på heltid under perioden 2022-09-05 - 2022-12-16.

ROLLEN SOM TANDSKÖTERSKA

Som tandsköterska hos oss kommer du att arbeta i team tillsammans med tandläkare och tandhygienist. Förutom sedvanliga tandsköterskeuppgifter ingår även sterilarbete och arbete i receptions. Du kommer till en klinik där du får ett bra stöd och handledning av erfarna kollegor. Oavsett om du har erfarenhet eller är nyutbildad så kommer du att få möjlighet att utvecklas i ditt arbete hos oss. För att hålla huvud och kropp i trim erbjuder vi dig som medarbetare hos oss friskvårdsbidrag.

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska med goda kunskaper i det svenska språket. För att lyckas i rollen behöver du ha lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och vara lugn och stabil även i stressade situationer. Eftersom vi arbetar i team är det även viktigt att du har en god samarbetsförmåga och att du bidrar till ett positivt klimat i gruppen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Operationstandsköterska till Käkkirurgi, Sundsvall

Ansök    Jun 2    REGION VÄSTERNORRLAND    Tandsköterska
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villko... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård och specialisttandvård inom samtliga specialiteter.

Vi söker nu en operationstandsköterska till enheten för Käkkirurgi, Odontologisk Radiologi och Orofacial medicin. Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid med tillträde 2022-09-01 eller enligt överenskommelse. Placeringsort Sundsvall.

På enheten bedrivs specialisttandvård för vuxna inom områdena Käkkirurgi, Odontologisk Radiologi och Orofacial medicin.

ROLLEN SOM OPERATIONSTANDSKÖTERSKA

I arbetsuppgifterna ingår assistans vid käkkirurgiska operationer och övriga arbetsuppgifter som förekommer i operationsteamen och på enheten. Beredskapstjänstgöring ingår.


Vi söker dig som är utbildad tandsköterska med minst 2 års arbetslivserfarenhet som tandsköterska. Du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift. Är du utbildad operationstandsköterska ser vi det som meriterande för tjänsten. Vidareutbildning till operationstandsköterska kan bli aktuellt om du saknar utbildning. Har du tidigare erfarenhet av arbete som tandsköterska på käkkirurgisk klinik ser vi detta som meriterande.

Som person ser vi att du är självgående och strukturerad i ditt arbete. Du är flexibel och serviceinriktad med ett gott bemötande. Vidare har du en god samarbetsförmåga och arbetar bra med andra kollegor.

Är du den vi söker?
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Kvissleby

Ansök    Jun 1    REGION VÄSTERNORRLAND    Tandsköterska
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villko... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Folktandvården (FTV) Kvissleby bildar tillsammans med Folktandvårdsklinikerna Matfors, Nacksta, Timrå, Centrum, Alnö och Ånge ett verksamhetsområde. Vi har ett gott samarbete mellan klinikerna. FTV Kvissleby består av totalt 16 medarbetare, 3 stycken tandläkare, 3 tandhygienister och 6 tandsköterskor, 1 tandvårdsbiträde, 1 receptionist och en administratör

Nu söker vi en tandsköterska till oss på Folktandvården i Kvissleby, med tillträde 2022-08-29 eller enligt överenskommelse!

ROLLEN SOM TANDSKÖTERSKA

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som tandsköterska innebär assistans åt både tandläkare och tandhygienister. Du kommer också att arbeta i teampass där du samarbetar med tandhygienist och tandläkare. Förutom sedvanliga tandsköterskeuppgifter kan du ges möjlighet att genomföra munhälsokontroller på egna patienter och göra enkla lagningar. I rollen som tandsköterska ingår sterilarbete.

Du kommer till en klinik med mycket bra sammanhållning där alla hjälps åt oavsett yrkesroll. Oavsett om du har erfarenhet eller är nyutbildad så kommer du att få möjlighet att utvecklas i ditt arbete hos oss. Vi månar om en god arbetsmiljö och att hela tiden göra ständiga förbättringar. Som medarbetare hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag.

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska med goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift. Du som söker är en trygg och stabil individ som själv kan strukturera och driva arbetet framåt. Du är lojal och handlar i enlighet med fattade beslut, verksamhetsplan, mål, policyer och riktlinjer. Det är viktigt för oss att du har en god samarbetsförmåga och positiv attityd mot kollegor, patienter och anhöriga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Tandsköterska till administrativt arbete på Specialisttandvården, Sundsvall

Ansök    Maj 30    REGION VÄSTERNORRLAND    Tandsköterska
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villko... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård och specialisttandvård inom samtliga specialiteter.

En del av Specialisttandvården är nu belägen på Norrmalmsgatana i centrala Sundsvall i helt nya lokaler. Här bedrivs specialisttandvård för barn, ungdomar och vuxna inom område bettfysiologi, parodontologi, oral protetik och endodonti.

Totalt på denna avdelning är det cirka 10st medarbetare och vi behöver nu förstärka med en tandsköterska med administrativa arbetsuppgifter.
Tjänsten avser ett vikariat på heltid med tillträde enligt överenskommelse och sträcker sig till 2023-08-31, med eventuell möjlighet till förlängning.

ROLLEN SOM TANDSKÖTERSKA

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av administrativa arbetsuppgifter såsom remisshantering, beställning och teleQ,

Vi söker dig som har tandsköterskeutbildning. Du behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift. Vi ser att du som söker är självgående och strukturerad i ditt arbete. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du har även en god samarbetsförmåga och arbetar bra med andra kollegor.

Är du den vi söker?
Varmt välkommen med din ansökan!


Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Tandsköterska till Bettfysiologi, Specialisttandvården Sundsvall

Ansök    Maj 20    REGION VÄSTERNORRLAND    Tandsköterska
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villko... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård och specialisttandvård inom samtliga specialiteter.

En del av Specialisttandvården är nu belägen på Norrmalmsgatana i centrala Sundsvall i helt nya lokaler. Här bedrivs specialisttandvård för barn, ungdomar och vuxna inom område bettfysiologi, parodontologi, oral protetik och endodonti.

Totalt på denna avdelning är det cirka 10st medarbetare och vi behöver nu förstärka med en tandsköterska på Bettfysiologi. Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

ROLLEN SOM TANDSKÖTERSKA

Vi erbjuder dig som är intresserad av bettfysiologi, ett stimulerande arbete med stora möjligheter till egen utveckling. Vi jobbar mot ett helt digitaliserat arbetssätt, i nära samarbete med andra avdelningar. Att jobba hos oss innebär kliniskt teamarbete där du tar stort eget ansvar. Arbetsuppgifterna innefattar assistans och patientadministration. Hos oss kommer du att fungera som en koordinator för ditt team och därmed bör du vara både kommunikativ och strukturerad.

Vi erbjuder dig goda möjligheter till kompetensutveckling i form av både interna och externa utbildningar inom bettfysiologi.

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska med några års erfarenhet inom yrket. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift.

För att lyckas i rollen behöver du kunna se helheter och ta hänsyn till det större perspektivet. Du är en noggrann person som värdesätter kvalitet på arbetet. Vi vill även att du som söker har en god empatisk förmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Är du den vi söker?
Varmt välkommen med din ansökan!


Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Tandsköterska till gruppraktik i Sundsvall

Ansök    Apr 27    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Om Olympentandläkarna
Kliniken ligger i centrala Sundsvall och drivs av tre tandläkare inom Praktikertjänst där alla har sina egna mottagningar och arbetsteam. På kliniken behandlas båda vuxen- och barnpatienter inom alla odontologiska områden. Kliniken är modern och utrustad med bland annat intraoral scanner och panoramaröntgen.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna är klinisk assistans, sterilarbete och patientrelaterad administration.

Övrig information
Tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Lön:
Fast månadslön efter överenskommelse.

Kvalifikationer
Utbildad tandsköterska med längre erfarenhet.

Personliga egenskaper
Du är en ödmjuk person som arbetar bra i team. Du är noggrann och sätter patientens behov och önskemål i fokus. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Nacksta/Sundsvall

Ansök    Apr 27    REGION VÄSTERNORRLAND    Tandsköterska
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villko... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

På Folktandvården Nacksta är vi 18 medarbetare fördelat på 4 tandläkare, 3 tandhygienister och 11 tandsköterskor. Arbetsplatsen präglas av gott samarbete på och mellan klinikerna i verksamhetsområdet, i ett positivt och inspirerande arbetsklimat. Våra arbetslag har stor bredd med mångårig erfarenhet och kunskap. Folktandvården Nacksta ligger i utkanten av Sundsvall och det finns goda bussförbindelser till kliniken. Nu söker vi två tandsköterskor till oss på Folktandvården Nacksta.

Rollen som tandsköterska

Vår klinik bedriver modern och hälsoinriktad tandvård. Som tandsköterska hos oss får du ett varierande arbete med både barn och vuxna patienter. Teamtandvård bedrivs delvis på klinikerna vilket ger dig en möjlighet till nära samarbete med tandläkare, tandsköterskor och tandhygienister. Arbetsplatsen har ett utvecklat introduktionsprogram för att du redan från första dag ska känna dig omhändertagen och som en i laget. Du erbjuds goda möjligheter för vidareutveckling i form av internutbildningar.

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska. Som person ser vi att du är lugn, stabil och kontrollerad i stressiga situationer. Du har ett gott bemötande, en god samarbetsförmåga samt ett flexibelt förhållningsätt. För denna tjänst är goda kunskaper i det svenska språket ett krav.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Matfors

Ansök    Apr 27    REGION VÄSTERNORRLAND    Tandsköterska
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villko... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård och specialisttandvård inom samtliga specialiteter.

Folktandvården i Matfors ligger mitt i Matforscentrum. Det är en liten hälsocentral vilket möjligör en närmare kontakt med patienter. Vi som arbetar här är 3 tandläkare, 3 tandhygienister och 6 tandsköterskor (vara 1 i reception).

Rollen som tandsköterska

Vår klinik bedriver modern och hälsoinriktad tandvård. Som tandsköterska hos oss får du ett varierande arbete med både barn och vuxna patienter. Teamtandvård bedrivs delvis på klinikerna vilket ger dig en möjlighet till nära samarbete med tandläkare, tandsköterskor och tandhygienister. Arbetsplatsen har ett utvecklat introduktionsprogram för att du redan från första dag ska känna dig omhändertagen och som en i laget. Du erbjuds goda möjligheter för vidareutveckling i form av internutbildningar.

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska. Som person ser vi att du är lugn, stabil och kontrollerad i stressiga situationer. Du har ett gott bemötande, en god samarbetsförmåga samt ett flexibelt förhållningsätt. För denna tjänst är goda kunskaper i det svenska språket ett krav.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.


Här kan du möta en av våra medarbetare. https://www.rvn.se/sv/jobb-och-utbildning/att-jobba-pa-region-vasternorrland/medarbetare-berattar/


Varmt välkommen med din ansökan!



Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Centrum, Sundsvall

Ansök    Feb 9    REGION VÄSTERNORRLAND    Tandsköterska
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villko... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Folktandvården Centrum är en stor klinik med ca 40 anställda, som ligger nära stadskärnan med goda bussförbindelser. I Sundsvall finner du ett fantastiskt friluftsliv placerat mellan två berg med varierande utbud av aktiviteter.I samma hus som kliniken ligger har vi också sex olika specialistavdelningar samt en jourklinik på samma våning.

Vår kliniks storlek är en av våra styrkor, här finnas alltid någon som kan stödja vid behov. Vi har stor fokus på arbetsmiljö och jobbar aktivt för att alla ska trivas.Trots vår storlek har vi en otroligt bra sammanhållning!

Då verksamheten växer söker vi nu 3 st. tandsköterskor till vårt team! Tjänsterna är tillsvidareanställningar med tillträde enligt överenskommelse.

ROLLEN SOM TANDSKÖTERSKA

Dina arbetsuppgifter som tandsköterska hos oss innebär sedvanliga arbetsuppgifter som att assistera tandläkare vid behandling av patienter, trayprep och viss administration. Har du erfarenhet sen tidigare och vill arbeta med teamtandvård har du hos oss möjlighet till detta. Är du relativt ny inom professionen vill vi med tiden ge dig chansen att utvecklas inom teamtandvård.

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska. Tidigare arbetslivserfarenhet inom yrket ses som meriterande. Vi ser att du som söker tjänsten behärskar det svenska språket i såväl tal som skrift.

Som person besitter du en personlig mognad, där du är trygg, stabil och har god självinsikt. Du skiljer på det personliga och det professionella.
Du ser till helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Du är strukturerad och planerar, organiserar och prioriterar ditt arbetet på ett effektivt sätt. Vidare trivs du i samarbetet med andra och bidrar till en god stämning i arbetsgruppen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Är du den vi söker?
Välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Utbildare till tandsköterskeutbildningen

Ansök    Feb 14    YrkesAkademin AB    Tandsköterska
YrkesAkademin söker engagerad utbildare till vår Tandsköterskeutbildning YrkesAkademin yrkeshögskola är i dag en av Sveriges större anordnare av YH utbildning. Vi har ca 60 Yh utbildningar, nästan alla med ett distansupplägg eller nätbaserat upplägg som vi kallar det. Hos oss handlar distans inte om avstånd utan att med digitala hjälpmedel skapa tillgänglig utbildning med närhet till utbildare och andra studerande. Vi är en engagerad grupp om ca 75 meda... Visa mer
YrkesAkademin söker engagerad utbildare till vår Tandsköterskeutbildning

YrkesAkademin yrkeshögskola är i dag en av Sveriges större anordnare av YH utbildning. Vi har ca 60 Yh utbildningar, nästan alla med ett distansupplägg eller nätbaserat upplägg som vi kallar det. Hos oss handlar distans inte om avstånd utan att med digitala hjälpmedel skapa tillgänglig utbildning med närhet till utbildare och andra studerande.

Vi är en engagerad grupp om ca 75 medarbetare i hela landet och från/i olika branscher som skapar efterfrågad tillgänglig yrkesutbildning. Vi binds samman av en gemensam värdegrund och tydliga kvalitetsmål med lärande i fokus. Vi arbetar i ämnesteam med stöd av IKT pedagoger och ledare med lång YH erfarenhet. Vi arbetar innovativt och agilt och försöker hitta de bästa metoderna att erbjuda lärande. Internt finns administrativt stöd samt en antagningsenhet.

Vi söker nu en utbildare till vårt Tandskötersketeam. Det är ett engagerat team som ansvarar för vår yrkeshögskoleutbildning till Tandsköterska. YrkesAkademin har vuxit inom detta område och behöver nu förstärka med ytterligare en utbildare till teamet.

Vi erbjuder en innovativ arbetsmiljö med möjlighet till stort inflytande och delaktighet i vår YH verksamhet.

YA’s kärnvärden handlar om ansvar, samarbete och framtid

Vi är innovativa och nytänkande

Vi är nyfikna

För oss är framtiden viktig

Våra utbildningar ger alla chansen – eftersom alla kan bidra och göra skillnad

ARBETSBESKRIVNING

I tjänsten som utbildare ingår till största delen teoretisk undervisning samt även kliniska övningar inom förekommande odontologiska läroämnen som har ursprung i den nationella kursplanen för tandsköterskor.

Som utbildare kommer du i huvudsak att undervisa nätbaserat via vår läroplattform och digitala seminarieverktyg Zoom. Du kan även komma att resa till någon av våra studieorter för undervisning i klassrum ca en- två gånger per termin.

Du kommer att ansvara för att ta fram föreläsningsmaterial, konstruera och rätta prov, läsa och bedöma skriftliga inlämningsuppgifter, samt konstruera olika typer av studieuppgifter, allt för att skapa en god grund med bred variation på undervisningen. I arbetet ingår även att handleda, stärka, följa och stötta de studerande löpande genom hela utbildningen. Som utbildare arbetar du pedagogiskt och metodiskt och tillser att allt blir till det bästa för våra studerande. Vi utgår från de kursplaner som ligger till grund för utbildningen, och från den värdegrund som vi samverkar kring på YrkesAkademin. Utbildningarna vi har är eftergymnasiala och är framtagna i nära samråd med bransch och myndigheter. Vi förväntar oss att du är lyhörd och flexibel för studerandes och verksamhetens behov. Samarbete och kollegialt lärande är ledord

Du kommer att arbeta tillsammans med övriga utbildare och utbildningsledare i teamet.

Valfri arbetsort

KVALIFIKATIONER

Du är utbildad tandsköterska, legitimerad tandhygienist eller tandläkare med mångårig erfarenhet av yrket.

Meriterande är om du har god kunskap om yrkeshögskolan och dess förordning. Du är pedagogisk och metodisk, med en och administrativ ådra, trivs i olika sammanhang med att kommunicera såväl i digitala miljöer, som vid de träffar vi har. Stor vilja att ta ansvar och att samarbeta med dina kollegor. Du ska ha god kompetens inom IT-relaterade applikationer och att arbeta i olika system och plattformar. God kommunikativ förmåga såväl muntligt som skriftligt.

PERSONLIGA EGENSKAPER

Du har ett stort engagemang för människor och en nyfikenhet på utbildning. Du drivs av att se människor utvecklas genom ny kunskap och att förse arbetsmarknaden med relevant kompetens. Du har ett positivt förhållningssätt och är lösningsfokuserad. Du trivs i en ansvarstagande roll och att arbeta mål- och resultatinriktat. Du är relationsskapande och har ett affärsmässigt tänk i det du gör, samt innehar ett professionellt och konsultativt förhållningssätt i ditt arbete.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Arbetsort: Valfri

Du hittar mera information om oss på www.ya.se och sedan under Yrkeshögskola

Ansökan: Ansök genom att registrera din ansökan genom att klicka på ansökningsknappen nedan. Då urval och intervjuer sker löpande kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Enhetschef Maria Dahl, [email protected]

Vi avsäger oss kontakt från företag med olika former av rekryteringsstöd i detta skede.

Då du i din roll arbetar med människor i utveckling samt har kontakter med myndigheter och företag kan vi komma att kräva in utdrag ur brottsregistret i samband med eventuell anställning.

Varmt välkommen med din ansökan Visa mindre

Tandsköterska till Odontologisk Radiologi Specialisttandvården, Sundsvall

Ansök    Jan 24    REGION VÄSTERNORRLAND    Tandsköterska
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villko... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård och specialisttandvård inom samtliga specialiteter.

Specialisttandvården är belägen på Länssjukhuset i Sundsvall. Här bedrivs specialisttandvård för barn, ungdomar och vuxna inom område Käkkirurgi, Odontologisk radiologi och Orofacial medicin.

Odontologisk Radiologi tillhör Specialisttandvården vuxen och består idag av en tandsköterska samt en specialisttandläkare. Enheten tar emot remisser från både privata och offentliga vårdgivare inom allmän - och specialisttandvård samt från sjukvården. Odontologisk radiologi ingår som egen avdelning inom enheten ROK, dit hör även Orofacial medicin och avdelningen för Käkkirurgi.

Nu utökar vi med en tandsköterska för tillsvidareanställning till Odontologisk Radiologi, med tillträde enligt överenskommelse!

ROLLEN SOM TANDSKÖTERSKA

Att arbeta som tandsköterska på Odontologisk Radiologi innebär ett självständigt och varierat arbete i kommunikation med den medicinskt ansvariga radiologen. Du kommer tillsammans med din kollega att ansvara för remisshantering och bildtagning, hantering av patientkontakter samt tidbokning och kallelser. I dina arbetsuppgifter ingår även patientdebitering, fakturering samt andra förkommande administrativa arbetsuppgifter. Inom verksamheten arbetar vi bland annat i Sectras röntgenadministrativa system. Hos oss får du en introduktion med gott stöd och handledning av erfaren kollega. Vi arbetar dagtid måndag-fredag.

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska. Erfarenhet av intraoral bildtagning är meriterande för tjänsten. Du bör ha datorvana och intresse för att arbeta i olika dataprogram. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personliga kompetenser. Vi ser att du är självgående, du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att självständigt driva arbetet. Du främjar god teamsamverkan och är kvalitetsmedveten. Därtill är du strukturerad och har en god förmåga att planera och organisera dina uppgifter på ett effektivt sätt.

För vidare frågor om tjänsten, välkommen att kontakta rekryterande chef Berit Fryklund, [email protected], telefon arbete 060-182867.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Nacksta/Sundsvall

Ansök    Jan 17    REGION VÄSTERNORRLAND    Tandsköterska
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villko... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

På Folktandvården Nacksta är vi 18 medarbetare fördelat på 4 tandläkare, 3 tandhygienister, 10 tandsköterskor och en administratör. Arbetsplatsen präglas av gott samarbete på och mellan klinikerna i verksamhetsområdet, i ett positivt och inspirerande arbetsklimat. Våra arbetslag har stor bredd med mångårig erfarenhet och kunskap. Folktandvården Nacksta ligger i utkanten av Sundsvall och det finns goda bussförbindelser till kliniken. Nu söker vi en tandsköterska till oss på Folktandvården Nacksta.

ROLLEN SOM TANDSKÖTERSKA

Vår klinik bedriver modern och hälsoinriktad tandvård. Som tandsköterska hos oss får du ett varierande arbete med både barn och vuxna patienter. Teamtandvård bedrivs delvis på klinikerna vilket ger dig en möjlighet till nära samarbete med tandläkare, tandsköterskor och tandhygienister. Arbetsplatsen har ett utvecklat introduktionsprogram för att du redan från första dag ska känna dig omhändertagen och som en i laget. Du erbjuds goda möjligheter för vidareutveckling i form av internutbildningar.

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska. Som person ser vi att du är lugn, stabil och kontrollerad i stressiga situationer. Du har ett gott bemötande, en god samarbetsförmåga samt ett flexibelt förhållningsätt. För denna tjänst är goda kunskaper i det svenska språket ett krav.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Kvissleby

Ansök    Jan 13    REGION VÄSTERNORRLAND    Tandsköterska
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villko... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Folktandvården (FTV) Kvissleby bildar tillsammans med Folktandvårdsklinikerna Matfors, Nacksta och Ånge ett verksamhetsområde. Vi har ett gott samarbete mellan klinikerna. FTV Kvissleby består av totalt 18 medarbetare, fyra stycken tandläkare, tre tandhygienister och 7 tandsköterskor, en lärling, två receptionister och en administratör.

Nu söker vi en tandsköterska till oss på Folktandvården i Kvissleby, med tillträde 2022-04-04 eller enligt överenskommelse!

ROLLEN SOM TANDSKÖTERSKA

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som tandsköterska innebär assistans åt både tandläkare och tandhygienister. Du kommer också att arbeta i teampass där du samarbetar med tandhygienist och tandläkare. I rollen som tandsköterska ingår sterilarbete.

Du kommer till en klinik med mycket bra sammanhållning där alla hjälps åt oavsett yrkesroll. Oavsett om du har erfarenhet eller är nyutbildad så kommer du att få möjlighet att utvecklas i ditt arbete hos oss. Vi månar om en god arbetsmiljö och att hela tiden göra ständiga förbättringar, inom verksamheten arbetar vi med Kaizen, vilket bidrar till ökad delaktighet och sammanhållning samt en möjlighet för dig som medarbetare att påverka din arbetsplats. Som medarbetare hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag.

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska med goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift. Du som söker är en trygg och stabil individ som själv kan strukturera och driva arbetet framåt. Du är lojal och handlar i enlighet med fattade beslut, verksamhetsplan, mål, policyer och riktlinjer. Det är viktigt för oss att du har en god samarbetsförmåga och positiv attityd mot kollegor, patienter och anhöriga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Tandhygienist till Folktandvården Nacksta/Sundsvall

Ansök    Jan 3    REGION VÄSTERNORRLAND    Tandsköterska
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villko... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

På Folktandvården Nacksta är vi 16 medarbetare fördelat på 4 tandläkare, 1 tandhygienist och 10 tandsköterskor samt administratör. Folktandvården Nacksta ligger i utkanten av Sundsvall och det är goda bussförbindelser till kliniken. Arbetsplatsen präglas av gott samarbete på och mellan klinikerna i verksamhetsområdet, i ett positivt och inspirerande arbetsklimat. Våra arbetslag har stor bredd med mångårig erfarenhet och kunskap. Är ni ett par eller goda vänner så finns stora möjligheter för er båda att få arbete i vårt verksamhetsområde.

Nu söker vi en tandhygienist till oss på Folktandvården Nacksta.

ROLLEN SOM TANDHYGIENIST

Folktandvården bedriver modern och hälsoinriktad tandvård. Som tandhygienist hos oss får du ett varierande arbete med både barn och vuxna patienter. Teamtandvård bedrivs delvis på klinikerna vilket ger dig en möjlighet till nära samarbete med tandläkare, tandsköterskor och tandhygienister. Arbetsplatsen har ett utvecklat introduktionsprogram för att du redan från första dag ska känna dig omhändertagen och som en i laget.

Vi är en klinik med mycket bra sammanhållning där all hjälps åt oavsett yrkesroll. Hos oss finns goda möjligheter för vidareutveckling i form av internutbildningar. Vi erbjuder dig friskvårdsbidrag.

Vi söker dig som är legitimerad tandhygienist. För att lyckas i denna roll behöver du ha goda kunskaper i det svenska språket samt några års erfarenhet från yrket. Dina personliga kompetenser och egenskaper är viktiga för oss, vi ser att du har en god samarbetsförmåga genom att du värdesätter god service och är lyhörd och tillmötesgående i ditt bemötande. Du är trygg och stabil som person med god självinsikt. För att trivas i rollen ser vi att du har ett strukturerat arbetssätt. Vi välkomnar dig som inte räds av att ta egna initiativ i arbetet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Tandvårdsstuderande? Utvecklas hos Folktandvården Västernorrland i sommar!

Ansök    Nov 24    REGION VÄSTERNORRLAND    Tandsköterska
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villko... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Studerar du till tandläkare, tandhygienist eller tandsköterska och är intresserad av att arbeta inom Folktandvården Västernorrland i sommar? Vi har verksamhet på många orter i länet, bl. a. Sundsvall, Timrå, Ånge, Härnösand, Kramfors, Sollefteå och Örnsköldsvik. Vi tar emot studenter till flera av våra kliniker. Här är en utsökt chans att komma till oss och visa vad du går för!

När du ansöker har du möjlighet att uppge vilken eller vilka orter du är intresserad av i medföljande profilfrågor.

SOMMARJOBBA HOS FOLKTANDVÅRDEN

Detta är en bra möjlighet för dig som vill växa och utvecklas i din yrkesroll, där du får patientkontakt och tillfälle att träffa många nya arbetskamrater. Vi erbjuder dig en bra arbetsmiljö med kompetenta och positiva kollegor inom olika yrkeskategorier.

Du som söker är tandvårdsstuderande.

I rollen kommunicerar du dagligen med kollegor samt patienter, det är därför viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och har stor förståelse för människors olikheter. Att du behärskar svenska i tal och skrift är en förutsättning för att lyckas i rollen. I rollen är det viktigt att du har stort tålamod, att du är trygg som person och i professionen har du ett patientfokuserat arbetssätt. Det är viktigt att du har ett intresse för att utveckla dina kunskaper.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Tandsköterska till Specialisttandvården Parodontologi, Sundsvall

Ansök    Nov 24    REGION VÄSTERNORRLAND    Tandsköterska
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villko... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Specialisttandvården är belägen på Länssjukhuset i Sundsvall. Här bedrivs specialisttandvård för barn, ungdomar och vuxna inom område Käkkirurgi, Endodonti, Parodontologi, Bettfysiologi, Oral protetik, Odontologisk röntgen och Orofacial medicin. Efter årsskiftet kommer våra fyra avdelningar flytta in i nya fräscha lokaler nere på Folktandvården Centrum.

Är du en serviceinriktad tandsköterska som har patienten i fokus? Här får du möjlighet att göra skillnad varje dag, utvecklas och bli en del av vårt härliga team. Låter det lockande?

Vi söker nu en tandsköterska/operationstandsköterska till specialisttandvården Parodontologi (Bettfysiologi, Endodonti och Oral protetik). Tjänsten avser tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

ROLLEN SOM TANDSKÖTERSKA

På vår avdelning finns idag tre specialisttandläkare, en assistenttandläkare, tandhygienist och tandsköterskor. Som tandsköterska utför du i ditt dagliga arbete ett patientnära arbete, där du har patienten i fokus. Du kommer att i första hand assistera tandläkaren, boka och kalla patienterna och arbeta med olika administrativa uppgifter. Vi jobbar mot ett digitaliserat arbetssätt. Att jobba hos oss innebär kliniskt teamarbete där du tar stort eget ansvar.

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska med minst något års erfarenhet inom yrket. Vidareutbildning som operationstandsköterska ses som meriterande för tjänsten. Du behärskar det svenska språket i såväl tal som skrift. För oss är dina personliga egenskaper viktiga och vi ser att du arbetar strukturerat, tar eget initiativ och är ansvarstagande i ditt arbete. Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi ser fram emot din ansökan!
Vid frågor är du välkommen att höra av dig till våra kontaktpersoner.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Tandsköterska till Sundsvall

Ansök    Dec 21    Colosseum Smile AB    Tandsköterska
Storgatan 25, Sundsvall På bästa adressen i Sundsvall finner du Smile Tandvårds fina klinik. Här erbjuder vi allmäntandvård och specialisttandvård inom käkkirurgi och vi har sammanlagt 6 behandlingsrum. Vi är ett engagerat team som består av 12 medarbetare och nu söker vi ytterligare en stjärna. Vi söker dig som är utbildad tandsköterska och vill ha en varierad roll där du framför allt arbetar som tandsköterska med en av våra allmäntandläkare på rum. Ans... Visa mer
Storgatan 25, Sundsvall

På bästa adressen i Sundsvall finner du Smile Tandvårds fina klinik. Här erbjuder vi allmäntandvård och specialisttandvård inom käkkirurgi och vi har sammanlagt 6 behandlingsrum. Vi är ett engagerat team som består av 12 medarbetare och nu söker vi ytterligare en stjärna. Vi söker dig som är utbildad tandsköterska och vill ha en varierad roll där du framför allt arbetar som tandsköterska med en av våra allmäntandläkare på rum.

Anställningsform och tillträde
Tillsvidareanställning på 100% med start enligt överenskommelse.

Ett urval av dina arbetsuppgifter
Som tandsköterska kommer du att ha det övergripande serviceansvaret inom teamet. Du assisterar en tandläkare i den planlagda verksamheten och säkerställer att kvalitetsrutiner följs. Vi arbetar både med självständigt patientarbete, vilket bland annat innebär delegerat arbete med patient, sterilarbete och administrativt arbete.

Din kompetens och dina personliga egenskaper
Du är utbildad tandsköterska och har gärna några års erfarenhet inom yrket. Du är van att assistera allmäntandläkare och är självgående i din yrkesroll. Vi använder oss av journalsystemet Frenda och det är meriterande om du har erfarenhet från det. Du har mycket goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och i skrift. 

För att trivas hos oss är du en social och ödmjuk person som alltid sätter patientens behov i fokus. Vi arbetar med en god känsla för service på ett förtroendeingivande sätt. Tillsammans på kliniken bidrar varje medarbetare till klinikens lagkänsla och goda arbetsmiljö.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete och kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Vi är en organisation i ständig tillväxt och arbetar kontinuerligt med att förbättra vår verksamhet. Hos oss finns möjligheter för dig att vidareutvecklas samt att bidra med ditt engagemang.

Är det dig vi söker?
Skicka då in din ansökan enkelt via vår hemsida, karriar.smile.se. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen som är 21 januari 2022. Vänta därför inte med din ansökan.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Platschef Malin Gillespie [email protected] eller HR Tobias Seger, [email protected].

Vilka är Smile och vad erbjuder vi?
Som Sveriges största privata tandvårdskedja är det viktigt för oss att vi skapar delaktighet och gemenskap på våra kliniker. Tillsammans med våra över 950 medarbetare vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakten inom svensk tandvård. Hos oss blir du en del av ett stort nätverk och vår bredd ger stora möjligheter både för personlig utveckling och vidareutbildning. Vi strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar: Collaboration, Care och Entrepreneurship. Läs mer om oss på vår karriärssida https://karriar.smile.se/. Visa mindre

Tandsköterska till team service i Sundsvall

Ansök    Okt 19    Colosseum Smile AB    Tandsköterska
Storgatan 25, Sundsvall På bästa adressen i Sundsvall finner du Smile Tandvårds fina klinik. Här erbjuder vi allmäntandvård och specialisttandvård inom käkkirurgi och vi har sammanlagt 6 behandlingsrum. Vi är ett engagerat team som består av 12 medarbetare och nu söker vi ytterligare en stjärna till vår reception. Vi söker dig som är utbildad tandsköterska och vill ha en varierad roll där du framför allt arbetar i receptionen men också vid behov som tands... Visa mer
Storgatan 25, Sundsvall

På bästa adressen i Sundsvall finner du Smile Tandvårds fina klinik. Här erbjuder vi allmäntandvård och specialisttandvård inom käkkirurgi och vi har sammanlagt 6 behandlingsrum. Vi är ett engagerat team som består av 12 medarbetare och nu söker vi ytterligare en stjärna till vår reception. Vi söker dig som är utbildad tandsköterska och vill ha en varierad roll där du framför allt arbetar i receptionen men också vid behov som tandsköterska med en av våra allmäntandläkare på rum.

Anställningsform och tillträde
Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse men gärna så snart som möjligt.

Ett urval av dina arbetsuppgifter
Som medarbetare i team service på Smile är du klinikens ansikte utåt och tar emot och välkomnar våra patienter på bästa sätt. För oss är det viktigt att alla patienter känner dig sedda och får en fin och trygg upplevelse hos oss. Du kommer också boka in patienter, fylla på behandlarnas tidböcker och utöver det hantera vissa administrativa arbetsuppgifter. I rollen som tandsköterska kommer du att ha det övergripande serviceansvaret inom teamet. Du assisterar en tandläkare i den planlagda verksamheten och säkerställer att kvalitetsrutiner följs.

Din kompetens och dina personliga egenskaper
Du är utbildad tandsköterska och har gärna några års erfarenhet inom yrket. Du är van att assistera allmäntandläkare och är självgående i din yrkesroll. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet från receptionsarbete sedan tidigare. Du har goda kunskaper i att arbeta med journalsystem, vi arbetar i Frenda. Du talar och skriver obehindrat på svenska.

För att trivas hos oss är du en social och ödmjuk person som sätter patientens behov i centrum. Vi arbetar med en god känsla för service på ett förtroendeingivande sätt. Tillsammans på kliniken bidrar varje medarbetare till klinikens lagkänsla och goda arbetsmiljö. Vi erbjuder ett omväxlande arbete och kunskapsutbyte med erfarna kollegor.

Låter det intressant?
Skicka då gärna in din ansökan enkelt via vår hemsida, karriar.smile.se. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen som är den 26 november 2021. Vänta därför inte med din ansökan.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Platschef Malin Gillespie på [email protected].

Hoppas vi hörs!

Vilka är Smile och vad erbjuder vi?
Som Sveriges största privata tandvårdskedja är det viktigt för oss att vi skapar delaktighet och gemenskap på våra kliniker. Tillsammans med våra över 800 medarbetare vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakten inom svensk tandvård. Hos oss blir du en del av ett stort nätverk och vår bredd ger stora möjligheter både för personlig utveckling och vidareutbildning. Vi strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar: Collaboration, Care och Entrepreneurship. Läs mer om oss på vår karriärssida https://karriar.smile.se/. Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Kvissleby

Ansök    Okt 12    REGION VÄSTERNORRLAND    Tandsköterska
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villko... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Folktandvården (FTV) Kvissleby bildar tillsammans med Folktandvårdsklinikerna Matfors, Nacksta och Ånge ett verksamhetsområde. Vi har ett gott samarbete mellan klinikerna. FTV Kvissleby består av totalt 19 medarbetare, fem stycken tandläkare, tre tandhygienister och åtta tandsköterskor, en lärling, två receptionister och en administratör.

Nu söker vi en tandsköterska till oss på Folktandvården i Kvissleby, med tillträde 2021-12-13 eller enligt överenskommelse!

.

Vi är en klinik med mycket bra sammanhållning där alla hjälps åt oavsett yrkesroll. Oavsett om du har erfarenhet eller är nyutbildad så kommer du att få möjlighet att utvecklas i ditt arbete hos oss. Vi månar om en god arbetsmiljö och att hela tiden göra ständiga förbättringar, inom verksamheten arbetar vi med Kaizen, vilket bidrar till ökad delaktighet och sammanhållning samt en möjlighet för dig som medarbetare att påverka din arbetsplats. Som medarbetare hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som tandsköterska innebär assistans åt både tandläkare och tandhygienister. Du kommer också att arbeta i teampass där du samarbetar med tandhygienist och tandläkare. Förutom sedvanliga tandsköterskeuppgifter kan du ges möjlighet att genomföra munhälsokontroller på egna patienter. I rollen som tandsköterska ingår sterilarbete.



Vi söker dig som är utbildad tandsköterska med goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift. Du som söker är en trygg och stabil individ som själv kan strukturera och driva arbetet framåt. Du är lojal och handlar i enlighet med fattade beslut, verksamhetsplan, mål, policyer och riktlinjer. Det är viktigt för oss att du har en god samarbetsförmåga och positiv attityd mot kollegor, patienter och anhöriga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Ortodontiassistent/Tandsköterska till Tandregleringen, Sundsvall

Ansök    Okt 26    REGION VÄSTERNORRLAND    Tandsköterska
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villko... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Ortodonti/tandreglering är den specialitet inom tandvården som arbetar med att behandla avvikelser i bettet med hjälp av tandställning. Hos oss arbetar specialisttandläkare och tandsköterskor tillsammans för att ge patienterna ett personligt bemötande, bra service och självklart säker tandvård av god kvalitet.

Vi söker nu en ortodontiassistent/tandsköterska för tjänstgöring vid vår avdelning för Ortodonti i Sundsvall.

Till vår avdelning för Ortodonti i Sundsvall söker vi nu dig som är utbildad ortodontiassistent eller tandsköterska med önskan att utvecklas inom yrket och ser en framtid som ortodontiassistent framför dig.

.

Vi på tandregleringen i Sundsvall kan erbjuda dig en mycket trivsam arbetsplats där du får arbeta med positiva och engagerade arbetskamrater i en god arbetsmiljö.

Som tandsköterska hos oss kommer du tillhöra våra dynamiska team. I ditt arbete kommer du att assistera tandläkaren vid behandlingar och utföra avtryckstagning och sterilarbete. Med tiden finns det möjlighet till eget patientarbete efter instruktion av ortodontist samt vidareutbildning till ortodontiassistent.

Om du redan är utbildad ortodontiassistent kommer du även att arbeta delegerat med ortodonti.

Du som söker är utbildad tandsköterska. I första hand söker vi dig som har ortodontiassistentsutbildning men även du som är tandsköterska med en ambition att utbilda dig till ortodontiassistent i framtiden kan söka denna tjänst. Du har goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift. Meriterande för tjänsten är erfarenhet av arbete inom tandvården/ortodonti

Som person är du flexibel och har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter. Du är strukturerad genom att du kan planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Vi ser det som självklart att du trivs i samarbetet med andra, har ett trevligt bemötande gentemot patienter och kollegor samt har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Tandhygienist/Tandsköterska

Ansök    Sep 6    David H Starck AB    Tandsköterska
Dentsmile Sundsvall söker ytterligare en tandhygienist/tandsköterska. Vill du göra karriär i ett spännande och framgångsrikt företag? Brinner du för tandvård och känner att du vill arbeta i en utvecklande miljö där vi satsar på dig? Dentsmile är Sveriges nya tandvårdskedja. Vi erbjuder våra kunder högkvalitativ tandvård till konkurrenskraftiga priser. Vi söker en duktig tandhygienist/tandsköterska till vår centrala och nybyggda klinik i hjärtat av Sundsval... Visa mer
Dentsmile Sundsvall söker ytterligare en tandhygienist/tandsköterska.
Vill du göra karriär i ett spännande och framgångsrikt företag? Brinner du för tandvård och känner att du vill arbeta i en utvecklande miljö där vi satsar på dig?
Dentsmile är Sveriges nya tandvårdskedja. Vi erbjuder våra kunder högkvalitativ tandvård till konkurrenskraftiga priser.
Vi söker en duktig tandhygienist/tandsköterska till vår centrala och nybyggda klinik i hjärtat av Sundsvall.
Vi erbjuder dig en utvecklande miljö att arbeta i med högt i tak, trevliga kollegor och goda förmånder.
Anställningsform utifrån individuell överenskommelse. Tillträde november/december 2021.
Välkommen med din ansökan till [email protected]. Bifoga CV och personligt brev. Intervjuer sker löpande.
Lön
Utifrån individuell överenskommelse. Fast lön.
Kontaktpersoner
Klinikchef David Holmqvist, 0735-082787
Ansökan
Sista ansökningsdag 210930
Vi tar emot ansökan via epost: [email protected]
Arbetsgivare
DENTSMILE I Sundsvall
Esplanaden 10
85232
Tel: 060611331


E-post: [email protected]


www.dentsmile.se Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Alnö

Ansök    Okt 1    REGION VÄSTERNORRLAND    Tandsköterska
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villko... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Vi söker en tandsköterska till Folktandvården Alnö som vill jobba i ett härligt gäng på en liten klinik som alltid sätter patienten i fokus. Kliniken bildar tillsammans med Timrå och Centrum ett verksamhetsområde. Arbetsplatserna präglas av gott samarbete på och mellan klinikerna i ett inspirerande arbetsklimat.
Folktandvården Alnö består av 7 medarbetare fördelat på 1 tandläkare, 2 tandhygienister och 4 tandsköterskor.

.

Som tandsköterska hos oss kommer du att arbeta i team tillsammans med tandläkare och tandhygienist. Förutom sedvanliga tandsköterskeuppgifter kan du ges möjlighet att genomföra munhälsokontroller på egna patienter. I rollen som tandsköterska ingår sterilarbete och det kan även förekomma viss mån av receptionsarbete. Du kommer till en klinik där du får ett bra stöd och handledning av erfarna kollegor. Oavsett om du har erfarenhet eller är nyutbildad så kommer du att få möjlighet att utvecklas i ditt arbete hos oss. För att hålla huvud och kropp i trim erbjuder vi dig som medarbetare hos oss friskvårdsbidrag.

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska med goda kunskaper i det svenska språket. För att lyckas i rollen behöver du ha lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och vara lugn och stabil även i stressade situationer. Eftersom vi arbetar i team är det även viktigt att du har en god samarbetsförmåga och att du bidrar till ett positivt klimat i gruppen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Tandsköterska till Specialisttandvården avd Pedodonti, Sundsvall

Ansök    Sep 13    REGION VÄSTERNORRLAND    Tandsköterska
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villko... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Pedodontikliniken för barn- och ungdomstandvård är placerad vid Folktandvården Centrums lokaler i Sundsvall. Vi behandlar remitterade patienter från länets allmäntandvårdsklinker.

Nu söker vi en tandsköterska till vår verksamhet för tillsvidareanställning med tillträde 2022-01-01 eller enligt överenskommelse.

.

Som tandsköterska hos oss kommer du att assistera vår specialist vid allmän bastandvård på kliniken samt vid behandling under narkos. Du ansvarar även för egna patientbehandlingar samt utför administrativa uppgifter. Narkostandvården sker på tre orter, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Vi söker dig med tandsköterskeutbildning, gärna med ett par års yrkeserfarenhet. Vi ser att du har goda muntliga och skriftliga kunskaper i det svenska språket. Då narkostandvården sker på tre orter i länet ingår arbete på annan ort under korta tider. Körkort B erfordras.

För att trivas i denna roll ser vi att du är en lugn och stabil person med förmåga att bibehålla kontrollen i stundtals stressiga situationer. Du har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Vi ser också att du är självgående genom att du självständigt kan driva, planera och strukturera ditt arbete. Självklart trivs du i samarbetet med andra och bidrar till en god stämning i arbetsgruppen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Är du den vi söker?
Välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Ortodontiassistent/Tandsköterska till Tandregleringen, Sundsvall

Ansök    Jul 13    REGION VÄSTERNORRLAND    Tandsköterska
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villko... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Ortodonti och Tandregleringen är den specialitet inom tandvården som arbetar med att behandla avvikelser i bettet med hjälp av tandställning. Hos oss arbetar specialisttandläkare och tandsköterskor tillsammans för att ge patienterna ett personligt bemötande, bra service och självklart säker tandvård av god kvalitet.

Vi söker nu en ortodontiassistent/tandsköterska för tjänstgöring vid vår avdelning för Ortodonti i Sundsvall!

.

Som tandsköterska hos oss kommer du tillhöra våra dynamiska team. I ditt arbete kommer du att assistera tandläkaren vid behandlingar och utföra avtryckstagning och sterilarbete. Med tiden finns det möjlighet till eget patientarbete efter instruktion av ortodontist samt vidareutbildning till ortodontiassistent. Om du redan är utbildad ortodontiassistent kommer du även att arbeta delegerat med ortodonti.

Vi på Tandregleringen i Sundsvall kan erbjuda dig en mycket trivsam arbetsplats där du får arbeta med positiva och engagerade arbetskamrater i en god arbetsmiljö!

Du som söker är utbildad tandsköterska. I första hand söker vi dig som har ortodontiassistentsutbildning men även du som är tandsköterska med en ambition att utbilda dig till ortodontiassistent i framtiden kan söka denna tjänst. Meriterande för tjänsten är erfarenhet av arbete inom tandvården/ortodonti. Du har goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Som person är du flexibel och har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter. Du är strukturerad genom att du kan planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Vi ser det som självklart att du trivs i samarbetet med andra, har ett trevligt bemötande gentemot patienter och kollegor samt har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra.

Varmt välkommen med din ansökan!


Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Tandsköterska/koordinator till Orofacial medicin, Sundsvall

Ansök    Jul 14    REGION VÄSTERNORRLAND    Tandsköterska
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villko... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Orofacial medicin (OFM) i Sundsvall tar emot remisser från sjukvård, primärvård och allmäntandvård som berör utredning och behandling vid sjukdomar och funktionsvariationer. Vi lägger mycket stor vikt vid bemötande och omhändertagande. Vi har ett nära samarbete med hematolog-, onkolog- och öron- näsa-halsklinikerna. Tillsammans tillgodoser vi vård till Regionens alla medborgare.

Nu söker vi en Tandsköterska/koordinator till avdelningen för Orofacial medicin!

.

På kliniken vid Sundsvalls sjukhus arbetar idag en specialist inom OFM, två ST-tandläkare, en tandhygienist och fyra tandsköterskor. På sjukhuset finns även specialister inom Protetik, Parodontologi, Bettfysiologi, Odontologisk radiologi och Käkkirurgi.

OFM är en mindre arbetsgrupp där alla medarbetare är insatta i de beslut som fattas och vi strävar gemensamt efter ständig förbättring och utveckling av verksamheten. Arbetet som tandsköterska/ koordinator kommer att vara omväxlande med en variation av konventionellt assistansarbete, administrativa uppgifter samt kontakter med sjukvård och Vårdval/Tandvårdsstöd. Du kommer troligtvis också att arbeta med narkostandvård.

På OFM arbetar vi med tandvård i nära samarbete med sjukvården. Därför är det en stor fördel om du även har utbildning/erfarenhet från sjukvården. Meriterande är utbildningar, kurser och arbetslivserfarenhet inom området OFM/Sjukhustandvård. Som tandsköterska/koordinator på OFM kommunicerar du mycket med patienter, sjukvård och anhöriga, det är därför viktigt att du behärskar det svenska språket i både tal och skrift. Som person är du trygg och stabil med god samarbetsförmåga samtidigt som du är flexibel och empatisk. Vidare är du engagerad och har stort intresse för ditt arbete, är noggrann, ansvarstagande och serviceinriktad.

Vi som redan är på plats, ser det som vår uppgift att stötta dig med handledning och kompetensutveckling.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Tandsköterska till Orofacial medicin, Sundsvall

Ansök    Jul 14    REGION VÄSTERNORRLAND    Tandsköterska
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villko... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Orofacial medicin (OFM) i Sundsvall tar emot remisser från sjukvård, primärvård och allmäntandvård som berör utredning och behandling vid sjukdomar och funktionsvariationer. Vi lägger mycket stor vikt vid bemötande och omhändertagande. Vi har ett nära samarbete med hematolog-, onkolog- och öron- näsa-halsklinikerna. Tillsammans tillgodoser vi vård till Regionens alla medborgare.

Nu söker vi en tandsköterska till avdelningen för Orofacial medicin!
Rekryteringen är en vikariatanställning t om 2021-10-31, med möjlighet till förlängning.

.

På kliniken vid Sundsvalls sjukhus arbetar idag en specialist inom OFM, två ST-tandläkare, en tandhygienist och fyra tandsköterskor. På sjukhuset finns även specialister inom Protetik, Parodontologi, Bettfysiologi, Odontologisk radiologi och Käkkirurgi.

OFM är en mindre arbetsgrupp där alla medarbetare är insatta i de beslut som fattas och vi strävar gemensamt efter ständig förbättring och utveckling av verksamheten. Arbetet som tandsköterska kommer att vara omväxlande med en variation av konventionellt assistansarbete, administrativa uppgifter samt kontakter med sjukvård och Vårdval/Tandvårdsstöd.

På OFM arbetar vi med tandvård i nära samarbete med sjukvården. Därför är det en stor fördel om du även har utbildning/erfarenhet från sjukvården. Meriterande är utbildningar, kurser och arbetslivserfarenhet inom området OFM/Sjukhustandvård. Som vikarierande tandsköterska på OFM kommunicerar du mycket med patienter, sjukvård och anhöriga, det är därför viktigt att du behärskar det svenska språket i både tal och skrift. Som person är du trygg och stabil med god samarbetsförmåga samtidigt som du är flexibel och empatisk. Vidare är du engagerad och har stort intresse för ditt arbete, är noggrann, ansvarstagande och serviceinriktad.

Vi som redan är på plats, ser det som vår uppgift att stötta dig med handledning och kompetensutveckling.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Utbildare till tandsköterskeutbildningen

Ansök    Jun 9    YrkesAkademin AB    Tandsköterska
YrkesAkademin söker engagerad utbildare till vår Tandsköterskeutbildning YrkesAkademin yrkeshögskola är i dag en av Sveriges större anordnare av YH utbildning. Vi har ca 60 Yh utbildningar, nästan alla med ett distansupplägg eller nätbaserat upplägg som vi kallar det. Hos oss handlar distans inte om avstånd utan att med digitala hjälpmedel skapa tillgänglig utbildning med närhet till utbildare och andra studerande. Vi är en engagerad grupp om ca 75 meda... Visa mer
YrkesAkademin söker engagerad utbildare till vår Tandsköterskeutbildning

YrkesAkademin yrkeshögskola är i dag en av Sveriges större anordnare av YH utbildning. Vi har ca 60 Yh utbildningar, nästan alla med ett distansupplägg eller nätbaserat upplägg som vi kallar det. Hos oss handlar distans inte om avstånd utan att med digitala hjälpmedel skapa tillgänglig utbildning med närhet till utbildare och andra studerande.

Vi är en engagerad grupp om ca 75 medarbetare i hela landet och från/i olika branscher som skapar efterfrågad tillgänglig yrkesutbildning. Vi binds samman av en gemensam värdegrund och tydliga kvalitetsmål med lärande i fokus. Vi arbetar i ämnesteam med stöd av IKT pedagoger och ledare med lång YH erfarenhet. Vi arbetar innovativt och agilt och försöker hitta de bästa metoderna att erbjuda lärande. Internt finns administrativt stöd samt en antagningsenhet.

Vi söker nu en utbildare till vårt Tandskötersketeam. Det är ett engagerat team som ansvarar för vår yrkeshögskoleutbildning till Tandsköterska. YrkesAkademin har vuxit inom detta område och behöver nu förstärka med ytterligare en utbildare till teamet.

Vi erbjuder en innovativ arbetsmiljö med möjlighet till stort inflytande och delaktighet i vår YH verksamhet.

YA’s kärnvärden handlar om ansvar, samarbete och framtid

Vi är innovativa och nytänkande

Vi är nyfikna

För oss är framtiden viktig

Våra utbildningar ger alla chansen – eftersom alla kan bidra och göra skillnad

ARBETSBESKRIVNING

I tjänsten som utbildare ingår till största delen teoretisk undervisning samt även kliniska övningar inom förekommande odontologiska läroämnen som har ursprung i den nationella kursplanen för tandsköterskor.

Som utbildare kommer du i huvudsak att undervisa nätbaserat via vår läroplattform och digitala seminarieverktyg Zoom. Du kan även komma att resa till någon av våra studieorter för undervisning i klassrum ca en gång per termin.

Du kommer att ansvara för att ta fram föreläsningsmaterial, konstruera och rätta prov, läsa och bedöma skriftliga inlämningsuppgifter, samt konstruera olika typer av studieuppgifter, allt för att skapa en god grund med bred variation på undervisningen. I arbetet ingår även att handleda, stärka, följa och stötta de studerande löpande genom hela utbildningen. Som utbildare arbetar du pedagogiskt och metodiskt och tillser att allt blir till det bästa för våra studerande. Vi utgår från de kursplaner som ligger till grund för utbildningen, och från den värdegrund som vi samverkar kring på YrkesAkademin. Utbildningarna vi har är eftergymnasiala och är framtagna i nära samråd med bransch och myndigheter. Vi förväntar oss att du är lyhörd och flexibel för studerandes och verksamhetens behov. Samarbete och kollegialt lärande är ledord

Du kommer att arbeta tillsammans med övriga utbildare och utbildningsledare i teamet.

KVALIFIKATIONER

Du är utbildad tandsköterska, legitimerad tandhygienist eller tandläkare med mångårig erfarenhet av yrket.

Meriterande är om du har god kunskap om yrkeshögskolan och dess förordning. Du är pedagogisk och metodisk, med en och administrativ ådra, trivs i olika sammanhang med att kommunicera såväl i digitala miljöer, som vid de träffar vi har. Stor vilja att ta ansvar och att samarbeta med dina kollegor. Du ska ha god kompetens inom IT-relaterade applikationer och att arbeta i olika system och plattformar. God kommunikativ förmåga såväl muntligt som skriftligt.

PERSONLIGA EGENSKAPER

Du har ett stort engagemang för människor och en nyfikenhet på utbildning. Du drivs av att se människor utvecklas genom ny kunskap och att förse arbetsmarknaden med relevant kompetens. Du har ett positivt förhållningssätt och är lösningsfokuserad. Du trivs i en ansvarstagande roll och att arbeta mål- och resultatinriktat. Du är relationsskapande och har ett affärsmässigt tänk i det du gör, samt innehar ett professionellt och konsultativt förhållningssätt i ditt arbete.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Arbetsort: Valfri

Du hittar mera information om oss på www.ya.se och sedan under Yrkeshögskola

Ansökan: Ansök genom att registrera din ansökan genom att klicka på ansökningsknappen nedan. Då urval och intervjuer sker löpande kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Uppdragsansvarig utbildningsledare Maria Dahl, [email protected]

Vi avsäger oss kontakt från firmor med olika former av rekryteringsstöd i detta skede.

Då du i din roll arbetar med människor i utveckling samt har kontakter med myndigheter och företag kan vi komma att kräva in utdrag ur brottsregistret i samband med eventuell anställning.

Varmt välkommen med din ansökan Visa mindre

Ortodontiassistent/Tandsköterska till Tandregleringen, Sundsvall

Ansök    Maj 28    REGION VÄSTERNORRLAND    Tandsköterska
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villko... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Ortodonti, tandreglering är den specialitet inom tandvården som arbetar med att behandla avvikelser i bettet med hjälp av tandställning. Hos oss arbetar specialisttandläkare och tandsköterskor tillsammans för att ge patienterna ett personligt bemötande, bra service och självklart säker tandvård av god kvalitet.

Vi söker nu en ortodontiassistent/tandsköterska för tjänstgöring vid vår avdelning för Ortodonti i Sundsvall.

.

Vi på tandregleringen i Sundsvall kan erbjuda dig en mycket trivsam arbetsplats där du får arbeta med positiva och engagerade arbetskamrater i en god arbetsmiljö.

Som tandsköterska hos oss kommer du tillhöra våra dynamiska team. I ditt arbete kommer du att assistera tandläkaren vid behandlingar och utföra avtryckstagning och sterilarbete. Med tiden finns det möjlighet till eget patientarbete efter instruktion av ortodontist samt vidareutbildning till ortodontiassistent.

Om du redan är utbildad ortodontiassistent kommer du även att arbeta delegerat med ortodonti.

Du som söker är utbildad tandsköterska. I första hand söker vi dig som har ortodontiassistentsutbildning men även du som är tandsköterska med en ambition att utbilda dig till ortodontiassistent i framtiden kan söka denna tjänst. Du har goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift. Meriterande för tjänsten är erfarenhet av arbete inom tandvården/ortodonti

Som person är du flexibel och har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter. Du är strukturerad genom att du kan planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Vi ser det som självklart att du trivs i samarbetet med andra, har ett trevligt bemötande gentemot patienter och kollegor samt har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!


Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Centrum, Sundsvall

Ansök    Jun 16    REGION VÄSTERNORRLAND    Tandsköterska
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villko... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Folktandvården Centrum är en stor klinik med närmare 45 anställda, som ligger nära stadskärnan med goda bussförbindelser. I Sundsvall finner du ett fantastiskt friluftsliv placerat mellan två berg med varierande utbud av aktiviteter.

Vi söker nu tandsköterskor till vårt team!

.

Vår kliniks storlek är en av våra styrkor, här finnas alltid någon som kan stödja vid behov. På kliniken finns en jourklinik och specialistenheterna pedodonti och ortodonti är belägna i nära anslutning.

Dina arbetsuppgifter som tandsköterska hos oss innebär sedvanliga arbetsuppgifter som att assistera tandläkare vid behandling av patienter, trayprep och viss administration. Har du erfarenhet sen tidigare och vill arbeta med teamtandvård har du hos oss möjlighet till detta. Är du relativt ny inom professionen vill vi med tiden ge dig chansen att utvecklas inom teamtandvård.

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska. Tidigare arbetslivserfarenhet inom yrket ses som meriterande. Vi ser att du som söker tjänsten behärskar det svenska språket i såväl tal som skrift.

Som person är du självgående och kan själv organisera och strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är flexibel, har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Du trivs i samarbetet med andra och bidrar till en god stämning i arbetsgruppen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Är du den vi söker?
Välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Kvissleby

Ansök    Maj 5    REGION VÄSTERNORRLAND    Tandsköterska
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villko... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Vår mottagning i Kvissleby är belägen 1,3 mil söder om Sundsvall. För dig som önskar pendla från till exempel Sundsvall går det utmärkt, då det finns goda bussförbindelser mellan Sundsvall och Kvissleby.

Nu söker vi en tandsköterska till oss på Folktandvården i Kvissleby, med tillträde 2021-08-18 eller enligt överenskommelse!

.

På Folktandvården Kvissleby är vi 20 medarbetare bestående av 6 stycken tandläkare, 3 tandhygienister och 7 tandsköterskor, 1 lärling, 2 receptionister och en administratör. Här har vi ett fint samarbete mellan varandra där alla hjälps åt oavsett yrkesroll. Vi erbjuder bra handledning om behov finns samt goda utvecklingsmöjligheter. Hos oss arbetar vi med Kaizen, vilket bidrar till ökad delaktighet och sammanhållning samt en möjlighet för dig som medarbetare att påverka din arbetsplats.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär assistans åt både tandläkare och tandhygienister. Du kommer också att arbeta på pass där du samarbetar med tandhygienist och tandläkare.



Vi söker dig som är utbildad tandsköterska med goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift. Du som söker är en trygg och stabil individ som själv kan strukturera och driva arbetet framåt. Det är viktigt för oss att du har en god samarbetsförmåga och positiv attityd mot kollegor, patienter och anhöriga.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Nacksta/Sundsvall

Ansök    Mar 9    REGION VÄSTERNORRLAND    Tandsköterska
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villko... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

På Folktandvården Nacksta är vi 18 medarbetare fördelat på 5 tandläkare, 3 tandhygienister och 10 tandsköterskor. Folktandvården Nacksta ligger i utkanten av Sundsvall och det är goda bussförbindelser till kliniken. Nu söker vi en tandsköterska till oss på Folktandvården Nacksta.

.

Som tandsköterska hos oss är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att assistera åt både tandläkare och tandhygienister. Du kommer också att arbeta med pass där du samarbetar med tandhygienist och tandläkare. Det finns även möjlighet att jobba med barntandvård där du hjälper till med profylax. Du har även möjlighet att delta i receptionsarbete, som exempelvis tidsbokning av patienter.

Vi är en klinik med mycket bra sammanhållning där all hjälps åt oavsett yrkesroll. Hos oss finns goda möjligheter för vidareutveckling i form av internutbildningar. Vi erbjuder dig friskvårdsbidrag.

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska. Som person ser vi att du är lugn, stabil och att du kan skilja på det personliga och det professionella. Vi ser även att du är självgående, har en bra samarbetsförmåga, och är lösningsfokuserad. Det är viktigt för oss att du handlar i enlighet med fattade beslut, verksamhetsplanen, mål, policyer och riktlinjer. För denna tjänst är goda kunskaper i det svenska språket ett krav.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Kvissleby

Ansök    Maj 20    REGION VÄSTERNORRLAND    Tandsköterska
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villko... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Vår mottagning i Kvissleby är belägen 1,3 mil söder om Sundsvall. För dig som önskar pendla från till exempel Sundsvall går det utmärkt, då det finns goda bussförbindelser mellan Sundsvall och Kvissleby.

Nu söker vi en tandsköterska till oss på Folktandvården i Kvissleby, med tillträde 2021-08-18 eller enligt överenskommelse!

.

På Folktandvården Kvissleby är vi 20 medarbetare bestående av 6 stycken tandläkare, 3 tandhygienister och 7 tandsköterskor, 1 lärling, 2 receptionister och en administratör. Här har vi ett fint samarbete mellan varandra där alla hjälps åt oavsett yrkesroll. Vi erbjuder bra handledning om behov finns samt goda utvecklingsmöjligheter. Hos oss arbetar vi med Kaizen, vilket bidrar till ökad delaktighet och sammanhållning samt en möjlighet för dig som medarbetare att påverka din arbetsplats.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär assistans åt både tandläkare och tandhygienister. Du kommer också att arbeta på pass där du samarbetar med tandhygienist och tandläkare.



Vi söker dig som är utbildad tandsköterska med goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift. Du som söker är en trygg och stabil individ som själv kan strukturera och driva arbetet framåt. Det är viktigt för oss att du har en god samarbetsförmåga och positiv attityd mot kollegor, patienter och anhöriga.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Centrum, Sundsvall

Ansök    Feb 12    REGION VÄSTERNORRLAND    Tandsköterska
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villko... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Folktandvården Centrum är en stor klinik med närmare 45 anställda, som ligger nära stadskärnan med goda bussförbindelser. I Sundsvall finner du ett fantastiskt friluftsliv placerat mellan två berg med varierande utbud av aktiviteter.

Vi söker nu tandsköterskor till vårt team!

.

Vår kliniks storlek är en av våra styrkor, här finnas alltid någon som kan stödja vid behov. På kliniken finns en jourklinik och specialistenheterna pedodonti och ortodonti är belägna i nära anslutning.

Dina arbetsuppgifter som tandsköterska hos oss innebär sedvanliga arbetsuppgifter som att assistera tandläkare vid behandling av patienter, trayprep och viss administration. Har du erfarenhet sen tidigare och vill arbeta med teamtandvård har du hos oss möjlighet till detta. Är du relativt ny inom professionen vill vi med tiden ge dig chansen att utvecklas inom teamtandvård.

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska. Tidigare arbetslivserfarenhet inom yrket ses som meriterande. Vi ser att du som söker tjänsten behärskar det svenska språket i såväl tal som skrift. Andra språkkunskaper är meriterande. Som person är du serviceinriktad och flexibel. Du har en god samarbetsförmåga och besitter en personlig mognad där du är trygg och stabil. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Sommarjobb inom Folktandvården Västernorrland

Ansök    Dec 18    REGION VÄSTERNORRLAND    Tandsköterska
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villko... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Studerar du till tandläkare, tandhygienist eller tandsköterska och är intresserad av att arbeta inom Folktandvården Västernorrland i sommar? Vi har verksamhet på många orter i länet, bl a Sundsvall, Timrå, Ånge, Härnösand, Kramfors, Sollefteå och Örnsköldsvik. Vi tar emot studenter till flera av våra kliniker. Här är en utsökt chans att komma till oss och visa vad du går för!

När du ansöker har du möjlighet att uppge vilken eller vilka orter du är intresserad av i medföljande profilfrågor.

.

Detta är en bra möjlighet för dig som vill växa och utvecklas i din yrkesroll, där du får patientkontakt och tillfälle att träffa många nya arbetskamrater. Vi erbjuder dig en bra arbetsmiljö med kompetenta och positiva kollegor inom olika yrkeskategorier.

Du som söker är tandvårdsstuderande.

I rollen kommunicerar du dagligen med kollegor samt patienter, det är därför viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och har stor förståelse för människors olikheter. Att du behärskar svenska i tal och skrift är en förutsättning för att lyckas i rollen. I rollen är det viktigt att du har stort tålamod, att du är trygg som person och i professionen har du ett patientfokuserat arbetssätt. Det är viktigt att du har ett intresse för att utveckla dina kunskaper.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Kvissleby

Ansök    Jan 8    REGION VÄSTERNORRLAND    Tandsköterska
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villko... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Nu söker vi en tandsköterska till oss på Folktandvården i Kvissleby. Vår mottagning är belägen 1,3 mil söder om Sundsvall. För dig som önskar pendla från till exempel Sundsvall går det utmärkt då det finns goda bussförbindelser mellan Sundsvall och Kvissleby.

.

På Folktandvården Kvissleby är vi 20 medarbetare bestående av 6 stycken tandläkare, 4 tandhygienister och 6 tandsköterskor, 1 lärling, 2 receptionister och en administratör. Här har vi ett fint samarbete mellan varandra där alla hjälps åt oavsett yrkesroll. Vi erbjuder bra handledning om behov finns samt goda utvecklingsmöjligheter. Hos oss arbetar vi med Kaizen vilket bidrar till ökad delaktighet och sammanhållning samt en möjlighet för dig som medarbetare att påverka din arbetsplats.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär assistans åt både tandläkare och tandhygienister. Du kommer också att arbeta på pass där du samarbetar med tandhygienist och tandläkare.

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska med goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift. Du som söker är en trygg och stabil individ som själv kan strukturera och driva arbetet framåt. Det är viktigt för oss att du har en god samarbetsförmåga och positiv attityd mot kollegor, patienter och anhöriga.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Centrum, Sundsvall

Ansök    Okt 20    REGION VÄSTERNORRLAND    Tandsköterska
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villko... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Folktandvården Centrum är en stor klinik med närmare 45 anställda, som ligger nära stadskärnan med goda bussförbindelser. I Sundsvall finner du ett fantastiskt friluftsliv placerat mellan två berg med varierande utbud av aktiviteter.

Vi söker nu tandsköterskor till vårt team!

.

Vår kliniks storlek är en av våra styrkor, här finnas alltid någon som kan stödja vid behov. På kliniken finns en jourklinik och specialistenheterna pedodonti och ortodonti är belägna i nära anslutning.

Dina arbetsuppgifter som tandsköterska hos oss innebär sedvanliga arbetsuppgifter som att assistera tandläkare vid behandling av patienter, trayprep och viss administration. Har du erfarenhet sen tidigare och vill arbeta med teamtandvård har du hos oss möjlighet till detta. Är du relativt ny inom professionen vill vi med tiden ge dig chansen att utvecklas inom teamtandvård. Vi intresse har du även hos oss en möjlighet till delvis placering på receptionen.

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska. Tidigare arbetslivserfarenhet inom yrket ses som meriterande. Vi ser att du som söker tjänsten behärskar det svenska språket i såväl tal som skrift. Andra språkkunskaper är meriterande. Som person är du serviceinriktad och flexibel. Du har en god samarbetsförmåga och besitter en personlig mognad där du är trygg och stabil. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Då vi har kommande pensioner har vi behov av flera nya medarbetare, som kan få chansen att komma till vårt fina gäng. Tag chansen och ansök redan idag!

Välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården, Kvissleby

Ansök    Okt 30    REGION VÄSTERNORRLAND    Tandsköterska
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villko... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Nu söker vi en tandsköterska till oss på Folktandvården i Kvissleby. Vår mottagning är belägen 1,3 mil söder om Sundsvall. För dig som önskar pendla från till exempel Sundsvall går det utmärkt då det finns goda bussförbindelser mellan Sundsvall och Kvissleby.

.

På Folktandvården Kvissleby är vi 20 medarbetare som består av sex tandläkare, fyra tandhygienister, sex tandsköterskor, två receptionister, en lärling och en administratör/receptionist. Vi är en klinik med mycket bra sammanhållning där alla hjälps åt oavsett yrkesroll. Vi månar om en god arbetsmiljö och kan erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter. På kliniken jobbar vi ständigt med att utveckla och förbättra vår verksamhet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som tandsköterska innebär assistans åt både tandläkare och tandhygienister. Du kommer också att arbeta på pass där du samarbetar med tandhygienist och tandläkare. Det finns möjlighet att jobba med barntandvård, där du hjälper till med profylax.

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska. Tidigare arbetslivserfarenhet inom tandsköterskeyrket är meriterande. Du har goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift.

Som person ser vi att du är lugn, stabil och tillmötesgående. Du är serviceinriktad och har en vilja att hjälpa andra, både patienter och kollegor. Du har bra samarbetsförmåga och är lösningsfokuserad när du stöter på problem. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Tandsköterska till Sundsvall

Ansök    Okt 22    Colosseum Smile AB    Tandsköterska
Placeringsort Smiles klinik på Storgatan 25, Sundsvall   Vi söker en ny tandsköterska till vår fina klinik i Sundsvall. För oss är det viktigt att finnas till för våra patienter, leverera tandvård med hög kvalitet samt ha roligt tillsammans på jobbet. På Smile Sundsvall erbjuder vi allmän- och specialisttandvård inom käkkirurg och vi har sammanlagt 6 rum på kliniken. Vi är ett positivt gäng om 12 medarbetare som månar om en god stämning på arbetsplatsen... Visa mer
Placeringsort
Smiles klinik på Storgatan 25, Sundsvall
 
Vi söker en ny tandsköterska till vår fina klinik i Sundsvall. För oss är det viktigt att finnas till för våra patienter, leverera tandvård med hög kvalitet samt ha roligt tillsammans på jobbet. På Smile Sundsvall erbjuder vi allmän- och specialisttandvård inom käkkirurg och vi har sammanlagt 6 rum på kliniken. Vi är ett positivt gäng om 12 medarbetare som månar om en god stämning på arbetsplatsen.

Anställningsform

Tillsvidareanställning på hel- eller deltid.

Tillträde

Enligt överenskommelse.

Ett urval av dina arbetsuppgifter

Som tandsköterska kommer du att ha det övergripande serviceansvaret inom teamet. Du assisterar en tandläkare i den planlagda verksamheten och säkerställer att kvalitetsrutiner följs.

Din kompetens och personliga egenskaper

Du är utbildad tandsköterska och har gärna några års erfarenhet inom yrket. Du är van att assistera allmäntandläkare och är självgående i din yrkesroll. Vi använder oss av journalsystemet Frenda och det är mycket meriterande om du har erfarenhet från det.

Som person är du glad, positiv och samarbetsvillig. Du är dessutom flexibel och har ett stort engagemang för dina patienter. För oss är det viktigt att du är servicefokuserad och ger ett lugnt och förtroendeingivande intryck.

Vilka är Smile och vad erbjuder vi?

Som Sveriges största privata aktör inom tandvård är det viktigt för oss att vara lyhörda för våra medarbetares tankar och idéer om hur vi tillsammans kan utveckla tandvården. Vi är måna om att våra medarbetare ska trivas hos oss och vi erbjuder personlig utveckling och vidareutbildning. På Smile får du ta del av ett nätverk inom allmäntandvård och specialisttandvård och vi har kliniker från Kiruna i norr till Trelleborg i syd.

Smile Tandvård är en del av Colosseum Dental Group som är en snabbt växande pan-europeisk tandvårdskedja som finns i 8 länder runt om i Europa. Tillsammans med duktiga och engagerade tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakt inom tandvården, samtidigt som vi vill göra tandvården bekvämare, ännu mer serviceinriktad och till en naturlig del av våra patienters egen friskvård. Vi på Smile strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar; Passion, People, Entrepreneurship, Continuous Improvement, Simplicity & Collaboration. 

Intresserad?

Roligt! Söker gör du via vår hemsida, www.smile.se. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen som är 15 november 2020. Vänta därför inte med din ansökan.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Platschef Ann-Louise Byström, [email protected], eller HR Linnea Bjäräng, [email protected].

Följ oss gärna på våra sociala medier, du hittar hos på Instagram, LinkedIn och Facebook.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig! Visa mindre

Platschef med klinisk erfarenhet till Sundsvall

Ansök    Okt 9    Colosseum Smile AB    Tandsköterska
Placeringsort Smiles klinik i Sundsvall, Storgatan 25 Vi söker nu dig som vill vara en del av teamet i Sundsvall och ansvara för den dagliga driften på kliniken. Här arbetar det idag 13 medarbetare som dagligen strävar efter att ge förstaklassig tandvård, för "livets alla leenden". På kliniken bedrivs allmän- och specialisttandvård, inom Bettfysiologi och Oral kirurgi, och den är utrustad med sex behandlingsrum. Vi letar efter dig som är både en operat... Visa mer
Placeringsort
Smiles klinik i Sundsvall, Storgatan 25

Vi söker nu dig som vill vara en del av teamet i Sundsvall och ansvara för den dagliga driften på kliniken. Här arbetar det idag 13 medarbetare som dagligen strävar efter att ge förstaklassig tandvård, för "livets alla leenden". På kliniken bedrivs allmän- och specialisttandvård, inom Bettfysiologi och Oral kirurgi, och den är utrustad med sex behandlingsrum.

Vi letar efter dig som är både en operativ och strategisk ledare med ett stort medarbetar- och affärsfokus. Du är ödmjuk för teamets kunskap, bra på att engagera och delegera samt skapa en kreativ arbetsmiljö. Parallellt med rollen som Platschef kommer du även att arbeta kliniskt.

Anställningsform
Tillsvidareanställning på heltid.

Tillträde
Omgående, med hänsyn till uppsägningstid.

Ett urval av dina arbetsuppgifter


• Du har det övergripande operativa verksamhetsansvaret och således personal och resultatansvar över kliniken.
• Planera, leda och utveckla kliniken på kort och lång sikt och arbeta med ständiga förbättringar inom verksamhetens alla områden.
• Ansvara för rekrytering och introduktion av nyanställda i samarbete med HR. 
• Säkerställa en optimerad tidboksplanering och nyttjande av klinikens resurser.
• Ansvara för schemaläggning och beläggning.
• Tillsammans med odontologiskt ansvarig tandläkare säkerställa kvalitativ tandvård samt att efterhandskontroller hanteras korrekt och analyseras systematiskt.
• Leda klinikens finansiella-, marknads- och affärsplanering tillsammans med ansvarig regionchef.
• Hantera klinikens eventuella kundklagomål enligt rutiner.
• Tillsammans med regions- och förvärvsansvarig identifiera och utvärdera potentiella tillväxtmöjligheter för kliniken.
• Samarbete och utbyte med kliniker inom regionen och övriga Smile för att skapa Sveriges bästa tandvård och arbetsplatser att utvecklas och trivas på.

Du har ett nära samarbete med klinikens odontologiskt ansvariga. Du ingår också i regiongrupp Norr där du har ett samarbete med ytterligare nio platschefer och rapporterar till regionchef.

Parallellt med rollen som platschef kommer du även att arbeta kliniskt ungefär 50%. Därför ser vi att du har utbildning och erfarenhet som Tandsköterska.

Dina kompetenser och personliga egenskaper
För den här rollen söker vi dig som är en engagerad ledare med intresse för både människor, verksamhet, ekonomisk uppföljning och affärsutveckling. Du har utbildning och erfarenhet som Tandsköterska samt sannolikt erfarenheter av en ledande roll. Som person är du ödmjuk, lyhörd och flexibel. Du är också strukturerad och trivs i en bred och varierande roll.

Vilka är Smile och vad erbjuder vi?
Som Sveriges största privata aktör inom tandvård är det viktigt för oss att vara lyhörda för våra medarbetares tankar och idéer om hur vi tillsammans kan utveckla tandvården. Vi är måna om att våra medarbetare ska trivas hos oss och vi erbjuder personlig utveckling och vidareutbildning. På Smile får du ta del av ett nätverk inom allmäntandvård och specialisttandvård och vi har kliniker från Kiruna i norr till Trelleborg i syd.

Smile Tandvård är en del av Colosseum Dental Group som är en snabbt växande europeisk tandvårdskedja som finns i åtta länder runt om i Europa. Tillsammans med duktiga och engagerade tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakt inom tandvården, samtidigt som vi vill göra tandvården bekvämare, ännu mer serviceinriktad och till en naturlig del av våra patienters egen friskvård. Vi på Smile strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar; Passion, People, Entrepreneurship, Continuous Improvement, Simplicity & Collaboration.

Låter det spännande?
Vad roligt! Söker gör du via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen som är den 22 november. Vänta därför inte med din ansökan. 

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Regionchef Mats Kvarnberg, [email protected] eller HR Linnea Bjäräng, [email protected]

Vi ser fram emot att höra ifrån dig! Visa mindre

Operationstandsköterska Käkkirurgen, Sundsvall

Ansök    Aug 28    REGION VÄSTERNORRLAND    Tandsköterska
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villko... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Specialisttandvården är belägen på Länssjukhuset i Sundsvall. Här bedrivs specialisttandvård för vuxna inom områdena Käkkirurgi, Endodonti, Parodontologi, Bettfysiologi, Oral protetik, Odontologisk röntgen och Orofacial medicin/Sjukhustandvård.

Vi söker nu dig som är utbildad operationstandsköterska eller du som är tandsköterska med intresse för operationsarbete. Tjänsten är placerad vid avdelningen för Käkkirurgi, Specialisttandvården vid Sundsvalls sjukhus.

.

På Käkkirurgen arbetar ca femton medarbetare. Här finns käkkirurger, ST-tandläkare, operationstandsköterskor, receptionspersonal och medicinska sekreterare. Käkkirurgens personal samarbetar med övriga kliniker inom specialisttandvården, sjukvården, allmäntandvården och privata vårdgivare.

Din huvudsakliga arbetsuppgift som operationstandsköterska innebär assistentarbete vid behandlingar och operationer. Du förbereder även inför operationer vilket exempelvis innebär planering, packning och dukning. Att bli en erfaren och kompetent operationstandsköterska tar mycket tid, det vet vi. Därför ska du få god handledning av våra rutinerade sköterskor som har funnits med oss under längre tid.

Vi söker dig som är utbildad operationstandsköterska eller som har minst 3 års erfarenhet som tandsköterska med ambitionen att utvecklas till operationstandsköterska. Du ska behärska det svenska språket i tal och skrift.

Det är viktigt för oss att vi har ett gott samarbete under operationer, att du kan vara engagerad och fokuserad under en längre tid. Vi vill att du är självständig, bra på att planera och en god organisatör. Ja, du ska t o m älska rutiner! Utanför operationsrummet får du gärna vara glad och nyfiken, flexibel och kreativ samt intresserad av förändringar och förbättringar. När du möter patienter ska du vara trygg, vänlig och respektfull. Ja, vi lägger stor vikt vid din personlighet.

Välkommen att söka tjänsten hos oss!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården, Kvissleby

Ansök    Sep 4    REGION VÄSTERNORRLAND    Tandsköterska
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villko... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Nu söker vi en tandsköterska till oss på Folktandvården i Kvissleby. Vår mottagning är belägen 1,3 mil söder om Sundsvall. För dig som önskar pendla från till exempel Sundsvall går det utmärkt då det finns goda bussförbindelser mellan Sundsvall och Kvissleby.

.

På Folktandvården Kvissleby är vi 19 medarbetare som består av 6 tandläkare, 4 tandhygienister, 6 tandsköterskor, 2 receptionister och 1 st administratör/receptionist. Vi är en klinik med mycket bra sammanhållning där all hjälps åt oavsett yrkesroll. Vi erbjuder dig utvecklingsmöjligheter. Vi månar om en god arbetsmiljö och att hela tiden göra ständiga förbättringar.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som tandsköterska innebär assistans åt både tandläkare och tandhygienister. Du kommer också att arbeta på pass där du samarbetar med tandhygienist och tandläkare. Det finns möjlighet att jobba med barntandvård, där du hjälper till med profylax.

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska, tidigare arbetslivserfarenhet inom tandsköterskeyrket är meriterande. Du har goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift.

Som person ser vi att du är lugn, stabil och tillmötesgående. Du är serviceinriktad och har en vilja att hjälpa andra, både patienter och kollegor. Du har bra samarbetsförmåga och är lösningsfokuserad när du stöter på problem. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Utbildare för blivande Tandsköterskor

Ansök    Aug 20    YrkesAkademin AB    Tandsköterska
Vi söker engagerad utbildare till vår Tandsköterskeutbildning YrkesAkademin yrkeshögskola är i dag en av Sveriges större anordnare av YH utbildning. Vi har ca 60 Yh utbildningar, nästan alla med ett distansupplägg eller nätbaserat upplägg som vi kallar det. Hos oss handlar distans inte om avstånd utan att med digitala hjälpmedel skapa tillgänglig utbildning med närhet till utbildare och andra studerande. Vi är en engagerad grupp om ca 75 medarbetare i h... Visa mer
Vi söker engagerad utbildare till vår Tandsköterskeutbildning

YrkesAkademin yrkeshögskola är i dag en av Sveriges större anordnare av YH utbildning. Vi har ca 60 Yh utbildningar, nästan alla med ett distansupplägg eller nätbaserat upplägg som vi kallar det. Hos oss handlar distans inte om avstånd utan att med digitala hjälpmedel skapa tillgänglig utbildning med närhet till utbildare och andra studerande.

Vi är en engagerad grupp om ca 75 medarbetare i hela landet och från/i olika branscher som skapar efterfrågad tillgänglig yrkesutbildning. Vi binds samman av en gemensam värdegrund och tydliga kvalitetsmål med lärande i fokus. Vi arbetar i ämnesteam med stöd av IKT pedagoger och ledare med lång YH erfarenhet. Vi arbetar innovativt och agilt och försöker hitta de bästa metoderna att erbjuda lärande. Internt finns administrativt stöd samt en antagningsenhet.

Vi söker nu en utbildare till vårt Tandskötersketeam. Det är ett engagerat team som ansvarar för vår yrkeshögskoleutbildning till Tandsköterska. YrkesAkademin har vuxit inom detta område och behöver nu förstärka med ytterligare en utbildare till teamet.

Vi erbjuder en innovativ arbetsmiljö med möjlighet till stort inflytande och delaktighet i vår YH verksamhet.

YA’s kärnvärden handlar om ansvar, samarbete och framtid

Vi är innovativa och nytänkande

Vi är nyfikna

För oss är framtiden viktigb

Våra utbildningar ger alla chansen – eftersom alla kan bidra och göra skillnad

ARBETSBESKRIVNING

I tjänsten som utbildare ingår till största delen teoretisk undervisning samt även kliniska övningar inom förekommande odontologiska läroämnen som har ursprung i den nationella kursplanen för tandsköterskor.

Du kommer att ansvara för att ta fram föreläsningsmaterial, konstruera och rätta prov, läsa och bedöma skriftliga inlämningsuppgifter, samt konstruera olika typer av studieuppgifter, allt för att skapa en god grund med bred variation på undervisningen. I arbetet ingår även att handleda, stärka, följa och stötta de studerande löpande genom hela utbildningen.

Du kommer att arbeta tillsammans med övriga utbildare och utbildningsledare i teamet.

KVALIFIKATIONER

Du är utbildad tandsköterska, legitimerad tandhygienist eller tandläkare med mångårig erfarenhet av yrket.

Du har god datorvana och behärskar Office-programmen.

Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med ämnesintegrerad undervisning och formativ bedömning.

PERSONLIGA EGENSKAPER

Du har ett stort engagemang för människor och en nyfikenhet på utbildning. Du drivs av att se människor utvecklas genom ny kunskap och att förse arbetsmarknaden med relevant kompetens. Du har ett positivt förhållningssätt och är lösningsfokuserad. Du trivs i en ansvarstagande roll och att arbeta mål- och resultatinriktat. Du är relationsskapande och har ett affärsmässigt tänk i det du gör, samt innehar ett professionellt och konsultativt förhållningssätt i ditt arbete.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Arbetsort: Sundsvall, Sollefteå eller enligt ök

Du hittar mera information om oss på www.ya.se och sedan under Yrkeshögskola

Ansökan: Ansök genom att registrera din ansökan genom att klicka på ansökningsknappen nedan. Då urval och intervjuer sker löpande kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Uppdragsansvarig utbildningsledare Kamilla Persson, [email protected] eller Utbildningschef, Patrik Bredberg, [email protected]

Vi avsäger oss kontakt från firmor med olika former av rekryteringsstöd i detta skede.

Då du i din roll arbetar med människor i utveckling samt har kontakter med myndigheter och företag kan vi komma att kräva in utdrag ur brottsregistret i samband med eventuell anställning.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Tandsköterska till Bettfysiologi, Specialisttandvården Sundsvall

Ansök    Dec 12    Region Västernorrland    Tandsköterska
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villko... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Specialisttandvården är belägen på Länssjukhuset i Sundsvall. Här bedrivs specialisttandvård för barn, ungdomar och vuxna inom område käkkirurgi, endodonti, parodontologi, bettfysiologi, oral protetik, odontologisk radiologi och orofacial medicin.

Totalt har specialisttandvården på länssjukhuset ett fyrtiotal medarbetare. Nu behöver vi förstärka med en tandsköterska på avdelningen för bettfysiologi.

.

Vi erbjuder dig som är intresserad av bettfysiologi, ett stimulerande arbete med stora möjligheter till egen utveckling. Vi jobbar mot ett helt digitaliserat arbetssätt, i nära samarbete med andra avdelningar. Att jobba hos oss innebär kliniskt teamarbete där du tar stort eget ansvar. Arbetsuppgifterna innefattar assistans och patientadministration. Hos oss kommer du att fungera som en koordinator för ditt team och därmed bör du vara både kommunikativ och strukturerad.

Vi erbjuder dig goda möjligheter till kompetensutveckling i form av både interna och externa utbildningar inom bettfysiologi.

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska med några års erfarenhet inom yrket. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift.

För att lyckas i rollen behöver du kunna se helheter och ta hänsyn till det större perspektivet. Du är en noggrann person som värdesätter kvalitet på arbetet. Vi vill även att du som söker har en god empatisk förmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Kvissleby

Ansök    Apr 1    REGION VÄSTERNORRLAND    Tandsköterska
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villko... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Nu söker vi en tandsköterska till oss på Folktandvården i Kvissleby. Vår mottagning är belägen 1,3 mil söder om Sundsvall. För dig som önskar pendla från till exempel Sundsvall går det utmärkt då det finns goda bussförbindelser mellan Sundsvall och Kvissleby.

.

På Folktandvården Kvissleby är vi 19 medarbetare som består av 6 tandläkare, 4 tandhygienister, 6 tandsköterskor, 2 receptionister och 1 st administratör/receptionist. Här har vi ett fint samarbete mellan varandra där alla hjälps åt oavsett yrkesroll. Vi erbjuder bra handledning om behov finns samt goda utvecklingsmöjligheter. Hos oss arbetar vi med Kaizen vilket bidrar till ökad delaktighet och sammanhållning samt en möjlighet för dig som medarbetare att påverka din arbetsplats.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär assistans åt både tandläkare och tandhygienister. Du kommer också att arbeta på pass där du samarbetar med tandhygienist och tandläkare. Det finns även möjlighet att jobba med barntandvård där du har hjälper till med profylax.

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska med goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift. Har du kunskaper i engelska, arabiska eller dari är det meriterande för tjänsten. Tidigare arbetslivserfarenhet inom tandsköterskeyrket är meriterande.

Som person ser vi att du är lugn, stabil och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har en vilja att hjälpa andra, både patienter och kollegor. Du har bra samarbetsförmåga och är lösningsfokuserad när du stöter på problem. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Sommarjobb inom Folktandvården Västernorrland

Ansök    Nov 25    Region Västernorrland    Tandsköterska
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villko... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Studerar du till tandläkare, tandhygienist eller tandsköterska och är intresserad av att arbeta inom Folktandvården Västernorrland i sommar? Vi har verksamhet på många orter i länet, bl a Sundsvall, Timrå, Ånge, Härnösand, Kramfors, Sollefteå och Örnsköldsvik. Vi tar emot studenter till flera av våra kliniker. Här är en utsökt chans att komma till oss och visa vad du går för!

När du ansöker har du möjlighet att uppge vilken eller vilka orter du är intresserad av i medföljande profilfrågor.

.

Detta är en bra möjlighet för dig som vill växa och utvecklas i din yrkesroll, där du får patientkontakt och tillfälle att träffa många nya arbetskamrater. Vi erbjuder dig en bra arbetsmiljö med kompetenta och positiva kollegor inom olika yrkeskategorier.

Du som söker är tandvårdsstuderande.

I rollen kommunicerar du dagligen med kollegor samt patienter, det är därför viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och har stor förståelse för människors olikheter. Att du behärskar svenska i tal och skrift är en förutsättning för att lyckas i rollen. I rollen är det viktigt att du har stort tålamod, att du är trygg som person och i professionen har du ett patientfokuserat arbetssätt. Det är viktigt att du har ett intresse för att utveckla dina kunskaper.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Tandsköterska till oral protetik, Specialisttandvården Sundsvall

Ansök    Okt 30    Region Västernorrland    Tandsköterska
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villko... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden. Specialisttandvården är belägen på Länssjukhuset i Sundsvall. Här bedrivs specialisttandvård för barn, ungdomar och vuxna inom område Käkkirurgi, Endodonti, Parodontologi, Bettfysiologi, Oral protetik,
Odontologisk radiologi och Orofacial medicin. Totalt har Specialisttandvården på Länssjukhuset 40 medarbetare.


.

Vi behöver nu förstärka med en tandsköterska på avdelningen för oral protetik med fyrtio positiva och kompetenta medarbetare inom Specialisttandvården på Sundsvall sjukhus.

Vi söker dig som har tandsköterskeexamen och som har minst något års erfarenhet inom yrket. Du är utåtriktad och trivs med att arbeta på en arbetsplats i ständig teknisk utveckling. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Välkommen till oss!

Vi erbjuder dig som är intresserad av protetik, ett stimulerande arbete med stora möjligheter till egen utveckling. Tandläkarförbundets specialistutbildning för tandsköterskor i Oral protetik, hoppas vi att du vill genomföra på vår bekostnad. Vi jobbar mot ett helt digitaliserat arbetssätt, i nära samarbete med andra avdelningar. Att jobba hos oss
innebär kliniskt teamarbete där du tar stort eget ansvar. Arbetsuppgifterna innefattar assistans och patientadministration. Du fungerar som koordinator för ditt team och därmed bör du vara både kommunikativ och strukturerad.


Du som söker är utbildad tandsköterska med ett intresse för protetik. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet och vi ser att du är självgående där du tar ansvar för din uppgift. Du har en helhetssyn och ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Det är viktigt för oss att du trivs med att samarbeta med både kollegor och patienter du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. I ditt arbete är du strukturerad och du trivs med att planera, organisera och prioritera ditt arbetet på ett effektivt sätt.

Låter det tjänsten intressant? Du är välkommen med din ansökan! Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Nacksta

Ansök    Nov 29    Region Västernorrland    Tandsköterska
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villko... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

På Folktandvården Nacksta är vi 18 medarbetare fördelat på tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor. Folktandvården Nacksta ligger i utkanten av Sundsvall och det är goda bussförbindelser till kliniken.

.

Som tandsköterska hos oss är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att assistera åt både tandläkare och tandhygienister. Du kommer också att arbeta med pass där du samarbetar med tandhygienist och tandläkare. Det finns även möjlighet att jobba med barntandvård där du hjälper till med profylax. Du har även möjlighet att delta i receptionsarbete, som exempelvis tidsbokning av patienter.

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av tandsköterskeyrket, alternativt om du har erfarenhet inom något serviceyrke.

Som person ser vi att du är lugn, stabil och att du kan skilja på det personliga och det professionella. Du kan fokusera och vara kontrollerad i en stressig situation. Vi ser även att du har en bra samarbetsförmåga och är lösningsfokuserad. Du har en god vilja att hjälpa andra, både kollegor och patienter. Viktigt är att du kan uttrycka dig i svenska, i både tal och skrift.

Vi är en klinik med mycket bra sammanhållning där all hjälps åt oavsett yrkesroll. Hos oss finns goda möjligheter för vidareutveckling i form av internutbildningar. Vi erbjuder dig friskvårdsbidrag.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Låter detta intressant?

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Tandsköterskor till Folktandvården Centrum, Sundsvall

Ansök    Okt 1    Region Västernorrland    Tandsköterska
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villko... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Centrumkliniken i Sundsvall är Folktandvården Västernorrlands största klinik med ca 50 medarbetare. I våra gemensamma lokaler finns även en tandregleringsklinik och en pedodontiklink.

.

Vi söker nu tandsköterskor till centrumkliniken i Sundsvall. Vi söker dig som vill utvecklas till en tandsköterska med bred kompetens. Du kommer att få handledning och chansen att bidra till vårt positiva arbetsklimat .

För vissa av tjänsterna ingår även tjänstgöring i receptionen på 50% av tjänsten.

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska.

Vi ser att du är strukturerad och tar eget ansvar och driver ditt arbete framåt. Du samarbetar bra med dina kollegor och kan lyssna, kommunicera och lösa konflikter på ett konstruktivt sätt. Viktigt är att du är lugn, noggrann och tillmötesgående och har en förmåga att kunna hjälpa andra, såväl patienter som kollegor. Du kan kommunicera på svenska i såväl tal som skrift.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan till oss! Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Alnö

Ansök    Sep 12    Region Västernorrland    Tandsköterska
Är du tandsköterska, gillar teamarbete och vill jobba på en liten klinik med härliga medarbetare? Då kanske vi på Folktandvården Alnö har tjänsten du söker! Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkopplin... Visa mer
Är du tandsköterska, gillar teamarbete och vill jobba på en liten klinik med härliga medarbetare? Då kanske vi på Folktandvården Alnö har tjänsten du söker!

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

.

Vi söker en tandsköterska till Folktandvården Alnö som vill jobba i ett härligt gäng på en liten klinik som alltid sätter patienten i fokus. Kliniken bildar tillsammans med Timrå och Centrum ett verksamhetsområde. Arbetsplatserna präglas av gott samarbete på och mellan klinikerna i ett inspirerande arbetsklimat.


Som tandsköterska hos oss kommer du att arbeta i team tillsammans med tandläkare och tandhygienist. Förutom sedvanliga tandsköterskeuppgifter kan du ges möjlighet att genomföra munhälsokontroller på egna patienter. Även arbete i receptionen kan förekomma. Du kommer till en klinik där du får ett bra stöd och handledning av erfarna kollegor. Oavsett om du har erfarenhet eller är nyutbildad så kommer du att få möjlighet att utvecklas i ditt arbete hos oss.

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska. För att lyckas i rollen behöver du ha lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och vara lugn och stabil även i stressade situationer. Eftersom vi arbetar i team är det även viktigt att du har en god samarbetsförmåga och att du bidrar till ett positivt klimat i gruppen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Tandsköterskor till Folktandvården Centrum , Sundsvall

Ansök    Aug 7    Region Västernorrland    Tandsköterska
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villko... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Centrumkliniken i Sundsvall är Folktandvården Västernorrlands största klinik med ca 50 medarbetare. I våra gemensamma lokaler finns även en tandregleringsklinik och en pedodontiklink.

.

Vi söker nu tandsköterskor till centrumkliniken i Sundsvall. Vi söker dig som vill utvecklas till en tandsköterska med bred kompetens. Du kommer att få handledning och chansen att bidra till vårt positiva arbetsklimat .

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska. Vi ser att du är strukturerad och tar eget ansvar och driver ditt arbete framåt. Du samarbetar bra med dina kollegor och kan lyssna, kommunicera och lösa konflikter på ett konstruktivt sätt. Viktigt är att du är lugn, noggrann och tillmötesgående och har en förmåga att kunna hjälpa andra, såväl patienter som kollegor. Du kan kommunicera på svenska i såväl tal som skrift.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan till oss! Visa mindre

Tandsköterskor till FTV Matfors

Ansök    Jul 4    Region Västernorrland    Tandsköterska
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villko... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Folktandvården Matfors söker nu tandsköterskor. Kliniken ingår tillsammans med klinikerna i Kvissleby, Nacksta och Ånge i ett verksamhetsområde som präglas av gott samarbete på och mellan arbetsplatserna i ett positivt och inspirerande arbetsklimat. Matfors ligger 1,5 mil väster om Sundsvall.

.

Vi på Folktandvården Matfors söker nu 2st tandsköterskor.

Som tandsköterska hos oss är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att assistera åt både tandläkare och tandhygienister. Du kommer också att arbeta med pass där du samarbetar med tandhygienist och tandläkare. Det finns även möjlighet att jobba med barntandvård där du hjälper till med profylax. Du har även möjlighet att delta i receptionsarbete, som exempelvis tidsbokning av patienter.

Du kommer att få bra stöd och handledning och chansen att bidra till vårt positiva arbetsklimat och tillhöra en positiv arbetsplats.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och tillträde enligt överenskommelse.



Vi söker dig med tandsköterskeutbildning och du kan kommunicera på svenska i såväl tal som skrift.

Vi ser att du är kvalitetsmedveten, ansvarstagande och har kunden i fokus. Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Du är tillmötesgående och har en förmåga att kunna hjälpa andra, såväl patienter som kollegor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi trivs på arbetsplatsen, det kommer du också att göra.

Varmt välkommen med din ansökan till oss! Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Nacksta

Ansök    Jun 14    Region Västernorrland    Tandsköterska
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villko... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

På Folktandvården Nacksta är vi 16 medarbetare fördelat på tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor. Folktandvården Nacksta ligger i utkanten av Sundsvall och det är goda bussförbindelser till kliniken.

.

Som tandsköterska hos oss är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att assistera åt både tandläkare och tandhygienister. Du kommer också att arbeta med pass där du samarbetar med tandhygienist och tandläkare. Det finns även möjlighet att jobba med barntandvård där du hjälper till med profylax. Du har även möjlighet att delta i receptionsarbete, som exempelvis tidsbokning av patienter.

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av tandsköterskeyrket, alternativt om du har erfarenhet inom något serviceyrke.

Som person ser vi att du är lugn, stabil och att du kan skilja på det personliga och det professionella. Du kan fokusera och vara kontrollerad i en stressig situation. Vi ser även att du har en bra samarbetsförmåga och är lösningsfokuserad. Du har en god vilja att hjälpa andra, både kollegor och patienter. Viktigt är att du kan uttrycka dig i svenska, i både tal och skrift.

Vi är en klinik med mycket bra sammanhållning där all hjälps åt oavsett yrkesroll. Hos oss finns goda möjligheter för vidareutveckling i form av internutbildningar. Vi erbjuder dig friskvårdsbidrag.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Låter detta intressant?

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Nacksta

Ansök    Maj 29    Region Västernorrland    Tandsköterska
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villko... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

På Folktandvården Nacksta är vi 16 medarbetare fördelat på tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor. Folktandvården Nacksta ligger i utkanten av Sundsvall och det är goda bussförbindelser till kliniken.

.

Som tandsköterska hos oss är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att assistera åt både tandläkare och tandhygienister. Du kommer också att arbeta med pass där du samarbetar med tandhygienist och tandläkare. Det finns även möjlighet att jobba med barntandvård där du hjälper till med profylax. Du har även möjlighet att delta i receptionsarbete, som exempelvis tidsbokning av patienter.

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av tandsköterskeyrket, alternativt om du har erfarenhet inom något serviceyrke.

Som person ser vi att du är lugn, stabil och att du kan skilja på det personliga och det professionella. Du kan fokusera och vara kontrollerad i en stressig situation. Vi ser även att du har en bra samarbetsförmåga och är lösningsfokuserad. Du har en god vilja att hjälpa andra, både kollegor och patienter. Viktigt är att du kan uttrycka dig i svenska, i både tal och skrift.

Vi är en klinik med mycket bra sammanhållning där all hjälps åt oavsett yrkesroll. Hos oss finns goda möjligheter för vidareutveckling i form av internutbildningar. Vi erbjuder dig friskvårdsbidrag.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Låter detta intressant?

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Kvissleby

Ansök    Maj 27    Region Västernorrland    Tandsköterska
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villko... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Välkommen att söka till vår klinik med ett härligt gäng på 19 medarbetare. Här har vi ett fint samarbete mellan varandra där alla hjälps åt oavsett yrkesroll. Vi erbjuder bra handledning om behov finns samt goda utvecklingsmöjligheter.

.

Som tandsköterska hos oss är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att assistera åt både tandläkare och tandhygienister.

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska.

Som person ser vi att du är lugn, och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har en vilja att hjälpa andra, både patienter och kollegor. Du har bra samarbetsförmåga och är lösningsfokuserad när du stöter på problem. Vidare är du noggrann och tar ansvar för dina arbetsuppgifter och kan själv driva ditt arbete framåt och håller dig inom givna tidsramar. Viktigt är att du kan uttrycka dig i svenska, i både tal och skrift.

Tillträdesdatum för denna tjänst är 2019-09-02 eller enligt överenskommelse.

Vill du bli en av oss?


Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre